Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

21 eniten palkattua poliisilaitosta palkalla

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 21 eniten palkattua poliisilaitosta palkalla

Poliisiviranomaiset ovat valtion työntekijöitä, jotka osallistuvat koulutuksiin valmistautuakseen ja joiden tehtävänä on monien muiden tehtävien ohella noudattaa lakeja, pidättää rikollisia, tutkia rikoksia ja suojella maan kansalaisia. Jos haluat myös poliisiksi, sinulla on valittavana useita vaihtoehtoja poliisina ja eri osastoja. Koska heidän roolinsa on kriittinen yhteiskunnassa, heille maksetaan komeasti. Tässä artikkelissa kerromme sinulle parhaiten palkatuista poliisiosastoista ja siitä, mitkä osavaltiot maksavat eniten poliisille.

Poliisin rooli

Poliisin rooli vaatii rehellisyyttä, silmää yksityiskohtiin, vastuullisuutta, kärsivällisyyttä, rehellisyyttä ja paljon muuta. Työvoimatilastokeskuksen mukaan poliisi tienaa 66 020 dollaria vuodessa.

Poliisin ensisijainen tehtävä on valvoo lakia eri toimenpitein ja on vastuussa sellaisten ihmisten pidättämisestä, jotka eivät noudata lakeja. Poliisina eteen saattaa tulla paljon haastavia tehtäviä, joten niihin on varauduttava, sillä jokainen uusi päivä tuo mukanaan erilaisia ​​tehtäviä. Vastineeksi palkkion ohella he saavat maansa kansalta suuren kunnioituksen.

21 eniten palkattua poliisilaitosta palkalla

Tietäen korkeampaa palkkaa tarjoavasta eri osastosta voi helpottaa päätöstäsi siitä, minne hakea lainvalvontatehtäviä. Poliisiosastolla työskentely on rankkaa ja eri osastojen tarjoamien palkkojen vertailu varmistaa, että saat oikean summan. Aloitetaan luettelomme.

1. San Jose, Kalifornia

Maailman parhaiten palkattu poliisilaitos on Kalifornia. Poliisin palkkaa keskimäärin on noin 93 550 dollaria mikä on 50 % korkeampi kuin maan keskiarvo. San Josen poliisiosastolla Kaliforniassa on noin 1000–5000 työntekijää, ja se perustettiin jo vuonna 1849. Heillä on 11 osastoa ja yli 50 erikoistehtävää.

Muutamia mainitsemisen arvoisia tehtäviä ovat SWAT, kouluresurssit, liikennevalvonta jne. Muita etuja, joita virkailijat saavat palkan lisäksi, ovat palkallinen koulutus, palkallinen loma ja sairauslomat, yhtenäinen vuosikorvaus, 4 päivää viikossa ja 10 tuntia, sairausvakuutussuunnitelmat, ja paljon enemmän.

Itse asiassa paikoissa, kuten Sunnyvale, Santa Clara ja San Jose, heidän palkkansa on noin 114 520 dollaria vuodessa, mikä tekee siitä yhden poliisin korkeimmista palkoista.

2. Alaska

Jälleen yksi paikka, jossa poliisit saavat hyvää palkkaa muihin osavaltioihin verrattuna. Työtilastotoimiston mukaan Alaskan poliisien keskipalkka on noin 77 230 dollaria vuodessa. Itse asiassa pohjoisilla metroalueilla työskentelevät upseerit saavat 81 890 dollaria vuosittain.

Tulet hämmästymään, kun tiedät, että Alaskassa työskentelee yli 7 00 000 lainvalvontaviranomaista ja se koostuu etsivistä. Poliisin työskentely Alaskassa edellyttää, että he valmistuvat poliisiakatemiasta ja heidän tulee sisältää myös rikosoikeustutkinto.

