Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

20 parasta liikeideaa naisyrittäjille

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 20 parasta liikeideaa naisyrittäjille

Naiset.

Ansaitsemme enemmän perustutkintoa ja jatkotutkintoa kuin miesikäisemme, aloita keskimäärin 1 821 yritystä joka päivä ja oma 36 % kaikista yrityksistä Yhdysvalloissa

Silti yrityksemme ovat pienempiä, työllistävät vähemmän ihmisiä, ja ansaitsemme silti vain 80 senttiä jokaisesta miehen ansaitsemasta dollarista.

Vaikka olemme saavuttaneet suuria harppauksia joillakin alueilla, meiltä puuttuvat edelleen sosiaaliset verkostot, kokemus ja luottamus, joita tarvitaan yrittäjyyskuilun kuromiseen.

Joten miten pääsemme yli kyssän ja teemme naisten liikeideoista kilpailukykyisempiä?

Perustamalla oman yrityksen, kaikilla resursseillamme.

20 edullista pienyritysideaa naisille

Hyvin harvat asiat ovat verrattavissa siihen ylpeyden tunteeseen, joka syntyy, kun ansaitset tuloja luomastasi tuotteesta tai henkilökohtaisesti suorittamastasi palvelusta. Mutta laaja tutkimus osoittaa, että naiset hankkivat yleensä vähemmän rahoituspääomaa ulkopuolisilta sijoittajilta ja luottavat enemmän omiin säästöihinsä perustamiskustannuksissa.

Onneksi naisille on tarjolla monia edullisia pienyritysideoita, jotka voivat auttaa sinua ottamaan harppauksen yrittäjyyteen rasittamatta jo ennestään tiukkaa budjettia.

Liikeideoita verkossa

Kaikki mitä tarvitset ansaita rahaa verkossa on tietokone ja työpöytä. Nämä resurssit ja kurssit auttavat sinua rakentamaan ja laajentamaan yritystä, joka antaa sinulle etsimäsi vapauden ja täyttymyksen.

1. Freelance-kirjoitus

Joka vuosi yritykset asettavat laadukkaan sisällön etusijalle, joten freelance-kirjoittajien mahdollisuudet ja työpaikat ovat helpommin löydettävissä ja tuottoisampia.

Freelance-kirjoittaminen vaatii enemmän kuin kielioppitaitoja ja AP-muotoilua. Sinun on tiedettävä, mistä löytää töitä, mitä veloittaa ja kuinka tulla ammattitaitoisemmaksi työsi mittaamiseksi.

Jos olet tosissasi ryhtyä freelancekirjoittamiseen joko osa-aikaisesti tai uralla, voi olla hyödyllistä ottaa kurssi Udemysta oppia köydet joltakulta, joka on tehnyt sen aiemmin.

2. Oikoluku

Tuomioistuimen toimittajat, itsejulkaisijat ja markkinoijat tarvitsevat oikolukijoita varmistaakseen, että heidän työnsä on ymmärrettävää ja virheetöntä. Jos sinulla on silmää yksityiskohtiin ja olet huolellisesti huolellinen, oikoluku voi olla loistava yritys aloittaa.

Kuten freelance-kirjoitus, yrityksen rakentaminen taitojen ympärille vaatii muutakin kuin tietoa. Saadaksesi pääsy mentorointiin ja mahdollisuuksiin oikolukemisessa, Oikoluettu missä tahansa on useita kursseja, jotka auttavat sinua hiomaan taitojasi ja kasvattamaan liiketoimintaasi.

Ensimmäinen on yleinen oikoluku: teoria ja käytäntö. Opit oikolukemisen yksityiskohtaiset mekanismit ja kuinka markkinoida palveluitasi asiakkaiden löytämiseksi. Toinen on transkription oikoluku. Tämä kurssi keskittyy oikolukemaan oikeuden toimittajan pöytäkirjat ja rakentamaan liiketoimintaa kyseisellä markkinaraolla.

