Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

20 parhaiten palkattua työtä (yli 100 000 dollaria) ilman tutkintoa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 20 parhaiten palkattua työtä (yli 100 000 dollaria) ilman tutkintoa

Monet korkeapalkkaiset työt eivät vaadi korkeakoulututkintoa; Tarvitset vain lukion tutkinnon aloittaaksesi työskentelyn joissakin näistä hyvin palkatuista tehtävistä. Monet näistä työpaikoista maksavat jopa yli 100 000 dollaria tai enemmän vuodessa, mukaan lukien turvallisuus-, hallinta-, IT- ja muut roolit.

Tässä artikkelissa tarkastellaan 20 parhaiten palkattua työtä ilman tutkintoa ja tuodaan esiin kunkin työn vaatimukset, edut ja haasteet. Joten, olitpa vasta aloittamassa uraasi, etsimässä muutosta tai sinulla ei ole varaa lukukausimaksuihin, lue upeista ideoista!

Parhaat korkeapalkkaiset työpaikat ilman tutkintoa

Tämä luettelo perustuu Bureau of Labor Statisticsin keskimääräisiin vuositulotietoihin. Ja voit realistisesti ansaita yli 100 000 dollaria vuodessa tekemällä näitä töitä. Jotkut saattavat vaatia sinulta enemmän investointeja, mutta se on mahdollista.

1. Lennonjohtaja

Keskimääräinen vuosipalkka: 129 750 dollaria

Lennonjohtajat ovat vastuussa lentokoneiden turvallisesta ja tehokkaasta liikkumisesta. He työskentelevät lennonjohtotorneissa, lähestymislennonjohtolaitoksissa tai reittikeskuksissa.

Vaikka lukion tutkinto on vähimmäiskoulutusvaatimus, useimmat lennonjohtajat suorittavat FAA:n hyväksymän koulutusohjelman. Heidän on myös läpäistävä sarja FAA:n hallinnoimia testejä.

Korkean palkan lisäksi lennonjohtajat nauttivat työturvallisuudesta ja saavat etuja, kuten palkallisen loman, sairausvakuutuksen ja eläketurvan.

Työ voi olla stressaavaa, ja se vaatii ohjaajia tekemään päätöksiä sekunnin murto-osassa. Ne toimivat myös korkeapaineisissa ympäristöissä ja ovat tiukkojen määräysten alaisia.

2. Rakennustyömaan johtaja

Keskimääräinen vuosipalkka: 103 000 dollaria

Rakennuspäälliköt suunnittelevat, ohjaavat, koordinoivat ja valvovat työntekijöiden toimintaa työmaalla varmistaakseen, että he noudattavat turvallisuusmääräyksiä.

Ylioppilastutkinto on vähimmäisvaatimus, mutta jotkut työnantajat voivat suosia hakijoita, joilla on kandidaatin tutkinto rakennusjohtamisesta tai vastaavalta alalta. Rakennuspäälliköllä tulee olla myös usean vuoden työkokemus rakennusalalta.

Ei-tutkintoa suorittavana saatat joutua aloittamaan matalan tason rakennustyöntekijänä, mutta voit nopeasti edetä johtotehtäviin työssäsi hankkimillasi taidoilla ja kokemuksella. Monista nuorista tulee lopulta myös pääurakoitsijoita.

Rakennuspäälliköt työskentelevät usein pitkiä päiviä ja saattavat joutua työskentelemään viikonloppuisin. He työskentelevät myös vaarallisissa olosuhteissa ja voivat loukkaantua työssään.

3. Web-kehittäjä

Keskimääräinen vuosipalkka: 107 000 dollaria

Verkkokehittäjät luovat ja ylläpitävät verkkosivustoja ja ovat vastuussa niiden suunnittelusta, ulkoasusta ja sisällöstä. He myös luovat ja toteuttavat verkkopohjaisia ​​sovelluksia.

Verkkokehittäjäksi ryhtyminen ei edellytä korkeakoulututkintoa, mutta sinun tulee osata koodauskieliä, erityisesti HTML-, CSS- ja JavaScript-kieliä. Sinun tulee myös pystyä työskentelemään itsenäisesti ja tuntemaan olosi mukavaksi nopeasti muuttuvien teknologioiden parissa.

