Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

21 edullista tai ilmaista pienyritysmarkkinointiideaa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 21 edullista tai ilmaista pienyritysmarkkinointiideaa

Pienyrityksen omistajana olen etsinyt vuosia tuoreita ja aitoja tapoja tuoda tarjoukseni sitä tarvitseville.

Olen kokeillut monia pienyritysmarkkinointiideoita ja oppinut lukemattomista virheistä. Ja mitä olen havainnut, on, että sinun ei tarvitse kuluttaa paljon rahaa onnistuneen markkinointistrategian saavuttamiseksi.

On monia ilmaisia ​​ja edullisia tapoja markkinoida pienyritystäsi. Tärkeintä on kokeilla erilaisia ​​vaihtoehtoja nähdäksesi, mikä sopii sinulle parhaiten.

Tapoja markkinoida pienyritystäsi verkossa

Kun ajattelet digitaalista markkinointia, saatat heti ajatella maksettujen mainosten näyttämistä Googlessa tai Facebookissa. Mutta kun muutat ajattelutapaasi verkkomainonnasta, huomaat, että niitä on lukemattomia tapoja myydä palveluitasi verkossa jotka eivät maksa läheskään yhtä paljon kuin maksetut mainokset.

Kuten digitaalinen markkinoija sanoo, verkkomarkkinointi on yksinkertaisesti a Asiakkaan arvomatka jonka tavoitteena on rakentaa strategisesti suhteita uusiin mahdollisiin asiakkaisiin ja muuntaa heistä uskollisia, toistuvia asiakkaita. Tämä tarkoittaa, että digitaalinen markkinointi on vain etsimässä tapoja aidosti olla yhteydessä ja auttaa ihmisiä verkossa.

Onneksi on olemassa joitain melko tehokkaita tapoja tehdä se.

1. Julkaise hyödyllistä sisältöä verkkosivustollesi ja opi SEO.

Yksi parhaista tavoista auttaa ihmisiä on vastata heidän kysymyksiinsä, eikä kukaan kysy enempää kuin Googlessa.

Mieti, mitä myyt ja mitä kysymyksiä ihanteellisella asiakkaallasi olisi tuotettasi etsiessään. Sinä pystyt aloita blogi ja kirjoittaa artikkeleita näiden ongelmien ratkaisemiseksi ja samalla saavuttaa lukijan kunnioitus ja luottamus.

Kuten minkä tahansa ilmaisen markkinointityökalun kanssa, monet ihmiset yrittävät toteuttaa tätä strategiaa. Joten sinun on opittava joitakin hakukoneoptimointistrategioita (SEO) erottuaksesi hakutulosten joukosta.

SEO ei ole niin pelottavaa kuin miltä se kuulostaa. Se on yksinkertaisesti vastaamasi kysymyksen katselemista, kysymyksen esittäjän ymmärtämistä ja mahdollisimman paljon hyödyllistä tietoa, jotta voit vastata kysymykseen.

2. Käytä sosiaalista mediaa strategisesti.

Avain luottamuksen rakentamiseen sosiaalisessa mediassa on tarjota autenttista sisältöä ja esiintyä jatkuvasti. Jos sisältösi on vain myynninedistämistarkoituksessa tai jos julkaiset vain, kun sinulla on alennusmyynti, potentiaaliset asiakkaat eivät vain luota sinuun tai seuraa sinua, alustaalgoritmi saattaa piilottaa sisältösi. Tämä voi estää sinua tavoittamasta edes nykyisiä seuraajiasi.

Valitse sen sijaan jokin sosiaalisen median alusta sijoittaaksesi aikaasi ja julkaistaksesi sisältöä, joka on opettavaista, tavoitteellista tai viihdyttävää mainossisällön lisäksi. On myös tärkeää tietää, missä potentiaaliset asiakkaasi viettävät aikaansa.

Esimerkiksi Instagram ja Facebook ovat tällä hetkellä eniten liikennöityjä alustoja Yhdysvalloissa, ja Instagramilla on enemmän alle 30-vuotiaita käyttäjiä, kun taas Facebookin käyttäjillä on korkeammat keskitulot.[1]

Pienyritysten sosiaalisen median markkinointiideoita ovat esimerkiksi tuotevertailujen lähettäminen näyttääksesi, kuinka tuotteesi on ainutlaatuinen, inspiroivia lainauksia, joista ihanteellinen asiakkaasi saattaa pitää, tai meemin jakaminen, joka valaisee tuotteesi ratkaisemaa ongelmaa. Voit myös käyttää suoria viestejä yhteydenpitoon seuraajiisi, kuten Mary Guiin, Sock Candyn perustajaan ja toimitusjohtajaan.

“Kun saan uuden seuraajan @sockcandyofficial IG -tilille, lähetän heille DM:n kiittäen heitä Sock Candyn seuraamisesta ja tarjoan Tervetuloa-alennuskoodin heidän ensimmäiseen tilaukseensa. Tämä on toiminut minulle melko hyvin ja johtanut useisiin konversioihin”, Gui sanoi.

Voit olla niin luova kuin haluat sosiaalisen median sisältösi kanssa. Muista, että mitä luovempi olet, sitä sitoutuneempi yleisösi tulee. Ja se voi johtaa suurempiin voittoihin sinulle.

3. Aloita YouTube-kanava.

Yhdeksänkymmentäneljä prosenttia 18–44-vuotiaista amerikkalaisista käyttäjistä käyttää YouTubea vähintään kerran kuukaudessa, joten se on loistava paikka pitää yhteyttä potentiaalisiin asiakkaisiin.[2] YouTuben omistaa Google, joten voit hyödyntää monia kirjoitetun sisällön hakukoneoptimoinnin periaatteita ja soveltaa niitä videoihisi.

Jos ihanteellisella asiakkaallasi on kysymyksiä, joihin on helpompi vastata esittelyn tai muun visuaalisen kuvan avulla, YouTube on paras alusta tähän. Voit jopa käyttää YouTube-videoita uudelleen suosikki sosiaalisen median alustallasi ja upottaa ne blogikirjoituksiin.

Älä pysähdy videosi julkaisemiseen. Muista sisällyttää videon kuvaukseen linkkejä tai huomautuksia tuotteisiisi tai palveluihisi. Voit myös linkittää muihin YouTube-videoihisi jatkaaksesi suhteesi rakentamista katsojiin. Ja kun olet rakentanut seuraajansa alustalle, voit ansaita rahaa YouTubessa mainosten ja sponsoroinnin kautta.

4. Julkaise e-kirja.

Kirjan itsejulkaiseminen Amazonissa on loistava tapa vahvistaa alasi auktoriteettia ja päästä sellaisten ihmisten eteen, jotka ovat valmiita tekemään ostoksen auttaakseen ongelmansa ratkaisemisessa.

Ammattimaisen näköisen e-kirjan kirjoittaminen ja julkaiseminen on erittäin edullista pienin kustannuksin. Muista käyttää kirjaa tapana opettaa ratkaisua ongelmaan ja odottaa loppuun asti, jotta voit mainita yrityksesi keinona saavuttaa ratkaisu tehokkaammin.

🔥 Empfohlen:  Tervetuloa DollarSprout Podcastiin! Tässä on mitä odottaa.

5. Vastaa kysymyksiin foorumeilla tai ryhmissä.

Parhaat edulliset markkinointiideat pienyritysten omistajille ovat ne, joiden avulla he voivat ottaa suoraan yhteyttä potentiaalisiin asiakkaisiin. Kysymyksiin vastaaminen foorumeilla ja Facebook-ryhmissä tekee juuri sen.

