Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

20 turvallista tapaa ansaita rahaa lapsena

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 20 turvallista tapaa ansaita rahaa lapsena

Olipa kyseessä uuden videopelin, AirPod-pelin ostaminen, tai vain tunteakseen, että heillä on omat käyttörahansa, jokainen lapsi haluaa omaa käteistä.

13-vuotias poikani viettää paljon aikaa puhuessaan töistä, joita hän saa vanhempana. Hän ei ymmärrä, että hänellä on nyt monia tapoja ansaita rahaa. Eikä sen rahan tarvitse tulla siitä, että minä annan hänelle korvauksen. Se voi johtua hänen omasta kovasta työstään ja luovuudestaan.

Itse asiassa useimmilla lapsilla on monia tapoja ansaita rahaa. Omien käsintehtyjen käsitöiden myymisestä YouTube-kanavan perustamiseen ja naapureiden auttamiseen pihatöissä on helpompaa kuin koskaan ansaita rahaa lapsena.

12 tapaa ansaita rahaa lapsena henkilökohtaisesti

Vaikka vanhempien teini-ikäisten on paljon helpompaa ansaita rahaa, alle 14-vuotiailla lapsilla on silti paljon vaihtoehtoja.

1. Leivonta-/limonaditeline

Limonaditeline on klassikko ja yksi lasten suosituimmista tavoista ansaita rahaa. Jos olet erinomaisella paikalla tai sijoitat sellaisen lähellä piha- tai paraatireittiä, voit odottaa hyviä tuloksia.

Lapset voivat laajentaa myyntiään (ja voittojaan) tarjoamalla myös leivonnaisia, munkkeja tai eksoottisempia juomia, kuten kombuchaa tai maustettuja limonadeja.

Vanhempien osallistuminen: Matalasta kohtalaiseen. Jo viisivuotiaat lapset voivat pystyttää limonadikioski, mutta iästä riippuen saatat joutua valvomaan, auttamaan juomien valmistamisessa tai kaatamisessa tai auttamaan rahan keräämisessä.

2. Pidä pihamyynti

Jos talosi näyttää minulta, se on täynnä leluja, joista tyttäreni on kasvanut tai lopettanut niiden käytön. Kannusta lapsiasi järjestämään pihamyynti, jotta he pääsevät eroon vanhoista esineistään ja ansaitsevat samalla rahaa. He voivat jopa yhdistää tämän limonadi- tai leivonnaisiinsa tai myydä kotitekoisia käsitöitä houkutellakseen asiakkaita.

Vanhempien osallistuminen: Matala. Sinun on autettava heitä organisoimaan ja hinnoittelemaan tavaroitaan sekä valvomaan varsinaista myyntiä, mutta heidän pitäisi pystyä hoitamaan asiakaspalvelu, rahankeruu ja vaihtorahaa itse.

3. Myy käsitöitä

Helppo tapa lapsille ansaita rahaa on myydä tekemiään käsitöitä verkossa, varsinkin jos he ovat taiteellisempaa tyyppiä. Tähän voi kuulua ystävyysrannerenkaiden tekeminen, maalaus, piirtäminen tai jopa huivien neulominen. He voivat valmistaa sesonkituotteita, kuten lämpimiä hattuja talveksi tai tuotteita, joita myydään ympäri vuoden. Teematuotteet ovat myös suosittuja, samoin kuin lemmikkieläimet.

Tämä on yksi avoimista tavoista ansaita rahaa lapsena.

Vanhempien osallistuminen: Matala. Vaikka sinun on autettava heitä ostamaan materiaalit, ajamaan ne kauppaan tai mahdollisesti hankkimaan “siemenrahaa”, lapsesi pitäisi pystyä valmistamaan ja myymään tavaroitaan, varsinkin jos he ovat vanhempia ja myyvät niitä koulussa. .

4. Lemmikkieläinten hoitopalvelut

Vaikka sinun on oltava 18-vuotias aloittaaksesi mönkijälapset voivat silti ansaita rahaa ulkoiluttamalla koiria tai ruokkimalla kissoja.

