Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

20 parasta blogikurssia liikenteen kasvattamiseen ja tulojen kasvattamiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 20 parasta blogikurssia liikenteen kasvattamiseen ja tulojen kasvattamiseen

Ensimmäinen blogini oli täydellinen ja täydellinen epäonnistuminen. Minulla ei ollut aavistustakaan mitä olin tekemässä, mikä muuttui ajan ja rahan hukkaan.

Totta puhuen, en tiennyt, että kaltaisilleni aloittelijoille on olemassa hyvämaineisia blogikursseja. Jos olisin sijoittanut rahaa kurssille sen sijaan, että olisin tehnyt monia virheitä, joita tein varhain, minusta olisi voinut tulla menestyvä bloggaaja paljon aikaisemmin.

Opi virheistäni. Jos tavoitteesi on ansaita rahaa blogistasi, mutta et tiedä mistä aloittaa, harkitse sijoittamista edulliseen blogikurssiin ja seuraa muiden menestyneiden bloggaajien polkua.

Riippumatta siitä, missä olet blogimatkallasi, on olemassa kurssi, joka voi auttaa sinua menestymään.

Parhaat perustavanlaatuiset bloggauskurssit

Oman blogin perustaminen voi olla haastavaa ja pelottavaa uutena bloggaajana. Palapelissä on useita palasia, ja haluat aloittaa oikeasta jalasta.

Seuraavat blogikurssit auttavat sinua siinä. Näillä kursseilla on noudatettava all-in-one-suunnitelma blogisi perustamisesta rahan tekemiseen.

1. Käynnistä Blog Biz

Taso: Aloittelija

Hinta: 297 dollaria

Tämän kurssin loivat Alex ja Lauren, pariskunta, joka koki eeppisen epäonnistumisen, kun he julkaisivat ensimmäisen bloginsa ja valtavan menestyksen toisella. He loivat kokemuksensa perusteella Käynnistä blogi Bizopettaa hallitsemaan WordPressin, web-suunnittelun, luomaan laadukasta sisältöä, ohjaamaan ja muuntamaan liikennettä sekä rakentamaan sähköpostilistan.

Tämän blogikurssin mukana tuleviin lisäyksiin kuuluu opas affiliate-markkinointistrategioitapääsy yksityiseen yhteisön tukiryhmään, sähköpostisuppiloiden malleihin ja elinikäinen pääsy kurssille sekä mahdolliset tulevat päivitykset.

2. Blogi numeron mukaan

Taso: Aloittelija

Hinta: Kertamaksu 97 $ TAI kaksi maksua $ 49

Blogi numeroittain on luonut äiti äideille. Suzi, kurssin luoja, työskenteli insinöörinä ennen kuin hän lopetti yritysuransa jäädäkseen kotiin lastensa kanssa ja hoitaakseen blogiyritystään kokopäiväisesti. Tämä bloggaamisen aloittelijoille kurssi näyttää opiskelijoille askel askeleelta, miten blogin perustaminen, suunnittelu, liikenne ohjataan ja rahallistaa se.

Tämän kurssin mukana tulevat bonukset sisältävät oppaita tulostettavien materiaalien myymiseen blogista, palveluiden myymisestä blogissa ja yli 8 000 blogipostausideaa.

3. Rakennettu blogiin

Taso: Aloittelija

Hinta: Kertamaksu 297 $ TAI kaksi 175 $ maksua

Yrittäjä Ryan Robinson on rakentanut useita menestyviä yrityksiä, mukaan lukien oman 6-numeroisen bloginsa RyRob.comissa. Hänen kurssillaan Rakennettu blogiinRyan tarjoaa käsityksen henkilökohtaisesta pelikirjastaan ​​tuntikausien opetusvideon, äänen ja kirjoitetun sisällön avulla.

Tämä ammattimainen bloggauskurssi opettaa käyttäjille, kuinka perustaa ja optimoida blogi, kehittää johdonmukainen kirjoituskäytäntö, luoda houkuttelevaa sisältöä, rakentaa sähköpostilista ja ansaita rahaa blogista.

4. Blogging MasterClass

Taso: Aloittelija

Hinta: 139,99 dollaria

Tämä blogikirjoituskurssi on saatavilla Udemyssa, ja se on ohjelmoitu auttamaan uusia bloggaajia rakentamaan menestyvä blogi, optimoimaan blogiaan, kasvattamaan sähköpostilistoja ja paljon muuta. Aiempaa tietoa ei tarvita, sillä tämä kurssi näyttää kuinka aloittaa alusta.

Blogging MasterClass on palkittu ykköseksi myydyimmällä Udemy-blogikurssilla, ja se on opettanut lähes 23 000 osallistujaa. Kurssin ohjaajalla Brad Merrillillä on yli vuosikymmenen kokemus blogien rakentamisesta. Hän jakaa yrityksen ja erehdyksen kautta oppimansa opetukset, jotta voit välttää samoja virheitä.

5. WordPressin ymmärtäminen

Taso: Aloittelija

Hinta: Vapaa

Tämän ilmaisen blogikurssin on kehittänyt kokenut bloggaaja ja verkkokehittäjä Grayson Bell. Hän opettaa pikakurssin blogin perustamisesta WordPressillä, joka on suosituin verkkosivustoalusta, jota käyttävät niin suuret brändit kuin pienetkin blogit.

WordPressin ymmärtäminen tarjoaa yleiskatsauksen WordPressin ominaisuuksista, jotka auttavat sinua navigoimaan uudella sivustollasi. Kurssilla on myös pääsy yksityiseen Facebook-ryhmään, jossa voit saada tukea muilta bloggaajilta sekä Graysonin tiimiltä.

Parhaat blogikurssit sisällön kirjoittamiseen

Blogin perustaminen on jännittävää. Jos et kuitenkaan ymmärrä laadukkaan sisällön kirjoittamista, blogisi voi jäädä kuuroille korville. Opi kirjoittamaan sisältöä, joka kiinnostaa lukijoitasi ja sijoittuu Google-hauissa näillä parhailla kirjoittamiseen tarkoitetuilla blogikursseilla.

🔥 Empfohlen:  42 parasta sivustoa, kuten Craigslist & Craigslist Personals -vaihtoehto

6. Paina Julkaise

Taso: Kaikki

Hinta: Vakio 199 $ TAI päivitetty 299 $ TAI Premium 1 999 $

Mukana olevissa viidessä moduulissa Paina Julkaiseopit valitsemaan yleisön, muuttamaan idean luonnosteeksi, suorittamaan avainsanatutkimusta, kirjoittamaan kiinnostavia artikkeleita ja katsomaan kurssin luojan Ashleyn muokkauksia livenä.

Jokainen hinnoittelutaso tarjoaa enemmän tukea kurssikokemuksessa, pääsystä yksityiseen Facebook-ryhmään henkilökohtaiseen muokkaukseen ja palautteeseen, Premium-paketissa henkilökohtaiseen valmennukseen Ashleyn kanssa kahdesti kuukaudessa kuuden kuukauden ajan.

7. Sisältömarkkinoinnin kurssi: hanki sisältömarkkinoinnin sertifiointi

Taso: Aloittelija

Hinta: Vapaa

Sisään HubSpot Academyn 6 tunnin ilmainen verkkokurssi, opiskelijat voivat odottaa oppivansa sisältömarkkinoinnin puitteet. Opit erityisesti luomaan sisältöä, joka on tehokasta, hakukoneille optimoitua ja strategisesti mukautettua niiden liiketoimintatavoitteisiin.

12 oppitunnin aikana tämä blogitiimi on koonnut vinkkejä siitä, kuinka voit parantaa sisältömarkkinointiasi kertomalla, suunnittelemalla sisältöstrategiaansa, mittaamalla ja analysoimalla sisältöä ja paljon muuta.

Liittyvät: Kuinka teimme 347 675 dollaria bloggaamisesta kahdessa kuukaudessa

8. Skillshare: Copywriting aloittelijoille

Taso: Aloittelija

Hinta: Vapaa

Jesse Forrest, veteraani web copywriter, suunnitteli blogging for business -kurssin, joka opettaa sinua erottumaan joukosta leikkaamalla kaiken melun verkossa. Sisään Copywriting aloittelijoilleopit myymään tuotteita ja palveluita tehokkaasti aloittelijana heidän blogeistaan.

9. Blogisisällön luominen, jota lukijasi todella haluavat lukea

Taso: Aloittelija

Hinta: Vapaa

Tämä verkkobloggauskurssi opettaa opiskelijoille, kuinka kirjoittaa kiinnostavaa sisältöä, joka innostaa lukijoita sen sijaan, että se väsyttää heitä. Aiheita ovat muun muassa kuinka ymmärtää lukijaasi (ja miksi sinun täytyy), tunnistaa, mitä sinulla on tarjota yleisöllesi, ja luoda sisältöä, joka kuten kurssin otsikko sanooihmiset todella haluavat lukea.

Kurssin luoja Theresa on Skillsharen huippuluokan opettaja. Hän on myös freelance-toimittaja ja bloggaaja, jolla on yli seitsemän vuoden kokemus verkkosisällön kirjoittamisesta.

