Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

22 luovaa liikeideaa aloitteleville yrittäjille

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 22 luovaa liikeideaa aloitteleville yrittäjille

Haluatko perustaa yrityksen, joka pehmittää lompakkoasi ja ruokkii luovaa persoonallisuuttasi? Jatka lukemista; meillä on mega lista luovista liikeideoista!

Ennen kuin aloitin blogini, pyrkimys ansaita hyvä elanto ja tehdä jotain, jota rakastan, tuntui turhalta. Olin aina nauttinut ihmisten auttamisesta, matkustamisesta ja kirjoittamisesta, mutta en koskaan ymmärtänyt, kuinka voisin käytännössä soveltaa intohimojani uraan, josta maksettaisiin kunnollinen palkka.

Monta kertaa luulin ymmärtäneeni sen. Mutta kun aloitin työn, menetin hitaasti kiinnostukseni ja aloin etsiä seuraavaa keikkaani. En keksi mitä tekisin ammattimaisesti.

Poistuessani työelämästä tullakseni kotiäitiksi tajusin lopulta, mitä halusin. Sen lisäksi, että halusin olla kotona tyttäreni kanssa, kaipasin myös uraa, joka tarjoaisi minulle joustavuutta, hyvää palkkaa ja luovaa kanavaa.

Pikakelaus tähän päivään. Pystyn viettämään paljon aikaa perheeni kanssa, ansaitsen enemmän kuin koskaan sairaanhoitajana, ja saan ottaa yhteyttä ja vaalia luovuuttani.

Hyvä uutinen on nykyään; luovien persoonallisuuksien omaavien henkilöiden on paljon helpompi perustaa intohimoinen yritys.

Jos olet valmis vastaamaan urasi suunnasta ja työskentelemään intohimoprojektien parissa, tässä on joitain luovia liikeideoita innostaaksesi yrittäjämatkaasi.

1. Suunnittele ja myy tulosteita

Jos pidät laskentataulukoiden, suunnittelijoiden, väritysarkkien, lahjakorttikoteloiden tai muiden digitaalisten tuotteiden luomisesta, voit ansaita hyvää rahaa tulostettavalla yrityksellä! Tässä liiketoiminnassa et tarvitse edes graafisen suunnittelun taitoja! Voit käyttää ilmaista alustaa, kuten Canvaa, luodaksesi tulosteita myytäväksi sivustoille, kuten Etsy tai Teachers Pay Teachers.

Yksi yrityksen omistaja, joka ansaitsee yli 1 000 dollaria kuukaudessa myymällä tulostettavia tuotteita Etsyssä Julie Berninger. Etsy-myymälässään The Swag Elephant hän myy polttareiden juhlapelejä, kiinteistömalleja, digitaalisia suunnittelijoita, lahjakorttikoteloita ja paljon muuta. Julie on menestynyt niin hyvin tässä sivutouhussa, että hän alkoi opettaa muita aloittamaan tulostettava yritys kotoa käsin!

Jos tulostettavien materiaalien suunnittelu kuulostaa hauskalta liikeidealta, muista käydä katsomassa Julien ilmainen e-kirja kausituotteilla voit myydä Etsyssä ansaitaksesi rahaa kotoa käsin!

2. T-paitasuunnittelija

Graafiset t-paidat ovat tehneet paluun. Haluatpa sitten jakaa ja mainostaa muiden upeita malleja tai olet itse suunnitteluguru, monet yritykset auttavat toteuttamaan t-paitasuunnitteluunnelmasi.

Yritykset pitävät Teespring ja Spreadshirt voi auttaa sinua saamaan mallisi paitoihin ja asiakkaidesi vartaloon, ja ansaitset palkkion jokaisesta myydystä paidasta. Useimmat yritykset tarjoavat myös mahdollisuuden tulostaa mallejasi muille esineille, kuten mukeille, tarroille, julisteille ja muille. Jos sinulla on idea tarttuvasta sanonnasta, hienoista graafisista kuvioista tai hauskoista piirustuksista, t-paitojen suunnittelu voi olla etsimäsi kotiyritys.