Nämä kurssit, joita opettaa pitkäaikainen oikolukija Caitlin Pyle, antavat sinulle työkalut, joita tarvitset oikolukuyrityksen käynnistämiseen ja kasvattamiseen.

Ilmainen työpaja: Kuinka muuttaa intohimosi sanoihin kukoistavaksi yritykseksi

3. Virtuaalinen avustaja

Virtuaalinen avustaminen tai VA: na oleminen on yksinkertainen yritys naisille, jotka ovat luotettavia, järjestäytyneitä ja hyviä ongelmanratkaisijoita. VA:t tekevät erilaisia ​​tehtäviä yritysten omistajille sosiaalisen median ja kalenterinhallinnasta henkilökohtaisiin tehtäviin, kuten hotelli- ja ravintolavarauksiin. Tehtävät itsessään eivät ole vaikeita ja voivat olla loistava tapa ottaa harppaus itsenäiseksi ammatinharjoittajaksi.

The Täysin varattu VA Gina Horkeyn opettama kurssi opettaa sinulle, mitä ihmiset etsivät virtuaaliassistentista ja kuinka johtaa menestyvää VA-yritystä. Oppitunteja ovat asiakkaiden perehdyttäminen, itsesi ja yrityksesi laillinen suojaaminen sekä tehokkuusjärjestelmien luominen, joiden avulla voit skaalata.

Horkey tienasi johdonmukaisesti 4 000 dollaria kuukaudessa ensimmäisenä vuotenaan VA:na ja on kouluttanut tuhansia kiinnostuneita naisia ​​täsmälleen, kuinka tehdä samoin.

4. Graafinen suunnittelu

Jotkut parhaista liikeideoista naisille ovat työskentelee graafisena suunnittelijana verkkosivujen tekeminen, logojen suunnittelu ja innovatiivisten tuotteiden kehittäminen. Erilaisten suunnittelutekniikoiden kokeileminen eri aloilla voi antaa sinulle luottamusta oman suunnittelutoimiston perustamiseen.

Suunnittelu- tai luovatoimistot hoitavat kaikki brändäyksen osa-alueet sisäisesti, mukaan lukien kampanjan ohjauksen, suunnittelun, suhdetoiminnan ja sisällön luomisen. Tämä on loistava tapa rakentaa liiketoimintaa, joka on skaalautuva ja voi luoda työpaikkoja muille.

5. Tutorointi

Opettajat, jotka haluavat olla omia pomojaan, voivat menestyä tutorointiyrityksen avulla. Aloita käyttämällä vakiintunutta palvelua hioaksesi taitojasi. Lukion ja korkeakoulun tutorointiin Chegg tarjoaa 24/7-tutorointia useissa eri aiheissa. Jos pidät nuoremmista ikäluokista, VIPKid on tutorointipalvelu kiinalaisille opiskelijoille, jotka oppivat englantia.

🔥 Empfohlen:  Kuinka myydä Safemoon Trust Walletissa

Kun olet tyytyväinen osa-aikaiseen tutorointiin, voit kasvaa ja laajentaa omaa kokopäiväistä tutorointitoimintaasi etsimällä omia opiskelijoita ja palkkaamalla muita ohjaajia, jotka ovat erikoistuneet aiheisiin, joihin et ole perehtynyt.

Aiheeseen liittyvä: Parhaat paikat online-opetustyöpaikkojen löytämiseen

6. Huippumuotien jälleenmyynti

Käytettyjen vaatteiden ostaminen ja niiden jälleenmyynti Poshmarkissa, Mercaritai eBay voi olla tuottoisa työ kotiäideille tai kenelle tahansa, joka on intohimoinen muotiin. Huippuluokan luksusbrändit sopivat parhaiten liiketoiminnan rakentamiseen korkean jälleenmyyntiarvon vuoksi. Jos asut varakkaalla naapurustolla tai sen lähellä, voit löytää korkealaatuisia vaatteita paikallisista kierrätysliikkeistä.

Laajenna sitten liiketoimintaasi tarjoamalla ilmaisia ​​vaatekaappien siivouspalveluita ja tarjoamalla ostaa kappaleita, joita asiakkaat eivät enää halua. Voit myös myydä tavaroita asiakkaille ja ottaa osan myynnistä.

Aiheeseen liittyvä: Parhaat sovellukset asioiden myymiseen paikallisesti ja verkossa

Perinteisiä bisnesideoita naisille

Nämä naisille suunnatut liikeideat saattavat kuulostaa perinteisiltä, ​​mutta naisyrittäjät voivat innovoida ja erottua kukoistavan yrityksen rakentamiseksi.

7. Hääsuunnittelija

Noin 29% pariskunnista palkkaa ammattimainen hääsuunnittelija auttamaan heidän erityisen päivänsä toteuttamisessa. Olipa kyseessä täyden palvelun suunnittelu tai päivän koordinointi, hääsuunnittelualalla on useita bisnesideoita naisille.

Pariskunnat tuhlaavat yksityiskohtia, jotka tekevät häistä yksilöllisiä ja merkityksellisiä. Jos pystyt syrjäytymään ja sinusta tulee suosituin asiantuntija tietyssä kategoriassa, kuten kohdehäät, juutalaiset häät tai luksushäät, voit markkinoida itseäsi mahdollisille asiakkaille helpommin.

8. Ateriapalvelut

Pienenä pitopalveluyrityksenä sinulla ei välttämättä ole laitteita 100 hengen häiden ruokkimiseen. Mutta voit helposti järjestää hääjuhlia, vauvajuhlia ja pieniä lomajuhlia tarjoamalla henkilökohtaisen menun ja elämyksen, jota he eivät voi saada suurelta yritykseltä.

Eikä catering ei sisällä vain ruokaa. Voit aloittaa matkustavan baarin, joka tarjoaa räätälöityjä cocktaileja häihin ja juhliin. Muista tarkistaa läänin ja osavaltion terveysosastot ja noudattaa kaikkia elintarvikkeiden ja juomien lupa- ja lisensointilakeja.

9. Käsitöiden myynti

Oletko poikkeuksellisen lahjakas virkkaamaan, maalaamaan tai heittämään keramiikkaa? Voit myydä käsitöitäsi ja perustaa kunnollisen yrityksen. Vaikka tavaroiden myyminen Etsyssä tai paikallisella käsityömessulla voi ansaita jonkin verran voittoa, tilaustyö voi olla tuottoisampaa.

Räätälöidyn taiteen luominen sisustusalan yrityksille, pehmustettujen eläinten ompelu vauvakutsuihin ja korkealaatuisten korujen suunnittelu asiakkaille ovat joitakin tapoja, joilla voit tehdä intohimostasi kannattavan liiketoiminnan.

10. Kotipäivähoito

33 osavaltiossa vauvojen päivähoidon hinta on kalliimpi kuin yliopisto. Tarvitaan enemmän lisensoituja kotipäivähoitoja, jotta vaikeuksissa olevien perheiden kustannukset pysyvät alhaisemmat.

Vaikka kotipäivähoito voi olla edullisempaa kuin perinteiset vaihtoehdot, päivähoitoyritysten omistajat pitävät voittonsa sen sijaan, että maksaisivat franchising-maksua tai heille maksettaisiin työntekijänä.

Tämäntyyppinen liiketoiminta ei ole yhtä joustavaa kuin muut, mutta se sopii erinomaisesti äideille, joilla on jo lapsi kotona. Tarkista osavaltiosi lisenssivaatimukset saadaksesi selville, mitä lisenssejä tarvitset ja miten niitä ylläpidetään.

11. Koiran hoito ja majoittuminen

Amerikkalaiset rakastavat lemmikkiään. Yhdysvaltalaiset lemmikkieläinten omistajat kuluttavat yhdessä yli 6 miljardia dollaria vuosittain hoitoon, lennolle, koulutukseen, kävelyyn ja muihin lemmikkipalveluihin. Jos pidät karvaisista vauvoista enemmän kuin ihmisistä, liikkuva koirien trimmausyritys, lemmikkihoitopalvelu tai lemmikkiharjoituspalvelu voi olla hyvä yritys aloittaa.

