Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

22 paikkaa, joissa voit oppia koodaamaan ilmaiseksi vuonna 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 22 paikkaa, joissa voit oppia koodaamaan ilmaiseksi vuonna 2023

[ Last updated – 3rd Feb 2023 – ]

Oletko tietokonenörtti, joka pitää verkkokehityksen teknisestä osasta?

Pidätkö asioiden hallinnasta samalla kun muunnat sovellusideasi tai verkkosivustoideasi todellisuudeksi?

Oletko bloggaaja, joka haluaa tavoittaa ihmisiä laadukkaan sisällön avulla ja luoda käyttäjäystävällisen käyttöliittymän?

Jos vastauksesi on “kyllä” johonkin yllä olevista kyselyistä, sinun on luultavasti opittava kirjoittamaan koodia itse.

Takana ovat ajat, jolloin uskottiin, että koodaus on vain ehdottomille tietokonenörteille. Nyt kuka tahansa voi osallistua omien luomistensa, kuten verkkosivustojen, mobiilisovellusten ja ohjelmistojen, koodin kirjoittamiseen.

Saatat silti ihmetellä, miksi sinun täytyy opetella koodaamista, kun voit palkata ohjelmoijia tai kehittäjiä tekemään työn puolestasi!

Ensinnäkin se vähentää riippuvuuttasi kokopäiväisistä ohjelmoijista. Ja jos sinusta tulee koodauksen tai ohjelmoinnin asiantuntija, voit joko lopettaa ohjelmoijien palkkaamisen tai luopua yhden ohjelmoijan kanssa säästääksesi kustannuksia.

Lisäksi, vaikka opettelisit vain ohjelmoinnin perusteet, web-kehitystiimisi ei voi bluffata sinua mistään.

Mutta tärkein syy koodaamisen oppimiseen on se, että se antaisi sinulle mahdollisuuden työskennellä visiosi parissa sen sijaan, että selittäisit visiosi jollekin toiselle (ohjelmoijalle), joka ei välttämättä aina pysty tekemään täysin oikeutta luoville ideoillesi.

Joten on selvää, että sinun tulee hyödyntää mitä tahansa erittäin yksinkertaista koodaustyökalua, joka auttaa sinua oppimaan koodauksen ilmaiseksi.

Tässä artikkelissa tarkastellaan lähemmin 20 hämmästyttävää resurssia, joiden avulla voit oppia koodaamaan ilmaiseksi. Tarvitset vain Internet-yhteyden ja hyvän kannettavan tietokoneen.

Tavoitteena on paljastaa kunkin 20 ilmaisen koodin oppimisresurssin tarjoamat ominaisuudet, jotka kannustavat sinua aloittamaan koodauksen itse.

#1 Code.org

Code.org tarjoaa sinulle pääsyn laajaan valikoimaan opetusohjelmia, kuten oppaita (tunnin kestävät koodin oppimisohjeet), videoita ja niin edelleen.

Itse asiassa se tarjoaa myös pääsyn erilaisiin opetusohjelmiin ja sovelluksiin, joita heidän kumppaninsa tarjoavat, oppiaksesi pelien kehittämisestä luokkiin K-8, JavaScript-ohjelmointiin ja vastaaviin muihin ohjelmointikieliin.

Se myös järjestää useita ohjaajan johtamia (tai opettajan johtamia) oppitunteja helppoa ja nopeaa oppimista varten. Jotkut näistä sivustolla olevista luennoista ovat ohjelmointialan suosituilta nimiltä.

Ei siis ihme, että miljoonia osallistujia on hyödyntänyt tällä portaalilla jaettua ohjelmointitietoa.

Tämän voittoa tavoittelemattoman aloitteen perustavoitteena on auttaa koululaisia ​​oppimaan tietojenkäsittelytiedettä ja tehdä siitä säännöllinen osa opetussuunnitelmaa.

#2 Code Academy

Kuten nimestä voi päätellä, tämä koodausresurssi opettaa sinulle teknisiä ja ohjelmointitaitoja useiden kurssien kautta. Kurssi kattaa seuraavat aiheet:

  • Verkkosivustojen kehittäminen (sisältää interaktiivisen koodauksen)
  • HTML, CSS, PHP, Python ja paljon muuta
  • Ruby ja Ruby on Rails
  • AngularJS, Java, JavaScript, jQuery ja niin edelleen
  • SQL ja Git
  • Komentorivi

Yli 25 miljoonaa ihmistä on oppinut tai opettelee koodaamaan tällä loistavalla alustalla. Code Academyn hyvä puoli on, että alusta antaa sinulle mahdollisuuden oppia ja ymmärtää koodausta tyhjästä.

