Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

20 jännittävää työpaikkaa eläkkeellä oleville opettajille taitojensa hyödyntämiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 20 jännittävää työpaikkaa eläkkeellä oleville opettajille taitojensa hyödyntämiseen

Työpaikkoja eläkkeellä oleville opettajille

Mietitkö, mitkä ovat parhaat työpaikat eläkkeellä oleville opettajille? Et ole yksin. Nykyiset opettajat ympäri maailmaa pyörittelevät aivojaan yrittäessään selvittää, kuinka täydentää eläkeitään lisäpalkalla, jotta he maksaisivat laskunsa ja pysyisivät pinnalla.

Hyvät uutiset? Eläkkeellä oleva opettaja tarkoittaa, että kykysi tehdä osa- tai kokoaikatyötä on joustavaa. Ja se on erittäin hyvä asia. Koska työnhaussa opettajat tarkastelevat kaikkia vaihtoehtoja, on tärkeää, että joustavuus työskennellä koko ajan tai osan ajasta.

Kun ajattelen vanhaa koulupiiriä, jossa kävin nuorempana, niin opettajan töille ja myös sijaisopettajille oli kova kysyntä. Mutta kun heidän urapolkunsa oli päättymässä, muistan miettineeni, mitä he aikoivat tehdä taidoillaan, kun he eivät enää olleet koulun opettajia.

Ja on turvallista sanoa, että opettamisesta eläkkeelle jääminen ja uuden uran tai työn etsiminen voi olla kokopäivätyötä sinänsä. Nykymaailmassa eläkkeelle jääminen ei välttämättä tarkoita aikaa “töiden tekemiseen ja rentoutumiseen”. Vaikka tämä pätee joihinkin, toisille se tarkoittaa, että työnhaku on palannut entiselleen.

Tässä on 20 työpaikkaa eläkkeellä oleville opettajille, joita he voivat tehdä verkossa, kotoa tai ulkomailla.

1. Varaopettaja

Se on totta. Helpoin tapa saada työpaikka nopeasti eläkkeellä olevasta opettajasta on palata takaisin töihin niiden koulupiirien kanssa, joista lähdit sijaisopettajana. Parasta osana olemisessa on, että voit sanoa “kyllä” tai “ei” päiville, joita teet tai et halua opettaa.

Tämä antaa sinulle joustavuutta tehdä enemmän töitä, kun haluat, mutta sinulla on myös päiväsi vapaita, kun haluat myös sen tapahtuvan.

2. Tutor

On niin paljon lapsia, jotka tarvitsevat yksityisopettajia. Yhä useammat opiskelijat oppivat nykyään kotoa tai virtuaalisista luokkahuoneista, ja tämä jättää heidän koulutukseensa aukon, jonka ohjaaja voi helposti täyttää. Yhä enemmän on päiviä, jolloin kouluavun tarve on ilmeinen!

Tutoroinnin aiheita voivat olla:

Mahdollisuus tuutoroida henkilökohtaisesti on hienoa paikalliselle yhteisölle, mutta verkkotutorointi alkaa todellakin tulla melko suosituksi. Netistä löytyy paikkoja mm Ulkokoulu ja VIPKids jotka tarjoavat mahdollisuuden ansaita kunnollista rahaa samalla kun käytät taitojasi ja tietojasi myös opettajana.

3. Testipisteentekijä

Yliopistot ja korkeakoulut ympäri maailmaa etsivät jatkuvasti ihmisiä auttamaan opiskelijan kokeen arvioinnissa. Jotkut näistä testeistä voivat olla monivalintakokeita, mutta toiset ovat esseetestejä, jotka edellyttävät myös oikean kieliopin ja lauserakenteen tuntemusta.

Vaikka tämä ei ehkä sovi kaikille eläkkeellä oleville opettajille, ne, jotka opettivat englantia tai muita kirjoitustunteja, saattavat kokea tämän olevan loistava tilaisuus ulkopuoliseen työhön.

Ja hyvä uutinen on, että myös testintekijänä oleminen onnistuu helposti mistä päin maailmaa tahansa. Tämä tarkoittaa, että mahdollisuudet työskennellä useiden koulujen kanssa ovat melko korkeat, mikä tarkoittaa myös johdonmukaisempaa työtä.

Löydät mahdolliset mahdollisuudet osoitteessa Koulutuksen testauspalvelu (ETS).

4. Kirjoitusvalmentaja

On hämmästyttävää, kuinka monet ihmiset ovat epävarmoja omista kirjoitustaidoistaan. Jopa aikuiset aikuiset suhtautuvat edelleen skeptisesti kynän paperille ja sanojensa ja ajatustensa kirjoittamiseen.

