Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

21 luovaa tapaa ansaita 100 dollaria päivässä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 21 luovaa tapaa ansaita 100 dollaria päivässä

100 dollaria päivässä voi varmasti mennä pitkälle. Voit ostaa elintarvikkeita viikoksi, upottaa rahaa sijoituksiin tai jopa ostaa kauniit kengät, joita olet nähnyt. Epäilemättä 100 dollarin ansaitsemisella voi olla vakava vaikutus elämääsi.

Ylimääräisellä 100 dollarilla päivässä voit maksaa luottokorttilaskuja ja maksamattomia velkoja. Voit perustaa hätärahaston, joka on myös pakollinen taloudellinen tavoite. Tai ehkä voisit työskennellä kohti unelmalomaa, joka sinulla on ollut takanapäin.

Etsitpä sitten nopeaa ylimääräistä rahaa tai sinulla on taloudellinen tavoite mielessäsi, tässä artikkelissa on hienoja ideoita 100 dollarin ansaitsemiseen päivässä.

Kuinka tienata 100 dollaria päivässä: 21 luovaa ideaa

On olemassa monia tapoja, joilla voit ansaita 100 dollaria päivässä verkossa tai paikallisesti. Alla on kuvattu yksityiskohtaisesti. Kun luet luetteloa, mieti, mikä sopisi parhaiten elämäntyyliisi. Jotkut toiminnot, joita voit tehdä vapaa-ajalla, kuten television katselun, ja toiset vaativat merkittävämpää sitoutumista.

Valitse jotain, jolle voit omistaa aikaa ja ole riittävän johdonmukainen saavuttaaksesi 100 dollarin tavoitteesi!

1. Testaa verkkosivustoja

Uuden verkkosivuston luomisen tai uusien sivujen lisäämisen jälkeen verkkokehittäjät tarvitsevat jonkun testaamaan sitä ja varmistamaan, ettei siinä ole mutkia. Tämä voi tarkoittaa linkkitestausta, käyttökokemusta, estetiikkaa ja kokonaisvaikutelmaa verkkosivustosta.

Web-sivustojen testaamiseen tarvitset tietokoneen, jossa on verkkokamera ja mikrofoni, sillä jotkut sivustot haluavat keskustella ajatuksistasi kahden kesken. Tätä keikkaa varten sinun pitäisi pystyä ilmaisemaan ajatuksesi selkeästi ja olemaan suhteellisen tekninen.

Tutustu sivustoihin, kuten Vastaaja (katso koko arvostelu vastaajasta täältä), Ferpectionja Käyttäjien haastattelut.

2. Myy tuote

Onko sinulla taitava puoli? Ehkä rakastat vintage-huonekalujen kierrättämistä tai keramiikkaa. Siellä on monia ihmisiä, jotka haluaisivat ostaa tuotteitasi. Pienellä strategialla ja markkinoinnilla tuotteesi voivat lentää hyllyiltä nopeammin kuin pystyt valmistamaan.

Etsy on suosituin alusta käsityöläisille ja paikallisten myyjien löytämiselle. Muita vaihtoehtoja ovat Facebook Marketplace ja Instagram/Facebook-kaupat, jos voit luoda seuraajan.

Tarvitsetko tuoteideoita? Tutustu tähän luetteloon kannattavimmista käsitöistä, joita voit tehdä ja myydä!

3. Tee digitaalisia tuotteita

Jos sinulla on lahjakkuutta ja oikea tekniikka, digitaaliset tuotteet voivat olla hauska tapa ansaita taidetta ja myös rahaa.

Yhden digitaalisen tuotteen tekemiseen kannattaa käyttää aikaa ja vaivaa, sillä sen voi myydä useita kertoja. Niin kauan kuin ihmiset haluavat sitä, voit jatkaa sen myymistä!

Helppo tapa markkinoida ja myydä on isännöidä tuotetta blogissasi.

Ei blogia? Ei ongelmaa! Lataa taideteoksia Etsyyn joko välittömänä latauksena tai tulosteena, jonka lähetät. Muita hienoja verkkosivustoja ovat Redbubble tai Amazonin tuotteita. Voit laittaa mallisi erilaisiin vaatteisiin; Amazon huolehtii tulostamisesta ja toimituksesta.

4. Kohderyhmät

Se ei ole unelmamaailma – voit itse asiassa saada palkan ajatuksistasi! Fokusryhmät kestävät yleensä 1-2 tuntia, ja niissä vastataan tiettyä tuotetta koskeviin kysymyksiin tai joskus aiheisiin, kuten politiikkaan. Nämä istunnot voivat tapahtua henkilökohtaisesti tai verkossa.

