Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

24 pikavinkkiä tytäryhtiöiden myynnin kasvattamiseen vuonna 2023 [Our Affiliate Earning Proofs REVEALED Inside!]

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 24 pikavinkkiä tytäryhtiöiden myynnin kasvattamiseen vuonna 2023 [Our Affiliate Earning Proofs REVEALED Inside!]

Tässä on muutamia todistettuja tapoja oppia myynnin taitoa.

Keskity etuihin, älä ominaisuuksiin

Luuletko, että ostamme kaikki tuotteita niiden ominaisuuksien perusteella? Ei. Me kaikki ostamme heidän meille tarjoamiensa etujen vuoksi.

Kukaan ei todellakaan välitä tuotteen ominaisuuksista, harkitse mitä tahansa loistavaa myyntituotetta, jos haluat. Esimerkiksi Genesis-kehys on yksi WordPress-käyttäjien laajalti käyttämistä teemoista ja siinä on paljon SEO-etuja, mobiiliystävällisyyttä, nopeampia latausaikoja jne.

Myytävät tuotteet keskittyvät pääasiassa etuihin, ei ominaisuuksiin. Kun seuraavan kerran mainostat (tai luot) tuotetta, keskity tarjoamiensa ominaisuuksien sijaan siihen, kuinka se voi auttaa lukijoitasi. Tämä on yksi yksinkertaisimmista tavoista löytää minkä tahansa tuotteen mahtavuus.

Kysy itseltäsi “kuka hyötyy” tuotteista, joita aiot mainostaa. Jos sinulla on haluttu kohdeyleisö, joka etsii tapoja löytää ratkaisuja, ja jos mainostat heidän tarpeisiinsa sopivaa OIKEAA kumppanituotetta, voit kasvattaa myyntiäsi.

Kuuntele yleisöäsi, he kuuntelevat sinua

Vaikka ei ole tärkeää keskittyä vain etuihin, sinun on myös kuunneltava lukijoitasi ja asiakkaitasi. Loppujen lopuksi he ostavat tavarasi, ilman heidän luottamustaan ​​ja apuaan ei ole mahdollista tehdä lisää myyntiä.

Kysy heiltä, ​​mitä he todella haluavat. Lue muita alasi blogeja ja löydä omalla alallasi parhaat bloggaajat analysoidaksesi heidän myymiään tuotteita. Näin voit nopeasti kasvattaa asiakasvoittojasi, tukeasi ja myyntiäsi.

Ei ole väliä oletko pienyrityksen omistaja vai bloggaaja, joka miettii todellisia tapoja lisätä tytäryhtiötuotteiden myyntiä, kaikki tiivistyy yhteen tärkeään asiaan: oppia kuuntelemaan.

Ennen kuin myyt mitään tuotetta verkkosivustoillasi, osta se ensin tai pyydä tuotteen myyjältä ilmainen kopio ja kokeile sitten itse. Kun aloitat tuotteen käytön, ymmärrät paremmin sen edut ja haitat. Mainosta tuotteita vain, jos olet tyytyväinen. Näin voit antaa tuotearvioidesi kautta vahvoja syitä myyntisi kasvattamiseen.

🔥 Empfohlen:  AIM Long Reads: Intian parhaat kaupungit tekoälyn aloittamiseen

Oikean kysymyksen esittäminen on vastaus

“Jokaisella kaupalla on viisi perusestetta: ei tarvetta, ei rahaa, ei kiirettä, ei halua, ei luottamusta.” – Zig Ziglar

Vastaa näihin 5 kysymykseen

  1. Mitä tarvitaan, miksi jonkun pitäisi ostaa minulta?
  2. Hintaeste: onko liian kallista?
  3. Kiireellisyys: voitko tehdä sopimuksen määräajassa? Anna aina jotain ilmaiseksi ostaaksesi aikaisin.
  4. Halu: mikä on yksi asia, joka saa uteliaan ostamaan sinulta?
  5. Luottamus: onko sinulla sosiaalista näyttöä myyntisi lisäämiseksi?

Jos pystyt keksimään kehyksen vastaamalla yllä oleviin kysymyksiin, voit myydä nopeasti tytäryhtiötuotteita, jotka tuovat sinulle enemmän tuloja joka kuukausi. Joten aloita vastaaminen yllä oleviin kysymyksiin tehdäksesi myyntimatkastasi kakkupolku.

Lopeta myynti, ala auttamaan

Menestyneimmät affiliate-markkinoijat tietävät yhden asian, että he auttavat ihmisiä sen sijaan, että he panostavat tuotteisiinsa ansaitakseen enemmän rahaa. Tuskin ansaitset rahaa myymällä tuotteita tietämättä yleisösi pulssia.

On tuhansia menestyviä tytäryhtiömarkkinoijia, jotka käyttävät tuotteita ansaitakseen elantonsa verkossa. Paras esimerkki on Pat Flynn Smart Passive Incomesta, joka tuottaa noin 50 000 dollaria kuukaudessa mainostamalla hyvin harvoja tuotteita, kuten bluehost. Hän on todellinen esimerkki siitä, kuinka voimme tehdä enemmän myyntiä rakentamalla vahvoja suhteita lukijoiden kanssa.

Auta ihmisiä kirjoittamalla aitoja tuotearvosteluja, suosittele henkilökohtaisesti käyttämiäsi tuotteita ja tee heidän ostokokemuksestaan ​​parempi. Mitä avuliaampi olet tuotteidesi kanssa, sitä enemmän voit tehdä myyntiä. Anna lukijoillesi mitä he todella haluavat. Lukijasi etsivät jatkuvasti ratkaisuja ongelmiinsa, ja voit saada lisää myyntiä, jos löydät oikeat kumppaniohjelmat ratkaisemaan heidän ongelmiaan.

Tässä on loistava Brian Tracyn video siitä, kuinka myydä kuin ammattilainen.

Kasvata verkkosivustosi hakuliikennettä

Orgaaninen liikenne on elinehto mille tahansa kannattavalle verkkosivustolle, joka käyttää tuotteita rahan ansaitsemiseen. Ilman hakukoneiden apua et voi ansaita rahaa tytäryhtiöihin liittyvistä tuotteista. Opi optimoimaan verkkosivustosi tietyillä avainsanoilla lisätäksesi verkkosivustosi liikennettä hakukoneista, kuten Googlesta.

🔥 Empfohlen:  Suora pikatalletus: mitä se tarkoittaa?

Ei ole kuitenkaan helppoa saada parhaita tuloksia muutamilla ostajan avainsanoilla, mutta voit odottaa suurta hakuliikennettä, kun alat tuottaa erinomaista sisältöä niiden ympärille.