Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

20 parasta huippubrändien ainutlaatuista ja luovaa mainosta 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 20 parasta huippubrändien ainutlaatuista ja luovaa mainosta 2022

Yrityksen selviytyminen on sen näkyvyyttä, jos se ei ole tarpeeksi näkyvää, ei ole asiakkaita, jotka mielellään astuvat yritykseesi. Näkyvyyttä varten tarvitaan markkinointia. Se on yksi tärkeimmistä liiketoiminnan osa-alueista tuotteiden ja palveluiden kehittämisen lisäksi.

Mitä tahansa päätät lanseerata, sinun on markkinoitava sitä hyvin. Mainonta on osa markkinointia; se ei ainoastaan ​​tarjoa yrityksellesi toivottua kasvua, vaan myös auttaa sinua vakiinnuttamaan brändin maailman edessä.

Ihmisen keskimääräinen keskittymiskyky on vain 8 sekuntia. Nyt mainonta on tehtävä niin, että se voi kerätä halutun yleisön huomion tuossa lyhyessä ajassa. Kaikki ei voi houkutella ihmisten silmiä, joten sen on oltava tarpeeksi luova ja kiinnostava tehdäkseen sen.

Useat brändit käyttävät luovia ideoitaan luodessaan mainoksia tuotteilleen ja yrityksilleen. Tässä artikkelissa puhumme joistakin brändien tekemistä luovista mainoksista vuonna 2022. Mennään siis ilman pitkiä puheita suoraan bisnestä.

PuhelinPe
Uni-kortit
vene
Lohikäärmeen talo
McDonald’s
Burger King
SOKERI Kosmetiikka
Abu Dhabin Louvre-museo
Mastercard
Paytm
Jana
Ace & Tate
Colgate – Intia
Dunzo
IKEA
Värit TV
Adidas
Hyödynnä Edu
Anek (elokuva)
Pine Labs

PuhelinPe

PhonePe on intialainen fintech- ja digitaalisten maksujen yritys; sen perustivat Sameer Nigam, Rahul Chari ja Birzin Engineer vuonna 2015. Yrityksen omistaa Flipkart ja sen pääkonttori sijaitsee Bangaloressa, Intiassa.

PhonePe on luonut palveluilleen monia mielenkiintoisia mainoksia ja se on myös onnistunut houkuttelemaan suuren määrän asiakkaita, yli 350 miljoonaa ihmistä käyttää PhonePeä Intiassa. Viime aikoina yhtiö on myös aloittanut sairausvakuutuksen lanseerauksen ja mainoksensa vuoksi he ovat ottaneet varsin mielenkiintoisen muodon tuoda palvelujaan kansan näkyville.

PhonePe käyttää intialaisten kuorma-autojen takaosia mainostaakseen vakuutuspalvelua. He käyttävät perinteistä taidetta ja lainauksia, kuten “Dekho Magar Pyaar Se, Insurance Lo Magar PhonePe”. Lainaukset vaikuttavat hauskoilta ja helposti muistettavilta, joten ne pystyvät painamaan mainoksen asiakkaiden mieleen.

Uni-kortit

Uni Cardsin perustivat vuonna 2020 Laximikant Vyas, Nitin Gupta ja Prateek Jindal. Brändi tarjoaa asiakkailleen luottokortteja. Täällä voit maksaa kuukausikulutuksesi takaisin kolmessa osassa kolmen kuukauden aikana. Parasta on, että se ei vaadi siitä ylimääräisiä kuluja. Yritys sijaitsee Bangaloressa, Intiassa.

Uni Cards on etsinyt Vicky Kaushalia brändinsä kasvojen puolesta. Äskettäisessä Uni Cards -kampanjassa Bollywood-näyttelijä Vicky Kaushal nähdään hauskassa avatarissa, jossa hän on jaettu kolmeen osaan ja kertoo kortin ainutlaatuisesta ominaisuudesta, että voit maksaa kuukausikulut takaisin kolmessa kuukaudessa. Tämä tekee mainoksesta hauskan ja mielenkiintoisen.

vene

boAt on intialainen kulutuselektroniikkamerkki, joka on kuuluisa korvalasituotteiden myynnistä kohtuulliseen hintaan. Sen perusti vuonna 2015 Aman Gupta. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Delhissä, Intiassa. BoAt on tunnettu liike-elämässä markkinointistrategiastaan, joten ei ollut yllättävää, että se keksi naistenpäivänä loistavan ja luovan mainoskampanjan.

Brändin kampanjassa “TRebel” esiintyy näyttelijä Rashmika Mandana. Videolla näyttelijä on vain naisten ulottuvilla, koska se voidaan ottaa käyttöön vain naisen äänellä.