3. Valokuvausliiketoiminta

Jos olet taitava valokuvaaja, arkistokuvauksella on suuri kysyntä, ja monet ostajat ja alustat maksavat sinulle palkkion, antavat sinulle toimeksiantoja tai ostavat jo ottamiasi valokuvia. Sivustot pitävät Bigstock ja Getty ovat pari, joka maksaa kuvista.

Eikö sinulla ole hienoa kameraa? Ei ongelmaa. Älypuhelinsovellukset, kuten Foap avulla voit ladata kuvia älypuhelimestasi heidän sivustolleen. Aina kun yksi valokuvasi myydään, ansaitset rahaa.

Katso tästä artikkelista lisää tapoja ansaita rahaa myymällä valokuvia.

4. Valokuvakirjan suunnittelija

Jos pidät enemmän scrapbookingista kuin valokuvauksesta, voit käyttää luovia taitojasi ansaitaksesi rahaa luomalla valokuvakirjoja. Leikekirjan suunnitteluohjelmiston avulla voit olla luova auttamalla muita järjestämään valokuvansa niin, että he voivat arkistoida ne muistokirjaan sen sijaan, että he eksyvät digitaaliseen kuiluun.

Älypuhelimilla ja digitaalikameroilla ihmiset ottavat satoja, jopa tuhansia lomakuvia, kuvia lapsistaan ​​ja lomahetkistä… mutta ne kuvat vain jäävät sinne. Scrapbooking vie aikaa ja lahjakkuutta, joten jos sinulla on siihen silmää, voit luoda kauniita mestariteoksia ja ansaita rahaa samalla kun pidät hauskaa.

Tässä on haastattelu kolmen valokuvakirjasuunnittelijan kanssa, jotta näet, kuinka he aloittivat. Itse asiassa ScrapMyPixin Rachel Jenkins sanoo saavansa suuren osan liiketoiminnastaan ​​viittausten ja verkostoitumisen kautta. Hän aloitti scrapbookingin työskennellessään vauvakirjaa pojalleen. Hän sanoo: “Se oli täydellinen luova kanava minulle. Kun laitoin kuvia sivuille, ajattelin: “Toivon, että ihmiset maksaisivat minulle tästä.” Jos sinulla on taito järjestää valokuvia ja tehdä digitaalisia scrapbookeja, valokuvakirjasuunnittelu saattaa olla täydellinen sinulle!

5. Web Design Business

Jos sinulla on kokemusta verkkosivustojen kehittämisestä, tiedät, että se voi olla erittäin luova prosessi. Jotkut ihmiset järkyttävät ajatusta HTML:n oppimisesta, alustojen maasta navigoinnista ja web-hostingista. Mutta jos tekniikka ei pelota sinua, tämä voi olla tuottoisa ja luova tapa ansaita rahaa kotoa käsin.

🔥 Empfohlen:  Gileadin räikeä manipulointi jatkuu

Jos pidät verkkosivustojen rakentamisesta, palvelusi voivat olla erittäin arvokkaita bloggaajille, myyjille ja muille verkkoyritysten omistajille. Vaikka joudut ulkoistamaan joitain prosessin näkökohtia (kuten logosuunnittelua resurssille, kuten Fiverr tai Upwork), voit tehdä suuren osan sivun suunnittelusta ja asettelusta itse luovilla taidoillasi.

6. Graafinen suunnittelija

Vaikka graafinen suunnittelu on kilpailukykyistä ja toimistossa työskentely vaatii usein tutkintoa tai laajaa kokemusta, on silti monia tapoja ansaita rahaa kotoa käsin graafisessa suunnittelussa.