Jotkut verkkokehittäjät ovat itsenäisiä ammatinharjoittajia, kun taas toiset työskentelevät web-kehitykseen erikoistuneissa yrityksissä tai organisaatioissa, joissa on oma web-kehitystiimi.

Tämän työn etuja ovat joustavat työajat, mahdollisuus työskennellä kotoa käsin sekä hyvät ansiomahdollisuudet. Monet verkkokehittäjät voivat työskennellä etänä 100 dollaria tunnissa. Verkkokehittäjät voivat kuitenkin työskennellä pitkiä päiviä noudattaakseen määräaikoja ja joutuvat myös käsittelemään vaativia asiakkaita.

4. Kaupallinen sukeltaja

Keskimääräinen vuosipalkka: 67 100 dollaria

Kaupalliset sukeltajat työskentelevät rakennusprojekteissa, tarkastavat siltoja ja putkistoja sekä tekevät tutkimusta veden alla. He voivat myös saada töitä öljy- ja kaasuteollisuudesta tai elokuva- ja televisioteollisuudesta.

Voit saada työpaikan kaupallisena sukeltajana ilman korkeakoulututkintoa, mutta sinun on suoritettava kaupallinen sukellusohjelma ja oltava ammattisukellustodistus. Sinun on myös parannettava uintitaitojasi huomattavasti.

Työ on taloudellisesti palkitsevaa, mutta myös fyysisesti vaativaa ja vaarallista. Kaupalliset sukeltajat työskentelevät vaikeissa ja usein vaarallisissa olosuhteissa.

Parhaiten palkatut kaupalliset sukellusammat ovat saturaatiosukellus, offshore-sukellus, ydinsukellus ja HAZMAT-sukellus. Voit ansaita helposti yli 100 000 dollaria näillä aloilla.

5. Voimalaitoksen käyttäjä

Keskimääräinen vuosipalkka: 94 790 dollaria

Voimalaitosoperaattorit ovat vastuussa sähköä tuottavien koneiden ohjauksesta ja kunnossapidosta. He valvovat laitoksen laitteita varmistaakseen, että ne toimivat turvallisesti ja tehokkaasti.

Voimalaitosoperaattorit tarvitsevat yleensä korkeakoulututkinnon tai vastaavan, vaikka jotkin työt saattavat vaatia lisäkoulutusta tai kokemusta. Operaattoreiden paikat täytetään yleensä ylennyksellä yrityksen sisällä, joten saatat joutua aloittamaan alemmasta paikasta ja jatkamaan ylöspäin.

🔥 Empfohlen:  7 parasta luottokorttia ilman luottotarkastusta Kanadassa vuodelle 2023

Voimalaitosoperaattorit työskentelevät pitkiä työpäiviä, ja vaikka he työskentelevät vuorotyössä, ylitöiden tekeminen ei ole epätavallista. Heidän täytyy myös käsitellä vaarallisia olosuhteita.

6. Hissin asentaja ja korjaaja

Keskimääräinen vuosipalkka: 97 860 dollaria

Hissiasentajat ja -korjaajat asentavat, huoltavat ja korjaavat hissit ja liukuportaat. He työskentelevät erilaisissa ympäristöissä, kuten toimistorakennuksissa, asuinrakennuksissa ja sairaaloissa.

Hissin asentajaksi tai korjaajaksi voi tulla ilman korkeakoulututkintoa, mutta sinun on suoritettava oppisopimus. Oppisopimuskoulutukset kestävät yleensä neljä vuotta; tänä aikana saat työssä koulutusta ja luokkahuoneopetusta.

Kun olet suorittanut oppisopimuskoulutuksesi, sinusta voi tulla hissiasentaja tai -korjaaja. Journeymen hissien asentajat ja korjaajat ansaitsevat yleensä korkeat palkat ja heillä on hyvä työturvallisuus. Työ voi kuitenkin olla fyysisesti raskasta ja vaarallista.

7. Tuuliturbiinien huoltoteknikko

Keskimääräinen vuosipalkka: 56 260 dollaria

Tuuliturbiinien huoltoteknikot asentavat, huoltavat ja korjaavat tuulivoimaloita. He työskentelevät offshore-lautoilla ja onshore-tiloilla.

Tämä työ edellyttää halukkuutta teknillisessä korkeakoulussa oppimiseen ja työssäoppimiseen. Työ on vaarallista, ja on olemassa mahdollisuus loukkaantua työskennellessäsi korkeilla rakenteilla. Riskistä huolimatta tuulivoimateollisuudella on kiitettävä turvallisuusennätys.

Tämä työ tarjoaa korkeat ansaintamahdollisuudet, kun otetaan huomioon alhaiset pääsyvaatimukset. Ja kun uusiutuvan energian kysyntä kasvaa, myös tuuliturbiinien huoltoteknikoiden kysynnän odotetaan kasvavan.

Työpaikan sähköturvallisuuteen, tornikiipeilyyn ja itsepelastukseen liittyvillä lisäsertifikaateilla voit helposti saada työpaikkoja ja korkeampaa palkkaa.

8. Aurinkoenergiajärjestelmien asentaja

Keskimääräinen vuosipalkka: 50 830 dollaria

Aurinkosähköjärjestelmien asentajat, jotka tunnetaan myös nimellä aurinkosähköasentajat, ovat vastuussa aurinkopaneelijärjestelmien asennuksesta ja ylläpidosta. He työskentelevät tyypillisesti kodeissa ja yrityksissä, mutta voivat myös työskennellä hyötykäyttöön liittyvissä projekteissa.

Useimmilla aurinkoenergiajärjestelmien asentajilla on korkeakoulututkinto tai vastaava. Sinun on suoritettava joitakin kursseja oppiaksesi aurinkoenergian teoriasta ja asennustekniikoista, mutta suuri osa koulutuksesta on työn alla.

Tämä työ on fyysisesti vaativaa, sillä työskentelet usein ulkona kaikissa sääolosuhteissa. Se voi kuitenkin olla palkitsevaa, ja voit auttaa ihmisiä säästämään rahaa energialaskuissaan ja vähentämään ympäristön saastumista.

Jos haluat kuulua parhaiten palkattujen aurinkojärjestelmien asentajien joukkoon, saatat haluta saada lisäkoulutusta ja tehdä jatkuvasti laadukkaampaa työtä.

9. Poliisi

Keskimääräinen vuosipalkka: 66 020 dollaria

Poliisit suojelevat ja palvelevat yleisöä. He partioivat määrättyjä lyöntejä, vastaavat hätäpuheluihin ja tutkivat rikoksia. He voivat myös työskennellä erikoisyksiköissä, kuten peiteoperaatioissa, K9-yksiköissä tai SWAT-ryhmissä.

Poliisiksi ryhtyäksesi sinun tulee olla vähintään 21-vuotias nimityshetkellä ja sinulla on oltava ylioppilastutkinto tai vastaava. Sinun on myös suoritettava poliisiakatemian koulutusohjelma. Kun olet suorittanut akatemian, sinun on suoritettava työharjoittelu.

Poliisityö voi olla vaarallista ja stressaavaa, mutta se on myös yksi palkitsevimmista ja antoisimmista ammateista. Voit auttaa yhteisösi ihmisiä ja vaikuttaa asiaan.

Ainoa tapa kasvattaa palkkaasi upseerina on edetä arvossa; mitä korkeammalle menet, sitä enemmän tienaat. Keskity tekemään hienoa työtä, niin osasto tunnistaa sinut ennemmin tai myöhemmin ylennyksistä, ja pian ansaitset 100 000 dollaria vuodessa.

10. Palomies

Keskimääräinen vuosipalkka: 50 700 dollaria

Palomiehet sammuttavat ja sammuttavat tulipaloja. He myös reagoivat hätätilanteisiin, kuten lääkärin kutsuihin ja auto-onnettomuuksiin. Palomiehet työskentelevät yleensä 24 tunnin vuoroissa.

Ennen kuin saat toimia palomiehenä, sinun on suoritettava paloakatemian koulutus ja ansaittava palomiehen pätevyys. Jotkut palomiehet voivat myös halutessaan hankkia päivystysteknikon (EMT) pätevyyden.

Kuten jotkut tämän luettelon työt, se on riskialtista, mutta asianmukaisella koulutuksella ja karkeudella sinun pitäisi pystyä käsittelemään sitä.

Voit myös ansaita yli 100 000 dollaria vuodessa hyödyntämällä vapaapäiviäsi. Voit omilla taidoillasi ryhtyä sivutehtäviin, kuten ohjaajana tai hätäteknikkona.

11. Lentokonemekaanikko ja huoltoteknikko

Keskimääräinen vuosipalkka: 65 550 dollaria

🔥 Empfohlen:  Fyysikot kehittävät seuraavan sukupolven muodonmuutosrobotteja

Lentokonemekaanikot ja huoltoteknikot tarkastavat, huoltavat ja korjaavat lentokoneita. He työskentelevät sekä yksityisillä että kaupallisilla lentokoneilla.

Lentokonemekaanikoilla ja huoltoteknikoilla on korkeakoulututkinto tai vastaava. He suorittavat myös Federal Aviation Administrationin (FAA) todistusohjelman tai oppivat armeijan koulutuksen kautta.

Huoltoteknikona sinun on kyettävä työskentelemään ahtaissa tiloissa, kuten lentokoneen rungon sisällä. Hyvä mekaniikka- ja sähköjärjestelmien tuntemus katsotaan eduksi.

Enemmän rahaa ansaita lentokonemekaanikkona on suhteellisen helppoa; käy lisää kursseja ja hanki pätevyys työskennellä korkeamman tason lentokoneissa. Nämä pätevyydet antavat sinulle pääsyn näihin lentokoneisiin ja suuremman palkan.

12. Kattilan valmistaja

Keskimääräinen vuosipalkka: 60 120 dollaria

Kattilavalmistajat rakentavat, asentavat, huoltavat ja korjaavat kattiloita ja muita suuria aluksia. Ne toimivat myös paineastioissa, kuten säiliöissä ja reaktoreissa. Kattilanvalmistajat ovat fyysisesti vahvoja, koska ne nostavat raskaita esineitä ja työskentelevät hankalia asennoissa.

Tehtävään riittää lukion tutkinto, mutta myös oppisopimuskoulutusohjelmien kautta, jotka kestävät yleensä neljä vuotta. Jos kuitenkin haluat kasvattaa ansaintapotentiaaliasi yli 100 000 dollariin, sinun on hankittava lisäkoulutusta.

Suuria summia maksavien työnantajien on tiedettävä, että pystyt hoitamaan monimutkaisia ​​projekteja ja tekemään hyvää työtä. Voit myös haluta muuttaa uuteen kaupunkiin, koska kattilavalmistajien palkat voivat vaihdella kaupungeittain.

13. Putkimies

Keskimääräinen vuosipalkka: 59 880 dollaria

Putkimiehet asentavat, korjaavat ja huoltavat putkia ja kalusteita, kuten pesualtaita, wc-tiloja ja vedenlämmittimiä. He työskentelevät myös viemärijärjestelmissä ja viemärilinjoissa. Missä tahansa on putkia ja kalusteita, tarvitaan putkimiehiä.

Käyt läpi tätä tehtävää varten oppisopimuskoulutuksen, jonka suorittaminen kestää neljästä viiteen vuotta. Voit myös käydä ammatillisessa oppilaitoksessa saadaksesi putkialan todistuksen tai tutkinnon.

Putkimiehet työskentelevät usein ahtaissa tiloissa ja epämukavissa asennoissa; jos olet klaustrofobinen tai pelkäät korkeuksia, tämä työ ei ehkä ole sinua varten.

Sinun täytyy verkostoitua ja laajentaa asiakaskuntaasi ansaitaksesi kuusi numeroa putkimiehenä. Paranna myös teknisiä taitojasi, jotta suuret laitokset voivat luottaa palkkaamaan sinut suuriin projekteihin.

14. Sähköasentaja

Keskimääräinen vuosipalkka: 60 040 dollaria

Sähköasentajat asentavat, huoltavat ja korjaavat sähköjärjestelmiä sekä työskentelevät rakennusten ja muiden rakenteiden johdotuksissa.

Jos sinulla ei ole kandidaatin tutkintoa, se ei estä sinua olemasta sähköasentaja; tarvitset vain korkeakoulututkinnon tai vastaavan. Voit myös haluta tukea sitä teknisellä koulutuksella, mutta se on valinnaista. Sinun pitäisi kuitenkin tietää, että useimmat osavaltiot myöntävät sähköasentajille lupia.

Jos haluat tämän työn, sinun tulee ymmärtää sähköteoria ja tuntea National Electrical Code.

Sähköasentajana oleminen, kuten useimmat tämän luettelon työt, antaa sinun tehdä sivutöitä ja jopa siirtää tietosi aloitteleville sähköasentajille. Kykysi hoitaa enemmän tehtäviä ja ohjata maksavia opiskelijoita (muun muassa) voi ansaita sinulle kuusinumeroisen palkan vuodessa.

15. Kiinteistönvälittäjä

Keskimääräinen vuosipalkka: 62 010 dollaria

Kiinteistönvälittäjät ostavat, myyvät ja vuokraavat kiinteistöjä asiakkaidensa puolesta. Ne myös auttavat ihmisiä löytämään täydellisen kodin tai sijoituskiinteistön.

Useimmat osavaltiot vaativat kiinteistönvälittäjiltä ylioppilastutkintoa tai vastaavaa, suorittamaan joitakin kiinteistöalan kursseja ja läpäisemään valtion hallinnoiman kokeen.

Menestyäksesi tällä uralla sinun on oltava hyvä verkostoitumisessa ja ihmissuhteiden rakentamisessa. Sinun tulee myös olla mukava työskennellä pitkiä päiviä, sillä asiakkaasi haluavat usein nähdä kiinteistöjä normaalin aukioloajan ulkopuolella.

Yleensä mitä enemmän taloja voit myydä, sitä enemmän rahaa ansaitset. Tee sopimuksia nopeammin rakentamalla laadukkaita suhteita ja tekemällä enemmän ja enemmän asiakkaidesi hyväksi.

16. Uhkapelipäällikkö

Keskimääräinen vuosipalkka: 89 190 dollaria

Rahapelipäälliköt valvovat kasinoiden ja muiden rahapelilaitosten toimintaa. He varmistavat, että kaikki pelit ovat reiluja ja asiakkaat ovat tyytyväisiä.

Useimmilla rahapelipäälliköillä on korkeakoulututkinto tai vastaava, ja monilla on korkeakoulututkinto liiketaloudesta tai vastaavalta alalta. Rahapelipäälliköillä on myös usean vuoden kokemus kasinoalalta.

Uhkapelipäällikkönä sinun täytyy tehdä nopeita päätöksiä, käsitellä suuria rahasummia ja hallita ihmisiä.

🔥 Empfohlen:  Digitaalinen sihteeri: Kuinka yksi nainen ansaitsee 3 000 dollaria kuukaudessa virtuaalisena avustajana

Uhkapelipäälliköt ansaitsevat yleensä paljon rahaa, mutta voit harkita muita kasinoita tai pelitaloja, jotka ovat valmiita maksamaan enemmän palveluistasi, jos haluat ansaita enemmän. Voit myös järjestää ja hallita yksityisiä pelejä varakkaille ihmisille.

17. Pääkokki

Keskimääräinen vuosipalkka: 50 160 dollaria

Pääkokit vastaavat keittiön henkilökunnasta ja keittiön yleisestä toiminnasta. He kehittävät ruokalistoja, tilaavat tarvikkeita ja valvovat ruoan valmistusta.

Vaikka monilla pääkokilla on korkeakoulututkinto kulinaarisista taiteista, sitä ei vaadita. Pääkokit oppivat kokemuksen kautta ja etenevät keittiön riveissä.

Ollaksesi menestyvä pääkokki, sinulla on oltava erinomaiset johtamis- ja organisointitaidot. Sinun tulee myös käsitellä stressiä hyvin ja olla intohimo ruokaan.

Pääkokina asiantuntemus ja kokemus ovat tärkeitä, jos haluat ansaita suuria summia. Jatka siis taitosi parantamista ja etsi parempia mahdollisuuksia. Voit myös järjestää yksityisruokailun juhliin, häihin, merkkipäiviin jne.

18. Urheilijat ja urheilukilpailijat

Keskimääräinen vuosipalkka: 77 300 dollaria

Urheilijat ja kilpailijat osallistuvat järjestäytyneeseen kilpailuun. He voivat kilpailla yksin tai osana joukkuetta.

Urheilijoilta ja kilpailijoilta ei ole muodollista koulutusvaatimusta, mutta sinulla on oltava lahjakkuus ja merkittävä lajin ymmärrys. Tämä oppiminen voi tapahtua henkilökohtaisen tai akatemiakoulutuksen kautta, mikä voi kestää vuosia.

Muista, että urheilijat ovat fyysisesti kunnossa ja säilyttävät keskittymisensä korkeapainetilanteissa. Ne ovat myös joukkueilleen saatavilla urheilutapahtumien tai sesonkien aikana.

Urheilijoille maksetaan yleensä hyvin, mutta jos haluat olla eniten palkattujen joukossa, sinun on suoritettava tuloksia. Kun teet niin, arvosi kasvaa, ja tiimit ovat valmiita maksamaan rahaa joko pitääkseen sinut tai allekirjoittaakseen sinut.

19. Röntgenlääkäri

Keskimääräinen vuosipalkka: 61 980 dollaria

Röntgenlääkärit käyttävät röntgenlaitteita ja muita kuvantamislaitteita diagnostisten kuvien luomiseen potilaan luista ja kudoksista.

Röntgenhoitajaksi pääsemiseksi tarvitset radiografian tai siihen liittyvän alan tutkinnon. Sinun on myös läpäistävä osavaltion tai American Registry of Radiologic Technologists -rekisteri.

Röntgenhoitajat ovat yksityiskohtiin suuntautuneita ja heillä on erinomaiset viestintätaidot. Varmista myös, että sinulla on kärsivällisyyttä ja myötätuntoa työskennelläksesi loukkaantuneiden tai sairaiden potilaiden kanssa, joilla saattaa olla kipuja.

Voit muuttaa tämän 100 000 dollaria maksavaksi työksi hankkimalla lisää sertifikaatteja ja kokemusta alalta.

20. Ydinvoimareaktorin käyttäjä

Keskimääräinen vuosipalkka: 94 350 dollaria

Ydinvoimareaktoreiden operaattorit ovat vastuussa ydinreaktorien turvallisesta ja tehokkaasta toiminnasta. He valvovat laitteita ja varmistavat, että kaikkia turvatoimenpiteitä noudatetaan.

Ydinvoimareaktorien toiminnanharjoittajien on täytettävä ydinvoimalääkekomitean asettamat erityiset koulutus- ja kokemusvaatimukset. On myös tärkeää läpäistä lääkärintarkastus.

Ydinvoimareaktorin operaattorina sinun on tehtävä nopeita päätöksiä ja pysyttävä rauhallisena korkeapainetilanteissa. Ja sinun on uusittava koulutustodistukset, lääkärit ja lisenssit jatkaaksesi tässä roolissa.

LUE LISÄÄ: Tässä on rikkain henkilö jokaisessa Yhdysvaltain osavaltiossa

Johtopäätös

Voit saada loistavan työpaikan viettämättä neljä vuotta (ja paljon rahaa) yliopistossa. Oikeilla taidoilla ja koulutuksella voit aloittaa urasi korkeapalkkaisella alalla asettamatta jalkasi korkeakoulun luokkahuoneeseen.

Vaikka korkeakoulututkinto ei välttämättä ole vaatimus näissä töissä, on aina hyvä idea jatkaa koulutusta ja oppia mahdollisimman paljon. Jatkuvasti muuttuvassa työvoimamaailmassa on tärkeää olla sopeutumiskykyinen ja avoin uusille mahdollisuuksille.

Mihin näistä korkeapalkkaisista tehtävistä ilman korkeakoulututkintoa haluaisit tehdä? Kerro meille alla olevissa kommenteissa!

Lisää artikkeleita varakkaasta Nickelistä: