Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

23 tapaa saada ilmaista tavaraa verkosta (tai postitettuna sinulle)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 23 tapaa saada ilmaista tavaraa verkosta (tai postitettuna sinulle)

Aikana, jolloin kaikki näyttävät tarjoavan ilmaista tavaraa verkossa, voi olla vaikeaa erottaa, mitkä ilmaista tavaraa tarjoavat yritykset ovat laillisia ja mitkä huijauksia.

Totuus on, etteivät kaikki ole sinun etusi mielessä, ja usein ilmaisten tavaroiden saaminen ei ole niin yksinkertaista kuin jotkut ihmiset antavat ymmärtää. Melkein aina on jonkinlainen “saalis”. Sinun on rekisteröitävä tili, ladattava sovellus tai aloitettava ilmainen kokeilu. Ymmärrät pointin.

Se on kuitenkin järkevää. Yritykset eivät aio tarjota vain ilmaista tavaraa verkossa, jos sinulla ei ole vähintäänkin kohonnutta mahdollisuutta tehdä kauppaa niiden kanssa tulevaisuudessa. Onneksi et tee kauppaa heidän kanssaan. Monet yritykset tarjoavat ilmaisia ​​tuotenäytteitä, ilmaisia ​​meikkejä tai muuta ilmaista tavaraa postitse ilman vaatimuksia, sitoumuksia tai toimituskuluja.

Auttaaksemme sinua saamaan rahaa heidän epätoivoisesta anteliaisuudestaan, olemme koonneet luettelon 22 täysin turvallisesta paikasta, joista voit saada ilmaisia ​​kauneustuotteita, lahjakortteja ja muita yleisiä taloustavaroita (jälleenmyyjiltä, ​​kuten Amazon, Starbucks ja Walmart). ilman kustannuksia sinulle.

22 sovellusta ja verkkosivustoa ilmaista tavaraa varten verkossa

On useita yrityksiä, jotka tarjoavat online-ilmaistarjouksia vastineeksi helpoista tehtävistä, kuten ottamisesta maksetut kyselyt ja videoiden katselua. Tehtävät ovat yleensä melko tylsiä, mutta ne tarjoavat laillisen tavan saada täysin ilmaista tavaraa ilman ehtoja.

Huomautus: Alla olevia sovelluksia ja verkkosivustoja voi käyttää ilman luottokorttia (jos haluat pitää tietosi yksityisinä).

1. Saat ilmaisen käteispalautuksen DollarSprout Rewardsin avulla

Jos ostat koskaan jotain verkosta, varmista, että käytät cashback-selainlaajennusta. Suositeltuamme niitä lukijoillemme vuosia, päätimme tehdä oman (paremman) version, jolle annoimme nimen DollarSprout Rewards.

Aina kun teet ostoksia verkossa, DollarSprout Rewards toimii taustalla löytääkseen sinulle parhaat käteispalautustarjoukset ja kuponkikoodit, jotta voit säästää mahdollisimman paljon rahaa. Aina kun käyt kelvollisen kauppiaan luona, saat pienen hälytyksen, joka ilmoittaa käteispalautusmahdollisuudesta – paina vain Aktivoi-painiketta ja olet valmis ansaitsemaan.

DollarSprout Rewards on saatavilla tietokoneen työpöytäversioissa Kromi ja Safari.

Mistä saa ilmaisia ​​lahjakortteja

Lahjakortit antavat sinulle mahdollisuuden ostaa mitä sydämesi kaipaa useista jälleenmyyjistä, ravintoloista ja muista. Alla olevat sivustot voivat palkita sinut ilmaiset lahjakortitmikä helpottaa uusien vaatteiden hankkimista, illallista ulkona tai kattaa viikon päivittäistavarat.

2. Merkkitutkimukset

Branded Surveys palkitsee käyttäjiä palautteen antamisesta tuotteista ja palveluista. Sinun ei tarvitse maksaa mistään. Se maksaa vain pienen osan ajasta. Mutta sen Survey Matching Engine, joka yhdistää sinut profiiliisi sopiviin mahdollisuuksiin, ei edes maksa sinulle paljoa.

Kun saavutat 1000 pistettä, voit kotiuttaa 10 dollaria. Vaihtoehtoja ovat PayPal, suora talletus tai lahjakortit paikkoihin, kuten Apple, Lowe’s, Amazon ja muihin suosikkiravintoloihin ja jälleenmyyjiin.

Bonus: Hanki ensimmäiset 100 pistettä kun luot tilisi.

3. Swagbucks

Swagbucksin avulla voit ansaita pisteitä esimerkiksi shoppailusta, kyselyihin osallistumisesta, videoiden katselusta ja pelien pelaamisesta. Kun ansaitset tarpeeksi pisteitä, voit lunastaa ne lahjakorteiksi suosittuihin paikkoihin, kuten Targetiin, Amazoniin ja Walmartiin.

Voit myös ansaita käteistä ja siirtää sen PayPal-tilillesi, jos niin haluat.

Bonus: Hanki ilmainen 10 dollarin lahjakortti kun teet 25 dollarin ostoksen vaatimukset täyttävältä jälleenmyyjältä.

4. InboxDollaria

InboxDollars palkitsee sinut asioista, joita olet todennäköisesti jo tekemässä. Ajattele verkkohakua, pelien pelaamista, kyselyihin vastaamista ja videoiden katselemista.

🔥 Empfohlen:  Shopify International Shipping: Kuinka saada se oikein

Sen verkkosivuston mukaan useimmat kyselyt maksavat 0,50–5,00 dollaria ja niiden suorittaminen kestää 3–25 minuuttia. Jotkut online-tutkimukset maksavat 10 dollaria, 20 dollaria tai jopa enemmän, jos vastaat mainostajan etsimää demografista profiilia.”

Pienin lunastussumma on 30 dollaria. Voit lunastaa palkintopisteesi Visa- tai vähittäiskaupan lahjakorteilla tai voit halutessasi valita fyysisen lähetyksen postitse.

Bonus: Saat hetken, ilmaiseksi $5 bonus kun rekisteröidyt tänään.

5. Survey Junkie

Tulet rakastamaan Kysely Junkie jos et halua osallistua kyselyihin ja jakaa mielipiteesi. Useimpien kyselyiden täyttäminen vie vain muutaman minuutin, ja saat silti pisteitä kyselyyn osallistumisesta, vaikka kävisi ilmi, ettet ole pätevä siihen. Voit lunastaa nämä pisteet lahjakorteiksi sadoilla jälleenmyyjillä tai käteisellä PayPalin kautta.

6. Omat pisteet

MyPoints-palkitsemisohjelma antaa sinulle pisteitä Internetin etsimisestä, sähköpostien lukemisesta, kyselyjen suorittamisesta, kuponkien tulostamisesta ja muusta. Voit ansaita 60 pistettä vain rekisteröitymällä ja täyttämällä profiilisi. Voit säästää pisteitä 100 dollarin lahjakortilla tai lunastaa vähemmän pisteitä 10 dollarin, 25 dollarin tai 50 dollarin lahjakorteilla.

Bonus: Hanki ilmainen 10 dollarin lahjakortti kun teet 20 dollarin ostoksen vaatimukset täyttävältä jälleenmyyjältä.

7. Tapestri

Tapestri ei jaa lahjakortteja, he maksavat sinulle vain käteisellä. Tapestri on tiedonkeruusovellus, joka maksaa käyttäjille heidän tiedoistaan ​​- pääasiassa heidän sijaintitiedoistaan. Tämä on samanlaista tavaraa, jota käytännössä kaikki muut suuret sovellukset keräävät, kuten Facebook, Instagram, jopa Weather Channel -sovellus. Nämä tiedot ovat yrityksille suuren rahan arvoisia, koska ne antavat heille paremman käsityksen asiakkaidensa käyttäytymisen ymmärtämisestä.

Tapestrissa on mukavaa, että vaikka he myyvät tietojasi (ja maksavat sinulle leikkausta voitosta), tiedot ovat täysin anonyymejä eivätkä sido sinua millään tavalla. Tämä tarkoittaa, että mainokset eivät ala joutua pommittamaan, kun lataat sovelluksen. Viimeisimpien arvioiden mukaan käyttäjät voivat ansaita jopa 25 dollaria kuukaudessa yksinkertaisesti lataamalla sovelluksen ja antamalla sen kerätä taustalla – mitään työtä ei tarvita. Sovelluksessa on myös runsas suositusohjelma, joka palkitsee sinut siitä, että saat ystäväsi liittymään.

Mistä saa ilmaista tavaraa postitse (tuotetestaus)

Yritykset luottavat kuluttajien mielipiteisiin parantaakseen tuotteitaan ja auttaakseen heitä selvittämään, pitäisikö ne tuoda markkinoille vai ei.

Niin kauan kuin et välitä antaa yksityiskohtaista palautetta, kun kaikki on sanottu ja tehty, voit tehdä sen ansaita hyvää rahaa testaamalla tuotteita (ja saatat jopa saada pitää tuotteen ilmaiseksi, kun testausjakso on ohi). Tässä on 4 paikkaa, joissa voit tehdä juuri sen:

8. Männynkäpytutkimus

Jos päätät ryhtyä panelistiksi Männynkäpytutkimus, saat sähköpostin aina, kun kysely on valmis sinua varten. Saat useita pisteitä jokaisesta täyttämästäsi kyselystä ja voit lunastaa ne käteisellä tai palkinnoilla. Joskus saat myös ilmaisen tuotteen testattavaksi. Voit vaikuttaa huomisen tuotteisiin samalla kun saat palkintoja.

Huomautus: Yksi Pinecone Researchin etu on, että sen lisäksi, että saat ajoittain ilmaista tavaraa postitse (ilman saalis- ja toimituskuluja), saat 3 dollaria jokaisesta täyttämästäsi kyselystä.

9. American Consumer Opinion

Ryhtyä tuotteen testaajaksi Amerikkalaisen kuluttajan mielipide (ACOP), sinun on suoritettava useita 10 minuutin mittaisia ​​tutkimuksia vuosittain. Nämä kyselyt voivat kertoa ACOP:lle, minkä tyyppisiä tuotteita sinulle lähetetään. Vastineeksi ilmaisista tuotteista sinun on dokumentoitava kokemuksesi ja annettava hyödyllistä palautetta.

🔥 Empfohlen:  5 Google Shopping -mainosten mahtavaa etua

10. Kansallinen kuluttajapaneeli

Panelistina mm Kansallinen kuluttajapaneeli (NCP), saat kädessä pidettävän skannerin tai pääsyn NCP-mobiilisovellukseen. Tämän jälkeen voit skannerilla tai sovelluksella viivakoodin skannata kaikista tuotteista, joita sinä tai muut perheenjäsenesi ostavat ostosmatkan aikana.

Antamasi tiedot jaetaan valmistajien kanssa, ja ne vaikuttavat tuotteisiin, jotka he laittavat hyllyille. Joka viikko, kun osallistut, voit ansaita palkintopisteitä, jotka voidaan lunastaa esimerkiksi elektroniikkaan, kodinkoneisiin ja urheiluvälineisiin.

11. Crowdtap

Crowdtap lähettää sinulle ilmaisia ​​tuotteita, kunhan tarkistat ne rehellisesti. Joka kerta kun saat ilmaislahjan Crowdtapilta, sinua pyydetään vastaamaan useisiin siihen liittyviin kysymyksiin.

Sen jälkeen ansaitset pisteitä, jotka voit lunastaa lahjakortteihin ja muihin palkintoihin.

Mistä saada ilmaislahjoja postitse ilman vaatimuksia

Sinun ei aina tarvitse osallistua kyselyihin, vastata kysymyksiin tai tehdä muita asioita saadaksesi täysin ilmaista tavaraa. Alla on lueteltu useita verkkosivustoja, jotka lähettävät sinulle ilmaisia ​​tarjouksia ilman ehtoja.

12. Cashbackbase

Cashbackbase luotiin auttamaan sinua tekemään Amazonin parhaat tarjoukset. Se tarjoaa 100 % alennuksia joistakin tuotteista ja suuria alennuksia toisista. Luo vain tili ja ota yhteyttä myyjiin hakeaksesi haluamiasi ilmaisia ​​tuotteita.

Se on loistava tapa saada ilmaista tavaraa Amazonista vähällä vaivalla. Saatat pystyä ansaitsemaan ilmaislahjoja, kuten langattomat kuulokkeet, niskatyynyt, liekittomat kynttilät ja magneettiset puhelintelineet.

13. Ilmaiset tavarat

FreeStuff.comin perustajat etsivät säännöllisesti Internetistä ilmaista tavaraa, jota voit lunastaa. Vaikka he eivät tarjoa online-ilmaistarjouksia suoraan, he linkittävät verkkosivustoille, jotka tarjoavat. Vaikka Free Stuff -sivustoa päivitetään päivittäin, ilmaisia ​​tuotteita tulee ja menee nopeasti, joten saatat törmätä vanhentuneisiin tuotteisiin.

14. Rakastan ilmaisia ​​asioita

Rakastan ilmaisia ​​asioita toimittaa ilmaiset näytetarjoukset postilaatikkoosi kahdesti viikossa. Sinun ei tarvitse maksaa toimituskuluja tai tehdä mitään lunastaaksesi mitään näistä näytteistä. Tilaa uutiskirje ja odota sähköpostien saapumista. Se on todella niin helppoa kuin miltä se kuulostaa.

Mistä saa näytteitä ilmaiseksi

Monet suuret tuotemerkit tarjoavat ilmaisia ​​näytteitä postitse, jotta voit kokea heidän tuotteitaan omakohtaisesti ja puhua niistä perheellesi ja ystävillesi.

15. PINCHme

Nipistä minua on ilmainen näyteohjelma, joka lähettää sinulle laatikoita ilmaisia ​​näytteitä tärkeimmiltä tuotemerkeiltä. Sivusto julkaisee uusia näytteitä kerran kuukaudessa keskipäivällä EST. Voit pyytää näytteitä rekisteröitymällä Facebookin kautta tai luomalla tilin.

Sinun tulee tehdä muistiinpano kalenteriisi, jotta voit lunastaa näytteet ennen kuin ne ovat menneet. Jotta voit edelleen saada ilmaisia ​​näytteitä PINCHmesta, sinun on tarkistettava ilmaislahjasi niiden käytön jälkeen.

16. Influensteri

Kun olet luonut profiilin, jossa on tietoja elämäntavoistasi ja brändimieltymyksistäsi, Influensteri lähettää sinulle VoxBoxin.

Tämä laatikko on täynnä ilmaisia ​​näytteitä merkeiltä, ​​kuten Pantene ja Downy. Joskus sinun on tehtävä ylimääräinen kilometri ja tehtävä asioita, kuten arvioitava tällä hetkellä käyttämäsi tuotteet tai otettava kuva sinusta tietyn tuotemerkin shampootuotteella.

17. Näyte päivä

Sample A Day pitää päivitettyä luetteloa yrityksistä, jotka tarjoavat ilmaisia ​​näytteitä postitse. Tarkista sen sivusto joka päivä saadaksesi suoria linkkejä ilmaislahjoillesi.

Sivuston perustajat tarkistavat tarjoukset, jotta tiedät, että ne ovat laillisia.

Aiheeseen liittyvä: Kuinka saada ilmaisia ​​tai edullisia aikakauslehtitilauksia

Mistä saada syntymäpäivälahjoja ilman saalista

Mikset hemmotella itseäsi syntymäpäivänäsi lunastamalla ilmaislahjoja suosikkikaupoistasi ja -ravintoloistasi? On monia tapoja saada ilmaisia ​​syntymäpäiväjuttuja ja ota kaikki irti erityisestä päivästäsi.

18. Godiva

Jos olet suklaan ystävä, olet itsellesi velkaa liittyä mukaan Godiva palkitsee klubi. Saat joka vuosi suklaan syntymäpäivälahjan ja muita etuja, kuten ilmaisen toimituksen verkkotilauksille ja etukäteismyyntiä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka saada ilmaisia ​​hotellivarauslinkkejä Googlessa

19. Starbucks

Tykkäätkö käydä Starbucksissa? Jos on, voit liittyä jäseneksi Starbucks Rewards ja saat ilmaisen juoman tai ruoan syntymäpäivänäsi. Saat sähköpostiisi syntymäpäiväherkkusi kaksi päivää ennen syntymäpäivääsi ja voit lunastaa sen baristalle varsinaisena syntymäpäivänäsi.

20. Sephora

Jos olet meikkihullu, tulet innolla oppimaan sen Sephora antaa sinulle ilmaisen lahjan syntymäpäivänäsi niin kauan kuin kirjaudut sen ilmaiseen Beauty Insider -ohjelmaan. Sinun ei tarvitse ostaa mitään, vaan voit valita minisetin Kat Von D Beauty ja Drunk Elephantista.

(Huomautus: DollarSprout Rewards tarjoaa käteistä takaisin Sephorassa)

21. Ulta

Liity Ulta’s-palveluun saadaksesi toisen syntymäpäivämeikki-ilmaistuotteen Ultamate Rewards ilmaiseksi. Voit ansaita pisteitä jokaisesta ostoksestasi ja ilmaisen lahjan syntymäpäivänäsi sekä 2X pistettä kaikesta, mitä sinä päivänä ostat. Kun sinulla on 100 pistettä, voit lunastaa ne tuotteisiin verkossa tai myymälässä.

(Huomautus: DollarSprout Rewards tarjoaa käteistä takaisin Ultassa)

Mistä saa ilmaisia ​​vauvanäytteitä

Ollaan rehellisiä; lapsen saaminen on kallista. Mutta niitä on useita ilmaiset vauvanäytteet voit väittää vähentäväsi joitain lapsesi kasvattamisesta aiheutuvia kustannuksia.

22. Rehellinen yritys

Vaippanäytteet ovat hyödyllisiä jokaiselle uudelle vanhemmalle. Keskimääräinen vauva käyttää yli 2 700 vaippaa ensimmäisenä vuonna, ja kertakäyttövaipan keskihinta on 0,20 dollaria[1].

Honest Co. lähettää sinulle ilmaisen Discovery Kitin vaippoja ja pyyhkeitä, jos maksat 5,95 dollarin toimitusmaksun. Kun saat paketin, se rekisteröi sinut automaattisesti vaippatilauspalveluun.

Huggies lähettää sinulle myös alennettuja kustannuksia tai täysin ilmaiset vaipatsekä lahjakortteja ja arpajaisia, jos liityt sen ilmaiseen palkintoohjelmaan.

23. Similac

Kuten vaipat, kaavan kustannukset voivat nousta nopeasti, etenkin vauvan ensimmäisenä elinvuotena.

Onneksi Similac® StrongMoms® Rewards -ohjelma voi yhdistää sinut ilmaisiin kaavanäytteisiin ja kuponkeihin.

Mukana on myös Enfamil Family Beginnings® -ohjelma, joka voi lähettää sinulle äidinmaidonkorvikenäytteitä, kuponkeja ja erikoistarjouksia.

Aiheeseen liittyvä: 24 helppoa tapaa saada ilmaisia ​​vauvatarvikkeita

Voit pisteyttää kaikenlaista ilmaista tavaraa verkossa

Koska kaikki online-ilmaistarjoukset eivät ole samanarvoisia, on hyvä idea tarkastella kaikkia vaihtoehtojasi selvittääksesi, mitkä niistä sopivat sinulle.

Vaikka voit saada täysin ilmaista tavaraa verkossa, muista, että näiden ilmaislahjojen hakeminen ja odottaminen voi kestää melkoisen kauan. Et myöskään välttämättä pysty valitsemaan saamiasi ilmaisia ​​tavaroita ja päädyt sellaisiin, joille sinulla ei ole käyttöä. Siitä huolimatta kotiin tuleminen ilmaisten herkkupakettien parissa voi olla mahtava tunne.

Table of Contents