Itseoppinut suunnittelija Karen X. Cheng sanoo: “Sain suunnittelijan työni menemättä suunnittelukouluun. Olin hakkeroinut oman suunnittelukoulutukseni 6 kuukaudessa työskennellessäni kokopäivätyössä… Selvyyden vuoksi totean, että en ole läheskään yhtä hyvä kuin ne design-ihmelapset, jotka tulevat neljän vuoden koulutuksesta RISD:n kaltaisessa eliittikoulussa. Mutta olen ehdottomasti tarpeeksi hyvä tekemään työni hyvin. Olen Execin ainoa suunnittelija [the startup firm where she works]joten teen melko monenlaisia ​​asioita – visuaalista ja vuorovaikutussuunnittelua, printti-, web- ja mobiilisovellusten suunnittelua.”

Jos sinulla on suunnittelukokemusta ja uskot olevasi valmis viemään sen seuraavalle tasolle, katso online-suunnittelutyövaihtoehtoja esim. Dribbble, FlexJobsja Legiit nähdäksesi, löydätkö oikean tilaisuuden. Vaihtoehtoisesti voit mainostaa palveluitasi ja esitellä portfoliotasi oman verkkosivustosi ja verkostosi kautta.

7. Freelance-kirjoittaja

Kotoa kirjoittaminen on erinomainen tapa ilmaista luovuuttasi ja hioa kykyjäsi. Siellä on paljon alustoja, jotka auttavat freelance-kirjoittajia saamaan yhteyden työmahdollisuuksiin. Yritä katsoa Freelancer tai FlexJobs aloittaaksesi.

Vaihtoehtoisesti voit kirjoittaa blogitekstejä useisiin maksullisiin myyntipisteisiin. Suunnata BloggingPro tai ProBlogger työpaikkailmoituksia ja kirjoitusmahdollisuuksia varten. Tarvitsetko neuvoja, kuinka rakentaa työ-at-hot-kirjoitusurasi? Tee elävä kirjoitus on vastauksesi. Voit myös tutustua kattavaan luetteloomme maksullisista kirjoitusmahdollisuuksista.

Älä myöskään koe olevasi rajoittunut kirjoittamaan artikkeleita ja blogiviestejä. Sinulla on monia mahdollisuuksia ilmaista luovaa puoltasi kirjoittamisen kanssa – kuten onnittelukorttien, runojen, reseptien, ansioluetteloiden kirjoittaminen, haamukirjoittaminen, tekstin kirjoittaminen, e-kirjoja ja paljon muuta.

8. Tapahtumasuunnittelu

Pidän ajatuksesta olla tapahtumasuunnittelija – ja itse asiassa pidin sitä jossain vaiheessa uravaihtoehtona. On niin hauskaa suunnitella juhlia, järjestää juhlia vieraille ja miettiä erilaisia ​​teemoja, ruokia ja sisustusideoita. Kotona työskentelevänä tapahtumasuunnittelijana voit auttaa suurissa tapahtumissa, kuten häissä, varainkeräyksissä ja suurissa tapaamisissa tai pienissä tapahtumissa, kuten lasten syntymäpäiväjuhlissa ja suihkuissa. Löydä osaamisalueesi ja rakenna sieltä. Ajattele markkinarakoa ennen kuin aloitat ja aloita sitten verkostoituminen!

Word-of-mouth voi olla loistava mainonta mille tahansa tapahtumasuunnittelijalle, varsinkin jos haluat työskennellä pienellä alueella (kuten naapurustossa, koulussa tai kirkossa). Kun saat jalkasi ovelle yhden tapahtuman yhteydessä, ota yhteyttä muihin, jaa käyntikorttisi ja katso, minne se sinut vie.

9. Blogger

Mitä tulee rahan ansaitsemiseen kotoa, bloggaaminen on kasvanut harppauksin. Jos pidät kirjoittamisesta ja ajatusten ja ideoiden jakamisesta verkossa, blogi on erinomainen tapa ansaita rahaa. Voit valita aiheen, josta olet intohimoinen, työskennellä oman aikataulusi mukaan ja ansaita rahaa mainoksilla, sponsoroiduilla kampanjoilla, affiliate-markkinoinnilla, kurssimyynnillä, freelance-palveluilla ja monella muulla!

