Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

25 online-työpaikkaa teini-ikäisille

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 25 online-työpaikkaa teini-ikäisille

Koska aika voi olla niin rajallinen teini-iässä, online-työpaikan löytäminen voi olla ainoa aikatauluusi sopiva vaihtoehto.

Online-työskentely ei ole vain joustavaa, vaan saatat myös olla ammattitaitoinen verkkotöihin, koska olet todennäköisesti tyytyväinen tekniikkaan. Löydät mitä tahansa perinteisistä asiakaspalvelutehtävistä tuotteiden myyntiin verkossa.

Teini-ikäisille on paljon online-töitä, joilla he voivat ansaita rahaa, ja alaikäraja voi vaihdella. Tässä on joitain suosituimmista vaihtoehdoista.

Parhaat online-työpaikat teini-ikäisille

Nykyään on paljon enemmän mahdollisuuksia ansaita ylimääräistä rahaa teini-iässä. Voit katsoa tyypillisen osa-aikatyön ulkopuolelle McDonald’sissa tai leikata nurmikot.

Verkon ja loputtomien sovellusten valikoiman ansiosta teini-ikäisille on tarjolla monia verkkotöitä. Tässä on joitain suosituimmista valinnoista.

1. Ole asiakaspalveluedustajaedustava

Asiakaspalveluedustajana toimiminen tarjoaa perinteisen työn verkkoympäristössä. Tunnetut yritykset palkkaavat säännöllisesti asiakaspalveluedustajia. Edustajat työskentelevät auttaakseen asiakkaita, jotka soittavat asiakaspalveluun.

Et kuitenkaan työskentele tiili-ja laastirakennuksessa. Sen sijaan voit toimia asiakaspalvelun edustajana suoraan omasta kodistasi. Tarvitset vain tietokoneen, Internet-palvelun ja kuulokkeet.

Jotkut yritykset tunnustavat, että siellä on monia vastuullisia lukioikäisiä teini-ikäisiä. Tästä syystä heidän alaikärajansa voi olla jopa kuusitoista.

2. Täytä online-kyselyt

Survey Junkie on kyselysivusto, joka maksaa nuorille mielipiteensä jakamisesta. Teini-ikäisenä voit rekisteröityä ilmaiseksi.

Aloitat täyttämällä profiilin, joka kertoo kaiken sinusta. Kuten muutkin kyselysivustot, tämä pyytää sinua kertomaan kiinnostuksen kohteistasi, ostotottumuksistasi jne.

Survey Junkie käyttää profiiliasi yhdistääkseen sinut yritysten kanssa. Ne auttavat yrityksiä, jotka haluavat tutkia ihmisiä, joilla on samanlaisia ​​kiinnostuksen kohteita kuin sinun.

Kun täytät online-kyselyt, voit saada maksun seuraavien kautta:

Täytä kyselyt milloin tahansa ja missä tahansa useimmilla laitteilla.

3. Testaa tuotteet

Oletko kiinnostunut testaamaan tuotteita ja saamaan siitä maksua? No nyt voit. Yritykset haluavat saada palautetta tuotteistaan ​​ja ovat valmiita maksamaan.

Yksi yritys, joka tekee tämän, on tuoteraporttikortti. Sen lisäksi, että maksat sinulle tuotteiden testaamisesta, he tarjoavat kyselyitä saadaksesi mielipiteesi eri tuotteista. Sinun on oltava 16-vuotias saadaksesi kelpoisuuden.

Tuoteraporttikortti on hyvä tapa ansaita ylimääräistä rahaa teini-iässä, ja sen Trustpilot-pistemäärä on 4,4/5.

Tässä on muita vaihtoehtoja ansaita rahaa, jos olet 15-vuotias.

4. Myy käsintehtyjä tuotteita

Etsy on loistava sivusto, jonka avulla voit ansaita rahaa myymällä tekemiäsi asioita.

Piirrätkö upeita kuvia eri koiraroduista? Osaatko neuloa? Oletko hyvä puuseppä? Onko sinulla taito tehdä trendikkäitä tai ainutlaatuisia koruja? Oletko hyvä luomaan hääkutsuja?

Oli lahjakkuutesi mikä tahansa, voit valmistaa esineesi ja myydä sen Etsyssä. Ihmiset katsovat tuotteesi, ostavat sen ja maksavat sinulle PayPalin kautta. Lähetät tuotteen turvallisesti heidän sinulle antamaan osoitteeseen.

Aiheeseen liittyvä: 4 parasta tapaa ansaita rahaa myymällä Etsyssä

5. Saat palkkaa Internetistä etsimisestä

Swagbucks maksaa teini-ikäisille siitä, että he tekevät monia asioita, joita he tekevät joka tapauksessa, ja antaa sinulle 10 dollaria rekisteröitymisbonuksena!

Toisin kuin muut teini-ikäisten verkkotyöt, voit ansaita online-tuloja tekemällä useita toimintoja.

Tässä on joitain tapoja ansaita:

Ansaitse palkkaa Internetistä etsimisestä. Swagbucksilla ansaitset pisteitä tekemällä näitä yksinkertaisia ​​verkkotehtäviä. Sinun on oltava vähintään 13-vuotias aloittaaksesi.

Kun olet ansainnut tietyn määrän pisteitä, voit lunastaa ne. Tämän jälkeen voit lunastaa ja saada lahjakortteja suosikkiliikkeihisi.

Jokainen Swagbucksilla ansaitsemasi 100 pistettä on yhden dollarin arvoinen. Kun saat jopa 500 pistettä, voit lunastaa pisteesi 5 dollarin lahjakorteilla tai käteisellä. Tai jatka pelaamista ja ansaitsemista.

6. Myy oppikirjoja

BookScouter auttaa ihmisiä myymään oppikirjoja ja muita käytettyjä kirjoja. He työskentelevät saadakseen sinulle eniten rahaa kirjoistasi.

Miten? Vertaamalla takaisinostotarjouksia yli 35 kirjojen takaisinostotoimittajalta. Ja voit tehdä tämän yhdellä haulla.

Teini-ikäisenä sinulla saattaa olla muutamia oppikirjoja koulusta. Jos ei, voit löytää joitain paikallisesta autotallimyynnistä.

Jos asut lähellä yliopistokampusta, saatat löytää paljon myytävänä. Voit myös tutustua paikallisiin käytettyihin liikkeisiin.

Osta kirjat ja myy ne uudelleen korkeimpaan hintaan. Käytä BookScouteria auttaaksesi sinua löytämään parhaiten maksavan myyjän.

7. Design T-paidat

Teini-ikäinen tyttäreni on ansainnut ylimääräistä rahaa myymällä malleja sivuston kautta CafePress.

Hän on myynyt mallejaan nyt yli kaksi vuotta. Lisäksi hänellä on myynnissä muutamia esineitä, jotka sisältävät suosittuja lauseita kuvien sijaan.

Tämä on yksi niistä teini-ikäisten verkkotöistä, joissa prosessi on erittäin helppoa. Ensin luot tilin, joka on ilmainen. Piirrä seuraavaksi malli, jonka uskot myyvän. Lataa se sitten CafePress-tilillesi.

CafePress ja vastaavat sivustot tarjoavat näitä malleja myyntiin eri tuotteissa. Ja sinun tarvitsee vain olla vähintään 13-vuotias aloittaaksesi.

Tässä on joitain tuotteita, joita he myyvät mittatilaustyönä:

  • T-paidat
  • Puserot
  • Kannettavan tietokoneen kannet
  • Kahvimukit
  • Kantalaukut
  • Tyynyt

Kun asiakas ostaa tuotteen, jossa on suunnittelusi, ansaitset rahaa. Yritys maksaa sinulle palkkion myyntisumman perusteella. He lähettävät sinulle rahat PayPal-talletuksen kautta.

🔥 Empfohlen:  Runway ML – AI Video Maker 2023 -katsaus

8. Tarjoa palveluita 5 dollarilla

Fiverr-verkkosivusto on suosittu sivusto, josta voit löytää online-töitä 5 dollaria maksaville teini-ikäisille. Ja monet työpaikat maksavat sinulle enemmän.

Aloitat luomalla Fiverr-profiilisi. Käytä sitä palveluluettelosi ja kykyjesi jakamiseen. Henkilöt, jotka tarvitsevat apua osaamisalueellasi, voivat tarkastella profiiliasi.

Teini-iässä voit tarjota taide-, kirjoitus- ja pelitaitosi. Tai voit tarjota mitä tahansa muuta palvelua myyntiin Fiverr-profiilissasi. Muista myös jakaa kustakin palvelusta veloittamasi hinta.

On olemassa tapoja päättää, kuinka paljon palveluistasi veloitetaan. Jotkut jäsenet perustavat hintansa sen mukaan, kuinka kauan tehtävän suorittaminen kestää.

Oletetaan esimerkiksi, että kykysi on luoda runo. Jos voit tehdä sen kahdessakymmenessä minuutissa tai vähemmän, 5 dollaria on hyvä veloitushinta.

9. Ryhdy freelancerina

UpWork on sivusto, joka tarjoaa yrityksille yhteyksiä. Ne yhdistävät freelance-palveluita tarjoavat ihmiset asiakkaisiin. Tämä voi olla jännittävin verkkotyö, koska siinä on loputtomat mahdollisuudet.

“Freelancing” tarkoittaa, että et työskentele yritykselle tarjoaessasi taitojasi. Sen sijaan työskentelet itsellesi ja johdat yritystäsi itse.

Upworkin jäseniltä freelance-apua etsivät ihmiset ja yritykset voivat haluta palveluita useilta alueilta.

He saattavat haluta apua verkkosivuston koodaamiseen. Tai he tarvitsevat jonkun luomaan logon. Ehkä he tarvitsevat freelance-videoeditoreja. Sinut voitaisiin jopa palkata oikolukemaan yrityksen käsikirja.

Tai voit kirjoittaa artikkeleita heidän verkkosivustolleen. Jotkut yritykset haluavat apua yrityksensä sosiaalisen median markkinoinnissa. Jos sinulla on taitoja jollakin niistä monista aloista, joilla he tarjoavat apua, tutustu sivustoon.

Heidän verkkosivuillaan näkyvät heidän tarjoamansa työalueet. Rekisteröidy vapaaksi freelancerina ja ala ansaita rahaa. Lisäksi jos etsit osa-aikatyötä, tämä on loistava tapa aloittaa.

10. Myy tuotteita verkossa

Työskentelemällä kanssa eBay, voit ansaita ylimääräistä rahaa useilla tavoilla. eBay keskittyy myymään asioita muille.

Mitä sinulla on, mitä voit myydä? Luotko alkuperäisiä taideteoksia? Voit lähettää kuvia taideteoksesta ja myydä ne eBayssa.

Onko sinulla taito löytää hyviä tarjouksia autotallimyynnistä? Etsi tuotteita, joita voit ostaa ja myydä eBayssa korkeammalla hinnalla. Lasten vaatteet ja lelut ovat yleensä hyviä myyjiä eBayssa. Joten tee ajantasaiset käytetyt oppikirjat.

Vai onko sinulla vaatteita, asusteita, pelejä tai leluja, joita et enää käytä? Ovatko tavarat hyvin huollettuja ja hyvässä kunnossa? Jos näin on, voit myydä ne uudelleen eBayssa.

eBayssa on kaksi tapaa myydä asioita. Voit valita tietyn hinnan, jonka haluat saada tuotteesta.

Tai voit laittaa sen myyntiin huutokauppakohteena. “Huutokauppa”-vaihtoehdolla voit valita, kuinka kauan haluat huutokaupan kestävän. Ja sinä valitset, mikä on aloitushinta.

Aiheeseen liittyvä: 14 tapaa ansaita rahaa myymällä eBayssa

11. Ryhdy ohjaajaksi

Oletko hyvä tietyissä kouluaineissa? Nautitko muiden auttamisesta oppimaan? Jos näin on, on yrityksiä, jotka palkkaavat online-ohjaajia. Verkkotutorointityöt on tarkoitettu 15-16-vuotiaille nuorille.

SameSpeak palkkaa teini-ikäisiä opettamaan englantia. Sinulla on oltava englanti äidinkielenään voidaksesi työskennellä siellä. Syynä on se, että autat muita oppimaan puhumaan luonnollista englantia.

Tutorit SameSpeakilla ansaitse 10 dollaria jokaiselta puolitunnilta. He tarjoavat englanninkielistä keskustelua ihmisille, jotka yrittävät oppia puhumaan englantia.

Jotkut opiskelijat aloittavat kielen alusta. Toiset haluavat oppia puhumaan englantia selkeämmin ja luonnollisemmin.

Yritys tarjoaa myös valmennusmateriaaleja ja keskusteluja. Ja he jakavat selkeät ohjeet oppituntien pitämiseen. Tämä auttaa sinua tietämään, mitä sanoa ja miten auttaa opiskelijaa.

12. Ryhdy äänitaiteilijaksi

Oletko koskaan haaveillut olevasi näkymätön ääni mainoksen tai sarjakuvan takana? Jos näin on, teini-ikäisille on tarjolla laillista työtä puheentoistoalalla.

Voice-over-ammattilaiset “vuokraavat” äänensä. He lukevat tekstin, jonka kuulet TV-mainoksissa, animaatioelokuvissa ja radiomainoksissa. Tai muissa paikoissa, joissa pitää kuulla miellyttäviä tai ainutlaatuisia ääniä.

Luuletko, että haluaisit ansaita rahaa työskennellä äänitoistoalalla? Tarkista sitten Hanki veto Voiceoverissa kirjoittanut Carrie Olsen, joka jakaa käytännön neuvoja äänitaiteilijan uran aloittamiseen.

Äänitaiteilijana saatat tarvita vanhempiesi hyväksynnän ja allekirjoituksia joihinkin töihin, koska he saattavat edellyttää laillisen sopimuksen allekirjoittamista. Kuka tiesi, että voit saada maksun pelkällä äänelläsi.

Aiheeseen liittyvä: 15 parasta kesätyötä teini-ikäisille

13. Tee YouTube-videoita

Tiesitkö, että jotkut katsomasi YouTube-videoiden ihmiset tienaavat rahaa? YouTube maksaa heille aina, kun ihmiset katsovat heidän videoitaan. Ihmiset tekevät YouTube-videoita monista eri aiheista.

Jotkut ihmiset jakavat videoita typeristä asioista, joita heidän lapsensa tai lemmikkinsä tekevät. Toiset ihmiset tekevät videoita, jotka näyttävät ihmisille kuinka tehdä tai korjata jotain. Ja muut videot näyttävät ihmisille kuinka pelata videopelejä.

Jos teet videon, joka noudattaa YouTuben ohjeita, voit saada oikeaa rahaa, kun ihmiset katsovat videosi.

Teinit voivat ansaita rahaa YouTubessa sallimalla mainosten sijoittamisen luomiinsa videoihin. Tai suosimalla tuotteita, joita he tai muut ihmiset myyvät videossaan.

🔥 Empfohlen:  20 parasta maksullista online-kyselyä teini-ikäisille vuonna 2023

Katso tarkat ohjeet YouTube-sivustolta. He näyttävät sinulle, kuinka voit ansaita rahaa luomillasi YouTube-videoilla.

14. Tarkista puhelut

Oletko koskaan soittanut yritykseen ja saanut nauhoitettua viestiä? Yksi, kuten “Tämä puhelu voidaan tallentaa laatusyistä.”

Nämä puhelut tarkistetaan yritysten osalta. Yksi arvioinnin tekevistä yrityksistä on nimeltään Humanatic.

Humanaattista palkkaa teini-ikäisiä antamaan palautetta kuuntelemistasi puheluista. Yritys voi sitten käyttää palautettasi palveluidensa parantamiseen.

Jos olet kirjautunut yritykseen ja suoritat tarkistuksen, Humanatic maksaa sinulle. He sijoittavat rahaa PayPal-tilillesi jokaisesta arvostelusta. Lunastus pankkitilillesi ei ole mahdollista.

Humanaticilla voit valita työtunnit. Voit kirjautua sisään ja ulos milloin haluat.

15. Tarkista musiikki

Slice the Pie on tunnettu verkkosivusto, joka maksaa teini-ikäisille heidän mielipiteestään. Voit jakaa ajatuksesi musiikista ja muista asioista.

Oletetaan esimerkiksi, että arvostelet musiikkia. Kuuntelet lyhyen pätkän musiikista. Sitten jätät mielipiteesi kappaleesta Slice the Pie -verkkosivustolle.

Jokainen arvostelu ansaitsee vain muutaman sentin. Jotkut ihmiset sanovat ansaitsevansa viidestä kahteen senttiin arvostelusta.

Se ei ehkä vaikuta paljolta. Leikkeiden kuunteleminen ja arvostelusta poistuminen kestää kuitenkin vain minuutin tai kaksi.

Kun olet ansainnut vähintään 10 dollarin tulot, Slice the Pie maksaa sinulle. Saat talletuksen PayPal-tilillesi. Sivusto ei tarjoa pankkitilimaksuja.

Haluatko saada palkkaa musiikin kuuntelusta? Jos näin on, tämä voi olla hyvä tapa ansaita rahaa verkossa laillisesti.

16. Aloita blogi

Onko sinulla jotain sanottavaa? Haluatko jakaa tietosi ihmisten kanssa Internetissä?

Mikset aloittaisi blogia? Voit käyttää blogia ansaitaksesi rahaa mainonnan ja kumppanilinkkien avulla.

Voit saada blogin toimimaan kymmenessä minuutissa tai vähemmän vanhempiesi luvalla. Kasvata sitten lukijakuntaasi ja ala ansaita rahaa verkossa kumppanilinkkien tai blogisi mainosten kautta.

Huomaa, että rahan ansaitseminen blogilla ei tapahdu nopeasti. Kestää aikaa, ennen kuin saat lukijoita ja luot yhteisön blogiisi. Ja tämä verkkotyö on kilpailullinen ala.

YouTubessa on upeita resursseja ja paljon muuta, jotta pääset alkuun.

17. Työskentele virtuaaliassistenttina

Virtuaaliset avustajat auttavat bloggaajia ja yritysten omistajia pysymään järjestyksessä. He myös suorittavat tehtäviä bloggaajille ja yritysten omistajille.

Voit esimerkiksi auttaa yrityksen omistajaa hallitsemaan aikatauluaan. Tai voit vastata sähköposteihin heidän puolestaan.

Virtuaaliassistenttina työskentelevien ihmisten on oltava organisoituja ja ahkeria. Niiden on myös oltava luotettavia.

Lue lisää virtuaaliassistentiksi tulemisesta verkkokurssilla. Sitten jos päätät, että haluat, mainosta palveluitasi sivustoilla, kuten Fiverr.

Virtuaaliassistentiksi ryhtyminen on loistava työ ihmisille, jotka etsivät osa-aikaista tai kokopäiväistä työtä.

18. Työskentele sosiaalisen median johtajana

Sosiaalisen median johtajat toimivat samalla tavalla kuin virtuaaliassistentit. Erona on, että keskitytään yksinomaan bloggaajien ja yritysten omistajien sosiaalisen median tilien hallintaan.

Sosiaalisen median johtajana olisit vastuussa yritystä tai blogia koskevien tietojen julkaisemisesta yrityksen sosiaalisen median sivustoille.

Tässä työssä menestyminen edellyttää hyvää tietämystä siitä, miten sosiaalinen media toimii. Jos et, voit harkita verkkokursseja oppiaksesi perusasiat.

Alaikäraja voi vaihdella käyttämäsi sivuston mukaan. Löydät töitä Fiverristä (13 ja sitä vanhemmat) tai Upworkista (18 ja sitä vanhemmat) tällä alalla.

19. Myy tavarasi

Jos olet kuten useimmat teini-ikäiset, sinulla on kaapit ja laatikot täynnä tavaroita, joita et enää tarvitse tai halua. Mikset ansaitse rahaa myymällä?

Voit julkaista tuotteesi myytävänä sosiaalisessa mediassa, kuten Facebook Marketplacessa. Tai voit käyttää online-kauppapaikkaa, kuten Craigslist. Saat sitten palkkaa.

Muista noudattaa turvallisuusohjeita äläkä koskaan mene yksin tapaamaan jotakuta myymään tavaroitasi. Tapaa julkisella paikalla, tuo vanhempi tai muu aikuinen mukaasi ja kerro jollekin, minne olet menossa.

20. Ryhdy Flipperiksi

Toinen tapa ansaita rahaa myymällä tavaraa on kääntää autotallimyynnistä tai verkosta löytämiäsi tuotteita. Voit selata Craigslistin “ilmaista” -osiota tai löytää todella hyviä tarjouksia ostaaksesi tavaroita, joiden tiedät voivasi myydä enemmän.

Nyt tarvitaan jonkin verran tietoa siitä, mitä asioita myydään, jotta hänestä tulee menestyvä räpylä.

Tietenkin on parasta saada ilmaisia ​​tuotteita, joita voit myydä, mutta vaikka ostaisit jotain halvalla ja myyt sen edelleen hyvällä voitolla, voit ansaita vakavasti rahaa.

Muista, että vanhempasi auttavat sinua, kun olet tekemisissä ostajien kanssa.

21. Rekisteröidy suoramyyntiyritykseen

Jos todella pidät myynnistä ja olet intohimoinen tietystä tuotelinjasta tai brändistä, voit ehkä rekisteröityä suoramyyntiyritykseen. Yrityksestä riippuen alaikäraja voi olla jopa 11 vuotta.

Myynnin parissa työskenteleminen tarkoittaa, että joudut käyttämään paljon aikaa tuotteidesi mainostamiseen. Se ei ole helppoa työtä, mutta jos menestyt, voit ansaita paljon rahaa. Tässä on yksi suoramyyntiyritys, joka palkkaa teini-ikäisiä:

Origami pöllökorut: Alaikäraja on 11 vuotta ja ylöspäin Origami Owelettesin kautta

Tarkista muilta yrityksiltä, ​​antavatko he sinun tulla suoramyyjäksi. Huomaa, että useimmat suoramyyntiyritykset edellyttävät, että teet vähintään pienen investoinnin tuotteisiinsa tullaksesi myyntiedustajaksi.

🔥 Empfohlen:  16 laillista kotityötä äideille

Toisin sanoen, lue pienellä painettu teksti aikuisen avulla ennen ilmoittautumista.

22. Pelaa pelejä rahasta

Pidätkö pelaamisesta verkossa? Tiesitkö, että on sivustoja, jotka maksavat sinulle pelien pelaamisesta? Tietyt sivustot maksavat sinulle online-pelien pelaamisesta.

Jotkut suosituimmista pelisivustoista, jotka maksavat sinulle pelien pelaamisesta, ovat Swagbucks ja Mistplay.

Useimmilla näistä sivustoista ansaitset pisteitä, jotka voidaan vaihtaa PayPal-käteiseksi tai ilmaislahjakorteiksi.

Aiheeseen liittyvä artikkeli: 23 parasta oikeaa rahaa maksavaa pelisovellusta

23. Tietojen syöttö

Tiedonsyöttö on yksinkertaisesti prosessi, jossa tietoja syötetään tietokoneeseen. Jos sinulla on nopeat ja tarkat kirjoitustaidot, tämä saattaa olla sinulle sopiva verkkotyö.

Palkka ja alaikäraja riippuvat palkattavasta yrityksestä tai henkilöstä. Useimmissa yrityksissä tietojen syöttämisen alaikäraja on 16 tai 18 vuotta.

Jos kuitenkin julkaiset taitosi Fiverrin kaltaiselle sivustolle, saatat löytää työtä, jonka alaikäraja on vähintään 13.

24. Oikoluku

Kuten tiedonsyöttötöissä, myös teini-ikäisille on usein tarjolla oikolukutöitä.

Voit mainostaa oikolukutaitojasi sivustoilla, kuten Fiverr. Tai voit tarkistaa online-työsivustoilta oikolukutöitä jopa 16-vuotiaille nuorille varmistaaksesi, että täytät vähimmäisiän.

Huomaa, että sinun on oltava erittäin yksityiskohtainen ja pystyttävä havaitsemaan virheet menestyäksesi oikolukijana. Voit osallistua verkkokurssille saadaksesi lisätietoja, ennen kuin käytät tätä mahdollisuutta.

25. Ryhdy Instagramin vaikuttajaksi

Tykkäätkö kokeilla uusia tuotteita ja jakaa mielipiteitäsi tuotteista? Jos näin on, saatat löytää työtä vaikuttajana Instagramissa tai muilla sivustoilla.

Nyt tämäntyyppinen online-liiketoiminta ei ole helppoa. Sinun täytyy tehdä paljon arvosteluja tuotteista ja saada paljon seuraajia Instagramissasi tai muulla tililläsi.

Kun seuraajasi kasvaa, brändit maksavat sinulle ilmaisten tuotteiden muodossa. Jos seuraajasi kasvaa tarpeeksi suureksi, he voivat alkaa maksaa sinulle käteisellä. Mitä suurempi seuraajasi, sitä enemmän voit ansaita.

Tämä on yksi monista parhaista online-työpaikoista online-vaikuttajana.

Teini-ikäisten online-töiden nopea vertailu

Yrityksen ansaintapotentiaali
(1-5)*Alin ikä

Uhaul Phone Rep 3 18 vuotias
Kysely Junkie 2 18 vuotias
Swagbucks 2 13-vuotias
Tuoteraporttikortti 2 16 vuotta vanha
Bookscouter 2 18 vuotias
Redbubble 2 13-vuotias
Fiverr 3 13-vuotias
Etsy 3 13-vuotias
eBay 3 18 vuotias
SkimaTalk 2 18 vuotias
Selostus 3 Minkä tahansa
YouTube 3 13-vuotias
Humanaattista 2 17 vuotta vanha
Viipaloi piirakka 2 13-vuotias
mönkijä 3 18 vuotias
Blogger 3 13-vuotias
Virtuaalinen avustaja 4 16 vuotta vanha
Sosiaalisen median johtaja 4 13-vuotias
OfferUp 2 13-vuotias
Räpylä 3 13-vuotias
Origami pöllökorut 2 11 vuotta vanha
Omat pisteet 2 13-vuotias
Mistplay 2 13-vuotias
Tiedon syöttö 4 16 vuotta vanha
Oikolukija 4 13-vuotias
Instagramin vaikuttaja 4 13-vuotias

* . Huomautus: Joissakin töissä saattaa vaatia huoltajan suostumuksen. Tarkista yrityksiltä vähimmäisikävaatimukset.

Usein Kysytyt Kysymykset

Tässä on joitain yleisiä kysymyksiä, jotka liittyvät verkkotyön saamiseen teini-iässä.

Miten saat palkkaa nettityöstä?

Jotkut verkkotyöt maksavat PayPalin, pankkitilin tai lahjakorttien kautta. Jos sinulla ei ole tiliä, vanhempi tai huoltaja voi luoda sinulle huoltajan tilin.

Kuinka vanha sinun tulee olla avataksesi PayPal-tilin?

PayPal-tilin avaamiseksi sinun on oltava vähintään 18-vuotias.

Mikä on nuorin ikä, jonka teini voi aloittaa verkossa työskentelyn?

Fiverrin kaltaiset sivustot sallivat teini-ikäiset jopa 13-vuotiaat, mikä tekee sivustosta yhden parhaista vähimmäisikävaatimuksen suhteen.

Sinun on toimitettava jonkinlainen henkilöllisyystodistus, kuten koulukortti. Tämä osoittaa, että olet henkilö etkä botti.

Kuinka teini voi ansaita rahaa verkossa ilman työtä?

Nykypäivän freelance-markkinoiden ansiosta teini-ikäisten on helppo löytää työpaikkoja ansaitakseen rahaa verkossa ilman perinteistä työtä.

Tehtävien, kuten artikkelin kirjoittaminen, grafiikan suunnittelu, online-kyselyiden täyttäminen ja pelien pelaaminen verkossa, suorittaminen voi olla yksinkertaisia ​​tapoja ansaita.

Yhteenveto

On pari asiaa, jotka sinun tulee muistaa, jos etsit parasta verkkotyötä teininä. Koska joku alle 18-vuotias ansaitsee rahaa, on aika seurata tulojasi.

Toiseksi sinun on asetettava syrjään osa ansaitsemistasi rahoista. Saatat joutua maksamaan tuloveroa. Säästä siis rahaa vuoden lopussa erääntyvien tuloverojen maksamiseen.

Vanhempasi pitäisi pystyä auttamaan sinua määrittämään järjestelmän, jolla voit seurata tulojasi käteisestä lahjakortteihin. He voivat auttaa sinua avaamaan säästötilin säästääksesi myös osan näistä rahoista.

Table of Contents