Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

22 pöydän alla työpaikkaa, joista maksetaan käteisellä (ja kuinka löytää ne)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 22 pöydän alla työpaikkaa, joista maksetaan käteisellä (ja kuinka löytää ne)

Vaikka suurin osa työpaikoista nykyään maksetaan suoralla talletuksella, monet työpaikat maksavat edelleen käteisellä.

Tässä artikkelissa “käteisellä” tarkoitetaan rahaa, jonka saat etukäteen ja suoraan, joko paperirahana tai sähköisellä tilisiirrolla pankkillesi, PayPal- tai Venmo-tilillesi.

Useimmissa tapauksissa nämä pöydän alla työpaikat ovat itsenäisiä urakoitsijoiden rooleja muodollisen W-2-työllisyyden sijaan. Merkitsemme jokaiselle alla luetellulle vaihtoehdolle, onko online- tai keikkatalousvaihtoehto saatavilla. Monet tämän listan työpaikat voidaan muuttaa myös pienimuotoisiksi yrityksiksi.

Muista, että verojen kiertäminen pöydän alla on laitonta. Vaikka käteisen palkan saamisesta jokaisen työvuoron tai keikan lopussa on etuja, olet silti vastuussa tulojen ilmoittamisesta.

Huomautus: Alla olevat työt on lueteltu aakkosjärjestyksessä.

#1. Automaattinen yksityiskohta

Tämä työ voi olla yhtä yksinkertaista kuin ajoneuvojen pesu ja imurointi tai täyden palvelun vahaus, kevlar-pinnoitteen levitys, kiillotus ja öljytahrojen poisto. Kun saat lisää asiakkaita ja kokemusta, voit tarjota enemmän palveluita lisämyyntiä ja tulojasi kasvattamiseen.

Kuinka saada tämä työ: Mainosta omia palveluitasi paikallisten Facebook-ryhmien kautta ja luo verkkosivusto kohdistaaksesi asiakkaita paikallisellasi. Harkitse paikallisten korjaamoiden tai autotarvikekauppojen pyytämistä säilyttämään käyntikorttisi tai esitteesi myymälöissään.

Kuinka paljon se maksaa: 10-18 dollaria tunnissa.

Provinkki: Miksi tarjota vain yksityiskohtia autoille? Kasvata markkinoitasi tarjoamalla yksityiskohtia matkailuautoille, veneille, puoliskoille ja muille ajoneuvoille.

Keikkatalousvaihtoehto: Vaikka tällä hetkellä ei ole sovellusta autojen yksityiskohtiin, voit keskustella paikallisen Turon kaluston omistajan kanssa saadaksesi potentiaalista liiketoimintaa.

#2. Lastenhoito/lastenhoito

Tämä voi olla yksi parhaista tavoista ansaita rahaa nopeasti ja helposti – varsinkin jos olet teini-ikäinen, jolla on joustava aikataulu tai vanhempi, jolla on omia pieniä lapsia. Jos olet aikuinen, jolla on auto, saat enemmän palkkaa lastenhoitajana tai au pairina, joka voi auttaa kotitehtävissä, viedä lapset tunneille ja harjoituksiin sekä valmistaa aterioita.

Kuinka saada tämä työ: Vanhemmat haluavat jonkun, jonka he tuntevat ja joihin he luottavat, huolehtivan lapsistaan, joten suusta suuhun perustuva verkostoituminen on luotettavin tapa saada vankkoja vihjeitä lastenvahtikeikoista.

Kuinka paljon se maksaa: 10-15 dollaria tunnissa keskimäärin, mutta luotettavat hoitajat voivat ansaita huomattavasti korkeampia hintoja.

Provinkki: Tarjoa yön yli lastenhoitopalveluja ansaitaksesi rahaa nukkuessasi. Yön lastenhoitoa on vaikea saada, mutta se on välttämätöntä yövuorossa työskenteleville vanhemmille.

Keikkatalousvaihtoehdot: Care.com, Urban Sitter ja Sittercity.

#3. Päivätyö

Muuttajat, urakoitsijat ja tapahtumakoordinaattorit tarvitsevat usein päivätyöläisiä, joten päivätyökeikoista ei ole pulaa. Jos tarvitset nopeaa käteistä, tämä on yksi parhaista tavoista ansaita 200 dollaria tai enemmän yhdessä päivässä.

Kuinka saada tämä työ: Tarkista verkkosivustot, kuten Craigslist, Seuraava ovi ja Facebook Marketplace.

Kuinka paljon se maksaa: 15–23 dollaria tunnissa.

Provinkki: Jos sinulla on vaikeuksia löytää työtä, harkitse tilapäisen toimiston tilaamista päivätyökeikoihin. Jotkut työvoimatoimistot tarjoavat jopa saman päivän palkkatyötä.

Keikkatalousvaihtoehdot: TaskRabbit, Nasta ja Kätevä.

#4. Toimitus paikalliseen ravintolaan

Vaikka näyttää siltä, ​​että DoorDash ja GrubHub ovat kaikkialla, totuus on, että monet pienet ravintolat käyttävät edelleen omaa toimituspalveluaan sen sijaan, että luottaisivat keikkataloussovelluksiin. Näistä töistä maksetaan usein vuorokohtaisesti ja pöydän alla.

Kuinka saada tämä työ: Vieraile paikallisissa, itsenäisesti omistamissa ravintoloissa henkilökohtaisesti ja kysy, palkkaavatko he kuljetuskuljettajia. Paikalliset pizzeriat ja kiinalaiset ravintolat tarjoavat todennäköisimmin edelleen omaa toimitusta.

Kuinka paljon se maksaa: Palkkasi riippuu siitä, kuinka kiireinen ravintola on. Useimmissa tapauksissa ansaitset pienen vuoropalkan – ajattele 20 tai 30 dollaria päivällisvuorosta – ja työskentelet sitten ensisijaisesti tilauksistasi keräämiesi tippien eteen.

Provinkki: Jos valitset keikkatalousreitin, yksi vinkki on valita pyörävaihtoehto, vaikka toimittaisit autolla. Tämä pienentää nouto- ja toimitussädettäsi ja mahdollistaa useamman toimituksen suorittamisen samassa ajassa. Vaikka ansaitset vähemmän peruspalkkaa toimitusta kohden (koska palkka sisältää ajetun matkan), ansaitset enemmän juomarahaa.

Keikkatalousvaihtoehto: DoorDash, GrubHub, UberEats ja paljon muuta. Katso täydellinen luettelo parhaista ruoan toimitussovelluksista.

#5. Tapahtuman suunnittelu

Tämä on enemmän pienyritys kuin työ, mutta tapahtumasuunnittelijoiden kysyntä on vakaata ja kasvava. Vaikka useimmat ihmiset yhdistävät tapahtumien suunnittelun häihin, ajattele laatikon ulkopuolella luodaksesi tapahtumia, kuten yritysretriittejä, vuosipäiviä, quinceaneras-tapahtumia, historiallisia retkiä, festivaaleja ja paljon muuta.

Kuinka saada tämä työ: Jos haluat saada jalat kastumaan, voit työskennellä toisen tapahtumasuunnittelijan palveluksessa saadaksesi kokemusta tai voit aloittaa suoraan oman verkkosivustosi luomisen ja näyttää mainoksia sosiaalisessa mediassa.

Kuinka paljon se maksaa: Tapahtumasuunnitelmars tekevät noin 15 % tapahtuman kokonaisbudjetista.

Provinkki: Ensimmäisten asiakkaiden löytäminen on vaikein osa tämän liiketoiminnan käynnistämistä. Tarjoa ystäväsi häiden suunnittelua ilmaiseksi – tai vakavalla alennuksella – niin saat vankan kokemuksen ja kuvia markkinointimateriaaleihisi.

Keikkatalousvaihtoehdot: Emme löytäneet omaa keikkatalousvaihtoehtoa, mutta voit mainostaa tapahtumasuunnittelupalveluitasi osoitteessa Fiverr, Upwork ja Facebook Marketplace.

#6. Maataloustyö/sadonkorjuu

Maatilalla tai karjatilalla ei ole koskaan pulaa työstä, ja monet viljelijät tarvitsevat lisäapua sadonkorjuun ja muiden kiireisten kausien aikana. Päivätyöläiset saavat usein palkan käteisellä, ja mahdollisuudet ylitöihin ovat täällä runsaat.

Kuinka saada tämä työ: Jos sinulla on kokemusta, voit löytää maatila- tai karjatilatyötä esim Ranchwork.com. Luotettavin tapasi on kuitenkin verkostoituminen. Maataloustyöt sisältävät usein vaarallisia laitteita ja karjan parissa työskentelemistä, joten maanviljelijät ja karjankasvattajat palkkaavat mieluummin ne, jotka he tuntevat ja joihin he luottavat.

🔥 Empfohlen:  Kunnes velka erottaa meidät. Kuinka nämä vastaparit maksoivat 20 000 dollaria, vaikka he menettivät työnsä

Kuinka paljon se maksaa: Maataloustyöntekijät tienaavat yleensä noin 14 dollaria tunnissa, mutta monet päivätyöläiset saavat palkkaa päivä- eikä tuntipalkkaina. Joten riippumatta siitä, viekö lehmien pyöristäminen viisi tuntia vai 15 tuntia, työskentelet, kunnes työ on tehty.

Provinkki: Vaikka sinulla ei olisi maatilakohtaista kokemusta, voit esitellä hitsaus-, raskaan kaluston tai rakentamisen taitojasi mahdolliselle työnantajalle, sillä nämä kaikki ovat tärkeitä maatilan töissä.

Keikkatalousvaihtoehto: HitchPin sovellus auttaa maanviljelijöitä ottamaan yhteyttä karjan ja laitteiden ostajiin ja myyjiin, mutta voit myös löytää mainoksia maatiloilla ja karjatiloilla etsitystä avusta. Tämä sovellus on alkuvaiheessa, mutta sillä on tällä hetkellä useita luetteloita kaikkialla Yhdysvalloissa.

#7. Puutarhanhoito, maisemointi ja nurmikonhoito

Asunnonomistajien auttaminen nurmikon hoidossa tai maisemoinnissa on yksi tärkeimmistä touhuideoistamme. Aloita yksinkertaisista töistä, kuten ruohonleikkuusta, lehtien haravointia tai kitkemistä. Kysy sitten asiakkailtasi, onko heillä lisätöitä, kuten kukkien istuttamista.

Kuinka saada tämä työ: Paikallinen Facebook ryhmät tai sovelluksia kuten Seuraava ovi voi auttaa sinua pääsemään alkuun. Kun saat muutaman asiakkaan, pyydä heiltä viittauksia.

Kuinka paljon se maksaa: Maisemat ansaitsevat keskimäärin 17 dollaria tunnissa. Lisätaidot, kuten sprinklerikorjaus ja puiden karsiminen, antavat sinun nostaa hintojasi.

Provinkki: Paras tapa saada maisemointitöitä on “vastata puhelimeen”, sanoo Gary Pratt, osaomistaja Rivendellin puuasiantuntijat. “Monet kertaa saamme töitä vain siksi, että muut eivät soita takaisin asiakkailleen.”

Keikkatalousvaihtoehdot: voit löytää töitä GreenPal, Eden, Nurmikonkäynnistin, Nasta, TaskRabbit ja useita muita tehtäväkohtaisia ​​sovelluksia.

#8. Koiran ulkoiluttaminen

Toinen hyvä sivuhulina-idea, koirien ulkoiluttaminen on helppoa ja joustavaa, ja asiakkaat maksavat yleensä samana päivänä.

Kuinka saada tämä työ: Rekisteröidy jollakin alla mainituista keikkataloussovelluksista saadaksesi asiakkaita ja pyydä sitten suosituksia. Voit myös jakaa lentolehtisiä tai kortteja koirapuistoissa tai liittyä paikallisiin koiriin liittyviin Facebook-ryhmiin saadaksesi yhteyttä koiranomistajiin, jotka saattavat tarvita palveluitasi.

Kuinka paljon se maksaa: 12–19 dollaria per kävely, plus vinkkejä. Osa-aikatyössä ei ole harvinaista tienata 250–350 dollaria viikossa.

Provinkki: Tarjoa lisäpalveluita, kuten lennolle pääsyä, lähtöselvityksiä, hoitoa ja koulutusta ansaitaksesi ylimääräistä rahaa.

Keikkatalousvaihtoehdot: Rover ja Wag ovat tärkeimmät koiran ulkoilutussovellukset. Wag tarjoaa saman päivän palkan.

#9. Yleismiestyöt ja satunnaiset työt

Puusepän- ja kodinkorjausosaamisella on tällä hetkellä kova kysyntä, ja jos olet kätevä tyyppi, alueellasi on todennäköisesti paljon keikkoja, jotka maksavat sinulle käteisenä samana päivänä.

Kuinka saada tämä työ: Monet puusepäntyöntekijät huomaavat tämän suulliset ja paikalliset Facebook-ryhmät ovat hedelmällisin maaperä keikkojen löytämiselle.

Kuinka paljon se maksaa: 30 dollaria per tunti ja enemmän.

Provinkki: Jos saat yhteyden kiinteistösijoittajiin, sinulla on paljon johdonmukaista työtä. Nämä ihmiset eivät voi hoitaa liiketoimintaansa ilman yleismiehiä, ja luotettavia urakoitsijoita on vaikea löytää.

Keikkatalousvaihtoehto: TaskRabbit on loistava tapa saada satunnaisia ​​töitä, ei vain yleismiestöitä. Monet asiakkaat ovat valmiita vuokraamaan tehtäviä, kuten huonekalujen kokoonpanoa, maalausta, televisioiden asennusta ja niin edelleen. Voit oppia lisää vaihtoehdoista parhaiden satunnaisten töiden etsimiseen tarkoitettujen sovellusten luettelostamme.

#10. Kodin siivous

Vaikka sinulla ei olisi paljon kokemusta, voit ansaita paljon rahaa talojen siivoamisesta. Jopa pienissä ja/tai maaseutukaupungeissa tälle palvelulle on markkinoita.

Kuinka saada tämä työ: Koska olet menossa ihmisten koteihin, suusta suuhun on paras vaihtoehto. Varaa useita referenssejä, jotka vahvistavat luotettavuutesi uusille asiakkaille.

Kuinka paljon se maksaa: Tämä vaihtelee suuresti maantieteellisen alueen ja kokemuksesi mukaan, 25 dollarista 100 dollariin tunnissa.

Provinkki: Käytä “vihreitä”, ympäristöystävällisiä puhdistusaineita ympäristötietoisille asiakkaille.

Keikkatalousvaihtoehto: AngiKätevä ja Homeaglow ovat sovelluksia, jotka tarjoavat siivoustyötä.

#11. Hierontaterapia

Hierojaksi tuleminen on hyvin palkattua työtä, jonka voit saada, vaikka sinulla ei olisi ylioppilastutkintoa, ja se voi olla myös hieno sivutouhu.

Kuinka saada tämä työ: Perusti hierojat suosittelevat suusta suuhun ja Google- tai Facebook-mainoksia kaksi parasta tapaa saada asiakkaita.

Kuinka paljon se maksaa: Noin 55 dollaria tunnissa alueesta ja kokemuksestasi riippuen.

Provinkki: Verkostoituminen fysioterapeuttien, joogaopettajien, kuntosalien ja hiusstylistien kanssa voi olla hyödyllistä asiakkaiden löytämisessä.

Keikkatalousvaihtoehto: Rauhoittaa voit tarjota kotihierontaa asiakkaille useissa suurissa Yhdysvaltain kaupungeissa.

#12. Kampaaja/parturi

Kampaajilla on oltava lupa veloittaa palveluistaan, mutta kun olet saanut lisenssin, saatat pystyä ansaitsemaan rahaa leikkaamalla hiuksia kotoa käsin (tätä koskevat lait vaihtelevat osavaltioittain). Lisäksi on olemassa kasvava määrä tiloja, joiden avulla voit vuokrata oman muotoilutilan – ajattele sitä kuin parturien ja stylistien WeWorkia.

Kuinka saada tämä työ: Keskustele paikallisen kynsisalongin kanssa ja katso, ovatko he valmiita tekemään ristiinmarkkinointia. Tarjoa alennusta tai ilmainen pesu leikkauksella houkutellaksesi uusia asiakkaita.

Kuinka paljon se maksaa: Hiusstylistit tienaavat keskimäärin noin 14 dollaria tunnissa, mutta yrityksen omistajana voit määrittää itse hintasi ja tarjota kalliimpia palveluita, kuten kudoksia, kohokohtia ja permanentteja.

Provinkki: Tarkista osavaltiosi kosmetologialakeista ennen kuin perustat liikkeen taloosi. Näiden koodien rikkomisesta voi seurata mojovia sakkoja, ja voit menettää kosmetologian lisenssin.

🔥 Empfohlen:  Kuinka sijoittuasi palkankorotuksia varten

Keikkatalousvaihtoehto: Glamsquad ja STYLEBEE sovellukset ovat keikkatalousvaihtoehtoja kosmetologille, mutta ne ovat saatavilla vain tietyissä Yhdysvaltain kaupungeissa.

#13. Mekaaninen

Kukaan ei halua maksaa hinauksesta autotalliin, joten liikkuvat mekaanikkopalvelut ovat erittäin arvokkaita. Tarvitset koulutusta ja työkaluja tähän työhön, mutta voit ansaita sillä paljon rahaa.

Kuinka saada tämä työ: Jos henkilökohtaisen verkon napauttaminen ei tuota tarpeeksi työpaikkoja, kysy paikallisista liikkeistä, voitko pitää pinon käyntikorttejasi tiskillä. Keskustele paikallisten toimistorakennusten johtajien kanssa saadaksesi myös liiketoimintaa — voit tarjota öljynvaihtoa asiakkaiden autojen ollessa töissä pysäköitynä!

Kuinka paljon se maksaa: Automekaanikkotyö maksaa keskimäärin 22 dollariamutta tämä on yleensä paljon korkeampi riippumattomille mekaniikoille (jopa 40–60 dollaria tunnissa).

Provinkki: Jos mekaanikko on päivätyösi, varmista ensin, että työnantajasi sallii sinun tehdä sivutöitä. Jotkut kaupat pitävät tätä eturistiriitana.

Keikkatalousvaihtoehto: Etsi asiakkaita, jotka tarvitsevat perusauton korjauspalveluita (diagnostiset testit, jarrupalojen vaihto, akun vaihto ja niin edelleen) rekisteröityminen YourMechaniciin. He maksavat perusteknikoista kiinteän hinnan, joka on noin 40 dollaria tunnissa.

#14. Muutto ja roskien poisto

Laatikoiden siirtäminen ja vanhan roskan raivaus vaatii usein palkattujen käsien miehistön. Monet asiakkaat maksavat käteisellä päivä- tai tuntikohtaisesti.

Kuinka saada tämä työ: Craigslist on hyvä paikka aloittaa. Verkostoi myös suurten asuinrakennusten johtajien tai paikallisen sotilastukikohdan lähellä olevien ihmisten kanssa, koska ihmiset liikkuvat usein sisään ja ulos näistä paikoista.

Kuinka paljon se maksaa: Kaupalliset muuttajat tienaavat 14,50 dollaria tunnissamutta itsenäiset muuttajat voivat ansaita 20 dollaria tunnissa tai enemmän.

Provinkki: U-Haulin avulla voit listata yrityksesi muuttoavustajaksi heidän verkkosivuillaan. He veloittavat kiinteän 15 %:n maksun työn valmistuttua.

Keikkatalousvaihtoehto: Dolly yhdistää ihmiset, joilla on muutto- tai toimitusprojekteja lihasten kanssa saadakseen sen valmiiksi. Saat 40 dollaria tunnissa, jos sinulla on kuorma-auto tai pakettiauto, ja 25 dollaria tunnissa, jos haluat vain tarjota muuttoapua.

#15. Esiintyjä

Niille, joilla on musiikki- tai komediakykyjä, esiintyminen voi olla luova tapa ansaita rahaa. Monet laulajat ja muusikot saavat maksun käteisellä setin lopussa. Voit myös perustaa liikkeen katutaiteilijaksi festivaaleilla kärkipurkilla.

Kuinka saada tämä työ: Etsi varausagentin numero paikasta, jossa haluat esiintyä, hymyile ja soita. Varaa sähköinen lehdistöpakkaus, jossa on pääkuva, bio ja tarvittavat ääniasetukset.

Kuinka paljon se maksaa: Tämä vaihtelee suuresti henkilöstä toiseen, mutta 45 dollaria tunnissa on lähellä muusikon keskiarvoa.

Provinkki: Pidä tavarat valmiina. Jopa muutaman CD-levyn myyminen voi ansaita enemmän voittoa kuin rahat, jotka ansaitset keikan soittamisesta.

Keikkatalousvaihtoehto: Vaikka todellista keikkataloussovellusta ei olekaan, joka yhdistäisi esiintyjiä ja paikkoja, TikTokista ja YouTubesta saat paljon mainoskilometrejä.

#16. Henkilökohtainen valmentaja

Pikainen yhteenveto: Personal trainerina voit kerätä käteismaksuja asiakkailtasi jokaisesta istunnosta.

Kuinka saada tämä työ: Katso, voitko lähettää käyntikortin tai esitteen paikallisilla kuntosaleillasi. Ilmaisen kokeiluharjoittelun tarjoaminen voi saada epäröiviä asiakkaita testaamaan vesiä.

Kuinka paljon se maksaa: noin 19 dollaria per tunti.

Provinkki: Vaikka se ei ole lakisääteinen vaatimus, saat lisää asiakkaita, jos sinulla on henkilökohtainen koulutustodistus.

Keikkatalousvaihtoehto: Vaikka henkilökohtaiseen harjoitteluun omistettua keikkataloussovellusta ei ole, voit tarjota henkilökohtaisia ​​koulutuspalveluita Nasta ja Haukkua. Vaihtoehtoisesti voit lähettää harjoitusohjelmasi TikTokiin, Instagram ja muut sosiaalisen median alustat luomaan uskottavuutta ja hankkimaan asiakkaita.

#17. Lemmikkieläinten hoito

Mobiilihoitopalveluiden kysyntä on lisääntynyt, kun koirat (ja niiden omistajat) viihtyvät kylpeydessä ja hiustenleikkauksessa omassa tilassaan.

Kuinka saada tämä työ: Jaa käyntikorttisi paikallisessa koirapuistossa. Voit myös tehdä yhteistyötä äiti- ja pop-eläinkauppojen kanssa, jotka eivät tarjoa lemmikkieläinten hoitopalveluita.

Kuinka paljon se maksaa: Noin 20 dollaria tunnissaalueesta riippuen.

Provinkki: Luo asiakasviittausohjelma. Nykyiset asiakkaat saavat kupongin tai alennuksen, kun heidän suosituksensa varaa sulhasen.

Keikkatalousvaihtoehto: Rover tarjosi aiemmin hoitopalveluita, mutta he lopettivat tämän vaihtoehdon vuonna 2021. Jos haluat varata lemmikkieläinten hoitoasiakkaita verkossa, kokeile Nasta tai Care.com.

#18. Valokuvaus

Valokuvaus maksaa usein käteisellä (ennakkomaksulla) ja voi olla niin kokopäiväistä tai osa-aikaista kuin haluat.

Kuinka saada tämä työ: Keskustele eläkeläisten, kihlaparien, nuorten perheiden ja muiden vanhempien kanssa, jotka saattavat haluta ottaa valokuvia. Varmista, että sinulla on verkkosivusto, jossa portfoliosi on valmis näytettäväksi.

Kuinka paljon se maksaa: valokuvaajan mediaanipalkka on noin 19 dollaria tunnissa. Muista kuitenkin, että asiakkaalta veloitettava hinta on korkeampi, koska sinulle ei makseta muokkaukseen, markkinointiin ja niin edelleen käyttämistäsi tunteista.

Provinkki: Jos aiot myydä kuviasi, muista hankkia valokuvamallin julkaisulomake kaikille kuvissa esiintyville henkilöille.

Keikkatalousvaihtoehto: Valokuvaajia ja asiakkaita yhdistävää sovellusta ei ole olemassa, mutta voit käyttää useita verkkosivustoja ja sovelluksia passiivisen tulon saamiseksi valokuvistasi. Voit myös käyttää sivustoja, kuten Upwork ja Fiverr löytää valokuvauskeikkoja.

Katso myös: Kuinka saada ensimmäinen työpaikkasi Upworkissa ja kuinka ansaita rahaa Fiverrillä.

#19. Urheilun ohjaaja

Urheilijat ja entiset urheilijat voivat ansaita käteistä pöydän alla tarjoamalla lajikohtaisia ​​harjoituksia. Pitching-, tennis- ja golftunnit ovat kysytyimpiä palveluita, mutta voit ansaita rahaa lähes missä tahansa urheilulajissa.

🔥 Empfohlen:  tapoja käyttää Internetiä markkinointiin

Kuinka saada tämä työ: Keskustele paikallisen kuntosalin tai virkistyskeskuksen kanssa ja katso, onko heillä tauluja esitteesi tai käyntikorttisi lähettämistä varten. Voit myös verkostoitua paikallisten urheilujoukkueiden tai liigojen kanssa pitääksesi yhteyttä vanhempiin ja pelaajiin, jotka saattavat tarvita palveluitasi.

Kuinka paljon se maksaa: Noin 18 dollaria tunnissa keskimäärin.

Provinkki: Harkitse sijoittumista tiettyyn urheiluasemaan tai pelin osa-alueeseen (putting, tackling tai pitching) lisätäksesi arvoasi asiakkaillesi ja hinnoillesi.

Keikkatalousvaihtoehto: CoachUp on kuin Fiverr urheiluvalmentajille. Valmentajana voit tarjota henkilökohtaista tai verkkovalmennusta erilaisiin urheilulajeihin.

#20. Matkaopas

Kaupungissasi tai paikallisen historiallisen tai turistikohteen oppaaksi ryhtyminen on hauska, jännittävä tapa ansaita ylimääräistä rahaa viikonloppuisin. Jopa ilmaiset matkaoppaat saavat yleensä vinkkejä.

Kuinka saada tämä työ: Matkatoimistot julkaisevat oppaita koskevia mainoksia verkkosivustoille, kuten Todellakin, LinkedInja ZipRecruiter. Voit myös perustaa oman verkkosivustosi mainostaaksesi opasyritystäsi ja hankkiaksesi omia asiakkaita hakukoneoptimoinnin kautta.

Kuinka paljon se maksaa: Noin 12–15 dollaria tunnissa, plus tippiä.

Provinkki: Ryhdy suureksi tarinankertojaksi. Päivämäärät ja faktat ovat mahtavia, mutta asiakkaasi muistavat hauskoja, traagisia tai mielenkiintoisia tarinoita paikoista, joissa he vierailevat.

Keikkatalousvaihtoehto: Jos sinulla on syvällinen tieto kaupungistasi, voit Rekisteröidy ToursByLocalsin oppaaksi. Voit myös tarjota kiertueesi mm AirBnB-kokemus. Lisäksi monet ihmiset tarjoavat ilmaisia ​​retkiä Tavatakerää vinkkejä lopussa.

#21. Tutorointi

Olitpa eläkkeellä oleva opettaja, korkeakouluopiskelija tai vain älykäs henkilö, joka haluaa opettaa lapsia, tutorointi on palkitseva sivukeikka – sosiaalisesti ja taloudellisesti.

Kuinka saada tämä työ: Monet online-tutorointityösivustot antavat sinun rekisteröityä ja alkaa saada asiakkaita heti. Joillakin sivustoilla on vaatimuksia, kuten tutkintotodistus, tutkinto, testitulokset tai muu koulutus.

Kuinka paljon se maksaa: Tämä riippuu paljon opettamastasi ikäryhmästä ja aineesta. Se voi olla missä tahansa 20–65 dollaria tunnissa tai enemmän, jos sinulla on tutkinto aiheesta.

Provinkki: Tarjoa ryhmätunteja. Maksat jokaiselta opiskelijalta vähemmän, mutta tienaat enemmän tunnissa.

Keikkatalousvaihtoehto: On olemassa kymmeniä verkkosivustoja, jotka auttavat vaikeuksissa olevia opiskelijoita löytämään ohjaajia; tässä on luettelo parhaista online-opetusvaihtoehdoista.

#22. Odotuspöydät ja baarimikko

Useimmat odotuspöytien tai baarimikkotyöt ovat W-2-töitä (on-the-books), mutta koska nämä paikat toimivat enimmäkseen juomarahaa varten, voit usein suunnata kotiin illalla kourallisen käteisen kanssa.

Kuinka saada tämä työ: Tarjoilijat ja baarimikot aloittavat usein isäntinä tai baarin taustana. Baarimikot voivat nopeuttaa uraansa käymällä baarimikkokurssilla.

Kuinka paljon se maksaa: Tarjoilijat ansaitsevat pienen peruspalkan, joka on noin 2 dollaria tunnissa, mutta tippien avulla he voivat ansaita missä tahansa 10–40 dollaria tunnissa. Baarimikot tienaavat peruspalkan ja juomarahojen välillä 20–60 dollaria tunnissa.

Provinkki: Vaikka sinun on aloitettava isäntänä tai linja-autona, nämä paikat saavat usein tarjoilijan tippoja.

Keikkatalousvaihtoehto: Qwick ja Instawork ovat kaikki keikkatalousvaihtoehtoja tarjoilijoille, baarimikoille, busseille ja muille ravintolatyöntekijöille, jotka haluavat ottaa lisävuoroja.

Työpaikat, joista maksetaan käteisellä pöydän alla – UKK

Onko pöydän alla työskentely laillista?

“Työskentely pöydän alla” tarkoittaa tyypillisesti käytäntöä, jossa työntekijöille maksetaan käteisellä/käteisellä, jotta vältetään verot tai muut taloudelliset vastuut (kuten lain edellyttämien etujen tarjoaminen). Tämä käytäntö ei ole laillista.

Käteisen palkan saaminen työvuoron lopussa on kuitenkin täysin laillista – niin kauan kuin kaikki mukana olevat hoitavat edelleen vaaditun kirjanpidon ja maksavat vaaditut verot.

Onko sinun ilmoitettava käteismaksusta verottajalle?

Joo. Se, että sinulle maksetaan käteisellä, ei tarkoita, että Sam luopuisi leikkausstaan. Vaikka saat palkan nikkeleinä, sinun on ilmoitettava se veroistasi tuloina. Ilmoitat tästä verolomakkeella 1099.

Kuinka paljon voit tienata rahaa maksamatta veroja?

On yleinen myytti, että niin kauan kuin ansaitset alle 600 dollaria, sinun ei tarvitse ilmoittaa siitä verottajalle. Totuus on, että kaikki ansaitsemasi rahat ovat veronalaisia. Sinulle maksavan henkilön ei tarvitse antaa sinulle 1099-lomaketta, jos tienaat alle 600 dollaria, mutta sinun on silti maksettava verot näistä tuloista.

Mitä tapahtuu, jos et ilmoita ansaitsemasi käteistä verottajalle?

Jos veroviranomainen saa selville, että olet ilmoittanut tulojasi liian vähän, voit joutua siihen sakkoja ja sakkoja.

Pöydän alla käteisellä maksettavat työt: viimeisiä ajatuksia

Jos etsit pöydän alla olevaa työtä, jotta sinun ei tarvitse maksaa tuloista veroja, et koskaan löydä sitä työtä. Käteisellä tai ei, lähes kaikki tulot ovat veronalaisia. Mutta jos haluat päivittäistä palkkaa ja käteismaksun tarjoamaa joustavuutta, on monia työpaikkoja, joista maksetaan edelleen kylmässä, kovassa valuutassa.

Jenni Sisson

Table of Contents