Mutta opettajilla on tapa tuoda esiin opiskelijoiden ja ihmisten parhaat puolet ja auttaa heitä löytämään todelliset kykynsä. Kirjoitusvalmentajaksi ryhtyminen eläkkeelle jäämisen jälkeen voi olla loistava tapa auttaa opiskelijoita ja olla edelleen koulutusalalla.

Mitä oikeampi kielioppi maailmassa, sitä parempi!

5. Tutkimusavustaja

Pidätkö kaivamisesta, kunnes löydät faktoja? Oletko pakkomielle tutkimiseen ja osaatko käyttää numeroita? Jos tämä olet sinä, miksi et harkitse tutkimusassistentiksi ryhtymistä?

Riippuen siitä, mitä haluat tutkia, se voi olla erittäin antoisa työ. Tarpeita on luonnontieteiden ja matematiikan alalla, samoin kuin historiassa ja maantiedossa. Niin kauan kuin yritämme jatkuvasti löytää faktatietoa, tarvitaan aina lisää apua totuuden tutkimiseen ja etsimiseen.

6. Apulaisprofessori

Haluatko tietää salaisuuden? Eläkkeellä olevat opettajat eivät yleensä koskaan jää “täysin” eläkkeelle opettamisesta. Se on heidän veressä. Sitä he rakastavat tehdä. Siksi dosentiksi ryhtyminen eläkkeelle jäämisen jälkeen on täysin järkevää.

🔥 Empfohlen:  Kuinka monta työpaikkaa yrityspalveluissa on tarjolla

Suuri osa aputyössä on se, että se on osa-aikaista. Tämä tarkoittaa, että on vain muutama luokka, joka tarvitsee opettajaa, ja se on hajallaan ja ajoituksessa satunnaisempi kuin perinteiset yliopistoprofessorit.

Se antaa sinulle edelleen mahdollisuuden olla luokan edessä ja opettaa, mutta antaa myös seisokkeja tehdä mitä haluat, koska olet myös eläkkeellä. Molempien maailmojen paras, eikö?

7. Tekijä

Opettajana oleminen tarkoittaa, että sinulla on niin paljon sanottavaa. Miksi pitää tätä tietämystä pullollaan? Kirjoita sen sijaan kirja tai luo hauska kynänimi, jolla voit herättää ajatuksesi henkiin. Julkaisijaksi ryhtyminen voi olla loistava tapa saada passiivisia tuloja kauan eläkkeelle jäämisen jälkeen.

Voit aloittaa julkaisemalla itse e-kirjojasi ilmaiseksi Kindle Direct Publishing – ja tavoittaa miljoonia lukijoita Amazonissa. Ja voit ansaita jopa 70 % rojaltia myynnistä asiakkaille.

8. Kirjoittaja

Sanat ovat tärkeitä. Sanoja on kaikkialla, ja sanojen kirjoittaminen voi olla loistava tapa ansaita elantonsa. Joskus kirjoitustyöt tapahtuvat suullisesti, mutta toisinaan sinun on lähdettävä etsimään niitä. Onneksi on olemassa monia hienoja vaihtoehtoja kirjoitustöiden kirjoittamiseen. Jotkut parhaista ovat:

Suuri osa palkalliseksi kirjailijaksi tulemisesta on se, että voit kirjaimellisesti etsiä töitä mukavasti sohvalta käsin. Sinun tarvitsee vain rekisteröityä yllä mainituille sivustoille ja nähdä, mitä työpaikkoja on tarjolla, jotka sopivat sinulle ja osaamisellesi.

Kun todistat itsesi kirjailijana, alat saada hyvää liikennettä myös suullisesti.

9. Päivähoidon tarjoaja

Koska opettajat ovat kirjaimellisesti viettäneet koko työelämänsä lasten parissa, päiväkodin pitäminen tuntuu sopivalta. Tämä on yritys, joka voidaan tehdä helposti kotoa käsin ja joka antaa mahdollisuuden ansaita myös kunnollista rahaa.

Lisäksi opettajana toimiminen ja päiväkodissasi olevien lasten opettaminen voi antaa sinulle “jalan ylös” myös joissakin muissa alueesi päiväkodeissa. Voit tehdä muutakin kuin vain lastenhoitajan ja luultavasti veloittaa hieman enemmän lasten opettamisesta samalla, kun hoidat heitä.