Itse asiassa naapurustosi ihmiset saattavat olla halukkaampia palkkaamaan lapsesi ulkoiluttamaan koiraansa kuin muukalaisen. Voit auttaa heitä pääsemään alkuun julkaisemalla viestejä sosiaalisessa mediassa tai auttamalla lastasi laittamaan lentolehtisiä naapureiden postilaatikoihin.

Lapset saattavat joutua veloittamaan vähemmän kuin aikuiset, mutta jos heillä on useita asiakkaita kerralla, siitä voi kertyä kohtuullisen käteistä ajan myötä.

Vanhempien osallistuminen: Matalasta kohtalaiseen. Jos lapsesi hoitavat lemmikkejä korttelillasi tai naapurustossasi, heidän pitäisi pystyä kävelemään tai ajamaan pyörällä asiakkaidensa luo. Jos he haluavat ulkoiluttaa koiria tai ruokkia kissoja ympäri kaupunkia, sinun täytyy ajaa heidät. Saatat tarvita myös apua heidän palveluidensa mainostamisessa tai sellaisten asiakkaiden kanssa, jotka eivät maksa ajoissa.

Liittyvät: 7 söpöä tapaa koiran ystävät voivat ansaita rahaa koirakavereidensa kanssa

5. Lastenvahti tai äidin apulainen

Kuten limonaditelineet ja nurmikon leikkaaminen, lastenvahti on lapsille klassinen tapa ansaita rahaa. Vanhemmat teini-ikäiset voivat katsella nuorempia lapsia, kun taas nuoremmat teini-ikäiset ja jopa nuoret voivat osallistua toimintaan työskentelemällä äitien avustajana.

Tarvitsetpa äiti ylimääräisiä käsiä uima-altaalla tai jonkun, joka pitää nuoremmat lapsensa kiireisenä työskennellessään, lapsesi voi ansaita rahaa. Se on loistava tapa nuoremmille ja nuorille ansaita rahaa kesän aikana tai koulun taukojen aikana, kun vanhemmat todella tarvitsevat apua.

Vanhempien osallistuminen: Matala. Saatat joutua ajamaan lapsesi asiakkaansa kotiin, jos hän asuu kaukana, tai auttamaan häntä asiakkaiden löytämisessä, mutta siinä se.

6. Pihatyöt

Pienetkin lapset voivat ansaita rahaa pihatöistä.

Rikkaruohojen vetämistä, kasvien kastelua tai lehtien haravointia ei ole koskaan pulaa töistä, joita on tehtävä ympäri taloa. Vanhemmat lapset voivat kasvattaa tulojaan puhdistamalla vesikourut (kunhan he eivät pelkää korkeutta), lapioimalla lunta tai leikkaamalla nurmikot naapureille.

Vanhempien osallistuminen: Matalasta kohtalaiseen. Riippuen lapsen iästä ja siitä, mitä hän tekee, osallistumisesi voi vaihdella valvontakapasiteetista siihen, että annat heidän tehdä työnsä itse. Jos se on kuitenkin mahdollisesti vaarallinen tehtävä, kuten tikkailla oleminen, saatat joutua pysymään heidän kanssaan koko ajan.

7. Tekninen tuki

Lapset ovat hämmästyttäviä käyttämään tekniikkaa. Olen menettänyt laskennan siitä, kuinka monta asiaa tyttäreni on opettanut minulle puhelimellani ja iPadillani.

🔥 Empfohlen:  Tapaa CREATOR: uusi tekoälykehys, joka antaa LLM:ille mahdollisuuden luoda omia työkalujaan dokumentoinnin ja koodin toteuttamisen avulla

Jos lapsesi on hyvä tekniikan kanssa, hän voi perustaa yrityksen tai palvelun, joka auttaa naapureita ja ystäviä päivittämään laitteitaan, digitoimaan kuvia ja asiakirjoja ja jopa antamaan opetusohjelmia eri sovellusten käyttöön. He voivat myös auttaa ihmisiä asentamaan uusia laitteita tai tietokoneita tai tarjota virustarkistuksia.

Tämä voi olla yksi tuottoisimmista hankkeista lapsille ja alhaisimmat aloituskustannukset.

