Seuraava artikkeli auttaa sinua: 24-pisteen yrityksen SEO-tarkastus suurille sivustoille ja organisaatioille
Jos verkkosivustollasi on vaikeuksia sijoittua hakukoneiden tulossivuilla, yrityksen SEO-tarkastus voi auttaa sinua tunnistamaan syyn.
Jokaisen SEO-palveluntarjoajan tai yrityksen sisäisen markkinoijan, joka haluaa tarkastaa yrityksen verkkosivuston, näiden 24 kohteen tulisi olla tarkistuslistallasi ennen kuin aloitat SEO-kampanjan.
Mikä on yrityksen SEO-tarkastus?
SEO-auditointi on verkkosivuston arviointi, jonka tarkoituksena on tunnistaa ongelmat, jotka estävät sitä sijoittumasta hakukonetuloksissa.
Yritysten SEO-auditoinnit keskittyvät ensisijaisesti suuriin yritysten verkkosivustoihin, eli niihin, joilla on satoja tai tuhansia aloitussivuja.
Miksi tehdä SEO-tarkastus?
Verkkosivustosi auditointi on ensimmäinen askel onnistuneen SEO-strategian kehittämisessä.
Miksi?
Verkkosivuston vahvuuksien ja heikkouksien ymmärtäminen voi auttaa sinua räätälöimään SEO-kampanjasi vastaavasti.
Tarkastuksen suorittaminen auttaa myös tiimiäsi ohjaamaan aikasi, resurssit ja budjettisi optimointiin, jolla on suurin vaikutus.
Mitä sisällytät yrityksen SEO-tarkastukseen
Suuren verkkosivuston auditointi voi olla erittäin vaativaa, sillä Googlen algoritmissa on yli 200 sijoitustekijää.
Riittävämmän auditoinnin suorittamiseksi erottele tarkastus viiteen osaan: sisältö, käänteiset linkit, tekninen hakukoneoptimointi, sivukokemus ja toimialakohtaiset standardit.
Sinun täytyy luottaa SEO-ohjelmistotyökaluihin suorittaaksesi tarkastuksen onnistuneesti.
SEO-alustat, kuten SearchAtlas, Ahrefs, Huutava sammakkoja muut ovat välttämättömiä minkä tahansa suuren verkkosivuston tarkastamiseen.
Sisältö
1. Kohdistatko oikeisiin avainsanoihin?
Sisällön kirjoittaminen alkaa käyttäjiäsi kiinnostavien aiheiden valitsemisesta.
Kun aiheet on valittu, voit aloittaa prosessin valita lauseita (avainsanoja), joita potentiaaliset vierailijat käyttävät etsiessään kyseisiä aiheita koskevia verkkosivuja.
Kohdeavainsanojesi ei tarvitse olla ainoastaan osuvia tuotteidesi ja palveluidesi kannalta, vaan niiden on myös oltava realistisia tavoitteita verkkosivustollesi.
Joten ennen kuin analysoit, onko yrityksesi verkkosivusto oikein optimoitu, varmista, että avainsanatavoitteesi ovat todella saavutettavissa.
On mahdollista, että kohdeavainsanasi ovat liian kilpailukykyisiä ja/tai keskittyvät avainsanojen määrään.
Avainsanojen valinnassa ei ole kyse sellaisten avainsanojen valitsemisesta, joilla on eniten hakua, koska ne ovat yleensä liian yleisiä eivätkä aina täsmää täsmällisempää aihetta käsitteleviin verkkosivuihin.
Oikeat avainsanat ovat johdonmukaisesti niitä, joita sivuston vierailija käyttää löytääkseen verkkosivun, joka liittyy juuri oman verkkosivusi aiheeseen. Google kokoaa avainsanailmauksia, joten vaikka sivuston vierailijat käyttäisivät muunnelmia valitsemastasi avainsanailmauksesta, Google sijoittuu silti tiettyä aihetta käsittelevän verkkosivun.
Google Search Console on paras työkalu, jonka avulla voit selvittää, millä hakutermeillä verkkosivusto on jo sijoittunut. Avainsanojen sijoitustiedot ovat tarkimmat saatavilla olevat tiedot.
Avainsanojen sijoitustiedot Google-hakukonsolista voidaan sitten tuoda käytettäväksi suosikkiavainsanojen seurantatyökalusi kanssa.
Tee sitten tarvittava avainsanatutkimus löytääksesi avainsanoja, jotka saattavat sopia paremmin verkkosivustollesi.
