Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

25 näppärää tapaa saada ilmaisia ​​kahvinäytteitä postitse

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 25 näppärää tapaa saada ilmaisia ​​kahvinäytteitä postitse

Hanki ilmaisia ​​kahvinäytteitä

Tunnettu amerikkalainen laulaja ja kirjailija Henry Rollins kirjoitti kerran,

Mikä sopii parhaiten kupin kahvin kanssa? Toinen kuppi

Henry Rollins, Black Coffee Blues

Oletko samaa mieltä tästä tunteesta? Mielestäni on yksi asia, joka on parempi kuin toinen kuppi kahvia.

Ilmaisia ​​kahvinäytteitä toimitetaan suoraan kotiovellesi!

Tiesitkö, että keskiverto amerikkalainen kahvin juoja kuluttaa kolme kupillista kahvia joka päivä?

Jos saat osan näistä kupeista ilmaiseksi, voit säästää rahaa.

Keskimäärin kuppi kahvia Yhdysvalloissa maksaa 2,70 dollaria. Jos juot kolme päivässä, se on huikeat 986 dollaria vuodessa! Ei sisällä vinkkejä. Vinkkien avulla voit kuluttaa yli 1000 dollaria vuodessa pelkästään kahviin!

Ajattele kaikkia mahtavia asioita, joita voit tehdä niillä rahoilla, jos voisit säästää ne.

Hyvä uutinen on, että osa näistä kahveista on mahdollista saada ilmaiseksi! Sinun tarvitsee vain tietää, mistä etsiä. Ota selvää, kun paljastamme 25 tapaa saada ilmaisia ​​kahvinäytteitä.

Ilmaisten kahvinäytteiden saaminen

Joidenkin jännittävien kahvitarjousten hankkiminen ei ole niin monimutkaista kuin luulet. Sinun tarvitsee vain lunastaa jokainen tarjous noudattamalla ohjeita ja odottaa ilmaisen kahvinäytteen saapumista.

Ilmaistarjoukset on helppo vaatia. Siirry verkkosivustolle lunastaaksesi tarjous ja täytä pyydetyt tiedot. Se siitä!

Nämä näytteet voivat olla mahtava tilaisuus kahvin ystäville kokeilla uusia makuja, vahvuuksia tai yksinkertaisesti saada kahvia ilmaiseksi!

25 tapaa saada ilmaisia ​​kahvinäytteitä

Ilmaisia ​​kahvinäytteitä on helppo saada, kun tiedät mistä etsiä! Tässä on 25 tapaa saada ilmaista kahvia auttaaksemme sinua tässä. Nauttia!

1. Nestle

Ruoka- ja juomajätti Nestle voi jäljittää alkuperänsä vuoteen 1866. Nykyään tunnetusta brändistä tuli virallisesti Nestle vuonna 1905.

Nestle aloitti tiivistemaidon valmistajana. Nykyään Nestlen valmistamien tuotteiden valikoima on laajentunut sisältämään mm. makeisia, suklaata, juomia ja mikä tärkeintä, kahvia.

Kuten monet yritykset, Nestle antaa ilmaislahjoja. Voit lunastaa omasi siirtymällä osoitteeseen Nestlen verkkosivusto. Valitse haluamasi ilmaispaketti ja täytä lomake. Sinun tulee antaa nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Kivuton tapa saada ilmainen kahvi!

2. Sininen pullokahvi

Sininen kahvipullo saa nimensä Euroopan ensimmäisestä kahvilasta, joka avattiin yli 300 vuotta sitten Wienissä!

Nykyajan Blue Bottle Coffeen perustaja aloitti 2000-luvun alussa Kaliforniassa, ja Nestlé osti hänet vuonna 2017. Nykyään he ovat vakiintunut maailmanlaajuinen kahvibrändi, jolla on kahvilaverkosto Yhdysvalloissa, Japanissa ja Koreassa.

Saadaksesi ilmaisen kahvisi Blue Bottlelta, mene heidän verkkosivustolleen ja rekisteröidy. Voit saada ilmaisen valitsemasi 12 unssin kahvipakkauksen. Valitse espressosta, sekoituksesta tai yksittäisestä alkuperästä.

Muista, että Blue Bottle on tilauspalvelu. Jos et halua jatkossa saada kahvia tai maksaa mitään, muista peruuttaa tilaus!

3. Amora

Amora kahvi alkoi vuonna 2011 yksinkertaisella tehtävällä – toimittaa suoraan parasta kahvia suoraan ovelle.

Amora-kahvi on alusta alkaen lunastanut lupauksensa ja lisäsi vuonna 2015 myös erilaisia ​​teelaatuja. Voit lunastaa ilmaisen täyden kahvipussin rekisteröitymällä Amora-tilauspalveluun.

Niin kauan kuin olet ensikertalainen, saat ilmaisen pussin kahvia!

Kun olet saanut ilmaisen kahvisi, jos haluat peruuttaa tilauksen, älä unohda tehdä se välittömästi. Saatat joutua maksamaan pienen 1 dollarin toimitus- ja käsittelymaksun, mutta muuten varsinainen kahvi on täysin ilmaista!

4. Kona punainen kahvi

Lunastaa ilmainen Kona punainen kahvi esimerkki aloittaa menemällä heidän verkkosivustolleen. Kun olet verkkosivustolla, sinulla on yksinkertainen lomake, joka täytetään nimesi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi kanssa.

Klikkaa Lähetä ja se on siinä! Saat ilmaisen kahvisi postin kautta.

5. Varmennettu gourmet-kahvi

Varmennettu gourmet-kahvi on valmistanut erikoiskahvia Wisconsinissa vuodesta 1990. Heillä on suuri ilo toimittaa asiakkailleen parasta kahvia parhaista arabicapavuista.

Saadaksesi ilmaiset kahvinäytteet, sinun tarvitsee vain täyttää lyhyt tilauslomake heidän verkkosivustollaan.

Sinun on annettava nimesi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi. Sitten saat ilmaisen kahvinäytesarjasi postissa tilauslomakkeen mukana, mikäli haluat tilata lisää jatkossa!

Kahvinäytesarja sisältää 4 erilaista paahtoa: French Roast, Sunrise Blend, Brazil Mogiana ja Steelyard Espresso. Kaikki kahvipavut liekkipaahdetaan perinteisiä kahvinpaahtotaitoja käyttäen, jotta saadaan herkullista kahvia.

6. Vidacup-kahvi

Vidacup Coffee edistää kahvia, joka on erityisesti valmistettu ainutlaatuisella kaavalla. Sekoita kahvia varovasti ylimääräisten ainesosien kanssa voit nauttia lisäterveyshyödyistä aamukupillisesta Joe-kupilla.

Kokeile sitä voit vaatia kaksi ilmaista näytettä kotitaloutta kohden. Täytä vain lomake, jossa on nimesi, yhteystietosi mukaan lukien osoite ja kommentoi, mitkä kaksi näytettä haluaisit saada!

7. Groundwork Coffee Co.

Pohjatyöt rastittaa kaikki ruudut, jos haluat ostaa eettisesti tuotettua kahvia. Kaikki kahvipavut ovat luomusertifioituja, eettisesti hankittuja ja ostettuja suorakaupasta. Tämä tarkoittaa, että pienille riippumattomille kahvinviljelijöille maksetaan reilusti heidän tuottamistaan ​​kahvipavuista.

🔥 Empfohlen:  Kuinka saada vahvistus TikTokissa vuonna 2023: Vaiheittainen opas

Voit lunastaa ilmaisen 2 unssin pussin Signature Blend- tai Single Origin -kahvia. Siirry verkkosivustolle ja käytä koodia kassalle tullessasi NÄYTE 1990. Kahvi lähetetään suoraan kotiovellesi!

8. PINCHme

Sen perustamisesta lähtien vuonna 2013 Nipistä minua on jakanut yli 58 000 ilmaista kahvia lähes 8 miljoonalle jäsenelle! Ei paha, eikö?

Saadaksesi ilmaiset näytteet sinun tarvitsee vain rekisteröityä. Ilmoittautuminen on ilmaista tai voit kirjautua sisään Facebook-tunnuksellasi.

PINCHme lähettää näytteitä kaikenlaisista tuotteista, mutta lähettää säännöllisesti kahvinäytteitä suurilta brändeiltä, ​​kuten Nestleltä ja Starbucksilta.

9. Woods Coffee

Woods Kahvi aloittivat yhden kahvilan vuonna 2002. Nykyään ne ovat kasvaneet useisiin toimipisteisiin, jotka palvelevat Tyynenmeren luoteisosaa.

Hyödynnä uusien tilaajien ilmainen tarjous saadaksesi ilmaisen kahvipussin ja maksat vain 0,99 dollarin toimituskulut.

Woods Coffee on tilauspalvelu, joka tarkoittaa, että saadaksesi ilmaisen kahvin sinun on suoritettava rekisteröitymisprosessi. Muista peruuttaa tilaus ennen kuin sinua veloitetaan.

10. Camano Islandin kahvipaahtimet

Eettinen kahvin jälleenmyyjä, Camanon saari toimittaa orgaanista vastapaahdettua kahvia suoraan kotiovellesi!

Lunastaaksesi ilmaisen kahvipussin sinun tulee liittyä tilaussuunnitelmaan. Sinun on maksettava 0,99 dollaria toimituksesta, mutta kahvi on ilmaista!

Valitse ensimmäisessä vaiheessa ilmainen 1 kilon kahvipussi. Voit valita kahvivalikoimasta, mutta voit valita haluamasi jauhatuksen.

Kun olet valinnut ilmaisen kahvin, sinun on suoritettava loput vaiheet. Vaiheessa kaksi sinua pyydetään valitsemaan, minkä tilaustyypin haluat tulevaisuudessa.

Vaihe kolme antaa sinulle mahdollisuuden valita, mitä kahvilajikkeita haluat vastaanottaa. Viimeisessä vaiheessa voit määrittää, kuinka usein saat lähetyksesi.

Kun olet saanut ilmaisen laukkusi, peruuta tilaus, jos sitä ei enää tarvita.

11. Daily Goodie Box

Ilmaisia ​​kahvinäytteitä ja muita tuotteita julkaisee säännöllisesti Päivittäinen Goodie Box. Pääset nopeasti alkuun antamalla nimesi ja sähköpostiosoitteesi. Kun sähköpostiosoitteesi on vahvistettu, voit nyt täydentää koko profiilisi toimitusosoitteen mukaan.

Olet nyt oikeutettu ilmaiseen päivittäiseen herkkupakkaukseen. Voit myös rekisteröityä saadaksesi muita ilmaislahjoja!

Toimitus on täysin ilmainen eikä sinun tarvitse antaa mitään maksutietoja!

Vastineeksi ilmaisista tavaroista sinun on yksinkertaisesti annettava rehellinen arvio vastaanottamistasi näytteistä.

12. ARCO Kahvi

Yli 100 vuotta sitten perustettiin gourmet-kahviyritys. ARCO Coffee aloitti toimintansa vuonna 1916 ja perheyritys on sen jälkeen vahvistunut.

Valitse houkuttelevasta valikoimasta luomukahvisekoituksia, jotka on valmistettu eettisesti.

Voit lunastaa ilmaisen kahvinäytteen suoraan ARCOlta. Hanki 1,75 unssin tai K-kupin yhteensopiva näyte kotiovellesi toimitettuna.

Useimmat ilmaiset näytteet valitaan sinulle, mutta voit tehdä erikoispyynnön, jos haluat kokeilla. Se ei takaa, että saat sen, mutta ARCO yrittää varmasti!

Sinun täytyy maksaa vain toimituskulut.

13. Tryazon

Voit saada ilmaista kahvia ja muita tuotteita jäsenenä kahdella jännittävällä tavalla Tryazon.

Ensin rekisteröidy jäseneksi. Se ei maksa mitään ja pääset kaikkiin tarjouksiin jäsenenä. Ilmoittautumislomake vaatii vain nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi.

Nyt olet liittynyt, voit joko pyytää TryaBoxia tai järjestää juhlia! TryaBox tarkoittaa, että saat laatikon ilmaisia ​​näytteitä.

