Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

22 maailman kalleinta asiaa (2023)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 22 maailman kalleinta asiaa (2023)

Sukella käsittämättömän runsauden ja ylellisyyden maailmaan kuratoidulla listallamme maailman kalleimmista asioista. Korvaamattomista taideteoksista ja historiallisista timanteista erittäin ylellisiin huviveneisiin ja kartanoihin tällä matkalla tutkitaan ihmisen käsityötaidon huippua, harvinaisuutta ja ylellisyyden äärimmäistä pituutta. Valmistaudu kunnioitusta herättävään esittelyyn maailman erikoisimmista aarteista, jotka todella määrittelevät rahan arvon uudelleen.

22 maailman kalleinta asiaa

Tässä on luettelo joistakin planeetan kalleimmista asioista sekä niiden hinta. Tämä luettelo on kuratoitu pitkän tutkimuksen jälkeen, ja se sisältää laajan valikoiman kohteita, jotka ovat kiehtovia ja tietysti kalliita.

1. Yacht History Supreme

Tulet hämmästymään, kun tiedät, että tämä 100 jalkaa pitkä jahti, joka on päällystetty 100 000 kilolla kultaa ja platinaa, on arvokas 4,8 miljardia dollaria. Itse asiassa jahdin ankkuri on kullattu. Muita huomionarvoisia asioita tässä jahdissa ovat 18 karaatin timantista tehdyt viinilasit, meteoriittikivestä tehty seinä, T-Rex-luun patsas ja paljon muuta. Sen loi brittiläinen maailmankuulu luksussuunnittelija Stuart Hughes, ja sen valmistuminen kesti noin 3 vuotta.

Se on maailman kallein kappale, siihen mahtuu yli 100 plus autoa ja se on suunniteltu sellaiseksi, että se selviää myös maanjäristyksestä. Yksi asia, jonka lukisit, on se, että kukaan ei tiedä tämän jahdin omistajasta, koska hän on anonyymi.

2. Antilia

Tämä on unelmatalo kaikille; saatat hämmästyä tietää, että se on maailman kallein asuinpaikka. Intialainen miljardööri, herra Mukesh Ambani, omistaa sen; Antilia on 27-kerroksinen kodin mammutti, jossa on tilaa 40 000 neliöjalkaa ja joka on luotu selviytymään magnitudin 8,0 maanjäristyksestä. Se sisältää tilan 3 helikopterikentällä, lennonjohdon, juhlasalin, 50-paikkaisen teatterin, 9 nopeaa hissiä ja parkkipaikan yli 160 autolle.

Se ei ole tyypillinen talo, ja sen suunnittelivat Chicagossa toimivat arkkitehdit Perkins ja Will. Koko talo on täynnä superkallista tavaraa, olipa kyse autoista, koruista, vaatteista, maalauksista ja muusta. Tämä erittäin kallis asunto on hinnoiteltu 2,1 miljardia dollaria.

3. Hubble-avaruusteleskooppi

Se on maailman toiseksi kallein, ja tulet iloiseksi kuullessani, että sillä on myös Guinnessin maailmanennätyskirja, koska se on kallein tähän mennessä tehty teleskooppi. Se perustettiin 24. huhtikuuta 1990, jolloin se lanseerattiin ensimmäisen kerran, ja sen jälkeen se on tehnyt lukemattomia löytöjä. Yksi tärkeimmistä tiedoista oli, että maailmankaikkeus laajenee, ja sillä oli myös tärkeä rooli maailmankaikkeuden iän ymmärtämisessä.

Se kiertää noin 547 km maan yläpuolella ja painaa noin kaksi norsua. Sen avulla tutkijat näkevät avaruudessa olevat esineet selkeämmin, ja se kerää energiaa auringosta 25 jalan aurinkopaneeleilla. Sen arvo on 1,5 miljardia dollaria.

4. 1963 Ferrari GTO

Anonyymi ostaja osti tämän superluksusauton yksityisellä kaupalla. Ostaja on melko onnekas, sillä tämän auton hinta on noussut 50% sen jälkeen, kun se myytiin viimeksi 35 miljoonalla dollarilla. Se kuului Paul Pappalardolle, tämä vintage-urheiluauto valmistettiin noin 55 vuotta sitten ja sen arvo on kasvanut jatkuvasti siitä lähtien. Tämä on yksi maailman kalleimmista autoista.