Tämä koulutusyritys pyrkii myös tarjoamaan sinulle loistavan verkko-oppimiskokemuksen, ja se on tähän mennessä onnistunut melko hyvin.

#3 Khan Akatemia

Tällä oppimisalustalla on todella helppoa oppia ja kehittää ohjelmointitaitoja. Tämä johtuu siitä, että se ei vain luota ohjaajiin opettamaan opiskelijoita, vaan myös antaa opiskelijoille mahdollisuuden jakaa tuntemansa ohjelmat muiden opiskelijoiden kanssa.

Tämäntyyppinen jaettu oppiminen lisää käyttäjien sitoutumista ja auttaa osallistujia ymmärtämään asioita nopeammin. Myös videoiden käyttö tietokoneohjelmoinnin eri vivahteiden opettamiseen auttaa sinua nopeasti tutustumaan siihen, mitä yrität tehdä tietokoneellasi.

Se ei rajoitu vain tietokoneohjelmointiin, vaan myös auttaa sinua oppimaan erilaisia ​​tietotekniikan ja koodauksen alaan kuuluvia asioita koodin oppimisohjeilla, jotka kestävät tunnin.

Näin voit oppia HTML:ää, CSS:ää, JavaScriptiä, animaatioita ja paljon muuta valmistaaksesi verkkosivustoja ja pelejä. Lisäksi Khan Academyssa on kursseja, jotka auttavat sinua omien tietokantojen valmistelussa.

Tämä alusta tarjoaa myös verkko-oppimismahdollisuuksia ohjelmoinnin lisäksi useisiin muihin aineisiin.

#4 Codewars

Tämän koodin oppimissivuston avulla voit oppia haluamasi ohjelmointikielen haastamalla sinut. Tällä hauskalla koodin oppimisalustalla voit ratkaista yhden haasteen kerrallaan (tunnetaan nimellä “kata”) ja terävöittää olemassa olevia taitojasi.

Voit joko oppia lisää suosikkiohjelmointikielestäsi tai tutustua uuteen kieleen, josta tiedät hyvin vähän. Joitakin tyypillisiä Codewarsin opettamia ohjelmointikieliä ovat JavaScript, CoffeeScript, Java, Ruby, Python, C# ja Clojure.

🔥 Empfohlen:  Kultaiset kiusaukset: Ferrero Rocherin vastustamattomien markkinointistrategioiden purkaminen

Tämän alustan ideana on rohkaista oppijoita jatkamaan kehittymistä jokaisen kohtaaman “katan” (haasteen) myötä.

Kun haasteet kovenevat, pääset ratkaisemaan korkeammalla sijaitsevia “katas”-arvoja. Ansaitset kunnian suorittaa jokainen “kata” ja edistyä seuraavalle tasolle.

Jokaisen haasteen lopussa voit myös verrata ratkaisuasi muiden ratkaisuihin ja keskustella erilaisista innovatiivisista tavoista käsitellä vastaavia ohjelmointitekniikoita asianomaisessa kehittäjäyhteisössä.

Hauskaa haasteita varten Codewars antaa sinun jopa luoda oman “katan” ja haastaa muita kehittäjiä. Niiden perimmäisenä tavoitteena on antaa kehittäjille mahdollisuus saavuttaa korkein potentiaalinsa.

#5 Coursera

Tämä on valtava verkkokirjasto erityyppisille koodauspohjaisille kursseille, joita opettavat useat professorit eri yliopistoista.

Coursera tarjoaa periaatteessa pääsyn joihinkin maailman parhaista kursseista verkossa (noin 1 773 kurssia) tekemällä yhteistyötä eri yliopistojen ja organisaatioiden kanssa (138 kumppania). Courseralla on siis loputon luettelo tietotekniikan aiheista, mukaan lukien big data SQL, robotiikka ja Python.

Vaikka kaikki kurssit ovat ilmaisia, jos haluat saada sertifioinnin tietystä aiheesta, sinun on maksettava vastaava maksu kyseisestä aiheesta. Todistuksen saamisen hinta vaihtelee 30–100 dollarin välillä kurssin valinnasta riippuen.