🔥 Empfohlen:  3 parasta strategiaa sähköisen kaupankäynnin tehostamiseksi

Se koostuu itseoppivasta tekoälystä, joka tunnistaa naisen äänen ja antaa sitten pääsyn tanssiliikevideoihin. Se on innovatiivinen tapa saada ihmiset ymmärtämään, miltä tuntuu astua naisen jalkoihin, joissa he kuulevat usein, että “tämä on miehen maailma”, kun he yrittävät astua eri toimialalle.

Lohikäärmeen talo

HBO-sarja, “Lohikäärmeen talo” sai ensi-iltansa Disney+ Hotstarissa 22. elokuuta 2022. Sarjan mainostamiseksi Hotstar teki yhteistyötä ruoanjakelualustan Swiggyn kanssa. Osana tätä markkinointiyhteistyötä Swiggy muutti jakeluagentin logonsa lohikäärmeeksi. Asiakkaiden tilausten päälle ilmestyy tunnuslause, jossa lukee:Tuli hallitsee, nälkä ei. Lohikäärmeratsastajamme on matkalla!

Ruokaa toimittava lohikäärme ei vain näyttänyt houkuttelevalta ja kiehtovalta ihmisille, vaan se osoittautui myös yhdeksi luovimmista ja hienovaraisimmista markkinointikampanjoista koskaan.

McDonald’s

Tuskin on ketään, joka ei olisi tietoinen maailman suurimmasta pikaruokaravintolaketjusta. Mcdonald’s on aina ollut suosittu brändi, jonka perustivat vuonna 1955 Maurice McDonald ja Richard McDonald. Pikaruokamerkki on saatavilla yli 100 maassa.

McCafe-kahville brändi loi äskettäin erittäin luovan mainoksen. Kuvassa kuuluisa ‘M’ eli kaari näytti aluksi väsyneiltä ihmissilmiltä ja sen vieressä näkyy oikeat kaaret ja sisällä kaksi kahvipapua, jotka kuvaavat väsymyksen poissa.

Burger King

Vuonna 2019 Burger King alkoi yhtäkkiä pitää vuonna 2010 julkaistuista satunnaisista twiiteistä. Tämä Burger Kingin toiminta nosti monet kulmakarvat ja sai ihmiset ihmettelemään, miksi monikansallinen ravintolaketju haluaisi vanhoja satunnaisia ​​twiittejä. Kun brändi herätti tarpeeksi uteliaisuutta ihmisten keskuudessa ja sai heidän huomionsa, se paljasti syyn siihen twiittaamalla: “Jotkut asiat vuodelta 2010 ovat tutustumisen arvoisia – kuten vanhat twiittisi ja suppilokakkuperunat. Hanki ne nyt rajoitetun ajan.”

Burger King yksinkertaisesti mainosti vuonna 2010 lanseerattujen suppilokakkuperunoidensa paluuta tykkäämällä ihmisten saman vuoden twiiteistä. Tällä tavalla brändi ei käyttänyt rahaa ja onnistui luomaan yhden luovimmista markkinointikampanjoista koskaan.

SOKERI Kosmetiikka

Yksi maan suosituimmista ja nopeimmin kasvavista intialaisista kosmetiikkabrändeistä Sugar Cosmetics perustettiin vuonna 2012 Vineeta Singhin ja Kaushik Mukherjeen toimesta. Kosmetiikkabrändi on kuuluisa erilaisista cruelty-free-tuotteistaan.

Yrityksen kampanja on aina ollut ainutlaatuinen ja tänä vuonna Ystävänpäivänä se lanseeraa My Shade of Love -kampanjan Instagramissa AR-suodattimena. Tämän kautta näkyy kolme eri sävyistä huulipunaa ja yleisö pääsee kokeilemaan sävyjä virtuaalisesti.

Abu Dhabin Louvre-museo

Abu Dhabin Louvre-museo perustettiin vuonna 2017 ja museo on arabimaailman vierailluin. Äskettäin se on ottanut käyttöön tavan tehdä ajomatka Dubaista Abu Dhabiin mielenkiintoiseksi E11-valtatiellä.

Joidenkin Louvren museon taideteosten kopiot on sijoitettu valtatien sivuille, se ei ole vain miellyttävä tapa esitellä mestariteoksia ihmisille, vaan myös tekee ajomatkasta ikimuistoisen.

Mastercard

American Multination finanssipalveluyritys on perustettu vuonna 1966 ja se palvelee asiakkaitaan erityyppisillä luotto- ja pankkikorteilla. Se on yksi tunnetuimmista maksualan yrityksistä.

