Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

21 parhaista uutiskirjeesimerkeistä, joista oppia

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 21 parhaista uutiskirjeesimerkeistä, joista oppia

Erinomaiset uutiskirjeesimerkit ovat mielenkiintoisia, kiehtovia ja toimivia. Joskus tämä tarkoittaa kirkkaita värejä ja henkeäsalpaavia valokuvia, ja joskus se tarkoittaa minimalismia ja yksinkertaisuutta keskittyä siihen, mikä on tärkeintä.

Parhaat brändit etsivät jatkuvasti uusia, osuvia markkinointiuutiskirjeiden sisältöideoita, jotka menevät ennakoitavien myyntiilmoitusten ja tylsien vahvistussähköpostien ulkopuolella. He pitävät tilaajansa mielessä 100 % ajasta ja tarjoavat todellisia ratkaisuja kohtaamiinsa kipukohtiin ja ongelmiin sekä viihdyttävät heitä ja houkuttelevat heitä – puhumattakaan luottamuksen rakentamisesta.

Tässä artikkelissa käsittelemme:

 • Joitakin uutiskirjepohjia ja ideoita kaikenlaisiin tarkoituksiin ja tilaisuuksiin tervetulosähköposteista yrityksen uutisiin ja tuleviin tapahtumiin
 • Muutamia parhaita käytäntöjä saadaksesi mahdollisimman paljon sitoutumista uutiskirjeen ulkoasuun ja suunnitteluun
 • Esimerkkejä luovista uutiskirjeistä sekä joitain klassisia, perinteisiä ja “turvallisia” esimerkkejä
 • Vaikuttavia uutiskirjekampanjaesimerkkejä verkkokaupan ja ei-verkkokaupan yrityksiltä

21 parasta uutiskirjeesimerkkiä:

 • Harryn
 • Räätälöidyt merkit
 • Bombas
 • Casper Labs
 • Toms
 • Hill-Side
 • Antropologia
 • Peloton
 • Soylent
 • Ihana
 • Postikartat
 • Kieliopillisesti
 • Tarinalla on väliä
 • Listrak
 • Wistia
 • Kaviaari
 • Lyft
 • Tyyppimuoto
 • 1973 Ltd
 • Vauhtipyörä
 • Sydämellinen

Esimerkkejä verkkokaupan uutiskirjeistä

Katsotaanpa 10 todellista uutiskirjeesimerkkiä, jotka verkkokauppabrändit ovat lähettäneet.

1. Harryn

Sinun ei aina tarvitse työntää tuotteitasi (itse asiassa sinun ei pitäisi). Tässä uutiskirjeesimerkissä miesten parranajo- ja hoitotuotteita valmistava Harry’s lähettää liiketoimintalinjaansa koskevan ohjeellisen ja koulutuksellisen sähköpostin. Sen sijaan, että Harry’s yrittäisi myydä tavaroita suoraan, hän jakaa hyödyllistä sisältöä, joka kertoo asiakkailleen, kuinka he voivat hoitaa ihoaan paremmin ja saada enemmän irti parranajokokemuksestaan.

Kaikki on tehty puhtaassa, yksinkertaisessa uutiskirjemuodossa, joka antaa tyhjälle tilalle sen ansaitseman rakkauden. Se käyttää yrityksen tunnusmerkkifonttia, jota on helppo lukea ja sulattaa samalla, kun se on silti ainutlaatuinen ja vahvistaa Harryn brändiä.

Otsikkorivi: Teetkö tämän parranajon JÄLKEEN?

2. Tailor Brands

Online-brändäys- ja markkinointiratkaisuja tarjoava Tailor Brands käyttää klassista kannustinstrategiaa saadakseen tilaajat täyttämään kyselyn. (Koska joskus sinun täytyy vain lahjoa ihmisiä saadaksesi halutun palautteen!)

Tämä uutiskirjeesimerkki on kauniin yksinkertainen, ja siinä käytetään värikontrastia osoittamaan silmäsi kaikkiin oikeisiin suuntiin. Vihreä tausta on täydellinen sävy, joka mahdollistaa punaisen ja valkoisen kontrastin pääotsikossa ja alaotsikossa, mutta käyttää silti mustaa päätekstinä. Tämä älykäs värien käyttö nostaa sen uutiskirjeiden otsikoiden parhaimpiin esimerkkeihin.

Lisäksi aiherivi on hauska näytelmä suositulle sanonnalle, ja samalla saa lukijan uteliaana siitä, kuinka paljon muuta vihjataan.

Otsikkorivi: Penny (tai enemmän) ajatuksistasi?

sähköpostien uutiskirje

3. Bombat

Sukkayritys Bombas on hallinnut suositussähköpostin taidon. Yksi yksinkertaisimmista uutiskirjeen otsikkoesimerkeistä, sähköpostin otsikko ei jätä mitään tulkinnan varaan: “Suosittele ystävää, hanki ilmaiset sukat.” Niin yksinkertaista.

Sen sijaan, että käyttäisivät sumennuksia tai tekstilohkoja, he käyttävät lyhyitä numeroituja luetteloita selittääkseen, kuinka se kaikki toimii. Siniset tekstitykset luovat selkeän eron ja visuaalisen erottelun, koska ne johtavat alas kirkkaan vaaleanpunaiseen “Suosittele ystävää tänne” -painikkeeseen. Ja otsikkokuvan “Hanki ilmaisia ​​sukkia” -painike johtaa samaan linkkiin, jotta se ei häiritsisi päätoimintakehotusta (CTA).

Kaikki tämä säilyttäen samalla brändin viileän ja hauskan persoonallisuuden.

Otsikkorivi: Ilmaiset sukat eivät ole myytti

esimerkkejä uutiskirjeistä

4. Casper Labs

Casper Labs on premium-patjayhtiö Casperin tutkimushaara. Tässä omistetussa tuotesähköpostissa se esittelee yrityksen innovaation hienotunteisesti ja rauhallisesti. He käyttävät ongelmanratkaisukehystä ja yksinkertaista tarinankerrontaa näyttääkseen lukijalle, kuinka he ratkaisivat ongelman.

Yksinkertainen grafiikka parantaa uutiskirjeen tarinamuotoa ja vahvistaa samalla yrityksen brändiä. Kovan myynnin sijaan “Lisätietoja” -toimintakehotuspainike (sekä GIF-otsikon toistopainike) ohjaa lukijan Casperin sivulle. Kickstarter-sivu-brändin nerokas tapa rahoittaa uuden peiton kehitystä ja valmistusta.

Lisätäkseen älykkyyttään brändi käytti a seurattava URL-osoite jotta se voisi nähdä, kuinka paljon Kickstarter-sitoutumista se sai sähköpostista.

Otsikkorivi: Casper Labs: Kosteutta torjuvan peiton luominen

esimerkkejä uutiskirjeistä

5. Toms

Tässä on toinen esimerkki kenkäyhtiö Tomsin tuoteuutiskirjeestä. Sillä on tässä yksi-kaksi lyönti: käyttämällä kausiluonteista lähestymistapaa tehdäkseen jokapäiväisestä brändistään merkityksellinen Halloweenille ja käyttämällä luovaa sähköpostiuutiskirjeen kuvamuotoa.

Kun viet hiiren liukusäätimen päälle, näet kuvan heidän pimeässä hohtavista kengistään toiminnassa.

Tämän kaltaiset interaktiiviset uutiskirjeesimerkit ovat hauska tapa esitellä tuotettasi samalla kun erotut joukosta. Ainoa haittapuoli tässä on, että kengät on suunniteltu vain naisille ja lapsille. Ei reilua, Toms.

Otsikkorivi: Nämä klassikot hehkuvat pimeässä! 🎃

miten luodaan sähköpostiuutiskirje

6. Hill-Side

Miesten vaateyritys The Hill-Side ottaa ainutlaatuisen ja näppärän lähestymistavan erottuakseen joukosta vuoden suosituimpana verkkokaupan päivänä: Cyber ​​Mondayna. Jokainen, jolla on sähköpostitili, voi todistaa, että Cyber ​​Monday muuttaa postilaatikon taistelukentäksi.