Kun olet varmistanut, että virheellinen avainsanakohdistus ei ole huonon hakukoneoptimoinnin lähde, voit jatkaa tarkastuksen loppua.
2. Ovatko URL-osoitteesi käyttäjäystävällisiä?
Google ei käytä avainsanoja URL-osoitteissa. URL-osoitteiden avainsanat auttavat kuitenkin kertomaan käyttäjille, mistä sivullasi on kyse, ja voivat auttaa lisäämään hakutulossivujen napsautuksia.
URL-osoitteiden tulee olla lyhyitä ja kuvaavia, ja niissä on käytettävä tärkeimpiä avainsanoja, jotka osoittavat käyttäjillesi, että tämä on heidän etsimästään sivu.
URL-osoitteet näkyvät hakutulosten yläosassa, ja ne voivat vaikuttaa siihen, siirtyykö käyttäjä sivulle vai ei.
Käytä väliviivoja sanojen välissä pitääksesi URL-polut luettavissa ja jättää pois tarpeettomat numerot.
3. Ovatko sisällönkuvauskenttisi oikein optimoitu?
Google käyttää otsikkotunnisteita ymmärtääkseen, mistä verkkosisällöstäsi on kyse. Metakuvaukset auttavat mahdollisia sivuston vierailijoita ymmärtämään, mitä he voivat odottaa saapuessaan verkkosivulle.
Kuten URL-osoitteet, nämä tunnisteet näkyvät myös SERP:issä ja vaikuttavat siihen, klikkaako hakija vai ei.
Tarkastuksessasi tulee tarkistaa, että verkkosivusi sisällönkuvauskentät ovat ainutlaatuisia, ja noudata SEO parhaita käytäntöjä.
Käytä sivuston tarkastajatyökalua tunnistaaksesi web-sivut, jotka on osoitettava prosessin nopeuttamiseksi.
Varmista, että tarkistat:
- Alkuperäiset ja ainutlaatuiset otsikot ja metakuvaukset jokaiselle verkkosivulle.
- Hahmon pituus: Google-hakutuloksissa otsikkotunnisteissa on 50-60 merkkiä ja metakuvauksissa 150-160 merkkiä. Voit käyttää enemmän sanoja, mutta muista, että hakutuloksissa näytettävällä on rajoituksia.
- Vaikka otsikkotunnisteiden tulisi sisältää tärkeitä avainsanoja, otsikkotunnisteen tärkein tehtävä on tarjota tarkasti korkeatasoinen ja lyhyt kuvaus sivun sisällöstä. Niin kauan kuin painopiste on sivun asianmukaisessa kuvauksessa, avainsanojen käytön tulisi olla asianmukaista. Google ei käytä avainsanoja metakuvauksissa sijoitusta varten.
Google kirjoittaa joskus otsikkotunnisteita uudelleen hakutuloksissa. Mutta se tekee niin vain silloin, kun hakukoneoptimoijat käyttävät otsikkotunnistetta avainsanoja lisäämiseen (avainsanojen täyttäminen) sen sijaan, että käyttäisivät sitä kuvaamaan sivun sisältöä.
Niin kauan kuin otsikkotunniste on ytimekäs, kuvaava ja ainutlaatuinen, kaiken pitäisi olla kunnossa. Näiden sisällönkuvauskenttien optimointi on edelleen olennainen vaihe sivun hakukoneoptimoinnissa.
4. Onko sisältösi laadukasta ja syvällistä?
Vaikka sisällön pituus ei ole sijoitustekijä, syvällinen sisältö näyttää usein ominaisuuksia, joista Google pitää, kuten alkuperäiset näkemykset, raportointi, syvällinen analyysi ja aiheen kattava tutkiminen.
Sisällön syvyyteen ja asiantuntemukseen keskittyminen ei ole sama asia kuin pitkien artikkeleiden kirjoittaminen. Artikkelin pituus ei välttämättä korreloi sisällön auktoriteetin kanssa.
Sisällön pituuden suhteen ei ole taikalukua. Googlen Laatuarvioijan ohjeet sanovat, että verkkosivuilla tulee olla “tyydyttävä” määrä sisältöä.
He myös ilmoittavat:
”Sivun tyydyttämiseen tarvittavan sisällön määrä riippuu sivun aiheesta ja tarkoituksesta. Laajaa aihetta käsittelevä laadukas sivu, jolla on paljon saatavilla olevaa tietoa, sisältää enemmän sisältöä kuin korkealaatuinen kapeampaa aihetta käsittelevä sivu.”
Voi olla virhe jäljitellä tarkasti huippukilpailijoiden sisältöä, koska Google ei aina luokittele samanlaista sisältöä.
Joten sen sijaan, että kopioit kilpailijoiden pituutta ja avainsanoja, käytä huippuluokan sisältöä lähtökohtana selvittääksesi, mitä sivuilta puuttuu, ja käytä sitten puutteita paremman verkkosivun luomiseen.
5. Ovatko aloitussivusi sisäiset linkit toisiinsa?
Sisäiset linkit auttavat Googlea löytämään ja indeksoimaan sivusi. Ne viestivät myös verkkosivustojen hierarkiasta, osuvuussignaaleista, ajankohtaisesta laajuudesta ja leviämisestä PageRank-arvosi ympärille.
Varmista, että arvioit, hyödyntävätkö sivusi sisäistä linkitysstrategiaa. Tarkastele myös tarkasti ankkuritekstiä, jota käytetään linkittämään verkkosivustosi muille sivuille.
Sivuillasi on oltava sisäisiä linkkejä, jotka osoittavat muille sivuille, ja varmista, että sisäiset linkit osoittavat kyseiselle sivulle.
Muuten saat orposivujatarkoittaa sivuja, joita Google ei voi löytää ja indeksoida, koska niille ei ole linkitysreittiä.
6. Näyttääkö sisällössäsi asiantuntevaa hankintaa ulkoisten linkkien kanssa asiaankuuluvaan sisältöön?
Google voi käyttää ulkoisia linkkejä ymmärtääkseen paremmin, mistä sivusta on kyse.
Varmista siis, että linkit muille verkkosivustoille ovat hyödyllisille ja laadukkaille verkkosivuille, jotka ovat hyödyllisiä lukijallesi verkkosivun yhteydessä.
7. Käytätkö multimediaa ja interaktiivisia elementtejä?
Kuvat, videot ja interaktiiviset elementit, kuten hyppylinkit, voivat olla hyödyllisiä käyttäjille ja voivat saada Googlen arvioimaan sivun hyödylliseksi.
Jos nämä elementit kuitenkin hidastavat sivusi latausaikoja, ne ovat haitallisia hakukoneoptimointitoimillesi. Sitä käsitellään tarkastuksesi myöhemmässä osassa.
8. Sisältävätkö kuvat avainsanarikkaan vaihtoehtoisen tekstin?
Yrityssivustot – erityisesti verkkokauppasivustot – voivat sisältää tuhansia kuvia.
Mutta koska Google ei näe kuvia, he käyttävät vaihtoehtoista tekstiä ymmärtääkseen, kuinka kuvat liittyvät verkkosivusi sisältöön.
Näkövammaiset ihmiset käyttävät vaihtoehtoista tekstiä näytönlukuohjelmissa.
Tarkastuksessasi tulisi korostaa mahdollisuuksia käyttää kuvaavaa vaihtoehtoista tekstiä auttaa Googlea ja näkövammaisia sivuston vierailijoita ymmärtää, mistä kuvissa on kyse.
Älä käytä kuvan vaihtoehtoista tekstiä avainsanojen täyttämiseen.
9. Ovatko verkkosivut ohuita vai vanhentuneita?
Yleinen sisällön sudenkuoppa on, kun verkkosivut ovat toistuvia tai niin lyhyitä, että niistä ei ole hyötyä.
Esimerkiksi sivut, jotka on suunniteltu maan jokaiselle osavaltiolle tai maakunnalle ja joilla on vain vähän eroa sivuista toisista, voidaan pitää huonolaatuisina verkkosivuina (oviaukkosivut).
Tarkastuksessasi tulee korostaa sivuja, jotka ovat liian lyhyitä ollakseen hyödyllisiä tai toistavia, ja tehdä ehdotuksia niiden yhdistämiseksi parempiin sivuihin, niiden kirjoittamiseen tai poistamiseen kokonaan (jos tiedot ovat vanhentuneet).
Käänteisiä linkkejä
10. Onko sinulla vähemmän käänteisiä linkkejä kuin kilpailijoillasi?
Tärkeä sijoitustekijä on käänteiset linkit, linkit muilta verkkosivustoilta, jotka linkittävät verkkosivuillesi.
Jos yrityksesi verkkosivusto kilpailee alallasi tunnettujen vakiintuneiden toimijoiden kanssa, heillä on todennäköisesti vankka linkkiprofiili, mikä vaikeuttaa verkkosivustosi kilpailemista SERP:issä.
Voit käyttää käänteislinkkityökalua, kuten Ahrefs, tunnistaaksesi kilpailijasi käänteisten linkkien kokonaismäärän ja ainutlaatuiset viittaavat verkkotunnukset.
Jos käänteislinkeissä tai viittaavissa verkkotunnuksissa on suuri aukko, tämä on todennäköisesti lähde avainsanojen sijoituksiin tai sijoituksiin.
Keskitä merkittävä osa hakukoneoptimointikampanjastasi rakentamisen ja digitaalisen PR:n yhdistämiseen, jos haluat päihittää kilpailijasi.
11. Onko sivustollasi myrkyllisiä käänteisiä linkkejä?
Vaikka käänteiset linkit ovat tärkeitä sivuston auktoriteetin parantamiseksi, väärän tyyppiset käänteiset linkit voivat myös vahingoittaa verkkosivustoa.
Jos verkkosivustollasi on myrkyllisiä käänteisiä linkkejä roskasisältöisiltä, heikkolaatuisilta verkkosivustoilta, Google saattaa epäillä yrityksesi verkkosivustoa syyllistyneen käänteisten linkkien manipulointiin.
Google on alkanut tunnistaa huonolaatuisia linkkejä paremmin, ja niiden 2021 jälkeen Linkki roskapostipäivitysGoogle väittää myös mitätöivänsä roskapostilinkit eikä laskevansa niitä verkkosivustoihin.
Ainoat roskasisältöiset käänteiset linkit, joista sinun pitäisi olla huolissaan, ovat linkit, joista Enterprise-sivusto on itse vastuussa tai joiden hankkimisessa on ollut mukana.
Esimerkiksi maksetut linkit tulee hylätä, jos niitä ei ole mahdollista poistaa.
Useita vieraita, joissa on erittäin optimoitu ankkuriteksti ja joista yrityssivusto on vastuussa, tulisi myös katsoa mahdollisesti haitallisiksi ja manuaalisista toimista johtuvan rangaistuksen syynä, ja siksi ne tulisi myös hylätä.
Jotkut SEO-ohjelmistotyökalut voivat tunnistaa myrkylliset linkit ja luoda hylättyä tekstiä puolestasi.
Väärän tavan kieltäminen voi itse asiassa heikentää hakukoneoptimoinnin suorituskykyä, joten jos tämä Google-työkalu ei ole sinulle tuttu, varmista, että pyydät apua hakukoneoptimoijalta.
12. Onko ankkuritekstin jakelu monipuolinen?
Erittäin optimoitu ankkuriteksti voi olla merkki siitä, että yrityksen sivusto on sitoutunut ostamaan linkkejä tai lähettämään linkkejä vieraille.
Tavallisten sivustojen, jotka eivät harjoita luonnostelevaa linkkien rakentamistaktiikkaa, ei pitäisi joutua huolehtimaan ankkuriteksteistään.
Tekninen SEO
13. Oletko lähettänyt XML-sivustokartan ja sisälsikö se oikeat sivut?
Koska yritysten verkkosivustoilla on tuhansia aloitussivuja, yksi yleisimmistä ongelmista, joita yritysten SEO-auditoinneissa paljastetaan, liittyy hakukoneiden indeksointiin.
Siksi XML-sivustokartan luominen ja lähettäminen on tärkeää. Se välittää verkkosivustosi hierarkian hakukoneiden indeksointiroboteille.
Se myös kertoo heille, mitkä verkkosivustosi sivut ovat tärkeimpiä säännöllisesti indeksoitavissa ja indeksoitavissa.
Jos yrityksesi verkkosivusto lisää uusia tuotesivuja tai sisältöä verkkosivustollesi, voit myös näyttää uudet sivut Googlelle sivustokartan avulla sen sijaan, että odotat, että indeksointirobotit löytävät ne sisäisten linkkien kautta.
14. Oletko käyttänyt indeksointibudjettisi loppuun?
Googlen indeksointirobotit käyttävät vain niin paljon aikaa verkkosivujesi indeksointiin, mikä tarkoittaa, että yrityksesi verkkosivustolla voi olla sivuja, jotka eivät päädy Googlen hakemistoon.
Vaikka sivun nopeuden ja sivustosi valtuutuksen parantaminen voi johtaa siihen, että Google lisää indeksointibudjettiasi, se vie aikaa. Keskity sillä välin varmistamaan, että käytät indeksointibudjettia viisaasti.
Jos tarkastuksesi paljastaa tärkeitä sivuja, joita ei indeksoida, yrityksesi verkkosivusto voi hyötyä indeksointibudjetin optimoinnista. Haluat, että arvokkaimmat ja eniten tulosta tuottavat sivusi päätyvät Googlen hakemistoon.
15. Onko kaaviomerkintäsi asetettu oikein?
Erittäin tehokas optimointi, jota yrityksesi verkkosivusto voi hyödyntää, on skeeman merkintä.
Jos yrityksesi verkkosivusto sisältää jo mallia joillakin sivuillasi, sinun kannattaa varmistaa, että mallisi on vahvistettu ja kelvollinen rich-tuloksiin.
Voit käyttää Googlen rich-tulosta skeemamerkintöjä sisältävien sivujesi testaamiseen varmistaaksesi, että ne on vahvistettu oikein, mutta tehostaaksesi toimintaasi voit testata kaikki sivusi kerralla suosikkisivustosi indeksointirobotin avulla.
16. Onko sinulla liikaa rikkinäisiä linkkejä tai uudelleenohjauksia?
Ajan myötä linkit katkeavat luonnollisesti, kun verkkosivustot päivittävät sisältöään tai poistavat vanhoja sivuja.
On tärkeää tarkistaa yrityksesi verkkosivusto varmistaaksesi, että ulkoiset ja sisäiset linkit osoittavat live-sivuille.
Muuten Google näyttää, että verkkosivustosi ei ole hyvin hoidettu, ja Google ei todennäköisesti mainosta verkkosivujasi SERP:issä.
17. Sisältävätkö samanlaiset sivut kanonisia tunnisteita?
Yrityssivustoilla (erityisesti verkkokauppasivustoilla) voi olla päällekkäistä sisältöä, joka on kohdistettu eri alueille tai on ohjelmallisesti rakennettu.
Jos näillä sivuilla ei ole ensisijaisia tunnisteita, ne katsovat Googlen päällekkäiseksi sisällöksi.
On tärkeää varmistaa, että sivun parhaassa ja perusteellisimmassa versiossa on itseviittaava ensisijainen tunniste. Kaikki samankaltaiset sivut sisältävät ensisijaiset tunnisteet, jotka tunnistavat sivun pääversion.
Sivuston tarkastajatyökalu, kuten SearchAtlas, voi varmistaa, onko ensisijaiset URL-osoitteesi otettu käyttöön oikein ja ymmärtävätkö Googlen indeksointirobotit, mitä sivua kannattaa mainostaa SERP:issä.
18. Hyödyntääkö monikielinen sisältösi Hreflang-tunnisteita?
Monikielisissä yrityssivustoissa hreflang-tunnisteet voivat auttaa sinua näyttämään oikeankielisen sisällön oikeille hakijoille.
Tämä parantaa osuvuussignaalejasi ja voi vaikuttaa valtavasti tulosprosentteihisi.
On kuitenkin helppo tehdä virheitä, kun otat käyttöön hreflang- ja kanonisia tunnisteita.
Yleissääntönä on, että lisää vain hreflang-tunnisteita verkkosivuillesi, joissa on itseviittaavat ensisijaiset tiedot – älä kopioi sivun kopioita.
Sivukokemus
19. Täyttävätkö sivusi Googlen Core Web Vitals -standardit?
Jos sivusi eivät täytä Googlen Core Web Vitals -standardeja, niiden sijoitus on epätodennäköistä.
CWV (Core Web Vitals) on tärkeä auttaa yrityssivustoja saavuttamaan tavoitteensa. Ne ovat myös tunnettu Googlen sijoitustekijä (vaikkakin pieni).
Näet Core Web Vitals -tietosi Google Search Console -tilissäsi.
Voit myös käyttää ilmaista alustaa tarkistaaksesi mahdolliset korjaukset ja nähdäksesi, parantavatko ne CWV-mittareitasi.
20. Sisältävätkö Web-sivusi HTTP- tai HTTPS-protokollat?
Turvallinen verkkosivusto on myös olennainen käyttäjäkokemuksen laadun kannalta.
Jos verkkosivusi eivät käytä HTTPS-protokollia, et tarjoa käyttäjille turvallista selauskokemusta.
Google Chrome estää suojaamattomat HTTP-sivut, ja ne vaativat ylimääräisen vaiheen, jotta sivuston vierailija pääsee verkkosivulle, mikä päihittää sivun auttamiseksi tehdyt SEO-sivut.
Sillä aikaa HTTPS on vähäinen sijoitustekijätärkeämpi näkökohta on, että suojatun verkkosivun tarjoamatta jättäminen vähentää sivuston kävijöitä.
21. Ovatko mobiilisivusi reagoivia ja tehokkaita?
Suurin osa hauista tehdään nyt mobiililaitteilla.
Mobiililähtöisen indeksoinnin yhteydessä Google käyttää hakemistossaan pääasiassa mobiilisivuja.
Se käyttää myös todennäköisemmin mobiilisivujasi määrittäessään sivujesi sijoitusta kilpailijoihin verrattuna.
Joitakin yleisiä mobiilivirheitä ovat mm.
- Reagoimaton muotoilu.
- Tunkeutuvat ponnahdusikkunat.
- Huonot UI/UX-elementit, kuten painikkeen koko.
- Sisältöä ei voi toistaa tai se puuttuu.
Ala
22. Onko sinua pidetty Your-Money-your-Life (YMYL) -verkkosivustona?
Jos yrityksesi verkkosivustoa pidetään terveys-, talous-, laki- tai muuna YMYL-sivustona, Googlella on erittäin korkeat vaatimukset sisällölle, jota se mainostaa hakijoille.
Vaikka tämä ei vaikuta kaikkiin yrityssivustoihin, on tärkeää tietää, kuuluuko verkkosivustosi tämän bannerin alle, jotta voit varmistaa, että täytät Googlen erityiset standardit YMYL-alallesi.
23. Onko verkkosivustollasi korkeaa syömisen tasoa?
Google haluaa nähdä, että sisältösi liittyy käyttäjien avainsanoihin.
Se haluaa myös nähdä, että verkkosivustosi kokonaisuutena näyttää alan asiantuntemusta.
EAT tarkoittaa asiantuntemusta, auktoriteettia ja luottamusta. Sitä on vaikea ilmaista määrällisesti, mutta joitain konkreettisempia tekijöitä ovat:
- Syvällinen, hyvin tutkittu sisältö (esim. blogit, e-kirjat, pitkät artikkelit).
- Asiantunteva tekijä ja hankinta (esim. tekijän sivurivi, joka osoittaa alakohtaista asiantuntemusta ja valtuustietoja).
- Selkeä tarkoitus ja keskity jokaiselle sivulle.
- Ulkopuoliset mainesignaalit (esim. artikkeli hyvämaineisessa verkkojulkaisussa, jossa mainitaan verkkosivustosi tai linkitetään siihen).
Jos et vieläkään ole varma, miltä EAT näyttää alallasi, katso kilpailijoiden huippuluokan sisältö nähdäksesi ajankohtaisen syvyyden, asiantuntemuksen ja hankinnan ja mallinna sisältösi sen mukaisesti.
24. Onko verkkosivustollasi vahvoja mainesignaaleja?
Jos tavoitteesi on sijoittua tuotemerkkihauissa, muut arvovaltaiset verkkosivustot voivat sisältää brändiäsi koskevaa sisältöä, joka kilpailee sinun kanssasi SERP:issä.
Jos yritykselläsi on Wikipedia-sivu tai lehdistö verkkojulkaisuissa, joilla on korkea Domain Authority, nämä digitaaliset sijainnit voivat sijoittua korkeammalle kuin verkkotunnuksesi.
Jos näin on, sinun on ehkä omaksuttava ainutlaatuisempi lähestymistapa linkkien rakentamiseen parantaaksesi sisältösi brändättyjä signaaleja.
Optimoinnit, kuten skeema, voivat myös auttaa varmistamaan, että tiedot brändistäsi näkyvät SERP:n yläosassa, varsinkin jos yrityksesi brändiä mainitsevat verkkosivustot tekevät niin negatiivisesti.
Viimeisiä ajatuksia yritystarkastuksen suorittamisesta
Sivustonlaajuiset tarkastukset voivat olla pelottavia, mutta ne ovat ajan ja vaivan arvoisia räätälöidyn, mukautetun SEO-kampanjastrategian laatimiseen.
Varmista, että käytät parhaita SEO-ohjelmistotyökaluja koko tarkastuksen ajan nopeuttaaksesi prosessia ja varmistaaksesi verkkosivustosi tarkimman arvioinnin.
Kun tarkastus on valmis, voit helposti priorisoida ne optimoinnit, jotka ovat vaikuttavimpia.
Lisää resursseja: