Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

20 tarttuvaa sanaa, jotka tekevät sähköpostin parhaan aiheen [1000+ Email Case Study]

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 20 tarttuvaa sanaa, jotka tekevät sähköpostin parhaan aiheen [1000+ Email Case Study]

Kirjoittaminen paras sähköpostin aihe sähköpostien käsittely on hankalaa jopa kaltaisillemme kokeneille Internet-markkinoijille – sähköpostin aiherivin parhaista käytännöistä on paljon ohjeita ja vinkkejä, mutta monet niistä eivät välttämättä ole yleisiä.

Tästä huolimatta tänään haluaisin jakaa kanssasi huippusanoja ja lauseita joka auttoi meitä luomaan huomiota herättäviä sähköpostin aiherivejä sekä analyysiä siitä, miksi uskomme jokaisen onnistuneen.

Nyt tätä listaa laadittiin pitkään. Lähetimme yli tuhat markkinointisähköpostia listoillamme oleville ihmisille ennen kuin poimimme heidän tehokkuustiedot ja aloimme analysoimaan niitä.

Sinun pitäisi olla valmis tekemään samoin – meidän mielestämme luettelo voimasanoista on hyvä alku, mutta ainoa tapa todella menestyä sähköpostimarkkinoinnissa on nähdä, mikä toimii sinulle, ja tehdä sitä enemmän.

Ennen kuin pääsemme luetteloon, meidän on kuitenkin todella määriteltävä käyttämämme sanatyypit.

Menestyneen sanan määrittely

Yhdessä artikkelissaan SmartBlogger hahmotteli seitsemän ominaisuutta “voima sanat“, tai sanoja, joilla on yleensä suuri vaikutus lukijaan. Ne voidaan tiivistää lyhyesti seuraavasti:

 • Sanat, jotka herättävät pelkoa: . Tällaisia ​​sanoja käytetään viittaamaan todelliseen ongelmaan, jota lukija saattaa haluta käsitellä, varsinkin jos se voisi jollain tavalla vaikuttaa hänen elämäänsä.
 • Sanat jotka motivoivat: . Toisin kuin edellisissä sanoissa, näiden on tarkoitus auttaa ihmisiä ajattelemaan positiivisesti ja vihjailemaan, että sähköpostin sisältö on vaikuttava ja hyödyllinen.
 • Seksikkäät sanat: . Halusimme tai älä, seksi myy – ja niin tekevät teoriassa jotkin siihen liittyvät termit.
 • Kiistaa herättävät sanat: . Näiden sanojen tarkoituksena on usein saada ihmiset tuntemaan olonsa loukkaantuneeksi – ei henkilökohtaisesti, vaan jonkun “toisen” puolesta, joka ei näe oikeutta toteutuvan. Loppujen lopuksi useimmat ihmiset haluavat, että epäoikeudenmukaisuudet oikaistaan, eikö niin?
 • Sanat, jotka laukaisevat ahneutta: Tällaisia ​​sanoja käytetään ehdottamaan jotain ilmiömäisen “isoa”, ja ne keskittyvät erityisesti ihmisiin, jotka etsivät suurta voittoa.
 • Sanat, jotka antavat turvallisuuden tunteen: Ihmiset ovat usein epäileviä, varsinkin kun he ovat ensimmäisen kerran vuorovaikutuksessa yrityksen kanssa, ja tällaisia ​​sanoja käytetään lohduttamaan heitä ja saamaan heidät uskomaan, että muut ovat löytäneet jotain luotettavaa.
 • Uteliaisuutta herättävät kielletyt sanat: Monet ihmiset haluavat olla ainakin hieman tuhmia, ja kiellettyissä asioissa on aina jotain houkuttelevaa.

Puskuri ehdotti muutamia muita tapoja luokitella sanoja ja lauseita laajentamalla seitsemää yllä olevaa:

 • Syy- ja seuraussanat: Näin ollen, Tästä syystä. Näitä sanoja käytetään korostamaan jonkinlaista johtopäätöstä – ja ne voivat toimia paremmin kuin odotat ihmisille, jotka korostavat tavoitteitaan.
 • Eksklusiivisuus: Vain jäsenet, pyydä kutsu, sisäänkirjautuminen vaaditaan. Jotkut yleisöt ovat keskittyneet erityisesti asioihin, joita muut ihmiset eivät voi saada, ja nämä sanat on suunnattu heille.
 • Niukkuus: Rajoitettu tarjous, myynti päättyy pian, enää 3 jäljellä. FOMO-pelko on hyvin todellinen, ja sen tiedetään saaneen ihmiset ostamaan.
 • Voimasanat: Välittömästi, voimakas, todistettu. Nämä ovat yleisimmät “vahvat” sanat, ja niitä käytetään usein aiheriveissä, joilla ei ole muuta painopistettä.
🔥 Empfohlen:  Anushka Sharman tukeman 12 parhaan tuotemerkin luettelo

Nyt, paitsi määrittelemällä tyypit tarttuvia sanoja meidän oli myös määriteltävä menestyskriteerimme.

Keskustelun jälkeen päätimme keskittyä sanoihin, jotka ilmestyivät sähköposteissa 7-16 %:n aukioloprosentilla – eli menestyneimpiin sanoihin. Joitakin näistä sanoista käytettiin useammassa kuin yhdessä viestissä tai lähetettiin useammin kuin kerran, joten näet useita numeroita, jotka liittyvät kyseisiin tuloksiin.

Lista

1. Kiitos (7,1 %)

Selkeä painopiste on tässä etuissa ja palkkioissa – ja erityisesti palvelutunnelmassa. Lähetimme tämän sähköpostin ihmisille, jotka olivat todella ostaneet jonkin tuotteemme, ja sähköpostin aiherivin toinen osa luotiin teaseriksi, jotta he tietävät, että meillä on muutakin sanottavaa kuin pelkkä kiitos. Se lisäsi ehdottomasti välitöntä arvoa, ja viesti päätyi erittäin kunnioitettavaan avausprosenttiin.

2. Live (7,3 %, 12,0 %)

Tämä sana keskittyi kiireellisyyden, niukkuuden ja odotuksen tunteeseen yleisömme kannalta. Ensimmäinen oli erityisen jännittävä, kun taas toisessa – mielestäni varsin mielenkiintoisella tavalla – oli itse asiassa korkeampi avausaste alhaisemmasta energiasta huolimatta.

3. Jännittävä (7,2 %)

Tämä sähköpostin aiherivi keskittyi tunteisiin ja uteliaisuuden herättämiseen. Luulen, että “muutokset” oli todellinen avainsana tässä – se ei ole sinänsä voimasana, mutta se on aihe, johon voimasanaamme sovelletaan, ja useimmat SEO:ta tekevät ihmiset välittävät melko paljon muutoksista, jotka voivat vaikuttaa heidän riveihinsä.

4. Paljastaa (7,5 %)

Tällä aihealueella keskityimme myös uteliaisuuden tunteeseen – sekä tiettyyn löytöasteeseen. Yksi asia, jonka olemme huomanneet, on, että monet ihmiset, jotka tekevät inbound-markkinointia, pitävät sellaisista helpoista temppuista ja vinkeistä, jotka voivat auttaa heitä nostamaan sijoitustaan, ja tämä linja osoitti, kuinka tehokasta se voisi olla.

5. Viimeinen mahdollisuus (7,2 %)

Tämä oli selkeä pelko aiherivin puuttumisesta. Huomaa kaksi viimeistä sanaa, jotka kuvaavat todellisia säästöjä, joita ihmiset voisivat odottaa – tämä oli sähköpostin aiherivi, joka oli suunnattu ihmisille, jotka pitivät budjettia huolenaiheena, ja se toimi.

6. Kasvaa (8 %, 11,5 %)

Tämä voimasana keskittyy lukijan hyötyyn – eli tapaan, jolla tuotteemme voisi auttaa heitä saavuttamaan tavoitteensa. Loppujen lopuksi kaikki pitävät onnistumisesta.

7. Päätös (7,5 %, 7,2 %)

Tämä oli pohjimmiltaan toinen versio numerosta 5, lähetetty useita kertoja, ja sen onnistumisprosentti oli samanlainen. Pyrimme myös uteliaisuuteen jättämällä aihetta loppuun – eli saimme ihmiset kysymään “seitsemänkymmentäkaksi mitä?” ja avaa sähköposti saadaksesi selville.

8. Kuolevat (7,4 %)

Monet ihmiset ihmettelevät, onko sähköpostimarkkinointi edelleen sen arvoista (kyllä, se on), ja kohdistamme tämän sähköpostin ihmisille, jotka eivät olleet täysin varmoja. Kuoleminen on melko vahva sana, ja sen jälkeen lisäsimme yllätyksen ja uteliaisuuden elementin toisella voimasanalla – Huh.

🔥 Empfohlen:  Mistplay-arvostelu: sen arvoinen?

9. Lopullinen (7,5 %)

Tämä oli monimutkainen linja. Keskityimme niukkuuteen (aikaraja) ja hyötyyn (myynti), mutta myös eräänlaiseen ehdottomuuteen sanan lopullinen kanssa. Se onnistui lopulta melko hyvin.

10. Tik Tok (8,2 %)

Luulin, että tiimini vitsaili, kun he lähestyivät minua tällä ehdotuksella sähköpostin aiheriville. Ajan tuhlaamisen pelon käsitteleminen osoittautui kuitenkin yllättävän tehokkaaksi, varsinkin kun sekoitettiin uteliaisuus tavoista menestyä.

11. Täydellinen (7,4 %)

Tämä oli toinen hyöty/palkkio-aihe. “Täydellinen” ei ole kovin vahva voima sanat – se ei luultavasti ansaitse edes nimeä – mutta se päätyi erittäin kunnioitettavaan avausprosenttiin, kun kohdistamme ihmisiin, jotka jo tekivät SEO:ta ja halusivat pysyä sen kanssa ajan tasalla.

12. Ilmainen päivitys (16,7 %)

Nyt tämä sähköpostin aiherivi sai ihmisten huomion. Tämä oli yksi avatuimmista viesteistämme koskaan, ja se vain osoittaa, kuinka paljon ihmiset pitävät tavaroiden hankkimisesta pienellä tai ilmaiseksi, varsinkin kun se on parempi versio jostakin, josta he jo pitävät ja joita he käyttävät.

13. Säästä (12,1 %)

Tässä meillä on toinen tavallinen etu/palkkio-sähköpostin aiherivi, johon on sekoitettu hieman FOMO:ta. Kaikki tietävät, että myynti ei kestä ikuisesti, ja se riitti luomaan yhden korkeammista avausprosenteistamme.

14. Uusi (8,2 %, 9,4 %, 11,1 %)

Päädyimme lähettämään tämän sähköpostin useita kertoja, koska se todella toimi. Ihmiset yleensä pitävät uusista asioista, ja tarjoamamme ainutlaatuista etua vahvisti ehdotus luoda helposti melko paljon bloginimikkeitä. (Lopussa olevasta ellipsistä huolimatta aiheen ensimmäinen osa kertoi heille, mitä he saisivat – tärkeä tekijä sen onnistumisessa.)

15. Salainen (8,5 %)

Tässä on toinen sähköpostin aiherivi, jonka menestys yllätti minut – tarkoitan, kuka todella odottaa kilpailijansa kertovan heille mitään? Silti aiherivin eksklusiivinen ja kielletty luonne resonoi selvästi osan yleisöstämme.

16. Kiireellinen (11,8 %)

Tämä oli suoraviivainen aikaherkkä aiherivi, ja mielestäni se, että se oli webinaari (eli asia, jonka kokoaminen vaatii paljon vaivaa), auttoi ihmisiä vakuuttamaan, että tämä oli huomion arvoinen.

17. Viimeisin (13,5 %)

Toinen “uusi” sähköpostin aiherivi, tämä keskittyi tiettyyn yksinoikeuteen ja mitattavissa olevaan palkkioon (oleskeluaikaan), jota suuri osa yleisöstämme halusi. WordPress-teemojen vaihtaminen ei ole mielijohteesta tehtyä, mutta melko monet ihmiset olivat selvästi valmiita tekemään sen ehdotetun hyödyn vuoksi.

18. Oletko sinä (12 %)

Tämä oli uteliaisuuteen keskittyvä linja – todellakin suoraan lukijalle kysymyksen esittäminen – ja vahva menestyskäsitys aiheen toisella puoliskolla auttoi ajamaan viestin tärkeyden kotiin.

🔥 Empfohlen:  Anne Martinez Kuinka pyytää asiakkailta kokemuksia ja arvosteluja Lue artikkeli

19. Emotionaalinen (11,8 %)

“Emotionaalinen” on epätavallinen sana markkinoinnissa, ja tiimimme toimistossa pohti, voisimmeko saada ihmiset kiinnostumaan siitä, mitä tarkoitamme. Tämän sähköpostin aiherivin onnistumisprosentin perusteella se oli vahva “kyllä”. En kokeilisi sitä jokaisen viestin kohdalla, mutta joskus laatikon ulkopuolelle meneminen kannattaa.

20. Anna sinulle (12,1 %)

Tämä oli toinen sähköpostin aiherivi, joka katkesi, vaikka onnistuimme tarjoamaan tarpeeksi kontekstuaalisia vihjeitä tehdäksemme selväksi, että puhumme liiketoimista (ja siten voitosta). Monet ihmiset suhtautuivat selvästi hyvin ajatukseen saada lisää voittoa.

Lopulliset ajatukset

Tarttuvien sanojen käytön ulkopuolella havaitsimme, että jotkut aiheet saivat aina korkeampia avoimia osia – hakukoneoptimointiin, Googleen ja (ei yllättäen) omiin tuotteisiimme liittyvät asiat menestyivät parhaiten, kun taas hieman vähemmän liittyvät aiheet, kuten sosiaalinen media ja videomarkkinointi pisteet alhaisemmat.

Saatat löytää lisää ideoita aiheista, jotka liittyvät tuotteesi käyttöön BiQ:n avainsanaäly.

Nämä ovat esimerkiksi aiheeseen liittyviä aiheita:

Näemme, että todennäköisyys, että ihmiset tekevät minkä tahansa tapahtuman aiheen napsautuksen jälkeen, on pieni. Tämä johtuu siitä, että heidän tarkoituksenaan on enemmän etsiä tietoa ostosten tekemisen sijaan.

Jos kirjoitat sähköpostia kertoaksesi heille , he voivat heti hylätä sen, koska se ei vastaa heidän tarkoitustaan ​​- he vain etsivät tietoa…

Mutta voit houkutella heitä käyttämällä tarttuvaa sanaa #13 – SAVE!

Avainsanan tarkoituksen tunteminen voi auttaa sinua vastaamaan paremmin ihmisten tarpeisiin ja myös houkutella heitä napsauttamaan aihetta. Yrittää BiQ:n avainsanaäly nyt ilmaiseksi!

Loppujen lopuksi paras tapa on nähdä, mitkä sanat sopivat parhaiten ainutlaatuiselle yrityksellesi, ja hyödyntää niitä. Mitä paremmin ymmärrät, miksi jokin toimii, sitä onnistuneempia markkinointikampanjoistasi tulee todennäköisesti.

liittyvät linkit

Vivian on digitaalisen markkinoinnin maailmaan eksynyt antropologi. Hän on kiinnostunut oppimaan markkinoinnin tieteestä ja luovuudesta, jota yritykset käyttävät muuttaakseen itsensä violetiksi lehmiksi.