Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

21 ilmaista käänteisen linkin tarkistustyökalua (käänteisen linkin analyysi SEOlle)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 21 ilmaista käänteisen linkin tarkistustyökalua (käänteisen linkin analyysi SEOlle)

Tältä sivulta saat täydellisen luettelon ilmaisista käänteisten linkkien tarkistustyökaluista.

Alla on 21 ilmaista käänteisen linkin analyysityökalua, joiden ohjelmistojen käyttäminen saapuvien linkkien tarkistamiseen ei maksa etukäteen mitään.

Jos haluat skannata verkkosivustosi tai kilpailijan sivustosi käänteisen linkin profiilista, kuinka monta viittaavaa verkkotunnusta linkittää tiettyyn URL-osoitteeseen, sekä ankkuritekstin ja dofollow vs nofollow -linkkisuhteen, tämä luettelo ilmaisista verkkosivustojen käänteislinkkien tarkistuksista löytyy sinulle. .

Voit kokeilla niitä kaikkia saadaksesi käyttökelpoista dataa ja oivalluksia, joita voit käyttää linkkien luomiseen ja parantaaksesi verkkosivustosi tai asiakkaasi sivustosi hakukoneoptimoinnin (SEO) sijoituksia.

Paljastus: Tämä sivu sisältää kumppanilinkkejä muutamille tässä oppaassa mainituille käänteislinkkien tarkistustyökaluille. Kun ostat maksullisen tilauksen, saatan ansaita palkkion.

Ilmaiset käänteisen linkin tarkistustyökalut

1. Google Search Console

Linkki: https://search.google.com/search-console/

Google Search Console on paras Googlen käänteislinkkien tarkistustyökalu, joka sisältää tarkimmat tiedot siitä, mitä saapuvia linkkejä hakukoneindeksointirobotti indeksoi verkkosivustollesi. Jokaisen verkkosivuston omistajan ja SEO-asiantuntijan tulisi käyttää tätä ilmaista käänteisten linkkien tarkistustyökalua.

Tämän analysaattorin ainoat haitat ovat, että et voi tarkistaa sellaisten verkkotunnusten käänteisiä linkkejä, joita et hallitse, ja se ei raportoi jokaista verkkosivustollesi osoittavaa linkkiä, kuten muut alla luetellut käänteisen linkin valvontatyökalut.

2. SE Ranking Backlink Checker

Linkki: https://seranking.com/backlink-checker.html

SE Ranking rakennettiin täyttämään minkä tahansa projektin tarpeet, millä tahansa tasolla ja millä tahansa budjetilla. Voit kokeilla sitä ilmaiseksi saadaksesi luettelon suosituimmista käänteislinkeistä tietylle verkkotunnukselle joko aliverkkotunnuksilla tai ilman niitä ja tarkkoja URL-osoitteita. SEO Chatter -fanit voivat myös saada pidennetyn 30 päivän ilmaisen kokeilujakson koko SEO-ohjelmistopaketin testaamiseksi käymällä osoitteessa https://seochatter.com/seranking/.

3. Ubersuggest Backlink Analyzer

Linkki: https://app.neilpatel.com/en/seo_analyzer/backlinks

Ubersuggestilla on ilmainen käänteislinkkien analysaattorityökalu, jota voit käyttää muiden SEO-ohjelmistojen, kuten avainsanatutkimuksen, liikenneanalyysin, sijoitusten seurannan ja verkkosivustojen tarkastuksen, lisäksi. Katso tämä aiheeseen liittyvä opas ilmaisilla avainsanatutkimustyökaluilla.

🔥 Empfohlen:  Chad Hurley Net Worth 2023: 5 uskomatonta oppituntia hänen menestyksestään

4. Ahrefs Backlink Checker

Linkki: https://ahrefs.com/backlink-checker

Voit testata Ahrefsin ilmaista käänteisten linkkien tarkistustyökalua saadaksesi kurkistuksen sen premium-sovelluksen tehoon linkkien analysointiin. Tämä on yksi digitaalisen markkinoinnin ammattilaisten käyttämistä parhaista SEO-työkaluista.

5. Semrush Backlink Audit

Linkki: https://www.semrush.com/analytics/backlinks/

Semrush on toinen suosittu verkkosivustojen käänteisten linkkien tarkistaja, joka kilpailee Ahrefsin kanssa. Voit kokeilla sitä rekisteröimällä uuden tilin saadaksesi 10 ilmaista pyyntöä.

6. LinkMiner

Linkki: https://linkminer.com/

Mangoolsin LinkMiner on ylivoimaisesti suosikkityökaluni käänteisten linkkien analysointiin. Mielestäni se on halvin ja paras SEO-työkalu Internetissä. Ja voit kokeilla sitä ilmaiseksi 10 päivää ilman luottokorttia. LinkMinerissä on hienoa, että saat käyttöösi myös koko sarjan muita SEO-työkaluja avainsanatutkimukseen, sijoitusten seurantaan, SERP-analyysiin ja muihin tarkoituksiin.

7. SEO SpyGlass

Linkki: https://www.link-assistant.com/seo-spyglass/

SEO Powersuiten SEO SpyGlass tarjoaa ilmaisen tiedonsiirron uusille käyttäjille. Anna sähköpostiosoite päästäksesi käyttämään tätä linkkien tarkistustyökalua.

8. Seobility

Linkki: https://www.seobility.net/en/backlinkchecker/

Seobility antaa sinulle 3 käänteisen linkin tarkastusta päivässä ilman rekisteröitymistä.

9. SEO Profiler

Linkki: https://www.seoprofiler.com/seo/link-analysis

SEO Profiler on täydellinen valikoima SEO-työkaluja, jotka auttavat sinua saamaan paremmat sijoitukset Googlessa ja muissa hakukoneissa. Se on yksi parhaista ilmaisista käänteisten linkkien tarkistustyökaluista, joita voit käyttää nykyään linkkitietokannassa, jossa on yli 102 miljardia linkkiä.

10. Moz Link Explorer

Linkki: https://moz.com/link-explorer

Moz luokittelee itsensä maailman parhaaksi käänteisten linkkien tarkistajaksi, jonka tietokannassa on yli 40 biljoonaa linkkiä. Se on yksi suosituimmista SEO-asiantuntijoiden käyttämistä ohjelmistoista, ja Link Explorer -työkalu on tärkeä käänteisten linkkien tarkastuksissa, jotka raportoivat Page Authority- ja Domain Authority -pisteet.

11. SEO tarkistustyökalut

Linkki: https://www.seoreviewtools.com/valuable-backlinks-checker/

SEO Review Tools on yksi niistä ilmaisista käänteisten linkkien analysointityökaluista, joita et usko olevan Internetissä. Sen käyttö ei maksa mitään, ja sisällöntuottaja pyytää vain tekemään lahjoituksen projektille, jotta se pysyy käynnissä.

🔥 Empfohlen:  Google Forms -vaihtoehto: 7 parasta ilmaista ja maksullista vaihtoehtoa vuonna 2023

12. RankWatch

Linkki: https://www.rankwatch.com/backlinks/

RankWatch on toinen hyvä Googlen käänteislinkkien tarkistustyökalu sekä verkkosivustosi että parhaiden kilpailijoiden analysointiin. Saat välittömän pääsyn viittaaviin verkkotunnuksiin, ankkuriteksteihin, dofollow vs nofollow -linkkeihin ja muihin.

13. Majestic

Linkki: https://majestic.com/backlink-checker

Majestic lanseerasi verkkosivustojen käänteisten linkkien tarkistuspalvelun vuonna 2008, ja se tunnetaan SEO-teollisuudessa Trust Flow- ja Citation Flow SEO -pisteiden kehittämisestä, joista on tullut SEO-ammattilaisten vertailuarvoja maailmanlaajuisesti. Kokeile tätä asiantuntijatason työkalua ilmaiseksi jo tänään.

14. Seuraa käänteisiä linkkejä

Linkki: https://monitorbacklinks.com/seo-tools/backlink-checker

Monitor Backlinks näyttää Majesticin Trust Flow- ja Citation Flow -luokitukset sekä linkin tilan ja ankkuritekstin helposti luettavassa taulukossa.