Vanhempien osallistuminen: Matala. Sen lisäksi, että autat heitä määrittämään hinnat ja mainostamaan palveluitaan, sinun ei tarvitse tehdä juuri mitään auttaaksesi heitä suorittamaan tämän palvelun.

Aiheeseen liittyvä: Pitäisikö lasten saada palkkaa askareista? Asiantuntijat ajattelevat, että ehkä ei

8. Pese autot

Autojen pesu on työläs tehtävä, jonka useimmat ihmiset mieluummin välttäisivät tai maksaisivat jonkun toisen tekemisestä heidän puolestaan. Lapsesi voi hyödyntää tätä tarjoamalla autonpesupalveluita lähistöllä.

He voivat mennä ovelta ovelle ämpäriin tarvikkeita tai he voivat pyytää asiakkaita tulemaan kotiinsa. Jos asut kerrostalossa, tarkista, onko siellä autopesupaikkaa, jossa lapsesi voi perustaa myymälän.

Jos autojen pesu ei ole vaihtoehto tai lapsesi haluaa ansaita vielä enemmän, hän voi pestä ulkokalusteet, terassit tai kannet tai siivota eteiset.

Vanhempien osallistuminen: Matala. Saatat joutua kysymään asunnonomistajayhdistykseltä tai asuntokompleksilta lupaa tiettyjen alueiden käyttöön, ja saatat joutua auttamaan tarvikkeiden maksamisessa, mutta lapsesi pitäisi tehdä kaikki työ. Älä unohda ottaa huomioon myös vesilaskusi nousua.

9. Maataloustyöt

Jos asut maaseudulla tai lähellä maatilaa, lapsesi voi saada työpaikan maataloustöissä. Lapset voivat tehdä rahaa ansaitakseen rahaa, kuten hevoskojujen puhdistaminen, eläinten ruokinta, heinäpaalien siirtäminen tai muut ei-koneisiin liittyvät tehtävät.

Tarkista osavaltiosi lakeista ja määräyksistä, onko lapsille asetettu ikä- tai työaikarajoituksia maataloustyön tekemiseen.

Vanhempien osallistuminen: Matalasta kohtalaiseen. Jos omistat maatilan, on paljon erilaista saada lapsesi työskentelemään sinulle kuin löytää heidät tekemään töitä muualta. Sinun ei tarvitse ajaa heitä tai auttaa heitä löytämään työpaikkaa. Sinun on kuitenkin varmistettava, että heidän toimintansa on laillista, jotta lapsesi tai tilan omistaja ei joudu vaikeuksiin.

10. Hanki osa-aikainen työ

Yksinkertaisin tapa ansaita rahaa lapsena on löytää osa-aikainen työ.

Useimmat osavaltiot eivät salli alle 14-vuotiaiden lasten työskennellä perinteisessä ympäristössä. Saattaa kuitenkin olla syytä tarkistaa, tarjoaako osavaltiosi töitä alle 14-vuotiaille lapsille, kuten astianpesukoneelle, nuoremmalle leiriohjaajalle tai päivittäistavaroiden pakkaamiseen.

Vanhempien osallistuminen: Kohtalainen. Sinun on varmistettava, että voit ajaa lapsesi töihin ja sieltä pois ja olla tavoitettavissa hänen työaikataulunsa aikana (ellei kuljetusta tarjota). Sinun on myös varmistettava, että heidän paperityönsä on täytetty ja arkistoitu oikeille tahoille ja että heillä on pankkitili, jolla he voivat tallettaa palkkansa.

11. Perusta bändi

Jos lapsesi soittaa jotakin instrumenttia, kuten bassoa tai rumpuja, voit rohkaista häntä etsimään muita instrumentteja soittavia ja perustamaan bändin. Se voi olla rockbändi, jazzbändi tai mikä tahansa muu heidän pitävänsä musiikki.

Jos he ovat hyviä, he voivat pelata syntymäpäiväjuhlissa kiinteää maksua vastaan ​​tai kaikenikäisille baareissa, joissa he ansaitsevat leikkausvoiton.