Tutustu tähän viestiin saadaksesi lisätietoja kohderyhmistä, niiden löytämisestä ja siitä, kuinka voit ansaita 50–150 dollaria tunnissa kohderyhmissä.

Toinen vaihtoehto on tehdä online-kyselyjä. Nämä maksavat yleensä vähemmän, senteistä yli 100 dollariin tutkimuksen syvyydestä riippuen. Hyviä kyselysivustoja ovat mm Kysely Junkie tai L&E ​​tutkimus.

5. Toimita tuotteet

Ihmiset hyödyntävät nyt enemmän kuin koskaan mahdollisuutta toimittaa melkein mitä tahansa heidän kotiovelleen. Jos sinulla on auto ja tiedät kulkusi kaupungissa, saatavilla on monia toimitukseen perustuvia sivuhälytyksiä.

Seuraaville ihmisille työskentely ajopalvelussa, kuten Uberissa tai Lyftissä, antaa sinun ajaa ympäri kaupunkia vapaa-ajalla. Kiireisenä yönä voit tienata reilusti yli 100 dollaria.

Jos haluat ajaa mieluummin yksin, ruoan ja päivittäistavaroiden toimitussovelluksissa, kuten DoorDash tai Instacart voit toimittaa ruokaa ihmisille työajan ulkopuolella.

🔥 Empfohlen:  ChatGPT:n ja DALL-E:n käyttäminen luomaan hahmoja Dungeons & Dragonsille

Lopuksi, Amazonin Flex ohjelman avulla voit käyttää ajoneuvoasi pakettien toimittamiseen. Käytät omaa puhelintasi ja asetat omat aukioloajat.

Toimitusvaihtoehdot ovat loistavia, jos sinulla on vähän vapaa-aikaa ja haluat ansaita helppoa rahaa – kaikki samalla kun pääset mukaan!

6. Ryhdy virtuaaliavustajaksi

Yhä useammat yritykset siirtyvät verkkoon, joten koko- tai osa-aikaiseksi virtuaaliassistentiksi ryhtyminen on varteenotettava tapa ansaita 100 dollaria tai enemmän päivässä. Virtuaaliset avustajat suorittavat yritysten omistajien hallinnollisia tehtäviä, kuten sähköposteihin vastaamisen, tapaamisten tai haastattelujen ajoituksen, tietojen syöttämisen ja paljon muuta.

Virtuaaliset avustajat voivat myös olla luovia, jotka auttavat kirjoittamisessa, sosiaalisessa mediassa, grafiikassa ja verkkosivustojen hallinnassa. Pohjimmiltaan teet työtä, jolla yritysten omistajilla ei ole aikaa tehdä sitä itse!

Taitotasostasi riippuen voit ansaita jopa 50 dollaria tunnissa työskentelemällä virtuaaliassistenttina.

Tässä on lisätietoja siitä, miten voit aloittaa työskentelyn kotoa käsin virtuaaliassistenttina, sekä laaja luettelo VA-palveluista, joita voit tarjota asiakkaille.

7. Opeta englantia verkossa

Kotona käsin voit pitää yhteyttä opiskelijoihin ympäri maailmaa työskentelemällä verkkotutorina. Useimmissa istunnoissa maksetaan 20 dollaria tai enemmän tunnissa, joten yksi istunto voi saada sinut 100 dollariin päivässä. Suosittuja englanninkielisen tutorointisivustoja ovat mm Valmistele ja VIPKID.

Englannin opettaminen verkossa edellyttää usein kandidaatin tutkintoa, muuta keskiasteen koulutusta tai koulutusta. Verkkokamera ja hyvä mikrofoni ovat myös välttämättömiä, jotta istunto sujuisi sujuvasti ja keskeytyksettä.

Tämä sivutouhu ei ole vain tuottoisaa, vaan se on myös uskomattoman täyttävää. Kun näet jonkun kasvattavan tietämystään sinun avullasi, tulet ilmoittautumaan yhä useammalle opiskelijalle.

Lue lisää verkko-opetuksesta nähdäksesi, sopiiko se sinulle!

8. Suorita pienet tehtävät

Joskus sinulla on vain muutama minuutti kerrallaan ansaita rahaa. Ei se mitään! Monet verkkosivustot tarjoavat käteistä nopeiden ja helppojen tehtävien suorittamiseen, joihin yrityksillä ei ole aikaa.