10. Päivämäärä listasi

Taso: Kaikki tasot

Hinta: 64 dollaria

Päivämäärä listasi opettaa sinua hoivaamaan ja kasvattaa sähköpostilistaasi jotta lukijoistasi tulee ostajia. Opit luomaan asiakasavatarisi, minkä tyyppisiä sähköpostiviestejä sinun tulee lähettää luettelollesi ja mitä niihin kirjoitat.

Tämän sähköisen kirjan/työkirjan luoja Rosemarie aloitti bloggaamisen vuonna 2014. Hän tiesi haluavansa työskennellä kokopäiväisesti blogiliiketoiminnassaan, joten hän päätti keskittyä tärkeimpään (luottamuksen rakentamiseen lukijoiden ja tilaajien kanssa) ja jättää huomiotta kaiken muun. Näin tehdessään hän pystyi nostamaan bloginsa kuusinumeroiseksi 18 kuukaudessa työskennellessään vain 10 tuntia viikossa. Date Your List sisältää strategiat, joita hän käytti sen toteuttamiseen.

11. Sähköpostimarkkinoinnin kurssi: Hanki sähköpostimarkkinoinnin sertifiointi

Taso: Kaikki tasot

Hinta: Vapaa

Hubspot Academyn sähköpostimarkkinoinnin kurssi opettaa enemmän luettelon rakentamisen teknisestä puolelta. Opit luomaan sähköpostimarkkinointistrategian, segmentoimaan listasi, käyttämään HubSpotin sähköpostimarkkinointityökalua ja analysoimaan tuloksiasi.

Ohjaaja Courtney Sembler loi kurssin yhdeksän oppitunnin yli ja kaivautui syvälle digitaalisen markkinoinnin erityispiirteisiin. Kurssin mukana tulee myös todistus, jonka voit lisätä ansioluetteloosi, jos päätät hankkia sähköpostimarkkinointiasiakkaita täydentämään blogitulojasi.

Parhaat blogikurssit liikenteen rakentamiseen

Yksi bloggaajien yleisimmistä haasteista on saada ilmaista liikennettä blogeihinsa. Internet-sivustojen meressä kaikesta auringon alla voi olla haaste pysyä joukossa ja tulla huomatuksi. Alla on joitain parhaista bloggauskursseista liikenteen kasvattamiseen ja lukijakunnan kasvattamiseen.

12. Pinterest Traffic Avalanche

Taso: Aloittelija

Hinta: 197 dollaria

Tämä blogikurssi on omistettu auttamaan sinua luomaan liikennettä visuaalisen hakukoneen Pinterestin kautta. Pinterest Traffic Avalanche näyttää, kuinka voit määrittää optimoidun Pinterest-profiilin, automatisoida liikennettä pin-ajoitusten avulla, suunnitella mukautettuja nastaja, käyttää yhteistyötyökaluja nopeampaan kasvuun, seurata analytiikkaa ja käyttää Pinterestiä sähköpostien keräämiseen.

🔥 Empfohlen:  Spar Marketin 10 parasta Black Friday -tarjousta 2023

Lisäbonuksia ovat laskentataulukot ja tarkistuslistat, salaiset bonustunnit, jatkuvat päivitykset, elinikäinen käyttöoikeus ja yksityinen tukiryhmä.

13. Blogiliikennesuunnitelma

Taso: Aloittelija

Hinta: 497 dollaria

Blogiliikennesuunnitelma on bloggaamisen aloittelijoille tarkoitettu kurssi, joka kattaa strategiat, joilla ohjataan liikennettä uudelle verkkosivustolle. Tämä kurssi kehitettiin tietäen, että uudet blogit eivät sijoitu Googlessa tai niillä ei ole korkeaa verkkotunnuksen aloitusoikeutta.

Sisältä löydät yksityiskohtaisia ​​liikennestrategioita, esimerkkejä kustakin, ohjeita oikean valitsemiseen ja resursseja valitsemasi strategian hallitsemiseen. Kurssin luoja Jon keskittyy vain viiteen liikennettä rakentavaan menetelmään välttääkseen opiskelijoiden ylikuormituksen. Kaikki eivät toimi sinulle, mutta kun löydät sellaisen, joka toimii, hän suosittelee menemään sisään.