Vanhempien osallistuminen: Kohtalainen tai korkea. Sinun on järjestettävä heille harjoittelupaikka, kuljetus keikoille ja keikoilta, toimittava maantiellä siirtämällä instrumentteja ja muita laitteita ja varmistettava, että he täyttävät kaikki lailliset vaatimukset esiintymiselle esimerkiksi baareissa.

Saatat myös joutua työskentelemään muiden vanhempien tai ravintoloiden omistajien kanssa varmistaaksesi, etteivät lapsesi ja heidän bändinsä joudu hyväksikäytetyksi.

12. Tee lisätöitä

Yksinkertaisin ja tehokkain tapa ansaita rahaa lapsena on tehdä ylimääräisiä kotitöitä. Jos et maksa kotitaloustöistä, kuten koiran ruokkimisesta, pöydän kattauksesta tai pyykin taittamisesta, harkitse isompien projektien etsimistä lapsellesi.

Autotallin järjestäminen, aidan osan maalaus tai vaatekaappien siivoaminen ovat kaikki aikaa vieviä tehtäviä. Se, että lapsesi tekee niitä, ei vain opettaa häntä työskentelemään rahojensa puolesta, vaan myös saa ne ärsyttävät tehtävät suoritettua.

Vanhempien osallistuminen: Vaihtelee. Se, kuinka paljon sinun on osallistuttava siihen, että lapsesi tekevät ylimääräisiä askareita rahasta, riippuu siitä, mitä pyydät heitä tekemään ja kuinka vanhoja he ovat.

8 online-tapaa ansaita rahaa lapsena

Jos lapsesi viettää paljon aikaa verkossa, voit rohkaista häntä käyttämään osan ajasta rahan ansaitsemiseen.

13. Aloita YouTube-kanava

Vaikka rahan ansaitseminen YouTube-kanavalla vie aikaa ja paljon työtä, voit kannustaa häntä perustamaan oman kanavan, jos lapsesi on luonnollinen kameran edessä tai hänellä on erityinen lahjakkuus.

He voivat tehdä mitä tahansa pelien ja lelujen pakkauksen purkamisesta askarteluohjeiden jakamiseen. He voivat jopa järjestää haastatteluohjelman, jossa he tuovat vieraita, kuten ystäviä tai isovanhempia. Jos he saavat tarpeeksi katselukertoja ja tilaajia, he voivat alkaa kaupallistaa kanavaa esimerkiksi mainoksilla ja sponsoroinnilla.

Vanhempien osallistuminen: Korkea. Sinun ei tarvitse ainoastaan ​​valvoa tilejä sopimattomien kommenttien ja seuraajien varalta, vaan saatat joutua myös tekemään videoeditointia (tai palkata jonkun tekemään sen) ja kameratyötä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka perustaa blogi ja ansaita siitä rahaa

Vanhempien lasten pitäisi pystyä selvittämään tämä itse, ja se on heille loistava tapa oppia joitain teknisiä taitoja, mutta sinun on oltava käytännönläheinen, jos lapsesi haluaa ansaita rahaa tällä tavalla.

14. Käytä Instagramiasi

Yksi tapa ansaita rahaa Instagramissa on ryhtyä vaikuttajaksi. Kun sinulla on paljon seuraajia, voit työskennellä tuotemerkkien ja yritysten kanssa mainostaaksesi tuotteitaan.

Voit myös olla tytäryhtiö, jotta lapsesi saa osan myynnistä, kun ihmiset ostavat suosittelemiaan tuotteita tarjoamastaan ​​linkistä. Jos et halua lapsesi olevan vaikuttaja, voit rohkaista häntä käyttämään perheesi lemmikkiäsi.

Lapsen tulee olla vähintään 13-vuotias saadakseen oman sosiaalisen median tilin.

Vanhempien osallistuminen: Kohtalainen tai korkea. Kun on kyse rahan ansaitsemisesta sosiaalisessa mediassa, vanhempien on pysyttävä valppaina. Haluat seurata, miten lapsesi esittelee itsensä, tarkkailla sopimattomia kommentteja tai yksityisviestejä, tarkistaa hänen seuraajaluettelonsa päivittäin ja varmistaa, että heidän yhteistyökumppaninsa ovat laillisia.

15. Aloita podcast

Lapsilla on paljon sanottavaa melkein kaikesta. Voit rohkaista lastasi hyödyntämään sanojaan ja ideoitaan ja aloittamaan podcastin aiheesta, jota hän rakastaa. Jos he ovat nuorempia, voit aloittaa yhden heidän kanssaan ja käyttää sitä hauskana sivukeikkana, jossa voit viettää aikaa yhdessä ja ansaita ylimääräistä rahaa.

Bonuksena he voivat oppia, mitä podcastin luomiseen kuuluu, kuten muokata ja kirjoittaa muistiinpanoja, mikä auttaa kehittämään markkinoitavia taitoja, joita he voivat käyttää myöhemmin. Jos he ovat ujoja, mutta haluavat silti jakaa ideansa ja ajatuksensa, he voivat aloita blogi.

Vanhempien osallistuminen: Korkea. Sinun on todennäköisesti ostettava laitteet ja muokkausohjelmisto sekä työskenneltävä lapsesi kanssa, jotta podcastit ladataan esimerkiksi iTunesiin tai Stitcheriin. Sinun on myös autettava tehtävissä, kuten editoinnissa ja myynninedistämisessä, sekä neuvotteluissa mahdollisten mainostajien ja sponsorien kanssa.

16. Myy vanhaa tekniikkaa ja leluja

Jos sinulla on vanhoja leluja ja tekniikkaa ympäri taloa ja haluat päästä eroon niistä nyt, harkitse Decluttrin käyttöä. Voit kannustaa lastasi eroamaan vanhasta LeapFrog-lukijasta tai Lego-laatikosta ja antaa heidän pitää voitot.

He voivat myös myydä kirjoja, videopelejä tai lautapelejä, joista he ovat kasvaneet. Parasta on, että kaiken ikäiset lapset voivat ansaita rahaa myymällä tavaroitaan Decluttr.

Vanhempien osallistuminen: Kohtalainen. Sinun on ladattava sovellus ja autettava heitä skannaamaan esineensä, varsinkin jos lapsesi on nuorempi, ja sinun on varmistettava, että kaikki on postitettu. Saatat myös joutua auttamaan heitä käymään tavaransa läpi ja lajittelemaan ne sen mukaan, mikä on sopivaa myydä ja mikä ei.

17. Osallistu kyselyihin

Liity Swagbucksiin on loistava tapa aikuisille ansaita ylimääräistä rahaa vapaa-ajallaan, mutta jos lapsesi on vähintään 13-vuotias, hekin voivat liittyä. Ohjelma toimii samalla tavalla lapsille kuin aikuisille, ja se on helppo tapa ansaita rahaa lapsellesi verkossa viettämänsä ajan.

Jos olet kiinnostunut oppimaan lisää Swagbucksin käyttämisestä itse tai auttamaan lastasi tienaamaan rahaa, tutustu Swagbucks arvostelu.

Vanhempien osallistuminen: Kohtalainen. Vaikka lapsesi on se, joka vastaa kyselyihin ja ansaitsee rahaa, sinun on varmistettava, että kyselyt ja tehtävät ovat iän mukaisia. Kuten kaikissa verkkohankkeissa, sinun on oltava varovainen tuntemattomien aikuisten tai tietojenkalasteluhuijausten suhteen.

18. Ryhdy brändiedustajaksi

Jos lapsesi on urheilija, pelaaja tai sosiaalisen median vaikuttaja, voit ottaa yhteyttä asiaankuuluviin ja sopiviin yrityksiin, jotta lapsesi työskentelee brändin edustajana.

Yleensä heidän tarvitsee vain julkaista tuotteesta sosiaalisessa mediassa tai laittaa logo esimerkiksi paitaan tai reppuun. Heitä saatetaan pyytää käyttämään, käyttämään tai jakamaan tiettyjä esineitä tiettyinä aikoina, kuten lomamyynnin tai suurten tapahtumien aikana.