Jos et ole varma, miten pääset alkuun, lataa ilmainen e-kirjani, Blogging Success. Mieti, mistä haluaisit kirjoittaa blogiin, ja etsi omaa markkinarakoasi ja tyyliäsi. Kun sinulla on suunnitelma, katso tämä viesti blogisi rakentamisesta WordPressin avulla. Älä huoli; et tarvitse teknistä taustaa aloittaaksesi. Sen jälkeen sinun on kehitettävä säännöllinen julkaisuaikataulu, rakennettava verkostoasi ja mainostettava julkaisujasi sosiaalisen median ja sähköpostimarkkinoinnin avulla.

10. Käsityöläinen

Tee-se-itse- ja askarteluyrittäjät voivat käyttää kykyjään myydäkseen tuotteitaan kotoa käsin. Voit myydä käsintehtyjä esineitäsi Etsyn kaltaisilla sivustoilla. Nämä sivustot ovat helppokäyttöisiä, lisäävät näkyvyyttäsi ja auttavat löytämään sinut potentiaalisiin asiakkaisiin.

Jos kuitenkin haluat kasvattaa brändiäsi, sinun on lopulta luotava oma verkkokauppa. Käytä verkkokauppasivustojen rakentajaa, kuten Shopify. Näiden alustojen avulla voit myydä suoraan sivustoltasi ja mainostaa tuotteitasi sosiaalisen median, bloggaamisen ja sähköpostimarkkinoinnin kautta.

Kotoa käsityötä pyörittävien on tärkeää muistaa olla yhteydessä myös paikallisiin myyjiin ja toritiloihin. Jos asut kaupungissa, jossa on maanviljelijätori, paikallisia festivaaleja ja käsityömessuja, nämä tapahtumat ovat loistava tilaisuus tuoda tuotteesi potentiaalisten asiakkaiden eteen ja lisätä näkyvyyttäsi.

12. Aloita YouTube-kanava

Pidätkö videoiden, diaesitysten ja opetusohjelmien luomisesta? YouTube on yksi suosituimmista sosiaalisen median alustoista, ja niille, jotka voivat tehdä viihdyttäviä ja hyödyllisiä videoita, on paljon rahaa.

Useimmat YouTube-sisällöntekijät ansaitsevat rahaa affiliate-markkinoinnilla, sponsoroiduilla kampanjoilla ja Google Adsense. Jotta voit ansaita rahaa Googlen mainosten kaupallistamisen avulla, sinulla on oltava vähintään 1 000 seuraajaa ja 4 000 julkista katselutuntia, joten on tärkeää julkaista sisältöä, joka on mukaansatempaavaa, hyvin yhdistettyä, rehellistä ja hyödyllistä.

🔥 Empfohlen:  7 kannattavaa liikeideaa

Mietitkö, kuinka paljon voit tienata YouTube-tähtenä? Katso Judy Travisin tarina! Hän ansaitsee yli miljoona dollaria vuodessa luomalla YouTube-videoita, uskomatonta!

12. Muotisuunnittelija

Jos olet ompelija, fashionista tai sinulla on erinomainen silmä ompelemiseen ja yksityiskohtiin, verkkomuotisuunnittelijaksi ryhtyminen voi olla loistava liikeidea. Voit luoda ja myydä tuotteitasi omalla verkkosivustollasi tai perustaa kaupan kolmannen osapuolen alustan, kuten Etsyn, kautta.

Tarvitsetko apua muotisarjasi lanseeraamiseen? Lisa Springsteel Duprélla on joitain erinomaisia ​​vinkkejä ja neuvoja tässä viestissä.

12. Kuvittaja

Oletko hyvä saamaan ideoita eloon piirtämisen avulla? Kirjakustantajat, verkkosuunnittelijat ja kirjailijat etsivät kykyjäsi! Jos sinulla on intohimo piirtämiseen, voit löytää kuvitustyötä mm Avatar Press ja Krikettimedia.