Raporttien mukaan vain 36 tehtiin ja myytiin yksityisellä kaupalla. Se on kallista, koska niitä on rajoitetusti ja ne on suunniteltu vuosina 1962-1964 rata-ajoon osana FIA:n Group 3 -luokkaa. Se kannattaa 70 miljoonaa dollaria.

5. Villa Leopolda

Tämä talo on rakennettu Ranskan Rivieralle ja on toiseksi kallein talo Antilian jälkeen. Tulet hämmästymään, kun tiedät, että sitä käytettiin sairaalana toisen maailmansodan aikana. Villa Leopolda on osa suurta huvilaa, joka sijaitsee Villefranche-sur-Merissä. Tämä huvila sijaitsee 18 hehtaarin tontilla, ja siinä on 7 makuuhuonetta, 6 kylpyhuonetta, joissa on bidee, ja varustettu keittiö.

Se tarjoaa upeimmat merinäkymät ja yhdistää kuninkaallisen historian sekä nykyaikaisen ripaus taitavaa arkkitehtuuria ja sisustussuunnittelua. Sillä on ennenkin ollut lukuisia omistajia, kuten Gianni ja Marella Agnelli, Izaak ja Dorothy J. Killam, mutta nyt sen omistavat Edmond ja Lily Safra. Talon sisätiloissa tiedetään olevan antiikkiteoksia, jotka ovat harvinaisia ​​maailmassa. Se kannattaa 750 miljoonaa dollaria.

🔥 Empfohlen:  3 tapaa tulla menestyväksi verkkomarkkinoijaksi

6. Paul Cezzanen The Card Players

Tämä maalaus on Qatarin Al Thanin kuninkaallisen perheen hallussa, ja sen on tehnyt ranskalainen taiteilija nimeltä Paul Cezzane. Tämän harvinaisen maalauksen voitti Qatar 275 miljoonaa dollaria sen kovan työn vuoksi tullakseen kansainväliseksi henkiseksi keskukseksi. Itse asiassa tämä on yksi kalleimmista maalauksista maailmassa.

Se ei ole yksittäinen maalaus, vaan viisi muuta maalausta tehtiin samalla nimellä vuosina 1890-1895. Tämä maalaus esittelee provencelaisten talonpoikien arkea, kun he polttivat piippua ja pelasivat korttia. Maalauksessa on mieskohteita, jotka osoittavat, kuinka he viettivät päivänsä.

7. “Täydellinen vaaleanpunainen” timantti

Tämä on 14 karaatin vaaleanpunainen timantti, jota kaikki kaipaavat, koska se on myös erittäin kaunis ja kallis. Tulet hämmästymään, kun tiedät, että se huutokaupattiin Hongkongissa Christie’sissä New Yorkissa hintaan 23,2 miljoonaa dollariamikä tekee siitä yhden kalleimmista asioista tällä planeetalla.

Sen sanotaan myös olevan yksi suurimmista löydetyistä timanteista, joka on virheetön, mutta tämän jalokiven alkuperää ei vielä tunneta. Se löydettiin ensimmäisen kerran 1950-luvulla tunnetun jalokivikauppiaan Harry Winstonin kokoelmasta. Laurence Graff omistaa tämän “Perfect Pink” -timantin, mutta se oli kerran amerikkalaisen julkkisjalokivikauppiaan, Harry Winstonin, hallussa.

8. Pablo Picasson Garcon a la pipe

Tämä on upea maalaus, jonka on luonut taiteen maisteri Pablo Picasso vuonna 1905. Tämä öljymaalaus kankaalle on persialaisesta pojasta, joka pitelee piippua ja jolla on seppele. Pablo teki tämän maalauksen ollessaan vasta 24. Sitä pidetään kaikkien taiteilijoiden parhaana ja kalleimpana markkinoille ilmestyneenä työnä. Pablo kertoi, että hänellä oli erilaisia ​​ajatuksia tehdessään tätä maalausta, kun hän ajatteli pojan sijoittamista istumaan, seisomaan tai nojaamaan seinää vasten. Mutta sitten hän lopulta ajatteli asettaa pojan istumaan.

Tämä maalaus oli aiemmin tähtikohde herra ja rouva John Hay Whitneyn taidekokoelmassa; he ostivat sen 30 000 dollarilla. Se myytiin uudelleen 5. toukokuuta 2004 hintaan 104 168 000 dollaria Sotheby’sin huutokaupassa New Yorkissa. Ostajan nimeä ei paljastettu, mutta kerrotaan, että Barilla Groupin omistaja Guido Barilla osti sen. Se rikkoi maalauksen ennätykset niin korkeilla hinnoilla.

