Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

20 parasta ilmaista jälleenmyyjäsovellusta Intiassa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 20 parasta ilmaista jälleenmyyjäsovellusta Intiassa

Sovellusten jälleenmyynti on saavuttanut valtavan suosion verkkomarkkinoilla viimeisen vuosikymmenen aikana, ja se on osoittautunut erittäin menestyksekkääksi. Tämä trendi ei häviä pian, ja saatavilla on monia ilmaisia ​​jälleenmyyntisovelluksia, joista on hyötyä sekä myyjille että ostajille. Jälleenmyynnistä on tullut tuottava tapa ansaita rahaa myymällä käyttämättömiä taloustavaroita, jotka eivät ole enää käytössä.

Parasta sovellusten jälleenmyynnissä on, että sinun ei tarvitse etsiä ostajaa niiden myymiseksi. Sinun tarvitsee vain ladata tuotteesta kuva, niin ostaja ottaa sinuun yhteyttä. Saatavilla on monia myydyimpiä sovelluksia, joiden avulla voit myydä mitä tahansa huonekaluista koruihin ja urheiluvälineisiin. On kuitenkin erittäin tärkeää välttää virheitä, kun aloitat sovellusten jälleenmyynnin, kuten tekemättä asianmukaista tutkimusta tai jos sinulla ei ole selkeää liiketoimintasuunnitelmaa.

20 parasta ilmaista jälleenmyyjäsovellusta Intiassa

Intiassa on saatavilla lukuisia jälleenmyyjäsovelluksia, mutta on tärkeää valita parhaat, maksuttomat ja luotettavat. Jotkut verkkosivustot jopa maksavat sinulle palkkion, jos viittaat heidän sovelluksensa ystävillesi tai perheenjäsenillesi. Siksi on erittäin tärkeää valita luotettava ja ilmainen verkkosivusto. Intiassa on saatavilla monia parhaita ilmaisia ​​jälleenmyyjäsovelluksia, kuten Meesho, eBay, GlowRoad, Yaari ja Shop 101. Käydään läpi luettelo Intian parhaista ilmaisista jälleenmyyjäsovelluksista:

1. Meesho

Se on yksi parhaista jälleenmyyjäsovelluksista, ja jos haluat, voit ryhtyä Meesho-jälleenmyyjäksi ja ansaita siitä ylimääräistä rahaa. Yllätyt tietää, että tämän sovelluksen loi kaksi IIT Delhistä valmistuvaa, Vidit Aatrey ja Sanjeev Barnwall joulukuussa 2015.

Jälleenmyyjänä sinun pitäisi etsiä tuotteita heidän kokoelmastaan ​​ja jakaa se ystävillesi. Jos ystäväsi pitävät tuotteesta ja ostavat sen, saat siitä palkkion. Tämän lisäksi tässä sovelluksessa on useita muita rahantekovaihtoehtoja.

Meesho-sovellus auttaa pienyrityksiä ja ihmisiä aloittamaan verkkokauppansa sosiaalisten kanavien kautta. Sillä on yli 10 miljoonaa latausta Play-kaupassa, ja sen luokitus on 4,5. Voit ansaita suuren palkkion ja voiton jokaisesta myymästäsi tuotteesta, ja he antavat myös viikoittaisen käteisbonuksen, jos saavutat myyntitavoitteen.

Sovelluksen ominaisuudet

Tässä on joitain sovelluksen ominaisuuksia, jotka sinun pitäisi tietää –

 • Helppoja muodollisuuksia liiketoiminnan aloittamiseen
 • Helppo palautusoikeus
 • Tuotteita kohtuuhintaan
 • Mahdollisuus postiennakkoon
 • Voidaan tehdä osa-aikaisesti

2. eBay

Tämän verkkosivuston tiedetään olevan kauppapaikka, jossa myydään lähetettyjä tavaroita. eBayn tärkein asia on, että voit käyttää sitä kaikkialta maailmasta. Tämä on yksi Intian vanhimmista jälleenmyyntisivustoista; voit myydä ja ostaa tällä sivustolla, kuten elektroniikkaa, vaatteita, autoja, kameroita, kosmetiikkaa ja mitä muuta. Niillä on yli 100 000 00 latausta ja niiden luokitus on 4,6.

