Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

20 työpaikkaa, jotka maksavat 20 dollaria tunnissa (tai enemmän)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 20 työpaikkaa, jotka maksavat 20 dollaria tunnissa (tai enemmän)

Ellet ole itsenäisesti varakas, useimmat meistä tarvitsevat työtä, joka maksaa 20 dollaria tunnissa tai enemmän pysyäkseen kuukausittaisten laskujen tasolla.

Hyvän työn löytäminen, josta pidät ja josta maksetaan hyvin, voi olla vaikeaa, varsinkin jos sinulla ei ole tutkintoa.

Se vaatii hieman vaivaa ja vähän onnea, mutta voit löytää paljon töitä, jotka maksavat yli 20 dollaria tunnissa ja jotka eivät vaadi tutkintoa.

Parhaat työpaikat, jotka maksavat 20 dollaria tunnissa

Tässä on joitain suosituimmista töistä, jotka maksavat 20 dollaria tunnissa tai enemmän.

1. Keikkatyö

Keikkatyösovellusten määrä, jotka maksavat sinulle yksinkertaisten tehtävien suorittamisesta vapaa-ajalla, on lähes loputon. Taskrabbitin kautta voit ajaa Lyftille, toimittaa ruokaa Uber Eatsille tai hoitaa erilaisia ​​satunnaisia ​​töitä.

Vaikka keikkatyötä on vaikea muuttaa uraksi, se voi olla hyvä tapa ansaita ylimääräistä rahaa. Jos olet hyvä työssäsi ja tehokas, voit helposti ansaita 20 dollaria tunnissa käyttämällä jotakin näistä sovelluksista.

2. Verkko-opetus

Jos osaat matematiikkaa kuin taskuusi tai osaat selittää vaikeita käsitteitä ihmisille, voit työskennellä tutorina.

On monia online-tutorointipalveluita, joihin voit rekisteröityä, kuten Tutor.com ja TutorMe.

Nämä sivustot auttavat sinua yhdistämään sinut opiskelijoiden kanssa ympäri maailmaa, mutta samalla ne voivat rajoittaa mahdollisuuksiasi ansaita tai leikata maksujasi.

Joten jos haluat tehdä sen itse, voit aloittaa oman online-tutorointiyrityksesi. Sinun on löydettävä tapoja mainostaa ja löytää asiakkaita. Mutta kun olet rakentanut hyvän asiakaspohjan, voit jatkaa kasvua suullisesti.

Mukaan Maksuskaalamediaanitutori ansaitsee yli 17,50 dollaria tunnissa, mutta huippututorit voivat ansaita yli 40 dollaria tunnissa.

3. Kirjanpito

Kun opettelet ryhtymään omaksi kirjanpitäjäksi, auttaisit yrityksiä seuraamaan tulojaan ja menojaan ja varmistamaan, että heidän kirjansa pysyvät tasapainossa.

Koulutus ei tietenkään heikennä mahdollisuuksiasi saada työtä (ja todennäköisesti lisää palkkaasi). Et kuitenkaan tarvitse tutkintoa tai edes todistusta toimiaksesi kirjanpitäjänä.

Tarvitset jonkin verran kokemusta oppiaksesi tekemään töitä kotoa käsin kirjanpitäjänä. Kun tiedät mitä olet tekemässä ja osaat käyttää yleisimpiä kirjanpitoohjelmia, olet valmis löytämään kirjanpitopaikan.

mukaan Yhdysvaltain työtilastotoimistomediaanikirjanpitäjä ansaitsee yli 41 000 dollaria vuodessa.

4. Valokuvaus

Ihmiset tarvitsevat valokuvaajia auttamaan heitä vangitsemaan tärkeitä hetkiä elämästään. Häät, ehdotukset, perhejuhlat ja jopa syntymäpäivät voivat kaikki käyttää ammattivalokuvaajaa.

Aloitaksesi tarvitset vain laitteita ja tavan löytää asiakkaita.

Voit myös ansaita paljon rahaa ottamalla kuvia. On monia verkkosivustoja, joilla voit myydä valokuvasi, mikä voi auttaa sinua tuottamaan jatkuvaa tulovirtaa työstäsi.

The Yhdysvaltain työtilastotoimisto toteaa, että mediaanivalokuvaaja ansaitsee noin 17,50 dollaria tunnissamutta hinnat voivat olla paljon korkeammat kokeneille valokuvaajille.

5. Virtuaalinen avustaja

Virtuaaliassistentit tekevät kaiken, mitä assistentti tekisi toimistossa, mutta he voivat tehdä työnsä mukavasti omassa kodissaan. Vastaat sähköposteihin, autat tapaamisten sovittamisessa, matkasuunnitelmien laatimisessa ja muuten autat pomoasi.

