Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

24 helppoa tapaa tienata 10 dollaria päivässä

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 24 helppoa tapaa tienata 10 dollaria päivässä

Haluatko tienata 10 dollaria päivässä? Olen suojannut sinut.

Tuo 10 dollaria voi kasvaa ajan mittaan ja muodostaa merkittävän osan muutoksesta.

Nykypäivän hullujen huijareiden ja tiedon ylikuormituksen maailmassa voi olla vaikeaa määrittää, mikä on paras tapa ansaita rahaa verkossa turvallisesti.

Olen koonnut luettelon hienoista (ja turvallisista) paikoista, joissa ansaita 10 dollaria päivässä.

Suosituimmat tavat ansaita 10 dollaria päivässä

Tässä on muutamia tapoja ansaita 10 dollaria nopeasti, joista monet voit tehdä alle 15 minuutissa.

1. Survey Junkie

Survey Junkie on yksi suosituimmista kyselysivustoista.

Ansaitset pisteitä kyselyihin vastaamisesta, jonka jälkeen voit lunastaa pisteesi käteisellä tai lahjakorteilla.

Useimmat kyselyt vievät vain 15 minuuttia ja maksat jopa 3 dollaria kyselyä kohden.

2. InboxDollaria

InboxDollars antaa sinun ansaita käteistä tekemällä yksinkertaisia ​​toimintoja, kuten vastaamalla kyselyihin, katsomalla videoita ja tekemällä ostoksia.

Kaikki asiat, joita luultavasti jo teet, mutta voisit ansaita rahaa toimistasi.

Tarjolla on myös 5 dollarin rekisteröitymisbonus!

3. Swagbucks

Swagbucks pyytää sinua täyttämään kyselyt ja vastineeksi ansaitset Swagbucks. Nämä Swagbucksit voidaan lunastaa lahjakorteiksi suosituille jälleenmyyjille tai PayPalin kautta käteisellä.

Swagbucksilla ansaitsemasi summa voi vaihdella, mutta se kannattaa rekisteröityä. Lisäbonuksena on, että jos suosittelet ystäviäsi, ansaitset 10% heidän ansioistaan ​​koko elämäsi ajan.

Swagbucksilla on itse asiassa a 10 dollarin rekisteröitymisbonusmikä on vielä parempi.

4. Saat palkkaa pienistä tehtävistä

Clickworker on yritys, joka maksaa sinulle pienistä tehtävistä, joihin voi kuulua tekstin luominen tai korjaaminen, osallistuminen kyselyihin tai tietojen luokittelu.

Saat palkan, kun työsi on hyväksynyt PayPalin tai suoran talletuksen viikoittain.

OneSpace on toinen verkkosivusto, joka maksaa sinulle pienistä tehtävistä, jotka vain ihmiset voivat käsitellä. Tehtäväkohtainen palkka on alhainen, mutta jos pystyt suorittamaan monet näistä pienistä tehtävistä päivässä, voit saavuttaa tavoitteesi 10 dollaria päivässä.

mTurk on Amazonin kautta ja se on markkinapaikka, joka maksaa ihmisille (kuten sinä) hyvin pienistä tehtävistä, jotka voivat olla pieniä, mutta vaativat ihmisen älykkyyttä.

Tehtäviin voi kuulua valokuvassa olevien kohteiden tunnistaminen, tietojen tutkiminen sekä äänen ja tietojen tarkistaminen.

Tehtäväkohtainen palkka on alhainen, mutta jos pystyt tekemään muutaman päivässä, voit helposti saavuttaa tavoitteesi ansaita 10 dollaria päivässä verkossa.

5. iWriter

Nimi kertoo kaiken, kirjoittaisit sisältöä eri verkkosivustoille. Palkka ei ole suuri freelance-kirjoittamisesta, mutta sinulle maksetaan.

Jos siirryt riveissä, voit ansaita noin 15 dollaria per artikkeli iWriter. On myös erittäin helppoa työskennellä niin paljon tai vähän kuin haluat.

6. Aloita blogi

Blogin rakentaminen on pitkä ja vaikea prosessi, mutta jos olet valmis tekemään paljon työtä etukäteen, voitto voi olla valtava.

🔥 Empfohlen:  Sano hyvästit kalliille Auto-GPT- ja LangChain-ajoille: Tapaa ReWOO – peliä muuttava modulaarinen paradigma, joka vähentää merkkien kulutusta irrottamalla päättelyn ulkoisista...

On epätodennäköistä, että ansaitset 10 dollaria päivässä alkuaikoina, mutta ajan myötä saatat pystyä saavuttamaan (tai jopa ylittämään) tämän tavoitteen.

Aloittaminen vaatii pienen investoinnin, mutta bloggaamisesta voi ansaita rahaa monilla tavoilla, mukaan lukien tytäryhtiömarkkinointi, mainokset, sponsoroidut viestit ja tuotteiden myynti sivustossasi.

7. Freelance-kirjoittaminen

Tekstinvälittäjä on freelance-kirjoitussivusto. voisit kirjoittaa niin paljon tai vähän kuin haluat, mutta he maksavat huonosti freelance-kirjoittamisesta.

Yritys maksaa sinulle kuitenkin joka ikinen viikko, joten se voi olla loistava vaihtoehto, jos haluat ansaita rahaa nopeasti.

Sisällön kerääminen on toinen freelance-kirjoitussivusto, joka pyytää sinua luomaan upeaa sisältöä ja maksaa sinulle aina, kun pyydät rahaa. Voit kirjoittaa niin paljon tai vähän kuin haluat.

8. Tee Fiverr-keikkoja

Fiverr on online-alusta freelancereille palvelun tarjoamiseen. Sinulla ei tarvitse olla erityisiä taitoja, kuten kirjoittamista tai valokuvaamista, kuten joillakin muilla verkkoalustoilla.

Fiverr-myyjänä voit tehdä melkein mitä tahansa ansaitaksesi 5 dollaria nopeasti. Yksi haittapuoli on, että saat maksun PayPalin kautta (joka veloittaa sinulta maksun) ja Fiverr ottaa myös prosenttiosuuden, joten sinun on suoritettava yli 2 keikkaa päivässä saavuttaaksesi 10 dollarin tavoitteesi.

On kuitenkin joitakin tehtäviä ja asioita, joista voit myös veloittaa yli 5 dollaria. Esimerkiksi jos teet kiirettä tai annat lisätyötä perustehtävän yläpuolelle.

9. Tarkista päivittäistavarakuitit

Ibotta maksaa sinulle ostokuittisi lataamisesta. Periaatteessa ansaitset rahaa tiettyjen tuotteiden ostamisesta sen jälkeen, kun olet ladannut kuitin.

Tämä saattaa olla helpoin tapa ansaita ylimääräistä rahaa. Ota kuva kuitistasi käytyäsi ruokaostoksilla ja katso, kuinka paljon ansaitsit!

10. Rakuten

Rakuten on verkkosivusto, jonka avulla voit ansaita rahaa takaisin verkko-ostoksistasi. Jos teet jo ostoksia verkossa, tämä voi olla loistava tapa pitää taskussasi pari ylimääräistä dollaria joka kerta kun teet ostoksia.

Riippuen siitä, kuinka usein teet ostoksia verkossa, saatat säästää yli 10 dollaria päivässä.

11. TaskRabbit

TaskRabbit on hienoa, jos sinulla on ylimääräistä aikaa. Pystyt poimimaan kaikenlaisia ​​yksinkertaisia ​​tehtäviä, joista saat käteistä.

Vaikka tämä tehdään verkkosivuston kautta, jotkin tehtävät saattavat edellyttää fyysistä matkaa talosi ulkopuolelle.

12. InstaGC

InstaGC on verkkosivusto, jonka avulla voit ansaita rahaa pienten tehtävien suorittamiseen, kuten videoiden katseluun ja kyselyihin.

Tällä alustalla voi kestää jonkin aikaa löytää parhaat vaihtoehdot suurimman summan ansaitsemiseksi mahdollisimman pienessä ajassa.

13. Myy vanhat tavarasi

Decluttr on sovellus, jonka avulla voit myydä vanhoja tavaroitasi poistumatta kotoa. Skannaa vain vanhojen CD-, DVD-levyjesi ja muiden elektroniikkalaitteiden viivakoodi, jotta voit myydä ne helposti päivässä.

Vaikka et ehkä pysty tekemään tätä joka päivä, se voi olla loistava tapa auttaa siivoamaan taloa ja tienaamaan vähän rahaa.

🔥 Empfohlen:  Navigointi jatkuvasti kehittyvässä tekniikan maailmassa: Opiskelijan opas ajan tasalla pysymiseen

14. Myy vaatteesi

Poshmark on toinen sovellus, joka auttaa sinua myymään asioita ja tienaamaan rahaa. Elektroniikan sijaan sen avulla voit myydä käteisellä kivoja vaatteita ja muita kaapissasi olevia muodikkaita esineitä.

Jälleen kerran, tämä ei todennäköisesti ole mahdollista tehdä joka päivä, mutta se voi varmasti auttaa sinua ansaitsemaan 10 dollaria poistumatta kotoa joinakin päivinä.

ThredUp on toinen paikka myydä vähän käytettyjä vaatteita (naisten ja lasten vaatteita). Sinun tarvitsee vain postittaa vanhat vaatteet, niin saat käteistä näistä tavaroista.

Vaikka vaatteet loppuvat lopulta, tämä on loistava tapa siivota vaatekaappisi ja tienata rahaa.

15. Bookscouter

Bookscouter on loistava vaihtoehto myydä kaikki kodissasi tilaa vievät kirjat.

Sitä on helppo käyttää ja se voi olla nopea tapa tienata käteistä.

16. Gazelli

Gaselli on viimeinen tapa ansaita rahaa myymällä tavaroita ympäri taloa. Jos sinulla on kotonasi vanhoja älypuhelimia, myy ne Gazellessa hyvällä hinnalla.

Vaikka se olisi rikki, saat siitä silti rahaa, mikä on parempi kuin kerätä pölyä johonkin laatikkoon.

17. Testaa verkkosivustoja

Käyttäjätestaus pyytää sinua testaamaan verkkosivustoja. Sinun tarvitsee vain mennä verkkosivustolle ja käyttää toimitettua näytön tallenninta tallentaaksesi reaktiosi sivustoon työksesi kehotteiden kautta.

Se on erittäin helppo tehdä, ja voit ansaita 10 dollaria per verkkosivusto, jos se on työpöydälläsi, tai 15 dollaria, jos käytät mobiililaitetta.

Temppu on löytää työpaikka. Koska tämä on niin hieno keikka, testaajia on enemmän kuin testattavia verkkosivustoja. Joten et ehkä pysty tekemään tätä joka päivä, mutta kun voit, siitä tulee hieno päivä.

Analyysi on toinen käyttäjätestausyritys, joka maksaa sinulle verkkosivustojen testaamisesta. Palkka on edelleen 10 dollaria päivässä ja sen saa helposti PayPalin kautta.

Kannustin rekisteröityä useille käyttäjien testausalustoille on se, että saat todennäköisemmin työpaikan, joka auttaa sinua saavuttamaan 10 dollarin tavoitteesi.

18. Ryhdy virtuaaliavustajaksi

Hienot kädet on yritys, joka tarjoaa virtuaaliassistenttitaitoja monenlaisille ihmisille ja yrityksille. He saavat paljon työtä, joka voidaan tarjota sinulle, jos haet avustajaksi.

Korko määräytyy tehtäväkohtaisesti, ja voit vapaasti työskennellä käytettävissä olevien tehtävien parissa.

19. Hakukoneen arvioija

Hakukonearvioijana oleminen on täysin virtuaalista työtä, joka maksaa noin 12 dollaria tunnissa. Arvioisit hakukoneiden tuloksia niiden osuvuuden suhteen etsimiesi avainsanojen suhteen.

20. Mystery Shopping

Paras merkki on mysteeriostosyritys, joka joskus tarvitsee ostajia tekemään “puhelinkauppaa”. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse lähteä kotoa tämän vuoksi. Jos haluat perustaa kaupan, tarkista sivusto säännöllisesti.

21. eJury

eJury voit teeskennellä kuin olisit Laki ja järjestys -jaksossa ja ansaita samalla ylimääräistä rahaa.

🔥 Empfohlen:  10 parasta tapaa myydä tytäryhtiötuotteita

Ilmoittautumisen jälkeen käyt läpi tapauksen ja vastaat kysymyksiin todellisesta oikeusjutusta. Palkka vaihtelee 5 dollarista 10 dollariin tapausta kohden, ja on epätodennäköistä, että pystyt tekemään tämän joka päivä.

Saatavilla olevien tapausten määrä riippuu asuinmaastasi, mutta vaikka asuisit läänissä, jossa on paljon oikeusjuttuja, voit todennäköisesti tehdä tämän vain kerran viikossa.

22. Famebit

Famebit on vaikuttajamarkkinointiyritys, joka voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi, jos sinulla on seuraajia sosiaalisessa mediassa. He etsivät vaikuttajia kaikilta kanavilta, mukaan lukien Facebook, Instagram, Twitter ja monet muut.

Parasta tässä lähteessä on, että saat asettaa oman hintasi erilaisille sosiaalisen median kampanjoille, jotta voit päättää, kannattaako jokin aikasi ja energiasi vai ei.

Et ehkä pysty varmistamaan mahdollisuutta joka ikinen päivä, mutta kannattaa käydä sivustolla etsimässä kampanjoita, jotka saattavat sopia kiinnostuksen kohteisiisi.

Mitä enemmän seuraat sosiaalisessa mediassa, sitä korkeampi palkkasi on.

23. Literoi minut

Literoi minut on verkkosivusto, joka maksaa sinulle äänitiedostojen litteroinnista. Palkka on 20 dollaria äänituntia kohden, joten pelkkä 30 minuutin äänen litterointi antaa sinun saavuttaa tavoitteesi 10 dollaria.

Sinun on läpäistävä peruskielitaitotesti aloittaaksesi, mutta aloittamisen jälkeen voit valita, kuinka paljon tai vähän haluat litteroida.

24. Myy valokuvasi

Myy valokuvasi Foap. On mahdollista, että puhelimessasi on satoja ellei tuhansia kuvia, joista osa on varmasti upeita kuvia, joita voit myydä Foapissa.

Lataa vain sovellus, lähetä valokuva ja joku voi ostaa kuvan lisenssin. Ansaitset 5 dollaria jokaisesta myymästäsi valokuvasta.

Yhteenveto

Kaikki nämä ovat loistavia tapoja ansaita ylimääräistä rahaa. Jotkin näistä verkkosivustoista ovat päivittäisten tulojen kannalta vakaampia kuin toiset. Suosittelen käyttämään muutamia näistä menetelmistä varmistaaksesi, että pystyt aina saavuttamaan (tai ylittämään) tavoitteesi 10 dollaria joka päivä.

Vaikka 10 dollaria päivässä ei ehkä kuulosta paljolta, se on 3 650 dollaria vuodessa (3 660 karkausvuonna!).

Ylimääräiset tulot eivät ole koskaan huono asia! Kuvittele, että voit käyttää rahat hämmästyttävään vuoden lopun herkkuun tai käyttää sitä hätärahastosi täydentämiseen. Koskaan ei tiedä milloin tästä ylimääräisestä rahasta on hyötyä.