Aloita rekisteröityminen Roveriin ja nähdä, mistä roduista ja aktiviteeteista pidät. Sitten voit mainostaa yritystäsi sosiaalisessa mediassa kohdistamalla alueesi ihmisiin, jotka pitävät koirista.

12. Pesulapalvelu

Jos lykkäät sitä tarpeeksi kauan, pyykinpesu voi olla koko päivän kestävä tapahtuma. Monilla kiireisillä vanhemmilla ja ammattilaisilla ei ole aikaa pestä koko perheen pyykkiä. Mobiilipesulapalveluna noutat, peset, taitat ja luovutat vaatteet asiakkaille. Riippuen vaatteista ja esineiden määrästä, voit ansaita 30–50 dollaria per pyykkikuorma.

🔥 Empfohlen:  Yli 10 parasta lapsille tarkoitettua dronia vuonna 2023

Tämä on yksi parhaista liikeideoista kotiäidille. Monet pesulat tarjoavat tätä palvelua. Erotuaksesi joukosta ja rakentaaksesi asiakaskuntaa, aloita rekisteröitymällä palveluun, kuten Pyykinhoito joka hoitaa osan markkinoinnista puolestasi.

Käynnistystarvikkeet maksavat 95 dollaria ja sisältävät pyykkipusseja, käsittelykasseja, vaatesuojuksia, käyntikortteja, esitteitä ja kaikkea muuta, mitä käytät palveluidesi markkinoinnissa. Tämän jälkeen yritys lisää sinut palveluntarjoajien luetteloonsa ja alkaa markkinoida yritystäsi puolestasi.

13. Ompelu ja muutostyöt

Ompelu- ja muutostyöyritys on yksi parhaista liikeideoista kotona ompelemiseen taitaville ja kankaita tunteville naisille. Aloita erikoistumalla tietyntyyppisiin muutostöihin ja ryhdy näiden tehtävien ompelijaksi. Voit aloittaa pienestä reunustamalla housut ja siirtyä kohti kohteita, kuten hääpukuja.

Luo suhteita alueesi vintage-vaatekauppojen omistajiin, jotta he voivat ohjata asiakkaat luoksesi. Voit myös tarjota aloittelijaompelukursseja ansaitaksesi enemmän ja saadaksesi sanaa palveluistasi.

14. Valokuvaus

Valokuvaus voi olla kilpailukykyinen ala. Mutta jos monipuolistat tarjontaasi ja kehität ainutlaatuisen tyylin, voit houkutella asiakkaita, jotka haluavat jotain erilaista. Toinen vaihtoehto on erikoistua tiettyyn markkinarakoon, kuten tarjota vain vastasyntyneitä versoja tai erikoistua häihin.

On olemassa useita tapoja saa palkkaa kuvien ottamisesta. Voit tehdä perhe- ja tapahtumamuotokuvia tai pääkuvia yrityksille. Voit myös myydä valokuvasi taide- tai arkistokuvina verkossa.

Jos haluat järjestää häät, ota yhteyttä alueesi suosittuihin häävalokuvaajiin ja pyydä olla heidän toinen ampujansa. Lopulta heidän avustamisensa kautta luodut suhteet ja luottamus muuttuvat viittauksiksi.

15. Sisustussuunnittelu/sisustus

Kilpailu luksuskodin sisustamisesta ja liiketilojen suunnittelusta voi olla kovaa. Mutta on olemassa useita tapoja, joilla voit rakentaa sisustusyrityksen tyhjästä.

Joitakin esimerkkejä ovat minimalistinen suunnittelupaketti, jossa on hämäränpoistopalvelu, tai hääsuunnittelija vastaanoton yhteyshenkilön lisäosalla. Olemalla luova sen suhteen, mitä suunnittelet, miten teet sen ja missä työskentelet, voit rakentaa menestyvän yrityksen.