14. Stupid Simple SEO

Taso: Keskitaso

Hinta: 4 maksua 147 dollaria TAI 1 maksu 497 dollaria (91 dollarin säästö)

Tyhmä yksinkertainen SEO, jonka tarjoaa Mike Futia, auttaa sinua tasoittamaan orgaanista liikennettäsi hakukoneista, kuten Googlesta ja Bingistä. Tämä blogging for business -kurssi on auttanut yli 1 800 opiskelijaa ansaitsemaan enemmän rahaa blogin hakukoneoptimoinnin parantaminen.

Koko kurssin ajan sinulla on pääsy SEO-kehyksen neljään vaiheeseen: SEO-kaavan rakentamiseen, sisällön suunnitteluun, luomiseen ja mainostamiseen.

Bonuksiin kuuluvat sponsoroidut postausvinkit, kannattavan markkinaraon valitseminen, SEO-työkalujen hankkiminen budjetilla, apu sisällön luomiseen, yksityinen Facebook-yhteisö ja suorat kuukausittaiset Q&A-puhelut.

Stupid Simple SEO tarjoaa myös ilmaisen videokoulutuksen SEO:n käyttämisestä blogiliikenteen skaalaamiseen.

15. Facebook-mainokset bloggaajille

Taso: Kaikki

Hinta: 397 dollaria

The FB-mainokset bloggaajille Kurssi sisältää 12 moduulia. Tämän ammattimaisen bloggaamiskurssin ovat luoneet Bobby Hoyt ja Mike Yanda, jotka ovat onnistuneesti johtaneet Facebook-mainoskampanjoita omille yrityksilleen sekä kymmenille bloggaajille ja pienyritysten omistajille.

Kurssin aikana opit kaiken tarpeellisen onnistuneiden Facebook-mainosten hallintamukaan lukien Facebook-mainosten psykologia, mainosten hallinnassa liikkuminen, oikeaan yleisöön kohdistaminen, tehokkaan kopion kirjoittaminen ja sivujesi optimointi myyntiä varten.

16. Mikä on sosiaalinen?

Taso: Kaikki tasot

Hinta: Vapaa

Mikä on sosiaalinen? on suunnattu enemmän isommille yrityksille sosiaalisen median markkinoinnissa työskenteleville, mutta sisältö koskee silti bloggaajia ja pienyritysten omistajia. Opit sosiaalisista trendeistä, markkinoinnin liiketoiminnasta sosiaalisessa mediassa ja kuinka käsitellä sosiaalisen median alustoilla tapahtuvia muutoksia.

Tämä kurssi on ensimmäinen 6-osaisessa sarjassa. Voit ottaa sen ilmaiseksi Courserassa, mutta maksulliset käyttäjät saavat pääsyn bonussisältöön, mukaan lukien IBM:n tutkimukset kannattavista sosiaalisen median markkinointistrategioista.

17. Blogi, joka muuttaa

Taso: Kaikki

Hinta: Vapaa

Blogi, joka muuttaa on ilmainen e-kirja, joka opettaa sinulle, kuinka saat ensimmäiset (tai seuraavat) 5 000 tilaajaasi. Vaikka se ei ole kurssi, se sisältää paljon tietoa siitä, kuinka luoda opt-in-vaihtoehtoja, jotka muuttavat lukijat tilaajiksi, sekä tehokkaita tekniikoita linkkien hankkimiseen suurimmista tiedotusvälineistä.

Saat myös pääsyn tapaustutkimukseen siitä, kuinka yksi bloggaaja on saanut tuhansia näyttökertoja yhdellä blogikirjoituksella.

Parhaat blogikurssit rahan ansaitsemiseen

Vaikka monet bloggaajat haluavat jakaa kokemuksiaan ja asiantuntemuksiaan blogissaan, viime kädessä rahan ansaitseminen on lopputavoite. Totuus on, että alle puolet pienituloisista bloggaajista todella ansaitsee rahaa blogeistaan.[1] Seuraavat verkkobloggauskurssit opettavat sinulle, kuinka voit rakentaa kestävää tuloa blogisi avulla.

18. Six Figure Blogger

Taso: Kaikki

Hinta: 297 dollaria

Toinen kurssi Alexilta ja Laurenilta Create and Gossa, Kuusihahmoinen Blogger tarjoaa vaiheittaisen kehyksen, jonka he ennen siirtyivät upouusista bloggaajista yli 100 000 dollarin vuositulokseen. Nykyään he tekevät yli kuusi numeroa kuukaudessa.

Kurssi sisältää moduuleja, joiden avulla voit rakentaa vankan perustan blogillesi, myydä muiden tuotteita affiliate-markkinoinnin avulla, validoida ja luoda oman tuotteensi sekä tehdä myyntiä automaattisesti sähköpostikanavien avulla.

