Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

20 parasta etätyön työpaikkaa [Plus our Top Picks]

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 20 parasta etätyön työpaikkaa [Plus our Top Picks]

Etsitpä sitten parhaita työpaikkoja etätyötä varten, jotta voit luopua 9–5-elämäntavoista, tai työskentelet jo etänä ja toivot parempaa työtä, olet oikeassa paikassa.

Kokosimme luettelon parhaista etätyön sivustoista, joiden avulla voit luopua toimistosta ja työskennellä missä tahansa.

Hyvä uutinen on, että etätyötä on nykyään tarjolla enemmän kuin koskaan.

Bufferin ennen vuoden 2020 ikäviä tapahtumia tehty tutkimus osoitti, että etätyö ei ole pelkkää muotia. Se on itse asiassa täällä jäädäkseen. Tutkimuksen mukaan 99 % vastaajista sanoi, että he haluaisivat tehdä etätyötä ainakin osan ajasta.

Joten jos aiot liittyä kodin työskentelyn vallankumoukseen, tämä luettelo parhaista etätyön työpaikoista on loistava paikka aloittaa.

Kuratoidun luettelomme parhaista etätyön työpaikoista helpottaa valitsemista eri alustoista taitojen ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan (ja koska tämä luettelo on luotu, tarkistimme myös Dynamite Jobsin, joka tarjoaa myös upeita vaihtoehtoja).

Katso 20 parasta valintaamme parhaista työsivustoista luokittain. Valmistaudu etsimään unelmiesi etätyötä ja saavuttamaan parempi elämän ja työn tasapaino!

Kiireessä?

Tutustu FlexJobsiin. Se on valtava tietokanta saatavilla olevista etätöistä!

Tutustu FlexJobsiin täällä

Paras kenraali Etä Job Verkkosivustot

Tämän kategorian etätyöpaikat ovat eräitä maailman suosituimmista. Ne sisältävät laajan valikoiman toimialoja ja markkinarakoja. Olitpa kirjailija, suunnittelija, virtuaaliassistentti, valokuvaaja tai kirjanpitäjä, täältä löydät helposti sopivat etätyöt.

FlexJobs

FlexJobs on yksi suurimmista etätyön työpaikoista. Se on ollut olemassa vuodesta 2007. Sillä on vaikuttava tietokanta kokoaikaisista, osa-aikaisista ja tilapäisistä etätöistä yli 100 toimialalla.

Yksi tärkeimmistä syistä FlexJobsista on tullut niin suosituksi, että ne seulovat kaikki asiakkaiden lähettämät työt. Voit tutustua ilmoituksen lähettäneen yrityksen tietoihin ennen hakemuksen jättämistä.

FlexJobs on tilauspohjainen työpaikka, jonka hinnoittelu alkaa 9,95 dollarista viikossa. Voit valita kuukausittaiset, neljännesvuosittaiset ja vuositilaukset. Vuositilaus on 59,95 dollaria.

Vaikka FlexJobs ei ole ilmainen, se on maksun arvoinen useimmille työnhakijoille. Tämä johtuu hyvin kuratoitujen avoimien työpaikkojen suuresta määrästä.

Alennuksia tarjotaan myös säännöllisesti. Ei ole vaikeaa löytää 50 %:n alennus vuosisuunnitelmasta Black Fridayna tai heti uudenvuoden jälkeen. Asiakaspalvelu on myös erinomaista, lukuisten etätyönhakijoiden arvostelujen mukaan.

Katso FlexJobs-arvostelumme täältä!

JustRemote

Toinen etätyösivusto, jossa on kymmeniä eri toimialojen luokkia, JustRemote tekee työnhakijan helpoksi etsiä etätyöpaikkoja tietyistä maista.

Päätä aluksi millaista etätyötä haluat tehdä ja haluatko vakituisen vai sopimustyön. Tämän jälkeen voit selata satoja alasi saatavilla olevia etätyöpaikkoja.

Voit tilata uutiskirjeen, niin saat viikoittaiset etätyöt, jotka sopivat omalle taidollesi, suoraan sähköpostiisi.