Hoito on runsaasti mahdollisuuksia päivähoitotyöhön. Ja kun olet rakentanut vankan maineen, voit luoda johdonmukaista toistuvaa liiketoimintaa. Tämä on todella kutsumus ja hieno työ eläkkeellä oleville opettajille.

10. Valmentaja

Valmentajana toimiminen eläkkeellä voi tarkoittaa niin monia asioita. Tämä voi olla myös elämänvalmentaja tai varsinainen urheiluvalmentaja yhteisössä. Softballin tai koripallon apuvalmentajana toimiminen voi olla loistava tapa ansaita hieman ylimääräistä rahaa, pysyä kiireisenä ja aktiivisena ja silti olla mukana koulussa, jossa juuri lopetit opettamisen.

Ja jos haluat sen sijaan olla elämänvalmentaja, keskity tälle tielle ja toteuta se. Elämänvalmentajilla on suuri kysyntä, koska ihmiset etsivät aina vastuullisuutta. Tämä vaatii jonkun, joka on kärsivällinen, ystävällinen ja järjestäytynyt, opettamaan samat taidot jollekin toiselle ja ohjaamaan heitä menestykseen omilla elämänmatkoillaan.

11. Oikoluku

Onko sinulla aina punainen kynä kädessäsi odottamassa, että pääset kiertämään kaikki kirjoitus- ja kielioppivirheet artikkeleissa ja viesteissä? (Luojan kiitos tämä artikkeli on sitten verkossa, eikö?!)

Jos sinulla on taito havaita virheitä, osa-aikaiseksi tai kokopäiväiseksi oikolukijaksi tuleminen on täysin mahdollista. Koska olemme yhteiskunta, joka kuluttaa valtavasti kirjallista tietoa, tarvitaan aina toinen silmä, joka tarkistaa työn.

Oikoluku on kasvava työvaihtoehto, joka todella vaatii poikkeuksellisia oikeinkirjoitustaitoja, hämmästyttävää kielioppia ja kykyä havaita virheet ja korjata ne helposti. Jos tämä kuulostaa sinulta, olet ehkä juuri löytänyt täydellisen työpaikkasi eläkkeelle jäämisen jälkeen.

Opi perustamaan oma oikolukuyritys

teki ensimmäisen kuukauden sen jälkeen, kun hän valmistui yhdeltä Caitlinin oikolukukurssista – vaikka hän vielä työskenteli kokopäiväisesti vähittäispankkityössään!

Katso tämä ilmainen esittelytyöpaja alkaen Oikoluettu missä tahansa.

12. Koulutusbloggaaja

Blogin perustaminen ei ole “nopeasti rahaa” -tyyppinen työ, mutta se voi tapahtua helposti, jos olet valmis käyttämään aikaa ja vaivaa. Vanhemmat ja opettajat kaipaavat jatkuvasti uusia lähestymistapoja ja innovatiivisia ideoita oppilailleen, joten koulutusblogi voi olla loistava tapa eläkkeellä oleville opettajille. Ja erinomaisen kirjoitustaidon ansiosta blogilla on potentiaalia olla valtava menestys.

🔥 Empfohlen:  Kuinka ladata JW Player -videoita helposti

Aloita oma blogi

Se on loistava tapa ansaita rahaa verkossa ja voittaa takaisin taloudellinen vapautesi. Se ei ole helppoa, mutta sitten taas, elämässä ei ole mitään hyvää! Jos teet työtä, se voi olla erittäin palkitsevaa. Varmista siis, että aloitat blogisi oikein, itse isännöitynä ja Sitegroundissa!

Blogin perustaminen on helppoa oppaani avulla: 7 askelta itseisännöimään WordPress-blogiin SiteGroundissa.

13. Kirjastonhoitaja

Käytä rakkauttasi kirjoihin ja vietä päivä niiden kanssa. Kirjastonhoitajana työskentely voi olla mahtavaa työtä eläkkeellä olevalle opettajalle, koska se on kirjaimellisesti kykyä viettää päivä niin paljon tietoa käden ulottuvilla.

Kirjastonhoitajilla on myös runsaasti kärsivällisyyttä ja he haluavat auttaa muita, mikä on yleensä kaksi suurta ominaisuutta myös eläkkeellä oleville opettajille.

14. Virtuaalinen avustaja

Virtuaaliassistenttina työskentely on hieno keikka. Itse asiassa tämä on kokopäivätyötä tuhansille ihmisille. Kuka tiesi, että virtuaaliselle avulle olisi niin suuri kysyntä? Ja tämä kysyntä itse asiassa kasvaa joka päivä!