#6 Udemy

Tämä on maailmanlaajuisesti tunnettu verkko-oppimisalusta, joka tarjoaa tuhansia kursseja, jotka opetetaan video-opetusohjelmien kautta. Monista kursseista joudut maksamaan, mutta Udemy tarjoaa myös useita ilmaisia ​​kursseja.

Udemyn käsittelemiä aiheita ovat henkilökohtainen kehitys, elämäntapa, terveys ja kunto sekä kehitys. Koodaajana se tarjoaa sinulle myös tonnia kehityskursseja eri osioissa, kuten mobiilisovellukset, ohjelmointikielet, verkkokehitys, pelikehitys, tietokannat ja verkkokauppa.

Joten voit valita tarkoituksesi perusteella sopivan osion ja valita minkä tahansa saatavilla olevista ilmaisista kursseista tietosi lisäämiseksi.

Lisäksi voit tarkistaa jokaisen ilmaisen kurssin arviot ja arvostelut ennen ilmoittautumista. Tämä auttaa sinua valitsemaan parhaan saatavilla olevan ilmaisen Udemy-kurssin sinua kiinnostavasta aiheesta tai ohjelmointikielestä.

#7 Ilmainen Code Camp

Kuten nimestä voi päätellä, tällä alustalla on kyse koodauksen oppimisesta leirillä tai yhteisössä. Suuri osa tästä verkkosivustosta on, että se auttaa voittoa tavoittelemattomia järjestöjä koodaamaan. Sinun tarvitsee vain liittyä heidän verkkoyhteisöönsä ja osallistua koodaushaasteisiin ryhmänä.

Alusta opastaa sinua koodaushaasteiden läpi auttamalla sinua oppimaan matkan varrella. Sinulla on myös pääsy interaktiivisille kursseille ja koodausopetusohjelmille.

Lisäksi sinulla on mahdollisuus tavata muita kaupungissasi asuvia koodaajia ja pitää heidän kanssaan tiedonjakoistuntoja.

Voit myös usein käyttää sivuston yhteisön chat-huoneita ja pyytää apua muilta koodaajilta. Joten Free Code Camp ei vain auta sinua oppimaan koodaamista ilmaiseksi, vaan antaa sinulle myös mahdollisuuden rakentaa sovelluksia, jotka ovat hyödyllisiä voittoa tavoittelemattomille organisaatioille reaaliajassa.

Muutamia merkittäviä ohjelmointikieliä, joita voit oppia ja työstää tämän yhteisön avulla, ovat JavaScript, HTML5, CSS3, Node.js, D3.js, Databases, Git ja GitHub.

#8 edX.org

Tästä avoimen lähdekoodin korkeakoulutusalustasta on nopeasti tulossa maailmanlaajuisesti tunnettu oppimisresurssi, jossa on yli 5 miljoonaa oppijaa.

Tietojenkäsittelytieteen kategoriassa edX.org tarjoaa noin 166 erilaista kurssia. Monet näistä kursseista, kuten XSeries-kurssi, ovat maksullisia.

edX.org tarjoaa kuitenkin myös useita vahvistettuja kursseja ilmaiseksi, joiden avulla voit oppia erilaisia ​​ohjelmointikieliä omaan tahtiisi. Sinun tarvitsee maksaa ilmaisista kursseista vain, jos tarvitset todistuksen kurssin suorittamisesta ja hankkimastasi asiantuntemuksesta.

Tämän oppimisalustan kautta pääset tutustumaan C#:aan, Javaan, jQueryyn, C++:aan, Pythoniin, koneoppimiseen, R-ohjelmointiin, SQL:ään, mobiilisovellusten suunnitteluun tai kehittämiseen ja niin edelleen.

#9 Code Conquest

Tämä verkkosivusto voi auttaa sinua, kun olet astumassa koodauksen maailmaan. Vaikka sinulla ei olisi aavistustakaan siitä, mitä ohjelmointi tai koodaus on, Code Conquest -alusta voi auttaa sinua oppimaan perusasiat ja parantamaan niitä.

Code Conquestin avulla saat ilmaisen koodausoppaan alkuun, joka sisältää runsaasti ilmaisia ​​koodausoppaita.

Tämän oppaan avulla opit käyttämään tiettyä ohjelmointikieltä. Se tekee sinusta myös riittävän kyvyn määrittää, mikä koodauskielikoulutus sopii tarpeisiisi, ja voit sitten tehdä päätöksen sen mukaan.