🔥 Empfohlen:  7 parasta jaettua hosting-palvelua verrattuna (vuoden 2023 parhaat valinnat)

Muita bonuksia ovat alennussähköpostimallit, taloudelliset laskentataulukot, yksityinen yhteisön tuki ja elinikäinen pääsy kurssille sekä tulevat päivitykset.

19. Yhteistyömarkkinoinnin järkeä

Taso: Keskitaso, edistynyt

Hinta: 197 $ TAI kaksi 105 $ maksua

Yhteistyömarkkinoinnin järkeä on vaiheittainen kurssi, joka näyttää sinulle kuinka ansaita enemmän rahaa affiliate-markkinoinnilla. Kurssin ohjaaja Michelle erittelee kumppanuusmarkkinoinnin kaikki osat, mukaan lukien kuinka löytää kumppaniohjelmia, kirjoittaa muunnettavaa sisältöä ja seurata myyntiäsi sisällön optimoimiseksi.

Kurssilla on mukana kymmenen bonusta: ilmainen yksityinen Facebook-ryhmä, Pinterest-markkinointistrategiat ja mitä tehdä, kun blogikirjoitus leviää.

20. Persuasion Nation

Taso: Kaikki

Hinta: 687 $ kuukaudessa neljän kuukauden ajan TAI 2 497 $ kertamaksu (251 $ säästö)

Mary Fernandez, luoja Persuasion Nation, aloitti ensimmäisen bloginsa vuonna 2011 ja myi viisi hahmoa kursseilla ja koulutustuotteissa ensimmäisen toimintavuotensa aikana. Persuasion Nationissa hän opettaa bloggaajille kuinka muuttaa intohimonsa ja tietonsa verkkokurssiliiketoiminnaksi.

Tässä kuuden moduulin ohjelmassa opit paljastamaan kurssin aiheesi, luomaan oman lippulaivaohjelman, luomaan brändiäsi heijastavan verkkosivuston ja rakentamaan automatisoituja myyntisuppiloita passiivisten tulojen luomiseksi yritykseesi. Se on yksi markkinoiden kalliimpia lippuja tarjoavista ohjelmista, mutta se on loistava resurssi, jos tiedät, että verkkokurssiliiketoiminta on suunta, jonka haluat ottaa.

Kuinka valita paras blogikurssi sinulle

Kaikki tämän luettelon blogikurssit ovat erinomaisia ​​resursseja, mutta ne eivät välttämättä sovi sinulle. Kun valitset, mitkä blogikurssit ostat, harkitse ennen kaikkea blogisi tavoitteita.

Mikä tärkeintä (jos tavoitteesi on ansaita rahaa blogillasi), miten haluat ansaita rahaa? Jos pidät kirjoittamisesta, tietojen analysoinnista ja sisällön optimoinnista konversioita varten, nautit todennäköisesti kumppanimarkkinoinnista. Jos sinulla on taito tai idea johonkin, jota haluat opettaa, digitaaliset tuotteet ovat hyvä vaihtoehto.

Toinen harkittava tavoite on aikajanasi. Kuinka nopeasti tarvitset tai haluat ansaita rahaa blogistasi? Tämä vaikuttaa kaupallistamiseen ja liikennestrategioihin. Voit esimerkiksi ansaita rahaa affiliate-markkinoinnilla ja ohjata liikennettä Pinterestin avulla nopeammin kuin luomalla omia tuotteita ja tuomalla uusia kävijöitä hakukoneoptimoinnin avulla.

Kun tiedät tavoitteesi, kysy itseltäsi tämä kysymys: Mikä on tärkein asia, johon voin keskittyä seuraavaksi?

Jos olet jo kirjoittanut joitain kumppaniviestejä etkä vain saa liikennettä verkkosivustollesi, on järkevää ostaa kurssi liikenteen lisäämisestä nopeasti. Samoin, jos aloitat tyhjästä ja aiot rakentaa kurssipohjaista liiketoimintaa, kaiken kattava vaihtoehto, kuten Six-Figure Blogger tai Persuasion Education, tarjoaa vankan perustan tavoitteellesi.

Älä jää kaikkien vaihtoehtojen hämilleen tai häiritsemään niitä. Valitse yksi kurssi, joka sopii yhteen sen yrityksen kanssa, jonka haluat rakentaa, osallistu tälle kurssille ja toteuta kaikki oppimasi ennen kuin jatkat. Jos teet tämän, olet pian matkalla kannattavaan blogiin.

Liittyvät: Kuinka teimme 104 097 dollaria bloggaamisesta viime kuussa

Table of Contents