Isoille ja tilaa vieville tuotteille eBay sallii paikallisen listauksen. Jos et halua maksaa toimituskuluja, voit noutaa sen “Vain paikallisen noudon” kautta. Useat paikalliset yritykset ilmoittavat itsensä eBayssa lisätäkseen myyntiä ja tarjotakseen ilmaisen toimituksen useissa tapauksissa.

Sovelluksen ominaisuudet

 • He tarjoavat upeita tarjouksia, jotka voivat auttaa säästämään paljon rahaa.
 • Käyttäjäystävällinen
 • Ominaisuus alennustarjousten etsimiseen
 • Ilmainen toimitusvaihtoehto

3. GlowRoad

Tämä sivusto on myös yksi Intian parhaat ilmaiset jälleenmyyjäsovellukset sillä heillä on yli 100 000 korkealaatuista tuotetta ja yli 100 luokkaa tukkuhinnoilla. Sillä on yli 10 miljoonaa latausta ja sen luokitus on 4,5 tähteä.

Lukuisat ihmiset tienaavat rahaa tällä sovelluksella, joka koostuu kotiäidistä, putiikin omistajista, kosmetologioista, korkeakouluopiskelijoista jne. He ovat tunnettuja tavaroiden toimittamisesta ajoissa, hyvin harvoin on ollut tapauksia, joissa he eivät ole toimittaneet tuotteita mainittuna päivänä. .

Tulet hämmästymään heidän tuotekategorioistaan, sillä heillä on kaikkea vaatteista, kauneudesta, kodin sisustuksesta, astioista, huonekaluista ja paljon muuta. Kaiken kaikkiaan siinä on kaikki elementit, jotka vaaditaan erinomaisessa jälleenmyyntisovelluksessa.

Sovelluksen ominaisuudet –

 • Hieno hinnoittelu
 • Toimitus ajallaan
 • Helppo palautusoikeus
 • Helppokäyttöinen käyttöliittymä

4. Mercari

Tämä verkkosivusto tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, ja sen sanotaan olevan myös kirpputorisovellus. Voit saada sekä käytettyjä että uusia tuotteita tarpeidesi mukaan. Se lanseerattiin Japanissa, mutta se aloitettiin Yhdysvalloissa vuonna 2014. Tätä sovellusta käyttäneet ihmiset ovat saaneet hyviä arvosteluja sen nopeasta osto- ja myyntistrategiasta.

🔥 Empfohlen:  Walmartin ja Shopifyn kumppanuus: mitä se merkitsee sinulle

Ne tarjoavat ympärivuorokautista asiakaspalvelua ja ilmaisen toimituksen, minkä ansiosta niiden käyttäjämäärä on lisääntynyt valtavasti. Jos haluat myydä tuotetta Mercarissa, sinun on lisättävä siitä kuva, jonka lisäksi sinun on mainittava myös hinta, merkki, kunto ja toimituskulut.

Täällä myyjät voivat valita, haluavatko he maksaa lähetyksen vai ostaja maksaa.

Sovelluksen ominaisuudet

 • Nopea ja yksinkertainen tapa myydä ja ostaa tuotteita
 • Ympärivuorokautinen asiakastuki
 • Ilmainen toimitus miljoonille tuotteille
 • Tulostettava toimitusnimi ilmoitetaan, kun tuote myydään

Lue myös: 30 parasta työpaikkaa naisille Intiassa

5. Kauppa 101

Se on upea myyntipiste kaikille ostosten ystäville, minkä vuoksi siitä on tullut yksi parhaista ilmaisista jälleenmyyjäsovelluksista Intiassa. He esittävät pienistä tai kodin yrityksistä visionäärejä sosiaalisessa mediassa ilman spekulointia tarjoamalla verkkokaupan muutamassa minuutissa.

Saat lähes kaikki mieleesi tulevat tuotteet henkilökohtaisesta hygieniasta vaatteisiin, elektroniikkaan ja huonekaluihin.

Tämän sovelluksen ainutlaatuinen ominaisuus on, että siinä on monikieliset vaihtoehdot; joten voit valita kielen, jolla tunnet itsesi mukavaksi. Heillä on myös erilaisia ​​cashback-tarjouksia käyttäjilleen, mikä tekee tästä verkkosivustosta entistä houkuttelevamman käyttäjille. Heillä on yli 50 lakh jälleenmyyjää, joiden luokitus on 4 tähteä.

Sovelluksen ominaisuudet

 • Suuret voittomarginaalit
 • Laaja valikoima tuotteita
 • Cashback tarjoukset

6. Tarjous

Ne tarjoavat jälleenmyyntipalveluita asiakkaille ja palkitsevat myyjiä, jotka tarjoavat usein hyvän asiakaskokemuksen. Heillä on myös mahdollisuus antaa ostajille ja myyjille palautetta tehdyistä kaupoista.

Jos haluat varmistaa lisää turvallisuutta aidolla henkilöllisyydellä, voit myös linkittää tilisi Facebookiin. Se on luotettava jälleenmyyjäsovellus, ja sillä on myös yli 10 miljoonaa latausta, joiden arvosana on 4,5 tähteä.

Sovelluksen ominaisuudet

 • Voit tehdä katselulistan.
 • Sovelluksen sisäinen chat-ominaisuus keskustellaksesi myyjien kanssa
 • Mahdollisuus tehdä vastatarjous
 • Erinomainen palvelun laatu

7. ZyMi

Sitä pidetään jälleen yhtenä niistä parhaat ilmaiset jälleenmyyjäsovellukset Intiassa koska se on aito ja käyttäjäystävällinen. Täällä sinulla on myös mahdollisuus luoda verkkokauppasi vapaasti. Tämän verkkosivuston hyvä puoli on, että voit luoda myymäläsi heidän sovelluksessaan muutamassa minuutissa ja myydä tuotteensa.

Kun joku ostaa tuotteen, saat siitä palkkion. Heillä on tuhansia upeita merkkivaatteita, joita voit myydä verkossa. Heillä on loistava kokoelma, koska löydät kaikki uusimmat versiot heidän verkkosivustoltaan ja voit lisätä ne kokoelmiisi.

Sovelluksen ominaisuudet

 • Aito
 • Käyttäjäystävällinen
 • Hieno kokoelma
 • Uusimmat muotituotteet

8. Cartlay

Tämä on yksi sovellus, joka on kuuluisa eri merkkien trendikkäiden muodin jälleenmyynnistä. Ne tarjoavat myös mahdollisuuden aloittaa verkkoliiketoimintasi, eikä sijoitukseen vaadita varoja. Itse asiassa voit myydä tuotteita sosiaalisen median alustojen, kuten Instagramin, Facebookin jne., kautta.

Niillä on yli 50 000 latausta luokituksen ollessa 4,4. Kun olet asentanut sovelluksen ja rekisteröitynyt, saat ilmoituksen uudesta kokoelmasta, jonka voit jakaa ystävillesi tai perheellesi ja ansaita siitä palkkion.

Heidän palautuskäytäntönsä on ongelmaton, ja heillä on myös parasta laatua olevat tuotteet. Ne tarjoavat myös ympärivuorokautisen tuen ja nopean toimituksen vain parissa päivässä.

Sovellusominaisuus

 • Erilaisia ​​maksuvaihtoehtoja, kuten verkkopankki ja luotto-/pankkikortti
 • Vaivaton palautus
 • Saat maksun cartley-lompakostasi.
 • Sinulla on mahdollisuus jakaa kokoelmasi ystävien ja perheen kanssa.

Lue myös: 20 parasta rahaa ansaitsevaa sovellusta Intiassa

9. Hei pomo

Se on aitoudeltaan ja luotettavuudeltaan aivan kuten Meesho ja GlowRoad. Niilläkin on yli miljoona latausta 3,9 tähden luokittelulla. Yllättyisit, kun tietäisit, että heillä on yli 1 000 000 tuotetta saatavilla eri kategorioissa.

Voit myydä trendikkäitä asioita tehdashintaan ja laadukkaasti, istuen kotona ja ilman investointeja tähän sovellukseen. He todella välittävät käyttäjistään ja tarjoavat myös ilmaisen toimituksen ja COD-vaihtoehdon tehdäkseen heidät onnelliseksi.

🔥 Empfohlen:  Osta Facebook-profiilin seuraajia: 12 parasta sivustoa

Sovelluksen ominaisuudet

 • Ei toimituskuluja
 • Postiennakko saatavilla
 • Myy kohteita helposti, skannaa ja listaa.

10. 5 mailia

Tämä sovellus on suoraviivainen ja kätevä käyttää. Ne tarjoavat myös mahdollisuuden myydä vanhoja esineitä erityisesti kaupunkialueilla asuville ihmisille; ne eivät toimi hyvin syrjäisillä paikoilla asuville ihmisille.

5milesilta saat paljon tuotteita, kuten huonekaluja, vaatteita, antiikkia, autonosia, elektroniikkaa, henkilökohtaisen hygienian tuotteita ja paljon muuta. Niillä on yli 5 000 000 latausta ja luokitus on 4,4 tähteä.

Sovelluksen ominaisuudet

 • Ympärivuorokautinen asiakastuki
 • Käyttäjäystävällinen sovellus
 • Aktiiviset arvostelut lähetetyille palautteille
 • He varmistavat kaikkien käyttäjien henkilöllisyyden.

11. Shopee

Tämä sovellus on yksi parhaat ilmaiset jälleenmyyjäsovellukset Intiassa naisille, koska heillä on enemmän toimittajia naisten tuotteille, kuten Kurtis, sarees, koruja, kodin sisustustuotteita, huonekaluja jne. Niiden hinnat ovat suhteellisen alhaiset verrattuna muihin sovelluksiin, koska ne tarjoavat tuotteita minimihinnalla.

Tämä on uusi jälleenmyyjäsovellus, mutta ne tarjoavat käyttäjilleen loistavia tarjouksia ja varmistavat oikea-aikaisen toimituksen. Heidän maksuvaihtoehtonsa on myös loistava, koska he maksavat viikoittain myyjilleen, ja myös komissio on hyvä.

Sovelluksen ominaisuudet

 • Tuotteet edulliseen hintaan
 • Helppo palautusoikeus
 • Helppoja muodollisuuksia yrityksen perustamiseen

12. Shopmatic

Tämä sovellus eroaa muista, koska täällä voit luoda ystävällisen verkkokaupan muutamassa minuutissa ilman kuluja. Kun olet suorittanut vuoden heidän kanssaan, sinun on maksettava 3% vaihtoarvosta, kun myyt tuotteitasi tehokkaasti.

Sovelluksen ominaisuudet

 • Voi tehdä verkkokauppasivustosi
 • Tapahtumamalli ja tilausmalli saatavilla
 • Edulliset tuotteet

13. Facebookin osto- ja myyntiryhmät

Tämä on yksi menestyneimmistä sosiaalisen median alustoista, ja voit myydä tuotteitasi myös täällä ja ansaita valtavia voittoja. Sinun on noudatettava vain muutamia vaiheita myydäksesi tai ostaaksesi tuotteita täällä. Tämän jälkeen kirjaudu sisään tai kirjaudu sisään Facebook-tilillesi, klikkaa “Osta ja myy ryhmiä” Tutustu-valikosta liittyäksesi ryhmään.

Näet useita ryhmiä paikkakunnallasi tai voit halutessasi etsiä niitä myös tietyn kaupungin tai maaryhmän mukaan. On tärkeää lukea ryhmän ohjeet ennen liittymistä, sillä kiistanalaisten tuotteiden myyntiä on rajoitettu ja heillä voi olla myös muita sääntöjä.