Alusta on tiettyyn pisteeseen asti ilmainen käyttää, mutta parhaat avoimet paikat ovat piilossa maksumuurin takana. Power Search -ominaisuuden avulla voit selata satoja etätyöpaikkoja, joihin rekrytoidaan, mutta joita ei yleensä mainosteta.

Tämän maksullisen vaihtoehdon maksu on 12 dollaria kuukaudessa (50 % alennuksella ensimmäisestä kuukaudesta). Tämä tarjoaa rajoittamattoman pääsyn lukuisiin korkealaatuisiin etätyöluetteloihin, joita et pääse muualta ilmaiseksi.

Kokeile JustRemotea täällä!

SolidGigs

SolidGigs on jäsenyyteen perustuva etätyösivusto, joka lähettää käyttäjille viikoittaisia ​​keikkoja, jotta heidän ei tarvitse viettää tuntikausia netistä liidien etsimiseen.

Sivuston loi Preston Lee, entinen freelance-graafinen suunnittelija, joka rakensi alustan freelancereita ajatellen.

Toisin kuin muut tämän luettelon etätyöympäristöt, SolidGigs toimii lähettämällä sinulle päivittäisiä päivityksiä ja viikoittaisia ​​sähköposteja. Niihin sisältyy suosituin 1 % käytettävissä olevista freelance-työpaikoista määrittämäsi työn tyypin perusteella.

Sen tarkoituksena on säästää aikaasi valitsemalla sinulle parhaat freelance-työt sen sijaan, että kävisit läpi satoja etätyölistauksia.

SolidGigs toimii pohjimmiltaan uutiskirjeenä ja palvelu on tietysti maksullinen. Saatavilla on 30 päivän kokeilu 2 dollarilla ja sen jälkeen 19 dollarilla kuukaudessa.

Työskentelevät nomadit

Monet etätyöntekijät ovat omaksuneet digitaalisen nomadin elämäntavan. He yhdistävät bisneksen ja nautinnon työskentelemällä koko- tai osa-aikaisesti matkustaessaan. Working Nomads on erinomainen resurssi niille, jotka haluavat työskennellä missä päin maailmaa tahansa.

🔥 Empfohlen:  Deborah Sweeney 5 taloudellista vinkkiä tuhatvuotisille yrittäjille Lue artikkeli

Sivusto tarjoaa lukuisia työtehtäviä.

Vaihtoehtoja ovat markkinoijat, lakiasiantuntijat, kehittäjät, suunnittelijat, kirjoittajat ja paljon muuta.

Voit selata helposti satoja tarjolla olevia työpaikkoja sivussa olevien kätevien luokkien ansiosta.

Tällä alustalla on myös helppo suodattaa avoimia työpaikkoja. Tämä johtuu siitä, että jokainen on merkitty työtyypin, palkan, yrityksen ja erityisten kielivaatimusten mukaan.

Työskentelemme etänä

We Work Remotetely on toinen suosittu etätyön työpaikka. Tämä oli yksi ensimmäisistä tämän tyyppisistä sivustoista, ja sen minimalistisella käyttöliittymällä on paljon faneja.

Etätyöpöytä on erittäin intuitiivinen ja helppo navigoida.

Löydät helposti sopivia etätyömahdollisuuksia tältä alustalta useissa eri kategorioissa. Näitä ovat asiakastuki, ohjelmointi, liiketoiminnan hallinta, tekstinkirjoitus ja paljon muuta.

Yksi ominaisuuksista, jotka erottavat We Work Remotetelyn joukosta, on sen yhteisö.

Työnhakijat voivat osallistua keskusteluun foorumilla tai erillisellä Slack-kanavalla.

He voivat myös pysyä ajan tasalla kaikesta etätyöstä kuuntelemalla The Remote Show Podcastia.

Parhaat Job Sivustot freelancereille

Jos et etsi kokoaikaista etätyöntekijän työpaikkaa, koska haluat joustavuutta, freelancerina voi olla sinulle oikea valinta.

