Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

22 parasta rahaa ansaitsevaa verkkosivustoa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 22 parasta rahaa ansaitsevaa verkkosivustoa

Etsitkö tapoja ansaita ylimääräistä rahaa verkossa? Tutustu näihin parhaiten ansaitseviin verkkosivustoihin, jotka tarjoavat erilaisia ​​mahdollisuuksia ansaita rahaa kotoa käsin. Kyselyjen tekemisestä pelien pelaamiseen nämä sivustot tarjoavat laillisia tapoja ansaita rahaa poistumatta kotoa.

Takana ovat ajat, jolloin offline-liiketoiminnan menetelmät olivat ainoa tapa ansaita elantonsa. Nykyään verkkoyrityksen perustaminen vaatii vähän tai ei ollenkaan investointeja. Rahan ansaitsemisesta verkossa on tullut helpompaa kuin koskaan, lisäetuna on työskennellä mukavasti kotona ja vapaus asettaa oma aikataulusi. Parasta online-rahaa tekevissä sivustoissa on, että ne ovat luotettavia ja helppokäyttöisiä, joten voit valita osaamisesi mukaisen markkinaraon.

Vaikka siellä on kuitenkin laillisia sivustoja, on myös huijauksia ja petoksia, joita kannattaa varoa. Tutustu sitten näihin parhaiten ansaitseviin verkkosivustoihin, jotka tarjoavat erilaisia ​​mahdollisuuksia ansaita rahaa kotoa käsin.

22 parasta verkkosivustoa ansaita rahaa verkossa

Löydä parhaat rahaa ansaitsevat verkkosivustot, jotka voivat auttaa sinua ansaitsemaan rahaa verkossa:

1) YouTube

Tarinankerronta alkoi digitalisaation aikakaudella. Nyt on helpompaa kommunikoida tehokkaasti visuaalisten kanavien avulla, ja kaikki kunnia kuuluu YouTubelle. Voit myös käyttää YouTubea rahan ansaitsemiseen, ja tämä vaihtoehto sopii parhaiten ihmisille, jotka voivat luoda sisältöä, joka vetoaa ihmisiin.

Parasta YouTubessa on, että kuka tahansa voi ladata videon mistä tahansa aiheesta. Voit ansaita eri tavoilla, kuten mitä enemmän näyttökertoja saat, sitä enemmän rahaa saat YouTubesta. Toinen tapa on, että jos saat mainoksia videoosi, voit ansaita noin 1–3 dollaria 1000 videon katselukertaa kohden.

Mutta menestyäksesi on tärkeää, että valitset markkinaraon, jonka ympärille luot sisältöä.

2) Amazon

Tarpeetonta sanoa, että se on yksi luotettavimmista online-ansaintasivustot. Ne tarjoavat sinulle valtavan valikoiman tuotteita, joista voit valita myytäväksi ja ostettavaksi. Jos haluat myydä tuotteesi Amazonissa, sinun on ensin luo myyjätilija kun rekisteröintiprosessi on valmis, voit ladata tuotteesi sinne.

Voit myös ansaita heidän kumppaniohjelmallaan myymällä muita tuotteita; voit ansaita hyvän määrän palkkioita. Se on erittäin suuri sähköisen kaupankäynnin alusta; miljoonat potentiaaliset ostajat vierailevat siellä joka kuukausi; näin ollen myös tuotteen myyntimahdollisuudet ovat korkeat.

Hämmästyisit, kun tietäisit, että vuonna 2020 he ansaitsivat 3,86 miljardia dollaria, ja tästä viidenneksestä syntyivät kolmannen osapuolen yritykset. Lisäksi tietojen mukaan yli 45 % online-tuotehauista Yhdysvalloissa alkaa vain Amazonista. Tämän alustan ansaintamahdollisuudet ovat rajattomat, joten sinun kannattaa hyödyntää tämä jättiläinen verkkokauppa.

Lue myös: 120 parasta kumppaniohjelmaa

3) Upwork

Tämä sivusto on linkkinasta yritysten ja freelancerien välillä maailmanlaajuisesti; he voivat muodostaa yhteyden ja tehdä yhteistyötä Upworkin erilaisissa projekteissa ilman vaivaa. Se on luotettava alusta ja sitä käyttävät miljoonat käyttäjät. Tämä on erinomainen verkkosivusto aloittaaksesi ja tehdä korkeapalkkainen keikka taitosi mukaan.

Täällä voit olla yhteydessä ihmisiin, jotka palkkaavat freelancereita; ne eivät tarjoa mahdollisuuksia. Ensimmäinen askel aloittaa on suorittamalla rekisteröintiprosessi, joka on hyvin yksinkertainen. Täältä saat työn kokemuksesi mukaan; mitä enemmän kokemusta ja arvosteluja sinulla on, sitä suuremmat mahdollisuudet on saada hyvää rahaa.

Yleensä välitysprosentti on noin 5–20 prosenttia, ja hyvä puoli on, että voit saada täältä kaikenlaisia ​​freelancereita, kuten sisällönkirjoittajia, web-suunnittelua, graafista suunnittelua, kirjoittamista, virtuaaliassistenttia jne.

4) Zirtual

Jos sinulla on hyvät hallinnolliset taidot, tämä on paras alusta ansaita rahaa. Parin viime vuoden jälkeen virtuaaliassistenttien kysyntä on kasvanut valtavasti. Virtuaaliassistenttina voit työskennellä missä tahansa ja hoitaa tehtäviä, joihin asiakkailla ei ole aikaa, kuten laskujen maksaminen, matkojen varaaminen, tapaamisten ajoittaminen, sosiaalisen median tilien käsittely jne.

On monia ihmisiä, joilla ei ole aikaa hallita kokouksiaan ja seurata asioitaan, joten he etsivät ihmisiä, jotka voivat järjestää kaiken tämän heille. Zirtual auttaa yhdistämään ehdokkaat ihmisiin, jotka etsivät virtuaalista avustajaa. Voit ansaita noin 10–15 dollaria tunnissa aloittelijana, ja se kasvaa kokemuksesi kasvaessa.

5) Swagbucks

Tämä sivusto aloitti toimintansa vuonna 2016, ja vain parissa vuodessa siitä on tullut yksi parhaat rahaa ansaitsevat verkkosivustot. Rahan ansaitsemisen aloittaminen tämän sovelluksen kautta ei vaadi erityisiä taitoja; sinun tarvitsee vain katsoa videoita YouTubessa ja selata verkkokauppasivustoja. Parasta on, että kun kirjaudut heidän ilmaiselle tililleen, he antavat sinulle 10 dollarin tervetuliaisbonuksen.

Kun tili on luotu sen jälkeen, he antavat sinulle muutaman päivittäisen tehtävän, ja saat palkintoja suorittamisesta. Voit myös osallistua kyselyihin, pelata pelejä, tehdä ostoksia verkossa, löytää tarjouksia ja ostaa lahjakortteja ansaitaksesi enemmän pisteitä.

Jos pidät ikkunoiden ostoksista ja videosisällön katselusta, tämä on täydellinen alusta sinulle. Niistä ansaitsemasi pisteet voidaan käyttää erilaisilla alustoilla, kuten Amazon, Walmart jne. Voit myös saada nämä rahat siirrettynä pankkitilillesi tai lahjakuponkien muodossa tehtävästä riippuen.

🔥 Empfohlen:  Verkkosivuston käynnistämisen tarkistuslista: 10 asiaa, jotka on tarkistettava ennen käynnistämistä

Lue myös: 32 parasta online-työpaikkaa opiskelijoille rahan ansaitsemiseksi

6) Fiverr

Se on freelance-sivusto, jossa voit saada kaikenlaisia ​​töitä, ja saat hyvän summan rahaa, koska vähimmäispalkka alkaa 5 dollarista. Täältä voit saada kaikenlaisia ​​töitä, kuten käännöksiä, logosuunnittelua, graafinen suunnittelu, äänen editointi jne. Tälle sivustolle ihmiset lataavat työpaikkoja, ja voit hakea niitä ja laittaa summan, jolla olet valmis työskentelemään. Jos työnantaja hyväksyy hinnoittelun, hän nimittää sinut tehtävään.

Fiverr on yksi nopeimmista tavoista ansaita rahaa, sillä heidän maksamansa summa on erinomainen plus, työvaihtoehtoja on useita ja voit valita minkä tahansa työn, jonka haluat tehdä. Vähimmälläkin taidolla voit käyttää tätä alustaa ja ansaita helposti noin 50 dollaria tunnissa. Jos siis sinulla on taitoja ja haluat aloittaa freelancerina, tämä sivusto on sopiva sinulle.

7) Messho

Aivan kuten voit ansaita rahaa YouTubesta, sama pätee myös Messhoon, mutta saatat miettiä, miten? Se voidaan tehdä jälleenmyymällä; voit ryhtyä jälleenmyyjäksi Meeshossa ja alkaa jakaa tuotteistasi ja luetteloistasi valokuvia verkostosi kanssa Facebook-sivullasi.

Meesho on jälleenmyynnin maailman nopeimmin kasvava alusta, jonka kautta voisi ansaita hyvän summan rahaa. Jos sinulla ei ole tuotetta, voit liittyä jälleenmyyjäksi, ja hyvä puoli on se, mitä sinulle toimitetaan brändisi nimissä. Mitä enemmän tilauksia saat, sitä enemmän voit ansaita rahaa.

Sinun tarvitsee vain lisätä marginaali myymillesi tuotteille ja alkaa tuottaa voittoa. Voit jopa ryhtyä vaikuttajaksi, jos sinulla on laaja verkosto ja ansaitset rahaa tukemalla ja arvioimalla tuotteita.

Lue myös: Yli 50 parasta toistuvaa kumppaniohjelmaa

8) Etsy

Jos olet taiteellinen ja luova, tämä on erinomainen paikka ansaita rahaa. Etsyssä ihmiset etsivät yleensä sellaista henkilöä, joka osaa tehdä räätälöityjä asioita, kuten koruja, kortteja, magneetteja, koriste-esineitä jne. Voit myös myydä luovia töitäsi siellä ja saada siitä hyvän summan rahaa.

Tämän alustan korostava puoli on, että siinä on helppo navigoida ja perustaa kauppa. Siten voit perustaa oman pienyrityksesi täällä myymällä mallejasi. Etsyssä he myyvät vain erityisesti suunniteltuja ainutlaatuisia tuotteita ja tuotteita, jotka on valmistettu käsin. Hämmästyisit, kun tietäisit, että heillä on yli 1,7 miljoonaa aktiivista kauppiasta ja yli 28,6 miljoonaa aktiivista ostajaa.

Siten päästäksesi sinne on valtava todennäköisyys saada tunnustusta tuotteistasi täällä ja ansaita sen kautta hyvän summan rahaa.

9) Freelancer.com

Tämä on loistava verkkosivusto ihmisille, jotka etsivät töitä freelancerina, koska täällä voit saada kaikenlaisia ​​​​töitä helposti ja saada kunnollisen summan rahaa. Voit valita osaamisesi mukaisen markkinaraon, jossa haluat tehdä työtä, ja hakea sitä. Se on luotettava ja luotettava alusta, ja sillä on vähemmän tai ei ollenkaan valituksia työnantajilta ja työntekijöiltä.

Erilaisia ​​työpaikkoja, joita voit saada täältä, ovat kirjoittaminen, ohjelmointi, suunnittelu, kehitys jne. Valittavana on 100 kategoriaa. Voit luoda tilin ilmaiseksi Freelancer.com-sivustolla, ja kun tili on luotu, voit etsiä taitosi mukaisia ​​projekteja ja tehdä tarjouksen.

Kun sinut on valittu, sinun on suoritettava tehtävät ajallaan, ja he maksavat sinulle hyväksymiesi ehtojen mukaisesti.

10) Enkeli lista

Jos kaipaat työskentelyä start-up-yrityksissä tai haluat saada osaamisesi mukaista työtä, tämä on paras rahaa ansaitseva verkkosivusto. Jotta voit työskennellä heidän kanssaan, sinun on ensin luotava täysin ilmainen tili, annettava perustietosi täyttämällä lomake ja sitten ladattava ansioluettelosi ja yhdistettävä LinkedIn-profiilisi.

Kun olet suorittanut rekisteröintiprosessin ja toimittanut kaikki vaaditut tiedot, asiakkaat ottavat sinuun yhteyttä kokemuksesi ja koulutustaustasi perusteella. Täältä pääset helposti töihin, jos olet suunnittelija, insinööri, tuotepäällikkö, markkinoija jne. Hyvä asia on, että voit mainita myös etsimäsi palkan.

11) Udemy

Se on tunnettu verkkosivusto, joka keskittyy verkkokursseihin ja -koulutukseen; se on myös yksi kattavimmista alustoista kurssien osalta. Udemyn avulla ihmiset voivat rekisteröityä kurssin ohjaajiksi, ja sen avulla voidaan myös tavoittaa opiskelijoita. Se on loistava online-koulutuspaikka Internetissä; Täällä voit myös myydä ja ostaa koulutus- ja kurssituotteita.

