Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

2023 Sosiaalisen median kuvakoot -huijauslehti

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 2023 Sosiaalisen median kuvakoot -huijauslehti

Sosiaalisen median alustat muuttavat jatkuvasti kuvakokoja ja -muotoja, joten pysyäksesi ajan tasalla olen luonut uudelleen vuoden 2020 sosiaalisen median kuvakoot -huijaustaulukon ja päivittänyt sen vuoteen 2021.

Tarve vahvalle sosiaalisen median läsnäololle on noussut huimasti vuonna 2016, ja se vain kasvaa vuonna 2021. Tästä syystä sinun on todella pysyttävä ajan tasalla yrityksesi / brändisi / henkilökohtaisten profiilien kanssa ja optimoitava ne oikeilla edustamiskuvilla sinä!

“Vuoden 2021 sosiaalisen median kuvakokoopas” alla selittää sinulle parhaat kuvakoot kullekin sosiaaliselle verkostolle ja käytettävät kuvatyypit. Kaikki suuret sosiaalisen median alustat on lueteltu täällä, joten olet ajan tasalla sosiaalisen median alustan optimoinnista.

Tänä vuonna olen lisännyt listaan ​​yhden uuden alustan. Kiinan sosiaalisen median verkostojen kasvavan suosion vuoksi on oikein, että sisällytän TikTokin.

Myös tämä grafiikka näyttää tietyt mitat, ja olemme myös lisänneet muutamia erittäin nopeita vinkkejä ja oivalluksia, jotka auttavat sinua päättämään, mitä valokuvaa käytät missä sosiaalisen median alustassa.

LATAA UUSI 2021 TULOSTUSVALMIS PDF

Onnea ihmiset! Hanki sosiaalisen median kuvaoptimointi 🙂 !

Jaa tämä kuva sivustollasi

Liitä tähän grafiikkaan viittaaminen osoitteeseen makeawebsitehub.com.

< br />


< br />


Sosiaalisen median alustojen optimoidut kuvakoot 2022

Optimoi sosiaalisen median alustasi oikeilla kuvakooilla ja erotu joukosta. Twitteristä ja Pinterestistä Instagram- ja Facebook-kuvakokoihin, meillä on täydellinen opas täällä yhdessä selkeässä infografiassa! Olemme jopa lisänneet kaksi kiinalaista sosiaalista verkostoa – Weibo & We Chat!.

Koska yrityksesi / brändisi / henkilökohtaisten profiilien tarve olla vahva sosiaalisessa mediassa, on jatkuvasti kasvava tarve, on erittäin tärkeää optimoida ne oikeilla kuvilla, jotka edustavat sinua.

Autamme sinua saamaan kaiken irti sosiaalisen median profiileistasi, olemme tehneet infografian “Vuoden 2022 sosiaalisen median kuvakokoopas” joka kertoo parhaat kuvakoot kullekin sosiaaliselle verkostolle ja kuvatyypille; ja varmistaaksesi, että olet ajan tasalla sosiaalisen median alustan optimoinnista. Tätä grafiikkaa päivitetään jatkuvasti, joten jos verkot muuttavat muotoaan, näytämme sen ensimmäisenä tässä grafiikassa.

Sen lisäksi, että luettelemme tarkat mitat, olemme myös lisänneet joitain erittäin nopeita vinkkejä ja oivalluksia, joiden avulla voit päättää, mitä valokuvaa käytät millä tahansa alustalla.

Mobiilivallankumouksen myötä sosiaalisen verkostoitumisen kysyntä on todennäköisesti valloittanut maailman!
Olipa kyse sitten yrityksestä, brändistä tai henkilökohtaisesta profiilista, on kasvava tarve pysyä aktiivisena sosiaalisen median sivustoilla.

Olet luultavasti lukemassa tätä artikkelia, koska etsit tapoja optimoida läsnäolosi sosiaalisessa mediassa.
Ja olet samaa mieltä siitä, että kuvilla on vahva vaikutus siihen, miten sosiaalisen median profiilisi nähdään tai muistetaan!

Mutta kuinka monien sosiaalisen median alustojen kohdalla muistat erilaiset kuvakoon optimointiohjeet?

Hieno vinkki on lisätä tämä blogikirjoitus ja siihen liittyvä infografiikka kirjanmerkkeihin, jotta pysyt ajan tasalla sosiaalisen median kuvakoon optimointisääntöjen muutoksista.

Tässä artikkelissa esittelemme vuoden 2022 lyhyen oppaan sosiaalisen median kuvakokoista tai -mitoista suosituimpien sosiaalisen median verkkosivustojen osalta.