Onneksi on olemassa lukuisia etätyöpaikkoja, jotka ovat erikoistuneet freelance-keikoihin. Niiden avulla on helppo virtaviivaistaa uusien etätyömahdollisuuksien hakua.

Upwork Freelancing Platform

Upwork

Ehkä maailman tunnetuin freelance-sivusto, Upwork on ollut olemassa vuodesta 2015. Se on seurausta Elancen ja oDeskin yhdistämisestä, jotka ovat kaksi edelläkävijä freelance-sivustoa, jotka perustettiin vuonna 1999 ja 2003.

Nykyään Upwork on maailman suurin freelance-alusta, jolla on yli 12 miljoonaa freelanceria rekisteröitynyt satoihin kategorioihin. Meillä on myös Upwork vs. Fiverr -arvostelu, jossa on lisätietoja.

Upworkista löydät loputtoman määrän freelance-töitä kaikilla kuviteltavissa olevilla alueilla. Ne vaihtelevat kehityksestä ja IT:stä HR:ään, kirjanpitoon ja jopa suunnitteluun ja arkkitehtuuriin.

Upwork on freelance-sivusto, joka tarjoaa tarjouksen, mikä tarkoittaa, että kilpailet muiden freelancerien kanssa jättämällä ehdotuksia. Alustaa leikataan 20 %, mutta prosenttiosuus laskee, jos rakennat säännöllisen suhteen asiakkaasi kanssa.

Tarjousprosessissa on hieman oppimiskäyrää. Upworkissa tarjolla olevien työpaikkojen suuri määrä tekee siitä kuitenkin yleensä vaivan arvoisen. Lisäksi on runsaasti mahdollisuuksia kasvaa.

Kokeile Upworkia jo tänään

Guru

Guru toimii samoilla periaatteilla kuin Upwork ja alustalla on yli 3 miljoonaa jäsentä. Tämä freelance-sivusto perustettiin vuonna 1998, ja sen avulla freelancerien ja asiakkaiden on helppo määritellä tehtäviä ja virstanpylväitä, luoda sopimuksia työpaikoista ja jakaa tiedostoja.

Jotkut suosituimmista freelance-työkategorioista Gurussa ovat:

  • Ohjelmointi ja kehitys,
  • Muotoilua ja taidetta ja
  • Kirjoittaminen ja kääntäminen.

Näissä markkinarakoissa on yli 100 000 rekisteröityä freelanceria. Gurulla on kuitenkin myös etätyömahdollisuuksia muihin taitoihin. Näitä ovat sisustussuunnittelu, avustajapalvelut ja jopa opetus.

Aivan kuten Upwork, Guru tarjoaa useita maksutapoja, kuten PayPalin, suoran pankkisiirron ja sähköiset sekit.

Yrityksille, jotka tarvitsevat suurempia osaamisryhmiä, Guru tarjoaa yritystason ratkaisun. Tämä sisältää henkilökohtaista palvelua omistautuneilta edustajilta.

Freelancer

Freelancer kattaa monia verkkotyön näkökohtia. Luokat vaihtelevat SEO- ja copywriting-töistä graafiseen ja logosuunnitteluun.

Tämä on yksi parhaista etätyösivustoista freelancereille, jotka haluavat selata keikkoja useilla kielillä, mukaan lukien ranskaksi, saksaksi ja espanjaksi.

Aivan kuten Upworkissa ja Gurussa, voit helposti suodattaa tuhansia työpaikkoja taitojen, tuntihinnan ja keston mukaan.

Näet keskimääräisen tarjouksen ja nykyisen tarjoajien määrän jokaisesta työstä. Joten saat paremman käsityksen siitä, millainen kilpailu on ennen hakemista.

Freelancerin projektimaksut ovat vaihtelevia. Voit odottaa maksavasi joko 3–5 dollaria tai 3–5 prosenttia sen mukaan, kumpi on korkeampi.

Fiverr

Fiverr on kasvanut paljon sen jälkeen, kun se lanseerattiin alustana, jossa kaikkien keikkojen hinta oli 5 dollaria (tästä nimi).

Nykyään freelancerit voivat asettaa omat lähtöhinnansa tarjoamilleen palveluille. He voivat myös luoda useita paketteja ja lisäosia.