Mastercard osoitti luovuutensa, kun Yhdistyneet arabiemiirikunnat näkivät kahden tunnin auringonpimennyksen. Pimennyksen aikana kuu ylitti auringon ja näin se näyttää Mastercardin logolta. Mastercard käytti tilaisuutta hyväkseen ja sai pimennyksen näyttämään elävältä mainostaululta taivaalla. Pimennyksen aikana hinnat laskivat ja asiakkaille tarjottiin alennuksia.

🔥 Empfohlen:  Osta Instagram Reels Views & Likes halvalla: 12 parasta sivustoa

Paytm

Paytm on monikansallinen fintech-yritys, joka tarjoaa digitaalisen maksujärjestelmän. Yritys on perustettu vuonna 2010.

Paytm käynnisti hämmästyttävän kampanjan, kun Intiassa 1–5 rupiaa ei vaihdeta, kauppiaat luovuttavat asiakkaille karkkeja. Tämä aiheuttaa asiakkaiden tyytymättömyyttä. Paytm käyttää tätä mahdollisuutta saada ihmiset valitsemaan digitaalisen maksamisen Paytmin kautta. Kauppiaita neuvotaan antamaan karkkeja vaihtorahan sijaan, ainoa ero on, että niissä on erityinen Paytm-koodi. Asiakkaita pyydetään lataamaan Paytm-sovellus ja käyttämään sen jälkeen karkkipakkauksessa olevaa yksilöllistä koodia rahan lunastamiseen. Rahan määrä vaihtelee neljään nimellisarvoon, jotka ovat 1, 2, 5 ja 10 rupiaa.

Jana

Jana on pullotetun veden merkki ja veden lähde on 800 metrin syvyydessä Adrianmeri. Jana on Kroatian suurin pullotetun veden tuottaja. Viime aikoina he ovat käyttäneet luovaa tapaa markkinoida brändiään. Veden syvyyden näyttämiseksi he ovat julkaisseet Instagram-profiilillaan, jossa jokaisella julkaisun rivillä näkyy meren syvyys ja kun saavut 800 metriin, veden merkki paljastetaan.

Ace & Tate

Ace & Tate on vuonna 2013 perustettu silmälasibrändi, joka kanavoi sisäistä luovuuttaan uudella markkinointikampanjallaan. Mainostaakseen uusia aurinkolasejaan he päättävät tällä kertaa olla käyttämättä niitä mainoksessaan. Jotta mainoksesta olisi mielekästä, he näyttivät vain kuvia ihmisten kasvoista, jotka kokevat epämukavuutta auringossa. Näin he vihjaavat, kuinka aurinkolasit ovat välttämättömiä ollakseen mukavia, etenkin auringossa.

Colgate – Intia

Colgate on yksi Intian suosituimmista suunhoitotuotteiden merkeistä. He loivat ainutlaatuisen mainoksen houkutellakseen asiakkaidensa huomion. Heidän uudessa mainoksessaan malli voidaan nähdä kauniina hymynä ja näyttää hänen kohdistamattomat hampaat. Mainos tehtiin, jotta ihmiset suhtautuisivat siihen enemmän. Koska kaikilla ei ole täysin linjassa olevia hampaita, sen tarkoituksena on saada ihmiset ymmärtämään, että brändi on tietoinen asiakkaidensa monimuotoisuudesta.

Dunzo

Dunzo on intialainen yritys, joka keskittyy päivittäistavaroiden, lääkkeiden ja muiden välttämättömien tavaroiden toimittamiseen asiakkaidensa ovelle. Dunzo loi loistavan markkinointistrategian julkaisemalla mielenkiintoisen ja luovan sanomalehtimainoksen. Mainoksessa he ovat laittaneet etusivulle ludopelin ja pyytäneet ihmisiä pelaamaan ludoa. Mainokset on tehty Delhi-NCR-yleisön pitämiseksi. Heitä noppaa yleisö voi käyttää mobiiliskanneria skannatakseen koodin.

IKEA

IKEA on tuotemerkki, joka tunnetaan koottavien huonekalujen ja keittiökoneiden myynnistä. Vuonna 2018 Ikea osallistui Yanjaa Wintesouliin, joka on mongolilais-ruotsalainen muistiurheilija heidän kampanjassaan. Hän opetteli ulkoa 328 sivua IKEA Catalog 2018:sta. Mainoksessa hänet näytettiin vastaavan kaikkiin ihmisten satunnaisesti esittämiin kysymyksiin koskien sivujen sisältöä.