Juhlien järjestäminen tarkoittaa, että saat juhlapaketin näytteitä kokeillaksesi ystäviesi kanssa. Et vain saa ilmaisia ​​tavaroita, vaan voit myös pitää hauskaa ystäviesi kanssa! Hienoa, eikö?

Vastineeksi saadaksesi kaiken tämän hämmästyttävän ilmaisen tavaran sinun on tehtävä yksi asia – annettava rehelliset mielipiteesi! Siinä kaikki, ja voit nauttia ilmaisesta kahvista säännöllisesti.

14. Kyllä Plz-kahvi

Yes Plz Coffeen perustajat aloittivat kahvimatkansa yli 20 vuotta sitten. Useiden välisoittojen jälkeen, joissa he kokivat kahvia Seattlessa, Chicagossa ja Meksikossa, Yes Plz Coffee syntyi vuonna 2018.

Yes Plzin asiakkaat voivat nauttia suoraan kuluttajille tarjottavasta kahvista, joka on ainutlaatuinen ja hienostunut tuomaan ainutlaatuisen maun jokaiseen kuppiin.

Voit lunastaa ilmaisen 2 unssin kahvipussin suoraan osoitteesta Kyllä Plz. Täytä tilauslomakkeeseen nimesi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi.

Maksutiedot vaaditaan, koska sinun on maksettava 3 dollarin toimitusmaksu. Mitään muuta ei kuitenkaan tarvitse maksaa! Nyt sinun tarvitsee vain odottaa kahvisi saapumista ja nauttia!

15. Olympia-kahvi

Olympia Coffee Roasting Co:lla oli nöyrä alku. Vuodesta 2005 alkaen tukkupaahtimona, he muuttivat vuonna 2007 tiloihin yhden kahvilan, jonka kautta asiakkaat näkivät koko paahtoprosessin.

Seuraavien 15 vuoden aikana tuotemerkki nautti laajennuksista, useista palkinnoista ja suorista kauppakumppanuuksista kahvinviljelijöiden kanssa maailmanlaajuisesti.

Jäseneksi liittyminen oikeuttaa a 4 unssin pussi ilmaista kahvia! Valitse ensin, minkä kahvin haluat.

Kun olet lisännyt kahvin ostoskoriin, sinun on luotava tili. Tilin luomiseksi sinun tarvitsee vain antaa nimesi, sähköpostiosoitteesi ja valita salasana.

Mene nyt kassalle, anna toimitusosoite ja PUOMI! Ilmainen kahvi on matkalla luoksesi. Koska ilmainen kahvi on osa kokeilujaksoa, Olympia ei veloita toimituskuluja!

🔥 Empfohlen:  12 realistista tapaa maksaa velkasi nopeasti pois

Olet liittymässä tilauspalveluun ja vaikka kahvitarjous on täysin ilmainen, sinun on täytettävä maksutietosi. Muista peruuttaa tilaus, jos et halua enää kahvia Olympiasta.

16. Näytelähde

Esimerkkilähde on sivusto, johon voit liittyä ilmaiseksi ja saada ilmaistarjouksia ympäri vuoden.

Rekisteröidy ilmaiseksi ja kerro Sample Sourcelle kiinnostuksen kohteistasi ja elämäntyylistäsi. Profiilisi perusteella sinulle tarjotaan ilmaisia ​​näytteitä, jotka sisältävät usein kahvia.

Kun olet vahvistanut, että haluat näytteet, ne toimitetaan sinulle ilmaiseksi! Sinua pyydetään vain antamaan arvio jokaisesta näytteestä. Brändit käyttävät näitä tietoja tuotteidensa parantamiseen. Yksinkertainen!

17. Black Rifle Coffee Company

Black Rifle Coffee Company on veteraanien omistuksessa. He pyrkivät tarjoamaan ensiluokkaista kahvia samalla kun he tukevat veteraaneja, lainvalvontaviranomaisia ​​ja ensiapuhenkilöitä.

Kolumbiasta ja Brasiliasta hankittuja korkealaatuisia kahvipapuja paahdetaan viitenä päivänä viikossa heidän Yhdysvaltojen tiloissa.