9. L’Incomporable Diamond -kaulakoru

Tämä on yksi maailman kalleimmista asioista, koska sillä on arvoa 55 dollaria miljoonaa. Se on kallein kaulakoru, joka koostuu hämmästyttävästä 407,48 karaatin valkoisesta timantista ja 90 valkoisesta timantista, joiden paino on noin 230 karaattia, ja se on kietoutunut 18 karaatin ruusukultahaaroihin. Tästä syystä se on saanut nimekseen L’Incomparable diamond kaulakoru, joka tarkoittaa vertaansa vailla olevaa timanttia. Tämän täydellisen kaulakorun löysi Kongosta tyttö noin 30 vuotta sitten.

Ylellinen jalokivikauppias Mouawad loi tämän kauniin kaulakorun. De Beers osti tämän kaulakorun, ja myöhemmin hän myi sen Donald Zalelle, Zale Corporationin omistajalle, yhteistyössä Marvin Samuelin kanssa; molemmat ovat tunnettuja hahmoja New Yorkin timanttiteollisuudessa.

10. 201- Carat jalokivikello

Kun ajattelet maailman kalliita asioita, tämä on yksi asia, jota et voi jättää väliin. Tämä kaunis rannekello maksaa 25 miljoonaa dollaria; se sisältää lukuisia värillisiä timantteja eri sävyissä, mikä tekee siitä näyttävän vieläkin tyylikkäämmältä. Tämä kello heijastaa luokkaa ja rikasta tunnelmaa; siksi ihmisille, jotka pitävät luksuskelloista, tämä on pakollinen sinulle. Se on yksi kalleimmista, ainutlaatuisimmista ja hienoimmista kelloista koskaan. Siinä on kaikki mitä voi pyytää ihanteellisesta kellosta.

Tämän kellon suunnitteli ja loi Chopardin kellosepät; se koostuu 874 timantista ja 201 karaatista jalokivistä, joihin on upotettu 3 kaunista sydämenmuotoista timanttia. Vaaleanpunainen sydäntimantti painaa 15 karaattia, sininen 12 karaattia ja valkoinen timantti 11 karaattia.

Lue myös: Maailman 50 rikkainta koomikkoa

11. Kullattu Bugatti Veyron

Haluatko tietää, kuka on tämän upean auton omistaja? Se on amerikkalainen räppäri Flo Rida. Tämän auton nopeus on 0-100 km 2,8 sekunnissa. Aluksi, kun hän osti sen, autoa ei ollut kullattu; hän teki sen myöhemmin. Tämä kullattu auto on lisännyt arvoaan ja on nyt käytössä 10 miljoonaa dollaria. Ostamalla tämän auton Flo Rida on osoittanut, että ei tarvitse olla miljardööri omistaakseen näin ylellisiä esineitä.

🔥 Empfohlen:  Tehokkaan B2B-etsintäprosessin rakentaminen viidessä vaiheessa

Hän osti sen 1,7 miljoonalla dollarilla. On tärkeää tietää, että se ei ole aitoa kultaa, vaan kullanvärinen kromipinnoite, mutta Forgipato-vanteissa on kiinteää 24 karaatin kultaa.

12. Diamond Panther Rannekoru

Haluat omistaa tämän rannekorun, kun katsot sen kauneutta, ja se on yksi maailman kalleimmista rannekoruista. Tämä rannekoru luotiin Pariisissa vuonna 1952, ja sen viehätys on edelleen sama tai ehkä enemmän. Siinä on hienosti muotoiltu runko, jossa on yksileikattuja timantteja ja kaliiperihiottua onyksia. Molemmat silmät on muotoiltu huolellisesti marquise-muotoisella smaragdilla.

Tämä koru aloitti Edward VIII:n ja Wallis Simpsonin välisen romanssin. Tämän kauniin kappaleen nettoarvo on 12,4 miljoonaa dollaria. Tämä pantteri symboloi eksotiikkaa, pelottomuutta ja seksuaalisuutta. Edward VIII tiesi erittäin hyvin, kuinka ilmaista rakkautensa, ja hän teki Wallisista tämän kalleimman rannekkeen omistajan, joka on täytynyt sulkea rakkaussopimus heidän puolestaan.

