Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

23 parasta paikkaa, joista löytää ilmaisia ​​arkistokuvia verkkosivustollesi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 23 parasta paikkaa, joista löytää ilmaisia ​​arkistokuvia verkkosivustollesi

Kun haluat saada blogistasi tai yrityksesi verkkosivustosta näyttämään ammattimaiselta, laadukkaat valokuvat ovat välttämättömiä. Vaikka olet ehkä kuullut neuvon “ottaa omat valokuvasi”, monilla meistä ei ole tarvittavia laitteita, tietoja tai taitoja haluamamme kuvan ottamiseksi. Siellä sivustot, jotka tarjoavat ilmaisia ​​arkistokuvia, tulevat peliin.

Termi “ilmaiset, korkealaatuiset arkistokuvat” oli ennen oksymoroni, koska joko maksoit kuvista tai uhrasit laadun säästääksesi lompakkosi.

Onneksi näin ei enää ole.

Alla on joitain parhaista sivustoista, joista voit saada ilmaisia, korkealaatuisia arkistovalokuvia, jotka ovat kauniita, korkearesoluutioisia ja jotka taatusti kuvaavat viestiäsi tai brändiäsi täydellisesti.

Luettelon ensimmäinen osa on kokoelma verkkosivustoja, jotka tarjoavat satoja ilmaisia ​​kuvakkeita ilman rekisteröitymistä tai sähköpostia. Näillä sivustoilla on valtava valikoima sekä tyyliteltyjä arkistokuvia, maisemakuvia että kaikkea siltä väliltä.

Luettelon toinen osa on yhteenveto parhaista ilmaisista valokuvasivustoista, jotka vaativat tilauksen tai sähköpostin rekisteröitymisen saadakseen kauniita, tyylikkäitä valokuvakuvia suoraan postilaatikkoosi. Ne ovat edelleen ilmaisia, mutta ne vaativat vain vähän lisätyötä aloittaakseen.

Huomautus: Lähes kaikki näillä sivustoilla luetellut valokuvat kuuluvat alle Creative Commons Public domain -omistus (tai niillä ei ole lisenssirajoituksia yhteensä). Tämä tarkoittaa, että voit kopioida, muokata, jakaa ja suorittaa teoksen, jopa kaupallisiin tarkoituksiin, kaikki ilman lupaa. Jotkin valokuvat saattavat kuitenkin vaatia tekijän nimen, joten muista tarkistaa ja varmistaa, että käytät valokuvia oikein.

Ilmaiset arkistovalokuvasivustot, jotka eivät vaadi tilausta

1. Pixabay

Mikä siinä on hienoa Pixabay ei ole rajoitettu kuinka monta valokuvaa voit ladata. Vielä parempi, taivas on rajana, kun on kyse kuvien luokista, joita voit löytää. Pixabaysta löydät todennäköisesti etsimäsi tyylikkäistä litteistä majoituksista candideihin ja kaikkeen siltä väliltä.

🔥 Empfohlen:  Täydellinen HP Deskjet 2755E -katsaus

2. Poista roiskeet

Poista roiskeet on yksi henkilökohtaisista suosikkisivustoistani, josta löytyy ilmaisia ​​valokuvakuvia. Pixabayn tapaan löydät korkearesoluutioisia kuvia käytännössä mistä tahansa kategoriasta ja lataukset ovat rajattomat.

3. Pexelit

rakastan Pexelit laadukkaiden kuvien löytämiseen. Värit ovat kauniita, valokuvakategoriat monipuoliset ja lataukset ovat jälleen kerran rajattomat.

4. Foodiesfeed

Jos sinulla on ruokablogi tai mainostat terveellistä syömistä Instagramissa, Foodiesfeed on täydellinen sinulle. Ruokavalokuvaus voi olla äärimmäisen vaikeaa, mutta Foodiesfeed huolehtii siitä puolestasi. Löydä kauniisti valokuvattuja ruokakuvia Foodiesfeedistä ilmaiseksi.

Aiheeseen liittyvä: Kuinka ansaita rahaa blogillasi Instagramissa

5. Styled Stock

Tyylikäs Stock on täydellinen verkkosivusto elämäntapa-, kauneus-, pomo-babeille tai muotibloggaajille, jotka haluavat naisellisia ja hauskoja tyylikkäitä arkistokuvia ilmaiseksi. Parasta Styled Stockissa on, että sinun ei tarvitse rekisteröityä ladataksesi kauniisti muotoiltuja valokuvia.

6. Negatiivinen tila

Negatiivinen tila sisältää suuren valikoiman arkistokuvia, jotka täydentävät mitä tahansa brändisuunnittelua tai blogikirjoitusta. Mukana on naisellisia litteitä majoja, matkablogin arvoisia kuvia ja jopa maskuliinisia bisneskuvia. Negative Space täyttää lähes jokaisen bloggaajan tai yrityksen omistajan valokuvaustarpeet.

7. Navetan kuvat

Sillä aikaa Navetan kuvat ei ole yhtä paljon arkistokuvia kuin joillakin yllä olevilla sivustoilla, kuvien laatu on vertaansa vailla. Jos pidät ulkovalokuvauksesta, Barn Images tarjoaa etsimäsi.

8. Kaboom-kuvat

Kaboom kuvia on arkistokuvia, jotka ovat aina Instagramin arvoisia. Olitpa sitten tyylikkäitä naisellisia kuvia tai suuntaatpa hipsterimuotiin, Kaboom Picsillä on mitä etsit, jotta voit brändätä blogisi tai yrityksesi.

9. Stock Snap

Stock Snap tarjoaa laajan valikoiman arkistokuvia, jotka sopivat yrityksesi tai blogiviestisi teemaan. Jotkut valokuvat ovat kirkkaita ja värikkäitä, toiset tummia ja ärtyisiä. Vaihtoehtoja on loputtomasti.

10. Pixin elämä

Laaja valikoima korkealaatuisia arkistokuvia Pixin elämä on laaja. Yksi kuva esittää kauniisti valokuvattua bundt-kakkua ja seuraava on upea kuva tähtikirkkaasta yöstä. Et koskaan tiedä, mitä saatat löytää Life of Pixistä, mutta on hyvä mahdollisuus, että löydät täydellisen valokuvan blogiisi tai yritykseesi.

🔥 Empfohlen:  Kuinka löytää parhaat tulevat NFT-projektit? | Parhaat ja helpot tavat

Aiheeseen liittyvät: 10 WordPress-laajennusta, jotka auttavat blogissasi ansaitsemaan rahaa

11. Magdeleine

Magdeleine tuottaa uuden ilmaisen korkealaatuisen valokuvan joka päivä. Et koskaan tiedä, mitä saat, mutta se on varmasti korkealaatuista, kaunista ja ilmaista.

12. picXclicX

Jill Levenhagen alkaen picXclicX on luova valikoima ilmaisia ​​arkistovalokuvia ladattavissa. Katso hänen sivunsa löytääksesi etsimäsi valokuvat, jotka täydentävät blogitekstejäsi tai yrityksesi verkkosivustoa.

13. Pikografia

Löydät upeita ilmaisia ​​kuvia käytettäväksi osoitteessa Pikografia. Ne eivät ole tavallisia tyylikkäitä kuvakuviasi, vaan suosivat enemmän ainutlaatuisia kohtauksia ja ulkomaisemia.

14. Kuppikakku

Vaikka nimi saattaa kuulostaa naiselta, Kuppikakku tarjoaa maskuliinisempia ja sukupuolineutraalimman näköisiä kuvia, jotka voivat olla parempi kohteliaisuus blogillesi tai verkkosivustollesi, joka on suunnattu molemmille sukupuolille. Vaikka monet vapaatyyliset arkistokuvat on suunniteltu näyttämään naisellisilta, on mukava löytää valokuvasivusto, joka tarjoaa kuvia, joita jokainen blogi voi käyttää yleisöstä riippumatta.

15. Räjähdys

Räjähtää on fantastinen, koska kaikki heidän ilmaiset kuvansa on järjestetty luokkiin, jotta löydät helposti etsimäsi. Muutamia suosituista luokista ovat yritys, perhe, värikäs, meikki, flatlay, tekstuurit, korut, rakkaus, kaupunki, toimisto ja abstrakti.

16. Death To Stock

Death To StockYrityksen missiona on tarjota kuluttajille jatkuvasti laadukkaita, kaikki heidän odotuksensa täyttäviä valokuvakuvia täysin ilmaiseksi. Tarjotaanko sinulle tuoretta valokuvasisältöä maksutta? Kyllä kiitos.

17. Helene In Between

Helene alkaen Helene Välissä tarjoaa 15 kaunista naisellista arkistokuvaa blogistaan. Sinun tarvitsee vain antaa heille osuus, jotta useammat ihmiset voivat käyttää ja nauttia hänen kauniista kuvistaan.

18. Yksinyrittäjä Sidekick

Louise Yksinyrittäjä Sidekick naulata sen 10 ilmaisella arkistokuvallaan, jotka sopivat täydellisesti jokaiselle pomopojalle. Jos olet kahvin ja kaiken kauniin ystävä, nämä valokuvat sopivat täydellisesti yritykseesi tai blogiisi.

Ilmaiset arkistovalokuvasivustot, jotka vaativat sähköpostitilauksen

19. Hän rohkea

Hän rohkea ei voisi olla parempi nimi näille kirkkaille kuville, jotka pompoavat naisellisilla väreillä. Lataa yli 20 ilmaista valokuvaa, kun kirjaudut sähköpostiisi.

🔥 Empfohlen:  13 parasta kansainvälistä lentoyhtiötä Intiassa ulkomaille matkustaville

20. Haute Stock

Oletko kiinnostunut ilmaisesta näytepaketista kauniisti muotoiltuja arkistovalokuvia? Haute Stockon selkäsi.

21. Kauniimpi verkko

Kauniimpi verkko antaa sinulle 7 ilmaista tyylistä arkistokuvaa vastineeksi sähköpostistasi. Nämä kuvat ovat upeita.

22. Markkinoi kauniisti

Markkinoi kauniisti ottaa kirjani kakun lukijoilleen! Sinun tarvitsee vain rekisteröityä sähköpostilla saadaksesi yli 100 ilmaista valokuvaa.

23. Ivory Mix

Okei, muistatko kuinka innoissamme olimme yli 90 ilmaiskuvasta? Entä yli 550 vapaatyylistä arkistokuvaa? Rekisteröidy vain sähköpostillasi Ivory Mix ja ne ovat sinun.

Aiheeseen liittyvät: 15 Facebook-ryhmää, jotka auttavat räjähtämään liiketoimintaasi