Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

24 sähköpostiuutiskirjeideaa tilaajien sitouttamiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 24 sähköpostiuutiskirjeideaa tilaajien sitouttamiseen

Onko sinulla vaikeuksia miettiä ideoita uutiskirjeellesi? Ei hätää – kuulemme sinut.

Tästä viestistä löydät yli 20 kiinnostavaa uutiskirjeideaa, joiden avulla voit tehostaa sähköpostimarkkinointistrategiaasi. Mukana tosielämän esimerkkejä.

Valmis? Hyppäämme siihen.

1. Tarjoukset ja tarjoukset

Tarjoukset ja tarjoukset ovat yleisimpiä sähköpostiuutiskirjeisiin sisällytettäviä sisältötyyppejä.

Jos yrität luoda liidejä ja kannustaa ihmisiä aktiivisesti liittymään postituslistallesi, eksklusiivisen tai rajoitetun ajan tarjouksen tarjoaminen uutiskirjeissäsi on loistava tapa kannustaa ihmisiä rekisteröitymään.

Jotkut tarjoamasi tarjoukset sisältävät alennuskoodeja ja hinnanalennuksia tiettyihin tuotteisiin. Voit jopa pelillistää uutiskirjettäsi lisäämällä onnenpyörän, jota käyttäjät voivat pyörittää saadakseen selville, minkä tarjouksen he saavat. Voit tehdä tämän käyttämällä sähköpostimarkkinointityökaluja, kuten MailerLitea.

Tässä on loistava esimerkki Amerikan Kotka:

Tässä uutiskirjeessä yritys tarjoaa asiakkaalle henkilökohtaisen alennuksen rekisteröitymisestä sekä yksityiskohtaisesti joitain muita saatavilla olevia yleistarjouksia ja alennuksia.

2. Viimeaikaiset tai parhaiten menestyneet blogikatsaukset

Yksi helpoimmista tavoista luoda hyödyllinen ja asiaankuuluva uutiskirje on käyttää uudelleen blogissasi jo olevaa sisältöä. Vaikka postituslistasi on ilmaissut kiinnostuksensa sisältöösi ja tilannut uutiskirjeesi, he eivät välttämättä vieraile sivustollasi säännöllisesti.

Siksi voit käyttää viikoittaista tai kuukausittaista uutiskirjettäsi saadaksesi heidät ajan tasalla siitä, mitä he ovat menettäneet. Kun luot blogikirjoitusuutiskirjeitä, on hyvä idea valita tehokkaita viestejä, jotka todennäköisimmin kiinnostavat lukijasi.

On myös tärkeää varmistaa, että lukijat voivat helposti napsauttaa sähköpostin läpi lukeakseen artikkelin kokonaan, joten varmista, että painikkeiden linkit ovat helposti näkyvissä.

Tässä on loistava esimerkki Näytä upealta ikuisesti:

Sähköposti sisältää katkelman viimeisimmistä blogikirjoituksista “blogista” ja antaa lukijoille selkeän ja helpon tavan siirtyä sivustolle lukeakseen lisää.

3. Infografiikka

Toinen loistava uutiskirjeidea on infografiikka. Infografiikka on erittäin visuaalinen ja helpottaa lukijoiden sulauttamista yksityiskohtaisiin tietoihin. Sellaisenaan ne sopivat hyvin sähköpostimuotoon.

Infografioiden hyvä puoli on, että voit muuttaa melkein mistä tahansa yhdeksi. Halusitpa näyttää tietoja viimeisimmistä myyntiluvuistasi tai kertoa lukijoille enemmän brändisi viestistä ja tavoitteista, infografiikka on loistava tapa tehdä se. Otetaan esimerkiksi tämä uutiskirje:

Yrityksen tarkoituksena oli selittää käyttäjille luksuskauppiaan valinnan edut suuremman Black Friday -alennuksia tarjoavan jälleenmyyjän sijaan. He tekivät tämän käyttämällä infografiaa proosan sijaan auttaakseen lukijoitaan ymmärtämään tiedot paremmin. Se teki uutiskirjeestä myös visuaalisesti kiinnostavamman ja kiinnostavamman.

