Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

25 “Kiitos ostoksestasi” -viestimallia (2023)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 25 “Kiitos ostoksestasi” -viestimallia (2023)

Oletko koskaan tuntenut, että yritys todella välittää yrityksestäsi? Olet todennäköisesti tuntenut tämän lämpimän, sumean tunteen aiemmin, vaikka vain kerran tai kahdesti. Nykypäivän erittäin kilpaillussa verkkokauppatilassa se voi olla yksi asia, joka erottaa sinut kilpailijoistasi.

Kiitosviestien lähettäminen on pieni ele, joka voi vaikuttaa valtavasti asiakaskokemukseesi. Ja kuten me kaikki tiedämme, positiivinen asiakaskokemus on se, kuinka saat ostajat palaamaan (ja kertomaan ystävilleen kuinka hieno olet).

Tässä artikkelissa tarkastellaan erilaisia ​​kiitosviestejä, joita voit alkaa lähettää jo tänään, sekä vinkkejä niiden kirjoittamiseen ja jakamiseen.

Miksi osoittaa asiakkaan arvostusta?

Asiakkaiden arvostus on epäitsekäs ja johdonmukainen lähestymistapa sitoutumiseen, joka osoittaa asiakkaille, että arvostat heitä. Yksinkertainen kiitollisuuden ilmaus voi parantaa heidän käsitystänne yrityksestäsi ja tarjota upean kokemuksen. Kanssa 86% ostajista Jos olet valmis maksamaan enemmän tällaisesta kokemuksesta, asiakkaiden arvostamisesta voi tulla paremman AOV:n ja myynnin katalysaattori.

Keskeisiä tavoitteita asiakasarvostusta toteutettaessa ovat:

 • Saat enemmän kannattavia asiakkaita. Palaavat asiakkaat kuluttavat enemmän tilausta kohti kuin uudet asiakkaat. Kuten paljasti Bain & Companyn tutkimus5 prosentin lisäys säilyttämiseen voi parantaa voittoja 25–95 prosenttia.
 • Saa asiakkaat puhumaan positiivisesti brändistäsi. 46 prosenttia sukupolven Xersistä luota perheen ja ystävien suosituksiin, mikä kasvattaa viittausprosenttia yrityksellesi.

Asiakkaiden arvostus auttaa sinua edistämään merkityksellisiä ihmissuhteita ja viemään sinut lähemmäksi tavoitteitasi. Käsinkirjoitettujen kiitoskirjeiden lähettämisestä ensimmäisten ostosten yhteydessä aina bonuspisteiden antamiseen kanta-asiakasohjelman jäsenille on useita tapoja, joilla voit ilmaista kiitollisuutta saadaksesi uudet ja palaavat asiakkaat tuntemaan olonsa arvostetuiksi.

25 “kiitos tilauksestasi” -viestimallia

Nyt kun ymmärrät, mitä asiakkaiden arvostus voi tehdä yrityksellesi, käydään läpi joitakin malleja, joilla voit kiittää niitä, jotka tilaavat tuotteita verkkokaupastasi.

Tässä on 25 mallia, joiden avulla voit sanoa “Kiitos ostoksestasi”.

 1. Kiitos tilauksestasi! Jos haluat seurata lähetystäsi, käytä annettua seurantanumeroa.
 2. Kiitos kun shoppailit kanssamme. Saadaksesi 10% alennuksen seuraavasta tilauksestasi, kirjoita arvostelu Facebook-sivullemme.
 3. Hei, [first name]. Kiitos, että olet mukana tässä seikkailussa! Osana [company name] miehistö, saat tiedon uusista tuotelanseerauksista, tarjouksista, blogipäivityksistä ja paljon muuta.
 4. Hei siellä, [first name]. Kiitos, että teet ostoksia meiltä – olemme iloisia, että teit. Tässä on esimakua tulevista tuotteista ja merkeistä osoitteessa [store name]. Toivomme palvelevamme sinua pian uudelleen!
 5. Todella, todella iso kiitos. Emme menestyisi ilman teitä. Kiitos siis tilauksesta [product name] myymälästämme.
 6. Kiitos pienyrityksemme tukemisesta!
 7. Hyvä asiakas, kiitos, että valitsit meidät tänä kiireisenä aikana [special occasion] kausi. Teemme parhaamme toimittaaksemme tilauksesi ajoissa.
 8. Kiitos tilauksestasi! Ilmoitamme heti kun se lähetetään. Sillä välin ota yhteyttä ystävälliseen tukitiimiimme, jos sinulla on kysyttävää. Ne ovat super mukavia.
 9. Kiitos, [first name]. Saimme tilauksesi ja se on ihana. Ilmoitamme kun se lähetetään.
 10. [First name], kiitos paljon tilauksestasi. Arvostamme sinua ja toivomme, että pidät uudesta ostoksestasi.
 11. Kiitos, kun valitsit [company name]. Tukesi merkitsee meille paljon. Kiitos kiitoksemme, tässä on palkinto, jonka voit lunastaa seuraavan vierailusi aikana. Nauttia!
 12. Vilpittömät kiitokset kaupasta [company name]. Piristit päiväämme!
 13. Hei, se on [your name and title]! Kiitos ostoksestasi [item]. Jos sinulla on muutama minuutti aikaa vastata nopeaan kyselyyn, olisin erittäin kiitollinen. Palautteesi on meille arvokasta [company name].
 14. Miljoonat kiitokset ostoksestasi!
 15. Kiitos tilauksestasi. Toivomme näkevämme sinut taas pian!
 16. Hei, [first name]. Olemme käsitelleet maksusi onnistuneesti. Pääset käsiksi tilaustietoihisi napsauttamalla seuraavaa linkkiä.
 17. Kiitos paljon tilauksestasi! Tilaa sähköpostilistamme saadaksesi pääsyn kaikkiin uskomattomiin alennuksiimme ja tarjouksiimme.
 18. Hei, [customer name]kirjoitat vain viestin kiittääksesi, että valitsit meidät [product type] ostaa. Jos sinulla on kysyttävää, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä.
 19. Kiitos ostoksestasi. Toivomme näkevämme sinut taas pian!
 20. Rakas [customer name], tiedämme, että maailma on täynnä valintoja. Kiitos, että valitsit meidät! Me arvostamme sitä.
 21. Kiitos tilauksestasi. Teemme kovasti töitä, jotta se toimitetaan sinulle. Pidä kiinni!
 22. Emme voi kiittää tarpeeksi, että valitsit meidät, mutta haluaisimme kokeilla. Tässä on 25 %:n alennuskuponki seuraavaa ostostasi varten.
 23. Onnellinen [day of week]! Tämä ei ole mainosviesti, vaan nopea kiitos yrityksellesi.
 24. Kiitos tilauksestasi! Onko jotain kerrottavaa [product name]? Vierailla [your website]/palaute ja jaa ajatuksesi. Hyvä tai huono, toivotamme heidät kaikki tervetulleiksi!
 25. [Customer name], kiitos jatkuvasta tuestanne. Hyväksy tämä pieni lahja kiitoksemme osoituksena.
🔥 Empfohlen:  Bloggaamisen plussat ja miinukset: Tiedä totuudet ja myytit 2023

Voit vapaasti kopioida ja liittää nämä mallit muistiinpanoon tai sähköpostiin ja muokata niitä ennen kuin lähetät ne asiakkaillesi.

Kiitosviestien tyypit

Hienoa on, että ei ole yhtä oikeaa tapaa lähettää kiitosviesti. Niillä voi olla kaikki muodot ja muodot kirjaimellisista huomautuksista eleisiin, kuten alennuksiin ja valonheittimiin. Katsotaanpa muutamia.

1. Käsinkirjoitetut kiitokset

Käsittelee henkilökohtaisin valinta kaikista kiitosviesteistä. Kun asiakas saa yhden näistä liikeviesteistä, hän usein ajattelee itsekseen: “Vau. Joku lopetti heidän tekemänsä kirjoittaakseen minulle muistiinpanon.” Se voi pakata voimakkaan iskun.

Miesten asusteita valmistava yritys HEX rakensi yrityksen käsinkirjoitetuille muistiinpanoille. Itse asiassa, työntekijät kirjoittivat kymmeniä tuhansia muistiinpanoja asiakkailleen, josta tuli liiketoiminnan rakentamisen kulmakivi.

Lähde

2. Pakkausliitteet

Saatat ajatella: “Mutta minulla ei ole mitään keinoa löytää aikaa kaikkien noiden muistiinpanojen kirjoittamiseen.” Pakkausseloste on seuraavaksi paras asia. Voit luoda yhden kiitoskirjeen, joka saattaa sisältää allekirjoituksesi persoonallista kosketusta varten. Tulosta se sitten eränä ja sujauta jokaiseen lähettämääsi laatikkoon.

Vaatetusalan yritys Hymni sisältää pakkausselosteen, jossa lukee “Kiitos, että tuet meitä!” Se on yksinkertainen, helppo ja se voidaan tulostaa ja sisällyttää kaikkiin pakkauksiin.

Paketissa mukana kiitos

Lähde

3. Ilmaiset lahjat tai näytteet

Vaikka maksuton tuote ei ole niin henkilökohtainen kuin käsinkirjoitettu kiitos, se on myös loistava tapa osoittaa asiakkaillesi, että välität heidän yrityksestään. Se voi olla jotain pientä ja yksinkertaista, kuten ilmainen huulirasva meikkiostokseen tai ilmainen sukkapari t-paidan mukana.

Sony käyttää ilmaisia ​​lahjoja juhlistaakseen asiakkaiden vuosipäiviä. Esimerkiksi PS4:n ostajien vuosijuhlaan kuului a lahjapaketti bonuksia, etuja ja tehosteita kaikille, jotka ovat pelanneet tiettyä peliä konsolilla.

kiitosviestityypit: ilmaiset lahjat

4. Asiakkaan valonheittimet

Yksi hauska tapa pitää yhteyttä asiakkaisiisi (samalla kun yhdistät heidät toisiinsa) on olla säännöllisesti asiakkaiden valokeilassa. Ehkä se tapahtuu kuukausittaisen asiakashaastattelun muodossa blogissasi tai viikoittaisena some-huutoksena Viikon Asiakkaalle.

🔥 Empfohlen:  Toistaako Pay-Per-Click Managerisi "The Settlers of Catan"?

Renessanssin kankaat näki asiakkaan kauniin valokuvauksen heidän kankaillaan ja käytti sitä tilaisuutena tehdä huutoääni Instagramissaan. Ne sisälsivät jopa hänen käyttämänsä kankaan sekä hiusopetuksen, jotta asiakkaat voivat tehdä sen kotona.

Lähde

5. Oston jälkeiset alennukset

Tee kerta-asiakkaasta toistuva asiakas alennuksella seuraavasta ostoksestaan. On todennäköistä, että jos he olisivat halukkaita ostamaan jotain muuta, dollari tai prosentuaalinen alennus on se, mikä saa heidät tekemään ostoksen.

Meikkitilausyritys Minttugrogi sisältää varmasti mukavan alennuksen valittujen tilausten pakettiin. Tässä muutamia:

Kuinka kirjoittaa “Kiitos ostoksestasi” -viesti

Jos haluat alkaa kirjoittaa kiitoskirjeitä – ja ottaa käyttöön järjestelmän, joka toimii sekä taloutesi että asiakastyytyväisyytesi kannalta – sinun on otettava huomioon joitain asioita.

1. Ketä sinä kiität?

Kauniin käsinkirjoitetun muistiinpanon lähettäminen jokaiselle asiakkaalle voi tuntua sinusta täysin epäkäytännölliseltä. Jos on, se on ok. Voit työstää ideaa, kunnes löydät itsellesi sopivan tasapainon. Ensinnäkin kannattaa harkita, kenelle lähetät muistiinpanoja. Jokaisen henkilön sijasta joka ikinen kerta voit kokeilla muita vaihtoehtoja.

Voit esimerkiksi lähettää vain toistuville asiakkaille, kuten kaikille, jotka ovat tehneet vähintään kaksi erillistä ostoa. Voit myös lähettää ne henkilöille, jotka ovat tehneet asiakastukikyselyitä, asiakkaille, joilla on syntymäpäivä, kanta-asiakasohjelmasi jäsenille tai arvokkaille asiakkaille, jotka ovat käyttäneet tietyn summan rahaa.

2. Aseta sopiva budjetti

Kuten mainitsimme, et halua tuhlata koko markkinointibudjettiasi kiitosviestiohjelmaan. Loppujen lopuksi asia ei todellakaan ole rahassa. Tarkoituksena on antaa asiakkaille pieni ele osoittaaksesi, että huomaat ja arvostat heitä.

Käytä muutama minuutti laskeaksesi, kuinka paljon budjettia sinulla on kohtuullisesti varaa käyttää, ja tarkastele sitten esimerkiksi kortti- ja tulostuskustannuksia, halpojen ilmaisten tuotteiden lähettämiskustannuksia tai sosiaalisen median ohjelman, kuten huudon, kustannuksia.

3. Luo toistettava prosessi

Kuten mikä tahansa yritys, johdonmukaisuus on tärkeää, jos haluat nähdä todellisen pitkän aikavälin vaikutuksen yritykseesi. Kun olet selvittänyt budjettisi yksityiskohdat, voit alkaa työstää toistettavan prosessin rakentamista toimintoihisi.

🔥 Empfohlen:  Liity tähän yhteisöön VentAllOutiin!

Jos pystyt automatisoimaan kaikki osat, hienoa! Mutta varsinkin jos käytät käsinkirjoitettua lähestymistapaa, automaatio ei aina ole realistista. Opit, mikä on järkevää ja mikä ei, kun jatkat prosessisi kehittämistä.

Kaikki alkaa pienestä ystävällisyydestä

Loppujen lopuksi tämä käytäntö tarkoittaa ystävällisyyttä asiakkaillesi. Tarvitsee vain osoittaa arvostusta, ja on mahdollista avata uusi yhteyden taso.

Me kaikki haluamme tuntea olevansa arvostettuja, ja tästä ylimääräisestä kosketuksesta voi olla suuria etuja, kun olet luova, johdonmukainen ja vilpitön. Lisäksi sinun ei tarvitse keksiä pyörää uudelleen vaikuttaaksesi – pieni muistiinpano, ilmainen ylimääräinen lahja tai huuto tekee työstä hyvin.

Kiitos asiakkaillesi UKK

Miksi sinun pitäisi kiittää arvokkaita asiakkaitasi?

Asiakkaiden kiittäminen auttaa luomaan syvempiä ja merkityksellisempiä suhteita. Kun asiakkaat tuntevat, että arvostat sinua ja luottavat sinuun, he tekevät todennäköisemmin uusia ostoksia. Asiakkaiden säilyttäminen on avainasemassa kestävässä kasvussa ja uskollisen asiakaskunnan rakentamisessa, joka puolustaa yritystäsi.

Miten kiität asiakkaitasi?

Voit kiittää asiakkaitasi seuraavilla tavoilla:

 • Henkilökohtainen sähköposti tai tekstiviesti
 • Pakkaukseensa asetettu painettu muistiinpano
 • Käsinkirjoitettu muistiinpano lähetetty heidän kotiosoitteeseen

Kuinka kirjoitat kiitosviestin äskettäin tehdyn ostoksen jälkeen?

Aloita muistiinpanosi asiakkaan nimellä. Sano, että arvostat heidän liiketoimintaansa ja toivot, että he antavat sinun palvella heitä uudelleen tulevaisuudessa. Mainitse heidän ostamansa tuote nopean kontekstin saamiseksi. Selitä lisäksi, kuinka asiakkaat voivat ottaa sinuun yhteyttä, jos heillä on kysyttävää tai huolenaiheita, ja kirjaudu sitten sisään nimelläsi.

Haluatko oppia lisää?