Edustajana toimimisesta he saavat korvauksen joko käteisellä tai ilmaisilla tavaroilla.

Vanhempien osallistuminen: Kohtalainen tai korkea. Sinä neuvottelet yritysten kanssa, ja sinun on myös seurattava sosiaalisen median tilejä. Jos lapsesi on liian nuori saamaan omaa tiliä, sinun on myös otettava kuvia, julkaistava ne ja kirjoitettava kuvatekstit.

19. Myy malleja CafePressissä

Kiinnostaako lapsesi graafinen suunnittelu vai onko hänellä silmää tarttuville kuvioille ja iskulauseille, jotka näyttäisivät hyvältä T-paidassa? Jos näin on, Cafepress on loistava paikka aloittaa räätälöity T-paitaliiketoiminta. Jos he suunnittelevat jotain, joka liittyy yleisöön tai nykyiseen trendiin, he voivat ansaita paljon rahaa suunnittelullaan.

Vanhempien osallistuminen: Kohtalainen. Sinun on pysyttävä tilauksissa, varmistettava, että maksut on käsitelty, ja vastattava asiakkaiden tiedusteluihin tai valituksiin, mutta lapsesi on vastuussa mallien luomisesta sivustolle ja varmistaa, että inventaario päivitetään ja päivitetään säännöllisesti.

20. Fiverr-keikat

Niin kauan kuin lapsesi on vähintään 13-vuotias, hän voi ansaita rahaa Fiverrillä. Aivan kuten aikuiset, lapset voivat myydä palveluita alkaen 5 dollaria. Nämä palvelut voivat sisältää esimerkiksi kirjoittamista, graafista suunnittelua, selostuksia tai animaatioita. Jos lapset haluavat lisätä tulonhankintamahdollisuuksiaan, he voivat tarjota myös pakettipalveluita.

🔥 Empfohlen:  Intialaiset Masala-kanan reidet mango-lassi-kastikkeella

Vanhempien osallistuminen: Kohtalainen. Kuten muissakin verkkokeikoissa, lapsesi on vastuussa tehtävien ja palveluiden suorittamisesta, mutta sinun tulee moderoida tiedustelut ja valitukset, käsitellä maksuasiat ja tarkistaa säännöllisesti sopimattomien yksityisviestien varalta.

Aiheeseen liittyvä: Pitäisikö vanhempien maksaa lastensa korkeakoulukoulutuksestaan?

Rahan ansaitseminen lapsena vaatii edelleen vanhempien apua

Kun lapset tekevät varsinaista työtä, vanhemmilla on tärkeä rooli lastensa ansaitsemisessa.

Tee suunnitelma yhdessä

Ennen kuin lapsesi alkaa ansaita itse rahaa, istu alas ja auta häntä laatimaan suunnitelma. Kysy heiltä, ​​mitä taitoja heillä on käytettävä ansaitakseen rahaa. Ota selvää, miksi he haluavat ansaita rahaa ja mitä he aikovat tehdä sillä. Voit jopa työskennellä heidän kanssaan liiketoimintasuunnitelman luomiseksi, jotta heillä on jokin suunta yritykselleen.

Avaa pankkitili

Useimmat pankit edellyttävät, että vanhemman tai huoltajan on oltava alle 18-vuotiaiden lasten pankkitilillä. Lapsesi tulee myös kuljettaa hänet pankkiin avataksesi tilin. Matkalla voit keskustella heidän kanssaan erilaisista pankkivaihtoehdoista ja siitä, mikä voisi toimia parhaiten lapsellesi.

Myös verkkopankkivaihtoehtoja on, jos kuljetus tai ajan löytäminen kivijalkapankkiin on vaikeaa.

Budjetti

Nyt kun lapsesi ansaitsee itse rahaa, hänen on tiedettävä, kuinka hallita sitä. Et halua heidän käyttävän kaikkea energiaansa työntekoon vain nähdäkseen voittojen hukkaan menevän.