Toisin kuin Upwork ja Freelancer, sinun ei tarvitse tehdä tarjouksia Fiverrissä. Sen sijaan voit asettaa omat hinnat eri palveluille ja odottaa, että kiinnostuneet asiakkaat ostavat paketin sinulta.

🔥 Empfohlen:  15 parasta tilaussovellusta Shopifyn käyttöön vuonna 2023

Voit valita yli 500 kategoriasta tarjotaksesi palveluitasi. Nämä vaihtelevat logosuunnittelusta ja äänikirjoituksista ohjelmointiin ja digitaaliseen markkinointiin.

Fiverr veloittaa kaikista tapahtumista 20 % palvelumaksun. Freelancereille on saatavilla useita maksutapoja, mukaan lukien PayPal, Payoneer ja pankkisiirto.

Ansaitse rahaa Fiverrillä

99 mallia

Olitpa aloitteleva suunnittelija tai olet ollut alalla vuosia ja haluat laajentaa horisonttiasi, 99designs on alusta, jota sinun ei pidä missata.

Freelance-suunnittelijana voit valita kymmenien toimialojen ja tyylien joukosta. Lisäksi saat yksilöllisempiä suosituksia, kun osallistut useampaan hankkeeseen.

Tällä alustalla asiakkaat voivat palkata freelancereita suoraan 1-to-1-projekteihin. Freelancerit voivat myös lähettää suunnittelunsa kilpailuihin ja kilpailla yhteisön kanssa korkeatuloisista projekteista.

Koska 99Designs on ollut olemassa jo jonkin aikaa, se houkuttelee laadukkaampia, enemmän maksavia asiakkaita kuin muut alustat. Vaikka tämä tarkoittaa, että freelancereilla on paljon mahdollisuuksia, se tarkoittaa myös sitä, että kilpailu voi olla kovaa.

Työskentele suunnittelijana 99designsissa

Parhaat Job Sivustot sisällön luomista varten

Jos olet kirjoittaja tai toimittaja, etätyön löytäminen on melko helppoa. Useimmissa yleisissä etätyöpaikoissa on satoja mahdollisuuksia kirjoittajille. Hyvä uutinen on, että voit myös ilmoittautua työsivustoille, jotka ovat erikoistuneet sisällöntuottajien keikkoihin.

Tekstinvälittäjä

Yksi tunnetuimmista freelance-kirjoitussivustoista, Textbroker on laajamittainen toimisto, joka on toiminut vuodesta 2007.

Toisin kuin yleisillä etätyösivustoilla, kirjoittajien ja toimittajien ei tarvitse tehdä tarjouksia työpaikoista. Sen sijaan Textbrokerin tiimi tarkastaa freelance-kirjoittajia ja -toimittajia ja tarjoaa heille pääsyn satoihin kirjoitustehtäviin.

Joitakin työtyyppejä, joita voit odottaa löytäväsi Textbrokerista, ovat verkkokopioblogit, lehdistötiedotteet ja tuotekuvaukset.

Textbrokerin kirjoittajaksi rekisteröityminen on ilmaista, mutta sinun on oltava Yhdysvaltain kansalainen. Sivustolla on useita versioita, mukaan lukien brittiläinen ja saksalainen, mutta suurin osa töistä on saatavilla Yhdysvaltain verkkosivustolla.

Kun he ovat hyväksyneet sinut, sinun tarvitsee vain selata avoimia tilauksia tai hakea, jotta he voivat sijoittaa sinut kirjoittajatiimiin tiettyä projektia varten.

ProBlogger

ProBloggerin työpaikkalautakunta on tarjonnut kirjoittajille ja toimittajille vakavia keikkoja yli 15 vuoden ajan.

Australialaisen bloggaajan Darren Rowsen luoma ProBlogger tarjoaa satoja kirjoitustöitä jokaisena päivänä.

Koska ProBlogger on niin tunnettu tuotemerkki, se houkuttelee kiinteitä asiakkaita ja se on kirjoittajien käytettävissä ilmaiseksi.