Voit myös luoda kurssimateriaalisi ja saada siitä rahaa, ja heidän maksama summa on melko hyvä. Ne tarjoavat myös erilaisia ​​työkaluja, joita voit käyttää kurssimateriaalin suunnittelu. Heidän kanssaan työskentelyssä on monia etuja: joustavuutta, etätyötä, palkka on hyvä, lisäksi voit tavoittaa opiskelijat ja auttaa heitä hankkimaan tietoja ja taitoja.

🔥 Empfohlen:  13 parasta korkeapalkkaista työtä 18-vuotiaille

Vaikka on vaikea sanoa, kuinka paljon voit ansaita kuukaudessa, aloittelijana pystyt tienaamaan noin 700 dollaria kuukaudessa yhdestä hyvästä harjoittelusta, ja se kasvaa ajan myötä, jos he rakastavat työtäsi.

12) Guru

Se on toinen suosittu freelance-sivusto, jolla on yli 3 miljoonaa rekisteröityä freelanceria. Sillä on työmahdollisuuksia erilaisille ammattilaisille, kuten web-kehittäjä, kirjoittaja, suunnittelu, kääntäminen, myynti, hallinto jne. Se on luotettava sivusto, sillä se on ollut markkinoilla jo yli 20 vuotta ja mikä jo itsessään todistaa uskottavuutensa.

He veloittavat 4,95–8,95 prosentin transaktiomaksun, koska se riippuu jäsentasostasi. Gurulla on myös ilmainen versio, johon voit liittyä ja hakea töitä maksamatta mitään, mutta haittapuolena on, että voit tehdä vain 10 tarjousta kuukaudessa.

Jos olet tosissasi työn saamisessa, on suositeltavaa valita tasopohjainen jäsenyys. Kuten tässä, saisit enemmän tarjouksia, ja myös palkkioprosentti olisi pienempi, ja saisit myös paljon premium-ominaisuuksia.

13) Ihmisiä tunnissa

Se on loistava alusta markkinoijille, ohjelmistosuunnittelijoille ja SEO-ihmisille, koska täällä he voivat ansaita valtavan määrän rahaa. People Per Hour on tunnettu alusta erinomaisten projektien saamiseen, ja se keskittyy enemmän tuntipalkkaisiin projekteihin.

Älä huoli; ei ole hämmennystä maksaessasi sinulle, sillä heillä on Workstream, joka pitää kirjaa kaikesta tekemästäsi työstä, joten vaivaa ei ole. Täällä voit saada hyviä töitä, ja he valitsevat muutaman hakijan vain tarkastelemalla heidän osaamistaan ​​ja kokemustaan.

He ovat tiukkoja hakuprosessin suhteen, koska he haluavat työnantajien saavan laadukasta työtä. Niillä on vaihteleva maksurakenne, joka riippuu tekemäsi työn määrästä, joka on yleensä 5–20 prosenttia.

14) Fatllama

Tämä alusta on suhteellisen erilainen kuin muut luettelossa olevat alustat, koska sen avulla voit vuokrata omaisuutesi haluamallasi hinnalla. Tämä on hyvä tapa ansaita rahaa kotona istuen, koska sinun ei tarvitse tehdä paljon vaivaa; sinun tarvitsee vain listata tuotteesi tai tavarasi Fatllamaan, ja tuotetta tarvitsevat ihmiset ottavat sinuun yhteyttä.

Voit helposti ansaita 50–10 000 dollaria kuukaudessa lainaamalla tavaroitasi lyhyeksi ajaksi. Tämä ei vaadi investointeja, ja kannustat myös hyvää lainaamisen kulttuuria ostamisen sijaan.

Fatllama tarjoaa sinulle tarvitsemasi tavaran, mutta myös vuokraamisen, kun ne eivät ole käytössä. Tämä on hyödyllistä ihmisille, jotka muuttavat kaupunkiin lyhyeksi ajaksi eivätkä halua kantaa kaikkia vanhoja tavaroitaan eivätkä halua kuluttaa uuden ostamiseen vähään aikaan. Siten he voivat ottaa vuokralla olevat tavarat ja palauttaa ne, kun tarkoitus on ratkaistu, he voivat palauttaa ne.

15) Toptal

Se on yksi niistä parhaat sivustot ansaita rahaa verkossa koska se on luotettava alusta, ja sillä on työpaikkoja monilta yrityksiltä. Toptalin mukaan heillä on parhaat 3 % freelance-lahjakkuuksista liike-elämässä, suunnittelussa ja tekniikassa. Tämä alusta on ollut markkinoilla yli 12 vuotta, ja parasta on, että he eivät veloita mitään rekisteröinnistä.

He päivittävät työpaikkoja päivittäin, mikä tarkoittaa, että saat uusia työpaikkoja Toptalista joka päivä. Voit myös lähettää sähköpostisi, jotta saat ilmoituksen sähköpostitse aina, kun jokin työpaikkailmoitus liittyy hakuusi. Yksi asia, joka sinun on pidettävä mielessä, on se, että kaikkien freelancerien on läpäistävä seulontaprosessi ennen listalle pääsemistä.

Sinun on joko todistettava taitosi tarjoamalla portfolio tai suoritettava verkkotesti. Heillä on lukuisia toimeksiantoja freelancereille, ja kysytyimpiä taitoja ovat digitaaliset projektipäälliköt, UI &UX -suunnittelijat, Front-End-kehittäjät, AWS-asiantuntijat jne.

16) Broxer

Tällä sivustolla on yli 68 % käyttäjistä Intiasta, ja ne näyttävät myös maksut INR:inä, jotta sinun ei tarvitse muuntaa sitä tarkistaaksesi nykyisen kurssin. Sillä on valtava valikoima, joista valita kaikilla aloilla, kuten grafiikka ja suunnittelu, kirjoittaminen ja kääntäminen, digitaalinen markkinointi, ohjelmointi jne.

Hyvä puoli on, että he mainostavat työpaikkoja myös markkinoinnin, kirjoittamisen, liiketoiminnan ja elämäntapojen aloilta. Boxerista löydät myös online- ja offline-paikan päällä olevia freelance-töitä. Hakeaksesi työpaikkaa tälle alustalle, sinun tulee lähettää sähköposti, jossa on suorat tietosi yritykselle, ja yrityksen sähköpostiosoite mainitaan Boxerin verkkosivuilla.

17) ShareASale

Se on erinomainen rahaa tienaava sivusto, koska se ei ole vain luotettava, vaan myös hyvin maksettu affiliate-markkinointialusta. Tämä alusta on hyödyllinen sekä kauppiaille että tytäryhtiöille, koska he saavat hyvän palkkion, ja entiset saavat suuria liidejä.

Ainutlaatuista tällä sivustolla on, että tavallinen ihminen saa poikkeuksellisia tapoja ansaita rahaa yksinkertaisella tavalla. Syy siihen, miksi kauppiaat suosivat tätä alustaa, on se, että kun monet tytäryhtiöt markkinoivat tuotettaan ja antavat arvosteluja, se lisää automaattisesti myyntiä, koska tätä kautta voidaan lähestyä laajaa lukijakuntaa.

🔥 Empfohlen:  Kuinka ladata Smart Prepaidille

Yhteistyökumppanina saat hyvän määrän palkkioita, ja mitä enemmän tuotteita myyt, sitä enemmän voit ansaita. Välityspalkkio alkaa 10 %:sta, mutta on neuvoteltavissa molempien osapuolten kesken.

Lue myös: 17 parasta ilmaista kuvan isännöintisivustoa

18) TaskRabbit

Tämä alusta on verrattain erilainen kuin muut, koska se yhdistää sinut työnantajiin, jotka haluavat saada muutaman pienen palvelun, kuten kirjahyllyn kokoamisen, autotallin siivouksen jne. Voit valita niin monta tehtävää kuin haluat ajan saatavuuden mukaan. , ja he maksavat sinulle hyvin niistä.

Tämä sivusto on perustettu vuonna 2008, ja täällä ihmiset voivat saada pieniä palveluita “Taskersilta”. TaskRabbitiin liittyminen on melko yksinkertaista; sinun on avattava heidän verkkosivustonsa ja rekisteröidyttävä verkossa antamalla perustietosi, kuten nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite, taitosi, kotiosoite jne.

He tekevät myös taustatarkistuksen, ja kun olet selvittänyt, että kaupungissasi on aloitusistunto. Sen jälkeen voit ladata heidän sovelluksensa ja alkaa etsiä töitä/keikkoja. Voit myös mainita hinnat, joissa haluaisit työskennellä, mutta muista, että ne ottavat Taskersilta 15 %:n palkkion tuntihinnoista.