🔥 Empfohlen:  Amazonin kolmannen sukupolven Fire TV Cube sisältää upeita ominaisuuksia, joista Apple TV puuttuu

Tämä sähköposti on täysin brändin ulkopuolinen, ja siinä käytetään hakkeria tai 90-luvun lopun hakkeria muistuttavaa teknistä teemaa. Joka tapauksessa se todella osuu “cyber”-konseptiin ja saa sinut kiinni (ja toivottavasti hymyilemään).

Tämä on varmasti yksi luovimmista sähköpostiuutiskirjeesimerkeistä.

Otsikkorivi: Cyber ​​Monday -ale: 30 %:n alennus kaikesta

uutiskirjeen mallit

7. Antropologia

Antropologia on a Naisten vaatteet, asuste- ja kodinsisustusyritys, joka tunnetaan omituisesta ja rennosta mutta silti lumoavasta “boheemista” tyylistään. Tästä johtuen visuaalisuus on tärkeä osa yrityksen identiteettiä.

Tässä sähköpostissa yhdistyvät saumattomasti myynninedistäminen ja tiedotus, mainostaen brändin 20 %:n alennusmyyntiä ja tarjoamalla sisustusvinkkejä asiakkaan ostosten ohjaamiseen. Ja se tekee kaiken kauniin tuotekuvauksen avulla.

Anthropologien sähköpostit sisältävät myös loistavasti kirjasimia, jotka lisäävät persoonallisuutta ja pitävät ne silti puhtaina. Tämän lisäksi se on yksi luonnollisemmin reagoivimmista uutiskirjeesimerkeistä, koska se käyttää mobiili-ensisijaista asettelua, joka näyttää hyvältä myös työpöydällä. Win-win.

Otsikkorivi: Catnaps. ZZZs. Shuteye. ALE!

uutiskirjeen grafiikkaa

8. Peloton

Peloton on sisäkuntopyöräyritys, joka suoratoistaa pyöräilytunteja pyörän monitorin kautta. Tässä esimerkissä uutiskirjeen muoto on lyhyt ja yksinkertainen. Se käyttää tiivistä ja toimintakeskeistä kopiota, ja tässä on vain yksi toimintakehotus: hanki pyörä.

Tilaajien kannustamiseksi toimiin kirkas “Rajoitetun ajan tarjous” -banneri ja “Hae pyörä” -painike ovat hyvä kontrasti muuhun sähköpostiin, joka on mustavalkoinen. Tämä kiinnittää silmäsi välittömästi tärkeimpiin yksityiskohtiin.

Peloton teki hienoa työtä myös elämäntapakuvallaan (yksi tuotekuvauksen parhaista vinkeistä), joka näyttää tuotteen toiminnassa ja auttaa lukijaa visualisoimaan itsensä käyttämällä sitä mukavasti omassa kodissaan.

Otsikkorivi: Viimeinen mahdollisuus: Hanki 100 dollarin alennus lisävarusteista pyöräostoksesi yhteydessä

peloton uutiskirje

9. Soylent

Yleisesti ottaen, jos haluat lähettää sähköpostin, joka herättää hypeä tulevaa ilmoitusta varten, sinun on varmistettava, että se todella tekee tehtävänsä. Muuten se voi vain laimentaa kampanjaasi ja näyttää hieman roskapostilta. Tämä on kuitenkin yksi niistä uutiskirjeesimerkeistä, jotka tekevät hyvää työtä herättämään lukijan uteliaisuutta.

Soylent, ateriankorvaustuotteita valmistava yritys, lähettää yksinkertaisen ja puhtaan teaserin sarjassaan olevasta uudesta mysteerituotteesta. Sävy on rento, samanhenkinen ja itsetietoinen, mikä kiinnittää lukijan huomion ja saa hänet ehkä nauramaan.