Twitter-kuvan kokoa koskevia vinkkejä

Profiilikuva: 400 x 400 pikseliä / Näyttö 200 x 200 pikseliä (enintään 100 kt tiedostokoko)

Usein sanotaan, että “ensimmäinen vaikutelma on viimeinen vaikutelma”!
Twitter-profiilikuvasi on tärkein tunnistemerkkisi, joka näkyy kaikille. Se näkyy kotisivullasi, seuraajiesi Twitter-streamissa aina, kun twiitat ja niin edelleen.
Koska se edustaa sinua tai brändiäsi, kuvan tulee olla korkealaatuista.

Otsikkokuva: 1500 x 500 pikseliä (enintään 10 Mt tiedostokoko)

Voit käyttää huomiota herättävää, luovaa kuvaa korkearesoluutioisessa otsikkokuvassasi Twitter-profiilisivullasi. Yrityksenä Twitter-sivusi otsikkokuvasi tulee olla synkronoitu logosi, tunnuslauseesi ja brändisi kanssa.

In-stream-kuva: 440 x 220 pikseliä (enintään 5 Mt kuville ja 3 Mt animoiduille gifeille)

Voit lähettää tällä alustalla enintään neljä kuvaa twiitteidesi kanssa. Jokaiselle in-stream-kuvalle luodaan kuvalinkki, joka vie Twitterin merkkitilan. Sinun tarvitsee vain säilyttää kuvien 2:1-suhde, joka voidaan pienentää pienemmäksi, jotta se sopii tehokkaasti seuraajasi streamiin.

🔥 Empfohlen:  Kuinka hyödynnät sosiaalisen median PR:tä yrityksellesi

Kuvan kokoa koskevia neuvoja Facebookille

Kansikuva: 820 x 310 pikseliä (suositeltu enimmäistiedostokoko 100 kt)
Voit muokata ja lisätä kansikuvaksi luovia kuvia, jotka edustavat sinua tai yritystäsi oikeassa merkityksessä. – Näkyy sivulla 820 x 310 pikselinä
– Kaikki vähemmän venytetään.
– Minimikoko 399 x 150 pikseliä.
– Älypuhelimien näyttö on 640 x 360
– Saat parhaat tulokset lataamalla alle 100 kt:n RGB/JPG-tiedoston.
– Logolla tai tekstillä varustetut kuvat ehkä parhaiten PNG-tiedostona.

Profiilikuva: 180 x 180 pikseliä
Toisin kuin kansikuva, joka näkyy vain Facebook-sivullasi, Facebook-profiilikuvasi näkyy sivullasi, viesteissä, joissa kommentoit, muiden aikajanalla, joille lähetät viestejä, Facebookin Open Graphin hakutuloksissa ja niin edelleen. . Lyhyesti sanottuna se edustaa sinua useimmissa paikoissa suurimmalla sosiaalisen verkostoitumisen alustalla.

Jaettu kuva: 1200 x 630 pikseliä
Voit saada ystäväsi tai yritysseuraajasi mukaan merkityksellisiin keskusteluihin jakamalla hyödyllisiä kuvia Facebook-aikajanallasi. Nämä näkyvät ystäviesi ja seuraajiesi uutissyötteissä. Katso tästä viestistä lisätietoja kuvakooista Facebookissa

Jaettu linkki: 1200 x 627

Kuvaohjeet:
– Suositeltu latauskoko 1200 x 627
– Neliövalokuva: vähintään 154 x 154 kuvapistettä syötteessä.
– Neliövalokuva: Vähintään 116 x 116 sivulla.
– Suorakulmainen valokuva: vähintään 470 x 246 pikseliä syötteessä.
– Suorakulmainen valokuva: vähintään 484 x 252 pikseliä sivulla.

Facebook skaalaa valokuvat vähimmäismittojen alle. Saat parempia tuloksia lisäämällä kuvan resoluutiota samassa mittakaavassa kuin vähimmäiskoko.

Tapahtuman kuva: 1920 x 1080 px
Kuvaohjeet
– Facebook skaalautuu minimimittoihin: 470 × 174 pikseliä.
– Näytöt syötteessä: 470 × 174 pikseliä.

Korostettu kuva: 1200 x 717 pikseliä
Kuvaohjeet
– Näkyy sivullasi 843 x 504 pikselinä.
– Valitse korkeampi resoluutio tällä asteikolla paremman laadun saavuttamiseksi.

Kuvan kokoohjeet TikTokia varten

Profiilikuva: 20×20 pikseliä

Vaikka latauksen vähimmäiskoko on 20 x 20, lataa laadukkaampi kuva tulevaisuutta varten.