3. New Jerseyssä

Kukapa ei tietäisi tästä kauniista paikasta, joka on kuuluisa rannoistaan, koskemattomasta luonnostaan ​​ja viihdyttävistä rantakatuistaan? Niin monien upeiden nähtävyyksien ansiosta siitä on tullut kuuluisa turistipaikka, joten täällä poliisin vastuu kasvaa. New Jersey sijaitsee lähellä New Yorkia ja on melko tungosta paikka.

Niin suuren hälinän takia he saavat melko kunnollisen palkan vuosittain. New Jerseyn poliisin keskimääräinen vuosipalkka on noin 89 160 dollaria.

Palkka vaihtelee alueittain, sillä Trentonin alueen upseerit tienaavat 90 980 dollaria, mikä on hieman enemmän kuin osavaltion keskiarvo. Ylimmän tason upseerit saavat 123 890 dollaria, kun taas korkean tason upseerit 105 490 dollaria. Aloitustason poliisit ansaitsevat 45 370 dollaria ja junioritason poliisit 59 050 dollaria vuodessa.

4. Washington, DC (Kolumbia)

District of Columbian Metropolitan Police Department -osasto perustettiin vuonna 1861. Se on yksi 10 suurimmasta virastosta Yhdysvalloissa; poliisin palkka Washington DC:ssä on noin 74 170 dollaria. WalletHub-analyysin mukaan osavaltiossa on eniten virkamiehiä henkeä kohti. Lisäksi siinä on korkea hyökkäysaste.

Parhaiten maksavat alueet ovat Bellevue, Seattle ja Everett, koska siellä keskipalkka on 82 120 dollaria, joten se on poliisien eniten maksava osavaltio.

Eri osastoilla on useita työtehtäviä, kuten poliiseja, etsiviä, poliisikersantteja jne., jotka auttavat noudattamaan lakia ja varmistamaan maan turvallisuuden. He myös järjestävät säännöllisesti koulutusta auttaakseen virkamiehiä ymmärtämään lakia paremmin. Hyvän palkan lisäksi he saavat erilaisia ​​lisäetuja, kuten sairausvakuutuksen, eläkesäästösuunnitelman, työntekijöiden avustusohjelmia, vuokra-apua ja paljon muuta.

🔥 Empfohlen:  Vijay Shekhar Sharma - Paytmin perustajan tarina | Elämäkerta | Nettovarallisuus

5. Nevada

Poliisin keskipalkka vuonna Nevada on 71 330 dollaria vuodessa. Palkka vaihtelee eri alueilla Hendersonissa, Paratiisissa ja Las Vegasissa; he saavat 76 000 dollaria. Siellä työskentelevät poliisit ovat sitoutuneet turvaamaan turvallisen ympäristön, suojelemaan kansalaisia ​​sekä ehkäisemään rikollisuutta ja kaikenlaista epäjärjestystä osavaltiossa.

Ylimmän tason poliisi Nevadassa ansaitsee 95 510 dollaria ja korkean tason poliisi 85 050 dollaria. Palkkavaihtelu johtuu koulutustasosta, taidoista ja ammatissa käytettyjen vuosien määrästä.

Parasta on, että osasto tarjoaa virkailijoilleen apua valmistautuessaan kirjalliseen, suulliseen ja kuntovalmennukseen. Tämä auttaa heitä pysymään koulutettuina ja täyttämään työn edellyttämät kuntovaatimukset. Palkan lisäksi heidän saamiaan lisäetuja ovat palkalliset lomat, eläkesäästösuunnitelmat, koulutuskannustimet, vaatetuslisä ja paljon muuta.

6. Illinois, Chicago

Chicagon poliisiosasto perustettiin vuonna 1830; sillä on lukuisia virkamiehiä ja lainvalvontaviranomaisia, jotka työskentelevät suojellakseen maata ja auttaakseen heitä. Illinoisissa poliisin keskipalkka on noin 69 910 dollaria. Palkka vaihtelee eri alueilla, kuten Elginissä se on 75 270 dollaria, Cookin maassa jopa enemmän. Alueen korkein palkka on Chicagossa, joka on noin 84 623 dollaria vuodessa.