Voit myös lähettää suunnitelmasi osoitteeseen Kumileimasin hulluutta ja Opettajan luomat resurssit tai liity sivustolle, kuten 99 mallit.

Tutustu listauksiin osoitteessa Upwork myös sarjakuvataiteilijoille ja kuvittajille. Tatuoijat voivat myydä mallejaan Luo tatuointini.

Toinen vaihtoehto on tehdä kuvistasi vesileima ja myydä ne Etsyssä ladattavaksi. Luovien kykyjesi ja yhteyksiesi kasvaessa saatat haluta liittyä ammattimaiseen kuvittajien organisaatioon, kuten AOI.

14. Taiteilija

Samoin kuin käsitöiden, ompelun tai valokuvauksen myynti, taiteilijayrityksesi vaihtelee osaamisalueesi mukaan. Jos pidät muotokuvien tai eläinkuvien maalaamisesta, voit kokeilla taitojasi vuokrattavana muotokuvataiteilijana. Mainosta verkossa ja keskustele muiden paikallisten taiteilijoiden kanssa.

Monissa kaupungeissa on taiteilijaverkostoja ja avoimia gallerioita. Keskustele paikallisten kahviloiden, kirjakauppojen ja muiden pienyritysten kanssa työsi myymisestä. Messut ja katufestivaalit voivat myös olla erinomaisia ​​mahdollisuuksia esitellä ja myydä luomuksiasi.

Muista, että kun myyt taidettasi, saatat haluta tarjota pienempiä, edullisempia vaihtoehtoja (postikortit, vedokset) pelkkien suurten maalausten sijaan, varsinkin jos olet kiinnostunut saamaan työsi ihmisten eteen ja löytämään uusia ostajia.

Voit myös myydä taidettasi verkossa käyttämällä alustoja, kuten Artfinder ja Aftcra. Tästä luettelosta löydät lisää verkkoalustoja, joilla voit myydä taideteoksiasi rahalla.

15. Podcaster

Jos sinulla on gab-lahja, podcastin tuottaminen saattaa olla sinun tehtäväsi. Löydä oma markkinarakosi ja ala miettimään aiheita, joista haluaisit keskustella. Tarvitset mikrofonin ja joitain perus äänenmuokkausohjelmistoja, kuten Audacity tai Autotallibändi. Kun olet tallentanut ja muokannut podcastin, olet valmis julkaisemaan. Etsi vain alustat podcastisi isännöimiseksi ja mainosta sitä. iTunes on suosittu alusta, mutta valittavana on monia muita. Voit ansaita rahaa podcastillasi lisäämällä sponsorointia tai mainoksia.

16. Huulikiiltovalmistaja

Etkö usko, että voit ansaita paljon rahaa myymällä huulikiiltoa kotoa käsin? Kylie Jenner on ansainnut miljardeja myymällä huulikiiltoaan ja kosmetiikkaansa. Vaikka tämä on äärimmäinen esimerkki, Kiki Quesada on tehnyt itselleen melkoisen nimen TikTokissa myymällä huulikiiltoa verkkokauppansa Kikiz Cosmeticzin kautta. Hänellä ei ole vain hauskoja sävyjä ja värejä, vaan hän lisää glitterejä ja herkullisia makuja. En ole varma, kuinka paljon Kiki ansaitsee, mutta yli miljoonalla TikTok-seuraajalla sanoisin, että hänellä menee melko hyvin. Jos huulikiiltojen valmistaminen kuulostaa hauskalta pienyritysidealta luovuutesi ilmaisemiseen, tässä on a tarvikkeiden luettelo sinun täytyy aloittaa.