Kun vastaat kysymykseen keskustelupalstalla tai ryhmässä, pyri aina olemaan ensin hyödyllinen ja palvella yritystäsi sitten ratkaisuna. Jos sinulla on verkkokurssi ja kohtaat kysymyksen, johon opetat vastauksen, älä vastaa siihen linkin avulla kurssiisi. Vastaa kysymyksiin samalla tavalla kuin kurssillasi. Sen jälkeen, kun olet ollut tekemisissä kysymyksen esittäneen henkilön kanssa, tarjoa sinulle kurssi, joka kattaa tämän perusteellisemmin.

Tämä auttaa rakentamaan luottamusta ja uskottavuutta ryhmän sisällä, ja sen seurauksena ihmiset ostavat tuotteitasi todennäköisemmin.

6. Kerää sähköpostiosoitteita, jotta voit pitää yhteyttä.

Sähköpostilista on monien menestyvien verkkoyritysten selkäranka. Vaikka kaikki muut alustat hallitsevat pääsyäsi käyttäjiin, sinulla on aina sähköpostiluettelosi ja voit ottaa sen mukaan minne tahansa, vaikka vaihtaisit yrityksesi nimeä tai perustaisit uuden verkkosivuston.

Yksi helpoimmista tavoista kerätä sähköpostiosoitteita on lahjoittaa a ilmainen digitaalinen tuote kuten huijauslehti, PDF-opas, malli jne. Voit käyttää blogia, sosiaalisen median tiliäsi, sähköistä kirjaasi tai yksinkertaista aloitussivua tarjotaksesi digitaalista tuotettasi ja lähettääksesi sen heidän sähköpostiosoitteeseensa käyttämällä palvelua, kuten Constant Contact tai ConvertKit.

Kun olet kerännyt heidän sähköpostiosoitteensa, pidä yhteyttä vähintään joka toinen viikko arvokkaiden ja asiaankuuluvien resurssien avulla luottamuksen rakentamiseksi.

7. Rakenna yhteisö.

Facebook-ryhmät ovat loistava paikka rakentaa yhteisö ihmisistä, joilla on samanlaisia ​​kiinnostuksen kohteita tai ongelmia, joita he tarvitsevat ratkaistavaksi. Oman ryhmän luominen voi tuoda potentiaalisia asiakkaita luoksesi ja asettaa sinut asiantuntijaksi missä tahansa ryhmässä.

Jacob Bouvier pyörittää boudoir-valokuvausstudiota. Hänen Facebook-ryhmänsä on tuonut enemmän asiakkaita kuin mikään muu kanava. Hän sanoo sen johtuvan siitä, että he oppivat tuntemaan hänet ihmisenä ennen kuin he päättävät ryhtyä asiakkaaksi.

“Yhdeksän kymmenesosaa siitä, mitä kirjoitan sinne, liittyy tehtävääni hyväksyä kehoa, rakastaa itseään ja olla aito minä, mutta se ei liity suoraan valokuvaukseeni. Noin 1/10 sisällöstä liittyy valokuvaukseeni”, Bouvier sanoi.

Ryhmän rakentaminen vie aikaa, mutta voit nopeuttaa prosessia lähettämällä tärkeitä kysymyksiä ja osallistumismahdollisuuksia joka päivä Facebookin viestien ajoitusominaisuuden ja vastaamalla jokaiselle jäsenelle. Tämä auttaa saamaan heidät tuntemaan olevansa osa yhteisöä ja että välität heistä aidosti.

8. Opeta ilmainen online-kurssi tai työpaja.

Yksi suosituimmista ja tehokkaimmista pienyritysten markkinointistrategioista online-yrityksille on opettaa ilmainen online-kurssi tai työpaja. Ajattele ihanteellisen asiakkaasi kamppailevaa ongelmaa, jonka voit auttaa ratkaisemaan tunnissa tai vähemmän. Se voi olla niinkin yksinkertaista kuin muuttaa blogiteksti tai video dioiksi ja esittää se ja vastata kysymyksiin lopussa.

Voit tehdä tämän helposti ilmaiseksi siirtymällä live-lähetykseen Facebookissa, Instagramissa tai YouTubessa. Jos haluat jotain yksityisempää, Zoomin avulla voit isännöidä jopa 100 henkilön luokkia 45 minuutin ajan kerrallaan maksutta.

9. Järjestä online-haaste.

Haasteet ovat loistava tapa vie offline-yrityksesi verkkoon. Personal trainer voi isännöidä kuntohaasteen, siivouspalvelu voi isännöidä 7 päivän declutter-haasteen tai lemmikkieläinten trimmaaja voi isännöidä “istu, pysy” -haasteen ihmisille, joilla on hyperaktiivisia koiria. Mikä tahansa, mikä saa potentiaalisen asiakkaan tietoisuudesta ongelman tietoisuuteen, että hän tarvitsee apua sen ratkaisemiseen.

Järjestä haasteesi Facebook-ryhmän tai sähköpostin kautta. Voit antaa sen kestää missä tahansa 5–30 päivää ja levittää sanaa käyttämällä sosiaalisen median hashtageja. Tarjoa arvokasta koulutusta koko haasteen ajan ja esittele lopuksi palvelusi tai tarjouksesi ratkaisuna ihmisille, jotka tarvitsevat lisää apua tai haluavat ratkaisun seuraavaan vaiheeseen.

10. Julkaise digitaalinen aikakauslehti.

Kuukausittain tai neljännesvuosittain julkaistava digitaalinen aikakauslehti voi olla loistava tapa markkinoida yritystäsi ilman paljon vaivaa.

Voit hankkia artikkeleita ja kuvia muilta sisällöntuottajilta, jotka voivat auttaa ihanteellista asiakastasi, mutta eivät ole suoria kilpailijoita. Kun sisällytät lehtesi muita sisällöntuottajia, pyydä heitä mainostamaan sitä verkkosivustollaan tai sosiaalisessa mediassa. Näin palvelusi tai tuotteesi tavoittavat uuden yleisön, joka saattaa olla valmis siihen, mitä sinulla on tarjottavana.

11. Nauhoita podcast.

Podcast on yksi nopeimmista tavoista rakentaa luottamusta potentiaalisten asiakkaiden kanssa. Ihmiset voivat helposti hajaantua lukiessaan blogikirjoitusta tai katsoessaan videota, mutta ihmiset kiinnittävät podcasteihin pidempään ja aktiivisemmin huomiota.[3]

Kun olet jonkun kanssa joka viikko, kun hän ajaa töihin tai siivoaa kotiaan, voit rakentaa hänen kanssaan suhteen ja tulla heidän asiantuntijaksi omassa erityisasioissasi.

🔥 Empfohlen:  20 parasta ilmaista ja maksettua WordPress-vaihtoehtoa

Harkitse myös vieraana olemista podcasteissa, joita ihanteellinen asiakkaasi kuuntelee. Näillä ohjelmilla on jo luottavainen fanikunta, ja jos isäntä luottaa sinuun tarpeeksi viedäkseen sinut heidän esitykseensä, sinulla on etu, kun yrität rakentaa suhdetta yleisöön.

Tapoja markkinoida pienyritystäsi paikallisesti

Kun olet luonut digitaalisen markkinoinnin perustavanlaatuisia asetuksia, voit olla luova pienyritysmarkkinointiideoiden kanssa. Jokaisen yrityksen, jopa täysin verkossa toimivien, tulisi harjoittaa offline- ja paikallismarkkinointia hyödyntääkseen ainutlaatuisia etujaan.

12. Kehitä viittausohjelma.

Jos luotat yrityksesi suosituksiin, suositteluohjelman kehittäminen voi tuoda sinulle entistä enemmän asiakkaita. Ensin sinun tulee päättää tavoitteistasi. Haluatko esimerkiksi lisää liikennettä, pidempään tilauksen säilyttämistä, korkeampaa asiakasarvoa vai jotain muuta? Selvitä sitten, kuinka paljon sinulla on varaa palkita suosittelijoitasi.