Parasta ja korostavin osa on, että Chicagon kansalaiset voivat käyttää myös Chicagon poliisilaitoksen verkkosivustoa. He voivat käyttää verkkosivustolla tarjoamiaan resursseja saadakseen koulutusta ajoneuvojensa varastamisen estämiseksi, tarkistaakseen poliisin pidätyksiä koskevat tiedot, tehdäkseen valituksen verkossa ja paljon muuta.

Korkean palkan lisäksi Chicagon poliisit saavat monia muita etuja, kuten lukukausimaksujen korvaussuunnitelmia, eläke- ja eläkesuunnitelmia ja paljon muuta.

Lue myös: 25 parasta lääketieteellistä koulua maailmassa

7. New York

New Yorkin poliisien palkka on melko hyvä. Bureau of Labor Statisticsin mukaan New Yorkin poliisin vuosipalkka on noin 69 140 dollaria; suurkaupunkien lähellä asuvat upseerit tienaavat 77 000 dollaria. Suffolkissa ja Nassaussa työskentelevät poliisit saavat korkeimman palkan, joka on 97 910 dollaria.

New Yorkissa on viidenneksi eniten poliiseja maailmassa, koska se on täynnä hälinää ja turisteja ympäri vuoden. Korostusosa on, että hallitus antaa suuren vaelluksen upseereille, jotka suorittavat osastolla viisi vuotta. Lisäksi heille tarjotaan komean palkan lisäksi myös mahtavia etuja, kuten sairauslomia, virkapukurahaa, eläkekassaa, lomarahaa ja paljon muuta.

8. Connecticut

Tämä on jälleen yksi eniten maksava osavaltio poliiseille, koska se tarjoaa noin 65 950 dollaria poliiseille vuosittain. Ei-metroalueet saavat korkeamman korvauksen, joka on noin 68 810 dollaria. Ylimmän tason poliisien palkka on 96 000 dollaria vuodessa ja ylimmän tason poliisien palkka on noin 88 000 dollaria.

Connecticut on yksi maailman turvallisimmista kaupungeista, mikä tarkoittaa, että upseerit tekevät hyvää työtä pitääkseen lain ja järjestyksen ennallaan.

9. Oregon

Tämä paikka tarjoaa myös komean palkan poliiseilleen. Poliisin keskimääräinen vuosipalkka on noin 65 890 dollariaItse asiassa upseereille maksetaan vielä enemmän Salemin alueella, koska se on 69 440 dollaria vuodessa. Palkka vaihtelee eri tekijöiden, kuten lisätaitojen, kokemuksen ja pätevyyden, vuoksi.

Kaiken kaikkiaan Oregonin poliiseilla on 47 % enemmän palkkaa kuin muilla Yhdysvalloissa. Korkeampi palkka tarkoittaa, että elinkustannukset ovat korkeammat kuin osavaltioissa, jotka tarjoavat virkailijoilleen alhaisempia palkkoja.

10. Dallas, Texas

Jos ajattelet parhaiten palkattuja poliisiosastoja, tämä on sisällytettävä tähän luetteloon. Dallasin poliisien palkka on noin 65 717 dollaria vuodessa ja he työskentelevät suojellakseen, palvellakseen ja auttaakseen valtionsa jäseniä. Tämä osasto on perustettu vuonna 1881, ja parasta tässä osastossa on, että ne tarjoavat upseereille lukuisia uramahdollisuuksia, jotta he voivat kasvaa osastolla.

Osasto tai ylempi viranomainen huolehtii myös siitä, että henkilöstö noudattaa käytännesääntöjä ja toimii oikeudenmukaisesti tehtäviään suorittaessaan. Hyvän palkan lisäksi Dallasin poliisit saavat lisäetuja, kuten eläkesuunnitelmia, kielitaidon palkkaa, lukukausikorvauksia, vuosittaisia ​​koulutusohjelmia ja paljon muuta.

11. Pohjois-Carolina

Se on Yhdysvaltojen osavaltio, ja se sijaitsee Atlantin rannikolla New Yorkin ja Floridan puolivälissä. Pohjois-Carolina on kuuluisa teknologiastaan, koulutuksestaan ​​ja korkeista työllistymismahdollisuuksistaan. Monet Pohjois-Carolinan lähellä asuvat muuttavat tänne erinomaisten työmahdollisuuksien ja elämäntavan vuoksi. Tämä osavaltio on yksi eniten maksavista poliiseista.

🔥 Empfohlen:  Kuinka tulla Shein-suurlähettilääksi – täydellinen opas

Itse asiassa Pohjois-Carolinan poliisien keskimääräinen vuosipalkka on 47 340 dollaria, joka on korkeampi kuin lähialueilla. Palkka on kunnollinen täällä asumiseen; joten jos haluat aloittaa urasi poliisina, tämä on loistava paikka aloittaa urasi.

12. New Orleans, Louisiana

New Orleansin poliisilaitos perustettiin vuonna 1796, ja sen mottona on suojella kaupunkia ja sen ihmisiä noudattamalla sääntöjä ja määräyksiä. He työskentelevät sekä julkisissa että yksityisissä tilaisuuksissa ja partioivat kaduilla varmistaakseen yhteisön turvallisuuden ja tarkistaakseen, että ihmiset noudattavat liikennesääntöjä. Poliisin keskimääräinen vuosipalkka täällä on 49 263 dollaria vuodessa.

Heillä on myös omat nettisivut, ja parasta on, että heidän verkkosivuillaan näet poliisilaitoksen palkkalaskurin, jolla voit laskea heidän palkkansa. Erinomaisen palkan lisäksi poliisit voivat hyödyntää monia muita etuja, kuten ilmaista henkivakuutusta, yhtenäistä korvausta, eläkesuunnitelmia, palkallisia sairauslomia ja paljon muuta.

Lue myös: 21 parhaiten palkattua työpaikkaa perustoimialoilla

13. Kanada

Kun puhutaan parhaiten palkatuista poliisiosastoista, Kanadan poliisilaitosta ei voi jättää huomiotta, sillä he maksavat melko hyvin virkailijoilleen. Kanadan poliisin keskipalkka on noin 88 315 dollaria vuodessa. Heidän palkkansa on noin 35 % korkeampi kuin maan eri ammattien valtakunnallinen keskipalkka.

Kanadassa on kolme poliisin tasoa: kunnallinen, provinssi ja liittovaltio; siksi heidän palkkansa vaihtelee myös kokemuksen, tason ja osaston mukaan. Poliisin tärkeä tehtävä Kanadassa on valvoa lakia, ylläpitää yleistä järjestystä ja turvallisuutta sekä ehkäistä, havaita ja tutkia rikollista toimintaa.

He saavat hyvän palkan ja sen lisäksi heille tarjotaan myös erilaisia ​​etuja, kuten palkallista lomaa, henkivakuutusta, eläkejärjestelyä, vanhempain-/äitiyslomaa, perheen hammas- ja sairaanhoitoetuja ja paljon muuta.

14. Zurich, Sveitsi

Sveitsin, Ranskan ja Englannin hallitsevilla alueilla työskentelevät poliisit ansaitsevat noin keskipalkan 76 000 – 90 500 CHF vuosittain. Itse asiassa Zürichissä palkka on vielä korkeampi, koska siellä oleva poliisi saa noin 95 970 CHF vuodessa. Tämän lisäksi tarjolla on myös muita etuja, kuten hammasvakuutus, työntekijöiden avustusohjelma, työkyvyttömyysvakuutus ja paljon muuta.

Palkka vaihtelee kokemuksen ja koulutuksen mukaan, sillä lähtötason upseeri saa noin 70 000 CHF; päinvastoin upseeri, jolla on yli 8 vuoden kokemus, voi tienata noin 1 15 000 CHF. Siellä työskentelevät poliisit on jaettu alueellisiin ja liittovaltion poliisivirastoihin.

Ensiksi mainitun tehtävänä on suorittaa tutkinta mitä tahansa rikollisuutta vastaan, joka sisältää kaikki talousrikokset, terrorismi, rikollinen toiminta, lain ja järjestyksen ylläpitäminen ja paljon muuta. Liittovaltion poliisin ensisijainen tehtävä on Sveitsin rajan suojelu.

15. Australia

Australian hallitus ei ole missään jäljessä, kun on kyse palkkojen maksamisesta poliiseilleen. He maksavat melko kohtuullisen summan, kuten australialaisen poliisin keskipalkka on 42 000 dollaria vuodessa. Palkka vaihtelee osavaltion ja sen kaupungin mukaan, johon upseeri on lähetetty. Mutta raporttien mukaan eniten maksavat kaupungit ovat Sydney ja Melbourne.

Australian poliisien velvollisuus on suojella Australiaa ja sen asukkaita kaikilta rikollisilta uhilta, turvallisuusriskien hallinta, ylläpitää yleistä järjestystä, valvoa lakia jne. He voivat käyttää erilaisia ​​etuja, jotka ovat neljä pakollista lepoa joka vuosi; äitiys-/isyysloma, 18 päivää palkallista henkilökohtaista lomaa vuodessa, palkallinen pidennetty palvelusloma 10 vuoden yhtäjaksoisen Kansainyhteisön palveluksen jälkeen ja paljon muuta.

16. Georgia

Kun teet luettelon eniten maksavista poliiseista, Georgia on pakko sisällyttää. Georgia sijaitsee kaakkoisalueella ja on pääasiassa kuuluisa persikoiden tuottamisesta. Täällä useimmat ihmiset ovat mukana maataloudessa, ja hyvä puoli on, että rikollisuus on täällä melko alhainen. Täällä poliiseja on suhteellisen vähemmän, koska rikollisuus on vähentynyt.

Georgian poliisin keskipalkka on noin 45 000 dollaria vuodessa. Se saattaa kuulostaa vähemmän, mutta jos vertaa sitä muiden Georgian ammattien palkkaan, se on melko kunnollinen. Näin ollen, jos pysyt Georgiassa, poliisin valinta voi olla loistava valinta, ja hyvä asia on, että palkkasi nousee, kun siirryt korkeampaan virkaan. Lisäksi saat muita etuja, kuten eläkkeen, palkkion, ylityöt, vakuutusturvan ja paljon muuta.

🔥 Empfohlen:  21 parhaiten palkattua työpaikkaa perustoimialoilla

17. Nashville, Tennessee

Metro Nashvillen poliisilaitoksella työskentelee noin 2000–5000 työntekijää. Tämä paikka on tunnettu kauniista puistoistaan ​​ja vuoristaan. Tennesseen poliisilaitos perustettiin vuonna 1963, ja sen tavoitteena on suojella kaupunkia ja sen asukkaita sekä varmistaa myös tapahtumien ja koulujen turvallisuus.

Ne tarjoavat myös monia muita palveluita, kuten onnettomuuden ilmoittamisen verkossa, sormenjälkikorttien tekemisen ja paljon muuta. Monet ihmiset haluavat valita tämän ammatin, koska he haluavat palvella maataan ja pitää sitä yhtenä parhaista tavoista tehdä se. Poliisin keskipalkka on noin 63 000 dollaria vuodessaja palkkaa korotetaan, kun he saavat ylennyksen tai kokemusta.

Tällä hämmästyttävällä palkalla he saavat myös lisäetuja, kuten ylityökorvauksen, terveys-, hammas- ja henkivakuutuksen, yhtenäisen ylläpito- ja varustekorvauksen, lomat, joihin sisältyy sairaus ja loma, ja paljon muuta.