Hienoa virtuaaliassistenttina toimimisessa on se, että se on kokoelma erilaisia ​​töitä. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää monenlaisia ​​taitoja ja tehdä työtä, joka kirjaimellisesti koskaan vanhene.

Voit kysyä yrityksiltä, ​​tarvitsevatko ne apua, tai voit tutustua joihinkin näistä etätyösivustoista, joilla on myös paljon upeita listauksia:

Lisäksi, jos olet Pinterest-fani, Pinterestin virtuaaliassistenteilla on valtava kysyntä. Sen sijaan, että kuluttaisit koko päivän kauniiden pinssien säästämiseen, miksi et auttaisi jotakuta hänen profiilissaan ja saisi siitä palkkaa?

Ryhdy Pinterest VA:ksi jo tänään

Opi todistettu vaiheittainen prosessi a lifestyle-liiketoimintaa jonka avulla voit työskennellä milloin ja missä haluat, tekemällä jotain, jota rakastat.

PinterestVA.com tarjoaa kaiken koulutuksen, jota tarvitset aloittaaksesi tämän kannattavan sivutoulun.

15. Verkkokurssin luoja

Me kaikki tiedämme, että tieto on valtaa. Mutta tiesitkö, että jos olet jonkin asian asiantuntija, muut ihmiset ovat valmiita maksamaan sinulle rahaa tästä tiedosta?

Verkkokurssien luominen on tällä hetkellä VALTAISTA, koska näyttää siltä, ​​​​että kaikki etsivät sivutouhua, jonka he voivat lopulta muuttaa kokopäiväiseksi yritykseksi voidakseen jättää 9-5.

Jos sinulla on tietoa jostakin, mitä muut ihmiset haluavat oppia, tee siitä verkkokurssi ja myy se! Sinulla on jo opetusosio, joten nyt on vain näiden tietojen laittaminen kurssille ja koulutukseen, joka voi auttaa muitakin oppimaan, kuinka tehdä sama asia.

Kun olet luonut yhden kurssin, on paljon helpompaa jatkaa kurssin luontiliiketoimintaasi ja luoda brändikuvaa, jonka ihmiset voivat tunnistaa ja tukea.

Napauta kahdesti ladataksesi ja avaa sitten Video…

Udemy on uskomaton verkkoalusta, jossa voit luoda verkkovideokurssin ja ansaita rahaa opettamalla ihmisiä ympäri maailmaa – hienoa työtä eläkkeellä oleville opettajille!

16. Kuntokouluttaja

Muiden opettaminen pysyä kunnossa ja terveenä on valtava markkinarako, ja se kaipaa aina lisää apua. Palkan saaminen treenaamisesta ja kunnossa pysymisestä tuntuu aika siistiltä keikalta, eikö? Aina tarvitaan joogaohjaajia, personal trainereita, juoksuvalmentajia, nostokumppaneita ja paljon muuta.

Oman kuntotunnin luominen tai paikallisen tunnin järjestäminen paikkakunnallasi monitoimikeskuksessa on loistava tapa ansaita ylimääräistä rahaa samalla kun elät eläkeläistä.

17. Leiriohjaaja

Se, että olet eläkkeellä oleva opettaja, ei tarkoita, että sinun täytyy luopua intohimostasi lasten auttamiseen! Tutustu paikallisiin kesäleirivaihtoehtoihin alueellasi ja katso, löytyykö paikkaa, johon voit hakea.

Kesäpäivien viettäminen leiriohjaajana voi olla erittäin palkitsevaa työtä ja täyttää tarpeesi halusta jatkaa myös lasten opettamista. Vaikka saatat olla eläkkeellä opettamisesta, opettamisen rakkauden ei tarvitse loppua tähän.

18. Julkinen puhuja

Opettajat ovat mahtavia opettajia, koska he pystyvät kommunikoimaan ja kouluttamaan muita. Jos tämä ei kuulosta täydelliseltä kaavalta julkiselle puhujalle, en tiedä mikä on!

Käytä taitojasi, joita olet kehittänyt opettamisen aikana, ja astu lavalle samalla mentaliteetilla. Puhuminen muille asioista, liikkeistä tai jopa yrityksille ja yrityksille suunnatun koulutuksen järjestäminen on loistava tapa olla ulkona osa-aikatyössä.

19. Yksityinen lastenhoitaja

Jos päiväkodin pitäminen ei ole sinun juttusi, älä unohda käydä tutustumassa myös yksityiseen sektoriin. Yksityisenä lastenhoitajana toimiminen voi olla hauskaa ja sisältää myös paljon todella hyviä etuja. Suuri palkka ja edut ovat vain kaksi suurta syytä, miksi ihmisistä tulee yksityisiä lastenhoitajia, ja voit myös nauttia kahdenkeskisestä opettamisesta lasten kanssa.