Ilmoittautumista ei tarvita. Sinun tarvitsee vain selata työpaikkoja ja hakea jokaiseen erikseen.

Ehdokkaiden hallintapaneeli on myös saatavilla, jos haluat lisätä ansioluettelosi ja hallita sovelluksiasi ilmaiseksi.

Huono puoli on, että alusta on uskomattoman kilpailukykyinen, koska sekä uudet että kokeneet freelance-kirjailijat voivat hakea.

Freelance-kirjoitustyöt

Freelance Writing Gigs on toinen hyvin kuratoitu etätyöpöytä, jota päivitetään joka päivä maanantaista perjantaihin.

Toisin kuin ProBlogger, tämä alusta kerää freelance-kirjoituskeikkoja verkosta, mikä säästää paljon aikaa (ja saatat haluta myös tutustua koko Writers Work -arvosteluomme).

Vaikka ei ole yleistä tapaa lähettää ja seurata hakemustasi, Freelance Writing Jobs säästää stressiltä, ​​joka aiheutuu kymmenien muiden työpaikkailmoitusten läpikäymisestä.

Contena

Contenalla on täysin erilainen liiketoimintamalli kuin muilla alustoilla. Tämä on jäsenyyteen perustuva sivusto, joka tarjoaa työkaluja koulutukseen ja etätyönhakuun.

Sen tarkoitus on auttaa sinua löytämään kirjoitustöitä, jotka ovat sekä etä- että joustavia töitä.

Tämä freelance-kirjoitussivusto eroaa useimmista muista siinä, että kirjoittajat maksavat päästäkseen työpaikkaluetteloihin ja koulutukseen. Maksua vastaan ​​Contena tarjoaa apua kirjoitusammattisi käynnistämisessä, jolloin voit työskennellä etänä suurille yrityksille.

Contena on vain kutsuva -jäsensivusto, ja voit ryhtyä kirjoittajaksi täyttämällä kyselyn kirjoituskokemuksestasi eri markkinarakoissa. Sinun on sitten odotettava vastausta Contenalta.

Jäsenmaksu on 497 dollaria vuodessa ja liittymisellä on 30 päivän rahat takaisin -takuu.

Sinun on silti suoritettava useita tehtäviä saadaksesi hyvityksen vain osoittaaksesi, että olet tehnyt työtä.

Käsikirjoitettu

Scripted on toinen freelance-alusta, jonka avulla kirjoittajien ja toimittajien on helppo ansaita osa- tai kokopäiväisiä tuloja.

🔥 Empfohlen:  Intian 13 parasta OTT-alustaa | Parhaat videoiden suoratoistoalustat

Scriptedistä löydät monenlaisia ​​töitä, jotka vaihtelevat blogeista ja web-sivuista tuotekuvauksiin ja transkriptioihin.

Jotta voit tulla Scriptedin kirjoittajaksi, sinun on suoritettava arviointi. He tarkistavat hakemukset joka perjantai, ja sinun on noudatettava arviointia varten tyyliopasta.

Scriptedin hakemusmaksu on 19 dollaria, mikä on melko harvinaista. Maksua ei palauteta, ja se kattaa ajan, jonka tarkistustiimi kuluu hakemuksesi käsittelyyn.

Paras tekniikkaan liittyvä Job Sivustot

Tekniikka on erittäin suosittu ala työskennellä freelancerina, ei vain koska tahansa saatavilla olevan suuren määrän etätyöpaikkoja, vaan myös siksi, että useimmista työpaikoista maksetaan erittäin hyvin.

Hyvä uutinen on, että voit löytää upeita työpaikkoja teknologiayrityksiltä yksinkertaisesti selaamalla alla lueteltuja parhaita teknisiä työpaikkoja.

Dice

Dice

Dice on erikoistunut teknologia-alan etätöihin ja helpottaa kehittäjien ja ohjelmoijien etsimistä täydellisesti.

Alustan suodatusominaisuudet ovat erinomaiset, joten voit helposti olla yhteydessä asiaankuuluviin yrityksiin ja etätehtäviin. Yksi hyödyllisimmistä suodattimista antaa sinun rajata etäroolien hakua yrityksissä, jotka sijaitsevat tietyn etäisyyden päässä sijainnistasi.

Voit hankkia oman profiilisi Diceen ja hallita sen näkyvyyttä mieltymystesi mukaan. Henkilökohtaiset työilmoitukset ovat saatavilla. Voit myös saada edistyneitä datanäkemyksiä tehostaaksesi teknistä uraasi.

Dice on työnhakijoille ilmaista, ja profiilin luominen on erittäin helppoa. Tyypillisenä päivänä on tarjolla tuhansia työpaikkoja.

Aitoja töitä

Authentic Jobs, joka on yksi suosituimmista kehittäjien ja suunnittelijoiden työpaikoista, tarjoaa joitain erittäin suuria nimiä asiakasluettelossaan – ajatelkaa Applea, Twitteriä ja Electronic Artsia.

Alustan minimalistinen muotoilu helpottaa liikkumista. Voit suodattaa tuhansia työpaikkoja sijainnin ja luokan mukaan. Voit myös valita osa- tai kokoaikatyön väliltä.

Authentic Jobs ei ole vain etätyötä varten, vaan voit helposti vaihtaa “Etä”-kytkintä, jotta voit selata vain etätyöpaikkoja.

Tippulaa

Suunnittelijoiden ja luovien tekijöiden huippukohde Dribbble on erittäin käyttäjäystävällinen työpaikka, jossa on satoja etätöitä saatavilla useissa työkategorioissa, kuten web-suunnittelu, animaatio, mobiilisovellukset ja paljon muuta.

Sivustolla on erittäin helppoa ladata portfoliota tehdäksesi vaikutuksen mahdollisiin asiakkaisiin. Vaikka Dribbble ei luettele yksinomaan etätyötä, voit valita “Etä”-vaihtoehdon avattavasta valikosta, jotta näet vain työt, joita voit tehdä kotoa tai matkoilla.

AngelList

Yli 130 000 teknologia- ja käynnistystyötä tarjoava AngelList mahdollistaa etätekniikan ammattilaisten palkkaamisen Stripen ja Twitchin kaltaisille henkilöille.

Yli 100 000 kaikenkokoista startuppia on käyttänyt alustaa etätöiden lähettämiseen AngelListille. Yhdellä hakemuksella voit hakea yksityisesti lukemattomiin sekä alkuvaiheen startup-yritysten että alan johtajien lähettämiin töihin.

Yksi ominaisuus, joka tekee AngelLististä eron muista etätyösivustoista, on se, että näet palkka- ja osakeoptiotiedot jo ennen työnhakua.

Pinon ylivuoto

Stack Overflowlla on laaja ohjelmoijien yhteisö, ja työpaikkataulukko on täynnä mahdollisuuksia aloittelijoille ja kokeneille verkkokehittäjille.

Kuten useimmat muutkin tekniset työpaikat, kaikki Stack Overflowsta löytämäsi työt eivät ole etätyötä. Sinun tarvitsee kuitenkin vain rastita hakupalkin alla oleva “Etä”-valintaruutu, niin voit selata työpaikkoja, joissa sinun ei tarvitse työskennellä toimistossa.

Kaikki Stack Overflowssa luetellut tekniset työt tarkistetaan, etkä saa roskapostiviestejä, joissa on väärennettyjä työpaikkailmoituksia.

Johtopäätös

Jos olet valmis luopumaan toimistosta ja etsimään joustavaa työtä nauttiaksesi vapaudesta työskennellä missä tahansa, yllä luetellut etätyön työpaikat ovat hyvä paikka aloittaa.

Koska etätyö on yleistynyt yhä enemmän, perinteiset työpaikat, kuten Indeed, Monster ja CareerBuilder, tarjoavat myös etämahdollisuuksia.

Kannattaa siis tutustua myös näihin sivustoihin, jos haluat laajentaa näköalojasi.

Jos haluat vielä enemmän vaihtoehtoja, tutustu luetteloomme 13 suosituimmasta sivustostamme, kuten Fiverr.

Hyvää metsästystä!