Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

23 huoltoasemaa, jotka nostavat shekkejä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 23 huoltoasemaa, jotka nostavat shekkejä

Huoltoasemat, jotka nostavat shekkejä

Minne ajattelit mennä ensin, kun sinun täytyy lunastaa sekki? Pankki on useimpien ihmisten ensimmäinen vastaus.

Mutta entä jos sinulla ei ole pankkitiliä? Tai kello on kolme yöllä, ja sinun täytyy lunastaa shekki juuri nyt.

Huoltoasemat, joissa käteissekit tarkoittavat, että saat rahasi nopeasti.

Monet ovat avoinna 24/7, joten voit lunastaa shekin keskellä yötä. Huoltoasemat eivät myöskään vaadi sinua luomaan tiliä, vaikka henkilöllisyystodistus voidaan vaatia. se ei useinkaan ole niin tiukka kuin pankki!

Jos sinulla on sekki, joka sinun on lunastettava, niin nämä huoltoasemia, jotka nostavat shekkejä ovat vastaus rukouksiisi.

Miksi käyttää huoltoasemaa shekkien lunastamiseen

Huoltoasemat eivät ole ilmeinen paikka shekin lunastamiseen. Joten miksi käyttää huoltoasemaa shekkien lunastamiseen?

Se on todella yksinkertaista. Mukavuussyistä.

Pankit ovat yleensä auki vain rajoitetun ajan ja niillä on tiukat henkilöllisyyssäännöt. Lisäksi sinulla saattaa olla pankkitili kyseisen alueen pankissa.

Myös shekkien käsittely vie aikaa. Kun shekin lunastaminen suoratalletuksella varojen siirtyminen pankkitilillesi kestää jopa 3 arkipäivää. Tämä tarkoittaa, että sinun täytyy luottaa luottokorttiisi tai debit Mastercardiin, kunnes sinulla on taas käteistä.

Suurin syy shekkien lunastamiseen huoltoasemalla on se, että saat sen käteisen heti käteesi. Jos tarvitset päivittäistavaroita, polttoainetta tai muita välttämättömiä tavaroita, huoltoasemalle meneminen voi olla paras valinta.

Huoltoasemat ovat auki 24/7 useimmissa paikoissa. Vaikka monien on vielä nähtävä henkilöllisyystodistus, säännöt eivät ole yhtä tiukkoja kuin pankkien. Voit lunastaa useimmat shekit huoltoasemilla. American Expressin matkasekit, veronpalautussekit, aloitussekit ja kassasekit ovat joitain monista sekkeistä, joiden kanssa huoltoasemasekkien lunastuspalvelut voivat auttaa.

Huoltoasemien käytön haittapuoli shekkien lunastamiseen on sekin summa, johon he lunastavat. Monet maksavat jopa 1 000 dollaria, vaikka muutamat käteisshekit jopa 5 000 dollaria. Jos tarvitset yli 5 000 dollarin shekin lunastamista, sinun on mentävä pankkiin.

Suositus: Voitko käyttää shekkejä vanhalla osoitteella

23 huoltoasemaa, jotka nostavat shekkejä

Huoltoasemia on kaikkialla. Tämä tarkoittaa, että missä tahansa oletkin, lähellä on lähes varmasti huoltoasema. Jos haluat lunastaa shekin, mene jollekin tässä luetelluista huoltoasemista:

1. Albertsons

Albertsons on kansallinen ketju, jonka brändejä toimii 35 osavaltiossa Yhdysvalloissa. Ruokakauppojen lisäksi valtakunnallisella ketjulla on yli 400 polttoainekeskusta, joista monissa on lähikauppoja.

Voit lunastaa sekkejä Albertsonsissa, mutta siellä on 1000 dollarin raja. Maksuja saatetaan periä, joten tarkista ensin paikalliselta liikkeeltäsi ennen matkaa.

2. Chevron

Chevron on maailmanlaajuinen brändi, jolla on lähes 8 000 huoltoasemaa Chevron, Caltextai Texaco Brändin nimet.

Nöyryydestä lähtien sisään 1876 Chevron on yksi maailman suurimmista öljyn, kaasun ja energian tuottajista.

Paljon Chevron-paikkojen käteissekkejä. On kuitenkin joitain, jotka eivät. Välttääksesi pettymyksen, muista soittaa etukäteen ja selvittää, onko sekin lunastus saatavilla kyseisessä Chevron-pisteessä.