Muutamia markkinointivinkkejä pienille yrityksille, jotka haluavat ajaa suositusohjelmaa: Muut kuin käteispalkkiot ovat kustannustehokkaampia ja parantavat suorituskykyä paremmin kuin käteiskannustimet.[4] Harkitse myymälähyvityksen tai premium-ominaisuuksien tarjoamista viittaajille. Ja tee suositusohjelmasi jakamisesta mahdollisimman helppoa.

Tarjoa vaihtoehtoja välittömään jakamiseen sähköpostitse, sosiaalisessa mediassa tai tekstiviestinä lyhyiden linkkien ja valmiiden viestien avulla.

13. Osallistu paikallisiin verkostoitumistapahtumiin.

Henkilökohtaiset ja virtuaaliset verkostoitumistapahtumat ovat loistava tapa löytää uusia asiakkaita ja laajentaa viittausverkostoasi. Suuntaa heihin selkeällä tavoitteella, kenet haluat tavata, jotta he voivat olla strategisempia ja vähemmän ylivoimaisia. Voit käyttää sivustoja, kuten Meetup, Eventbrite ja Facebook, löytääksesi alueellasi ja verkossa kokoontuvia ryhmiä.

Voit myös yrittää järjestää oman verkostoitumistapahtumasi. Tämä auttaa sinua hallitsemaan kokoa, edustettuja toimialoja, sijaintia ja isäntänä ihmiset lähestyvät sinua yhteyden muodostamiseksi päinvastoin.

Jos haluat todella yrityksesi menestyvän, erotu joukosta tekemällä jotain luovaa, kuten deittisovelluksen Cheek’d toimitusjohtaja Lori Cheek teki web-huippukokouksessa, johon osallistui yli 800 startupia.

“Päätin erottua joukosta pitämällä enkelin siivet koko konferenssin ajan”, Cheek sanoi. “Kun kirjauduin ulos hotellistani, katsoin alas Judy Denchiä Irish Timesin kannessa ja siellä olin hänen vieressään, minä kannettavassani Angel Wingsin kanssa. [and] sisällä oli toinen 1/4-sivuinen kuva, jossa mainittiin yritykseni.”

Jos enkelin siivet eivät ole sinun juttusi, aloita pukemalla brändisi johonkin ainutlaatuiseen, kuten bleiseriin, tai luomalla käyntikortteja, jotka toimivat magneetteina.

14. Tutki asiakaskuntaasi.

Halpoja markkinointiideoita pienyrityksille voi olla vaikea löytää, jos et tiedä paljon ihanteellisesta asiakkaastasi. Voit välttää ajan ja rahan tuhlaamisen epäonnistuneisiin markkinointistrategioihin ja samalla avata yrityksesi laajemmalle markkinoinnin ulottuville markkinatutkimuksen avulla.

Luo kysely sellaiselle sivustolle kuin SurveyMonkey ja saada vähintään 1 000 kohderyhmääsi olevaa ihmistä suorittamaan se jakamalla se sosiaalisessa mediassa, sähköpostitse jne. Saat arvokasta tietoa heidän elämästään ja mieltymyksistään, mikä saattaa auttaa sinua parantamaan tuotettasi tai palveluitasi, vaan saat myös sinulla on tietoja, joita voit jakaa uutistoimistojen kanssa ja jotka voivat saada yrityksesi nimen useammille ihmisille.

15. Luo Google My Business -tili.

Olitpa kivijalkayritys tai verkkopalveluntarjoaja, jos haluat enemmän näkyvyyttä Google-haussa ja Mapsissa, sinun kannattaa luoda ilmainen Google-yritysprofiili.

Voit julkaista valokuvia, parhaita tapoja ottaa sinuun yhteyttä ja erikoistarjouksia tai alennuksia, jotka ihmiset näkevät helposti haussaan. Se tarjoaa myös ihmisille mahdollisuuden arvostella yritystäsi. Ja kun otetaan huomioon, että 91 % 18–34-vuotiaista kuluttajista luottaa verkkoarvosteluihin yhtä paljon kuin ystävän suosituksiin, helposti löydettävissä olevat arvostelut on erittäin tärkeää.[5]

Muista kysyä asiakkailta arvosteluja ja vastata profiilissasi sekä hyviin että huonoihin.

16. Lähetä tekstiviesti asiakkaillesi.

Sähköpostiluettelon luominen on välttämätöntä, mutta se ei välttämättä ole tehokkain tapa tavoittaa asiakkaita. “Jokainen pienyrityksen omistaja lähettää sähköpostia, mutta vain 20 % avataan”, sanoi SimpleTextingin markkinointipäällikkö Alfredo Salkeld. “Toisaalta 98% tekstiviesteistä luetaan.”[6]

Voit lähettää tekstiviestinä olemassa oleville asiakkaillesi useista asioista, kuten myynnistä tai päivityksistä, kun tavaraa on täydennetty. Yksi heidän asiakkaistaan, muotiliike, lähettää asiakkaille tekstiviestejä varoittaakseen heitä uudesta varastosta.

“Heidän viestin napsautussuhde on 38 prosenttia. Vähittäiskaupan sähköpostin keskimääräinen klikkausprosentti on alle 3 %, Salkeld sanoi.

Jos aiot lähettää asiakkaillesi tekstiviestejä, varmista, ettet liioittele sitä. Yritä pitää tekstisi eksklusiivisina ja osuvina kampanjoihin, myyntiin tai tapahtumiin.

17. Tee yhteistyötä muiden ammattilaisten kanssa.

Etsi lähitoimialojen ammattilaisia, jotka voivat olla molempia osapuolia hyödyllisiä kumppanuudesta ja toistensa yritysten suosittelemisesta tarvittaessa. Esimerkiksi kiinteistönvälittäjät tekevät usein yhteistyötä asuntolainan välittäjien, häävalokuvaajien kanssa tapahtumasuunnittelijoiden kanssa ja kirjanpitäjien kanssa taloudellisia neuvonantajia.

🔥 Empfohlen:  8 paikkaa, joista saat ilmaisen matkapuhelimen (ja halvan tai ilmaisen palvelun)

Yksi aliarvostetuimmista tavoista kasvattaa pienyritystä on kumppanuus. Jos pystyt muodostamaan suhteita samanlaisessa tilassa toimivien yritysten kanssa, suosituskumppanuus voi todella vauhdittaa kasvuasi.

Filip Duz, Giraffe Window Cleanersin omistaja, on havainnut kumppanuuksien olevan helppo tapa saada uusia asiakkaita pienelle yritykselleen. ”Teemme yhteistyötä alueemme siivousyritysten kanssa. Jos siivousyrityksellä on asiakkaita, jotka tarvitsevat ikkunanpesua, he lähettävät heidät meille ja he saavat välityspalkkion”, Duz sanoi. “Se on win-win molemmille osapuolille!”

Parhaat kumppanuudet osoittavat, että pienyritysten markkinointiideoiden ei tarvitse tuntua hölmöltä tai myytävältä. Ne voivat olla luonnollinen tapa auttaa asiakkaita saamaan tarvitsemaansa apua jo luotetusta lähteestä.

18. Pyydä asiakkaita jättämään sinulle arvostelu.

Arvostelut ja suosittelut ovat olennainen osa pienyritysten markkinointisuunnitelmaa. Google-arvostelut ovat tärkeimpiä paikallisille yrityksille, kun taas ravintoloiden tulisi ottaa ylimääräinen askel Yelp-arvostelujen laatimiseksi. Sitten on muita arviointialustoja, joita yritysten tulisi harkita toimialansa perusteella, mukaan lukien Facebook, Healthgrades ja Angie’s List.

Valitse ensin yksi tai kaksi, joihin keskityt, ja pyydä asiakkaita antamaan sinulle arvostelu siellä. Odota kysymistä, kunnes olet työskennellyt asiakkaan kanssa tai olet saavuttanut sovitun virstanpylvään, ja varmista ennen kysymistä, että asiakas on tyytyväinen.

19. Pyydä lähete.

Sinun ei tarvitse perustaa viittausohjelmaa pyytääksesi viittauksia. Kun sinulla on tyytyväinen asiakas, kysy, onko heidän verkostossaan ketään, joka voisi myös hyötyä palveluistasi.

Kun pyydät suosituksia, kerro tarkasti, minkä tyyppistä asiakasta tai asiakasta haluat. Jos osaat olla täsmällinen, käynnistät todennäköisemmin jonkun tietyn asiakkaasi aivoissa, kun et anna hänelle mitään suuntaa. Sen sijaan, että kysyisit: “Onko ketään muuta, jonka tiedät, että voin auttaa?” yritä kysyä: “Tunnetko alallasi ketään muuta, jota voisin auttaa?”

20. Puhdista katu.

Etsitkö valmiita pienyritysmainontaideoita? Harkitse puhtaan graffitin kokeilemista.

Puhdas graffiti on prosessi, jossa stensiili lasketaan alas ja siivotaan sen päälle taiteen tai mainonnan luomiseksi puhtaiden ja likaisten osien kontrastin avulla.

Voit luoda metallista tai muovista stensiilin logollasi tai hauskalla viestilläsi, joka liittyy brändiisi. Sitten voit käyttää joko painepesuria tai puhdasta liinaa stensiilin puhdistamiseen jalkakäytävälle tai seinälle. Nämä mainokset kestävät tyypillisesti seitsemästä kymmeneen päivää normaalilla kävelyllä, joten ne ovat hyviä tapahtuman tai rajoitetun ajan tarjouksen mainostamiseen.[7]

21. Järjestä arvonta.

Ota yhteyttä muihin yrityksiin tai sisällöntuottajiin järjestääksesi lahja, jota useat brändit voivat mainostaa yleisölleen. Määritä pääsyvaatimukset harkitsemalla nykyiset liiketoimintatavoitteesi. Jos yrität kasvattaa sosiaalisen median alustaa, pyydä ihmisiä pitämään sinusta tai seuraamaan sinua. Jos yrität saada lisää liikennettä verkkosivustollesi, pyydä ihmisiä napsauttamaan linkkiä sivustollesi.

Sen lisäksi, että pyydät yleisöäsi jakamaan arvontaan, muista noudattaa sen alustan sääntöjä, jolla mainostat palkintoasi. Heidän ehtojensa rikkominen on varma tapa saada lahjasi estetty alustalta ja se voi aiheuttaa muita ongelmia sinulle ja yrityksellesi.

Ei ole yhtä oikeaa tapaa markkinoida pienyritystäsi

Muista, että kaikki markkinointistrategiat eivät toimi jokaiselle henkilölle tai pienelle yritykselle. Se, että joku menestyy markkinointistrategian parissa, ei tarkoita, että menestyisit tai että sinun täytyy edes yrittää sitä. Hienoa edullisien pienyritysmarkkinointiideoiden käyttämisessä on, että voit kokeilla erilaisia ​​strategioita, kunnes löydät itsellesi parhaiten sopivat.

Markkinoinnissa tärkeintä on jatkaa olemassa olevien asiakassuhteiden vaalimista ja uusien rakentamista. Sitten voit kuunnella fanejasi heidän kertovan sinulle, missä he haluavat sinun esiintyvän ja mihin edetä seuraavaksi yrityksessäsi.