15. Hoth

Linkki: https://www.thehoth.com/backlinks-checker/

Hothin käänteisen linkin tarkastustyökalun tarjoaa Semrush. Tämä tarkoittaa, että saat nopean raportin ilman, että sinun tarvitsee rekisteröityä tilille.

16. Pienet SEO-työkalut

Linkki: https://smallseotools.com/backlink-checker/

Small SEO Tools -sivusto on täynnä mainoksia; Se on kuitenkin nopea ja helppo työkalu saada käänteisiä tietoja ilmaiseksi. Siinä on myös mahdollisuus ladata Excel-raportti ja jakaa raportti muiden ihmisten kanssa verkossa.

17. Bing Webmaster Tools

Linkki: https://www.bing.com/webmasters/

Bing Webmaster Tools on samanlainen kuin Google Search Console, mutta tarjoaa tietoja vain sen sijoitusindeksiä varten. Koska olet yksi maailman 10 parhaan hakukoneen joukossa, sinun tulee luoda ilmainen tili seurataksesi verkkosivustosi käänteisiä linkkejä Bingissä. Katso tämä liittyvä opas Bingin sijoitusten seurantatyökaluista, jos haluat tarkistaa avainsanojen sijainnit yksinomaan Bingissä.

18. Verkkosivuston SEO-tarkistus

Linkki: https://websiteseochecker.com/backlink-checker/

Website SEO Checker on samanlainen kuin yllä olevat Small SEO Tools. Siinä on peruskäyttöliittymä, mutta paljon vähemmän mainoksia.

19. Sitechecker

Linkki: https://sitechecker.pro/backlinks-checker/

Sitechecker on yksi harvoista maksuttomista linkkien analysointityökaluista, jonka avulla voit tarkistaa verkkotunnuksen kaikki sivut tai tarkan URL-osoitteen.

20. Linkkikaavio

Linkki: https://linkgraph.io/free-backlink-analysis/

🔥 Empfohlen:  Käänteisen kuvahaun tekeminen iPhonessa, Androidissa tai PC:ssä

Linkkikaavion avulla voit arvioida ja vertailla linkkiprofiileja perusteellisesti. Käytä sitä kilpailijoiden nopeaan analysointiin tai sivustollesi osoittavien myrkyllisten käänteisten linkkien löytämiseen, joita voit poistaa.

21. LXR Marketplace

Linkki: https://lxrmarketplace.com/seo-inbound-link-checker-tool.html

LXR Marketplace on viimeinen käänteisen linkin analysaattorityökalu tässä luettelossa, ja se tarjoaa täyden käänteisen profiilin tarkastuksen ilman rekisteröintiä tai maksuja.

Ilmaisten käänteisten tarkistustyökalujen yhteenveto

Toivottavasti pidit tästä luettelosta ilmaisista käänteislinkkien tarkistustyökaluista.

Kuten huomasit, on olemassa monia ilmaisia ​​käänteisten linkkien analysointityökaluja, joiden avulla voit tarkastaa verkkosivuston ilman, että sinun tarvitsee maksaa tilauksesta. Muista kuitenkin, että parhaat verkkosivustojen käänteisten linkkien tarkistustyökalut ovat yleensä niitä, jotka veloittavat palvelun käytöstä, koska ne antavat sinulle pääsyn miljardeihin linkkitietoihin SEO-tarkoituksiin.

Voit käyttää näitä yllä lueteltuja käänteislinkkien analysointityökaluja maksutta, mutta harkitse myös yhden niistä päivittämistä saadaksesi tarkimmat ja tarkimmat tiedot verkkosivustosi käänteisen linkin profiilista.

Stephen Hockman on yrittäjä ja SEO Chatterin perustaja. Hän on erikoistunut hakukoneoptimointiin ja digitaaliseen markkinointiin ja on kiehtonut hakukoneoptimointia vuodesta 2005 lähtien. Hänen tavoitteenaan on jakaa parhaat vinkit ja uutiset hakukonemarkkinoinnista, jotta saat lisää liikennettä verkkosivustolle.

Table of Contents