Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

20 pisteen paikan päällä oleva SEO-tehtävälista verkkokauppasivustoille

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 20 pisteen paikan päällä oleva SEO-tehtävälista verkkokauppasivustoille

Verkkokauppayritysten on kiinnitettävä erityistä huomiota SEO-strategiaansa varmistaakseen, että se on ajan tasalla Googlen algoritmien kanssa. Jos et tee niin, verkkosivustosi voi olla tarpeettoman epäedullinen. Mitä korkeampi sijoituksesi on Googlessa, sitä helpompi ihmisten on löytää verkkosivustosi. Mitä helpompi ihmisten on löytää verkkosivustosi, sitä todennäköisemmin konversiosi lisääntyvät. Tässä on 20 pisteen paikan päällä oleva SEO-tehtävälista verkkokauppasivustoille.

1. Tunnista avainsanat, joille olet jo sijoittanut

Aivan ensimmäinen askel on tunnistaa, mitä avainsanoja olet jo sijoittanut, jotta voit määrittää, mihin suuntaan verkkosivustosi on jo menossa. Suunta voi olla sekä hyvä että huono. Jos se on hyvä, voit tehdä voimakkaan työnnön parantaaksesi sijoitustasi. Jos se on huono, se on merkki siitä, että olet sähköisen kaupankäynnin liiketoimintaa pitäisi etsiä uusia avainsanoja ja keskittyä enemmän tehokkaaseen SEO-strategiaan.

2. Etsi uusia avainsanoja

Nyt kun tiedät, mihin suuntaan verkkokauppasivustosi on menossa tai mihin suuntaan haluat verkkosivustosi menevän, on aika etsiä helposti saavutettavia avainsanoja. Nämä voivat tulla myös synonyymien muodossa. Googlen algoritmit ovat nyt tehokkaampia kuin aikaisemmin, mikä tekee tästä tehokkaan strategian. Käytä Googlen ehdotuksia inspiraation saamiseksi.

3. Käytä pitkähäntäisiä avainsanoja

Ajattele pitkähäntäisiä avainsanoja avainsanailmauksina. Ne menevät pidemmälle kuin yksi sana. Joskus on vaikea löytää avainsanoja, jotka ovat vain yksi sana, joka voidaan helposti luokitella. Pitkähäntäisen avainsanan käyttäminen voi olla yhtä tehokasta kuin tavallisten, mutta vähemmän käytettävissä olevien avainsanojen käyttäminen oikein tehtynä.

4. Tarkkaile hakujen määrää

Hakumäärän seuraaminen on itse asiassa yksi parhaista ja yksinkertaisimmista tavoista määrittää, kuinka vahva avainsana tai pitkähäntäinen avainsana on. Yksinkertainen tapa määrittää tämä, jos sinulla ei ole Ahrefsin kaltaista ohjelmistoa, on tehdä Google-haku ja katsoa, ​​kuinka monta tulosta on. Tämän pitäisi antaa sinulle karkea käsitys siitä, kuinka suosittu aihe on. Sieltä voit kokeilla helposti lähestyttäviä pitkän pyrstön avainsanoja.

5. Määritä avainsanan osuvuus

Ovatko etsimäsi avainsanat edes osuvia yrityksellesi? Tämä on syytä pitää mielessä, koska johdonmukaisuus on tärkeä tekijä sijoituksesi määrittämisessä Googlessa. Voit kohdistaa suuriin avainsanoihin haluamallasi tavalla, mutta jos ne eivät liity yritykseesi, keräämäsi liikenne ei osta mitään, mikä on huono asia mille tahansa verkkokauppasivustolle. Älä myöskään sekoita avainsanoja muotisanojen kanssa. Käytä Googlen avainsanasuunnittelijaa kanssasi AdWords-tili tunnistaaksesi hakumäärät ja muut aiheeseen liittyvät avainsanat, joihin voit kohdistaa.

🔥 Empfohlen:  Mitä "Vain ystävät" tarkoittaa TikTokissa?

6. Optimoi avainsanojen sijoittelu

Avainsanojen sijoittaminen on myös merkittävä tekijä verkkokauppasivustosi SEO-strategian optimoinnissa. Ne tulee sijoittaa korkealle tuotesivuille, artikkeleille ja muille paljon liikennettä saaville sivuille, jotta Google ymmärtää tarkalleen, mistä verkkosivustosi on kyse.

7. Optimoi sivun asettelu

Avainsanoja tulee käyttää johdonmukaisesti sivuillasi ja artikkeleissasi. Sivun asettelun optimointi sijoittamalla avainsanoja otsikkotunnisteisiin tekee Googlen entistä helpommaksi määrittää, mihin avainsanoihin kohdistat. Jokaisella sivulla tulee olla otsikkotunniste, yksi H1, metakuvaus ja alaotsikot.

8. Käytä Google Analyticsia

Google Analytics auttaa seuraamaan merkittäviä mittareita orgaanisen liikenteen ja sivuston sitoutumisen mittaamiseksi. Se antaa myös laajemman kuvan merkittävistä trendeistä. Käänteisiä linkkejä voidaan myös seurata, ja niillä on tärkeä rooli verkkosivuston sijoituksen määrittämisessä.

9. Optimoi sivuston nopeus

Lisää CDN (Content Delivery Network), jos sinulla ei vielä ole sellaista. Cloudflare on tämän tilan suurin tarjoaja, ja sillä on ilmainen suunnitelma, jota voit kokeilla ennen kuin sitoudut heidän edistyneisiin ominaisuuksiensa. Juokse a Pingdomin nopeustesti ja katso, mitä parannuksia sinun on tehtävä. Ihannetapauksessa haluat pyrkiä alle 2 sekunnin latausaikaan kaikilla sivuillasi.

10. Varmista, että sivustosi on mobiiliystävällinen

Ota Googlen mobiiliystävällisyystesti ja tarkista, mitä voit muuttaa taustajärjestelmässäsi tarjotaksesi mobiilikäyttäjille saumattoman käyttökokemuksen. Muista, että mobiililiikenne kasvaa päivä päivältä, joten ajantasaisimpien standardien noudattaminen on tärkeää.

11. Käsittele lopputuotteita oikealla tavalla

Kun tuotteet loppuvat varastosta, et halua sivun olevan 404. Jos aiot täydentää tuotetta, säilytä sivu ja varmista, että asiakkaat tietävät, että se täydennetään pian. Rikkinäiset linkit ja sivut, jotka 404 ovat haitallisia hakukoneoptimoijalle. Näitä kahta asiaa on vältettävä hinnalla millä hyvänsä. Avoimuuden puute on myös vain huonoa bisnestä, eikä se tuo mitään asiakkaita.

12. URL-osoitteiden tulee olla SEO-ystävällisiä

URL-osoitteet eivät saa olla pitkiä, vedettyjä tekstirivejä, jotka ulottuvat paljon osoitepalkin ulkopuolelle. Googlen on vaikea tulkita niitä, eikä niitä ole miellyttävä katsella, jos sinun on kopioitava ja liitettävä tuotesivu ystävälle, asiakkaalle tai sosiaalisen median sivulle. Pidä ne lyhyinä ja osuvina sen sivun kannalta, jolle ne ohjaavat, ja sisällytä ne myös avainsanaan.

🔥 Empfohlen:  Urlebird: Mikä se on ja onko se turvallista? (+ Arvostelut)

13. Rohkaise arvosteluja tuotesivuille

Tämä on tärkeää, koska Googlen algoritmi sisältää Rich Snippet -katkelman arvosteluja varten, joten kaikilla tuotesivuillasi pitäisi olla niitä ainakin muutama. Jos tuotteesi on korkealaatuinen ja sen arvostelut ovat positiivisia, Googlen napsautussuhde kasvaa ja sijoituksesi kasvavat. Muun kuin hakukoneoptimoinnin kannalta perusteelliset arvostelut ovat loistava tapa rakentaa a parempaa yleistä asiakaskokemusta vierailijalle.

14. Vältä päällekkäistä sisältöä

Päällekkäinen sisältö on hämmentävää verkkosivuston vierailijoille ja Googlelle. Jos verkkosivuston vierailija haluaa ostaa tuotteen, hän törmää kahdelle sivulle, joilla on sama tuote, ja huomaa, että toinen sanoo, että sitä on varastossa ja toinen ei, asiakas saattaa välttää tuotteen kokonaan. Voit välttää tämän skenaarion ja helpottaa Googlen määrittämään sivun arvon ensisijaiselle URL-osoitteelle lisäämällä sivuillesi ensisijaiset tunnisteet.

15. Tarkkaile sisäisiä hakuja

Verkkosivuston vierailijoiden on oltava helppoja tehdä hakuja verkkosivustollasi, joten sisäisten hakujen seuranta on SEO:n kannalta välttämätöntä. Asiat, joihin on kiinnitettävä huomiota, ovat avainsanoja, joita vierailijat käyttävät löytääkseen tuotteita. Jos niissä on kirjoitusvirheitä, se vaikeuttaa tuotteiden löytämistä, mikä saattaa alentaa sijoitustasi.

16. Luo selkeä hierarkia osuvilla luokilla

Verkkosivustosi hierarkian tulee olla hyvin selkeä ja ytimekäs. Valikon, mukaan lukien kaikki luokkisi, on liityttävä toisiinsa ja järjestettävä, jotta käyttäjät voivat navigoida verkkosivustollasi tehokkaasti. Lisäksi luokkien tulee olla osuvia sen suhteen, mitä myyt, jotta Google voi ymmärtää, mistä verkkosivustollasi on kyse, ja antaa sinulle paremman sijoituksen. Pidä asiakas mielessä ja ajattele asiakkaan tavoin, jotta voit määrittää, miten haluat kategorioiden ja valikon rakenteen.

17. Johdantosisältö

Google tarjoaa verkkosivustoille korkeamman sijoituksen, jotka lisäävät esittelysisältöä sivuilleen. On erityisen tärkeää sisällyttää avainsanat myös ajoissa, koska mitä nopeammin Googlen algoritmi ymmärtää verkkokauppasivustosi sisällöstä, sitä todennäköisemmin sijoitut paremmin. Tämä johtuu siitä, että jos Google ymmärtää sen nopeasti, sen pitäisi kenen tahansa ymmärtää.

18. Tuotteen pikkukuvat

Kuvat ovat yhtä tärkeitä kuin tarjoamasi sisältö – varsinkin jos kyseessä on verkkokauppasivusto. Ihmiset haluavat nähdä ostamansa tuotteen, ja Google arvostaisi sitä, että kuva vahvistaa sisältöä. Älä unohda lisätä kuviisi sopiva tiedostonimi. Niiden tulee sisältää myös avainsanat, joihin haluat kohdistaa.

19. Sisällytä aiheeseen liittyvät tuotteet

Sinun tulee käyttää aiheeseen liittyviä tuotteita samalla tavalla kuin kohdistaisit pitkän pyrstön avainsanoihin vaikeampien avainsanojen sijaan. Jos haluat vierailijoiden ostavan iPhone 8:n, mutta liikennesi etsii halvempia, vanhempia malleja, tarjoa myös niitä. Tämä tarkoittaa korkeampaa ristiinmyyntiä ja lisämyyntiä.

🔥 Empfohlen:  10 parasta teknistä SEO-kurssia (ilmainen ja maksullinen)

20. Tee hintasi selväksi

Yksi ärsyttävimmistä asioista, joita verkkosivusto voi tehdä, on tehdä ostoprosessista helppoa ja suoraviivaista, mutta aivan lopussa ne yllättävät ostajan korkeilla toimituskuluilla ja veroilla. Selkeys on avain hyviin SEO-käytäntöihin ja myös hyviin liiketoimintakäytäntöihin. Asiakkaiden pitäisi pystyä määrittämään, kuinka paljon toimituskulut ovat välittömästi, tai yritysten tulisi tarjota ilmainen toimitus tietyn hinnan yli.

Viimeinen Sana

On tärkeää, että verkkokauppasivustot ottavat käyttöön hyviä hakukoneoptimointikäytäntöjä, koska niiden tuotto määräytyy ensisijaisesti sen perusteella, kuinka helppoa ihmisten on löytää verkkosivusto ja liikkua siellä. Verkkokauppasivustot joutuvat vaikeuksiin, kun niiden valikoissa on vaikea liikkua, heidän verkkosivustonsa ei ole skaalautuva tablet-laitteille ja älypuhelimille, ja niistä kertyy yllätysmaksuja heti, kun ostaja on viimeistelemässä ostoa.

SEO on kyse asioiden pitämisestä selvänä. Googlen algoritmi tarkastelee erityisesti, kuinka helppoa on määrittää, millaista verkkosivustoa käytät. Mitä helpompaa on määrittää, mikä verkkosivustosi on, sitä todennäköisemmin saat korkean sijoituksen, jos varmistat, että noudatat 20 pisteen paikan päällä olevaa SEO-tehtävälistaamme verkkokauppasivustoille.

Nämä kaksikymmentä pistettä ovat loistava alku kaikille sähköisen kaupankäynnin liiketoimintaa haluavat tuottaa enemmän tuloja ja lisätä samalla liikennettä ja näkyvyyttä Googlessa. Mitä korkeammalle sijoituksesi Googlessa, sitä helpompi on muuntaa liidejä ja mahdollisuuksia asiakkaiksi. Viimeinen asia, jonka haluat, on, että ihmiset löytävät verkkosivustosi ja heillä ei ole aavistustakaan siitä, mitä tehdä siellä. Seuraamalla näitä kohtia tämän tapahtumisen todennäköisyyden pitäisi pienentyä merkittävästi.


Table of Contents