19) Fotolia

Tämä on yksi upeista rahaa ansaitsevat verkkosivustot, erityisesti valokuvaamisesta kiinnostuneille. Täällä voit muuttaa intohimosi valokuvaukseen ammatiksi ja ansaita sen kautta kunnollisen summan rahaa. Voit myydä ottamasi valokuvat arkistovalokuvauskäyttöön.

Napsautat esimerkiksi vuoristokuvaa, ja kustantaja etsii samaa, hän voi ostaa Fotoliasta kuvan käyttöoikeudet, ja sinä saat osan siitä rahoista. Näin ollen tämä on erinomainen alusta valokuvauksen harrastajille, sillä intohimonsa ohella he voivat ansaita muutaman dollarin ilman paljon vaivaa.

20) Redbubble

Se on luotettava online-ansaintaalusta tilaustulostamiseen, ja se on myös yksi helpoimmista sivustoista ansaita rahaa. Tämän sivuston tuotteet ovat peräisin eri suunnittelijoilta ja taiteilijoilta, jotka lataavat mallinsa tänne. Kun joku tekee ostoksen, hän tulostaa mallin tuotteeseen ja lähettää sen asiakkaalle, jos hän sitä pyytää. Niiden luoja saa palkkion, joka on yleensä noin 10–30 % ostohinnasta.

Jotta voit ryhtyä myyjäksi Redbubblessa, sinun on luotava tili heidän kanssaan. Kun tämä on tehty, sinun on ladattava työsi. Saat myös mahdollisuuden valita, missä tuotteissa haluat kuvituksen näkyvän, kuten värin, sijainnin jne. Voit myös antaa niille kuvauksen tai avainsanat. Kun tuote on julkaistu, se on valmis myyntiin.

Jos asiakas pitää suunnittelustasi ja saa sen painetuksi, saat rojaltimaksun, joka olisi jokin prosentti myyntihinnasta.

21) Ysense.com

Tämä on yksi niistä parhaat rahaa tienaavat verkkosivustot koska he ovat tehneet ansaitsemisesta verkossa erittäin yksinkertaista ja helppoa. Se on maksullinen napsautussivusto, ja voit ansaita rahaa sen kautta kahdella tavalla – napsauttamalla mainoksia ja ohjaamalla ihmisiä heidän sivustoonsa. Molemmat ovat hyvin yksinkertaisia ​​tapoja ja vaativat vain vähän vaivaa, ja tämä voidaan tehdä istuen missä tahansa milloin tahansa.

Tämän sivuston palkka on suhteellisen pienempi ja sopii parhaiten korkeakouluopiskelijoille; mainosten napsauttamisesta ja katselemisesta saat jopa 0,02 dollaria. Saat viittauksista 0,50 dollaria, kun suositeltu jäsen ansaitsee 1 dollarin katsomalla mainoksia. Mutta hyvä asia on, että se on luotettava verkkosivusto maksamisen suhteen ja heidän maksuvaihtoehtonsa ovat Pay Pal, Payza ja pankkisekit.

22) Happy Box

HappyBox on pelisovellus, jonka avulla käyttäjät voivat ansaita rahaa pelatessaan pelejä. Sovellus sisältää laajan valikoiman pelejä, mukaan lukien arcade-, pulma- ja strategiapelejä. Käyttäjät voivat ansaita rahaa pelaamalla pelejä ja suorittamalla erilaisia ​​sovelluksen sisäisiä tehtäviä, kuten katsomalla videoita ja vastaamalla kyselyihin. Ansaitut rahat voi nostaa PayPalin kautta tai muuttaa lahjakorteiksi. Sovellus on saatavilla sekä Android- että iOS-alustoille.

Suositus: 100 oudointa verkkosivustoa, jotka saavat sinut hämmentymään

Sinun ei pitäisi koskaan luottaa yhteen tulolähteeseen; sinun tulee aina monipuolistaa sitä tekemällä erilaisia ​​asioita. Nämä online-ansaintasivustot ovat loistava tapa saada passiivisia tuloja, koska voit tehdä ne helposti myös kokopäivätyösi ohessa. Kaikki yllä mainitut sivustot ovat helppokäyttöisiä, turvallisia ja luotettavia.

Niiden hyvä puoli on, että voit tehdä niin paljon työtä kuin haluat ja voit tehdä sen etänä. Lisäksi ne ovat stressitön tapa ansaita rahaa. 2000-luvulla tämä on erinomainen tapa lisätä tulovirtaasi olemalla itsenäinen ja vapautesi koskematon.