18. Alabama

Alabama on kaunis paikka, joka tunnetaan luonnonkauneudesta, ja elinkustannukset ovat täällä suhteellisen alhaiset. Poliisin keskipalkka Alabamassa on noin 50 000 dollaria vuodessa. Se on yksi eniten poliisien maksamista osavaltioista.

Alabaman poliisiosasto tarjoaa virkamiehille erilaisia ​​etuja, kuten hammasvakuutuksen, eläkesuunnitelman, sairaus- ja lomavapaan, henkivakuutuksen, näkövakuutuksen, koulutuspalkkion ja paljon muuta.

Alabaman poliisilaitoksen päätehtävät ovat turvallisuuden takaaminen Alabaman osavaltiolle konsolidoitujen lainvalvontaviranomaisten avulla, suojelun tarjoaminen, rikollisen toiminnan tutkiminen ja tukipalvelut.

Lue myös: Maailman 10 kallein pihvi

19. Kentucky

Tämä paikka on myös yksi eniten maksavista poliiseista, koska täällä on poliisin keskipalkka noin 55 000 dollaria vuodessa. Kentuckyssa on myös alhaiset elinkustannukset, joten myös poliisien palkkaa maksetaan vastaavasti. Heidän elinkustannukset ovat 11 % alhaisemmat kuin muissa paikoissa Yhdysvalloissa. Se on yksi eniten maksavista osavaltioista poliiseille.

Poliisilaitoksella on tärkeä rooli yleisen turvallisuuden edistämisessä, rikollisuuden ja rikollisuuden pelon ehkäisyssä, vähentämisessä ja ehkäisemisessä, tieturvallisuuden edistämisessä kouluttamalla ihmisiä, omaisuuden turvaamisessa ja yksilön oikeuksien suojelemisessa.

20. Baltimore, Maryland

Baltimore on kaunis paikka, joka sisältää useita historiallisia paikkoja, museoita ja puistoja, joissa voi vierailla. Se on yksi väkirikkaimmista itsenäisistä kaupungeista Yhdysvalloissa, mikä tarkoittaa, että se vaatii enemmän suojaa ja turvallisuutta. Siksi se tarvitsee lisää poliiseja. Baltimoren poliisilaitos perustettiin vuonna 1853, ja se on maan kahdeksanneksi suurin kunnallinen poliisilaitos.

He tarjoavat virkamiehilleen ohjelman nimeltä Officer Safety & Wellness Section (OSW), jossa heille tarjotaan vinkkejä fyysisen ja henkisen terveytensä ylläpitämiseen. Itse asiassa he ovat myös luoneet tiimin varmistamaan, että virkailijat käyttäytyvät asianmukaisesti tehtäviensä aikana ja noudattavat sääntöjä ja määräyksiä.

Marylandin poliisin keskipalkka on noin 70 000 dollaria vuosittain ja he saavat lisäetuja, kuten eläkesuunnitelmia, sairaus- ja lomavapaita, terveys-, hammas- ja näkövakuutuksen ja paljon muuta.

21. Aurora

Auroralla on pieni poliisilaitos, jonka kaistanleveys vaihtelee 500:sta 1000:een. Auroran poliisilaitos on perustettu vuonna 1907, ja sen tavoitteena on palvella yhteisöä suojelemalla heitä kaikilta rikoksilta tai laillisilta toimilta. Poliiseilla on lainvalvontatehtävien lisäksi monia muita tehtäviä, kuten kaupungin siisteyden auttaminen, auttaminen yksityisissä ja julkisissa tapahtumissa jne.

Auroran poliisien keskipalkka on noin 68 500 dollaria vuodessa; Sen lisäksi he saavat erilaisia ​​etuja: palkalliset lomat, yhtenäinen vuosipäiväraha, eläkesuunnitelmat, henki- ja työkyvyttömyysvakuutus jne.