TikTok-videon koko: 1080 x 1920

Ihanteellinen kuvasuhde Tik Tok -videoille on 1:1 tai 9:16.

Instagram-kuvan kokosäännöt

Profiilikuva: 110 x 110 pikseliä

Valokuvan koko: 1080 x 1080 pikseliä

Video tarinoihin: 750 x 1334 pikseliä

Instagramissa voit ladata videon aikajanallesi tai jakaa sen Instagram-tarinoihin. Oikea käytettävä koko määräytyy sen mukaan, missä julkaiset sen.

Videon enimmäiskeston tulee olla 10 sekuntia.

Valokuvien pikkukuvat: 161 x 161 pikseliä
Kaikentyyppisten Instagram-kuvien kuvasuhde on säilytettävä 1:1. Joten kaikki kuvasi näkyvät neliömäisinä. Sinun on oltava erityisen varovainen kuvanlaadun suhteen, koska tällä alustalla jaetaan rajoitettua tekstisisältöä. Kyse on enemmän kuvista ja visuaalisuudesta!

Pinterestin suositellut kuvakoot

Profiilikuva: 165 x 165 pikseliä
Pinterest-profiilikuva ei välttämättä ole yhtä tärkeä kuin Facebook- tai Twitter-profiilikuva. Sinun on silti käytettävä mukavaa. Loppujen lopuksi jokainen, joka saapuu taulullesi tai nastaa avainsanahaun kautta, näkee todennäköisesti myös profiilisi.

Taulukon näyttökuva: 222 x 150 pikseliä
Käytä huomiota herättäviä kuvia julkaistaksesi asianmukaisille Pinterest-tauluille.

Nastakoot: leveys 238 pikseliä (skaalattu korkeus)
Vaikka nämä ovat Pinterest-nastojesi mitat, laajennettujen nastajen vähimmäisleveys on 600 pikseliä. Voit lähettää suurempia kuvia (koska vain leveys on kiinteä, kun taas pituutta voidaan skaalata edelleen), jotta saat paremman sitoutumisen ja lisää kiinnityksiä tai tykkäyksiä.

Tumblr-kuvakokojen optimointisäännöt

Profiilikuva: 128 x 128 pikseliä
Voit käyttää hyvännäköistä neliönmuotoista profiilikuvaa, joka edustaa visuaalisesti sinua tai yritystäsi Tumblrissa. Se näkyy profiilisivullasi “seuraa”-painikkeen vieressä, kun joku päätyy sivullesi, ja pikkukuvina viestiesi viereen seuraajasi syötteissä.

Kuvaviestit: 500 x 750 pikseliä
Voit lähettää kuvia, joiden tiedostokoko on enintään 10 Mt (paitsi animoidut gifit, joiden koko ei saa olla yli 1 Mt). Voit siis ladata todella laadukkaita kuvia Tumblr-viesteihisi.

🔥 Empfohlen:  11 parasta ilmaista sosiaalisen median taktiikkaa brändisi mainostamiseen

YouTuben kuvien kokoa koskevat ohjeet

Kanavan kansikuva: 2560 x 1440 pikseliä (pöytäkoneille), 1855 x 423 pikseliä (tableteille), 1546 x 423 pikseliä (älypuhelimille) ja 2560 x 1440 pikseliä (televisioille)

Koot on optimoitu eri alustoille, koska YouTube-videot striimataan usein millä tahansa edellä mainituista alustoista. Videokanavan kansikuvan pitäisi myös kertoa katsojille enemmän siitä, millaisia ​​videoita he todennäköisesti voivat katsella kanavallasi.

Videon lataukset: 1280 x 760 pikseliä

Tiedät, että YouTube on videoiden jakosivusto, ei kuvien jakamissivusto. Joten sinun on säilytettävä tämä resoluutio (noin 16:9-kuvasuhde) lataamillesi videoille.

Kuvakoon optimointi LinkedInille

Henkilökohtainen taustakuva: 1584 x 396 pikseliä

Vakiologo: 400 x 400 pikseliä

Profiilikuva: 400 x 400 pikseliä
– Suositeltu 400 x 400 – 20 000 x 20 000 pikseliä
– Vähintään 200 x 200 pikseliä
– Tiedoston enimmäiskoko 10 Mt / vain JPG-, GIF- tai PNG-tiedostot

Linkedinin tuotemerkki-/yrityssivujen kuvakoot

Taustakuva: 1536 x 768 pikseliä
Suositus: 1536 x 768 pikseliä.
Minimikoko 1192 x 220.
Enintään 4 Mt.
Näkyy 1400 x 425 pikselinä.
Kuvatyyppejä ovat: PNG, JPG tai GIF.

Vakiologo: 400 x 400 pikseliä
Kuvaohjeet
– 400 x 400 pikseliä suositeltu
(vähintään 300 x 300 ja kokoa muutettu sopivaksi).
– Enintään 4 Mt (neliöasettelu).
– PNG, JPG tai GIF.

Toinen kahdesta brändilogosta, jotka sinun pitäisi ladata LinkedIniin, on yrityksen logo. Tämä on isompi näistä kahdesta, ja se näkyy suoraan tuotenimesi vieressä LinkedIn-etusivullasi. Tämä kuva näkyy myös ”Yritykset, joita haluat ehkä seurata” -osiossa, joten mitä houkuttelevampi kuva, sitä todennäköisemmin seuraajia!

Liike-/urakansikuva: 974 x 330 pikseliä

Kuvaohjeet:
Vähintään 974 x 330 pikseliä.
Enintään 2 Mt.
Maisema-asettelu.
PNG, JPG tai GIF.

Tämän sivun yläosassa on banneri, joka on suurempi kuin mikään muu LinkedInin kuva. Voit käyttää tätä tilaa valitaksesi kuvan, joka puhuttelee yritystäsi houkutellaksesi upeita potentiaalisia työntekijöitä.

Neliön logo: 60 x 60 pikseliä
Kuvaohjeet
– 60 x 60 pikseliä (muokattu sopivaksi).
– Enintään 2 Mt.
– PNG, JPG tai GIF.

Tämä on brändikuva, joka näkyy, kun yritystäsi haetaan. Varmista, että käytät jotain tunnistettavaa brändillesi varmistaaksesi, että asiakkaat tietävät, mitä yritystä he haluavat klikata.

Yritysbannerikuva: 646 x 220 pikseliä
Kuvaohjeet
– Vähintään 646 x 220 pikseliä.
– Enintään 2 Mt.
– Maisema-asettelu.
– PNG, JPG tai GIF.

Bannerikuvat ovat yksi uusimmista ja näkyvimmistä kuvista, joita voit käyttää LinkedInissä. Tämä kuva tulee näkyviin, kun käyttäjä vierailee brändisi etusivulla. Koska tämä kuva sijaitsee etusivullasi, kävijä todennäköisesti etsii aktiivisesti brändiäsi, joten käytä tätä tilaisuutta ja luo hänelle upea kuva.

Vakiologo: 400 x 400 pikseliä
Kuvaohjeet
– 400 x 400 pikseliä suositeltu
(vähintään 300 x 300 ja kokoa muutettu sopivaksi).
– Enintään 4 Mt (neliöasettelu).
– PNG, JPG tai GIF.

Toinen kahdesta brändilogosta, jotka sinun pitäisi ladata LinkedIniin, on yrityksen logo. Tämä on isompi näistä kahdesta, ja se näkyy suoraan tuotenimesi vieressä LinkedIn-etusivullasi. Tämä kuva näkyy myös ”Yritykset, joita haluat ehkä seurata” -osiossa, joten mitä houkuttelevampi kuva, sitä todennäköisemmin seuraajia!

Kuvakoon optimointi Ellolle

Bannerikuva: 2560 x 1440 pikseliä
Profiilikuva:360 x 360 pikseliä

Kuvakoon optimointi WeChatille

Profiilikuva: 200 x 200 pikseliä

– Neliömäinen kuva – Suositus 200 x 200 pikseliä. JPG, GIF tai PNG.
– Parhaan tuloksen saat lataamalla RGB:n
– Logolla tai tekstillä varustetut kuvat ehkä parhaiten PNG-tiedostona.

Artikkelin esikatseluotsikko: 900 x 500 pikseliä

Artikkelin esikatselun otsikkokuva kattaa tilisi tekstin yläosan. Se on melko suurempi kuin muiden artikkelien esikatselupikkukuvien kuvat, joten sinulla on paljon enemmän tilaa olla luova tämän kuvan kanssa. Koska se on todennäköisesti ensimmäinen paikka, johon vierailijan silmät putoavat, nämä kuvat ovat yleensä kiehtovimpia.

🔥 Empfohlen:  10 parasta sosiaalisen median sisällön luontityökalua: Avaa automaation voima

– Suositeltu 900 x 500 pikseliä.
– Tiedoston enimmäiskoko: 2 MB.
– JPG, GIF tai PNG.
– Parhaan tuloksen saat lataamalla RGB:n
– Logolla tai tekstillä varustetut kuvat ehkä parhaiten PNG-tiedostona.

Artikkelin esikatselun pikkukuva Kuva: 400 x 400 pikseliä (näyttö 200 x 200 pikseliä)

Artikkelin esikatselupikkukuva ladataan, mutta sen ei tarvitse näkyä julkaistuissa artikkeleissa

– Neliön muotoinen kuva – Suositeltu 400 x 400 pikseliä.
– Tiedoston vähimmäiskoko: 200 x 200 pikseliä.
– JPG, GIF tai PNG.
– Parhaan tuloksen saat lataamalla RGB:n
– Logolla tai tekstillä varustetut kuvat voivat olla parhaita PNG-tiedostoina.

Artikkelin upotettu kuva: 400 px x Mikä tahansa koko px

Näytön leveys on 400 pikseliä, mutta korkeampaa resoluutiota suositellaan.
– Tiedoston enimmäiskoko: 2 MB.
– JPG, GIF tai PNG.
– Parhaan tuloksen saat lataamalla RGB:n
– Logolla tai tekstillä varustetut kuvat voivat olla parhaita PNG-tiedostoina.

Kuvakoon optimointi Weibolle

Kansikuva: 920 x 300 px
Suositeltu 920 x 300 pikseliä. Tiedoston enimmäiskoko 5 Mt. JPG, GIF tai PNG.

Profiilikuvat 200 x 200 pikseliä (näytetään 100 x 100 pikseliä)
Rajattu ympyränä, joten ole varovainen rajaaessasi tekstiä tai logoja.
Näkyy koko sivustolla 100×100, 50×50, 30×30
Neliön muotoinen kuva – Suositus 200 x 200 pikseliä. Vähintään 100 x 100 pikseliä. JPG, GIF tai PNG.

Banneri: 560 x 260 px
Tiedoston enimmäiskoko 5 Mt. JPG, GIF tai PNG.

Instream: 120 x 120 px

Yhteen viestiin voidaan ladata enintään 9 kuvaa, joiden koko on alle 5 Mt, ja niihin voidaan liittää video.

Viesteissä, joissa on yksi kuva, on esikatselupikkukuva, joka muuttaa kuvan kokoa sen alkuperäisiin mittasuhteisiin niin, että suurin mitta on 120 pikseliä.

Kilpailun esikatselu: 640 x 640 px
Neliön muotoinen kilpailun esikatselu näkyy 288 x 288 pikselinä tilin pääblogisivun sivupalkissa ja täysikokoisena 640 x 640 pikselinä erillisellä kilpailusivulla. Tämä kuva voidaan ladata pitkän lomakkeen kilpailujulisteesta riippumatta.

Neliön muotoinen kuva – 640 x 640 pikseliä. Tiedoston enimmäiskoko 5 Mt. JPG, GIF tai PNG.

Kuvakoon optimointi Snapchatille

Geofilter: 1080 x 1920

Kaikki sovelluksella otetut valokuvat ovat kooltaan 1080 x 1920. Mukautetut geosuodattimet on luotava tässä koossa, jotta niitä voidaan käyttää oikein sovelluksessa otettuun valokuvaan.

Tässä ammattimaisessa sosiaalisen verkostoitumisen alustassa sinun tulee varmistaa, että kaikki kuvat on upotettu tekstillä, jotta voit lisätä konteksteja.

Varmista myös, että käytät luovuutta esitelläksesi tärkeimmät asiat yrityksestäsi ja brändistäsi bannerikuvassa sekä kansikuvassasi.

Se saa sinut varmasti yhteyteen ja sitoutumaan useampaan ammattilaiseen. Jopa henkilökohtaisen profiilin näkökulmasta voit hyödyntää tätä alustaa eniten käyttämällä luovia kuvia, jotka saavat ammattilaiset istumaan ja huomaamaan.

Jos pidit tästä infografiikasta, muista tutustua suosittuihin blogin perustamisoppaisiin, parhaaseen WordPress-hosting-palveluun ja parhaisiin blogisivustoihin oman blogisi luomiseen.

Seuraavat kaksi välilehteä muuttavat sisältöä alla.

Nimeni on Jamie Spencer ja olen viettänyt viimeiset 10 vuotta rakentaen rahaa tienaavia blogeja. Väsyttyäni 9-5-päiviin, työmatkaan enkä koskaan nähnyt perhettäni, päätin, että haluan tehdä joitain muutoksia, ja julkaisin ensimmäisen blogini. Sen jälkeen olen julkaissut monia menestyneitä niche-blogeja ja myytyäni selviytymisblogini päätin opettaa muita ihmisiä tekemään samoin.