13. Huia Birdin höyhen

Et ehkä tiedä, että Huia-linnun höyhen symboloi kunnioitusta ja ystävyyttä. Huia-linnulla on kaksitoista pitkää kiiltävää höyhentä, joissa on leveä valkoinen nauha. Sen höyhen on kuollut sukupuuttoon jo yli sata vuotta, ja vain yksi on jäljellä, mikä tekee siitä maailman kalleimman esineen. Anonyymi tarjoaja poimi tämän Huia Bird -sulun Uudesta-Seelannista huikeaan hintaan 10 000 dollaria.

Itse asiassa sekä eurooppalaiset että maorit metsästivät tätä lintua; itse asiassa maori piti sitä aateliston, hierarkian ja johtajuuden symbolina. Lisäksi tämän kauniin linnun höyhenen käyttö oli muinaisina aikoina varattu korkeatasoisille ihmisille.

14. Parkkipaikka Manhattanilla

Kun ajattelet, mikä on kallein asia maailmassa? Olen varma, ettei kukaan tule koskaan ajattelemaan parkkipaikkaa. Kyllä, parkkipaikka Manhattanin tyylikkäällä alueella on 6 kertaa kalliimpi kuin keskiverto amerikkalainen talo. Se maksaa 1 miljoona dollaria ja Manhattanilla asuvat ihmiset tietävät erittäin hyvin jokaisen sentin arvon.

Tärkeimmät syyt siihen, miksi parkkipaikat ovat yleensä kalliita Manhattanilla, ovat se, että sieltä on vaikea löytää parkkipaikkaa. Siksi monet ihmiset ovat valmiita maksamaan suuren summan saadakseen autonsa pysäköimään, ja ne, joilla on paljon rahaa, ostavat yleensä nämä parkkipaikat helpottaakseen elämäänsä.

15. Magneettinen kelluva sänky

Kuulostaako tämä sinusta oudolta? No, älä ihmettele; se on sänky, joka on sijoitettu 12,2 jalkaa maanpinnan yläpuolelle ja joka kestää jopa 2000 puntaa. Tämä magneettinen kelluva sänky on melko ainutlaatuinen, ja tulet hämmästymään, kun tiedät, että tämän sängyn valmistaminen kesti lähes seitsemän vuotta. Tämä sänky on luotu käyttämällä magneettijärjestelmää, joka auttaa pitämään sängyn ripustettuna.

Korostava osa on, että tekniikkaa käytetään niin, että kelluminen voi kantaa niin valtavan painon kelluessaan. Siinä on suuri suorakaiteen muotoinen magneetti, joka kohoaa vastakkaisten magneettien voiman kautta. Tämän sängyn katsotaan tarjoavan syvempää ja toipuvampaa unta. Sen nettoarvo on 1,6 miljoonaa dollaria.

Lue myös: 50 maailman rikkainta YouTube-käyttäjää

16. iPhone 3GS Supreme Rose

Sinun täytyy miettiä, kuinka iPhone voi olla kalleimpien asioiden luettelossa. No, se ei ole perusmatkapuhelin, eikä sen menettämistä tai rikkomista tule edes ajattelemaan, sillä se on yksi maailman kalleimmista matkapuhelimista. On 0,75 virheetöntä 97,5 ct:n timanttia ja 4 patonkitimanttia, joista jokainen painaa 2,5 karaattia. Se sisältää myös käsintehdyn lompakon, joka on luotu Strutsin jalalla.

Tämän ainutlaatuisen matkapuhelimen omistaja on Stuart Hughes, joka maksaa noin 2,9 miljoonaa dollaria. Stuart Hughesin verkkosivut kuvaavat puhelinta yksityiskohtaisesti, josta löydät kaikki tiedot tästä puhelimesta.

17. Kristallipiano

Tämä on kaunis piano, joka on valmistettu käsin kristallilla. Se on yksi maailman kalleimmista soittimista. Kuuluisa kiinalainen pianisti Lang Lang julkisti sen vuonna 2008 Pekingin olympialaisten avajaisissa. He pelasivat sen miljardin offline- ja online-yleisön edessä.

🔥 Empfohlen:  15 nerokasta hitsattavaa ja myytävää asiaa eBayssa

Tämä Heintzman-piano on silmänruokaa; itse asiassa se on kaunis näky. Tämä kaunis piano huutokaupattiin ja yksityinen tarjoaja osti Pekingissä noin 3,22 miljoonaa dollaria. Huutokauppayhtiö kertoi, että piano on luotu täyttämään suuren konsertin vaatimukset ja se on ainutlaatuinen.