3. Citgo

Citgon huoltoasemat löytyy 30 osavaltiosta kaikkialla Yhdysvalloissa. Voit lunastaa shekit monilla yli 5 000 Citgon huoltoasemalla. Lisäksi useimmilla on lähikauppa, jos tarvitset jotain muuta siellä ollessasi.

Sekit voidaan lunastaa useimmissa Citgoissa, mutta ei kaikissa. Varmista, että tarkistat ennen lähtöä, maksaako paikallinen Citgo shekkejä.

Autoilijat voivat liittyä mukaan Citgon palkinto-ohjelma. Palkintoja annetaan polttoaineen, ruoan, juomien ja monen muun ostamisesta. Kun olet ansainnut tarpeeksi pisteitä, voit lunastaa rahaa bensasta, mikä voi säästää rahaa.

4. 76

Tunnettu huoltoasema, 76, tarjoaa mahdollisuuden lunastaa shekkejä monilla huoltoasemillaan. Sen vaatimattomasta alusta lähtien vuonna 1932 76 huoltoasemabrändi on nauttinut kasvusta kaikkialla Yhdysvalloissa.

Sen lisäksi, että voit lunastaa shekkejä 76-huoltoasemalla, voit myös ladata My 76 -sovelluksen säästää rahaa myös kaasulla. Sovellus on saatavilla Play Kaupasta ja App Storesta.

5. Dillonit

Dillons ei anna sinun lunastaa henkilökohtaista shekkiä, mutta voit lunastaa minkä tahansa seuraavista tarkastukset yli 2 000 Dillonsin toimipisteessä:

 • Elatusapu
 • Palkanlaskenta
 • Hallituksen tarkastus
 • Tuloveron palautustarkastukset
 • Liiketoiminnan tarkastukset
 • Vakuutustarkastus

Voit lunastaa shekkejä enintään 5000 dollaria Dillonsissa, mikä on yksi korkeimmista shekkien lunastusrajoista.

Sekin lunastaminen Dillon’sissa on erittäin helppoa. Sinun tarvitsee vain tuoda sekki, sosiaaliturva- tai verotunnus ja hyväksyttävä henkilötodistus.

🔥 Empfohlen:  10 parasta valmistusteknologian innovaatiota, jotka sinun pitäisi tietää

Useimmat Dillonsin huoltoasemat ovat yhteydessä ruokakauppaan. Tämä tarkoittaa, että voit noutaa elintarvikkeita, käydä apteekissa tai napata myöhäisen lahjan kun lunastat shekin.

6. Food City Supermarket

Kuka tahansa Georgiassa, Kentuckyssa, Virginiassa ja Tennesseessä voi vierailla jollakin 123:sta Food City Supermarketit lunastaa shekin.

Food Cityn käteissekit 1 000 dollariin asti seuraaville sekkeille:

 • Yhdysvaltain hallitus
 • Palkanlaskenta
 • Stimulus Check
 • Alennus

Food Citystä saat paljon enemmän. Kuten nimestä voi päätellä, voit ostaa päivittäistavaroita, lääkkeitä tai viime hetken juhlatarvikkeita.

Jos seuraat NASCARia, olet luultavasti nähnyt nimen Food City, koska tuotemerkki on pitkäaikainen NASCAR-sponsori. Se sisältää kaksi NASCAR-radan suosituinta kilpailua. Kilpafanit voivat suunnata Bristol Motor Speedwaylle katsomaan sekä Food City 500- että Food City 300 -kilpailuja.

7. Fred Meyer

Fred Meyerin huoltoasemat löytyy Washingtonista, Oregonista, Idahosta, Alaskasta ja Kaliforniasta.

Enintään 5000 dollarin arvoisia shekkejä voi helposti lunastaa Fred Meyer. Sinun tarvitsee vain tuoda sekkisi, henkilöllisyystodistus ja sosiaaliturva- tai veronmaksajan tunnusnumero.

Seuraavan tyyppisiä shekkejä voi lunastaa Money Services -tiskillä:

 • Palkanlaskenta
 • Hallitus
 • Tuloveron palautus
 • Vakuutusratkaisu
 • Liiketoimintaa
 • Elatusapu

Voit myös noutaa melkein kaiken muun tarvitsemasi. Fred Meyerin osastoihin kuuluvat koti, vauva, ruoka ja paljon muuta.

Kannattaa käydä tsekkaamassa Fred Meyerin verkkosivusto ennen vierailua. Tämä johtuu siitä, että voit löytää eksklusiivisia kuponkeja, käteispalautuksia ja palkintoja. Sen lisäksi, että voit lunastaa shekin, voit myös säästää rahaa.

8. Sinclair

Sinclair sillä on yli 1 600 huoltoasemaa 30 osavaltiossa kaikkialla Yhdysvalloissa.

Jos Sinclair-huoltoasemat ovat vakiona reitilläsi, kannattaa ladata Sinclair DINOPAY -sovellus. Sovelluksella maksavat jäsenet voivat säästää 10 ¢ a gallon. Nykyisessä taloudessa, jossa kaasun hinnat nousevat jyrkästi, säästäminen voi olla valtava apu.

Etsi lähin Sinclair-huoltoasema käyttämällä myymäläpaikannin suunnittelemaan matkaasi.

9. GetGo

GetGo sillä on yli 200 huoltoasemaa muun muassa Indianassa, Marylandissa, Pennsylvaniassa, Ohiossa ja Länsi-Virginiassa.

GetGon vierailijat voivat nauttia herkullisen tuoreesta ruoasta, ilmaista ilmaa renkailleen ja ilmaisesta WiFi:stä. Nämä ovat muutamia suuria syitä, miksi ihmiset palaavat GetGoon. Lisäksi liittymällä Fuelperks ohjelma saa halvemmalla bensaa.

10. King Soopers

King Soopers ylpeilee 115 kauppaa Useimmilla on huoltoasema. Useimmat King Soopersin toimipisteet ovat The Centennial Statessa, Coloradossa.

Lunastaaksesi shekin, sinun on tuotava mukanasi hyväksyttävä henkilöllisyystodistus, sosiaaliturva- tai veronmaksajanumerosi ja sekki.

Sekkejä, jotka King Soopers lunastaa mielellään:

 • Hallitus
 • Palkanlaskenta
 • Vakuutusratkaisu
 • Tuloveron palautus
 • Elatusapu
 • Liiketoimintaa

Maksimisumma, jonka voit nostaa, on enintään 5 000 dollaria.

11. Hy-Vee Päivittäistavarakauppa

Hy-Vee kattaa laajan alueen Keskilännessä. Illinois, Iowa, Kansas, Missouri, Minnesota, Nebraska, Etelä-Dakota ja Wisconsin isännöivät enemmän kuin 1200 Hy-Vee huoltoasemaa.

Kaasun lisäksi Hy-Vee-käyttäjät voivat saada kaiken muun tarvitsemansa osastoilta, kuten ruokakaupasta, apteekista ja leipomosta.

Jos liityt Hy-Veeen palkitsemisohjelma voit saada kuponkeja, halvempaa bensaa ja muita kertaluonteisia erikoistarjouksia.

12. Love’s Travel Stops

Rakkauden matka pysähtyy kattaa 41 osavaltiota ja valtavia 510 sijaintia. Kaasun lisäksi Love’sin vierailijat voivat valita myös upeasta valikoimasta muita tuotteita. Ruokaa, juomia, elektroniikkaa, vaatteita ja ainutlaatuisia Loven tuotteita voi ostaa Loven toimipisteistä.

Suurin osa näistä huoltoasemista löytyy valtateiden varrelta, ja ne ovat erityisen suosittuja rekkakuljettajien keskuudessa. Loven ainoat käteispalkkasekit ja tarvitset henkilöllisyystodistuksen, jotta voit lunastaa palkkasekkisi onnistuneesti.

Jos sinulla on muun tyyppinen sekki, sinun on lunastettava sekin vaihtoehtoinen huoltoasema.

13. Meijer

Meijer sillä on yli 200 toimipaikkaa 6 osavaltiossa. Voit vierailla Meijerissä Illinoisissa, Indianassa, Kentuckyssa, Michiganissa, Ohiossa ja Wisconsinissa.

Meijerissä voit tankata autoasi ensiluokkaisella bensalla, mutta voit ostaa ruokaa, välipaloja ja kahvia.

Ainoa shekit, jotka voidaan lunastaa Meijerissä ovat henkilökohtaisia ​​tai yritysshekkejä. Et voi lunastaa muita shekkejä (palkanlaskenta, valtio, tuloveron palautus jne.) missään Meijerin toimipisteessä.

Kun lunastat henkilökohtaisen tai yrityssekin, sitä tulee käyttää ostoon. Voit kuitenkin lunastaa jopa 25 dollaria ostohinnan yläpuolella myymälässä tai 5 dollaria huoltoasemaostoksista.

14. Exxon Mobil

Exxon Mobil on valtava huoltoasemaoperaattori, jolla on yli 12 000 huoltoasemaa kaikkialla Yhdysvalloissa. On mahdollista, että missä tahansa Yhdysvalloissa oletkin, lähistöllä on Exxon Mobil -huoltoasema.

🔥 Empfohlen:  Sosiaalisen median mainosten parhaat käytännöt: Kuinka luoda tappavia sosiaalisen median mainoksia, jotka tuovat parempia liidejä

Kaikki Exxon Mobilin toimipisteet eivät käy käteissekkejä. Ota yhteyttä paikalliseen Exxon Mobil -huoltoasemaan ennen kuin lähdet selvittämään, lunastavatko he shekit. Jos he tekevät, muista kysyä, minkä tyyppiset shekit ovat hyväksyttäviä ja mitä muita asiakirjoja saatat joutua tuomaan.

Jos olet säännöllinen vierailija Exxon Mobilissa, niin miksi et liittyisi heidän joukkoonsa palkitsemisohjelma. Joka kerta kun täytät autosi, voit ansaita pisteitä. Näitä pisteitä voi käyttää polttoaineen alennukseen tai myymälässä valituista tuotteista.

15. Pilot Flying J Travel Centers

Pilot Flying J toimii 44 osavaltiossa ja 6 Kanadan maakunnassa. Lisäksi Pilot Flying J:llä on valtava 750 paikkaa joka työllistää yli 28 000 henkilöä.

Voit pysähtyä missä tahansa Pilot Flying J -pisteessä bensaa, kuumaa ateriaa tai kipeästi kaivattua kahvia varten.

Jokainen paikka tarjoaa myös 24h shekin lunastus. Maksua vastaan ​​voidaan lunastaa shekkejä, joiden arvo on enintään 999,99 dollaria. Sekit, joiden arvo on enintään 200 dollaria, voidaan lunastaa ilmaiseksi, jos olet lisännyt ajoneuvoosi vähintään 25 gallonaa polttoainetta viimeisen 2 tunnin aikana.

16. Ralfit

Ralphs löytyy Kaliforniasta ja sillä on yli 460 myymälää. Useat osastot myyvät kaikkea mitä saatat tarvita, mukaan lukien päivittäistavarat, huonekalut ja lemmikkieläintarvikkeet.

Voit lunastaa seuraavat shekit Ralphsissa:

 • Ärsyke
 • Hallitus
 • Liiketoimintaa
 • Elatusapu
 • Tuloveron palautukset
 • Vakuutusmaksut

17. Road Ranger

Road Rangerilla on enemmän kuin 70 paikkaa kattaa Illinoisin, Iowan, Arkansasin, Missourin, Indianan ja Wisconsinin.

Ruoka, juoma ja kaasu ovat tärkeimmät syyt vierailla Road Rangerissa. Sekkien lunastamisen lisäksi monet Road Ranger -asemat ovat kuitenkin täynnä muita mukavuuksia. Wi-Fi, suihkut, pesulapalvelut ja Amazonin kaapit ovat muutamia hyödyllisiä mukavuuksia, joita löytyy useista Road Rangerin paikoista.

Sekkien lunastus on saatavilla kaikissa Road Rangerin toimipisteissä 24 tuntia vuorokaudessa. Sinun ei tarvitse ostaa polttoainetta shekin lunastamiseen, ja shekkejä voi lunastaa arvoltaan 999,99 dollariin asti.

18. Safeway

Safewaylla on yli 1 300 toimipaikkaa 35 osavaltiossa. Asemat vaihtelevat, mutta monilla on lisäpalveluita, kuten leipomo, apteekki ja deli.

Sekit, jotka voidaan lunastaa Safewayssa, ovat mm

 • Hallitus
 • Ärsyke
 • Palkanlaskenta
 • Veronpalautukset
 • Sosiaaliturva
 • Työttömyys

19. Phillips 66

Phillips 66:lla on pitkä historia, joka alkoi jo vuonna 1875, kun ensimmäinen huoltoasema avattiin 1927.

Nykyään yrityksen pääkonttori sijaitsee Houstonissa, Texasissa, ja se työllistää yli 14 000 henkilöä. Lisäksi voit vierailla yhdessä 2400 huoltoasemaa melkein jokaisessa Yhdysvaltain osavaltiossa.

Polttoainetta, ruokaa ja palkintoja on tarjolla jokaisella Phillips 66 -huoltoasemalla. Sekkien lunastus on tarjolla useimmissa paikoissa, mutta ei kaikissa. Muista soittaa etukäteen ennen vierailua varmistaaksesi, että shekin lunastus on saatavilla ja mitä asiakirjoja sinun tulee tuoda.

20. 7-Eleven

7-Eleven aloitti vuonna 1927 yhdellä tehtävällä – tuoda 24/7 kätevät ostosmahdollisuudet maailmalle. On turvallista sanoa, että nämä tavoitteet on saavutettu, koska nyt 7-Eleven ja sen monet tuotemerkit toimivat 18 maassa ympäri maailmaa ylpeillä 81 000 kauppaa.

Sekit, mukaan lukien palkkalaskelmat, on ladattava 7-Eleven Transact -kortti. Tämä kortti on ladattava prepaid-debit-kortti.

Et tarvitse pankkitiliä käyttääksesi Transact-prepaid-korttia, ja se tarjoaa useita mahtavia etuja.

Käteistä voi nostaa ilmaiseksi missä tahansa 7-Eleven-automaatissa. Voit käyttää korttia minkä tahansa kauppiaan kanssa, joka hyväksyy MasterCard-debit. Lataamalla Transact-mobiilisovelluksen voit maksaa laskuja verkossa tai myymälässä. Kortti on ladattava ja sitä voi ladata missä tahansa 7-Eleven-rekisterissä.

21. Kuori

Shell palvelee yli 20 miljoonaa asiakasta päivittäin yhdessä sen noin 25 000 huoltoasemaa.

Monet Shell-huoltoasemat ovat itsenäisessä omistuksessa. Tämä tarkoittaa, että säännöt vaihtelevat, mukaan lukien se, tarjoavatko ne shekin lunastamista vai eivät. Monissa paikoissa maksetaan shekit, soita vain ennen vierailuasi varmistaaksesi. Myös henkilöllisyystodistusvaatimukset voivat vaihdella sijainnin mukaan, joten muista kysyä, mitä sinun tulee tuoda mukanasi lunastaessasi shekkiä.

Kuten monet huoltoasemat, Shell käyttää a palkitsemisohjelma joka voi säästää rahaa kaasussa. Jäsenet voivat säästää 5 ¢ per gallona, ​​mikä voi tarkoittaa merkittäviä säästöjä, jos vierailet Shellissä usein.

22. Sunoco

Sunocon huoltoasemat löytyy enemmän kuin 30 osavaltiota ympäri Yhdysvaltoja. Brändillä on pitkä historia, joka ulottuu vuoteen 1886.

🔥 Empfohlen:  31 parasta virtuaaliavustajaohjelmistoa, jotka auttavat sinua laajentamaan VA-liiketoimintaasi

1920-luvulla avattiin ensimmäinen Sunocon (silloin nimellä Sun-yhtiö) huoltoasema. Myöhemmin, vuonna 1998, nimi vaihtui Sunocoksi, ja nykyään Sunocossa on yli 5 000 toimipistettä, joita voidaan käyttää kaasun, shekkien lunastamiseen ja muihin palveluihin.

Moottoriurheilun fanit tunnistavat nimen, koska Sunoco on ollut NASCARin, IndyCarin ja muiden merkittävien kilpa-sarjojen virallinen polttoaine.

Sunocon asemat ovat usein itsenäisiä. Tämä tarkoittaa, että shekin lunastamista koskevat säännöt vaihtelevat. Monissa paikoissa käteistä shekkejä on mielellään, soita vain etukäteen ja kysy, mikä henkilöllisyystodistus sinun on otettava mukaan.

23. Amerikan matkakeskukset

Amerikan matkakeskukset kattaa yli 40 osavaltiota kaikkialla Yhdysvalloissa. Hyvää ruokaa, välipaloja, kaasua, lahjoja ja shekin lunastus ovat joitakin palveluja, jotka ovat saatavilla kaikissa Amerikan matkailukeskuksissa.

Enintään 999 dollarin arvoisia shekkejä voi lunastaa 24/7 missä tahansa Travel Centers of America -paikassa. Palvelumaksuja peritään, mutta ne voidaan välttää tekemällä a ehdot täyttävä ostos.

Mitä tarvitset shekin lunastamiseen huoltoasemalla

Useimmat huoltoasemat pyytävät vähintään yhden tyyppisen henkilötodistuksen sekkiä lunastaessaan.

Tyypillisesti hyväksyttäviä henkilöllisyystodistusmuotoja, joita voit käyttää, ovat:

 • Ajokortti
 • USA:n myöntämä passi
 • Valtion myöntämä henkilöllisyystodistus
 • Tribal Nation tai Reservation ID
 • Sotilastunnus
 • Resident Alien ID
 • Matrikulan konsulihenkilöllisyystodistus

Ennen kuin lähdet lähimmälle huoltoasemalle lunastamaan shekkiä, varmista, että sinun tulee ottaa mukaasi henkilöllisyystodistus.

Joidenkin huoltoasemien on myös tarkistettava sekki sen myöntäneeltä pankilta tai sekin myöntäneeltä yritykseltä.

Suositeltava:

UKK

Onko sekin helppo lunastaa huoltoasemalla?

Joo! Sekin lunastaminen huoltoasemalla on erittäin helppoa. Mene vain lähimmälle huoltoasemallesi shekin ja hyväksyttävän henkilötodistuksen kanssa. Nyt voit lunastaa shekin.

Voitko todella lunastaa shekin huoltoasemalla 24/7?

Monet huoltoasemat ovat avoinna 24/7. Tämä tarkoittaa, että voit lunastaa shekin milloin tahansa!

Huoltoasemat, jotka eivät ole auki 24/7, ovat usein avoinna klo 6–24. Vielä on runsaasti aikaa lunastaa shekkisi.

Voitko lunastaa shekin ilman henkilötodistusta?

Jotkut huoltoasemat lunastavat shekin ilman henkilötodistusta. Jos sinulla ei ole henkilötodistusta, etsi huoltoasema, joka lunastaa shekin ilman henkilötodistusta ennen lähtöä.

Kuinka voin välttää shekin lunastusmaksut?

Monet huoltoasemat tarjoavat luopumista maksuista tietyissä olosuhteissa. Yleinen tarjous on, että tietyn määrän polttoainetta tietyn ajan sisällä ostavilta ei peritä maksuja shekin lunastamisesta tiettyyn summaan asti.

Esimerkiksi, täytä autoosi 25 gallonaa bensaa viimeisen 2 tunnin aikana ja älä maksa maksuja shekeistä, jotka on lunastettu 200 dollariin asti. Ennen sekin lunastamista kannattaa aina kysyä, voitko tehdä ostoksen kulujen välttämiseksi. Varmista, että ostat joka tapauksessa, muuten saatat silti tuhlata rahaa!

Missä muualla voin lunastaa shekit?

Sekit ja maksumääräykset voidaan lunastaa monissa paikoissa. Luottoyhtiöt tai rahoitusalustat, kuten INGO rahaa ovat suosittuja tapoja lunastaa maksumääräys tai shekki.

Muita tunnettuja jälleenmyyjiä, joita voit kokeilla, ovat Circle K, Tops Grocery tai paikallinen Walmart-myymälä.

Maksavatko kaikki huoltoasemat shekit?

Kaikki huoltoasemat eivät käy käteisellä. Tässä oppaassa luetellut tuotemerkit tarjoavat tuhansia paikkoja, jotka tekevät käteissekkejä. Jotkut ovat kuitenkin itsenäisessä omistuksessa eivätkä halua tarjota tätä palvelua.

Soita minkä tahansa huoltoasemayrityksen asiakaspalveluun ennen vierailua ja kysy, mitä rahapalvelua he tarjoavat ja onko sekin lunastus osa sitä.

Huoltoasemat, jotka nostavat shekkejä