Pienet tehtävät voivat sisältää tietojen syöttämistä, puheluita, tutkimusta tai jopa asioiden hoitamista. Verkkosivustosta riippuen voit listata palvelusi, jotta ihmiset voivat palkata sinut tai valita tietyistä yritystiedoista.

9. Koiran ulkoiluttaja

Jos olet jo joku, joka nauttii päivittäisestä kävelystä, miksi et ansaitsisi rahaa samalla? Ihmiset rakastavat koiriaan ja ovat aina valmiita sijoittamaan rahaa varmistaakseen, että he saavat asianmukaista hoitoa ollessaan poissa.

Koiran ulkoilutussovellukset, kuten mönkijä ja Heiluttaa! yhdistä lemmikkieläinten omistajat muihin lemmikkiystäviin palveluita, kuten koiran ulkoiluttamista, lemmikkien hoitoa ja jopa koirapäivähoitoa varten. Tietysti voit myös yrittää löytää paikallisia koiria alueeltasi mukavaa kävelyä ja lemmikkivahtia varten.

10. Lastenvahti

Koiran ulkoilutuksen tapaan lastenvahti on toinen nopea ja helppo työ, jota voit tehdä päiviksi tai iltaisin, kun sinulla on vapaa-aikaa. Se ei ole vain teinien keikka! Sittercity on sivusto, joka yhdistää ihmiset lastenhoitajaa ja muita lastenhoitopalveluita etsiviin. Lapsenvahtien lisäksi se mainostaa myös lemmikkien hoitoa ja vanhustenhoitoa.

Voit myös mainostaa palveluitasi paikallisesti yhteisökeskuksessa, ilmoitustauluilla tai verkkosivustoilla, kuten Facebook Marketplace tai Craigslist.

11. Kirjoita e-kirja

Vaikka tämä ei saa sinulle 100 dollaria heti, e-kirja voi olla erinomainen passiivisen tulon muoto. Onko jokin aihe, josta olet erittäin perehtynyt tai josta olet intohimoinen? Kirjoittaminen aiheesta, joka vaatii vähän tutkimusta, tekee kirjasta arvokkaan projektin. Uppoa siihen muutama tunti nyt ja hyödynnä hyödyt myöhemmin.

Jos sinulla on jo verkkosivusto tai blogi, voit myydä e-kirjasi suoraan sen kautta. Muuten Amazonin Kindle Direct Publishing ohjelman avulla voit myydä sähköisiä kirjoja ja pokkarikirjoja verkossa heidän verkkosivustonsa kautta.

12. Myy arkistokuvia

Arkistokuvien myyminen on toinen loistava passiivinen tulovaihtoehto valokuvaamiseen intohimoisille. Kantakuvat voivat vaihdella yksinkertaisesta valokuvasta hymyilevästä mallista teollisuuslaitteisiin.

🔥 Empfohlen:  Tarvitsen rahaa nyt: 5 tapaa säästää ja ansaita rahaa nopeasti

Muutaman hyvän kuvan ottaminen päivittäin ja niiden lataaminen varastosivustoille, kuten Getty Images ja Bigstock voi ansaita paljon rahaa ajan myötä.

Vaikka hyvälaatuinen kamera nostaa kuvasi uudelle tasolle, sitä ei vaadita. Puhelimen kamerat ovat nykyään fantastisia, ja ne ovat aina takataskuissamme hetkiä varten, kun näet valokuvausmahdollisuuden. Jos sinulla on hyvä valaistus ja kunnollinen kehystys, olet hyvä!

13. Ansaitse rahaa bloggaamalla

Oletko koskaan haaveillut blogin perustamisesta? Vaihtoehdot oman blogin luomiseen ovat lähes rajattomat. Nyt blogitekstien kirjoittaminen on melko helppoa WordPressin tai Squarespacen kaltaisten verkkosivustojen ansiosta. Kirjoita itseäsi kiinnostavasta aiheesta, jotta sanat ja työ tulevat helposti!

Uskollisten lukijoiden luettelon kokoaminen voi kestää jonkin aikaa, mutta sen mainostaminen sosiaalisessa mediassa ja hakukoneoptimoinnin parissa työskenteleminen voi auttaa sinua saamaan katseet blogiisi nopeammin. Kun alat katsoa sisältöäsi, voit ansaita paljon passiivisia tuloja ja saavuttaa 100 dollarin päivätavoitteen!

