Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

20 parasta TikTok-videoideaa, joita yleisösi rakastaa (esimerkein)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 20 parasta TikTok-videoideaa, joita yleisösi rakastaa (esimerkein)

Tarvitsetko vähän inspiraatiota TikTok-sisältöäsi varten? Olet tullut oikeaan paikkaan.

TikTokilla on yli 700 miljoonaa kuukausittaista aktiivista käyttäjää, ja sellaisenaan alustalle lähetetään päivittäin tonnia erilaisia ​​​​videoita. Jos et ole varma, mistä aloittaa, me autamme sinua.

Tästä artikkelista löydät joukon suosituimpia TikTok-videoideoita, joiden avulla voit aloittaa sisällön luomisen.

Valmis? Hyppäämme listaan.

1. Tanssivideot

Tanssi on olennainen osa TikTokia. Sovellus on paikka, jossa uudet tanssitrendit lähtevät liikkeelle, ja sinun on vaikea löytää Z-sukupolven jäsen, joka ei osaa tanssia vähintään yhtä TikTok-tanssia.

Renegade oli yksi kuumimmista tanssitrendeistä, jotka räjähtivät ensimmäisen kerran sovelluksessa; tyyli, jossa käyttäjät tanssivat koreografoiduilla ylävartalon liikkeillä K Campin kappaleen Lottery mukaan – mutta niitä on ollut kymmeniä muitakin.

Jos voit luoda oman lyhyen tanssisi, joka leviää TikTokissa, räjähdät välittömästi.

Juuri näin kävi 14-vuotiaalle Jalaiah Harmonille Atlantasta:

Hän esitti alkuperäisen Renegade-tanssin vuonna 2019 ja hänellä on nyt yli 3 miljoonaa seuraajaa sovelluksessa.

2. Musiikkivideot

Musiikki on yhtä tärkeää TikTokissa kuin tanssi. Lukemattomat muusikot ovat aloittaneet uransa sovelluksessa, ja jos olet lahjakas artisti, voit tehdä saman julkaisemalla alkuperäisen musiikkivideon.

Yksi varma tapa tehdä musiikkivideoistasi menestystä on esitellä hyvin koreografoitu tanssi. Näin tapahtui, kun Doja Cat pudotti kappaleensa Say So. Se inspiroi viraalista videotanssitrendiä, joka räjähti TikTokissa ja vei taiteilijan uran stratosfääriin.

Tässä videossa on esimerkiksi tanssi, joka on saanut inspiraationsa Say So -videosta ja kerännyt yli 10 miljoonaa katselukertaa:

3. Videot trendikkäillä äänillä

Melkein kaikkiin TikTok-videoihin liittyy jonkinlainen ääni. Ja joka viikko näyttää ilmestyvän uusi äänitrendi, joka inspiroi miljoonia käyttäjiä tulkitsemaan samoja äänileikkeitä uusilla, luovilla tavoilla.

Esimerkiksi yksi viimeisimmistä trendiäänistä kirjoitushetkellä on leike Taylor Swiftin Anti-Herosta, jossa on sanat “It’s me, hei, I’m the problem it’s me”. Tuhannet TikTokin käyttäjät ovat julkaisseet hauskoja videoita, jotka synkronoivat tämän linjan.

Tässä on esimerkki:

4. Taidevideot

Onko sinulla lahjakkuutta taiteeseen? Jos näin on, miksi et julkaise videoita, jotka jakavat luomisprosessisi TikTokissa?

Mitä luovempi, sen parempi. Tässä on loistava esimerkki TikTokin luojan taidevideosta Kelly Edelmanjossa hän maalaa luonnoksen kahvilla (jep, juuri niin – kahvi):

Osa syistä, miksi tällaiset taidevideot ovat niin suosittuja, on se, että niissä on paljon visuaalista vetovoimaa. TikTok-katsojat ovat lyhytkestoisia faneja, mutta silmiinpistävä taideteos voi saada heidät lopettamaan vierityksen ja huomaamaan.

5. Kokeilut

Ihminen on luonnostaan ​​utelias. Voit hyödyntää tätä uteliaisuutta ja saada ihmiset napsauttamaan ja katsomaan TikTok-videoitasi suorittamalla mielenkiintoisia kokeita.

Voit kokeilla monia erilaisia ​​kokeita ja opetusvideoita. Tässä on esimerkki tieteellisestä kokeesta luoja Big Mannylta, joka teki TikTokin, joka näyttää, mitä tapahtuu, kun sekoitat litiummetallia ja vettä ja keräät 2,7 miljoonaa tykkäystä:

Jos et ole tieteellisesti taipuvainen, voit sen sijaan suorittaa sosiaalisia kokeita, kuten tämä Matthew Bandeiran video, jossa testataan, auttaisivatko ihmiset tyttöä solmimaan kengännauhat.