Sovelluksen ominaisuudet

 • Ympäri vuorokauden monikielinen tuki
 • Laaja asiakaspiiri
 • Edulliset tuotteet
Facebookin osto- ja myyntiryhmät Vierailla Ei käytössä

14. ResellMe

Tätä sovellusta pidetään yhtenä parhaista, koska siihen on rekisteröity yli 100 tuotemerkkiä. Tästä sovelluksesta on melko helppoa saada laadukasta materiaalia vaatteisiin ja muihin merkkituotteisiin. Tämän sovelluksen hyvä puoli on, että he auttavat jälleenmyyjään kaikin mahdollisin tavoin, jos he kohtaavat minkäänlaisia ​​vaikeuksia.

Jos myyt tuotteita jälleen ensimmäistä kertaa, tämä sovellus voi olla sinulle loistava valinta sovelluksen asentamisen jälkeen; näet videon, joka selittää kaiken jälleenmyyntiyrityksen aloittamisesta tällä sovelluksella.

Sovelluksen ominaisuudet

 • Käyttäjäystävällinen sovellusliittymä
 • Helppo kirjautuminen
 • Laajat artikkelikategoriat

15. OLX Intia

Tämä on myös ilmainen jälleenmyyjäsovellus, ja se on saavuttanut suuren suosion parin vuoden sisällä. Täällä voit ostaa tai tarjota käytettyjä tavaroita, ja heidän asiakkaat ovat 100% aitoja. Tämän sovelluksen ainutlaatuinen ominaisuus on, että niissä on Chat first -ominaisuus, jotta voit estää kaikki roskapostipuhelut ei-kiinnostuneilta käyttäjiltä.

Sovelluksen ominaisuudet

 • Sovelluksen sisäinen chat-ominaisuus
 • Luo oma profiili
 • Voi saada tuotteen mistä tahansa Intian osasta

16. Quikr

Tämä on ilmainen online-kauppakeskuksen jälleenmyyjäsovellus, josta voit hankkia lukuisia käytettyjä esineitä, kuten laitteita, ajoneuvoja, huonekaluja, kuntosalituotteita, vaatteita ja monia muita vastaavia artikkeleita.

Tämän verkkosivuston eri elementit ovat, että ne tarjoavat myös vuokralle ja myytäväksi kiinteistöjä, joita muut sovellukset eivät tarjoa. Niillä on yli 10 000 000 latausta, mukaan lukien sekä Android- että iOS 4,3 tähden luokitus.

Sovelluksen ominaisuudet

 • Voit myös etsiä kokoaikaisia ​​ja osa-aikaisia ​​töitä.
 • Saa käytettyjä tuotteita kohtuulliseen hintaan
 • Hyödynnä nouto ja palautus mistä tahansa
🔥 Empfohlen:  Tapaustutkimukset: Pitkän muodon sisällön voima

17. Amazon Seller Marketplace

Amazon on ykkönen online-sivusto maailmanlaajuisesti ja sillä on suurin asiakaskunta. Se voi olla loistava alusta käytettyjen tavaroiden ostamiseen ja myymiseen, koska ihmiset luottavat tähän verkkosivustoon sen suuren maineen vuoksi, jota se on ylläpitänyt alusta lähtien.

Heillä on kaikki asiat, jotka tekevät jälleenmyynnin helpoksi, kuten helppo palautuskäytäntö, oikea-aikainen toimitus, käyttäjäystävällinen sovellus ja valtava asiakaskunta. Sillä on yli 5 000 000 asennusta ja luokitus on 4,3 tähteä.

Sovelluksen ominaisuudet

 • Postiennakko vaihtoehto saatavilla
 • Ilmainen toimitus tietyille tuotteille
 • Osta mistä tahansa paikasta
Amazon Seller Marketplace ladata 4.1 Arvosanat

18. Karuselli

Tämä sovellus käynnistettiin Singaporessa ja sitten Yhdysvalloissa, missä ihmiset ovat antaneet siitä hyvää palautetta. Tämä verkkosivusto on kehittymässä maailmanlaajuisesti, ja sen avulla voit ostaa ja myydä tuotteita laajoissa luokissa, kuten vaatteet, elektroniikka, autot jne.