Heille on opetettava, kuinka säästää osa siitä veroja varten, ostaa lisää materiaaleja, maksaa mainonnasta ja säästää tavoitteitaan varten. Vaikka he voivat (ja heidän pitäisi) pitää osan siitä turhia kuluja varten, on tärkeää, että he tietävät miten budjetoida jokainen sisään tuleva palkka.

Kuljetus

Suurin osa näistä työpaikoista löytyy lähiympäristöstäsi ja sen ympäristöstä, joten ne sopivat täydellisesti lasten opettamiseen, kuinka saada itsensä töihin. Jotkut heistä saattavat kuitenkin vaatia sinua ajamaan niillä tai etsimään vaihtoehtoisia kuljetusvaihtoehtoja. Jos näin on, voit harkita heiltä maksun perimistä ja käyttää sitä opetettavana hetkenä, millaista on maksaa työntekijöille.

Apua hintaneuvotteluissa

Suurin osa avustasi tulee auttamalla lastasi määrittämään hintansa. Olipa kyse sitten siitä, kuinka paljon myydä käsitöitään tai pitäisikö heidän saada tuntipalkka pihatöistä tai tehtävän perusteella, sinun on annettava opastusta siitä, mitä heidän tulisi veloittaa asiakkaitaan ja asiakkaitaan. Voit tehdä tämän tutkimalla yhdessä verkossa tai keskustelemalla heidän kanssaan heidän mielestään kohtuullisesta hinnasta.

Älä unohda kertoa heille, että he sisällyttävät materiaali-, kuljetus- tai kaiken muun tarvitsemansa kustannukset.

Mainonta ja markkinointi

Autatpa heitä suunnittelemaan ja levittämään lentolehtisiä, luomaan verkkoprofiilia tai käyttämällä omaa sosiaalisen median tiliäsi palveluiden jakamiseen, lapsesi tarvitsee apua yrityksensä mainonnassa ja markkinoinnissa.

Voit myös keskustella heidän kanssaan siitä, kuinka markkinoida ja mainostaa turvallisesti, mikä tekee hyvän mainoskampanjan ja miksi on tärkeää tietää, keitä heidän asiakkaat ovat heidän markkinointisuunnitelmaansa kehitettäessä.

Turvallisuus verkossa

Jos lapsesi tekee jotain verkossa, etenkin YouTuben tai Instagramin kautta, sinun on keskusteltava hänen kanssaan verkkoturvallisuudesta.

Aiheisiin tulee kuulua kuinka käsitellä negatiivista palautetta ja kommentteja, käsitellä sopimattomia suoria viestejä, miten ne esittelevät itsensä ja kuinka se, mitä he tekevät verkossa nyt, voi vaikuttaa niihin tulevaisuudessa. Sinun pitäisi olla valmis seuraamaan heidän tilejään päivittäin tarkistaaksesi tällaisia ​​asioita.

On myös tärkeää, että keskustelet heidän kanssaan henkilökohtaisten tietojen, kuten osoitteiden ja puhelinnumeroiden, suojaamisesta, pankkitilitietojen jakamatta jättämisestä ja mahdollisimman suuren yksityisyyden säilyttämisestä.

On mahdollista ansaita rahaa lapsena

Rahan ansaitseminen lapsena on ehdottomasti mahdollista, varsinkin jos lapsesi on motivoitunut, yrittäjähenkinen ja hänellä on rahaan liittyviä tavoitteita. Kannusta lapsiasi kokeilemaan erilaisia ​​hankkeita nähdäksesi, mistä he pitävät ja mistä eivät, ja mikä tuottaa heille eniten voittoa ponnisteluistaan.

Jos lapsesi on kiinnostunut ansaitsemaan omat rahansa, muista puhua hänen kanssaan sellaisista asioista kuin aloituskulut, verot ja vaikeiden asiakkaiden käsittely. Olet myös vastuussa heidän ohjaamisesta töihinsä ja heidän yritystiliensä valvonnasta.

Et voi ottaa passiivista roolia, jos sinulla on lapsi, joka haluaa ansaita rahaa. Kun lapset työskentelevät, vanhemmat työskentelevät. Mutta kun se tehdään yhdessä, se voi olla loistava oppimiskokemus kaikille.