🔥 Empfohlen:  29 parasta Udemy-kurssia yrityksille, markkinointiin, tuottavuuteen ja muuhun

6. ASMR

ASMR on lyhenne sanoista Autonomous Sensory Meridian Response. Se on fyysinen ilmiö, jossa katsojat kokevat pistelyä päänahassaan, niskassa ja selkärangassa vasteena visuaaliseen ja äänistimulaatioon. Ja se on inspiroinut TikTok-videoiden aaltoa.

Siellä on satoja ASMR-sisällöntuottajia, jotka tekevät lyhyitä videoita, jotka on erityisesti muotoiltu sisältämään tämän pistelyreaktion aiheuttavia laukaisimia (kuten hengittäviä ääniä ja kahinaa). Ja parhaat ASMR-videot saavat satoja tuhansia katselukertoja.

Tässä on esimerkki Sassy Sounds ASMR:stä:

7. Rentouttavia videoita

TikTok-katsojat eivät aina etsi jännitystä ja energiaa. Joskus he haluavat vain katsoa jotain kylmää, mikä auttaa heitä rentoutumaan ja rentoutumaan.

Tässä on loistava esimerkki Oliver Signsin suositusta rentouttavasta videosta:

Kuten näette, siinä ei ole paljon. Se on vain kaveri maalaamassa auton tuulilasia – ja silti se on kerännyt yli 1,7 miljoonaa tykkäystä. Miksi? Koska siinä on vain jotain tyydyttävää ja rauhoittavaa, josta katsojat näyttävät pitävän.

8. Kotiorganisaatiovideot

Tämä on loistava vaihtoehto kaikille kotieläimille. Siivoaminen ja kodin järjestäminen ovat erittäin suosittuja TikTokissa, joten jos pidät kodin sisustuksen muotoilusta tai ruokakomerosi järjestämisestä, voit tehdä siitä videoita.

Yksi suosituimmista kodin organisointivideoista on tämän kaltaiset jääkaappi- ja ruokakomerovideot:

Pohjimmiltaan sisällöntuottajat täyttävät jääkaappinsa ja ruokakomeronsa suosikkituotteillaan “esteettisellä” tavalla. Monet ihmiset pitävät tämäntyyppistä sisältöä rentouttavana ja tyydyttävänä, joten se on varmasti suuri hitti yleisösi keskuudessa.

Voit myös harkita tee-se-itse ja kodin sisustukseen liittyvää sisältöä, joka dokumentoi kaikki talossa tekemäsi projektit, kuten tämä:

9. Ostosvideot

Rakastatko käydä ostoskeskuksessa ja etsiä parhaita uusia tuotteita? Voit tehdä siitä TikTokin. Kyllä, yksi suosituimmista TikTok-videoformaateista on kiertomatkat pääkauppoihin, jotka sisältävät yhteenvedon kaikista saatavilla olevista uusista tuotteista.

Useimmat ostosten luojat keskittyvät huippumuotiliikkeisiin, kuten Zara, H&M ja Primark, mutta voit myös luoda ostossisältöä ruokakauppoihin ja jopa käytettyihin liikkeisiin. Tässä on esimerkki:

https://www.tiktok.com/@jessiedominguess/video/7156920150220918021?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1&q=Zara&t=1667035598158

Hienoa näissä videoissa on, että ne ovat todella helppoja tehdä, eivätkä ne vaadi teknisiä editointitaitoja. Jos sinulla on kameralla varustettu älypuhelin, voit valmistaa ne muutamassa sekunnissa.

10. Meikkioppaat

Meikkioppaat ovat erittäin suosittuja TikTokissa, joten jos sinulla on taitoja meikin ja ihonhoidon suhteen, tämä voi olla videoidea sinulle.

NikkieTutorialsin kaltaiset meikintekijät saavat säännöllisesti yli miljoona katselukertaa videota kohden, kun he kokeilevat uusia meikkityylejä ja uusia tuotteita. Tässä on esimerkki yhdestä hänen suosituimmista videoistaan:

Jos haluat saada enemmän katselukertoja meikki-opetusohjelmistasi, voit myös yrittää sisällyttää nykyiset TikTok-trendit videoihisi. Esimerkiksi tämä luoja käytti vaikuttaja Safiya Nygardin luomaa TikTok-suodatinta päättääkseen Halloween-meikin tekemisestä ja keräsi yli 70 000 katselukertaa:

11. GRWM (Get Ready With Me)

Se voi tuntua melko oudolta, mutta voit todella muuttaa melkein minkä tahansa arkipäiväisen tehtävän TikTok-videoksi, vaikka pukeudut aamulla.