Useimmat bloggaajat ansaitsevat rahaa muutamalla tavalla. Näyttömainokset (esim Google Adsense) ovat mainoksia, jotka täyttyvät automaattisesti sivustollesi, ja voit ansaita rahaa verkkosivustosi katselukerralla. Kumppanuusmarkkinointi tarkoittaa sitä, että ihmiset napsauttavat linkkiäsi ja ohjaavat heidät toiselle verkkosivustolle, josta he ostavat tuotteen. Ansaitset sitten palkkion myynnistä, kun johdat heidät sinne!

Voit myös ansaita rahaa sponsoroiduilla viesteillä. Yritykset voivat maksaa sinulle siitä, että mainitset heidät viestissään tai käytät ja arvioit jotakin heidän tuotteistaan. Nämä ovat vain muutamia tapoja, joilla voit ansaita rahaa perustamalla blogin.

14. Lista Airbnb:ssä

Airbnb on valloittanut maailman ja siitä on tullut yksi halutuimmista sivutulomuodoista. Jos työskentelet kokopäiväisesti eikä sinulla ole paljon vapaa-aikaa sivutyöhön tai osa-aikatyöhön, voit ansaita runsaasti tuloja vuokraamalla omaisuutta lyhytaikaisesti.

Tosiasia on, että useimmilla ihmisillä ei ole koko kotia tai loma-asuntoa, jonka he voisivat nopeasti listata Airbnb:hen. Airbnb:ssä voit listata muita luovia tapoja. Kokonaisten huoneistojen tai sviittien listaamisen lisäksi voit vuokrata huoneita ja lisätilaa. Varsinkin jos asut kaupungissa, voit vuokrata Airbnb:stä ylimääräisen huoneen, jota et ehkä käytä nykyisessä kodissasi, tai löytää talon, jossa on ylimääräinen huone tähän tarkoitukseen.

Airbnb:n avulla voit myös listata elämyksiä turisteille, jos sinulla ei ole minkäänlaista tilaa. Ole opas kaupungissasi!

15. Ryhdy sosiaalisen median johtajaksi

Jos rakastat sosiaalisen median maailmaa, voit tehdä uran sosiaalisen median johtajana. Kaikki yritykset tarvitsevat nykyään sosiaalisen median läsnäoloa, eikä useimmilla ole kapasiteettia tai aikaa hoitaa sitä itse. Joten he ulkoistavat sisällöntuotannon ja -hallinnan sosiaalisen median johtajalle!

Ihannetapauksessa tarvitset vain internetyhteyden ja puhelimen, jotta tämä työ toimii sinulle. Se toimii hyvin niille, jotka haluavat asettaa oman aikataulunsa ja työskennellä minne tahansa maailma vie heidät! Voit erikoistua tiettyihin alustoihin ja yritystyyppeihin tai ottaa kaiken.

16. Vuokraa autosi

Työskenteletkö kotoa käsin? Vai onko perheessä useita ajoneuvoja? Voit ansaita paljon rahaa vuokraamalla autosi, kun et käytä sitä! Samanlainen kuin Airbnb, Turo on peer-to-peer-autonjako-ohjelma, jossa voit listata ajoneuvosi, ja ihmiset voivat vuokrata sen lyhyeksi ajaksi.

Vaikka saatat joutua säätämään vakuutustasi ylimääräisten kuljettajien mukaan, se on lisäkustannusten arvoista. Vuokra-autojen kysyntä on suuri, etenkin suurissa kaupungeissa ja turistialueilla. Yhä useammat ihmiset kääntyvät Turon puoleen löytääkseen ajoneuvon käytettäväksi matkansa ajaksi.

17. Ryhdy freelance-kirjailijaksi

Jos osaat käyttää sanoja, freelance-kirjoittajan työskentely voi olla loistava sivuhulina tai jopa tapa ansaita kokopäiväistä tuloa. Monet yritykset tarvitsevat kirjoittajia kirjoittaakseen blogitekstejä, tuotekuvauksia, uutiskirjeitä, verkkosivustoja, sosiaalisen median kuvatekstejä, tulosteita, ohjeita ja paljon muuta. Löydät oman markkinaraon kirjoittamalla suosikkiasioistasi ja alat sitten esitellä yrityksille palveluitasi tai etsiä mahdollisuuksia työpaikkailmoituksista.

🔥 Empfohlen:  Konversioiden lisääminen sähköpostimarkkinoinnin avulla

Voit jopa löytää runsaasti freelance-kirjoittamistöitä sellaisilla alustoilla kuin Upwork tai Fiverr. Upworkin kautta voit hakea kirjailijoita etsivien yritysten suoraan julkaisemille keikoille. Fiverrillä voit listata tietyt palvelutyypit, ja ihmiset voivat sitten palkata sinut palveluihisi.

18. Järjestä autotallimyynti

Joskus tarvitset vain nopeaa rahaa, mutta et halua sitoutua kokopäivätyöhön tai sivutuloihin. Autotallimyynti on tehokas tapa paitsi ansaita 100 dollaria päivässä, myös tyhjentää kotisi ja löytää uusi elämä vanhoille tavaroille.

Ota kaikki irti autotallimyynnistäsi mainostamalla sitä paikallisesti. Listaa autotallimyynti alustoilla, kuten Craigslist tai Facebook Marketplace. Sijoita naapurustoosi julisteita ja kylttejä kannustaaksesi ohi ajavia ihmisiä pysähtymään. Voit myös yrittää koordinoida naapureiden kanssa autotallimyynnin järjestämistä, jotta siitä tulee isompi tapahtuma ja enemmän ihmisiä tulee paikalle.

19. Myy vaatteita

Toinen tapa ansaita rahaa nopeasti on myydä vaatteita. Useimmilla meistä on kaapissamme tonnia vaatteita, joita emme ole käyttäneet kuukausiin tai jopa vuosiin. Käy läpi ja katso mitä et käytä. Sitten voit joko viedä vaatteet tavaraliikenteeseen tai myydä ne itse esimerkiksi sovellusten kautta Depop tai Poshmarkilla tai listaamalla ne Facebook Marketplacessa.

Jotkut jopa tekevät vaatteiden jälleenmyynnin täysimittaiseksi sivutuloksi. He pitävät silmällä hyviä tarjouksia säästäväisliikkeistä ja tavaraliikkeistä ja yrittävät jälleenmyydä näitä tuotteita saamalla ne sellaisten ihmisten käsiin, jotka eivät halua etsiä itseään!

20. Aloita YouTube-kanava

Jos pidät sisällön kuvaamisesta, voit ansaita rahaa perustamalla oman YouTube-kanavan. Videoiden luojana voit ansaita rahaa sallimalla mainosten näyttämisen ennen videoitasi ja sen aikana. Ansaitset rahaa jokaisesta videon ja mainoksen katselukerrasta. Kun olet kasvattanut videoitasi ja katsojamäärääsi, se voi todella kasvaa!

YouTubesta löytyy kaikenlaisia ​​videoita, jotka pärjäävät hyvin! Jotkut ihmiset ovat hyvin henkilökohtaisia ​​ja käyttävät sitä dokumentoidakseen päivänsä niin sanotussa vloggauksessa (videobloggauksessa). Toiset käyttävät sitä jättääkseen taakseen arvosteluja tai ajatuksiaan tuotteista. Jotkut tarjoavat opetusvideoita, kun taas toiset luovat komediaa ja sketsejä. Mahdollisuudet ovat rajattomat!

21. Ryhdy ripsiteknikoksi

Melko uusi työ, ripsiteknikot tienaavat rahaa ripsienpidennyksillä. Sinun on yleensä suoritettava nopea viikonloppu- tai iltakurssi tullaksesi sellaiseksi. Mutta sitten olet valmis määrittämään omat aukioloajat ja aloittamaan asiakkaiden etsimisen. Ripsiteknikot voivat joko vuokrata huoneen, työskennellä toisen kosmetologin ateljeelta, omasta kodistaan ​​tai mennä suoraan asiakkaan luo.

Jos ripset eivät ole sinun juttusi, on muita vastaavia palveluita, jotka toimisivat samalla tavalla! Esimerkiksi kynsiteknikot, kasvohoitajat, kulmakarvojen pujotus ja vahaus.

Lopulliset ajatukset

Tämä luettelo on vain jäävuoren huippu ja kattaa vain muutaman monista tavoista ansaita 100 dollaria päivässä. Kyse on luovuudesta ja opportunistisesta ajasta käyttämisestä. Pari tuntia voi auttaa sinua saavuttamaan taloudellisen tavoitteesi!

Kokeile muutamaa näistä. Selvitä, mistä pidät eniten ja mikä on järkevintä elämäntyyliisi, niin olet hyvällä matkalla kohti ylimääräistä rahaa täynnä olevaa lompakkoa.

Julkaistu alun perin 21.6.2021. Sisältö päivitetty marraskuussa 2022.