Tarkista sivusto usein, koska ilmaisia ​​kahvinäytteitä on säännöllisesti saatavilla.

18. Peet’s Coffee

Alfred Peet perusti Peetin kahvia Kaliforniassa vuonna 1966. Hänen matkansa Kaliforniaan kesti kuitenkin yli 30 vuotta ja suurimman osan maailmasta ennen kuin hän aloitti USA:n kahvivallankumous.

Alfredin kahviodysseia alkoi Hollannissa 1930-luvulla, kun hän aloitti työt isänsä kahvi- ja teeliiketoiminnassa. Seuraavaksi Alfred vei kahviseikkailunsa Lontooseen, Indonesiaan ja Uuteen-Seelantiin hioessaan taitojaan.

1950-luvulla Alfred asui Kaliforniassa ja huomasi nopeasti, että yhdysvaltalainen kahvikokemus oli valitettavasti puutteellinen. Hän aloitti korkealaatuisten kahvipapujen maahantuonnin, jalosti paahtoprosessia ja kehitti ajatuksen, että kahvin pitäisi siirtyä paahtimolta kuluttajalle mahdollisimman nopeasti.

Jotta saisit käsityksen Peet’s Coffeen vaikutuksesta, vuonna 1971 kolme nuorta yrittäjää kääntyi Alfred Peetin puoleen saadakseen apua kahviliiketoimintaansa.

Hän tarjosi koulutusta kaikista paahtamisen ja sekoittamisen näkökohdista. Alfred tarjosi triolle myös paahdettuja kahvipapuja oman kahviseikkailun aloittamiseksi. Alfredin innoittamana kolmikko rakensi yrityksen, joka on nykyään maailmanlaajuinen kahvinvoimalaitos – Starbucksin!

Peet’s Coffeella on säännöllisesti ilmaisia ​​tarjouksia ja tarjouksia, joten muista käydä usein!

19. Revital U

Revital U tarjoaa ilmaisia ​​näytteitä monille tuotteille, kuten kahville. Yrityksen tavoitteena on luoda luonnontuotteita korkealaatuisista ainesosista.

Smart Coffee on suunniteltu lisäämään energiaa, vähentämään ruokahaluasi ja ylläpitämään keskittymiskykyä. Tämän saavuttamiseksi kahvissa käytetään 11 ​​biooptimoitua ainesosaa.

Saat ilmaiset kahvinäytteet täyttämällä toimituslomakkeen nimesi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi.

Sinun on maksettava toimituskulut, mutta kahvinäyte on ilmainen. Revital U lähettää näytteen sinulle ja voit siemailla herkullista ilmaista kahvia kotona hetkessä.

20. Nutrakollageeni

Terveystietoiset kahvin ystävät voivat hyötyä kokeilemisesta Nutrakollageeni kahvia. Kahvi on gluteenitonta, sokeritonta ja maidotonta.

Tämän kahvin juomisen etuja ovat enemmän peptidejä annosta kohti, lisääntynyt energia ja nuoremman näköinen iho!

Täytä toimituslomake, niin sinulle lähetetään viisi ilmaista haudutuspakkausta. Sinun on maksettava 3,99 dollarin toimitusmaksu, mutta muita kuluja ei ole!

Toimituslomakkeessa kysytään nimeäsi, osoitettasi, puhelinnumeroasi ja sähköpostiosoitettasi. Siinä se ja saat ilmaisen kahvin!

21. Mocafe

Mocafe on valmistanut erinomaisia ​​mokkoja, jääkahveja ja chai-teetä vuodesta 1996. Käyttämällä huippulaatuisia raaka-aineita ympäri maailmaa voit nauttia maukkaista juomista.

Voit lunastaa ilmaisen Charcoal Mocha Latten täyttämällä lomakkeen. Sinun tarvitsee vain antaa nimesi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi. Kivuton!

22. Dunkin’ Donuts

Massachusettsin Quincyssä pieni Dunkin’ Donuts -niminen munkkikauppa avasi ovensa ensimmäisen kerran vuonna 1950. Nykyään tämä yksittäinen kauppa on kasvanut lähes 10 000 myymäläksi!

Donitsit voivat olla nimessä, mutta suosittu ketju myy myös erinomaista kahvia.

Jos käytät Dunkin’ia säännöllisesti, sinun kannattaa liittyä Dunkin’ Donutsin edut ohjelmoida.

Liittyminen on ilmaista ja sen voi tehdä hetkessä kirjautumalla sisään Apple ID:lläsi. Jos sinulla ei ole Apple ID:tä, luo tili täyttämällä lyhyt lomake.

Sinun tarvitsee vain antaa koko nimesi, sähköpostiosoitteesi, syntymäaikasi, puhelinnumerosi, postinumerosi ja luotava salasana.

Etuohjelman jäsenenä ansaitset pisteitä jokaisesta käyttämästäsi dollarista. Nämä pisteet voidaan muuntaa ilmaisiksi kahviksi!

23. Caribou-kahvi

Vuonna 1992 perustetulla Caribou Coffeella on nyt yli 600 toimipistettä maailmanlaajuisesti. Cariboun vakituiset käyttäjät voivat liittyä Caribou Perks -ohjelma.

Saat ilmaisen juoman ensimmäisellä Caribou-matkallasi palkinto-ohjelmaan liittymisen jälkeen. Ilmaisen kahvin voi lunastaa myös syntymäpäivänäsi!

Palkintojärjestelmään on ilmainen liittyminen, ja aloittaaksesi sinun tarvitsee vain antaa sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi.

Muita liittymisen etuja ovat ennakkotilaus, uusien tuotteiden ennakkokatselut ja 2 pistettä jokaisesta käytetystä dollarista!

24. Coffee Booster

Kahvi Booster on säännöllisesti saatavilla ilmaisia ​​kahvinäytteitä. Ilmoittaaksesi kiinnostuksesi sinun tarvitsee vain täyttää lyhyt kyselylomake.

Sinun tarvitsee vain jättää nimesi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi. Nyt olet jonossa saadaksesi ilmaisen kahvin, kun saatavilla!

25. Freeosk

Voit löytää Freeosk myyntiautomaatteja yli 1 400 vähittäismyyjällä valtakunnallisesti. Tämä sisältää suuret tuotemerkit, kuten Walmart, Safeway ja Sam’s Club.

🔥 Empfohlen:  Kuinka Kyle Nolan kasvatti taloussuunnittelutyökalunsa 6 000 dollariin kuukaudessa ZERO Markkinoinnin tai SEO:n avulla

Idea on yksinkertainen, kone on täynnä ilmaisia ​​näytteitä, joita voit ottaa! Kahvia ei aina ole tarjolla, mutta kun kahvia ei ole, muut näytteet voivat silti kiinnostaa sinua!

Jotta asiat olisivat helpompia, lataa Freeosk-sovellus Apple Storesta tai Play Kaupasta. Sovelluksen avulla näet heti, mitä näytteitä ja palkintoja on saatavilla.

Vinkkejä ilmaisten kahvinäytteiden saamiseen

Nyt on hyvä aika saada ilmaista kahvia Kansallinen kahvipäivä! Yhdysvalloissa tätä päivää vietetään 29. syyskuuta, joten muista lisätä se kalenteriisi.

Suuret ja pienet kahvimerkit jakavat usein ilmaisia ​​kahveja tänä päivänä tai sen tienoilla. Starbucks, Peet’s ja Dunkin’ Donuts ovat vain joitain suurista brändeistä, jotka yleensä osallistuvat toimintaan.

Useimmilla merkeillä on a sosiaalinen media läsnäolo. Seuraa suosikkejasi hyödyntääksesi erikoistarjouksia, kuten ilmaistarjouksia. Keurig, Folgers ja Nescafe ovat tunnettuja kahvin voimalaitoksia, jotka järjestävät säännöllisesti kampanjoita sosiaalisessa mediassa.

Yksi tapa saada ilmaisia ​​kahvinäytteitä, jotka jäävät usein huomiotta, on kirjoittaa yritykseen pyytää näytteitä. Älä huoli, sinun ei tarvitse keksiä, kuinka lähettää kirje postin kautta!

Lähetä sähköpostia suosikkikahvibrändeillesi ja katso, mitä saat takaisin. Pahinta mitä voi tapahtua on, että et saa vastausta! Jos saat ilmaisen näytteen, muista julkaista sosiaalisessa mediassa kahvibrändi, yritys saattaa nähdä tämän ja lähettää sinulle toisen!

Paikalliset kahvilat luovat usein omia sekoituksiaan. Tämä tarkoittaa, että jonkun on tarkistettava maku! Tule vapaaehtoiseksi maistajaksi vastineeksi ilmaisista kahveista. Muista kuitenkin, että et ehkä pidä joidenkin näiden ilmaisten kahvien mausta!

3 parasta tapaa saada ilmaista kahvia Starbucksista

Starbucks on epäilemättä yksi maailman tunnetuimmista kahvimerkeistä. Itse innokkaana kahvinjuajana rakastan saada ilmaista kahvia Starbucksista! Tässä ovat minun 3 parasta tapaa saada ilmaista kahvia Starbucksista.

Käytä ensin Starbucks sovellus! Sovellus on loistava, sillä kun olet ladannut sen ja tehnyt ensimmäisen ostoksesi, saat ensimmäisen ilmaisen juomasi! Aivan oikein, 24 tunnin sisällä sovelluksen lataamisesta voit siemailla herkullista ilmaista kahvia!

Liittymällä Starbucksin palkinto-ohjelma on toinen loistava tapa ansaita pisteitä nopeasti. Ja mitä pisteet tarkoittavat? Arvasit oikein, ilmainen kahvi!

Palkintoohjelma seuraa jokaista tekemääsi tapahtumaa ja palkitsee sinulle arvokkaat Starbucks-pisteet. Sinun tarvitsee vain jatkaa näiden kahvien ostamista ja voit nauttia ilmaislahjoista hetkessä!

Edellyttäen, että olet pätevä, a Starbucksin luottokortti on mahtava tapa ansaita ilmaisia ​​kahveja ja muita etuja. Luottokortti toimii aivan kuten muutkin. Erona on, että ansaitset ilmaista kahvia ja muita etuja heti, kun aloitat kortin käytön!

Jos nämä kolme tapaa saada ilmaista Starbucks-kahvia eivät riitä sinulle (onko sellaista asiaa kuin liian paljon ilmaista Starbucks-kahvia?), tutustu oppaani 13 tapaa saada ilmaisia ​​juomia Starbucksissa. Et tule pettymään!

Suositeltava: 67+ nerokkaita asioita myydä koulussa ansaitaksesi rahaa

UKK

Voinko vaatia useamman kuin yhden tarjouksen?

Voit lunastaa kaikki nämä tarjoukset! Yksi vinkki on tehdä yksi viikossa, niin voit odottaa ilmaista kahvia joka viikko! Useimmat tarjoukset ovat vain kertaluonteisia tai rajoitettu yhteen per kotitalous.
Kuinka peruutan tilauksen?

Kun lunastat ilmaisen kahvisi kahvitilauspalvelusta, sinun on peruutettava se määritetyn ajan kuluessa kulujen välttämiseksi.

Tarkista tarjouksen ehdot nähdäksesi kuinka kauan sinun on peruutettava se. Peruutus verkossa tai sähköpostitse on yleensä vaihtoehto.

Ovatko nämä kahvi-ilmaistarjoukset laillisia?

Joo! Kaikki yllä luetellut tarjoukset ovat laillisia, mukaan lukien monet maailmankuuluista kahvimerkeistä. Useimmat pyytävät vain vähän tietoja pyyntösi käsittelemiseksi.

Maksutietoja voidaan vaatia toimitusmaksun maksamiseen tai liittyessäsi tilauspalveluun. Nämä ovat turvallisia, ja sinun on vain peruutettava, kun niitä ei enää tarvita.

Voinko saada ilmaista teetä?

Monet tarjouksista ovat jälleenmyyjiltä, ​​jotka myyvät myös teetä. Jos haluat ilmaista teetä, katso niitä tarjouksia käydessäsi jokaisessa sivustossa.

Suositeltava: 343 Syntymäpäivä Freebies Mega List

Hanki ilmaisia ​​kahvinäytteitä