18. The Shark, Damien Hirst

Ajattelet varmasti, kuinka kuollut hai voi olla yksi maailman kalleimmista asioista, mutta tämä on totta. Tämä on taideteos, jonka Damien Hirst on luonut kuolleesta haista vuonna 1991. Tämä taideteos on nimeltään “Kuoleman fyysinen mahdottomuus jonkun elävän mielessä”. Se on taideteos, jossa tiikerihai formaldehydillä täytetyssä säiliössä lasipaneelivitriinissä.

Anonyymi hedge-rahastonhoitaja osti sen, ja nyt tämän kuolleen hain hinta on 12 miljoonaa dollaria. Tästä taideteoksesta on tullut Britartin symboli maailmanlaajuisesti, koska sitä pidetään brittiläisen taiteen ikonina. Charles Saatchi rahoitti tämän, ja hän sanoi maksavansa taiteilijalle mistä tahansa luovasta työstä, jota hän haluaa tehdä. Hain hinta oli 6000 dollaria, ja tämän teoksen kokonaiskustannukset olivat 50000 dollaria.

19. Verkkotunnus “Insure.com”

Kyllä, kuulit oikein, tämä on yksi kallein verkkoalue. Domain-nimi “Insure.com” on ennätys Guinnessin ennätysten kirjassa kalleimpana tähän mennessä myytynä verkkotunnuksena. Yllätyt, kun tiedät, että se myytiin kalifornialaiselle julkisen kaupankäynnin markkinointiyhtiölle Quinstreetille. 16 miljoonaa dollaria. Se ostettiin ensimmäisen kerran vuonna 2001, sitten se myytiin vuonna 2009 tällä valtavalla summalla.

Parasta oli, että yrityksen arvo nousi kymmenen kertaa tämän verkkotunnuksen ostamisen jälkeen. Tämä alusta eroaa muista, koska se tarjoaa vaihtoehtoja useille alustoille seurata uusia vakuutussopimuksia. Lisäksi täältä löydät myös artikkeleita, uutisia ja lainauksia vakuutuksista ja muista asiaan liittyvistä asioista. Kaikki nämä tiedot yhdellä alustalla tekevät siitä kalleimman verkkotunnuksen.

20. Rhein II -valokuva

Tämä on maailman kallein valokuva; sen loi vuonna 1999 saksalainen kuvataiteilija Andreas Gursky. Tämä kuva heijastaa ihmisen suhdetta luontoon. Tässä kuvassa joki virtaa vaakasuunnassa kentän poikki, molemmin puolin jokea on viilattu tasaista vihreyttä pilvisen taivaan alla.

Kuva on eloisa ja kaunis kuva, joka näyttää romanttisen maiseman. Tämä kuva osoittaa luottamusta sen tehokkuuteen ja opettaa kaikkia näkemään ympäröivän maailman eri tavalla. Se huutokaupattiin 4,3 miljoonaa dollaria vuonna 2011.

Lue myös: 30 maailman kalleinta urheilukorttia

21. Leonardo da Vincin Codex Hammer

Se oli Bill Gates osti sen huutokaupasta vuonna 1994 varten 30,8 miljoonaa dollaria. Tämä koodeksi sisältää 72 sivua; siinä on syvällinen tutkimus vedestä ja muista siihen liittyvistä asioista. Se tarjoaa näkemyksiä siltojen rakentamisesta paremmalla tavalla ja sisältää paljon tietoa porealtaista. Hyvä uutinen on, että vuonna 1997 kaikki nämä 72 sivua skannattiin ja ovat nyt saatavilla verkossa. sinun ei tarvitse kuluttaa niin paljon niihin.

22. Heritage in Bloom -kaulakoru

Jos haluat ostaa jotain eksklusiivista ja kallista jollekin erityiselle henkilölle, etsi tämä upein kaulakoru. Wallace Chan suunnitteli sen; se sisältää 383,4 karaattia timantteja, ja keskellä oleva timantti on 104 karaattia; se oli osa Cullinan Heritage -raakatimanttia. Sen arvioidaan olevan noin 200 miljoonaa dollaria. Tämä ylellinen kaulakoru on kuitenkin korvaamaton, koska markkinoilla ei ole vastaavaa tuotetta, joka auttaisi määrittämään sen arvon.