Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

23 yritystä etsii vaikuttajia mainostaakseen juttujaan

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 23 yritystä etsii vaikuttajia mainostaakseen juttujaan

Työskentely vaikuttajana voi olla loistava tapa kasvattaa henkilöbrändiä ja ansaita rahaa elämäntyylilläsi. On ratkaisevan tärkeää, että löydät vahvat kumppanuudet yritysten kanssa, jotka etsivät vaikuttajia, jotka sopivat henkilökohtaiseen brändiisi ja arvoihisi. Opitpa sitten vaikuttajaksi tai olet ammattilainen, kun kyse on yhteistyöstä brändien kanssa, tässä on 23 yritystä, jotka etsivät aktiivisesti vaikuttajia yhteistyöhön.

23 parasta yritystä, jotka etsivät vaikuttajia

Tässä on luettelo yrityksistä, joihin voit ottaa yhteyttä tänään saadaksesi mahdollisuuden tehdä yhteistyötä!

1. Asos

Asos on tunnettu brittiläinen muoti- ja kosmetiikkayritys. Se myy kaikenlaisia ​​vaatteita ja asusteita takkeista, mekoista, urheiluvaatteista ja housuista lakkiin, vyöihin ja käsineisiin. Voit myös ostaa nettisivuilta kosmetiikkatuotteita tai mainostaa niitä vaikuttajina.

Vaikuttajat, jotka tunnetaan myös nimellä Asos Insiders, mainostavat tuotteitaan sosiaalisessa mediassa, mikä auttaa lisäämään asiakkaiden sitoutumista. Seuraajat etsivät tyyliä, vinkkejä ja temppuja parhaan mahdollisen ulkoasun saavuttamiseksi budjetin rajoissa.

Mediasuhdetiimi kannustaa vaikuttajia seuraamaan Asoksen sosiaalista mediaa Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa saadakseen yhteistyöpäivityksiä etsiessään rekrytoijia.

2. Sunny Co Clothing

Sunny Co Clothing erottuu muista jälleenmyyjistä markkinointikampanjallaan. Kaikki sivustolla olevat tuotekuvat on valittu sosiaalisen median alustoilta, joille asiakkaat julkaisevat kuvia käyttäessään tuotetta itse.

Vaikuttajana voit mainostaa uimapukusarjoja, uimapukuhousuja ja uimapukutoppeja. Sunny Co Babe -ohjelma on lähettiläsohjelma, jossa voit auttaa suunnittelemaan uusia tuotteita ja saamaan uusia ystäviä yhteisössä, jossa on yli 10 000 henkeä.

Joten vastineeksi Sunny Co tarjoaa sinulle ilmaisen puvun ja eksklusiivisia alennuksia koko verkkosivustolla. Sunny Co Babe -ohjelmaan liittyminen on helppoa:

 • Täytä verkkosivustolla oleva lomake perustietosi kanssa; nimi, sukupuoli, syntymäaika, maa
 • Vastaa muutamiin avoimiin kysymyksiin, jotka auttavat tiimiä valitsemaan intohimoisia brändilähettiläitä ohjelmaan
 • Odota vastausta 1-2 päivän kuluttua.

3. Rovux-jalkineet

Rovux Footwear valmistaa tyylikkäitä, moderneja ja mukavia urheilukenkiä laatutietoisille kuluttajille.

Jalkineiden vaikuttajat voivat liittyä brändilähettiläsohjelmaan mainostaakseen brändiä yksinkertaisilla sosiaalisen median kampanjoilla. Sinun on julkaistava vähintään kahdesti kuukaudessa sosiaalisen median syötteeseesi, jotta seuraajasi tietävät alennuskoodisi ja ansaitset palkkion ostoksistaan.

Työskentely Rovux Footwearin kanssa edellyttää seuraavat tiedot sen mahdollisilta vaikuttajilta:

 • Nimi, ikä, sähköpostiosoite ja puhelinnumero
 • Instagram käyttäjätunnus
 • TikTok-käyttäjänimi (jos sellainen on)
 • Lyhyt essee siitä, miksi haluaisit liittyä Rovux-tiimiin

4. MAC Cosmetics

MAC Cosmetics on johtava vuonna 1984 perustettu meikkibrändi. Se myy huippukosmetiikkatuotteita huulille, silmille ja kasvoille, joista suosituimpia ovat Studio Fix Fluid ja Ruby Woo Lipstick. MAC Cosmetics on myös laajentunut ihonhoitobrändiksi, joka myy pohja-, peite- ja kosteusvoiteita.

MAC tarjoaa MAC Pro -jäsenohjelman meikkitaiteilijoille, ammattilaisille ja opiskelijoille. Tähän ohjelmaan voivat liittyä vaikuttajat, kuten hiusstylistit, mallit ja kosmetologit, jotka ovat intohimoisia tästä alasta. He saavat eksklusiivisia alennuksia 30–40 % tuotteista verkossa ja myymälässä.

Tämän lisäksi he saavat pääsyn kutsuihin vain ammattilaisille tarkoitettuihin tapahtumiin ja mestarikursseihin. MAC vaatii seuraavat asiakirjat todisteeksi liittyäkseen ohjelmaan:

 • Toimituksellinen sivu nimikirjoituksella
 • Sosiaalisen median sivusi, jolla on vähintään 1000 seuraajaa

5. Mulu korut

Suosittu hip Mulu Jewelry -brändi on yritys, joka on omistautunut kauniisti suunniteltuihin asusteisiin miehille ja naisille. Voit valita laajasta valikoimasta sormuksia, korvakoruja, rannekoruja ja kaulakoruja, jotka voidaan räätälöidä suosikkisi syntymäkivellesi ja -mallillesi.

Mulu Jewelryllä on Brand Ambassador -ohjelma, jonka avulla vaikuttajat voivat käyttää sosiaalisen median alustojaan bränditietoisuuden lisäämiseen (ja jos olet utelias, tarkista ero lähettilään ja vaikuttajan välillä). Vaikuttajana saat käyttöösi koodin, jonka voit jakaa seuraajillesi ansaitaksesi pisteitä. Joten asiakkaat voivat käyttää koodiasi ostaakseen tuotteita, jotka auttavat sinua keräämään enemmän pisteitä ja myymälähyvitystä. Saat myös tietoa viimeisimmistä kampanjoista, alennuksista ja hintamuutoksista.

Ohjelmaan hakemiseksi sinun tulee täyttää seuraavat vaatimukset:

 • Seuraa paljon sosiaalisen median tilejäsi
 • Täytyy käyttää joko Instagramia, Pinterestiä, Facebookia tai Youtubea
 • Anna kuvakaappaus sosiaalisen median analytiikasta viimeisen kolmen kuukauden ajalta

6. Kona Surf Co.

Kona Surf Co. on lifestyle-brändi, joka myy rulla- ja surffilautoja paikalliselle surffausyhteisölle. Sen tavoitteena on myydä asiakkaille brändikokemusta, jossa he voivat muokata lainelaudat, vaatteita ja asusteita haluamallaan tavalla.

Instagramin mikrovaikuttajat voivat liittyä Kona Surf Ambassador -ohjelmaan voittaakseen ilmaisia ​​tuotteita ja palkintoja. Vaikuttajana sinun on rekrytoitava intohimoinen tiimi alastasi liittyäksesi #FollowTheWaves-yhteisöön ja vastataksesi yrityksen sähköposteihin ja viesteihin nopeasti.

Kona Surf Co. tarkistaa ja ottaa yhteyttä hakijoihin, jotka täyttävät verkkolomakkeen ja täyttävät seuraavat vaatimukset:

 • Älypuhelin ja luotettava nettiyhteys
 • Sinulla on julkinen Instagram-profiili
 • Ovat omistettu positiivisuudelle ja rakkausseikkailulle

7. Bombshell Curves

Bombshell Curves on muotimerkki, joka myy naisten muotoiluvaatteita. Muotivaikuttajat voivat markkinoida erilaisia ​​tuotteita, kuten bodyja, vyötäröhousuja, muotoilevia shortseja ja aktiivisia vaatteita.

Kuten muutkin muotibrändit, Bombshell Curves pyrkii laajentamaan markkinoitaan vaikuttajamarkkinoinnin avulla. Voit vierailla heidän verkkosivuillaan ja lähettää sähköpostilla luettelon sosiaalisen median käsitteistä osoittaaksesi kiinnostusta yhteistyötä kohtaan. Tiimi tarkistaa pyyntösi ja lähettää vastauksen mahdollisimman pian.

8. Breezy uimahousut

Naisten voimaannuttamisen tavoitteena on Breezy Swimwear myy uima-asuja kaiken ikäisille ja -muotoisille naisille heidän itseluottamuksensa lisäämiseksi. Vaikuttavien värien ja trendikkäiden kuvioiden käyttö takaa tuotteen erottuvuuden.

🔥 Empfohlen:  Viking Therapeutics syyttää kiinalaista yritystä liikesalaisuuksien varastamisesta

Voit liittyä ilmaiseen vaikuttajaohjelmaan ja tulla Breezy Babeksi. Rekisteröitymisen jälkeen saat 20% alennuskoodin, jonka voit jakaa seuraajillesi. Kaikista alennuskoodilla tehdyistä myynneistä saat 30 %:n palkkion.

Breezy Swimwear tarjoaa myös Tiktok-, Twitter- ja Instagram-vaikuttajille valmiiksi suunniteltuja grafiikoita brändin markkinoimiseksi. Heidän on jaettava julkaisuja #breezybaben kanssa, jotta kaikki tietävät tästä naisille suunnatusta muotibrändistä.

9. Nauti leggingseistä

Enjoy Leggings myy korkealaatuisia leggingsejä naisille, jotka haluavat tuntea olonsa mukavaksi omassa ihossaan. Brändi etsii vaikuttajia, jotka voivat mainostaa sen tuotteita verkossa.

Suurlähettiläänä voitat ilmaisia ​​tuotteita ja pääset tutustumaan uusiin tuotteisiin ennen kuin ne tulevat markkinoille. Voit luoda heidän ympärilleen vilinää ja houkutella lisää seuraajia.

Osallistuaksesi ohjelmaan sinun tulee lähettää sähköpostiviesti:

 • Linkit sosiaalisen median tileillesi
 • Syitä, miksi haluat tehdä yhteistyötä brändin kanssa

10. Kaksitoista pientä

Onko sinulla vaikeuksia löytää tyylikkäitä ja kestäviä vaippalaukkuja pienillesi? Twelve Little luotiin ratkaisemaan tämä ongelma. Voit valita valikoimasta intuitiivisesti muotoiltuja vaippalaukkuja, joita voidaan käyttää myös vauvan ja äidin välttämättömyyksien kuljettamiseen. Ne ovat yksi parhaista yrityksistä, jotka etsivät vaikuttajia vanhemmille.

Laukut on valmistettu vegaanisesta nahasta, mikä antaa niille lisäpisteitä kestävän muotiasusteen hyväksymisestä. Brand Ambassador -ohjelma antaa alustavan 50 % alennuksen uusista kokoelmista. Jos kaikki vaatimukset täyttyvät, voit saada 30 % alennuksen seuraavista tilauksistasi ja 20 % alennuskoodin jaettavaksi seuraajillesi.

Twelve Little haluaa kaikkien brändilähettiläittensä täyttävän seuraavat vaatimukset:

 • Instagram-tili, jolla on yli 1000 seuraajaa
 • Kaksi omistettua viestiä millä tahansa sosiaalisen median alustallasi
 • Merkitse Twelve Little tuotteisiin omistetuissa viesteissäsi sekä #twelvelittle, #12littletribe
 • Älä julkaise kuvia Twelve Little -laukuista muiden tuotteiden kanssa
 • Osallistu yrityksen julkaisuihin sosiaalisessa mediassa ja jätä positiivisia asiakasarvosteluja verkkosivustolle

12. The Skincare Boutique

Kuten nimikin kertoo, The Skincare Boutique on ihonhoitoyritys, joka myy yksilöllisiä kasvohoitoja ja ihonhoitotuotteita.

Jos olet intohimoinen ihonhoitoteknologiasta ja elämäntyylistä, voit liittyä HD Beauty Brand Ambassador -ohjelmaan ja saada useita etuja. Suurlähettiläänä saat täyden tuen brändin mainostamiseen ilmaisilla tuotteilla, ainutlaatuisella alennuskoodilla ja 17 %:n provisiolla kaikista ostoksista.

Sinun on lähetettävä yksityiskohtainen hakemus päästäksesi Skincare Boutiquen lähettilääksi:

 • Vähintään 5 000 seuraajaa yhdellä alustalla tai 10 000 seuraajaa useille alustoille
 • Jaa suoria linkkejä sosiaalisen median tileillesi
 • Liitä mukaan koko nimesi, sähköpostiosoitteesi ja toimitusosoitteesi
 • Lyhyt essee korostaa, miksi olet sopiva The Skincare Boutiquen brändilähettilääksi

13. Celsius

Celsius on juomayhtiö, joka myy luonnollisista raaka-aineista valmistettuja terveellisiä energiajuomia. Tämä sokeriton juoma auttaa ihmisiä keskittymään kuntoinsa ja elämään terveellisiä elämäntapoja saavuttaakseen tavoitteensa. Joitakin juomia ovat Celsius Stevia, Celsius Heat ja Celsius On the Go.

Brändi etsii vaikuttajamarkkinointikampanjoita Celsius-tuotteiden markkinoimiseksi paikallisesti ja virtuaalisesti. Suurlähettiläänä sinun on lähetettävä omistettu Instagram-postauksia joka kuukausi yhdessä #CELSIUSLiveFit- ja #CELSIUSAmbassador-merkinnällä sekä tunniste @celsiusofficial saadaksesi yhden kotelon ilmaista Celsius-tuotetta.

Jos etsit terveystietoisia yrityksiä, jotka etsivät vaikuttajia, Celsius sopii hyvin.

Hakemuksen jättämiseksi sinun on vierailtava sivustolla ja annettava seuraavat tiedot:

 • Koko nimesi, sukupuolesi ja ikäsi
 • Linkki Instagram-profiiliisi
 • Seuraajien määrä ja syötteen viestit
 • Kuvaile sosiaalisen sivusi luokkaa: elämäntapa, urheilija, kunto ja terveys ja hyvinvointi
 • Yliopistotietosi, jos olet opiskelija

14. YesStyle

YesStyle on yhdysvaltalainen yritys, joka myy laajan valikoiman aasialaisia ​​muoti-, kauneus- ja lifestyle-tuotteita. Yritys on rajoittunut myymään suosittuja tuotemerkkejä ja erikoistuneita brändejä, jotka tukevat julmuudesta vapaata, ympäristöystävällistä ideologiaa.

YesStyle Influencer -ohjelma tarjoaa vaikuttajille mahdollisuuden ansaita ilmaisia ​​tuotteita ja provisioita jokaisesta alennuskoodisi kautta tehdystä myynnistä. Voit ansaita ylimääräisiä provisioita liittymällä useampaan vaikuttajaan ohjelmaan käyttämällä viittauslinkkiäsi.

YesStyle vaatii vaikuttajia jakamaan linkkejä Youtube-, Instagram-, Pinterest-, TikTok- tai Pinterest-tililleen. Tämän jälkeen tiimi päättää sosiaalisen median mittareiden ja läsnäolon perusteella, oletko sopiva ohjelmaan.

15. Orglamix

Orglamix on kauneus- ja ihonhoitobrändi, joka on ylpeä voidessaan myydä luonnollisia, vegaaniystävällisiä tuotteita. Sen silmiinpistävät luomivärit, virheetön meikkivoide ja sileät balsamit rakastavat asiakkaita, jotka palaavat aina lisää.

Saat seuraavat edut rekisteröitymällä brändilähettilääksi:

 • 10 % eksklusiivinen alennus kaikista ostoksistasi
 • 10 % alennuskoodi seuraajiesi ensimmäiselle ostokselle
 • 10 % palkkio kaikesta koodisi kautta tehdystä myynnistä

16. Cashmere Moon

Cashmere Moon on ympäristöystävällinen yritys, jonka tavoitteena on myydä luonnollisia ihonhoitotuotteita auttaakseen sinua saavuttamaan puhtaan, hehkuvan ihon. Vaahdotettu vartalovoide, käsivoide ja hehkuöljy ovat parhaita tuotteitaan, jotka ravitsevat ihoasi. Tämä on yksi parhaista yrityksistä, jotka etsivät vaikuttajia niille, jotka ovat kiinnostuneita laadukkaista luonnollisista kasvo- ja vartalotuotteista.

Cashmere Moonin brändilähettiläänä voit ansaita pisteitä, palkintoja ja provisioita ainutlaatuisen alennuskoodisi kautta tehdystä myynnistä. Sinun odotetaan jakavan rakkautesi cruelty-free-tuotteita kohtaan sosiaalisen median alustoillasi.

Osallistuaksesi ohjelmaan sinun tulee olla:

 • 18 vuotta tai enemmän
 • Yhdysvaltoihin, ja suurin osa amerikkalaisista seuraajista sosiaalisessa mediassa
 • Intohimoinen terveellinen, luonnollinen ihonhoito
🔥 Empfohlen:  Käytettyjen kodinkoneiden myynti käteisellä

17. Zagg

Zagg-yritys on johtava brändi, joka tarjoaa sinulle tyylikkään älypuhelimen muodonmuutoksen. Zagg omistaa teknologian käyttäjäystävällisen liikkuvan elämäntavan suunnitteluun korkealaatuisista näytönsuoja- ja iskusuojakoteloista virtapankkiin ja langattomaan lataukseen.

Zagg etsii vaikuttajayhteistyötä brändin edistämiseksi. Jos olet intohimoinen tekniikka ja rakastat matkasi testaamista ja dokumentointia, täytä online-hakemuslomake. Pätevyys perustuu seuraaviin tietoihin:

 • Pakollinen Instagram-profiili, jolla on vähintään 5000 seuraajaa
 • Eri sosiaalisen median alustojen tilastot, jos sellaisia ​​on
 • Nykyinen älypuhelimesi merkki

18. Singer Ompelu

Suosittu Singer-yritys on ollut ompelun synonyymi yli vuosisadan ajan. Brändi on valmistanut huippuluokan ompelukoneita ja tarvikkeita, jotka auttavat ihmisiä ilmaisemaan itseään luovasti. He ovat yksi vakiintuneimmista yrityksistä, jotka etsivät vaikuttajia houkuttelevalla lähettiläsohjelmalla.

Singer aloitti Singer Brand Ambassador -ohjelman vuonna 2016. Jotta voit olla osa tätä yhteisöä, sinun on:

 • Sinun on oltava aktiivinen kahdella seuraavista sosiaalisen median alustoista; Instagram, Facebook tai Youtube
 • Sinulla on vähintään 5000 seuraajaa jollakin sosiaalisen median tileistäsi
 • Käytä ompelukoneena vain Singer-merkkiä
 • Sinulla tulee olla kokemusta ompeluihin liittyvien henkilökohtaisten blogien/tutoriaalien kirjoittamisesta
 • Sinun on julkaistava usein osana vaikuttajamarkkinointikampanjoita

19. One Tribe -vaatteet

One Tribe Apparel myy boheemihenkisiä tuotteita Yhdysvalloissa. Mallisto sisältää toppeja, alaosia, mekkoja, koruja ja muita asusteita.

One Tribe Apparel on tehnyt yhteistyötä vaikuttajamarkkinointitoimisto Enlistlyn kanssa luodakseen brändilähettiläsohjelman. Ohjelmaan osallistuminen antaa sinulle 25 % myymäläluotosta kaikista seuraajiesi tuotoista kertyneestä myynnistä.

Voit myös käyttää tiettyjä määritettyjä alennuskoodeja jakaaksesi niitä sosiaalisen median kanavissasi kasvattaaksesi myyntiä.

20. Tanssitarvikkeet

Dance Supplies on perheomisteinen tanssitarvikeliike Marylandissa, Yhdysvalloissa. Se myy tanssikenkiä, vaatteita ja asusteita verkossa sekä vähittäiskaupoissa.

Dance Supplies -brändin lähettiläänä saat ilmaisia ​​tuotteita myymälästä sekä erityisiä loma- ja syntymäpäivälahjoja. Sitten Dance Supplies mainostaa sosiaalisen median tilejäsi alennuskoodeilla, jotka auttavat sinua lisäämään seuraajaasi.

Saadaksesi suurlähettilääksi sinun on täytettävä seuraavat vaatimukset:

 • Täytyy olla tanssija suositussa koulussa/yrityksessä Marylandissa
 • Ole vahva sosiaalisessa mediassa ja julkaise säännöllisesti
 • Jaa arvosteluja tanssitarvikkeiden tuotteista

21. Trendikäs & Tipsy

Trendy & Tipsy on online-vaateyritys, joka myy ylellisiä muoti- ja trendivaatteita naisille. Brändi myy kaikenlaisia ​​vaatteita takkeista ja takeista, neulepuseroista ja toppeista hameisiin, alushousuihin ja lounge-asuihin. Voit myös yhdistää asuun suunniteltuihin koruihin täydentääksesi upeaa ja tyylikästä lookiasi.

Muotiharrastajia rohkaistaan ​​hakemaan Trendy & Tipsy Brand Ambassadors -ohjelmaan. Joten mainostamalla ja luomalla kuhinaa sosiaalisessa mediassa he saavat pääsyn:

 • valtava 25% alennus kaikista T&T-tuotteista
 • eksklusiivinen alennuskoodi, jonka voit jakaa seuraajillesi ja
 • bonushyvitykset, kun alennuskoodisi on käytetty

Hakeaksesi ohjelmaan sinun tulee:

 • Lähetä nimesi, sähköpostiosoitteesi ja linkit sosiaalisen median tileillesi
 • Sosiaalisen median tilisi tulee asettaa julkisiksi
 • Ilmoita koulutustasosi
 • Kirjoita lyhyt essee siitä, kuinka voit edistää suosikkibrändiäsi ja mikä erottaa sinut muista

22. Brava-kankaat

Brava Fabrics on vaateyritys, joka valmistaa vaatteita miehille ja naisille. Brändi perustuu tiimityöskentelyyn ja monimuotoisuuteen perustuvaan yrityskulttuuriin korkealaatuisten vaatteiden luomiseksi.

Brava Brand -lähettiläänä saat ilmaisen tuotteen liittyessäsi ohjelmaan sekä alennuskoodin, jonka voit jakaa seuraajillesi. Sinun tulee lähettää palaute Instagramissa 4 viikon kuluessa tuotteen vastaanottamisesta.

Brava Fabrics tarkistaa verkkohakemuksesi muutaman päivän kuluessa siitä, kun olet lähettänyt seuraavat tiedot:

 • Instagram- tai TikTok-kahvat
 • Maa, jossa asut
 • Luettelo 3 suosikkituotteesta verkkosivustolta
 • Vahvistus, annatko palautetta tuotteista

23. Pura Vida

Pura Vida -yritys on korubrändi ja yksi parhaista vaikuttajia etsivistä yrityksistä. He myyvät käsintehtyjä rannekoruja ja kauniisti suunniteltuja sormuksia, korvakoruja ja kaulakoruja.

Pura Vidan vaikuttajana saat ilmaisia ​​tuotteita palkinnoksi sisällön jakamisesta ja myynnin kasvattamisesta. Sitten saat myös 10 %:n provision jokaisesta koodillasi käsitellystä myynnistä.

Brand Ambassador -ohjelmaan pätevöityäksesi sinun on:

 • Sinulla on Instagram-tili
 • Ole yli 18
 • Asua joko Kanadassa tai Yhdysvalloissa

Vaikuttajamarkkinointikampanjoiden esittely yrityksille kahdeksassa vaiheessa

Nyt kun tiedät, kuinka yritykset etsivät brändiyhteistyötä, käydään läpi vaiheet, joilla kampanjasi pitch onnistuu.

1. Tutki yritystä ja sen kohdeyleisöä

Ensinnäkin aloita yrityksen tutkimisesta. Opi seuraavaksi lisää arvoista ja periaatteista, joille yritys rakentuu ja ovatko ne linjassa uskomuksesi kanssa.

Loppujen lopuksi haluat lähettää syötteeseesi sisältöä, johon olet tyytyväinen ja josta olet ylpeä. Kysy itseltäsi, onko tämä tuote tai palvelu, jota käyttäisin tai kokeilisin, vaikka minulla ei olisi suhdetta yritykseen? Haluat myös varmistaa, että yrityksen kanssa työskentelyn edut ovat houkuttelevia ja aikasi arvoisia.

2. Luo houkutteleva esitys

Kun olet valinnut sopivan yrityksen, jonka kanssa haluat tehdä yhteistyötä, sinun tulee laatia pitch, jossa luetellaan kaikki saavutuksesi vaikuttajana.

Aloita tiiviillä, täsmällisellä aiherivillä, joka varmistaa, että sähköpostisi ei katoa tuhansien viestien joukossa, joita brändit arvaavat päivittäin.

Kirjoita sitten lyhyt esittely tai bio itsestäsi. Yritä olla mahdollisimman todellinen olematta liian epävirallinen. Brändit haluavat tietää vaikuttajiensa persoonallisuuden ja sen, sopiiko se brändin yleiseen tunnelmaan ja ilmeeseen.

3. Sisällytä konkreettisia sosiaalisia tietopisteitä

Kun olet antanut vilauksen persoonastasi, jaa linkkejä sosiaalisen median kanaviin. Vaikuttajia etsivät yritykset käyttävät näitä kaivautuakseen syvälle ja nähdäkseen, kuinka sosiaalinen mediasi sopii brändiin.

🔥 Empfohlen:  Intian 7 parasta mobiilitarvikealan yritystä, jotka johtavat alaa

Jaa profiilisi tiedot – sitoutumisprosentti, kuukausittaiset katselukerrat, tulosprosentit ja yleisön demografiset tiedot, jotka auttavat brändiä tietämään, kuinka todellisia ja laillisia seuraajasi ovat. Voit luoda tehokkaan vaikuttajamediapaketin, joka näyttää kaikki nämä tilastot houkuttelevalla ja virtaviivaisella tavalla.

4. Kuvaile vaikuttajamarkkinointistrategiaasi heidän tuotteelleen tai palvelulleen

Sinun on selitettävä, kuinka markkinointistrategiasi auttaa brändiä saavuttamaan tavoitteensa.

Kerro, millaista sisältöä voit luoda ja jakaa yleisösi kanssa. Ideoidesi tulisi sisältää tuotearvosteluja, lahjoituksia, pakkauksen purkavia videoleikkeitä, demoja, opetusohjelmia ja muita luovia konsepteja, jotka yhdistävät brändin potentiaalisiin asiakkaisiin hyödyllisellä ja osuvalla tavalla.

5. Esitä kysymyksiä ja räätälöi puheenvuorosi heidän tarpeisiinsa

Monet vaikuttajia etsivät yritykset pyytävät hakijoita kirjoittamaan lyhyen esseen keskittyen tiettyihin kohtiin. Kun kirjoitat pitchiä, varmista, että painotat ja annat kaikki tarvittavat tiedot kaikista asiaan liittyvistä kohdista.

Sinun ei tarvitse kirjoittaa pöyhkeitä lisätäksesi sanamäärääsi, vaan kirjoita lisäarvoa tuovaa ja monipuolista sisältöä, joka tarjoaa yritykselle nopean ratkaisun valita sinut brändilähettilääksi.

6. Näytä aiempien vaikuttajakampanjoiden tulokset

Jaa menestysmittarit kaikista aiemmista brändiyhteistyöistäsi. Tämä lyhyt raportti vakuuttaa yritykset siitä, että voit saavuttaa yrityksen tavoitteet ja ohjata asiakasliikennettä heidän verkkosivustoonsa. Aiempien kumppaneiden kokemukset ja suositukset osoittavat, että olet luotettava ja sinulla on kokemusta viedä heidän bränditietonsa uudelle tasolle.

7. Ole joustava ja valmis neuvottelemaan palkasta tai tuotteista

Mitä tulee hinnoitteluun, älä tarjoa kiinteää korkoa vaan toistaiseksi voimassa olevaa, joten sinulla on tilaa neuvotella. Varmista, että hinnat ovat realistisia ja alan standardien mukaisia.

Sinun tulee myös olla halukas ja avoin vastaanottamaan tuotteita tai palveluita osana sopimusta. Tällainen vaihto tarjoaa molemminpuolista hyötyä molemmille osapuolille. Brändit saavat kattavuutta ja näkyvyyttä palveluissaan samalla kun pääset kokeilemaan uusia tuotteita. Ole valmis neuvottelemaan molemmille osapuolille hyödyllisistä ehdoista.

8. Suorita kauppa loppuun asti

Älä ota sitä henkilökohtaisesti, jos et vastaa heti lähetettyäsi hakemuksesi. Usein vaikuttajia etsivät yritykset saavat satoja hakemuksia päivässä. Heillä ei yksinkertaisesti ole kaistanleveyttä vastata jokaiseen.

Varmista, että seuraat yritystä kerran tai kahdesti ammattimaisesti. Yksinkertainen sähköpostimuistutus voi auttaa sinua saamaan sopimuksen!

Jos tarvitset lisätietoja, lähetä ne välittömästi, sillä se osoittaa ammattimaisuuttasi ja sitoutumistasi projektiin.

Sinun tulee myös yrittää pitää yhteyttä brändiin, jotta he muistavat sinut tulevista yhteistyöstä tai mahdollisuuksista.

Vaikuttajia etsivät brändit luottavat sosiaalisen median mittareihin päästäkseen sosiaalisen median markkinoinnin tehokkuuteen. Voit siirtyä tilillesi ja tarkistaa, kuinka hyvin tilisi toimii seuraavissa asioissa:

Saavuttaa

Kattavuus mittaa sitä, kuinka moni ihminen katselee sisältöäsi. Se sisältää erilaisia ​​sisältötyyppejä, kuten keloja, viestejä ja tarinoita. Parhaat vaikuttajia etsivät yritykset kiinnittävät erityistä huomiota näihin tekijöihin.

Yksi merkittävä etu tämän mittarin tuntemisesta on, että saat tietää sisältösi näkevien ei-seuraajien prosenttiosuuden. Vaikka he eivät seuraa sivuasi, viestisi jaetaan ja näkee oikea yleisö.

Sitoutumisprosentti

Kuinka hyvin yleisösi reagoi jakamaasi viesteihin kommentoimalla, tykkäämällä tai jakamalla? Kaikki katsojien toimet katsotaan sitoutuneeksi vastaukseksi.

Sosiaalisen median lähettiläät haluavat korkeaa sitoutumisastetta viesteihinsä, koska tämä voi auttaa yrityksiä päättämään, kenen vaikuttajan kanssa he tekevät yhteistyötä.

Yleisötilastot

Vaikka tililläsi olisi yli 5000 seuraajaa, yrityksellä ei ole mitään järkeä palkata sinua vaikuttajaksi, jos yleisösi demografiset tiedot eivät vastaa yrityksen kohdeyleisöä.

Audience Insights -ohjelmassa tarkastellaan lähemmin keskeisiä demografisia tekijöitä, kuten ikää, sukupuolta, sijaintia, koulutustasoa ja siviilisäätyä. Näiden tilastojen tunteminen voi auttaa johtavia brändejä valitsemaan vaikuttajia, jotka vastaavat yrityksen tavoitteita.

Bottom Line: Yritykset etsivät vaikuttajia

Vaikuttajana työskenteleminen on yksi parhaista tavoista ansaita rahaa verkossa. Kumppanuus oikeiden yritysten kanssa voi auttaa sinua saamaan suuren tuoton sijoituksillesi. Brändilähettilään paikkaa valittaessa on tärkeää ymmärtää selkeästi yrityksen tavoitteet ja tavoitteet. Haluat myös tietää omat mittarisi ja varmistaa, että brändin kohdeyleisö vastaa sinun kohderyhmääsi. Näin voit tarjota arvoa molemmille osapuolille ja luoda onnistuneita kampanjoita yhdessä.