Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

20 parasta jatko-tietotieteen kurssia Intiassa 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 20 parasta jatko-tietotieteen kurssia Intiassa 2022

AIM on julkaissut akateemisia sijoituksia jatkokursseille viimeisten 8 vuoden ajan. Ranking-tulokset perustuvat kyselyyn, laajaan toissijaiseen tutkimukseen ja keskusteluihin osallistuvien laitosten kanssa. Tämä raportti sisältää parhaat kokopäiväiset kampuksella olevat jatko-opiskeluohjelmat datatieteille Intiassa vuodelle 2022.

Tänä vuonna olemme julkaisseet kaksi erillistä luokitusta jatko-tason Data Science tai Analytics -ohjelmille niiden toimitustavan perusteella: kampuksella ja online/hybridi.

Nämä kurssit tarjoavat arvoa eri tavoin opiskelijoille, jotka voivat hakea niihin riippuen siitä, mitä he haluavat oppia. Hyvällä kurssilla on korkeat ja tasapainoiset pisteet kaikilla parametreilla, mikä tekee siitä sijoituksen kärjessä. Nämä sijoitukset auttavat opiskelijoita löytämään heille oikean kurssin.

Raportti auttaa näitä ohjelmia tarjoavia laitoksia ymmärtämään, missä ne ovat muihin kursseihin verrattuna, ja tunnistamaan parannuskohteita. Sitä voivat käyttää myös julkisten ja yksityisten organisaatioiden päättäjät saadakseen käsityksen tietotieteen koulutusalan edistymisestä ja auttaakseen sen mukaisten muutosten toteuttamisessa.

Edellisen vuoden raportit:

2021 | 2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2016 | 2015


Metodologia

Analytics India Magazine on suorittanut tämän kyselyn luokitellakseen erilaisia ​​datatieteen ja analytiikkaohjelmia niiden suorituskyvyn perusteella viiden parametrin mukaan: sertifiointiarvo, sijoitetun pääoman tuotto, ohjelman menestys, opetus ja opetussuunnitelma sekä opiskelijoiden sitoutuminen. Kokonaisindeksi on laskettu kunkin ohjelman keskimääräisten pisteiden perusteella viideltä alaindeksiltä (yllä mainittujen parametrien perusteella).

Itse alaindeksit laskettiin AIM:n (kyselyn kysymysten) vastauksiin annettujen pisteiden perusteella yhtenäisin arviointikriteerein. Nämä pisteet normalisoitiin asteikolla 0-1 ennen kuin alaindeksien keskiarvo otettiin. Outliers oli rajattu.

Näet alaindeksien hierarkian ja lopullisen indeksin, jota seurataan analyysiä varten alla olevassa infografiassa.


Löydät alta sijoituksen kokopäiväisille kampuksella opiskeleville datatieteen jatko-ohjelmille vuodelle 2022:


1. Tietotieteen jatko-ohjelma, Praxis Business School

Praxis Business Schoolin tarjoama yhdeksän kuukauden jatko-sertifiointiohjelma on yksi maan vanhimmista käynnissä olevista kokopäiväisistä analytiikan ja datatieteen ohjelmista. Ohjelma varustaa opiskelijat työkaluilla, tekniikoilla, teknologialla ja liiketoiminnallisilla tiedoilla luentojen, tapaustutkimusten, käytännön laboratoriotyön, tehtävien ja projektien avulla.

2. Maisteri (tilasto- ja tietotiede), NMIMS SOMASA

NMIMS Mumbai School of Mathematics, Applied Statistics & Analyticsin (SOMASA) tarjoama kaksivuotinen tilasto- ja tietotieteiden jatko-ohjelma on alaan suuntautunut kurssi, joka auttaa opiskelijoita oppimaan ja soveltamaan asiaankuuluvia taitoja todellisten ongelmien analysoinnissa. Ohjelma on suunniteltu siten, että se ei ainoastaan ​​välitä tilasto- ja tietotieteistä tietoa, vaan tarjoaa myös käytännön kokemusta tietojen käsittelystä, tietojen visualisoinnista ja ohjelmointikielistä.

3. MBA Business Analytics, Symbiosis Center for Management and Human Resource Development

Kaksivuotinen MBA-ohjelma Business Analysis pyrkii tarjoamaan opiskelijoille käsitteellistä ja käytännön tietoa liiketoiminta-analyysistä. Kattavaa opetussuunnitelmaa, joka kattaa eri osa-alueet, kuten HR:n, markkinoinnin, rahoituksen, toiminnan ja strategian, päivitetään jatkuvasti alan asiantuntijoiden palautteen perusteella pysyäkseen markkinoiden trendien tasalla.

🔥 Empfohlen:  10 parasta YouTube-musiikin mainospalvelua vuonna 2023

4. Tekoälyn maisteri liiketoiminnassa, SP Jain School of Global Management

Tämä SP Jainin tarjoama kaksivuotinen jatko-ohjelma yrittää luoda joukon asiantuntijoita, jotka ymmärtävät tekoälyn ja liiketoiminnan tarpeet yhdessä ja voivat onnistuneesti kääntää liiketoiminnan vaatimukset teknisiksi eritelmiksi. Ohjelmarakenteessa painotetaan enemmän käytännön harjoittelua. Kaikilla kursseilla on projektityötä tai tutkimuskomponentteja, jotka edellyttävät teorian käytännön soveltamista.

5. M. Tech Data Science (Business Analytics), Mukesh Patel School of Technology Management and Engineering

Tämä NMIMS-yliopistoon liittyvä kaksivuotinen jatko-ohjelma keskittyy alan kannalta olennaisten taitojen rakentamiseen opiskelijoiden keskuudessa koneoppimisen, syväoppimisen, NMP:n, Big Data Analyticsin ja ennustavan mallintamisen aloilla. Mukesh Patel School of Technology Management and Engineeringin tiedekunta ovat alan asiantuntijoita yrityksistä Capgemini, Morgan Stanley, eClerx, Halliburton, SAS, NetCore Solution, Quantiphi ja Deutsche Bank.

6. Master of Science (tietotiede), CHRIST (oletettu) University Pune, Lavasa

Kaksivuotinen datatieteen tutkintokurssi on suunniteltu tutustumaan tutkimusmalleihin ja niiden sovelluksiin datatieteessä vierailevien luentojen, seminaarien, erikoistumisprojektien ja harjoittelujaksojen kautta. Kurssi tarjoaa opiskelijoille datatieteen taitoja luokkahuoneohjeiden, vertaisohjauksen ja kokemuksellisen koulutuksen kautta. oppiminen ja osallistava oppiminen.

7. Kauppatieteiden maisteri, CHRIST (to-be-yliopisto) Pune, Lavasa

Kaksivuotinen kauppatieteiden maisteriohjelma on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille tiedot ja taidot, joita tarvitaan analytiikkaan perustuviin johtotehtäviin eri aloilla. Opetussuunnitelma sisältää moduuleja kehittyvän teknologian, tilastollisen analyysin ja laskentamenetelmien.

8. MBA tietotieteissä ja dataanalytiikassa, tietotekniikan symbioosikeskus

SCIT:n kaksivuotinen MBA-ohjelma Data Science and Data Analyticsissa pyrkii kehittämään johtamisen ammattilaisia ​​datatieteen ja data-analytiikan virroille. Kurssin rakenne on suunniteltu siten, että se tarjoaa opiskelijoille strategisia ja käytännöllisiä oivalluksia sekä reaaliaikaista toimintaälyä, jotka muodostavat datatieteen ja analytiikan ytimen.

9. Big Data Analyticsin jatko-ohjelma, Goa Institute of Management

Goa Institute of Managementin 22 kuukauden PGDM-ohjelma suunnittelee teknojohtajien luomista, jotka voivat suorittaa sekä datatieteen että esimiestehtäviä eri organisaatioissa. Ohjelma noudattaa kokemuksellista oppimista, joka sisältää sekä luokkahuoneen oppimisen että jatkokoulutuksen laboratoriossa.

10. Liiketoiminnan analytiikan MBA, Analyticsin ja tietotieteen huippuyksikkö NMIMS University

Kaksivuotinen kokopäiväinen MBA suorittaa NMIMS-yliopiston analytiikka- ja tietotieteiden huippuyksikkö. Ohjelma on suunniteltu varmistamaan, että opiskelijat ymmärtävät liikkeenjohdon, datatieteen, analytiikkatyökalut ja tekniikat kokonaisuudessaan.

🔥 Empfohlen:  8 parasta VPN:ää Robloxille vuonna 2023: Kuinka saada Roblox vapautettua

11. Business Analyticsin MBA, Chitkara Business School

Chitkara Universityn tarjoama MBA in Business Analytics -ohjelma koostuu liiketalouden opintomoduuleista varmistaakseen, että opiskelijat kehittävät vahvan ymmärryksen analytiikan perusteista sekä teknisiä taitoja. Opiskelijoita rohkaistaan ​​tässä ohjelmassa ajattelemaan kriittisesti ja älyttömästi. Innovaatiota, tutkimusta ja yrittäjyyttä edistetään voimakkaasti harjoittelujen, huippuprojektien ja tutkimuskäytäntöjen kautta.

12. Business Analyticsin MBA, kauppatieteiden korkeakoulu, Christ University

Business Analyticsin MBA on kaksivuotinen jatko-ohjelma, jonka tarjoaa Christ (deemed-to-be) -yliopisto. Ohjelma antaa tietoja ja taitoja yritysanalytiikasta, joka hioo opiskelijoiden kriittistä ajattelua, ongelmanratkaisu- ja analytiikkataitoja. Ohjelmarakenne on suunniteltu siten, että opiskelijat pääsevät omien erikoistumisaineidensa ohella muiden erikoisalojen kursseille.