Yksi suosituimmista videoformaateista sosiaalisen median alustalla on GRWM-video, joka tarkoittaa get ready with me. Näissä videoissa sisällöntuottajat valitsevat päivän asunsa, laittavat ihonhoitotuotteet ja meikin päälle ja poseeraavat yleensä kameran edessä muutaman sekunnin. Tässä on esimerkki:

🔥 Empfohlen:  Apple Watch Ultra -arvostelu: todella utelias peto

Huolimatta siitä, kuinka yksinkertaista nämä videot on kuvata ja tehdä, ne ovat todella suosittuja TikTokin käyttäjien keskuudessa. Tämä tekee niistä loistavan valinnan sisällöntuottajille, jotka haluavat lisätä sisällöntuotantoaan kuluttamatta paljon aikaa videoiden kuvaamiseen ja editoimiseen.

12. Päivä elämässä -videot

Toinen erittäin yksinkertainen TikTok-videomuoto on päivittäiset videot. Näissä videoissa sisällöntuottajat yksinkertaisesti kuvaavat, mitä he tekevät päivän aikana, mistä kellosta he heräävät lounaaksi syömään ja paljon muuta.

Tämän tyyppiset videot on jälleen erittäin helppo kuvata, eivätkä ne vaadi paljoa editointia, joten ne ovat loistava valinta, jos sinulla on kiireinen päivä, mutta haluat silti luoda TikTok-sisältöä.

Päivittäiset videot ovat suosittuja sisältötyyppejä suurille vaikuttajille. On kuitenkin myös tavallista, että pienyritykset luovat päivittäisiä videoita. Nämä videot keskittyvät yleensä liiketoiminnan kulissien taakse, kuten tuotteiden luomiseen ja pakkaustilausten pakkaamiseen. Tässä on esimerkki:

13. Treenivideot

Vietätkö paljon aikaa kuntosalilla? Mikset aloittaisi TikTok-videoiden tekemisen päivittäisistä harjoituksistasi? Treenien kuvaaminen voi olla loistava tapa seurata henkilökohtaista edistymistäsi, mutta voit myös olla inspiraationa myös TikTok-yleisölle.

Fitness on erittäin suosittu trendi TikTokissa, ja monet sisällöntuottajat jakavat harjoitusvinkkejä, kehon inspiraatiota ja paljon muuta. Tässä on esimerkki:

Toinen hieno asia harjoitusvideoiden luomisessa on se, että fitnessbrändit rakastavat yhteistyötä vaikuttajien kanssa. Joten jos keräät seuraajiasi, saatat saada rahaa sponsoroiduista viesteistä ja ilmaisia ​​tuotteita brändeiltä.

14. Komediasketit

TikTok on alusta, jossa kaikki käy, ja katsojat etsivät enimmäkseen hauskaa ja viihdyttävää sisältöä.

Tämän seurauksena komediavideot ovat eräitä suosituimmista sovelluksessa näkemistäsi leikkeistä. Voit luoda komediavideoita mistä tahansa poliittisista asioista internetissä tapahtuviin hauskoihin asioihin.

Yksi TikTokin suurimmista tähdistä Lubalin luo hauskoja kappaleita nettidraamaan pohjalta ja on kerännyt videoillaan yli 35 miljoonaa tykkäystä. Hän esiintyi jopa Jimmy Fallonissa vuonna 2021.

Hienoa komediassa on se, että kaikki pitävät siitä, mikä tarkoittaa, että komediavideoilla on usein valtava viruspotentiaali.

15. Ruoanlaitto-opetusohjelmat

Jos rakastat syömistä ja ruoanlaittoa, ruoanlaittovideoiden luominen TikTokille on loistava valinta sinulle.

Sinun tulisi yrittää pitää ruoanlaittovideosi lyhyinä ja makeina, jotta ne sopivat TikTok-sisällön keskimääräiseen pituuteen. Voit kuitenkin edelleen tarjota mikro-opetusohjelmia suosikkiruokien valmistamiseen.

TikTokissa on tekijöitä, jotka valmistavat kaikenlaisia ​​aterioita, mutta jotkin suosituimmista ruoanlaittovideotyypeistä ovat terveellisiä ja vegaanisia reseptejä, kuten tämä:

16. Tuotteen esittelyvideot

Tämä on loistava idea kaikille, jotka haluavat ansaita ylimääräistä rahaa TikTokin avulla. Monet sisällöntuottajat tekevät lyhyitä videoita, joissa esitellään tuotteita, jotka ovat saatavilla verkossa Amazonin ja eBayn kaltaisilla sivustoilla.