4. Vuosittaiset uutiskirjeet

Erityisesti joulukuussa ja tammikuussa hyvä uutiskirjeidea on “Vuosikatsaus”. Tämäntyyppisissä uutiskirjeissä kerrotaan kaikesta, mitä yrityksellesi on tapahtunut edellisenä vuonna.

Voit sisällyttää kaikki tiedot yrityksesi menestyksestä läpi vuoden, tiedot uusista työntekijöistä ja jopa antaa lukijoille kurkistuksen tulevan vuoden tapahtumiin.

Jos pidät blogia, voit myös harkita tietojen sisällyttämistä suosituimmista viesteistäsi vuoden aikana ja muista lisätä linkkejä kaikille, jotka eivät ole vielä ehtineet lukea niitä.

Toinen mukava kosketus on kiittää lukijoitasi siitä, että he ovat olleet kanssasi läpi vuoden, ja toivottaa heille kaikille onnea tulevaan vuoteen.

5. Käyttäjien luoma sisältö

Jos sinulla on vaikeuksia keksiä uutta sisältöä uutiskirjeellesi, kannattaa katsoa verkkosivustoltasi ja sosiaalisen median tileiltäsi, onko sinulla käyttäjien luomaa sisältöä, jota voit käyttää uudelleen.

Käyttäjien luomaa sisältöä, kuten asiakkaiden kokemuksia tai tuotearvosteluja ja kuvia, voidaan käyttää hauskan ja mukaansatempaavan uutiskirjeen kuratointiin. Varsinkin jos myyt tuotetta, voit käyttää kuvia, jotka asiakkaasi ovat lähettäneet sosiaalisessa mediassa tuotteestasi.

Tämä voi toimia huutopuheena asiakkaillesi, mutta se voi myös tarjota muille lukijoille inspiraatiota tuotteidesi käyttöön tai pukeutumiseen.

Hienoa UGC-uutiskirjeissä on se, että ne valmistuvat nopeasti, sillä asiakkaasi tai lukijasi ovat jo toimittaneet suurimman osan sisällöstä.

6. Tapaustutkimukset

Toinen hyvä idea sähköpostiuutiskirjeitä varten on tapaustutkimukset. Tapaustutkimukset dokumentoivat asiakkaan matkan, yleensä osoittamaan menestystä, jonka he ovat saavuttaneet käyttämällä tuotettasi tai palveluasi.

Esimerkiksi Wise Pelican valmistaa ja jakelee markkinointipostikortteja kiinteistöyrityksille. Sähköpostiuutiskirjeissään he kertovat eri asiakkaiden tilit, jotka ovat hyötyneet heidän palvelustaan:

Tapaustutkimuksissaan sähköpostiuutiskirjeissään he sisällyttävät tekstiin katkelman tapaustutkimuksen tarinasta ja linkittävät sitten täydelliseen tapaustutkimusvideoon.

Tämäntyyppisessä sähköpostissa on hienoa, että se mainostaa tuotteitasi epäsuoralla mutta mielenkiintoisella tavalla. Se tarjoaa myös todisteita siitä, että tuotteesi tai palvelusi on arvokas ja kannattava.

7. Tulevat tapahtumat

Voit myös luoda uutiskirjeitä tulevista tapahtumistasi. Isännöitpä sitten henkilökohtaisia ​​markkinointitapahtumia tai verkkoseminaareja, on hyvä idea ilmoittaa postituslistallesi, mitä on tulossa, jotta he voivat suunnitella osallistumista.

🔥 Empfohlen:  Tehokkaat strategiat asiakkaiden sitouttamiseen ja säilyttämiseen D2C:ssä ja verkkokaupassa

Esimerkiksi National Residential Landlords Association kertoo uutiskirjeensä avulla lukijoilleen tulevista kursseista:

Kuten näet, ne linkittävät strategisesti jokaiseen eri kurssiin, jotta kiinnostuneet lukijat voivat helposti napsauttaa ja rekisteröityä. On myös hyvä idea luoda erilaisia ​​osioita henkilökohtaisia ​​tapahtumia ja verkkotapahtumia varten, kuten NRLA on tehnyt tässä esimerkissä. Tämä auttaa lukijoita tietämään tarkalleen, mitä he katsovat, ja he voivat helposti siirtyä niihin tapahtumiin, joista he ovat eniten kiinnostuneita.

8. Asiaan liittyvät uutiset

Yksi äärimmäisen helppo muoto online-uutiskirjeille on uutiskokoelman luominen alasi tärkeistä artikkeleista.

Tämäntyyppisissä uutiskirjeissä on hienoa, että ne ovat erittäin nopeita, koska sinun ei todellakaan tarvitse kirjoittaa paljon sisältöä itse. Voit yksinkertaisesti linkittää uutissivustoille. Vaihtoehtoisesti voit linkittää omalla sivustollasi julkaistuihin artikkeleihin alan uutisista.

Loistava esimerkki alan uutisia käsittelevästä uutiskirjeestä on tämä Logistics Innovatorsin uutiskatsaus:

Yritys hakee viikoittain uutispisteitä kerätäkseen tärkeitä uutisia ja trendejä logistiikka-alan ammattilaisilta. Sähköpostiuutiskirje sisältää katkelmia tarinoista, jotka houkuttelevat lukijoita ja rohkaisevat tilaajia napsauttamaan ja lukemaan koko tarinan.

9. Uutisia yrityksestäsi

Alan uutisten tapaan voit myös kertoa uutiskirjeestäsi asiakkaillesi tärkeitä uutisia yrityksestäsi.

Ehkä aiot tehdä päivityksiä nykyisiin tuotteisiisi tai palveluihisi tai ehkä lisäät uusia tuotteita valikoimaasi.

Tämäntyyppiset uutiset sopivat hyvin uutiskirjemuotoon. Jos aiot kirjoittaa uutiskirjeen sisäisistä yritysuutisistasi, on hyvä idea kirjoittaa myös tukiblogeja, joissa käsitellään tarkemmin jokaista uutista.

Tällä tavalla voit tarjota lyhyen yhteenvedon tarinasta uutiskirjeen lukijoillesi ja sitten linkittää yksityiskohtaisempaan blogikirjoitukseen, jotta he voivat oppia lisää.

10. Rekrytointimahdollisuudet

Jos sinulla on avoimia työpaikkoja tai työmahdollisuuksia tulossa, on hyvä idea jakaa ne uutiskirjeessä. Tällä tavalla nykyiset avoimet työpaikkasi tavoittavat uusia yleisöjä, ja saatat vain huomata, että etsimäsi lahjakkuus on jo osa postituslistaasi.

Jos sinulla on muutamia avoimia työpaikkoja lisättävänä uutiskirjeeseesi, on hyvä idea ilmoittaa työn nimi sekä muutamia työn keskeisiä tietoja, kuten palkka ja sijainti. Sitten voit linkittää koko työnkuvaan, jotta kiinnostuneet voivat napsauttaa sitä.

Tässä on esimerkki suositun työpaikkatiedotteen avoimesta uutiskirjeestä Epäilevä:

Kuten näet, ne sisältävät vain pienen katkelman työtiedoista, kuten luokan, sijainnin ja vuokrausyrityksen.

11. Sisäpiirin vinkkejä

Toinen tapa luoda uutiskirje, jonka ihmiset avaavat, on tarjota sisäpiirivinkkejä, joita et ehkä ole lähettänyt verkkosivustollesi.

Voit käyttää aiheriviä saadaksesi lukijat ajattelemaan, että uutiskirjeen tiedot ovat salaisia ​​tai vain postituslistallesi rekisteröityneille henkilöille.

Tässä on esimerkkejä tarttuvista aiheriveistä, jotka saattavat herättää lukijan kiinnostuksen:

  • “Psst… meillä on salaisuus kerrottavana”
  • “Tämä sisäpiirisalaisuus muutti tapaamme harjoittaa liiketoimintaa”
  • “Meidän on kerrottava sinulle jotain…”

Jos kuitenkin haluat ihmisten todella sitoutuvan markkinointisähköpostiisi, sinun on myös lunastettava aiherivilpauksesi. Sinun tulisi siis yrittää sisällyttää mukaan uusia ja olennaisia ​​tietoja, joita ei ole helposti saatavilla verkkosivustollasi.

Muista tehdä vinkeistäsi oivaltavia ja käyttökelpoisia, jotta lukijasi eivät koe, että heitä on huijattu.

12. Usein kysytyt kysymykset

Jos olet huomannut, että olet saanut paljon samoja kysymyksiä asiakkaaltasi sähköpostitse, saattaa olla hyvä idea jakaa UKK-uutiskirje, jossa käsitellään joitain yleisimpiä kysymyksiä.

Voit luoda yleisen UKK-uutiskirjeen yrityksestäsi tai tuotteistasi tai voit zoomata ja luoda UKK-luettelon tiettyihin tarjoamiisi tuotteisiin tai palveluihin liittyville kysymyksille.

Voit myös luoda uutiskirjeen vain yhden UKK:n perusteella, kuten Suorituskyvyn inspiroima ravinto on tehnyt täällä:

Mitä tahansa päätätkin tehdä, varmista, että vastaukset kysymyksiisi ovat lyhyitä, jotta lukijoita ei häiritä. Jos kysymyksesi vaativat pidempiä vastauksia, voit myös harkita linkittämistä blogeihin, jotka kattavat vastaukset kysymyksiin yksityiskohtaisemmin.

13. Teollisuuden tutkimukset ja raportit

Jos yrityksesi on äskettäin suorittanut toimialatutkimuksen tai -raportin, on hyvä idea muuttaa se uutiskirjeeksi.

Sinun tarvitsee vain laatia tiivistetty luettelo raportin tärkeimmistä havainnoista, ja tämä muodostaa perustan sähköpostisi rungolle. Lisää sitten linkki koko raporttiin verkkosivustollesi tai anna linkki raportin lataamiseen PDF-muodossa.

Kyselyistä ja raporteista saadut havainnot ovat erittäin arvokkaita, joten on myös hyvä idea käyttää tätä kannustimena saada ihmiset kirjautumaan postituslistallesi.

14. Listle-tyylinen sisältö

Toinen loistava tapa täyttää uutiskirjesähköposti on keskittyä listatyyliseen sisältöön. Tämä muoto toimii erityisen hyvin yrityksissä, jotka myyvät fyysisiä tuotteita, koska voit sisällyttää luetteloihin omia tuotteitasi.

🔥 Empfohlen:  Kuinka tunnet yleisösi hallitaksesi markkinointikampanjoitasi

Jos esimerkiksi myyt hyvinvointituotteita, voit lähettää uutiskirjeitä, kuten “10 parasta kynttilän tuoksua lomakaudelle” tai “10 parasta vartalovoidetta kosteutukseen” ja sisällyttää mukaan omia tuotteitasi markkinoidaksesi niitä.

Tämä ei vain anna sinulle mahdollisuutta esitellä tuotteitasi, vaan voit myös lisätä arvoa uutiskirjeellesi antamalla lyhyitä arvosteluja tuotteista, jotka olet sisällyttänyt luettelosisältöösi.

Vaihtoehtoisesti voit luoda yksinkertaisia ​​uutiskirjeitä kauden suosituimmista tuotteista, kuten BrandAlley on tehnyt täällä:

15. Työntekijöiden valonheittimet

Toinen hauska uutiskirjeidea on työntekijöiden valokeilassa, varsinkin jos tiimiisi liittyy uusia työntekijöitä. Voit käyttää uutiskirjeitäsi mahdollisuutena esitellä heidät postituslistallesi ja korostaa heidän persoonallisuutensa ja pätevyytensä.

Voit myös korostaa olemassa olevia työntekijöitä ja korostaa heidän saavutuksiaan.

Voit esimerkiksi korostaa kuukauden työntekijääsi ja mainostaa, mitä hän on saavuttanut ja miksi hän voitti. Haluat ehkä myös korostaa tiimiä uuden tuotteen tai palvelun luomisen takana. Mitä tahansa päätätkin tehdä, varmista, että sisältö on myönteistä ja työntekijöitäsi juhlivaa. Tämä auttaa yritystäsi rakentamaan hyvän maineen oikeudenmukaisena ja vastuullisena työnantajana, joka välittää henkilöstöstään.

16. Haastattelut

Eksklusiiviset haastattelut tarjoavat myös upeaa uutiskirjeen sisältöä. Voit haastatella ketä tahansa henkilökunnastasi tai toimitusjohtajasta asiakkaisiin ja asiakkaisiin, jotka ovat onnistuneet käyttämään tuotettasi.

Kun luot haastatteluuutiskirjeitä, yritä sisällyttää haastattelun kohokohdat sähköpostiisi ja linkitä sitten haastattelun täysversioon.

Näin lukijat jäävät koukkuun haastattelun mielenkiintoisiin kohtiin ja heitä rohkaistaan ​​klikkaamaan läpi.

17. Kuukausittaiset yhteenvedot ja päivitykset

Yksi yleisimmistä uutiskirjeiden aiheista on kuukausittaiset yhteenvedot tai päivitykset. Tämäntyyppiset uutiskirjeet yksinkertaisesti kertovat, mitä yrityksessäsi on tapahtunut viimeisen kuukauden aikana.

Se voi sisältää tietoja uusista tuotteista ja palveluista tai jopa päivityksiä tärkeistä muutoksista, kuten hinta- tai toimitusmuutoksista.

Jos sinulla on postituslista asiakkaista, jotka tarvitsevat jatkuvasti päivityksiä yrityksesi tapahtumista, esimerkiksi jos sinulla on tilauspohjainen yritys tai sinulla on paljon vakituisia asiakkaita, kuukausittaisen uutiskirjeen julkaiseminen voi olla hyvä tapa. pitääksesi asiakkaasi ajan tasalla ja sitoutuneina.

18. Webinaarin sisältö

Sähköposti on yksi parhaista kanavista webinaarien edistämiseen. Voit käyttää uutiskirjettäsi tulevien verkkotapahtumien mainostamiseen ja rekisteröintien lisäämiseen.

Katso tämä esimerkki kohteesta Globaali ura:

Voimme oppia paljon tästä kopiosta. Aiherivi on muotoiltu huolellisesti, jotta vastaanottaja saadaan kiinni ja avautuu. Se kutsuu heitä kuvittelemaan, kuinka 5 000 dollarin ylimääräinen käteisinjektio joka kuukausi muuttaisi heidän elämänsä.

Sitten kun heillä on ollut tilaisuus fantasoida, se kutsuu heidät ilmoittautumaan ilmaiseen webinaariin, jossa he oppivat tekemään siitä totta.

Se sanoi, että se ei ole täydellinen. Tässä on paljon tekstiä, mutta kuvat puhuvat enemmän kuin tuhat sanaa. Yritä sisällyttää uutiskirjeisiisi enemmän visuaalista mediaa ja vältä proosan seiniä.

19. Juhliin liittyvät uutiskirjeet

Jos on tulossa tärkeä loma, kannattaa aina julkaista siihen liittyvä uutiskirje. Jos esimerkiksi on joulu, on hyvä idea lähettää erityinen uutiskirje, jossa kerrotaan kaikki, mitä yrityksesi tekee loman kunniaksi.

Nämä voivat olla erikoisalennuksia ja -alennuksia, mutta voit myös haluta sisällyttää tiedot mahdollisista erityistapahtumista tai talon sisäisistä tapahtumista.

Vaihtoehtoisesti voit lisätä linkkejä loma-aiheiseen sisältöön blogistasi, aivan kuten yksinkertainen elävä laitebrändi Lehmans ovat tehneet tässä esimerkissä:

20. Tuotteiden tai palvelujen oppaat

Uutiskirjeet eivät ole vain mainossisältöä varten.

Myymäsi tuotteen tai palvelun mukaan saattaa olla järkevää sisällyttää myös sähköpostiuutiskirjeisiisi ohjesisältöä, kuten oppaita ja hyödyllisiä ilmaisia ​​resursseja.

Tämä on erityisen tärkeää, jos myyt SaaS-työkalua tai sovellusta, jolla on enemmän oppimiskäyrää kuin tavallisissa tuotteissa.

Tässä on loistava esimerkki siitä, mistä puhumme Mylio-valokuvien hallintasovellus:

Uutiskirje tarjoaa uusille tilaajille lyhyen aloitusoppaan, joka muistuttaa heitä siitä, mitä Mylio Photos on, ja antaa ohjeita seuraaviin vaiheisiin, joita heidän tulee tehdä käyttääkseen sitä.

Sähköposti sisältää linkit sekä sovelluksen lataussivulle että aloitussivulle, josta käyttäjät voivat löytää tarkempia ohjeita.

21. Arvostelut ja positiivinen palaute

Positiiviset arvostelut ovat yksi markkinointiarsenaalisi tehokkaimmista työkaluista. Ne toimivat sosiaalisena todisteena, jolla voi olla suuri vaikutus potentiaalisten asiakkaiden ostopäätöksiin ja jotka antavat heille varmuuden, jota he tarvitsevat ostaakseen.

Joten luonnollisesti on järkevää jakaa parhaat arvostelusi niiden liidien kanssa, jotka ovat jo myyntisuppilossasi.

Yritä sisällyttää olemassa olevien asiakkaiden arvostelut seuraavaan mainosuutiskirjeeseesi, kuten tämä esimerkki DreamCloud UK:

🔥 Empfohlen:  12 Twitter-sisältöideaa seuraajien sitouttamiseen

Kuten näette, tämä uutiskirje saa positiivisia arvosteluja. Se asettaa ne keskipisteeseen ja varmistaa, että ne ovat ensimmäinen asia, jonka vastaanottajat näkevät, kun he avaavat sen. Sitten arvostelujen alapuolella on toimintakehotuspainike, joka kutsuu asiakkaita ostoksille.

22. Toimitusjohtajan viestit

Yrityksen korkeimman tason johtajana toimitusjohtajasi on pitkälti brändisi julkinen kasvo. Ihmiset odottavat toimitusjohtajalta tärkeitä päivityksiä, varsinkin epävarmuuden aikoina.

Esimerkiksi monet brändit lähettivät uutiskirjeitä, joissa oli viesti toimitusjohtajalta COVID-19-pandemian ensimmäisen puhkeamisen aikana tarjotakseen varmuutta asiakkailleen ja pitääkseen heidät ajan tasalla siitä, mitä yritys tekee kulissien takana sopeutuakseen epävarmoina aikoina. ajat.

Jos ei muuta, toimitusjohtajan viesti voi olla loistava tapa inhimillistää brändiäsi, olla yhteydessä asiakkaisiisi henkilökohtaisella tasolla ja osoittaa heille, että välität.

Tässä esimerkki kohteesta RealSteel Center:

Tässä uutiskirjeessä toimitusjohtaja lähetti hyvin harkitun viestin Small Business Lauantain kunniaksi.

He käyttivät sitä tilaisuutena tuoda esiin brändin suurimmat myyntivaltit, mainostaa uusia malleja ja mainostaa tarjouksia ja kanta-asiakaspalkkio-ohjelmia samalla, kun he arvostivat kannattajiaan.

23. Kiitos viestit

Ajoittain on tärkeää tavoittaa asiakkaitasi ja kiittää heitä siitä, että he ovat osa yritystäsi ja postituslistaasi.

Monet yritykset päättävät lähettää tämäntyyppisen sähköpostiuutiskirjeen juhlan aikana tai uuden vuoden tienoilla, mutta sen voi tehdä milloin tahansa.

Kiitos-uutiskirjeet ovat hyvä idea, jos uutiskirjeiden sisältö on vähissä.

Voit kirjoittaa lyhyen viestin, jossa kiität asiakkaitasi heidän uskollisuudestaan, ja voit myös kertoa yksityiskohtaisesti joitain asioita, joita he ovat auttaneet yritystäsi saavuttamaan viimeisen vuoden aikana.

On myös hyvä idea sisällyttää alennuskoodi tämän tyyppisiin sähköposteihin, koska se kannustaa ihmisiä pysymään postituslistallasi.

Kaiken kaikkiaan se on loistava tapa tehdä hyvä vaikutelma asiakkaisiisi ja saada heidät tuntemaan itsensä tunnustetuiksi.

22. Kilpailut ja lahjat

Kilpailun järjestäminen on loistava tapa herättää innostusta brändistäsi ja saada uusia liidejä yrityksellesi.

Se toimii näin. Valitse ensin palkinto (tuotteen ilmaislahja on loistava vaihtoehto) ja käytä sitten SweepWidgetin kaltaista arvontatyökalua osallistumisehtojen määrittämiseen ja kilpailun luomiseen.

Isännöi sitten palkintosi aloitussivulla ja lähetä uutiskirje tai sähköpostiviesti uutiskirjeen tilaajille, jossa on osallistumislinkki.

Se on sinun päätettävissäsi, mitä asetat pääsyehdoksi. Voit esimerkiksi vaatia käyttäjiä jakamaan kilpailun ystävilleen tai tykkäämään sosiaalisen median sivustasi osallistuakseen. Tai voit asettaa merkinnän vain sähköpostin tilaajillesi rohkaistaksesi lukijoita liittymään luetteloosi.

Kun arpajaiskampanjasi on päättynyt, lähetä toinen sähköposti, jossa kerrot voittajan. Käytä sitä mahdollisuutena mainostaa tuotteitasi tai palveluitasi.

24. Juhli virstanpylvästä

Toinen hieno idea on sisällyttää uutiskirjeeseesi sähköpostit, joissa juhlitaan yrityksesi keskeisiä virstanpylväitä.

Voit esimerkiksi lähettää ainutlaatuisen uutiskirjeen brändisi 1-, 5-, 10-, 50- tai 100-vuotisjuhlan kunniaksi.

Tai voit lähettää uutiskirjeen merkitäksesi päivämäärän, jolloin saavutit tietyn määrän myyntiä tai asiakkaita. Esimerkiksi 10 000 asiakasta tai miljoona dollaria myyntiä.

Jos olet järjestänyt uuden tuotteen ennakkomyyntiä, voit lähettää uutiskirjeen ensimmäisen erän lähettämisen kunniaksi. Ymmärrät idean.

Virstanpylväiden juhliminen kohdeyleisösi kanssa saa asiakkaasi tuntemaan olevansa osa matkaa kanssasi ja voi auttaa lisäämään brändiuskollisuutta.

Lopulliset ajatukset

Tämä sisältää kokoelmamme sähköpostiuutiskirjeideoitamme.

Toivottavasti tämä viesti on antanut sinulle ajattelemisen aihetta ja hauskoja uutiskirjesisältöideoita, joita voit käyttää seuraavassa sähköpostimarkkinointikampanjassasi.

Jos sinulla ei ole vielä luetteloa uutiskirjeiden lähettämiseen, tutustu lopulliseen luettelon muodostamisoppaaseemme saadaksesi selville tehokkaimmat strategiat, joita voit käyttää kirjautumisten keräämiseen.

Muista, että uutiskirjeet eivät ole ainoa sähköpostityyppi, jota sinun pitäisi lähettää. Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja viidestä sähköpostityypistä, jotka jokaisen yrityksen tulisi sisällyttää markkinointimiksiinsä.

Lue lisää:


Table of Contents