13. Tekoälyn M.Tech, Mukesh Patel School of Technology Management and Engineering

Vuonna 2018 alkanut kaksivuotinen jatko-ohjelma painottaa tekoälyyn liittyviä käytännön konsepteja. Erän laadun varmistamiseksi opiskelijat, jotka ovat saaneet 60 % pisteet B.Tech- ja M.Sc-aineista, voivat hakea tähän ohjelmaan. Arviointikriteerit sisältävät sekä loppukokeet että jatkuvan arvioinnin tehtävät.

14. M.Tech in Artificial Intelligence, Jainin (oletettu) yliopisto

Tietojenkäsittelytieteen ja tekniikan laitoksen kaksivuotinen jatko-ohjelma on suunniteltu siten, että se lisää opiskelijoiden tutkimus- ja kehitysvalmiuksia käytännön ongelmien ratkaisemiseksi. Opiskelija oppii kirjoittamaan ja esittämään teknisiä raportteja ja asiakirjoja. Ohjelman yleistavoite on antaa opiskelijoille mahdollisuus saada jonkin verran hallintaa erikoistumisalasta.

15. Datatieteen tutkinto ML, DL ja AI, Ivy Professional School

Yhdeksän kuukauden tutkinto-ohjelma on sidoksissa NASSCOMiin, ja se on Intian hallituksen akkreditoitu FutureSkills Initiativen alaisuudessa. Kurssi sisältää yrityskohtaisia ​​haastattelutyöpajoja ja valmennusleirejä, jotka auttavat opiskelijoita valmistautumaan kohdistetulla tavalla. Ohjelma isännöi henkilökohtaista strukturoitua mentorointiohjelmaa Microsoftin, Googlen, Accenturen, EY:n ja Deloitten alan asiantuntijoiden kanssa.

16. Data Science & Analyticsin maisteri, NSHM Knowledge Campus

Maulana Abdul Kalam Azadin teknilliseen yliopistoon Kolkatassa kuuluva kaksivuotinen jatko-ohjelma luo pohjan matematiikan ja tilastotieteen opiskelijoille, jotta he voivat soveltaa analytiikan ja koneoppimisen perustekniikoita. Tavoitteena on antaa opiskelijoille mahdollisuus tarjota ratkaisuja todellisiin ongelmiin Data Sciencen ja Analyticsin avulla ja löytää uusia käyttötapauksia kaikilla ihmisen ja tietokoneen vuorovaikutuksen osa-alueilla.

17. M.Tech in Data Science, Jain (to-be) University

Jain (to-be) -yliopiston tietojenkäsittelytieteen ja tekniikan laitoksen kaksivuotinen jatkotutkinto-ohjelma tutustuttaa opiskelijat uusimpiin tietotieteen alan tietoihin ja käytännön koulutukseen. Ohjelmarakenne on suunniteltu edistämään opiskelijoiden kykyä itsenäiseen tutkimuksen tekemiseen ja käytännön ongelmien ratkaisemiseen.

18. MBA, erikoistunut tietotieteeseen, IFMR Graduate School of Business

Krea-yliopistoon sidoksissa oleva IFMR Graduate Business School tarjoaa jatkotutkinnon kaksivuotiselle kokopäiväiselle MBA:lle erikoistumalla tietotiedeohjelmaan. Laajempi tavoite on antaa opiskelijoille mahdollisuus ryhtyä johtaviin rooleihin globaaleissa yrityksissä. MBA-koulutus ei ainoastaan ​​opeta opiskelijoille tavanomaisia ​​​​alueita, kuten kirjanpito, talous, tietojärjestelmät, markkinointi, operaatiot, toimitusketjun hallinta ja strategia, vaan myös kouluttaa opiskelijoita data-analytiikkatyökaluihin ja niiden soveltamiseen näillä aloilla.

🔥 Empfohlen:  Andrea Wahbe Kuinka hyväksyä luottokorttimaksut myymälässä ja verkossa Lue artikkeli

19. MBA Business Analytics, Woxsen University

Kaksivuotinen kokopäiväinen MBA-ohjelma, jonka Woxsenin yliopisto tarjoaa opiskelijoille edellytykset kehittää sovelluspohjaista ajattelutapaa, jolla on vahva kriittinen ja analyyttinen ajattelukyky organisaation tavoitteiden saavuttamiseksi. Ohjelman rakenne ja opetussuunnitelma auttavat opiskelijoita hallitsemaan data-analyysin menetelmiä ja työkaluja.

20. Liiketoiminnan analytiikan ja tietotieteen jatko-ohjelma, Lloyd Group of Institutions

Lloyd Group of Institutes -instituutin tarjoama Business Analytics and Data Science -tutkinto on sidoksissa AICTE:hen ja IBM:ään. Kaksivuotinen kokopäiväinen kurssi on AICTE:n ja opetusministeriön hyväksymä. Ohjelma tarjoaa laajan tietämyksen datatieteen tekniikoista ja työkaluista, kuten Cognos, SPSS MODELLER, Power BI, Tableau, R ja Python, joita käytetään ratkaisemaan kriittisiä liiketoimintaongelmia.


Pääsy täydelliseen raporttiin