🔥 Empfohlen:  Google Bard AI -tapahtuman yhteenveto: Suuret päivitykset hakuun, karttoihin, objektiiviin ja muuhun Philip Michaels julkaisi 8. helmikuuta 23. Google kertoi kuinka sen tekoälypohjainen työkalu Google Bard parantaa hakukokemusta – tässä on kaikki mitä näimme.

Voit saada virtuaaliassistentin työn, jolla on todellista kokemusta johtajaassistenttina. Tai voit käyttää kokemustasi virtuaalisena avustajana siirtyessäsi toimistoon.

mukaan Yhdysvaltain työtilastotoimistomediaaniassistentti ansaitsee hieman alle 40 000 dollaria vuodessa.

6. Kirjoittaminen

Freelance-kirjoittaminen voi olla hauska tapa ansaita tuloja kenelle tahansa, jolla on jonkin verran kielitaitoa. Riippumatta siitä, mikä kiinnostaa sinua, olipa kyseessä ruoanlaitto, lemmikit, urheilu tai henkilökohtainen talous, joku tarvitsee kirjoittajan sisällön tuottamiseen.

Ajattele vain kaikkia asioita, joita luet verkossa, ja muista, että jonkun on täytynyt kirjoittaa nuo sanat (ja saanut siitä maksun).

Kokoa portfolio kirjoituksistasi ja luo tili sivustoille, kuten Fiverr, esitelläksesi taitojasi.

Sitten bloggaajat, uutislähteet ja muut tekevät tarjouksia työstäsi. Tulot voivat vaihdella paljon riippuen asiakkaasta, aiheesta ja tarjoamistasi lisäominaisuuksista (kuten valokuvat), mutta kirjoittaminen voi olla hauska sivuharrastus tai tuottoisa kokopäiväinen ura.

The Yhdysvaltain työtilastotoimisto toteaa, että mediaanikirjailija ansaitsee yli 63 000 dollaria vuodessa.

7. Maisemapiirtäjä

Maisemointi on kovaa työtä, mutta se on sopiva työ, josta maksetaan hyvin ihmisille, jotka eivät välitä likaista käsiään ja viettää koko päivää ulkona.

Autat ihmisiä parantamaan kotiaan leikkaamalla ruohoa, istuttamalla puutarhoja ja puita ja muutoin saamaan pihoistaan ​​kauniiksi.

Maisematyöntekijät eivät tarvitse erityiskoulutusta, vain vähän työssäoppimista ja halukkuutta tehdä töitä.

mukaan Yhdysvaltain työtilastotoimistomediaanimaisema ansaitsee yli 69 000 dollaria vuodessa.

8. Putkimies

Ammatit, kuten putkityöt, vaativat kovaa työtä, mutta ajan myötä voit nousta lähtötasolta oman putkityöyrityksen johtamiseen.

Putkiasennukseen pääset käymällä ammattikoulussa tai työskentelemällä kokeneen putkimiehen oppipoikana.

Putkityön ei myöskään tarvitse olla pelkästään rikkoutuneiden putkien korjaamista. Voit auttaa uusien rakennusten vesijärjestelmien suunnittelussa tai vanhojen järjestelmien parantamisessa tehokkuuden lisäämiseksi, mikä antaa työhön hauskan ongelmanratkaisun.

The Yhdysvaltain työtilastotoimisto toteaa mediaaniputkimies ansaitsee yli 55 000 dollaria vuodessa.

9. Sähköasentaja

Sähkö on toinen ammattiura, joka maksaa hyvin, vaikka sinulla ei olisi korkeakoulututkintoa. Mene kauppakouluun oppimaan työn läpikotaisin.

Tai voit oppia työstä hankkimalla aloitustason työpaikan sähköasentajan yrityksessä. Kun sinulla on kokemusta, voit jopa perustaa oman yrityksen.

mukaan Yhdysvaltain työtilastotoimistokeskisähköasentaja ansaitsee yli 56 000 dollaria vuodessa.

10. Baarimikko

Jos olet sosiaalinen perhonen ja nautit monien erilaisten ihmisten tapaamisesta, baarimikot voivat ansaita hyvän elantonsa sekoittamalla juomia ja jutellessaan asiakkaiden kanssa. Se on myös loistava yötyö ansaitaksesi ylimääräistä rahaa.

Sinun täytyy päivittää mixologiaasi tai käydä kurssilla. Sinun on myös oltava yhteydessä palveleviin ihmisiin, mutta voit ansaita paljon rahaa tippien avulla, olitpa sitten töissä ravintolassa, baarissa tai yksityistilaisuuksissa.

mukaan Yhdysvaltain työtilastotoimistomediaanibaarimikko ansaitsee noin 11,50 dollaria tunnissa mutta voi tehdä paljon enemmän, kun sisällytät vinkkejä.

11. Kiinteistönvälittäjä

Kiinteistönvälittäjät auttavat ihmisiä navigoimaan kodin osto- tai myyntiprosessissa. Tämä työ vaatii karismaa ja huomiota yksityiskohtiin, sillä ohjaat ihmisiä joidenkin heidän elämänsä suurimmista taloustoimista.

Sinun on läpäistävä osavaltiosi lisenssikoe, mutta sen jälkeen voit aloittaa uuden urasi.

🔥 Empfohlen:  Kasvojentunnistusominaisuudet rahapelialalla

Yksi kiinteistönvälittäjän parhaista puolista on, että se on joustava ja voi tarjota passiivisia tuloja. Lisäksi tulosi liittyvät suoraan tekemiesi sopimusten määrään, mikä palkitsee kovasta työstäsi ja sinnikkyydestäsi.

mukaan Yhdysvaltain työtilastotoimistomediaanikiinteistönvälittäjä ansaitsee yli 48 000 dollaria vuodessa.

12. Tietotekniikka

Tietotekniikka on jännittävä ala, jossa voit työskennellä tietokoneiden kanssa ja oppia jotain uutta joka päivä. Monet ihmiset aloittavat työskentelemällä helpdeskissä tai puhelinpalvelukeskuksessa.

Myöhemmin voit siirtyä verkkoteknikon, järjestelmänvalvojien tai tietoturvaasiantuntijoiden rooleihin, kun he hankkivat kokemusta.

Microsoftin ja Ciscon kaltaiset yritykset tarjoavat monia sertifiointiohjelmia. Nämä ohjelmat opettavat sinulle kaiken, mitä sinun tulee tietää, ja auttavat sinua todistamaan tietosi mahdollisille työnantajille. Voit siis saada nämä työt ilman korkeakoulututkintoa.

mukaan Yhdysvaltain työtilastotoimistomediaanitietokonetukiasiantuntija ansaitsee yli 54 000 dollaria vuodessa. Kokeneet työntekijät, kuten verkkoarkkitehdit, voivat ansaita yli 112 000 dollaria vuodessa.

13. Lennonjohtaja

Lennonjohtajana työskentely on yksi stressaavimmista töistä tällä listalla. Olet vastuussa satojen ihmisten täynnä olevien lentokoneiden navigoinnista ruuhkaisen ilmatilan läpi.

Monilla hakijoilla on korkeakoulututkinto, mutta voit välttää tämän vaatimuksen, jos sinulla on työkokemusta, joka osoittaa kykysi käsitellä kasvavaa vastuuta. Sinun on myös käytävä läpi liittovaltion koulutus- ja sertifiointiohjelma.

Jos onnistut, saat komean palkinnon. mukaan Yhdysvaltain työtilastotoimistokeskimääräinen lennonjohtaja ansaitsee enemmän kuin 120 000 dollaria vuodessa.

14. Kaupallinen pilotti

Vaikka tarvitset yleensä korkeakoulututkinnon lentääksesi suurelle lentoyhtiölle, kaupalliset lentäjät, jotka lentävät rahtilentokoneita tai yksityisiä matkoja, tarvitsevat vain korkeakoulututkinnon. Heidän on myös läpäistävä Federal Aviation Administrationin koe saadakseen luvan saada lentopalkkiota.

Jos rakastat lentokoneita, lentämistä tai matkustamista, kaupallisen lentäjän työskentely on tuottoisa tapa ansaita rahaa samalla kun seuraat intohimoasi.

mukaan Yhdysvaltain työtilastotoimistomediaani kaupallinen lentäjä ansaitsee yli 86 000 dollaria vuodessa.

15. Vähittäismyyntipäällikkö

Useimmat ihmiset olisivat samaa mieltä siitä, että vähittäiskaupan työskentely ei ole maailman jännittävin työ, mutta se ei tarkoita, että alalla ei ansaittaisi rahaa. Jos pystyt nousemaan vähittäiskaupan johtajaksi, voit ansaita vankan toimeentulon.

Vähittäiskaupan johtajana olet vastuussa toimipisteen avaamisesta ja sulkemisesta, työntekijöiden aikatauluista ja vuorovaikutusten hallinnasta vaikeiden asiakkaiden kanssa.

mukaan Yhdysvaltain työtilastotoimistovähittäiskaupan mediaanipäällikkö ansaitsee noin 19,50 dollaria tunnissa. Kokeneet johtajat voivat ansaita yli 33 dollaria tunnissa.

16. Mekaanikko

Mekaanikot voivat työskennellä kaikessa autoista veneisiin ja mönkijöihin, mikä tarkoittaa, että he nauttivat monipuolisesta työstä haluamillaan ajoneuvoilla.

Mekaanikkona työskentely ei yleensä vaadi korkeakoulututkintoa; sinun tarvitsee vain tietää, miten käytät moottoria. Voit hankkia tämän kokemuksen puuhailemalla autoasi kotona, käymällä kauppakoulussa tai hakemalla aloitustason työpaikan autotallissa ja oppimalla työskennellessäsi.

mukaan Yhdysvaltain työtilastotoimistomediaanimekaanikko ansaitsee yli 42 000 dollaria vuodessa.

17. Myynti

Myyjät auttavat asiakkaita löytämään oikeat tuotteet heidän tarpeisiinsa. Tiedoistasi ja mieltymyksistäsi riippuen voit työskennellä kaikenlaisissa myyntitehtävissä autojen myynnistä jokapäiväisille ihmisille suurten bisnesten järjestämiseen yrityskauppoihin.

🔥 Empfohlen:  3 parasta ChatGPT-3-vaihtoehtoa, jotka haluat tietää aiemmin

Myyjät ansaitsevat yleensä rahaa palkkion perusteella, joten voit hallita tulojasi ja ansaita enemmän huolella ja kovalla työllä.

mukaan Yhdysvaltain työtilastotoimistomyyntityöntekijät voivat ansaita 40 000 ja 100 000 dollarin välillä vuodessa alansa ja tekemiensa sopimusten määrän perusteella.

18. Oikoluku

Monet ihmiset tarvitsevat oikolukijoita auttamaan heitä havaitsemaan pieniä kirjoitusvirheitä. Olivatpa he kirjailijoita, freelance-kirjoittajia tai opettajia, jotka tekevät luokkamateriaaleja, voit auttaa ihmisiä löytämään nämä virheet ja tienaamaan samalla rahaa.

Online-sivustot, kuten Fiverr, tarjoavat freelancereita oikolukutöitä, joita voit tehdä mukavasti omassa kodissasi, ja monet eivät vaadi erityisiä valtuustietoja. Tarvitset vain kärsivällisyyttä ja katsetta yksityiskohtiin.

mukaan Maksuskaalamediaanioikolukija ansaitsee 18,62 dollaria per tunti. Mutta kokeneet voivat ansaita enemmän, kun parhaat oikolukijat tienaavat lähes 30 dollaria tunnissa.

19. Ohjelmointi

Tutkinto auttaa sinua saamaan jalkasi oven väliin ohjelmoinnin suhteen. Ei kuitenkaan ole kovaa vaatimusta, että sinun on mentävä korkeakouluun tullaksesi kokopäiväiseksi ohjelmoijaksi.

Ohjelmointi on yksi ala, jolla kokemuksesi ja projektisi kertovat paljon kyvystäsi saada työ tehtyä. Jos osaat koodata, käytä aikaa oman sovelluksesi tai verkkosivustosi suunnitteluun.

Kun on aika lähettää ansioluetteloita, sisällytä projektisi mallityöksi. Monet työnantajat jättävät mielellään tutkinnon puutteen huomioimatta, jos he tietävät, että saat työn tehtyä.

Vaikka et osaa koodata, on olemassa monia koodauksen käynnistysryhmiä, jotka opettavat sinulle koodaamisen ilman kokemusta.

Monet näistä ohjelmista maksavat rahaa ja lupaavat välittömiä tuloksia ja hyvin palkattuja työpaikkoja. Varmista, että teet due diligence -tarkastuksen ja rekisteröidyt sellaiseen, joka tarjoaa todellista arvoa.

mukaan Yhdysvaltain Bureau of Labtai Tilastotmediaaniohjelmoija ansaitsee yli 86 000 dollaria vuodessa.

20. Graafinen suunnittelu

Graafinen suunnittelu on toinen ala, jolla portfoliosi kertoo sinusta paljon ja on usein tärkeämpää kuin muodollinen koulutus. Jos piirrät tai suunnittelet omalla ajallasi, voit käyttää niitä portfoliossasi, kun haet vakituiseen työhön.

Monet graafiset suunnittelijat työskentelevät myös freelancerina ottamalla toimeksiantoja suurilta yrityksiltä ja jokapäiväisiltä ihmisiltä.

Jos sinulla on taidot, voit ansaita hyviä tuloja graafisen suunnittelun avulla.

mukaan Yhdysvaltain työtilastotoimistomediaanigraafinen suunnittelija ansaitsee yli 52 000 dollaria vuodessa.

Yhteenveto

On monia työpaikkoja, jotka maksavat 20 dollaria tunnissa tai enemmän, vaikka sinulla ei olisi korkeakoulututkintoa. Yllä oleva luettelo ei ole tyhjentävä. Toivomme, että tämä on alku.

Itse asiassa, ehkä yksi näistä työpaikoista on katalysaattori oman yrityksen perustamiselle.