Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

25 markkinointiin liittyvää kirjoitusvinkkiä, joita jokaisen yrityksen on noudatettava [with examples]

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 25 markkinointiin liittyvää kirjoitusvinkkiä, joita jokaisen yrityksen on noudatettava [with examples]

Markkinointikirjoittamista on nykyään melko kirjaimellisesti kaikkialla, erityisesti verkossa, eikä kukaan voi paeta sitä.

Jos olet joskus skannatnut tuotteen kopion shampoopulloon, lukenut ohjeartikkelin yrityksen blogista tai katsonut tekstiä sosiaalisen median mainoksesta, olet altistunut markkinointikirjoituksiin.

Mutta suuren yleisön kanssa resonoivan markkinointikirjoituksen ja täysin unohtuvan kirjoittamisen välillä on valtava ero, koska sen takana oleva lahjakkuus ei vain ollut nuuskalla.

Kuitenkin freelancerina taitava kirjoitettu sana voi olla jumalanlahja digitaaliajan yrityksille.

Lataa tämä viesti kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alle

Millaista kirjoittamista teet markkinoinnissa?

Suurin ero markkinointikirjoituksen ja muun tyyppisen kirjoittamisen välillä on syy, miksi se alun perin tuotetaan.

Luova kirjoittaminen ja muu virkistyskirjoitus tehdään ensisijaisesti huvin tai itseilmaisun vuoksi.

Kuitenkin, markkinointikirjoitus luodaan tiettyä tarkoitusta varten – mainostaa brändiä, tuotetta tai palvelua ja herättää kiinnostusta sen potentiaalisissa asiakkaissa.

Joidenkin tyyppien tarkoituksena on houkutella ihmisiä ostamaan, kun taas toisten on tarkoitus lisätä bränditietoisuutta. Mutta kaikilla on sama perimmäinen tarkoitus.

Kirjoitustyypit markkinoinnissa

Vaikka markkinointikirjoitus sisältää kaiken ilmeisen sisällön – kuten omistetut mainokset, mainoslauseet tai tuotekopiot –, siinä ei ole kaikki.

Tässä on esimerkkejä ainutlaatuisista tyyleistä, joita esiintyy usein digitaaliajan markkinointikirjoituksissa.

Koulutuksellinen

Tämäntyyppinen markkinointisisältö on tarkoitettu välittää tärkeitä tietoja lukijalle tai kenties kouluttaa yleisöä miten tehdä jotain.

Se sisältää yleensä tietoja, tilastoja, ohjeita ja muunlaista faktoihin perustuvaa tietoa.

Kertomus

Tämän tyyppinen kirjoitus välittää myös viestin tarinan kertominen. Se voi olla joko keksittyä ja hypoteettista tai tosiasiallista. Mutta joka tapauksessa, sillä on selkeä alku, keskikohta ja loppu, aivan kuten kaikilla muillakin jutuilla.

 • Videot
 • Podcastit
 • Sosiaalisen median tarinat

Kuvaileva

Tämän tyyppinen kirjoitus menee yksityiskohtiin yrittäessään maalata kuvan lukijan mielessä.

Markkinoinnissa tämän tyyppistä kirjoitusta voidaan käyttää herättämään kuluttajan ruokahalua tuotetta kohtaan tai auttamaan heitä hahmottamaan, kuinka paljon parempi elämä voisi olla, jos hän ostaisi tietystä tuotemerkistä.

 • Tuotekuvaukset
 • Palvelukuvaukset
 • Informatiiviset oppaat

Vakuuttava

Tämän tyyppinen markkinointikirjoitus on suunniteltu vaikuttamaan lukijaan tiettyyn suuntaan.

Se voi olla markkinointikopio, jonka tarkoituksena on houkutella kuluttaja käynnistämään oston, tai se voi olla toimituksellinen artikkeli, jonka tarkoituksena on saada ihmiset pois yhdestä näkökulmasta toiseen.

 • Etsi mainoksia
 • Näyttömainokset
 • Sosiaalisen median mainokset

Mikä tekee hyvän markkinointikirjoittajan?

Kuten kaikissa ammateissa, on tiettyjä kykyjä ja henkilökohtaisia ​​ominaisuuksia, jotka saattavat tehdä jonkun erityisen hyvin markkinointikirjoittamiseen. Tässä on muutamia keskeisiä esimerkkejä.

 • Kirjoitustaito: Markkinointikirjoittajat ovat kirjoitetun sanan mestareita ja tietävät kaiken kieliopin, tyylin ja paljon muuta.
 • Sopeutumiskyky: Markkinointisisällön kirjoittajan elämä ja työmäärä muuttuvat jatkuvasti, joten on tärkeää pystyä kulkemaan virran mukana.
 • Tutkimuskyky: Ammattimaiset markkinointikirjoittajat tarvitsevat hyvän otteen tosiasioista sekä intohimoa uusien asioiden oppimiseen ja uuden tiedon löytämiseen yleensä.
 • Luotettavuus: Yritysten on voitava luottaa palkkaamiinsa markkinoinnin kirjoittajiin, joten luotettavuus on ehdottoman välttämätöntä.
 • Empaattinen: Upeat sisällöntuottajat ovat luonnollisia pitämään yhteyttä ihmisiin ja käyttämään kirjoitustaitojaan kommunikoimaan kuin ammattilaiset.

25 markkinointiin liittyvää kirjoitusvinkkiä, jotka markkinoijien tulisi tietää

Tehokas markkinointikirjoitus, joka todella erottuu kaikilla tarvittavilla tavoilla, on taidetta, jonka hallitseminen vaatii aikaa, harjoittelua ja kykyä. Tässä on joitain vinkkejä, jotka jokaisen markkinoijan tulee pitää mielessä, kun he työskentelevät markkinointitekstin hallitsemiseksi.

1. Tiedä tavoitteesi

Onnistunut markkinointikirjoitus vaikuttaa lukijaan.

Mutta ennen kuin voit saavuttaa sen, sinun täytyy tuntea tuo lukija.

Keitä he ovat ja millaista heidän elämänsä on? Mitä he pelkäävät, rakastavat ja toivovat? Mihin sinun brändisi sopii tähän kuvaan?

Jokainen sisältömarkkinointisuunnitelma tarvitsee selkeän tavoitteen. Kun sinulla on tietty kohdeyleisö, voit mukauttaa ja optimoida sisältöäsi vetoamaan juuri kyseiseen ryhmään. Persoonaasi käyttäminen on loistava tapa löytää kohde.

2. Älä monimutkaista asioita liikaa

Hyvin harvat ihmiset todella lukevat jokaisen kuluttamansa markkinointisisällön sanan.

He pyyhkäisevät sen ensin tarvitsemansa perusteella. he saattavat kiinnittää siihen enemmän huomiota.

Aina Pidä sisältösi yksinkertaisena, järjestyksessä ja skannattavissa joten tämä on helppo tehdä.

Mitä tulee kirjoittamiseen, vähemmän on enemmän. Liian monimutkainen kirjoitus täynnä pörröisiä sanoja häiritsee lukijoiden huomion pisteestä. Yksinkertaisena pitäminen on paras tapa.

🔥 Empfohlen:  29 parasta krypto Twitterin vaikuttajaa, joita sinun on seurattava

3. Käytä tietoja lisätäksesi uskottavuutta

Kun haluat vakuuttaa jonkun jostakin kirjoittamallasi, tiedot ja tilastot voi olla uskomattoman voimakas.

Ne vakuuttavat yleisösi siitä, että olet uskottava ja järjestäytynyt.

Ja he ovat paljon todennäköisemmin omaksuneet sen, mitä kerrot heille seuraavaksi.

Linkitetyt lähteet ja todennettavissa olevat tiedot lisäävät uskomatonta voimaa kirjoittamiseen. Se rakentaa sisältösi aitoutta ja yhdistää sinut luotettaviin ja arvovaltaisiin lähteisiin. Valitse muutama lähde ja käytä näitä tavallisia linkkejä sisällössäsi.

4. Valitse aktiivinen ääni passiivisen äänen sijaan

Kirjoituksessa on kahdenlaisia ​​ääniä, joita voit käyttää kertoessasi tarinoitasi – aktiivinen ääni ja passiivinen ääni.

Aktiivisella äänellä kohteet suorittavat toimia. (“Sandy söi hampurilaisen.”)

Passiivisella äänellä teot tapahtuvat kohteille. (“Sandy söi hampurilaisen.”)

Aktiivinen ääni on paljon tehokkaampi ja ytimekkäämpi.

Kun kirjoitat, sinun tulee pyrkiä saamaan äänesi aktiiviseksi. Tämä tarkoittaa sitä, että vältetään lauseita, joissa ihmisille tapahtuu asioita (Sally söi hampurilaisen) ja käytetään kieltä, jossa kohteet suorittavat toimia (Sally söi hampurilaisen).

5. Tee siitä kiireellinen

Menestyneet markkinoinnin kirjoittajat tietävät, että haluat houkutella ihmisiä toimimaan, ei myöhemmin, koska myöhemmin voi olla liian myöhäistä.

Luo kiireellisyys ilmoittamalla lukijoille, että heillä ei ole ikuisesti ryhtyä toimiin sopimuksen tai tilaisuuden johdosta, joten he tekevät juuri nyt, mitä haluat heidän tekevän.

Markkinoinnissa on kyse yleisön vakuuttamisesta ryhtymään toimiin nyt. Kiireellisyyden tunteen luominen, kuten rajoitetun ajan tarjoukset tai rajoitetut varastot, auttaa saamaan ihmiset ryhtymään toimiin. Kun sisältösi on kiireellistä, sillä on paremmat mahdollisuudet saada tuloksia.

6. Maalaa kuvia adjektiiveilla

Ihmiset reagoivat kirjoittamiseen, joka puhuttelee heidän aistejaan ja maalaa kuvia, joita he voivat nähdä, kuulla, maistaa ja haistaa mielikuvituksessaan.

Avain tämän tekemiseen on käyttää adjektiiveja viisaasti ja tehokkaasti kopiossasi.

Adjektiivisi ovat kuvaavia sanoja, joita käytät kirjoittaessasi. Mitä enemmän adjektiiveja käytät, sitä enemmän yksityiskohtia lisäät kirjoitukseesi. Valitse adjektiiveja, jotka sopivat brändiviestintään ja sopivat kirjoittamasi kappaleen sävyyn.

7. Ole vilpitön

Ihmiset ovat kuulleet kaiken markkinointisisällön suhteen, joten he voivat haistaa kylmän myyntipaikan kilometrin päässä.

Mutta hyvä markkinointikirjoittaja osaa saada heidät unohtamaan, että heidät myydään olemalla rehellinen, vilpitön ja aito.

Epärehellinen markkinointi näkyy tasaisena ja persoonattomana. Jotta voit vedota yleisöösi, sinun on keskityttävä vilpittömyyteen. Vetoa aidosti asiakkaisiisi ja tarjoa heidän haluamaansa arvokasta sisältöä, kuten tiedotusblogeja ja opetusvideoita, myyntipuheiden sijaan.

8. Aseta kopiollesi selkeät tavoitteet

Ennen kuin istut alas laatimaan markkinointikirjoitustasi, sinun on oltava kristallinkirkas siinä, mitä haluat sillä saavuttavan.

Haluatko, että asiakkaasi käy tämän kopion luettuasi paikassa, seuraa sinua Instagramissa, tekee ostoksen tai tekee jotain muuta?

Jokaisella kirjoittamallasi kopiolla tulee olla selkeä tavoite. Haluatko lukijoiden toimivan? Opi jotain alastasi? Saatko lisätietoja tietystä tuotteesta? Lopullisen tavoitteen pitäminen mielessä antaa sinulle jotain, jolla voit mitata menestystä.

9. Käytä sosiaalisia todisteita eduksesi

Kuten tilastot ja tosiasiat, sosiaalinen todiste on uskomattoman voimakas asia markkinoinnissa.

Kun tietää, että muut ovat tehneet saman valinnan, asiakas tuntee olonsa varmaksi ostosta tai muusta päätöksestä.

Joten älä pelkää vipuvaikutusta asiakkaiden arvostelut ja suosittelut markkinointikirjoituksessasi.

Sosiaalinen todiste tai muiden mielipiteet on uskomattoman tehokas markkinointityökalu. Kun voit hyödyntää sosiaalisia todisteita, kuten suosituksia tai arvosteluja, voit kasvattaa myyntiä. Se auttaa myös parantamaan brändisi mainetta verkossa.

10. Vaadi lukijan huomio

Upea mainoskopio katkaisee ihmiset loputtomasta vieritystilasta katsomaan niitä tarkemmin.

Joten hallitse luomisen taito sisältö, joka kiinnittää lukijan huomion ja vaatii heidän välitöntä huomiota näppärillä otsikoilla, tyylikkäillä kuvioilla ja monella muulla tavalla.

Lukijoiden huomion kiinnittäminen auttaa erottumaan joukosta. Sellaiset asiat kuin tarttuvat otsikot, upea grafiikka ja tyylikäs muokkaus voivat auttaa sinua kiinnittämään lukijoiden huomion ja parantamaan sisältösi katsojamäärää.

11. Tiedä milloin käyttää huumoria

Jokainen, jolla on lahja keskusteluun ja seurustelemiseen, tietää sen huumori voi olla lopullinen jäänmurtaja viisaasti käytettynä.

Huumori rakastaa ihmisiä ja saa heidät haluamaan kuulla enemmän, mitä sinulla on sanottavana, joten älä pelkää kutoa sitä markkinointikirjoitukseesi, kun se on järkevää.

🔥 Empfohlen:  Miksi ja miten startupit keräävät varoja Ratan Tatasta?

Kaikkien kirjoitusten ei tarvitse olla faktoja faktojen päälle. Huumorin ja persoonallisuuden tunteen lisääminen auttaa kirjoituksesi vetoamaan useampaan yleisöön. Se auttaa myös luomaan siteen ja yhteyden yleisöön, jota tasainen, tylsä ​​kirjoittaminen ei voi saavuttaa.

12. Tarkkaile kieltäsi

Vaikka kopiossasi on satunnaisia ​​poikkeuksia kiroilun tai kyseenalaisen kielenkäytön suhteen, on yleensä parasta olla varovainen.

Hävyttömyydet eivät vain sammuta monia ihmisiä, vaan myös se voi laukaista digitaalisia suodattimia, jotka voivat estää sisältösi saavuttamasta täyttä potentiaaliaan kun on tavoitettava.

Huumori ja henkilökohtainen oleminen ei tarkoita rajojen ylittämistä. Haluat silti, että brändisi kirjoitus on kaikkien yleisöjen ulottuvilla. Kirosanojen ja kiistanalaisen kielen välttäminen on tärkeää markkinointisisältösi eheyden säilyttämiseksi.

13. Vältä sanomasta samaa vanhaa asiaa

Erinomainen markkinointisisältö, joka innostaa ihmisiä toimiin, erottuu joukosta.

Se kimaltelee ja laulaa sen sijaan, että toistetaan samoja vanhoja kliseitä, joita ihmiset ovat jo kuulleet kerta toisensa jälkeen.

Luovuus auttaa myös markkinointikirjoittamista loistamaan. Ajattelemalla laatikon ulkopuolella ja keksimällä uusia ideoita voit välttää sanomasta samaa vanhaa, mitä muut yritykset ovat sanoneet. Kilpailullisen tutkimuksen tekeminen voi auttaa sinua löytämään aukkoja sisällössä, jonka voit täyttää.

Ole siis luova ja poreileva, älä mieto.

14. Herätä kiinnostusta

Tehokas markkinointikopio ei koskaan ole olemassa vain olemassaolon vuoksi.

Se herättää kiinnostusta viihdyttävä, kouluttava tai inspiroiva.

Se herättää ihmisten uteliaisuuden dynaamisella kielellä, ainutlaatuisilla otteilla ja napakkailla tarinoilla, jotka sujuvat sujuvasti.

Hieno kirjoitus saa sinut palaamaan rivi riviltä. Haluat lukijoiden lukevan artikkeleita ja katsovan videoita loppuun asti. Täyttämällä kirjoituksesi uudella tiedolla ja viihdyttävällä sisällöllä voit herättää enemmän kiinnostusta.

15. Ratkaise kiireellinen ongelma

Onnistunut markkinointikirjoitus ei myy tuotteita.

Itse asiassa se myy ihmisille ratkaisuja ongelmiin heillä on. Se auttaa heitä myös hahmottamaan, kuinka uskomatonta elämä voi olla ilman, että heidän tarvitsee enää huolehtia näistä ongelmista.

Yritä asettaa se kirjoituksesi keskipisteeksi ja katso mitä tapahtuu.

Kun joku etsii sisältöä verkosta, hän yleensä haluaa ratkaista ongelman. Mitä enemmän luot sisältöä, joka käsittelee ongelmia ja vastaa kysymyksiin, sitä enemmän saat yleisöltä vuorovaikutusta.

16. Sisällytä toimintakehotus

Älä tee sitä virhettä, että kirjoitat upean tekstin ja jätät sitten ihmiset roikkumaan niin pitkälle kuin haluat heidän tekevän seuraavaksi.

Jos haluat ihmisten tekevän jotain erityistä, sinun on kerrottava se heille monin sanoin.

Niin Sisällytä aina selkeä, ytimekäs kehotus toimintaan (CTA) sisällössäsi.

Toimintakehotus eli CTA on seuraava askel, jonka annat lukijoille. Se kertoo heille, mitä tehdä lukemisen jälkeen. Toimintakehotukset, kuten “Lisätietoja”, “Tilaa nyt” tai “Ota yhteyttä”, ohjaavat lukijoita kohti konversiotoimintoja, jotka vastaavat sisältötavoitteitasi.

17. Selvennä viestiäsi

Oletko koskaan törmännyt todella tyylikkääseen mainokseen tai hyvin kirjoitettuun markkinointisisältöön, joka on myös saanut sinut hämmentyneeksi siitä, mitä sinulle todellisuudessa yritettiin myydä?

Jos näin on, tiedät kuinka turhauttavaa se on. Älä siis jätä ihmisiä arvaamaan noin. Ole kristallinkirkas kopion kanssa.

Markkinoinnin kirjoittaminen ei saa koskaan jättää lukijoita raapimaan päätään. Ydinviestin, jonka haluat kommunikoida, tulee aina olla edessä ja keskellä. Myytkö jotain? Tietoa uusille yleisöille? Sinun pitäisi tietää, mikä viesti on kirjoittaessasi.

18. Mene sisullesi

Mitä enemmän markkinointikokemusta saat, sitä terävämmäksi vaistosi lopulta muuttuu.

Luota näihin vaistoihin ja ota ne käyttöön, kun kirjoitat markkinointikirjoitustasi.

Markkinoinnin kirjoittamisen aloittelijat saattavat huomata, että he palaavat jatkuvasti parantamaan sisältöä. Vaistoihisi käyttäminen ja vaistoihisi luottaminen auttaa sinua kehittämään parempia kirjoitustaitoja ja luomaan parempaa sisältöä.

19. Kirjoita ensin ihmisille

Kyllä, SEO- ja SERP-sijoitukset ovat luonnollisesti keskeisiä huolenaiheita markkinointisisällön kirjoittajille, mutta älä koskaan anna sen vakuuttaa sinulle, että tapa menestykseen on kirjoittaa algoritmien miellyttämiseksi.

Google on erikoistunut tarjoamaan uskomatonta, osuvaa sisältöä, joka on kirjoitettu todellisia ihmisiä ajatellen.

Joten kirjoita aina ensin ihmisille. Se on itse asiassa paras tapa miellyttää myös Googlea.

Hakualgoritmit paranevat jatkuvasti. He haluavat löytää artikkeleita, jotka on kirjoitettu keskusteluun ja vetoavat oikeisiin ihmisiin. Kirjoittamalla ihmisille, etkä algoritmeille, voit itse asiassa parantaa sijoitusta.

🔥 Empfohlen:  Mikä on päätön sisällönhallintajärjestelmä ja miksi haluat sellaisen?

20. Omaksu lyhyitä kappaleita

Muista, että ihmiset selailevat ja skannaavat, kun he tutkivat markkinointikopiota, joten on tärkeää tehdä siitä helppoa.

Käyttämällä lyhyitä kappaleita, ytimekkäitä lauseita ja helppoa kieltä ovat vahvoja tapoja tehdä tämä.

Tyhjät välilyönnit ja lyhyet kappaleet ovat välttämättömiä verkkosisällölle. Pitkät kappaleet ja suuret tekstipalat ovat haitallisia näytöiltä lukeville ihmisille. Jaa sen sijaan sisältösi lyhyisiin lauseisiin ja pieniin kappaleisiin.

21. Kasvata tunnistettavaa brändiääntä

Brändit ovat kuin ihmiset siinä mieleenpainuvilla on ainutlaatuiset arvojärjestelmät, näkökulmat ja äänet.

Osa siitä, mikä tekee markkinointikampanjasta onnistuneen, on yhtenäinen brändi-identiteetti ja brändin ääni, joten ota nämä tekijät aina mukaan kirjoitukseesi.

Brändin ääni on ainutlaatuinen tapasi kirjoittaa markkinointia. Ajan myötä voit kehittää tunnistettavaa brändiääntä, jotta jokainen, joka lukee sisältöäsi tai on sen kanssa vuorovaikutuksessa, voi kertoa, että se on peräisin brändistäsi.

22. Yksinkertaista monimutkaisia ​​käsitteitä analogioilla

Loistava analogia voi olla erittäin tehokas, kun monimutkaiset tai epätavalliset käsitteet näyttävät yksinkertaisilta ja saavutettavilta, joten älä pelkää käyttää niitä silloin, kun se on järkevää.

Analogiat ovat myös upeita tapoja osoittaa (ja rohkaista) empatiaa.

Vaikeiden käsitteiden yksinkertaistaminen on helpompaa analogioiden ja vertausten avulla. Laittamalla monimutkaisen aiheen suhteelliseen skenaarioon voit muodostaa yhteyden useampaan lukijaan.

23. Aseta itsesi lukijan asemaan

Kuvittele, millaista voisi olla olla markkinointikirjoituksesi vastaanottavassa päässä. Miten suhtautuisi tähän erityiseen lähestymistapaan?

Mikä saisi sinut tarpeeksi kiinnostumaan, jotta voit suorittaa toimintakehotuksen ja katsoa, ​​mitä tapahtuu seuraavaksi?

Jos sinulla on joskus vaikeuksia keksiä sisältöideoita, kokeile asettua lukijan asemaan. Tämä voi auttaa sinua visualisoimaan heidän näkökulmansa ja mukauttamaan omaasi sisältömarkkinointia strategia.

24. Muotoile kirjoituksesi

Oikean muodon valitseminen on ratkaisevan tärkeää kirjoituksesi onnistumisen kannalta.

Se, mikä toimii viehätysvoimana tiedotussähköpostissa tai nopeasti ilmestyvässä lyhyessä artikkelissa, voi aiheuttaa katastrofin pitkälle blogikirjoitukselle.

Niin tunne muotosi ja valitse oikea sinä luot kirjoituksesi.

Muotoilu on avain onnistuneeseen kirjoittamiseen. Katso vaikkapa tämä artikkeli. On otsikoita, alaotsikoita, luettelomerkkiluetteloita ja numeroituja luetteloita. Nämä muodot vetoavat lukijoihin ja algoritmeihin.

25. Ulkoista tarvittaessa

Ennemmin tai myöhemmin myös markkinoijat, jotka ovat myös lahjakkaita kirjoittajia, tarvitsevat todennäköisesti apua riittävän korkealaatuisen sisällön luomisessa, jotta tulokset jatkuvat.

Älä siis pelkää ulkoistaa osaa töistä tarpeen mukaan.

Tämän päivän freelance-työvoima on täynnä lahjakkaita, omistautuneita sisällöntuottajia, jotka voivat todella olla hyödyksi markkinointistrategiaasi.

Jokaisella markkinointitiimillä ei ole kykyä luoda sisältöä itse. Siellä ulkoistaminen tulee esiin. Alustat, kuten WriterAccess voi auttaa tiimejä luomaan upeaa sisältöä ja tehostamaan markkinointistrategioita.

Paketoida

Hienon sisällön kirjoittaminen on olennainen osa digitaalista markkinointia. Jos sisällöstäsi puuttuu, lukijat eivät ota yhteyttä brändiisi henkilökohtaisella tasolla. Onneksi nämä 25 vinkkiä voivat auttaa sinua viemään markkinointikirjoituksen uudelle tasolle.

Jos sinulla on edelleen vaikeuksia saada sisältösi sinne, missä sen on oltava, WriterAccess on täällä auttamassa. WriterAccess voi auttaa sinua virtaviivaistamaan ja skaalata sisällöntuotantoprosessiasi. Saada 14 päivän ilmainen kokeilu nähdäksesi, mitä WriterAccess voi auttaa sinua.