🔥 Empfohlen:  Tekoäly voisi korvata noin 7 800 työpaikkaa IBM:llä osana rekrytointitaukoa

20. Valokuvaaja

Anna objektiivisi puhua ja myy henkilökohtaisia ​​valokuviasi. Paikalliset taidepaikat etsivät aina upeita kuvia, kuten myös aikakauslehdet ja verkkokaupat.

Voit jopa perustaa valokuvausstudion tehdäksesi pakettitarjouksia myös asiakkaille ja asiakkaille. Mahdollisuus vangita kauniita perheen hetkiä napin painalluksella kuulostaa aika hienolta työltä eläkkeelle jäämisen jälkeen.

Ja jos olet hieman hermostunut asettuessasi todelliseen maailmaan esittelemään valokuvasi, älä unohda katsoa myös verkkokauppoja. Voit myös myydä valokuvasi helposti verkossa kohtuullisella rahalla.

Katso 14 parasta sovellusta kuvien myymiseen ja rahan ansaitsemiseen.

Työpaikat eläkkeellä oleville opettajille

Katso, kuinka monta työpaikkaa eläkkeellä olevilla opettajilla on? Löydät useita vaihtoehtoja yllä olevasta luettelosta. Jotkut maksavat korkeita palkkoja, kun taas toiset saattavat olla hieman alhaisempia, mutta kaikki riippuu todellakin tiedoistasi ja taidoistasi.

Hyvä uutinen on, että koska olet eläkkeellä tai tulet pian, sinulla on vaihtoehtoja ja aikaa valita työpaikka. Ja pahin skenaario on, että et pidä valitsemastasi työstä ja aloitat alusta jollakin uudella.

Muista, että nämä ovat vain 20 ideaa, jotka olivat mielestäni mahtavia. Ajattele laatikon ulkopuolella ja löydä töitä, jotka saattavat kiinnostaa sinua. Olet juuri viettänyt noin 30 vuotta opettamalla muita, joten varmista, että mitä tahansa työtä teetkin eläkkeellä, se on jotain, josta pidät ja josta pidät.

Kun olet päättänyt, millä aloitat, vaikea osa on jo tehty. Hyppää sisään molemmilla jaloillasi ja pidä hauskaa uudessa hankkeessasi. Uudessa työssä alusta aloittaminen vuosien opettamisen jälkeen on varmasti täynnä jännitystä!

Suositeltava:

UKK

Mitä töitä eläkeläinen voi tehdä?

Eläkkeellä oleva voi tehdä mitä tahansa osaamistaan ​​ja osaamistaan ​​vastaavaa työtä. Niin kauan kuin he valitsevat työn, joka tekee heidät onnelliseksi, maksavat laskunsa ja saavat heidät tuntemaan oman panoksensa, se on loistava mentaliteetti etsiessään uutta työtä eläkkeelle jäämisen jälkeen.

Voitko tehdä kokopäivätyötä eläkkeellä ollessasi?

Ehdottomasti. Monet ihmiset jäävät eläkkeelle työstään, jossa he ovat olleet vuosia, ja alkavat sitten tehdä kokopäiväisesti jotain aivan muuta. Muista, että jos työskentelet kokopäiväisesti, eläkepalkkasi heijastelee sitä kuukausittain sen mukaan, kuinka suuri sekkisi on.

Mitä eläkeläiset tekevät koko päivän?

Mitä tahansa he haluavat. Useimmat lepäävät muutaman kuukauden tai vuoden, kun taas toiset aloittavat uuden työn lähes välittömästi. Hienoa eläkkeelle jäämisessä on se, että eläkkeelle jäänyt voi päättää, mitä hän haluaa tehdä.

Mikä yritys on parasta eläkkeelle jäämisen jälkeen?

Verkkoyritykset eläkkeelle jäämisen jälkeen ovat mahtavia. Ei ole mitään muuta kuin herätä aamulla ilman, että sinun tarvitse lähteä kotoa mennäksesi suoraan töihin. Sen sijaan voit laittaa kahvipannun päähän, suunnata olohuoneeseen ja aloittaa työsi mukavasti omasta kodistasi.

Työpaikkoja eläkkeellä oleville opettajille

Jaa tämä infografiikka verkkosivustollasi, kopioi ja liitä alla oleva koodi:

Liitä tähän kuvaan LifeUpswingin tekijä.