Voit suunnitella tiloja jopa kotoa käsin. Jos tiedät, mistä löytää parhaat hinnat kodin sisustamiseen, voit auttaa asunnonomistajia suunnittelemaan tilat pienellä budjetilla pelkän kuvan tilasta, muutamista mitoista ja tyyli mieltymyksistä.

Kotipohjaisia ​​liikeideoita naisille

Verkkoliiketoiminta ja perinteiset liikeideat naisille eivät ole ainoita tapoja ansaita rahaa. Naisyrittäjät voivat ansaita rahaa kotona monella ainutlaatuisella tavalla.

16. Opeta musiikkitunteja

Muusikoiden ei tarvitse olla nälkäisiä artisteja, eikä sinun tarvitse jakaa demonauhoja rakentaaksesi musiikkiliikettä. Sen sijaan voit opettaa musiikkitunteja kaikkialla maailmassa.

Perinteisesti musiikkitunnit piti opettaa henkilökohtaisesti ja yksitellen. Muusikot voivat nyt käyttää YouTubea ja verkkokurssialustoja, kuten Thinkificia ja Teachablea, kasvattaakseen yleisöä, opettaakseen perusasioita ja veloittaakseen edistyneistä virtuaalitunteista. Tämä voi laajentaa asiakaskuntaasi ja tehdä aloittamisesta edullisempaa.

17. Personal trainer

Jos pidät juoksemisesta, urheilusta tai treenaamisesta, voit käyttää intohimoasi tai harrastustasi rahan ansaitsemiseen.

Ylimääräisestä huoneesta tai autotallistasi voi tulla kiireisten äitien boot camp tai asiakkaiden henkilökohtainen harjoitustila. Voit jopa vuokrata sen muille personal trainerille, joilla ei ole tarpeeksi tilaa tavata asiakkaita.

Olemalla ajoittain auki, muut kuntosalit saattavat olla kiinni tai toimivat yhteisössä, joka saattaa olla kaukana kuntosalista, voit rakentaa terveys- ja hyvinvointiliiketoiminnan poistumatta kotoa.

18. Markkinointi ja suhdetoiminta

Pienyritysten omistajat pitävät sosiaalista mediaa pelottavana. Jos sinulla on markkinoinnin tausta tai olet tottunut sosiaaliseen mediaan, voit rakentaa ja skaalata loistavaa liiketoimintaa tässä tilassa.

Näiden palveluiden kysyntä on niin suuri, ettei sinun tarvitse pysähtyä tarjoamaan markkinointi- ja suhdetoimintapalveluita, vaan voit perustaa oman markkinointitoimiston keittiön pöydältäsi.

Markkinointimoguli Tai Lopez suosittelee aloittamaan markkinoimalla itseäsi sosiaalisessa mediassa. Rakentamalla oman brändisi ja sosiaalisen median seuraajasi asiakkaat näkevät, mitä voit tehdä heidän hyväkseen. Sen jälkeen skaalaa palkkaamalla ihmisiä tekemään raskaat nostot puolestasi.

19. Kirjanpito ja kirjanpito

Joitakin liikeideoita numeroita hallitseville naisille ovat digitaalinen kirjanpito ja kirjanpito. Kirjanpitäjät ovat vastuussa yrityksen liiketoimien, kulujen ja tulojen seurannasta. He myös tuottavat raportteja yritysten omistajille näyttääkseen heille heidän taloudellisen kehityksensä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka käyttää Pinterestiä yrityksille: 7 parasta tapaa, jotka sinun on tiedettävä

Löydät netistä ilmaiseksi kirjanpitotunnit, mutta se auttaa saamaan ammattikirjanpitäjäorganisaation sertifioinnin. Tietylle toimialalle erikoistuminen auttaa myös kasvattamaan liiketoimintaasi ja lyhentämään aikaa, joka kuluu useiden toimialojen talouden oppimiseen.

20. Sovellusten kehittäminen

Jos olet tekniikan ystävä, sovelluksen luominen on loistava vaihtoehto verkkosivuston perustamiselle. Sovellusmarkkinat räjähtävät ja voit rakentaa kannattavan sovelluksen, jos sinulla on idea. Ja jos et, voit perustaa yrityksen, joka kehittää sovelluksia muille yrityksille.

Jos et ole varma mistä aloittaa tai et pidä koodin kirjoittamisesta, voit silti rakentaa liiketoimintaa sovelluksen tai sovellussarjan ympärille. Työskentele niiden asioiden parissa, jotka voit, ja vuokraa loput. Hyödynnä Upworkia löytääksesi edullisia suunnittelijoita ja koodaajia projektiisi.

Muista vähentää liiketoiminnan kulut

Kun aloitat yrityksen, yritystoimintaan liittyvät kulut ovat vähennyskelpoisia veroissasi. Jos tienaat 10 000 dollaria ja sinulla on 2 000 dollaria verovähennyskelpoisia yrityskuluja, maksat veroja vain 8 000 dollarista tuloistasi.

Täysin vähennyskelpoisia kuluja on kymmeniä ja vielä enemmän osittain vähennyskelpoisia. Pidä kirjaa näistä 10 suositusta vähennyksestä aloittaessasi yritystäsi.

Kotitoimisto: Jos sinä teet etätyötävoit vähentää veroistasi osan kotisi sähkölaskuista, asuntolainan koroista, kiinteistöverosta ja kotivakuutuksesta.

Mainonta: Kaikki mainosmateriaalit, verkkosivustojen isännöinti, sähköpostimarkkinointikulut, Facebook-mainokset ja muut ovat 100 % verotuksessa vähennyskelpoisia.

Toimistotarvikkeet ja -työkalut: Siivoustarvikkeet, leimat, kynät ja kaikki yrityksessäsi käyttämäsi työkalut ovat vähennyskelpoisia.

Palkat ja palkkiot: Jos hankit VA:n tai vuokraat tehtäviä, voit vähentää nämä kulut veroistasi. Voit myös vähentää palkkaverot, kun palkkaat työntekijöitä.

Ateriat: Säilytä kuitit, sillä jos ostat aterian tai kahvin työskennellessäsi, voit yleensä vähentää kustannuksista 50 %.

Autosi yrityskäyttö: Aina kun käytät autoasi liiketoiminnassa, voit vähentää matkan hinnasta. Autosi kulut vähennetään kahdella tavalla: ajetut kilometrit ja todelliset kulut, kuten bensa, öljy, korjaukset jne.

Poistot: Kun ostat jotain yrityksellesi, kuten kannettavan tietokoneen, sen poistot ovat verotuksessa vähennyskelpoisia. Tyypillisesti sinun on jaettava tämä poisto muutamalle vuodelle, mutta on useita tapoja tehdä koko vähennys yhdessä vuodessa, kuten de minimis safe harbor -vaalit.

Koulutus: Kaikki yritykseesi liittyvät kurssit tai täydennyskoulutukset ovat 100 % verotuksessa vähennyskelpoisia.

Puhelin ja Internet: Jos käytät puhelintasi tai kotiverkkoa asioidessasi, voit vähentää osan laskustasi.

Lastenhoito: Yrittäjät voivat hakea päivähoidossa olevien lasten lasten ja huollettavien hoitohyvitystä, joka on 20–35 % kuluista.

Oman yrityksen perustaminen on vaikeaa, mutta se on sen arvoista

Minkä tahansa yrityksen perustaminen vaatii usein palkatonta aloitustyötä ja myöhäisiä tunteja. Mutta oman pomosi oleminen ja tekemäsi työn valitseminen on uhrauksen arvoista. Naisten liikeideoita on yli 20. Tutustu siihen, missä olet hyvä, sertifioitu tai olet intohimoinen, ja tutki tapoja, joilla voit rakentaa liiketoimintaa niiden ympärille.

Kun aloitat yrityksesi kasvuajattelulla, sinulla on mahdollisuus tehdä muutakin kuin tarjota palveluita. Voit rakentaa yrityksen, joka palvelee sinua ja sijoittaa yhteisöösi, joten ajattele isosti ja jatka työntämistä.

Table of Contents