Vuonna 2015 IKEA esitti valloittavan kampanjan “Assembly Fail” kokoonpanopalvelulleen. Saksalainen mainostoimisto Thjnk suunnitteli kampanjan. Tässä innovatiivisessa kampanjassa käytettiin tarkoituksella väärin koottuja mainostauluja, jotka onnistuivat kiinnittämään ihmisten huomion korostamalla ajatusta, että IKEA-huonekalujen kokoaminen voi olla haastavaa. Alkuesteistä huolimatta kampanjalla pyrittiin välittämään viesti, että lopputulos on aina vaivan arvoinen. Tämän luovan lähestymistavan ansiosta IKEA pystyi muuttamaan mahdolliset heikkoudet ikimuistoiseksi ja vaikuttavaksi mainosstrategiaksi, joka jättää pysyvän vaikutuksen.

🔥 Empfohlen:  Voiko tekoäly koskaan olla todella luovaa?

Värit TV

Colors Tv valmistautuu uuden tanssi-tosi-shown, Dance Deewane Juniorin, julkaisuun. Ohjelman edistämiseksi kanava otti lisätyn todellisuuden (AR) käyttöön kaduilla, toimistoissa ja radioasemilla ja tanssi lasten kanssa. Nora Fatehi, yksi näyttelyn tuomareista, opettaa lapsille koukkuaskeleita lisätyn todellisuuden avulla. Ohjelman isäntä Karan Kundra nähtiin vuorovaikutuksessa AR:n kautta.

Adidas

Adidas loi ensimmäisen uidattavan mainostaulun edistääkseen uuden uimapukumalliston lanseerausta. Naiset tuntevat itsensä usein itsetietoisiksi käyttäessään uima-asuja Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa, koska he pelkäävät joutuvansa häpeään ja tietysti yksityisyyteen. Adidas kutsui tällä mainostaululla naisia ​​pulahtaa mainostaulualtaaseen.

Hyödynnä Edu

Edun hyödyntäminen uudessa mainoskampanjassaan aiheutti hälinää. Ihmiset alkoivat kysyä, kuka on Aayushi, ja se oli trendissä kaikkialla Internetissä. Sen sijaan, että he houkuttelevat julkkista kampanjaansa, Leverage Edu tuo pöytään oikean tytön nimeltä Aayushi. Pian Leverage Edun tiimin sosiaalisen median profiilikuva vaihtui Asyushin kuvaksi ja myös meemejä luotiin. Tämä kampanja herätti huomiota, kun he valitsivat tavallisen ulkomaille opiskelemaan hakevan tytön.

Anek (elokuva)

Mainostaminen on yksi elokuvan tärkeimmistä osista. Book My Show otti ainutlaatuisen askeleen mainostaakseen Anek of Ayushmann Khuranna -elokuvaa. Mainosvideo näyttää Ayushmaanin ottavan ja puhuttavan erilaisia ​​ihmisiä heidän nimillään. Tämän lisäksi Rephrase AI:n avulla Ayushmaanin tiedetään käsittelevän myös joitain muita yksityiskohtia näistä henkilöistä. Tällä tavalla hän kutsui ihmisiä katsomaan Anek-elokuvaa.Pine Labs

Pine Labs on verkkomaksualustan kehittäjä. Johtava kauppiaskaupan alusta perustettiin vuonna 1998, ja se on tunnettu rahoituksen ja viime mailin vähittäiskauppateknologian tarjoamisesta kauppiaille. Se on yksi Intian yksisarvisista startupeista, jonka arvo on 5 miljardia dollaria.

Äskettäin Intian itsenäisyyden 75-vuotispäivänä kaikki juhlivat päivää Har Ghar Tiranga pääministeri ilmoitti. Siitä inspiroituneena Pine Labs päätti viedä tämän aloitteen laajemmalle tasolle lisäämällä kolmivärin myymälöiden Pinelabsin POS-koneen QR-koodiin. Tällä tavalla yritys antautui hetkelliseen markkinointiin hyödyntämällä Har Ghar Tiranga -aloitetta ja laajentamalla sitä kääntämällä myös Har Store Tirangaa.

Johtopäätös

Ainutlaatuisuus houkuttelee ihmisiä. Innovatiivinen ja luova mainontatapa ei vain tehnyt tuotteesta tai palvelusta näkyväksi, vaan myös auttaa brändiä saamaan tunnustuksen, jonka se todella ansaitsee. Yllä olevat mainokset ovat täydellisiä esimerkkejä siitä, kuinka suuren yleisön huomio kiinnitetään brändiinsä.

UKK

Mikä on luovin mainos?

Panasonic Nose Hair Trimmers, Colgate Floss, IKEA Assembly Service ja Nivea Night ovat luovimpia mainoksia.

Miten mainoksesta tehdään luova?

Tutki kohdeyleisöäsi, valitse alusta, varmista, että tunnuslause on tarttuva, ja käytä ainutlaatuisia visuaaleja.