Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

24 parasta vaihtoehtoa eBaylle tuotteiden myymiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 24 parasta vaihtoehtoa eBaylle tuotteiden myymiseen

Vaikka eBaylla on paljon etuja, on myös muita sivustoja, kuten eBay, jotka kannattaa tarkistaa.

Ensimmäinen on, että eBay on valtava.

Tietojesi saaminen erottumaan lukemattomien muiden joukosta voi olla vaikeaa myytäessä eBayssa.

Toinen mahdollinen negatiivinen asia eBayssa myymisessä on, että maksut voivat toisinaan olla hieman korkeat.

Hyvä uutinen on, että on olemassa useita eBay-vaihtoehtoja, joissa voit myydä tavarasi.

Sivustot, joissa myydään kaikkea

eBayssa voit myydä melkein mitä tahansa. Vaikka jotkut eBay-vaihtoehdot antavat sinun myydä tiettyjä tuotteita verkossa, toiset, kuten tässä osiossa luetellut, antavat sinun myydä melkein mitä tahansa.

Tässä on joitain tunnetuimpia sivustoja kaiken myymiseksi verkossa.

1. Amazon

Amazon voi olla loistava lähde myydä melkein mitä tahansa. Niiden myymälöiden hinnat ja maksut vaihtelevat useiden eri tekijöiden mukaan.

Amazon on yleensä paras uusien tai käsintehtyjen tuotteiden myyntiin, vaikka jotkut ihmiset menestyvät myös käytettyjen tavaroiden myymisessä.

2. eBid

eBid on hyvin samanlainen kuin eBay siinä mielessä, että voit myydä sivustolla melkein mitä tahansa, mukaan lukien vaatteita, urheiluvälineitä, taidetta, koruja, vauvatarvikkeita ja paljon muuta.

Ero? Et koskaan maksa yli 3 % eBid-myynnistä. Heillä on myös elinikäinen 99,98 dollarin myyntipalkkio, jotta voit myydä niin paljon kuin haluat, ikuisesti.

Tätä kirjoittaessa heillä oli erikoistarjous, joka on puolet alennettu elinikäisestä myyntihinnasta.

3. Mercari

Mercari auttaa myyjiä erikoisominaisuuksilla, kuten älykkäällä hinnoittelulla. Älykäs hinnoittelu alentaa automaattisesti sellaisen tuotteen hintaa, joka ei myy tietyn ajan kuluessa.

Ja voit asettaa alimman Smart Pricing -alennushinnan haluamallasi tavalla. Maksat 10 % ja 2,9 % sekä 0,30 dollarin transaktiomaksun, kun myyt.

Ostajana et maksa mitään kuluja, mutta saatat maksaa toimituskulut myyjästä riippuen.

Vaihtoehtoja eBaylle paikalliseen myyntiin

Kun työskentelet myydäksesi tavaraasi eBayssa, olet mahdollisesti tekemisissä ostajien kanssa kaikkialta maailmasta – tai ainakin kaikkialta asuinmaastasi.

Jos haluat mieluummin myydä tavarasi paikallisesti ja välttää myymiesi tuotteiden lähettämistä kauas, voit harkita näitä paikallisesti sovitettuja vaihtoehtoja eBaylle.

4. VarageSale

VarageSale on uudempi sivusto, joka keskittyy paikalliseen myyntiin. Sivusto ei veloita maksuja.

Mikä on siistiä VarageSalessa, on se, että siinä keskitytään turvallisuuteen. Kaikkien ostajien/myyjien on rekisteröidyttävä jäseniksi ja vahvistettava henkilöllisyytensä.

Voit myös tallentaa ja katsella kohteita, ja sivustolla on myös viestijärjestelmä.

5. Craigslist

Tiedät todennäköisesti jo, kuinka Craigslist toimii, mutta se voi olla loistava vaihtoehto eBaylle. Yksi haittapuoli on, että kun myyt Craigslistissa, et saa yhtä suurta yleisöä kuin eBayssa.

Kuitenkin, kuten aiemmin mainitsin, se auttaa sinua myös välttämään tietojesi eksymisen liian monien muiden listausten ja myyjien mereen.

Toinen bonus on, että Craigslist on ilmainen: ei listautumis- tai myyntimaksuja. Sinun on maksettava toimituskulut, jos päätät lähettää tuotteet ostajallesi (ellet määritä tai hyväksy, että ostajasi maksaa toimituskulut), mutta se on odotettavissa.

Voit myös tavata henkilökohtaisesti ostajasi, jos myyt Craigslistissa, koska suurin osa tapaamistasi mahdollisista ostajista asuu paikallisesti.

Aiheeseen liittyvä artikkeli: Suosituimmat sivustot, kuten Craigslist, vaihtoehtona ostaa tai myydä

6. Tarjous

OfferUp auttaa ihmisiä myymään tavaraa paikallisesti, eivätkä he veloita listautumis- tai myyntimaksuja. Sivusto on melko hyvin järjestetty ja sen etusivulla on kuvia myytävistä tavaroista, mikä on mukavaa.

Vaikka etusivun luettelot ovat luokittelemattomia, voit myös etsiä luokan perusteella. OfferUp sisältää kaikki luokat, joita eBay, Craigslist ja vastaavat sivustot tekevät, kuten vaatteet, lasten tavarat, kotitalous, autot ja kuorma-autot jne.

Kuten vastaavilla sivustoilla, myyjänä olet vastuussa tapaamisen/toimitusajan järjestämisestä ostajien kanssa.

Sinun on myös määritettävä toimitusmaksuja koskevat säännöt, jos ostajasi haluaa lähettää sinulta ostamansa tuotteen sen sijaan, että määrittäisit ajan tapaamiseen henkilökohtaisesti.

7. Facebook Marketplace

Facebook Marketplace voisi olla toinen loistava tapa myydä tavarasi paikallisesti vaihtoehtona sen laittamiseen eBayssa.

Myynti Facebookissa on yleensä jopa paikallisempaa kuin Craigslist, Letgo tai vastaavat sivustot, koska myyt usein ihmisille ryhmässä, joka on olemassa aivan omassa kaupungissasi tai naapurustossasi.

🔥 Empfohlen:  Kuinka rakentaa vankka ML-malli käyttämällä opetussuunnitelmaoppimista?

Myyt usein myös tuntemillesi – tai ainakin tuntemillesi – ihmisille, mikä voi ottaa osan riskeistä tämäntyyppisillä sivustoilla myymisestä.

Facebook-myyntiryhmissä ei ole listautumis- tai myyntimaksuja, ja voit määrittää tapaamisen yksityiskohdat suoraan ostajasi kanssa, jonka on oltava Facebookin jäsen.

8. Bookoo

Bookoo on suhteellisen uusi sivusto paikallista ostoa ja myyntiä varten. Heillä on listauksia lähes jokaisessa Amerikan osavaltiossa ja myös muissa maissa, kuten Saksassa ja Isossa-Britanniassa.

Bookoossa ei ole listautumis- tai myyntimaksuja, ja tapaat vain naapurisi vaihtoa varten kuten Letgossa tai vastaavissa sivustoissa – ellet ole sopinut toimitussuunnitelmasta etukäteen.

Bookoo on joissakin osavaltioissa suurempi kuin toisissa; paikalliset suurkaupunkikaupungit eivät olleet läheskään niin runsaita kuin sanotaan, New Yorkin osavaltion listaukset olivat.

Tämä voi olla hyvä asia sinulle myyjänä; potentiaalisilla ostajilla ei ole läheskään yhtä monta yritystietoa tarkasteltavina ja sinulla on vähemmän kilpailua.

Tämä voi kuitenkin tarkoittaa, että ihmisillä on vaikeuksia löytää tietojasi, koska Bookoo ei ole yhtä tunnettu kuin jotkut muut vastaavat sivustot.

9. Seuraava

Seuraava ovi on sosiaalisen median sovellus, joka yhdistää naapureita. Sivustoa käytetään ensisijaisesti tiedon jakamiseen lähiöissä tapahtuvista asioista.

Nextdoorissa on kuitenkin myös osio nimeltä Myytävänä ja Ilmainen, jossa voit lähettää myytäviä tai ostettavia kohteita.

Nextdoorissa myymisestä tai ostamisesta ei peritä maksuja. Sinun on luotava tili, jotta voit käyttää sivustoa ja nähdä tai julkaista luetteloita.

Aiheeseen liittyvä artikkeli: 32 parasta sivustoa ja sovellusta, kuten Wish

Vaatteiden myyntisivustot

On olemassa muutamia eri sivustoja, kuten eBay, jotka ovat erikoistuneet vaatteiden myyntiin. Tässä on muutamia, joita saatat haluta kokeilla.

10. Poshmark

Poshmark auttaa sinua myymään naisten, miesten ja lasten vaatteita, asusteita ja muita muotituotteita. He ottavat kiinteän 2,95 dollarin maksun kaikista alle 15 dollarilla myydyistä tuotteista.

Yli 15 dollarin myynneistä Poshmark ottaa tasaisen 20 % myyntihinnasta.

Poshmark tarjoaa sinulle myös ennakkoon maksetun lähetystarran. Katso Poshmark-arvostelumme saadaksesi lisätietoja.

11. Vinted

Vintoitu on olemassa käytettyjen vaatteiden ja asusteiden ostamista, myyntiä ja vaihtoa varten. Mahdollisesti Vintedin paras osa: täällä on täysin ilmaista myydä tavaraa.

Ihmiset, jotka ostavat tavarasi, voivat maksaa sinulle PayPalin kautta tai he voivat käyttää pankki- tai luottokorttia.

Vaikka Vinted ei veloita mitään, huomaa, että PayPal tai luottokorttiprosessori veloittaa sinulta todennäköisesti jonkinlaisen maksun maksun vastaanottamisesta.

12. Kaupat

Tradesy on sivusto, joka auttaa sinua myymään käytettyjä designvaatteitasi, laukkujasi ja kenkiäsi.

He pitävät 19,8 %:n palkkion kaikesta, mitä myyt vähintään 50 dollarilla, ja alle 50 dollarilla myydyistä tuotteista peritään 7,50 dollarin välityspalkkio, mutta tästä hinnasta on joitain etuja.

Ensin he lähettävät sinulle ilmaisen laatikon ja ennakkoon maksetun lähetystarran. Toiseksi ne auttavat sinua määrittämään tuotteen hinnan. Kolmanneksi Tradesy hoitaa palautukset puolestasi.

Hyvä sivusto tarkistaa, jos sinulla on hyväkuntoisia designtuotteita myytävänä.

Elektroniikan myyntisivustot

Vaikka eBay antaa sinun myydä kaikkea elektroniikkaan liittyvää (melkein), kuten emolevyjä ja muita elektronisia osia, on joitakin sivustoja, jotka on tarkoitettu auttamaan sinua myymään sähköisiä laitteitasi erityisesti heille yksityishenkilöiden sijaan.

Tällaisten sivustojen tärkein etu on mukavuus: sinun ei välttämättä tarvitse odottaa ostajaa, vaan voit myydä suoraan yritykselle.

Tässä on joitain suosituimmista elektroniikan ja elektroniikkatuotteiden myyntisivustoista.

13. Decluttr

Decluttr on erikoistunut käytettyjen matkapuhelimien, tablettien, pelijärjestelmien ja Applen tuotteiden, kuten iPadien ja iPodien, ostamiseen.

Myyminen Decluttrissa on yksinkertaista: syötät vain myytävän tuotteen tyypin ja joitain tietoja tuotteesta, ja he antavat sinulle paikan päällä tarjouksen.

Kun olet hyväksynyt tarjouksen, lähetät sähköisen tuotteen käyttämällä heidän ilmaisen toimitusmerkintään.

Kun he arvioivat tuotteen varmistaakseen, että se on siinä kunnossa, kuin olet ilmoittanut sen olevan, he maksavat sinulle PayPalin kautta. Jos tuote oli ilmoitettua huonommassa kunnossa, he antavat sinulle uuden tarjouksen.

Bonus: Decluttr myy myös muita tuotteita, kuten CD-levyjä, DVD-levyjä, videopelejä, oppikirjoja ja legoja. Kyllä, he ostavat Lego-rakennuspalikoitasi kilolla.

🔥 Empfohlen:  GG2U-arvostelu – laillinen sivusto vai huijaus?

Decluttrin kaltaisilla sivustoilla ei ole listautumis- tai myyntimaksuja, koska myyt suoraan yritykselle.

Sen jälkeen he ottavat tuotteesi ja myyvät sen kuluttajille, jolloin potentiaalisten ostajien kanssa tekeminen, tapaamiset ja muut asiat jäävät pois lautaselta.

14. SellCell

SellCell yksinkertaistaa parhaan tarjouksen etsimistä useimmilta ostajilta tarjoamalla sen yhdessä paikassa.

Mene vain sivustolle, syötä matkapuhelimesi merkki, malli ja kunto, ja SellCell tarjoaa sinulle luettelon yrityksistä ja niiden mahdollisista tarjouksista. Sieltä seuraa sivustolle johtavaa linkkiä ja viimeistele sopimus. Se on niin yksinkertaista.

Rakastamme myös SellCellissä, että voit myydä muuta elektroniikkaasi ja tarjota erittäin kilpailukykyisiä hintoja.

Tuotteet, joita voit myydä SellCellille:

  • iPhonet ja muut matkapuhelimet ja älypuhelimet
  • iPadit ja iPodit
  • MacBookit
  • Kuulokkeet
  • Ryhtyä ammattilaiseksi
  • Pelikonsolit
  • Tabletit
  • Älykkäät kellot

Miten saan palkan? SellCell maksaa yleensä seuraavilla vaihtoehdoilla: PayPal, shekki tai Amazon e-lahjakortti. Plus ilmainen toimitus.

SellCell väittää saavansa sinulle taatusti eniten rahaa puhelimestasi.

15. Swappa

Swappa on sivusto, jonka tarkoituksena on auttaa sinua myymään käytettyjä älypuhelimia, tabletteja, videopelejä, kannettavia tietokoneita, älykelloja, virtuaalitodellisuuskuulokkeita ja paljon muuta.

Heidän markkinapaikkansa pidetään turvassa estämällä rikkoutuneiden tavaroiden myymistä. Mitä tulee maksuihin, Swappa tekee asiat hieman eri tavalla.

Myyntikuluja ei ole, mutta Swappa veloittaa listautumismaksun. Erona on, että listausmaksu sisältyy listahintaan ja ostaja maksaa sen ostohetkellä.

Sinä myyjänä maksat toimituskulut, mutta Swappa ehdottaa, että otat nämä kustannukset myös listaushintaan.

Bonus ostajille: suurin listausmaksu, jonka maksat Swappassa, on 50 dollaria riippumatta siitä, kuinka kallis tuote on.

Lisäksi kaikki maksut käsitellään PayPalin kautta, mikä suojaa sekä sinua ostajana että myyjiä.

16. NewEgg

New Egg kutsuu itseään ykkösmarkkinapaikaksi kaikessa teknologiaan liittyvässä. Mielenkiintoista on, että sivusto auttaa sinua ostamaan tai myymään myös muita tuotteita.

Löydät sivustolta luokkia koti- ja ulkoilutarvikkeille, urheiluun liittyville tuotteille, autotarvikkeille ja muille.

Myyjien maksut vaihtelevat missä tahansa 8-14 %. Katso lisätietoja NewEggin verkkosivuilta.

Sivustot räätälöityjen tuotteiden myyntiin

Käsintehdyt ja vintage-esineet ovat myös erittäin suosittuja myyntisivustoilla, ja on olemassa muutamia sivustoja, joiden tarkoituksena on mainostaa tämäntyyppisiä tuotteita.

17. Etsy

Etsy on luultavasti tunnetuin sivusto, jossa myydään käsintehtyjä esineitä ja käsitöitä verkossa. Voit myös myydä vintage-esineitä Etsyssä – kunhan ne ovat vähintään 20 vuotta vanhoja.

Huomaa, että jos myyt käsintehtyjä esineitä, on olemassa joitain sääntöjä siitä, mitä käsintehty tarkoittaa, joten tarkista Etsyn verkkosivustolta lisätietoja siitä.

Mitä tulee maksuihin, maksat 20 sentin listautumismaksun myydäksesi Etsyssä, ja kun myyt, maksat maksaa 6,5 ​​% maksua.

Koska Etsy avustaa vastaanottamissasi maksuissa, voit valita, haluatko vastaanottaa rahat tuotteista, joita myyt PayPalin, luotto- ja maksukorttien, Google Payn ja muiden kautta.

18. Bonanza

Bonanza on ainutlaatuinen siinä mielessä, että ne eivät veloita myyjiltä mitään listautumismaksuja, kuukausittaisia ​​kauppamaksuja tai muita “harhaanjohtavia” maksuja.

Kun myyt Bonanzassa, maksat vain 3,5 %:n maksun myymästäsi tuotteesta, ja halutessasi voit maksaa lisämaksun, jos osallistut heidän mainosohjelmaan.

Bonanzan myynnin tunnuslause on “löydä kaikkea paitsi tavallista”. Toisin sanoen täällä myymiesi tuotteiden ei välttämättä tarvitse olla käsintehtyjä tai vintage-tuotteita, mutta he etsivät ainutlaatuista tavaraa, jota et löydä kaikilta muilta sivustoilta.

Bonanzan avulla voit myydä miesten ja naisten vaatteita ja asusteita, kodin ja puutarhan tuotteita, terveys- ja kauneustuotteita, keräilyesineitä ja taidetta, koruja, käsilaukkuja ja paljon muuta.

Bonanzassa voit myydä sekä uusia että käytettyjä tavaroita.

19. Ruby Lane

Ruby Lane on erikoistunut auttamaan ihmisiä myymään korkealaatuisia vintage-esineitä, kuten nukkeja, kuvataidetta, huonekaluja, valaisimia, koruja, lasikappaleita, posliinituotteita ja paljon muuta.

Ruby Lane myyjät maksavat a kertaluonteinen 100 dollarin perustamismaksu19 prosentin tuotekohtainen tapahtumamaksu ja sitten kuukausittainen kauppamaksu 69 dollaria tai tuotekohtainen maksu sen mukaan, kuinka monta tuotetta listaat.

Tämä on enemmän sivusto niille, jotka haluavat todella päästä mukaan vintage-myyntipeliin ja tehdä siitä bisnestä, toisin kuin niille, jotka haluavat vain myydä muutaman esineen.

🔥 Empfohlen:  14 parasta itsenäistä ammatinharjoittajaa ansaitaksesi nopeasti hyvät tulot

20. DePop

Kanssa DePop sinua rohkaistaan ​​myymään “ainutlaatuisia ja inspiroivia” asioita. Sekä käytetyt että uudet tuotteet ovat sallittuja DePopissa, kunhan ilmoitat, että esine on käytetty ja pese se ennen toimitusta.

DePop veloittaa 10 %:n maksun myydyistä tavaroista, mutta saatat joutua maksamaan myös PayPal-maksun.

DePop voisi olla hyvä paikka myydä niitä ainutlaatuisia vaatteita ja asusteita, joita ostaja ei voisi löytää muualta.

21. Artfire

Artfire kutsuu itseään “johtavimmaksi markkinapaikaksi ostaa ja myydä käsintehtyjä tuotteita”.

Voit myydä vaatteita Artfiressa, koruja, häätuotteita, kodin ja asumisen esineitä, askartelutarvikkeita, lasten tavaroita, kuten leluja ja vaatteita, ja paljon muuta.

Kaikkien tuotteiden on oltava käsintehtyjä tai vintage-tuotteita (20 vuotta tai vanhempia), ellet myy askartelutarvikkeita.

Artfirella on myyntimaksut, jotka vaihtelevat sen mukaan, kuinka suuren myymälän haluat avata. Siellä Vakiokauppavaihtoehto 4,95 dollaria kuukaudessaPopular Shop -vaihtoehto 20 dollarilla kuukaudessa ja Featured Shop -vaihtoehto 40 dollarilla kuukaudessa.

Jokainen kauppavaihtoehto sisältää myös lopulliset arvostus- (myynti)maksut.

22. Taitava

Taitava tekee asiat hieman eri tavalla; valmiiden tuotteiden myynnin sijaan ne antavat sinun myydä tuotteiden malleja ja sarjoja. Voit esimerkiksi myydä kuvion, jossa näytetään, kuinka joku tekee kotitekoisen peiton.

Craftsy sanoo, että se ei veloita listaus- tai myyntimaksuja malliesi myymisestä heidän sivustollaan.

Sisustuksen myyntisivustot

On myös verkkosivustoja, jotka ovat erikoistuneet kodin sisustuksen ja huonekalujen myyntiin, jotka voivat olla hyviä vaihtoehtoja eBaylle. Tässä on kauha kahdesta tunnetuimmasta sivustosta.

23. Tuoli

Päällä puheenjohtaja voit myydä vintage-huonekaluja ja muita kodin sisustustuotteita, kuten valaisimia, taidetta, mattoja ja paljon muuta. Tämä sivusto etsii yleensä tavaroita, jotka ovat hyvässä kunnossa ja jotka ovat erilaisia ​​tai ainutlaatuisia.

Chairish ei sisällä listautumismaksuja, mutta maksat jopa 20 %:n myyntiprovision riippuen siitä, kuinka paljon tuotteesi tai tuotteet myydään.

Chairish auttaa sinua sovittamaan yksityiskohdat myös ostajasi kanssa, mukaan lukien toimitusjärjestelyt ja maksu.

Chairishin on hyväksyttävä tuotteet, jotka haluat myydä, ennen kuin ne tulevat listalle, ja he auttavat sinua myös kuvien korjauksissa, jotta yritystietojesi vetovoima olisi mahdollisimman suuri.

Saat maksun PayPalin kautta toimituksen jälkeen, ja kaikille ostajille tarjotaan 48 tunnin palautusaika.

Sivustot kirjojen myyntiä varten

On olemassa muutamia sivustoja, joiden avulla voit myydä kirjoja myös verkossa.

Nämä sivustot myyvät ensisijaisesti käytettyjä oppikirjoja, ja ne sopivat hyvin korkeakouluopiskelijoille tai korkeakouluopiskelijoiden vanhemmille, jotka haluavat ansaita hieman rahaa takaisin ostamistaan ​​oppikirjoista.

24. Bookscouter

Bookscouter toimii näin: annat myytävien kirjojen ISBN-numeron, ja Bookscouter täyttää luettelon myyjistä, jotka ovat valmiita ostamaan kirjoja sinulta, ja siitä, mitä he ovat valmiita maksamaan.

Kun olet hyväksynyt tarjouksen joltakin myyjältä, Bookscouter lähettää sinulle ilmaisen toimitustarran. Pakkaat kirjasi ja lähetät ne.

Kun kirjat on vastaanotettu ja niiden kunto on arvioitu, saat maksun kirjat sinulta ostaneelta myyjältä, yleensä kolmen päivän kuluessa kirjojen vastaanottamisesta ja arvioinnista.

Bookscouter käyttää hinta- ja arvostelujärjestelmää jokaiselle toimittajalle, joten voit tehdä valistuneen valinnan siitä, kenelle tai mille toimittajalle myyt kirjasi.

Yhteenveto

Kuten näet, on monia sivustoja, jotka ovat loistavia vaihtoehtoja eBaylle kaikenlaisten tuotteiden myymiseen.

Järjestä tuotteesi tuotetyyppien mukaan ja katso yllä olevista suosituksistamme, mikä sivusto sopii sinulle parhaiten.