Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

25 helppoa verkkotyötä, joista maksetaan hyvin

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 25 helppoa verkkotyötä, joista maksetaan hyvin

Etsitkö helppoa nettityötä?

Jos yrität ansaita muutaman ylimääräisen dollarin vapaa-ajalla, viimeinen asia, jonka haluat tehdä, on työ, joka on vaikea ja josta ei makseta hyvin.

Onneksi on monia kotoa tehtäviä töitä, jotka on suhteellisen helppo aloittaa ja joilla on kunnollinen ansaintapotentiaali. Alla olemme hahmotellut muutamia parhaita verkkotyöpaikkoja, joita saatat haluta kokeilla.

Parhaat online-työpaikat

Nykypäivän keikkataloudessa on monia verkkotöitä, jotka voivat auttaa sinua tulemaan toimeen (tai jopa korvaamaan 9-5 palkkasi). Lue eteenpäin löytääksesi sinulle sopivan verkkotyön.

1. Täytä online-kyselyt

Jos sinulla on vain 15 minuuttia päivässä, voit saada palkkaa online-kyselyihin vastaamisesta. Mielipiteitäsi kerätään eri aiheista bränditutkimuksesta, päivittäisistä tavoistasi ja jopa käsityksesi politiikasta ja ajankohtaisista tapahtumista.

Voit ansaita jopa 100 dollaria, jos sinut valitaan keskusteluryhmään!

Vaikka valittavana on monia kyselysivustoja, kannattaa ehkä tutustua Survey Junkieen, jossa voit saada palkkaa mielipiteesi jakamisesta eri merkeistä.

He maksavat sinulle Amazon-lahjakorteilla tai jopa käteisellä Paypalin kautta. Kanssa Trustpilot-luokitus 4,3/5ne ovat yksi luotettavimmista tutkimussivustoista.

2. Saat palkkaa Internetin käytöstä

Jos haluat saada palkkaa siitä, mitä teet tavallisesti Internetissä, voit liittyä Swagbucksiin vastaamaan kyselyihin, tekemään verkkohakuja, katsomaan videoita, pelaamaan pelejä, tekemään ostoksia verkossa ja testaamaan tuotteita.

Ansaitamismahdollisuudet ovat käytännössä rajattomat ja teet todennäköisesti monet näistä samoista tehtävistä jo verkossa.

Nyt sinun tarvitsee vain tehdä ne Swagbucks-portaalien kautta saadaksesi maksun PayPal-käteisellä tai lunastaaksesi pisteesi lahjakorteilla.

3. Lue sähköpostit

Voit myös ansaita rahaa lukemalla sponsoroituja sähköposteja InboxDollarsista. Ja saat 5 dollarin rekisteröitymisbonuksen.

InboxDollars on luultavasti yksi suurimmista Swagbucksin vaihtoehdoista, sillä voit myös ansaita rahaa vastaamalla päivittäisiin kyselyihin, antamalla palautetta digitaalisten videoiden katselun jälkeen ja selaamalla verkkoa työkalupalkin avulla.

Toinen syy, miksi saatat suosia InboxDollaria, on se, että he maksavat sinulle käteisellä.

Toinen helppo tapa ansaita rahaa verkossa on napsauttaa Pay-to-Click (PTC) -mainoksia.

Sivustot sisältävät InboxDollareita, jotka maksavat sinulle mainosten katselusta päivittäin. Voit lisätä ansaintapotentiaaliasi viittaamalla ystäviin, koska sinulle voidaan maksaa palkkio jokaisesta heidän katsomastaan ​​mainoksesta.

Tämä tulovirta on hyvä vaihtoehto ansaita muutama ylimääräinen dollari vapaa-ajallasi. Useat PTC-sivustot ovat myös alkaneet tarjota online-tutkimuksia ansaintamahdollisuuksien lisäämiseksi.

5. Suorita mikrotyöt valmiiksi

Vaikka saatat ajatella, että ainoa tapa ansaita rahaa Amazonista on myydä tavaroita, he maksavat sinulle myös mikrotöiden suorittamisesta Amazon MTurk.

Haluatko oppia lisää siitä, kuinka tulla transkriptionistiksi? Tarkista Literoi missä tahansa!