Code Conquestin opettamia eri ohjelmointikieliä ovat PHP, JavaScript, Ruby, Python, C++, HTML ja CSS.

#10 Massachusetts Institute of Technology OpenCourseWare

Massachusetts Institute of Technology (MIT) OpenCourseWare (OCW) on MIT:n hieno aloite. Osana tätä alustaa kaikki MIT:n perustutkinto- ja jatko-tason kurssien oppimateriaalit tuodaan verkkoon, jotta voit opiskella niitä milloin tahansa ja missä tahansa ilmaiseksi.

🔥 Empfohlen:  10 Instagram-tilastoa, jotka jokaisen markkinoijan tulisi tietää vuonna 2023 [Infographic]

Muiden tarjottavien aineiden lisäksi tämä foorumi tarjoaa ilmaisia ​​tietotekniikan verkkokursseja.

Jotkin ohjelmoinnin johdantokurssit sisältävät Java-, Python-, C- ja C++- ja MATLAB-ohjelmoinnin verkko-opiskelun. Voit selata näitä ilmaisia ​​kursseja löytääksesi vaatimuksiasi vastaavan.

#11 GA Dash

GA Dash esittelee hauskan tavan oppia tekemään houkuttelevia verkkosivustoja selaimellasi. Sen avulla voit oppia erilaisia ​​verkkopohjaisia ​​ohjelmointikieliä, kuten JavaScript, HTML ja CSS. Hauskinta on, että sinua autetaan oppimaan verkkosivustojen tekemiseen projektien muodossa.

Jokaisella läpikäynnillä, jonka tarkoituksena on rakentaa mahtava verkkosivusto, rakennat pienen “projektin”. Kaikki esittelyt antavat siis lopulta mahdollisuuden luoda oman verkkosivustosi. Lisäksi se opettaa sinua rakentamaan responsiivisen (mobiiliystävällisen) verkkosivuston!

#12 Udacity

Tämä alusta tarjoaa useita kehittäjäpohjaisia ​​kursseja. Voit käyttää kaikkea kurssimateriaalia ilmaiseksi ja hienosäätää taitojasi etupään verkkokehittäjänä tai Android- tai iOS-kehittäjänä.

Kuitenkin, jos haluat saada tunnustuksen “nanotutkinnon” haltijaksi, sinun on maksettava heidän kurssinsa ja saatava ohjattua apua koko kurssin ajan.

Nanodegree-ohjelmat on suunnattu auttamaan sinua antamaan oikea suunta urallesi ja lisäämään työmahdollisuuksiasi. Lisäksi, jos olet kiinnostunut, voit tutustua heidän kurssimateriaaliinsa ilmaiseksi selvittääksesi, kannattaako heidän ohjattua nanotutkintokurssiaan tehdä.

Alusta tarjoaa useita tunnettujen yritysten, kuten Googlen, Facebookin, At&t:n ja Clouderan, rakentamia kursseja. Voit esimerkiksi käyttää Googlen ilmaista syväoppimiskurssia Udacity-verkkosivustolla.

#13 Google Android -koulutus

Jos olet kiinnostunut oppimaan Android-sovelluskehityksen vivahteita tyhjästä, Google voi olla sinulle erittäin hyödyllinen.

Tämä tekninen jättiläinen tarjoaa lukuisia Android-kehitysoppitunteja, mukaan lukien aloittelijoille suunniteltuja. Se tarjoaa myös useita koodinäytteitä, joita voit käyttää uudelleen omaan Android-sovelluskehitykseen.

Jos tämä ei riitä, Google tarjoaa sinulle jopa pääsyn erilaisiin Android-kehitykseen liittyviin online-videokoulutuskursseihin.

#14 Koodisoitin

Ainutlaatuinen asia tässä online-koodin oppimisalustassa on, että se paljastaa sinut videoille tai esityksille, jotka koskevat muiden luomaa koodia tyhjästä.

Lisäksi jokainen esittelytunti päättyy videoon ja yksityiskohtaiseen kuvaukseen aiheesta. Näin ollen olet periaatteessa alttiina useille tosielämän koodeille, jotka on jo onnistuneesti toteutettu.

Käymällä läpi tällaisia ​​todellisia tapaustutkimuksia saat paremman käsityksen siitä, kuinka tiettyä ohjelmointikieltä käytetään erilaisten vaatimusten perusteella.

Voit oppia kielistä, kuten HTML5, CSS3, JavaScript ja jQuery, joita monet käyttävät verkkosivustojen tai mobiilisovellusten luomiseen.

#15 Code School

Code School on toinen hyvä online-koodin oppimisalusta, joka tarjoaa ilmaisia ​​ja maksullisia kursseja. Eri kurssit järjestetään teknologia- ja ohjelmointitaitokohtaisten polkujen muodossa. Voit navigoida näiden eri oppimispolkujen läpi määrittääksesi, mikä kurssi sopii sinulle tarpeidesi perusteella.

Jotkut Code Schoolin polkujen tärkeimmistä ohjelmointi- ja teknisistä aiheista ovat Ruby, Python, HTML, CSS, iOS, JavaScript, SQL ja Git. Voit alkaa kokeilla ilmaisia ​​Code School -kursseja täällä.

#16 Odin-projekti

Tämän projektin tarkoituksena on auttaa sinua oppimaan verkkokehitystä verkossa ilmaiseksi. Osana heidän oppimisprosessiaan osallistut useisiin pieniin projekteihin, joiden avulla voit rakentaa oman työportfoliosi.

Saat myös mahdollisuuden työskennellä muiden opiskelijoiden kanssa ryhmänä erilaisissa projekteissa, mikä tehostaa oppimisprosessiasi.

Tämän sivuston tarkoituksena on opettaa sinulle useimmat perusohjelmointikielet, kuten Ruby ja Ruby on Rails, JavaScript, HTML5, CSS3 ja jQuery, joita tarvitaan verkkosivustojen rakentamiseen.

Se tarjoaa myös joustavan opetussuunnitelman, johon sinä ja muut opiskelijat voitte osallistua oppimiseesi. Ajatuksena on käyttää tehokkaimpia saatavilla olevia web-kehitystyökaluja.

#17 HTML5 Rocks

Kuten nimestä voi päätellä, tämä alusta keskittyy pääasiassa HTML5:n vivahteiden oppimiseen, jota käytetään laajasti verkkosivustojen ja mobiilisovellusten kehittämiseen.

Kiehtova asia tällä sivustolla on, että se on Google-projekti. Joten Googlen ammattilaiset ovat tuottaneet tämän sivuston sisällön ja kaikki sinulle tarjottavat opetusohjelmat, mukaan lukien resurssioppaat ja diakuvat.

HTLM5 Rocksin käsittelemät yksityiskohdat ovat hyödyllisempiä niille, jotka yrittävät parantaa olemassa olevia HTML5-taitojaan. Joten HTML5:n perustiedot saattavat vaatia ennen kuin aloitat tämän sivuston käytön.

#18 A List Apart

Tämä on blogi, joka sisältää runsaasti laadukasta materiaalia, artikkeleita ja kirjoja, joista on hyötyä, kun yrität oppia ohjelmointitaitoja.

🔥 Empfohlen:  5 parasta Twitter-uudelleentwiittausbottia vuonna 2023

Se keskittyy koodaustaitoon verkkosivustojen kehittämistä varten, ja siinä on paljon kirjoittajia, jotka osallistuvat tähän kauniisti suunniteltuun blogiin. Nämä avustajat kirjoittavat kirjoja ja järjestävät web-sisältöön, verkkosivustojen suunnitteluun ja koodaukseen liittyviä työpajoja tai tapahtumia.

A List Apart on ihanteellinen referenssisivusto ihmisille, jotka tekevät verkkosivustoja tai jotka ovat kiinnostuneita verkkosivustojen tekemisestä.

#19 SitePoint

Tämä on toinen erittäin hyödyllinen blogi, jos haluat laadukasta materiaalia eri ohjelmointikielistä. Ne eivät ainoastaan ​​auta sinua oppimaan kielten, kuten HTML:n, CSS:n ja JavaScriptin, perusteita, vaan myös jakavat näkemyksiä WordPressin tietoturvasta, Swiftistä, React.js:stä ja niin edelleen.

SitePoint sisältää yksityiskohtaista tietoa kaikista sellaisista aiheista, jotka voivat auttaa ohjelmointimatkaasi.

#20 TutsPlus

Tämä blogi tarjoaa yli 20 750 ilmaista opetusohjelmaa, videota ja muuta, joiden avulla voit oppia eri ohjelmointikielten perusteet ja teknisiä asioita.

Kaikki opetusohjelmat ovat projektipohjaisia ​​ja tarjoavat vaiheittaiset ohjeet sekä asianmukaiset kuvakaappaukset ohjeiden ymmärtämiseksi paremmin. Siinä on myös useita videokursseja, jotka kattavat tietojenkäsittelyn ja muut aiheet.

TutsPlus-verkkosivusto tarjoaa myös useita maksullisia kursseja, e-kirjoja ja niin edelleen kattavan oppimiskokemuksen valitsemallasi koodauskielellä. Teknisen ohjelmoinnin näkökulmasta voit oppia CSS-, JavaScript-, Node.js-, Swift-, WordPress-, Joomla- ja muista blogialustoista.

#21 Tuntien jälkeen ohjelmointi

After Hours -ohjelmointi on ollut olemassa muutaman viime vuoden ajan, ja siinä on paljon erilaisia ​​opetusohjelmia Pythonin, PHP:n ja monien muiden peruskäsitteiden oppimiseen.

Yllä oleva on vain lyhyt luettelo alustoista tai verkkosivustoista, joiden avulla voit oppia koodaamista tai ohjelmointia verkossa ilmaiseksi.

Voi olla monia muita tehokkaita koodin oppimistyökaluja.

Jos olet käyttänyt tällaisia ​​työkaluja suurella menestyksellä, jaa kokemuksesi alla olevassa kommenttiosiossa ja kiitos lukemisesta!

#22 Codeasy.net

Codeasy on luultavasti uusin koko listalta. Se on varsin mielenkiintoinen koulutuskurssi, koska se ajaa uuden käsitteen tietojenkäsittelytieteen opiskeluun. Aloitat siellä oppimisen lukemalla seikkailutarinan taistelukoneista tulevaisuudessa. Matkalla kohtaat haasteita, joiden ratkaiseminen vaatii todellista koodausta. Lopullinen tavoite on pelastaa maailma konehyökkäykseltä. Ja erittäin tärkeänä sivuvaikutuksena – tule ohjelmistokehittäjäksi.

Kurssi keskittyy tietojenkäsittelytieteen perusteisiin C#:n avulla. Se on ilmainen ja suunniteltu täysin aloittelijoille. Se alkaa “Hei maailma” -ohjelmalla, ja se ohjaa sinut läpi kaiken, mitä tarvitset ensimmäisen laskimen kirjoittamiseen, edistyneempiin aiheisiin, kuten taulukoihin ja syötteiden validointiin. Kaikki lukemaan osaavat voivat aloittaa oppimisen siellä.

Codeasylla on tuki-slack-ryhmä, jossa kuka tahansa maailmanpelastusmatkalleen eksynyt voi esittää kysymyksiä ja saada merkityksellisiä vastauksia 12 tunnin sisällä.

#23 – Code Avengers

Code Avengers on suunnattu 5–14-vuotiaille lapsille ja tarjoaa heille hauskan ja interaktiivisen ohjelmointioppimisympäristön. Se on myös loistava resurssi koulun opettajille, jotka haluavat auttaa oppilaitaan koodaamaan. Koska sen kohde on nuorempi ikäryhmä, se on ihanteellinen aikuisille, jotka ymmärtävät myös, ketkä eivät ole niin tekniikkamielisiä.

Code Avengers toimii Uudessa-Seelannissa. He tarjoavat myös Code Camps -leirejä, joissa on 1–3 päivää koodauskoulutusta. Näitä leirejä on kaikkialla maailmassa ja eri osavaltioissa Yhdysvalloissa. Voit oppia koodauskieliä, kuten C++, HTML, Python, pelisuunnittelua ja monia muita. Ne tarjoavat myös näitä kursseja useilla kielillä, joten ne ovat kaikkien saatavilla.

Seuraavat kaksi välilehteä muuttavat sisältöä alla.

Nimeni on Jamie Spencer ja olen viettänyt viimeiset 10 vuotta rakentaen rahaa tienaavia blogeja. Väsyttyäni 9-5-päiviin, työmatkaan enkä koskaan nähnyt perhettäni, päätin, että haluan tehdä joitain muutoksia, ja julkaisin ensimmäisen blogini. Sen jälkeen olen julkaissut monia menestyneitä niche-blogeja ja myytyäni selviytymisblogini päätin opettaa muita ihmisiä tekemään samoin.

Table of Contents