Halutessasi voit myös julkaista tiedot sosiaalisen median alustalla ja jakaa sen ystävillesi ja perheellesi. Kun he ostavat tuotteen, voit ansaita yhä enemmän provisioita. Sillä on yli 10 000 000 latausta ja luokitus on 4,2 tähteä.

Sovelluksen ominaisuudet

 • Voi luoda profiilin sosiaalisessa mediassa
 • Helppo kirjautuminen
 • Ympärivuorokautinen asiakastuki

19. Poshmark

Tämä jälleenmyyjäsovellus on tunnettu vaatteiden myynnistä. Tällä sivustolla voit listata sekä aikuisten että lasten vaatteita maksamatta mitään. He lähettävät sinulle ilmaisen ennakkoon maksetun lähetystarran, kun myynti on saatu päätökseen. Tässä sovelluksessa on kaappi, johon voit ladata kuvia tuotteista reaaliajassa.

Ainutlaatuinen asia tässä sovelluksessa on, että ostajilla olisi mahdollisuus nähdä koko vaatekaappisi. Näin ollen kun ostajat tulevat tällä sovelluksella etsimään tiettyä merkkiä, he voivat myös katsoa muita tuotteita kaapissasi. Niillä on yli 10 000 000 latausta ja luokitus on 4,2 tähteä.

Sovelluksen ominaisuudet

 • Ne takaavat nopean toimituksen
 • Yli 5000 eri kokoista merkkiä
 • Kohteiden listaus on ilmaista.

Lue myös: 25 kannattavaa pientuotantoyritysideaa Intiassa

20. Decluttr

Monet ihmiset rakastavat tätä sovellusta, koska täällä he sallivat myydä vain hyvässä kunnossa olevia tuotteita. Tuotteiden myyminen tällä sovelluksella on todella helppoa, sillä sinun tarvitsee vain ladata kuva tuotteesta ja valmis.

Ostaja ottaa sinuun yhteyttä ja voit myydä tuotteen hinnoittelusi mukaisesti. Tämän sovelluksen hyvä puoli on, että kun tuotteesi on myyty, saat maksun 24 tunnin kuluessa. Tämä sovellus on kuuluisa matkapuhelimistaan, videopeleistä, DVD-levyistä ja muista elektronisista esineistä.

Sovelluksen ominaisuudet

 • Mahdollisuus skannata viivakoodeja
 • Tarkastele ja hallinnoi tilauksiasi
 • Listaa tuotteesi ilmaiseksi.

21. Shpock

Sen sanotaan olevan tarjoussovellus, täällä listaus on ilmainen, mutta sinulla on mahdollisuus maksaa enemmän, jos haluat mainostaa listattuja kohteita. Tämä voi olla hämmästyttävä verkkosivusto ihmisille, joilla on erilaisia ​​​​tuotteita ja jotka haluavat tyhjentää ne kaikki, koska heillä on mahdollisuus mainostaa tuotettaan.

Sovelluksen ominaisuudet

 • Tarkastele ja hallinnoi tilauksiasi
 • Ympärivuorokautinen pääsy
 • Hanki hyviä tarjouksia erilaisista ilmoituksista.

Suositus: Matkapuhelintarvikkeet liiketoimintasuunnitelma

Kun katsot Play-kauppaa, jälleenmyyjäsovelluksilla on monia nimiä, joten sinun on haastavaa valita yksi. Siksi edellä mainitut nimet ovat joitain parhaat ilmaiset jälleenmyyjäsovellukset Intiassa erinomaisella arvosanalla. Täällä voit myydä tai ostaa käytettyjä ja käyttämättömiä tavaroita ja ansaita rahaa.

Kaikki ovat hyviä, mutta voit valita yhden tarpeidesi ja mukavuutesi mukaan. Itse asiassa voit kokeilla useita sovelluksia ja sitten kokemuksesi mukaan tyytyä yhteen.