Otsikkorivi: Huomenna julkaistaan ​​jotain uutta.

uutiskirjeideoita

10. Fab

Fab on verkkokauppayritys, joka myy laajan valikoiman tuotteita, mukaan lukien naisten, miesten, taide-, kodin- ja teknologiatarvikkeita. Tässä uutiskirjeesimerkissä Fab ottaa henkilökohtaisemman lähestymistavan asettamalla valokeilaan suositun kellosarjan suunnittelijoille.

Antamalla tuotteille kasvot ja lisäämällä ostokokemukseen inhimillisen näkökulman Fab auttaa rakentamaan vahvempia suhteita tilaajiinsa (ja siten lisää brändiuskollisuutta).

Sähköpostissa käytetään neutraalia värimaailmaa, jossa on mukava visuaalinen kontrasti, samalla kun se säilyttää huippuluokan tunnelman. Kauniit tuotekuvat ja elämäntapakuvat esittelevät erilaisia ​​variaatioita tuoteperheestä sekä miltä ne näyttävät toiminnassa.

Otsikkorivi: Suunnittelija Spotlight: MVMT Watches

suunnittelijan uutiskirje

Esimerkkejä muista kuin verkkokaupan uutiskirjeistä

Nyt hienoja yritysuutiskirjeesimerkkejä palvelupohjaisista yrityksistä, ohjelmistopalveluista (SaaS) yrityksistä ja joistakin muista siltä väliltä.

11. Postikaaviot

Tämä on yksi niistä lyhyistä ja suloisista uutiskirjeen tervetuloviestiesimerkeistä, joka on loistava yksinkertaisuudessaan. Kilpailukykyinen sähköpostinseurantatyökalu MailCharts jättää väliin uusille tilaajille suunnatun, vain tekstiä sisältävän tervetuliaiskirjeen. Sen on kirjoittanut suoraan perustajajäsen ja markkinointijohtaja Carl Sednaoui.

Kirjeessä Carl asettaa selkeät odotukset kertomalla tilaajille, että he saavat muutaman sähköpostin joka kuukausi. Parasta: hän pyytää heitä napauttamaan Vastaa kertoakseen hänelle suurimman sähköpostimarkkinoinnin haasteensa ja kehottaa heitä esittämään hänelle kysymyksiä. Aiherivi “Kuinka voin auttaa sinua sähköpostimarkkinoinnissa?” kertoo heti lukijoille, että Carl todella välittää.

Tämä on loistava tapa rakentaa luottamusta, inhimillistää yritystä ja kannustaa sitoutumista. Se on myös näppärä tapa saada arvokasta asiakaspalautetta, joka auttaa parantamaan MailCharts-palveluita tulevaisuudessa.

Otsikkorivi: Kuinka voin auttaa sinua sähköpostimarkkinoinnissa?

kuinka rakentaa sähköpostiuutiskirje

12. Kielioppi

Mitä tulee sähköpostimarkkinoinnin työkaluihin, Grammarly on yksi parhaista. Se on kirjoitussovellus, joka auttaa tekemään viesteistäsi ja kopioimaan huippuluokkaa. Osana sähköpostimarkkinointialoitteitaan Grammarly lähettää käyttäjille viikoittain uutiskirjeen, joka sisältää yhteenvedon heidän toimistaan ​​sovelluksen kanssa.

Päivitys käsittelee käyttäjän aktiivisuutta ja tarkkuutta sekä sanaston laatua verrattuna muihin sovelluksen käyttäjiin. Se näyttää myös tärkeimmät kielioppivirheet, jotka auttavat pitämään käyttäjän tietoisena, sekä viikon kirjoitusvinkki.

Se on yksi klassisimmista uutiskirjemuotoideoista, joka sisältää melkoisen määrän tietoa, mutta Grammarly-tiimi tekee sen hyvin. Ne pitävät kopion lyhyenä, kun ne käyttävät värejä, mikä auttaa luomaan visuaalisen erottelun ja helpon selattavuuden. Kaiken kaikkiaan tämä sähköposti on suuri lisäarvo tavallisille käyttäjille.

🔥 Empfohlen:  15 esimerkkiä luovasta ylläpitosivusta, joista inspiroida vuonna 2023

Otsikkorivi: Grammarly Weekly -raportti ja -vinkkejä

korjata uutiskirjeiden ongelmat

13. Story Matters

Story Matters on hieno julkaisu, joka on omistettu juhlimaan tarinankerrontaa sen kaikissa muodoissa. Sen kuukausittainen uutiskirje tarjoaa tilaajille kuratoitua sisältöä, kuten viimeaikaisia ​​artikkeleita, runoja ja podcasteja, joista jokaisessa on erilaisia ​​tarinoita.

Tässä uutiskirjeesimerkissä sähköposti on koskematon, klassisessa ja yksinkertaisessa muodossa. Kuvien sijasta otsikossa on taiteellinen kirjasimien käyttö. Kopio jättää joitakin keskeisiä lauseita ja poimintoja artikkeli, joka on linkitetty otsikon nerokkaaseen “Waste not” -toimintakehotukseen. Visuaalinen hierarkia ohjaa sinut sivua alaspäin pienempiin sisältölinkkeihin, joista jokaisessa on eloisia valokuvia ja piirroksia, jotka kiinnittävät huomiosi.

Voit kertoa, että tässä julkaisussa on kyse tarinankerronnasta, sillä kopiossa käytetään voimakasta, kuvailevaa – ja rajalla olevaa runollista – kieltä.

Otsikkorivi: Mitä täytteessä on?

10 suosituinta sähköpostiuutiskirjettä

14. Listrak

Digitaalisen markkinoinnin automaatioalustalla Listrakilla on laadukas uutiskirjemalli, jolla mainostetaan tulevaa webinaariaan, joka auttaa yrityksiä ansaitsemaan enemmän rahaa sosiaalisessa mediassa. Otsikossa on kaikki tiedot, jotka sinun on tiedettävä: mikä se on, mistä siinä on kyse, milloin se on, ja “Rekisteröidy nyt” -painikkeen.

Webinaarin sosiaalisen median teeman mukaisesti päägrafiikka näyttää sosiaalisen median mainoksen älypuhelimessa. Webinaarin ratkaisemien tärkeiden kipukohtien näyttämiseksi Listrak käyttää taitavasti laatikoita, jotka jäljittelevät sosiaalisen median julkaisuja sekä tykkäyksiä ja kommentteja. Kaksi peukkua ylös tälle luovalle uutiskirjemuodolle.

Rullauksen alla näet kuvia kahdesta kaiuttimesta, mikä auttaa inhimillistämään yritystä ja tutustuttaa lukijat ihmisiin, joilta he oppivat.

Otsikkorivi: [Tomorrow] Beyond the Inbox: Social Acquisition

sähköpostiuutiskirjeet 2018

15. Wistia

Soapbox on Wistia Chrome -laajennus videoiden tallentamiseen ja jakamiseen. Wistia ilmoitti laajennuksesta Soapboxin avulla videon upottamiseen sähköpostiinsa. Sanomattakin on selvää, että työkalun toimintojen käyttäminen työkalun mainostamiseen on hyvä idea.

Video on hyödyllinen selitys, joka kertoo sinulle laajennuksen perusasiat hieman yli minuutissa. Mitä tulee muuhun sähköpostiin, se on mukavaa ja puhdasta, ja siinä on minimaalinen kopio, joka menee suoraan asiaan. CTA “Get on your Soapbox” on hauska leikki sanoilla “get vinossa saippualaatikkosi.”

Vaikka taustakuvat ja -kuviot voivat olla riskialttiita ja mahdollisesti häiritseviä, Wistia tekee hyvää työtä valitakseen vaalean ja värikkään kuvion, joka ei peitä muuta viestiä.

Otsikkorivi: Esittelyssä Soapbox, Wistian videonluontityökalu

sitoutumisuutiskirje

16. Kaviaari

Ruoan toimituspalvelu Caviar osaa pitää brändinsä ajantasaisena läpi vuodenaikojen vaihtelun. Tämä uutiskirjeesimerkki keskittyy kevään kesäaikaan, jossa kellot pyörivät eteenpäin ja jokainen saa tunnin lisäpäivänvaloa.

Vaikka ruoan toimituksella ei ole suoraa yhteyttä tähän kahdesti vuodessa tapahtuvaan ilmiöön, Caviar tekee itsestään merkityksellisen tarjoamalla 0 dollarin toimitusmaksun juhlistaakseen sitä, että illallinen ei enää vietä pimeässä. Viisas otsikko kertoo lukijoille, että he voivat nyt katsoa ruokaansa kasvoihin GIF-kuvassa joistakin perunoista aurinkolaseissa.

Kaiken kaikkiaan se on hauska, omituinen uutiskirjeen sisältöesimerkki, joka muistuttaa ihmisiä brändistä ja saa heidät tilaamaan ruokaa, varsinkin tuon kirkkaan (mutta silti tuotemerkin) “Tilaa nyt” -painikkeen avulla.

Otsikkorivi: Älä enää syö illallista täydellisessä pimeydessä!

suunnitella uutiskirje

17. Lyft

On-demand-kuljetusyrityksellä Lyftillä on mukaansatempaava ote klassiseen uudenvuoden sähköpostiin. Yritys yleensä käyttää tilaisuutta hyväkseen tarkastella käyttäjän vuorovaikutusta heidän kanssaan vuoden aikana. Mutta tällä kertaa se jakoi tietoja kaikista Lyft-käyttäjistä vastaanottajan kotikaupungissa.

He muuttivat siitä eräänlaisen Lyfties-nimisen palkintoseremonian, jossa esiteltiin muun muassa kaupungin suosituin kohde sekä vierailluin baari, yliopisto, tapahtumapaikka ja ravintola. Aiheiden perusteella voimme päätellä, että Lyft houkuttelee keskeisiä nuoria, noin 20-vuotiaita aikuisia.

Tämä on arvokasta sisältöä – sellaista, jota haluat napsauttaa ja jakaa sosiaalisen median tileiltäsi vain uteliaisuudesta ja viihteestä. Joten Lyft sisältää Facebookin ja Twitterin jakamispainikkeet rohkaistakseen lukijoita tekemään juuri niin.

Otsikkorivi: Uusi vuosi Lyftin kanssa

inspiroivia sähköpostiuutiskirjeitä

18. Tyyppimuoto

Typeform, online-lomake- ja kyselytyökalu, osaa todella saada tilaajien huomion. Voisitko vastustaa napsauttamista käyttämällä aiheriviä, kuten “Siri kuolee”? Tämä sähköposti pitää asian yksinkertaisena yhdellä toimintakehotuksella, joka on vierailla Typeformin uusimmassa interaktiivisessa artikkelissa. Artikkelissa lukijat oppivat tarinan Susan Bennettin takana, naisesta, josta tuli tietämättään Applen Sirin ääni.

Sähköpostissa on minimalistinen, yksinkertainen uutiskirjemalli. Tekniikan inspiroima sininen ääniaalto-GIF tekee hillittömän mutta mielenkiintoisen otsikkokuvan. Mitä tulee kopioon, siinä on vain lyhyt otsikko ja alaotsikko, kahden lauseen sumutus ja vihreä “Listen In” -toimintakehotuspainike. Se siitä. Ja hieno asia on: se on kaikki mitä se tarvitsee.

🔥 Empfohlen:  Raha on valtaa naisille: tässä miksi!

Otsikkorivi: Siri on kuolemaisillaan

kampanjoiden uutiskirjeet

19. 1973 Ltd

Hyvä uutiskirjemarkkinointistrategia on pitää tilaajat ajan tasalla yrityksen uutisista. Ison-Britannian markkinointitoimisto 1973 Ltd tekee tämän hyvin, sillä se käyttää uutiskirjeensä tilaajia yrityksen äskettäisen tuotemerkin uudelleensuunnittelun kulissien taakse. Tässä uutiskirjeesimerkissä he jakavat myös kolme blogitekstiä – hyvä summa tämän uutiskirjeen mallipohjan sisältöpäivityksiä varten ilman, että liikaa asioita tapahtuu.

Aihe on klassisesti napsautettava (tosin hieman epämääräinen minun makuuni): “Olemme niin innoissamme voidessamme jakaa tämän kanssasi!” Rungossa on käytetty hyvin kontrastia, ja otsikon tummalla taustalla on valkoinen teksti. Henkilökohtaisena lisänä brändin inhimillistämiseen sähköpostissa on jokaisen artikkelin kirjoittaneen tiimin jäsenen etunimi.

Otsikkorivi: Olemme niin innoissamme voidessamme jakaa tämän kanssasi!

mitä etsiä uutiskirjeestä

20. Vauhtipyörä

Kuten aiemmin keskustelimme, uutiskirje on loistava tilaisuus mainostaa yrityksesi ensiluokkaista sisältöä. Täällä hallinnoitu WordPress-isännöintiyritys Flywheel lähettää sähköpostin kannustaakseen lataamaan ilmaisen e-kirjan.

Tämä on yksi “äänevimmistä” uutiskirjeen otsikoista. Kun avaat sähköpostin, näet suuren, rohkean kuvan, joka kiinnittää huomiosi välittömästi e-kirjan kanteen. Suurempi otsikko näyttää e-kirjan nimen silmiinpistävällä kirkkaan sinisellä värillä, ja pienempi alaotsikko on lihavoitu ja kursivoitu. serif fonttijossa kuvaus pienemmällä, selkeämmällä fontilla.

Tämä on mukava värien ja fonttien käyttö visuaalisen hierarkian luomiseksi, joka korostaa ensin tärkeimmät yksityiskohdat ja ohjaa sinut alas “Lataa se nyt!” CTA. Siinä mainitaan myös, että e-kirja antaa sinulle neljä vinkkiä neljässä luvussa. Se on mukava tapa asettaa odotuksia lukijoille.

Otsikkorivi: Tällä ILMAISEKSI e-kirjalla on salaisuus toimistosi laajentamiseen!

21. Sydämellinen

Voit myös mainostaa uusinta blogikirjoitustasi sähköpostiuutiskirjeessäsi. Tässä esimerkissä kanavien välinen markkinointialusta Cordial kysyy tilaajilta äskettäin julkaisemansa blogia.

Uutiskirjeen muotoilu on minimalistinen, ja siinä on vain olennaiset elementit. Tämän lisäksi uutiskirje sisältää tekstiä, jonka tarkoituksena on tarjota lisätietoja blogikirjoituksesta. Lopussa on myös CTA-painike, joka auttaa tilaajia siirtymään nopeasti sähköpostista täysimittaiseen artikkeliin.

Otsikkorivi: Sydämellinen blogikirjoitus: tulevat iOS-tietosuojapäivitykset

Se on kääre

Joten siinä se on! Toivottavasti olet valmis aloittamaan mahtavien sähköpostimarkkinointikampanjoiden suunnittelun, rakentamisen ja lähettämisen, jotka auttavat saavuttamaan ainutlaatuiset liiketoimintatavoitteesi.

Tilaa joidenkin parhaiden kilpailijoidensi ja suosikkimerkkiesi uutiskirjeet. Kiinnitä huomiota trendeihin ja uuteen kehitykseen. Kokeile uusia asioita, mutta katso tarkasti tuloksia.

Ollaksesi todellinen sähköpostimarkkinoinnin voittaja, sinun tulee kasvaa ja kehittyä yhtä nopeasti kuin kulutus kasvaa ja kehittyy. Se mikä toimii tänään, ei välttämättä toimi huomenna.

Ja se on kaiken kauneus!

Jätimmekö pois mahtavia strategioita, jotka ovat toimineet sinulle hyvin? Kerro meille kommenteissa.

Table of Contents