17. Sisällön luoja

Jos pidät sisällön luomisesta, olipa kyse kirjoittamisesta, valokuvien ottamisesta tai videoiden kuvaamisesta, on monia tapoja ansaita rahaa sisällöntuottajana! Aloita valitsemalla markkinarako, kuten askartelu, ruoanlaitto, tanssi, puuntyöstö tai jotain aivan muuta, ja ala luoda sisältöä ja lähettää sitä sosiaalisen median sivustoille, kuten Facebook, TikTok, Instagram, Pinterest, YouTube tai jopa LinkedIn. Kilpailu näiden alustojen välillä on kovaa, ja niillä kaikilla on luojavaroja, jotka maksavat sinulle sisällön luomisesta. Mutta sisällöntuottajien varat eivät ole ainoa tapa ansaita rahaa; voit työskennellä tuotemerkkien kanssa sponsoroidun sisällön parissa, luoda UGC:tä yrityksille, myydä omia tuotteitasi ja kurssejasi tai käyttää affiliate-markkinointia tai mainoksia tulojen hankkimiseen.

Suuri asia sisällön luomisessa on sen alhaiset käynnistyskustannukset; tarvitset vain älypuhelimen, internetyhteyden, rengasvaloja luovia ideoita. Lisätietoja sisällöntuottajaksi ryhtymisestä saat tästä postauksesta.

18. Kalligrafi

Nuorempana minulla oli kalligrafiasetti. Ja vaikka vietin tunteja yrittäessäni hallita taitojani, en koskaan pystynyt tuottamaan upeaa käsinkirjoitettua käsikirjoitusta, joka näytettiin kirjassani. Jos sinulla on kaunis käsiala, voit ansaita paljon rahaa kalligrafiayrityksellä. Voit myydä palveluitasi hääkutsuihin, SVG:iden myyntiin Etsyn kaltaisella markkinapaikalla tai jopa luoda kirjasimia verkossa myytäväksi.

🔥 Empfohlen:  51 pientä yritysideaa budjetin yrittäjille [Best Options]

Mukaan Ura Explorerkalligrafi ansaitsee keskimäärin 61 580 dollaria vuodessa, ja jotkut ansaitsevat jopa 115 020 dollaria vuodessa.

19. Liman myyjä

Kun tyttäreni oli peruskoulussa, hän rakasti liman tekemistä! Hän vietti tuntikausia joka päivä liman tekemiseen ja videoiden kuvaamiseen. En tiennytkään, että hän myi limaa koulussa ja ansaitsi melkoisen omaisuuden! Tänään myytävä lima ei näytä yhtään siltä, ​​mitä tyttäreni myi. Jotkut yritykset valmistavat liman leivontasarjoja, joissa yhdistetään liman ainesosia, jotka näyttävät oikeilta elintarvikkeilta, kuten munia ja voita. Sitten yhdistät kaikki nämä liman ainekset valmiiksi piirakaksi tai kakuksi. On villiä, kuinka pitkälle lima on tullut!

Yksi yritys, joka valmistaa näitä nerokkaita limapakkauksia, on Slime-yhteisö. He julkaisevat uusia limapakkauksia TikTokissa, ja ne ovat aina loppuunmyytyjä. Heillä oli äskettäin kiitospäivän limapakkaus, joka myytiin 39,99 dollarilla. Jos etsit hauskaa sivuharrastusta, jota voit tehdä lasten kanssa, limanvalmistaja voi olla kutsumuksesi. Tässä ovat joitain tarvikkeita sinun on aloitettava limaliiketoimintasi.

20. 3D-tulostusliiketoiminta

Jos sinulla on vähän rahaa investoitavaksi, 3D-tulostusyrityksen perustaminen on loistava tapa ilmaista itseään luoville yrittäjille. 3D-tulostusyrityksen avulla voit luoda prototyyppejä muille yrittäjille, 3D-tulostettuja osia pakettiautoitaan rakentaville digitaalisille nomadeille tai suunnitella omia tuotteitasi myytäväksi, kuten istutuskoneet, lelut, palapelit, lasinaluset, organisaatiotuotteet ja työkalut. Kun sinulla on joitain tuotteita, voit perustaa liikkeen Etsyyn, mikä maksaa sinulle vain 0,20 dollaria per listaus. Voit ristiinmainostaa Etsy-tietojasi sosiaalisen median tileilläsi tavoittaaksesi enemmän potentiaalisia asiakkaita.

Austen Hartley on yrittäjä, joka ansaitsee rahaa 3D-tulostimella. Vuonna 2021 hän ansaitsi yli 100 000 dollaria 3D-tulostustoiminnastaan! Hänellä on avulias YouTube-video jos olet kiinnostunut tämän kannattavan liikeidean toteuttamisesta.

21. Cricut Entrepreneur

Toinen ainutlaatuinen liikeidea on tulossa a Cricut yrittäjä. Jos Cricut ei ole sinulle tuttu, se on älykäs leikkauslaite, joka voi leikata materiaaleja, kuten vinyyliä, paperia, nahkaa, puuta, silitettävää kangasta ja paljon muuta. Näillä materiaaleilla voidaan luoda mukautettuja kahvimukeja, tarroja, collegepaitoja, kortteja, sisustusta ja paljon muuta!

Simple Made Prettyn ​​Melanie on yrittäjä, joka käytti Cricut-konetta oman yrityksensä perustamiseen. Hän alkoi luoda ainutlaatuisia onnittelukortteja ja myydä niitä Etsyssä. Nykyään hän pitää myös blogiaan, jossa hän esittelee tee-se-itse- ja askarteluprojekteja.

Jos mietit, mitä käsitöitä voit tehdä Cricutin avulla, tutustu tähän idealuetteloon.

Voit myös ostaa omasi Cricut aloitussarjajoka antaa sinulle kaiken, mitä tarvitset luovan liiketoimintasi aloittamiseen.

22. Ryhdy ääninäyttelijäksi

Jos sinulla on loistava ääni ja pidät näyttelemisestä, ääninäyttelijä on loistava tapa ansaita rahaa ja käyttää luovia kykyjäsi. Selostustaiteilijana voit kertoa TV- ja radiomainoksia, äänikirjoja, opetuselokuvia, puhelinkehotteita ja paljon muuta.

Tätä uraa varten sinun on investoitava joitain laitteita, kuten korkealaatuinen mikrofoni, ääniliitäntä, pop-suodatin ja tallennus- ja muokkausohjelmistot, kuten Audacity tai Garage Band. Ja mikä tärkeintä, tarvitset hiljaisen tilan leikkeiden tallentamiseen. Voit käyttää akustisia äänipaneeleja, ostaa kannettavan äänityskopin tai jopa käyttää kaappia suorittaaksesi tämän.

Ääninäyttelemiseen liittyy paljon, joten jos tämä liikeidea kuulostaa houkuttelevalta, katso Julie Eickhoffin ilmainen selostusminikurssi.

Jos haluat löytää ääninäyttelijätöitä, voit tarkistaa Voices.com, BunnyStudioja Ääni 123.

Johtopäätös

Luovilla henkilöillä on niin monia hienoja tapoja ansaita rahaa kotoa. Kun ajattelet tapoja ansaita rahaa, mieti, mitä todella rakastat ja mikä todella puhuttelee sinua. Mitä kykyjä sinulla on? Mikä saa sinut tuntemaan olosi täytetyimmäksi? Loppujen lopuksi yksi menestyksen salaisuuksista on rakastaa sitä, mitä teet!

Ansaitsetko rahaa kotoa tekemällä jotain luovaa? Haluaisimme kuulla, mitä olet tekemässä ja kuinka olet onnistunut!

Oletko valmis aloittamaan yrityksesi? Tartu ILMAiseen yksinkertaistettuun liiketoimintasuunnitelmamalliimme, joka opastaa sinua kysymysten ja vaiheiden läpi, jotka sinun on suoritettava saadaksesi luova liiketoiminta liikkeelle!

Julkaistu alun perin 9. marraskuuta 2016. Sisältö päivitetty marraskuussa 2022.