Nämä ovat online-töitä, joita ei voida automatisoida ja jotka vaativat inhimillistä kosketusta voidakseen suorittaa onnistuneesti. Jokainen HIT (työ) voi maksaa muutaman sentin tai muutaman dollarin riippuen tehtävän monimutkaisuudesta.

Koska tehtäviä on monenlaisia ​​ja tarjonta muuttuu jatkuvasti, tämä voi olla hauska tapa ansaita rahaa. Tarvitset vain Amazon-tilin, ja he jopa maksavat sinulle suoran talletuksen kautta.

6. Myy käyttämättömät tuotteet verkossa

Voit myös ansaita rahaa myymällä olemassa olevaa omaisuuttasi eBayssa tai Craigslistissa.

Sen lisäksi, että saat rahaa tavaroista, joita et enää tarvitse, saat myös toimivampaa asuintilaa.

Koska voit myydä käytännössä mitä tahansa verkossa, saatat pystyä ryhtymään tavalliseksi verkkomyyjäksi, jos voit jatkaa tavaroiden kääntämistä tuottoa saadaksesi.

🔥 Empfohlen:  ChatGPT yritti läpäistä korkeakoulukokeen, mutta se ei mennyt hyvin

Tämä on toinen tulonlähde, joka kannattaa harkita, jos haluat ansaita rahaa harrastuksesta, kuten tikkauksesta tai puuntyöstyksestä. Jos sinulla on materiaalit ja työkalut, voit luoda tuotteita myytäväksi digitaalisella markkinapaikalla tai omalla verkkosivustollasi.

7. Ryhdy audiotranskriptionistiksi

Yritykset, lakitoimistot ja lääketieteen ammattilaiset tarvitsevat aina transkriptioasiantuntijoita. Vaikka verkossa on useita transkriptiopalveluita, TranscribeMe! on yksi parhaista.

Äänitranskriptio voi olla joko online-työtä osa-aikaisella tai kokopäiväisellä tulovirralla, kuten lahjakkaimmat transkriptioijat voivat tienaa 2200 dollaria kuukaudessa.

Aloitaksesi tarvitset vain Internet-yhteyden ja tietokoneen, jossa on äänentoisto- ja kirjoitusominaisuus.

Oikeudelliset ja lääketieteelliset transkriptionistit ansaitsevat korkeampia tuntipalkkoja kuin muilla toimialoilla, mutta vaativat ammatillisen taustan tai asiaankuuluvan koulutuksen.

Jos aiot siirtyä kotityöuraan, äänen transkriptiolla on paljon potentiaalia.

Liittyvä postaus: 6 todellista tapaa ansaita rahaa vastaamalla kysymyksiin

8. Oikoluku verkossa

Toinen tapa ansaita rahaa auttamalla muita heidän projekteissaan on ryhtyä online-oikolukijaksi. Voit käyttää kielioppitaitojasi kotityöskentelyyn blogeista käsikirjoituksiin tai transkriptioihin.

Ellei kirjoitettu sana katoa sukupuuttoon, oikoluku on toinen työ, jolla on aina jatkuva kysyntä.

Kuvan lähde: Payscale.com

Kuten äänen transkriptio, oikoluku voi olla sivuhuilaa tai tarjota kokopäiväistä tuloa. Koska voit tehdä sen verkossa, voit tehdä sen missä tahansa Internet-yhteyden avulla.

11. Ryhdy freelance-kirjoittajaksi

Jos haluat mieluummin kirjoittaa kuin oikolukea muiden töitä saadaksesi tuloja, voit myös ryhtyä itse freelance-kirjailijaksi.

Sinä pystyt Aloita kirjoittaminen ilmaiseksi freelance-alustoilla, kuten Upwork tai Fiverr, joissa teet tarjouksen työpaikkailmoituksista ja vastaat myös asiakkaiden kutsuihin.

Sinun ei tarvitse olla pääaineena englanti tai viestintä, jotta voit aloittaa freelance-kirjoittamisen. Vaikka näistä taidoista voi olla apua korkeapalkkaisten asiakkaiden saamisessa, ne eivät ole välttämättömiä.

Asiantuntijasi voi olla tekniikan, popkulttuurin, henkilökohtaisen rahoituksen tai mikä tahansa muu auringon alla oleva aihe. Niin kauan kuin pystyt kommunikoimaan tehokkaasti kirjoitetun sanan avulla, sinulla ei ole ongelmia löytää työtä.

12. Aloita blogi

Yksi suosituimmista nettitöistäni on olla bloggaaja. Kirjoittavien asiakkaiden houkuttelemiseksi tarvitset online-salkun, joka sisältää kirjoitusesimerkkejä.

Voit kirjoittaa joitakin esimerkkiartikkeleita tai sisällyttää artikkeleita, jotka kirjoitit korkeakoulussa tai nykyistä työtäsi varten. Toinen vaihtoehto on perustaa henkilökohtainen blogi, jota kuka tahansa maailmassa voi tarkastella milloin tahansa.

Voit luoda blogin ilmaiseksi osoitteessa Blogger tai rakenna oma itseisännöity verkkotunnus 3,95 dollarilla kuukaudessa osoitteessa Bluehost.

Julkaisemalla blogissa voit kirjoittaa joka viikko uusia artikkeleita, jotka voivat kasvattaa yleisöä. Voit jopa lisätä “Work With Me” -sivun, joka sisältää yhteystietosi, jotta asiakkaat voivat ottaa sinuun yhteyttä.

Löydät perusteellisen oppaamme blogin perustamisesta täältä ja aloita blogin pitäminen jo tänään.

13. Affiliate-markkinointi

Blogi voi auttaa sinua ansaitsemaan aktiivisia tuloja (houkuttelemaan asiakkaita) ja passiivisia tuloja affiliate-markkinoinnin avulla.

Jos et ole perehtynyt affiliate-markkinointiin, tässä on erittäin lyhyt määritelmä. Sijoitat viittauslinkkejä tuotteisiin, joita haluat muiden käyttävän, ja saat pienen palkkion, jos he ostavat tuotteen linkkisi avulla.

Alkuinvestointi vaatii aikaa postauksen kirjoittamiseen tai videon tuottamiseen, jossa kuvataan, miksi tämä tuote parantaa heidän elämänlaatuaan.

Kun julkaisu on julkaistu, se näkyy verkossa ikuisesti, jolloin kävijät voivat tehdä ostoksia jopa viiden vuoden kuluttua!

Monet suosikkituotteistasi ja -palveluistasi saattavat jo tarjota “Suosittele ystävälle” -linkkejä, jotka voit helposti upottaa sisältöösi.

🔥 Empfohlen:  7 helppoa tapaa parantaa luottopisteitäsi

Jos olet epävarma tytäryhtiömarkkinoinnista, voit käydä kurssilla, jossa opit optimoimaan sisältösi ja verkkosivustosi hakukoneliikenteen saamiseksi. Lisää verkkosivustoliikennettä tarkoittaa enemmän mahdollisuuksia ansaita tytäryhtiötuloja.

14. Google AdSense

Tiesitkö, että Google maksaa sinulle verkkosivuston omistamisesta? Sinun tarvitsee vain luoda a Google AdSense tilillesi ja lisää näyttömainoksia sivustollesi.

On olemassa useita muita mainosverkostoja, mutta Google AdSense on suurin ja helpoin hakea, jos olet vasta aloittamassa.

Ansaitset pienen palkkion joka kerta, kun vierailija napsauttaa mainosta. Yhteistyölinkkien lisäksi tämä on toinen tapa ansaita rahaa verkkosivustollasi.

Google AdSense voi olla tuottoisampi tulovaihtoehto, kunnes kumppanilinkkejä sisältävät artikkelisi sijoittuvat hakukoneisiin. Mikä parasta, liittyminen on ilmaista!

15. Luo YouTube-kanava

Toinen verkkotyö, jossa on passiivisia tulomahdollisuuksia, on oman YouTube-kanavan perustaminen. Aloitaksesi tarvitset vain perusverkkokameran tai älypuhelimen. Vaihtoehdot ovat rajattomat.

Ihmiset katsovat videoita lähes kaikesta, aina uusimman älypuhelimen pakkauksen purkamisesta, meikkimerkkien arvioinnista, autojen korjauksista tai videopelipomotason päihittämisestä.

YouTube-kanavasi kaupallistamiseen on kaksi tapaa. Yksi on käyttää mainoksia, jotka maksavat sinulle pienen palkkion, kun katsoja napsauttaa sitä. Toinen on kumppanilinkkien lisääminen videoosi tai videon kuvaukseen.

16. Rakenna Udemy-kurssi

Jos pidät muiden opettamisesta, voit rakentaa Udemy tietenkin. Kursseja on jokaisesta aiheesta koodauksesta, vieraista kielistä, henkilökohtaisesta rahoituksesta ja kaikista muista taidoista tai harrastuksista, jotka voidaan oppia verkkokurssin kautta.

Kurssit ovat videopohjaisia ​​ja voivat myydä jopa 200 dollarilla. Ne voivat olla myös loistava toistuvien tulojen lähde.

17. Ryhdy online-kääntäjäksi

Aloita online-työn kääntäjänä Unbabel voi olla loistava vaihtoehto, jos olet kaksikielinen tai sinulla on kokemusta ammattikääntäjästä. Saat palkan tehtävien suorittamisesta koulutuksen ja arvioinnin jälkeen.

Kääntäjiä tarvitaan yli 28 kielelle, mukaan lukien yksinkertaistettu kiina, portugali, espanja, venäjä ja italia.

18. Opeta kieltä verkossa

Opiskelijat ympäri maailmaa haluavat oppia kieltäsi ja ovat valmiita maksamaan sinulle rahaa auttaakseen heitä opettamaan. Vieraiden kielten ohjaajana voit olla vuorovaikutuksessa videon välityksellä ihmisten kanssa kaikkialta maailmasta.

Jos osaat puhua heidän kieltään, tämä työ voi itse asiassa olla molempia osapuolia hyödyttävää, sillä saat palkkaa englannin opettamisesta ja voit vahvistaa omaa vieraan kielen taitojasi.

Tutoroinnin aloittamiseksi tarvitset verkkokameran ja mikrofoni-kuulokeyhdistelmän, jotta voit kommunikoida oppilaidesi kanssa.

Koska nämä opiskelijat saattavat asua toisella puolella maailmaa, tämä voi olla hyvä vaihtoehto, jos olet vapaa iltaisin tai aikaisin aamuisin.

19. Ryhdy akateemiseksi ohjaajaksi

Sinun ei tarvitse osata vierasta kieltä ollaksesi tutori. Opiskelijat eri puolilta maata etsivät myös akateemisia ohjaajia vapaiden taiteiden, matematiikan ja luonnontieteiden kursseille.

On mahdollista olla online-akateeminen tutori osoitteessa Tutor.com. On mahdollista ohjata lukiolaisia, korkeakouluopiskelijoita, työskenteleviä ammattilaisia ​​ja armeijan jäseniä.

Kaiken kaikkiaan sinusta voi tulla tutori yli 21 eri aineessa. Kun olet täyttänyt verkkoprofiilisi ja läpäissyt pätevyyskokeen, voit aloittaa tutoroinnin rahasta!

20. Ryhdy virtuaaliavustajaksi

Virtuaaliassistentti on yksi joustavimmista tavoista ansaita rahaa verkossa jo omistamillasi taidoilla.

Monet yritysten omistajat ja blogit palkkaavat useita virtuaalisia avustajia hoitamaan päivittäisiä toimintoja, jotka pitävät verkkosivuston tai yrityksen sujuvan.

Tehtävät voivat vaihdella suuresti, sillä sinut saatetaan palkata hallitsemaan sähköposteja tai taloustilejä, julkaisemaan sosiaalisen median tilejä, ajoittamaan blogitekstejä, luomaan julkaisukuvia tai lataamaan podcasteja.

🔥 Empfohlen:  Onko PrizeRebel laillinen? Ota selvää suositun kyselysivuston katsauksesta
Kuvan lähde: Payscale.com

Löydät virtuaalisen assistentin avoimia työpaikkoja Upworkista, Hienot kädettai voit myös esitellä verkkosivustoja ja blogeja, joiden uskot hyötyvän palveluistasi.

Palvelujesi esittely ja oman virtuaaliassistenttiyrityksen perustaminen voivat auttaa sinua ansaitsemaan enemmän rahaa.

21. Online-tietojen syöttö

Online-tiedonsyöttötyöt ovat toinen online-tulovirta, jonka suosio kasvaa, kun yritykset ulkoistavat perinteisen toimistotyön itsenäisille urakoitsijoille.

Tiedonsyöttötyöt voivat olla monimuotoisia ja -kokoisia yrityksen tarpeista riippuen.

Kuvan lähde: Payscale.com

Päästäksesi alkuun sinun tulee olla pätevä käyttämään Microsoft-ohjelmia, mukaan lukien Word ja Excel, koska saatat tuoda tietoja Excel-arkkiin tai kopioida työkokousmuistiinpanoja Word-asiakirjaksi.

Kuvan lähde: Payscale.com

22. Suunnittele mukautettuja T-paitoja

Päästä taiteellinen intohimosi valloilleen käyttämällä verkkotyötä CafePress jossa voit suunnitella räätälöityjä t-paitoja ja muita vaatteita.

Voit luoda oman myymälän ilmaiseksi, jonka avulla voit olla yhteydessä ostajiin ympäri maailmaa. Sinun tarvitsee vain ladata mallisi, niin CafePress tulostaa ja lähettää ostetut tuotteet puolestasi.

23. Myy valokuvia verkossa

Jos pidät kuvien ottamisesta jokapäiväisestä elämästäsi tai matkoistasi, voit myydä valokuvasi verkossa. Yritykset, virastot ja blogit maksavat arkistokuvista ja -videoista, jotka sisällytetään sisältöönsä päivittäin.

Kun jokin mediakohteesi myy, ansaitset rojaltimaksun.

Kuvan lähde: Payscale.com

Vaikka ammattikameran käyttöä suositellaan, jotkut yritykset jopa maksavat sinulle matkapuhelinkuvista, koska kameratekniikka on kehittynyt nopeasti viime vuosina.

24. Myy verkkotunnuksia

Jos sinulla on yrittäjyyskutina ja visio tarttuvista verkkotunnuksista, voit ansaita voittoa myymällä kysyttyjä verkkotunnuksia yrityksille, jotka haluavat laajentaa läsnäoloaan verkossa.

Flippa on yksi parhaista sivustoista verkkotunnuksen vaihtamiseen, koska verkkosivustot, verkkotunnusten nimet ja sovellukset huutokaupataan eniten tarjoavalle.

Saatat yllättyä siitä, kuinka paljon joku on valmis maksamaan tietyn verkkokiinteistön ostamisesta. Varsinkin jos kyseessä on kasvava brändi, tuote, harrastus tai idea.

Jos voit ostaa verkkotunnuksen 15 dollarilla ja myydä sen 5 000 dollarilla, se on melko hyvä voittomarginaali yhdelle ostolle.

25. Tee mukautettuja grafiikoita ja e-kirjojen kansia

On myös mahdollista tehdä mukautettuja grafiikoita ja e-kirjojen kansia verkossa Fiverrissä.

Tekijät, blogit ja yritykset etsivät mukautettua grafiikkaa ilman, että heidän tarvitsee maksaa perinteisen toimiston maksuja. Muutaman luomasi grafiikan tai kansien lisääminen lisää todennäköisyyttäsi päästä keikalle.

Yhteenveto

Rahan ansaitsemiseksi verkossa on monia erilaisia ​​​​online-töitä, jotka vaativat vain aikaa. Halusitpa ansaita ylimääräistä rahaa tai jättää nykyisen kokopäivätyösi, nämä vaihtoehdot voivat auttaa sinua tulemaan toimeen.

Varmista, että tutustu kaikkiin kotoa työskentelymahdollisuuksiin verkossa saadaksesi lisätuloja.

Suosittelemme myös tarkkailemaan huijauksia, kun tutustut sivustoihin, jotka tarjoavat loistavia mahdollisuuksia ansaita ylimääräistä rahaa etsimällä niitä Better Business Bureau- tai Trust Pilot -sivustolla.