Jos luot näitä videoita, voit ansaita sivutuloja myynnistä, jos rekisteröidyt kumppaniohjelmiin, kuten Amazon Affiliates.

Tässä on esimerkki sisällöntuottajasta, joka esittelee suosikki Amazon-löytöjään:

Kun luot näitä videoita, muista linkittää esittelyssäsi oleviin tuotteisiin, jotta katsojat voivat helposti löytää ja ostaa ne.

🔥 Empfohlen:  SEO-avainsanatutkimus: 15 suurinta virhettä, joita sinun on vältettävä

17. Sosiaalisen median haasteet

Haastetrendit näkyvät säännöllisesti TikTok-sovelluksessa. Usein ne ovat fyysisiä tai tanssihaasteita, ja ne voivat olla hauska tapa luoda sisältöä ja saada lisää näkemyksiä trendin perässä.

Suosituimpia haasteita ovat muun muassa renegade-haaste ja Shalalan emojihaaste, mutta For You -sivulle tulee jatkuvasti uusia haasteita.

Yksi haasteisiin osallistumisen eduista on, että saatat tulla esille TikTokin Discover-sivulla, mikä tuo lisää katsojia videoihisi.

18. Stitch and Duet -videot

Stitch- tai Duet-videoiden avulla voit muokata toisen sisällöntuottajan videota antamalla reaktiosi tai kuuman kuvan videosta.

Kun yhdistät videon, toisen sisällöntuottajan video toistetaan, minkä jälkeen voit muokata ja lisätä omaa sisältöäsi sen jälkeen. Kun duettoit videon, sisältösi sijoitetaan duettattavan videon leikkeen viereen.

Yksi TikTokin suosituimmista duettotähdistä on Khabane lame. Hänellä on yli 150 miljoonaa seuraajaa ja hän tekee hauskoja reaktio- ja duettovideoita, kuten tämä:

Jos haluat lisätietoja näiden videotyyppien eroista, tutustu Tämä artikkeli.

19. Eläinsisältö

Jos haluat saada paljon katselukertoja TikTok-videoillesi, on yksi varma tapa tehdä se – tehdä söpöjä eläinvideoita. Se on kokeiltu ja testattu kaava, ihmiset eivät yksinkertaisesti voi saada tarpeekseen söpöistä lemmikeistä ja hauskoista kotieläimistä.

Jos olet perustamassa TikTok-tiliä tyhjästä ja sinulla on erityisen söpö kissa tai koira, sinun kannattaa keskittää kaikki sisältösi heidän ympärilleen.

Lemmikkieläinten sosiaalisen median tilit ovat erittäin suosittuja ja niillä on yleensä valtavasti seuraajia. Yksi hieno esimerkki on puhuva koira TikTok-tähti Casp47, jolla on alustalla yli miljoona seuraajaa.

20. Positiiviset vahvistukset

Tässä on TikTok-videoidea, jonka avulla saat seuraajasi tuntemaan olonsa hyväksi – luo videoleikkeitä myönteisillä vakuutuksilla.

Positiivisissa vahvistusvideoissa on vahvistavia lainauksia, mukavaa musiikkia ja yleensä luonnonkaunis valokuva tai leike. Videoiden tarkoituksena on kohottaa katsojan mielialaa ja tuoda vähän onnea jokaiselle sen katsojalle. Tässä on esimerkki:

Tämän tyyppiset videot ovat melko helppoja esitellä, ja ne osoittavat seuraajillesi, että olet huolissasi heidän mielenterveydestään ja yleisestä hyvinvoinnistaan.

Tämäntyyppiset videot ovat yllättävän suosittuja katsojien keskuudessa, ja jotkut yritykset jopa huutavat videossa tilauksen tehneelle asiakkaalle. Tämä kannustaa seuraajia tekemään tilauksen siinä toivossa, että heidät esitellään pakkausvideolla.

Lopulliset ajatukset

Siinä se on – 20 hauskaa ja ainutlaatuista TikTok-videoideaa, joista yleisösi varmasti rakastaa.

Yli 700 miljoonalla kuukausittain aktiivisella käyttäjällä TikTok on loistava alusta yleisön rakentamiseen.

Jos haluat oppia lisää TikTokista tai sosiaalisen median strategiasi suunnittelusta, tutustu muihin viesteihimme: