Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

25 paikkaa kenkien myyntiin verkossa (ja lähellä sinua)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 25 paikkaa kenkien myyntiin verkossa (ja lähellä sinua)

Etsitkö kenkiä myydä? Älä etsi enää.

Jos olet minun kaltainen, sinulla on kenkälaatikko, josta luulit virheellisesti rakastavasi. Olet ehkä rakastanut niitä kaupassa, mutta kun olet saanut ne kotiin, et vain ole käyttänyt niitä niin usein.

Sitä tapahtuu meille kaikille. Itse asiassa olen syyllinen siihen, että minulla on suuri kenkälaatikko, jota en ole käyttänyt yli kuuteen kuukauteen.

Aion lopulta päästä eroon niistä, joten tutkin vanhoja kenkiäni myyntipaikkoja. Minulla ei ollut aavistustakaan kuinka monta löydän!

Toivottavasti löydät kengillesi uuden paikan, kun olet vihdoin valmis eroamaan niistä. Joskus ylimääräinen käteinen on paras tapa aloittaa järjen purkaminen!

Katsotaanpa monia tapoja myydä kenkiä käteisellä.

Missä myydä kenkiäsi lähellä sinua

Yksi helpoimmista tavoista myydä kenkiä käteisellä on ottaa yhteyttä paikallisiin ostajiin. Yleensä paikallinen ostaja voi nopeuttaa prosessia. Mitä nopeammin he ostavat kenkäsi, sitä nopeammin saat kätesi käteen.

Jos myyt jollekin paikallisesti, sinun ei tarvitse huolehtia postiin pääsystä tai toimituskuluista.

Muista olla turvallinen tapaaessasi paikallista ostajaa. Vaikka on hienoa, että he haluavat ostaa kenkäsi, sinun tulee olla varovainen perustaessasi kokouspaikkaa.

Yritä valita päiväsaikaan hyvin valaistu julkinen paikka vaihdon järjestämiseksi. Myös ystävä on hyvä ottaa mukaan.

1. Facebook Marketplace

Sen lisäksi, että se on erittäin suosittu sosiaalisen median alusta, Facebook on laajentanut kapasiteettiaan sisältämään virtuaalisen markkinapaikan. Se on samanlainen kuin Craigslist – lähetät tuotteesi verkkoon ja otat yhteyttä paikallisiin ostajiin.

Kun olet sopinut hinnasta kiinnostuneen ostajan kanssa, voit tavata ja luovuttaa kengät henkilökohtaisesti.

Tämä on erittäin kätevä tapa ottaa yhteyttä paikallisiin ostajiin. Jos olet jo Facebook-käyttäjä, mene vain uutissyötteeseen. Sinun pitäisi löytää linkki Marketplaceen vasemmasta sarakkeesta.

2. 5 mailia

5 mailia on sivusto, jossa ihmiset voivat luetella omassa yhteisössään myytäviä tavaroita. Sivusto ei ole vain kenkiä varten, vaan voit listata kenkäsi 5 Milesillä.

Kenkien listaaminen 5 Milesille on maksullinen, mutta se voi olla sen arvoista, jos löydät ostajan. Kun olet listannut tavarasi, voit ottaa yhteyttä paikallisiin ostajiin.

Hinnasta sovitaan ostajan kanssa. Kun sopimus on tehty, sinun ei tarvitse maksaa 5 Miles -maksuja.

Alusta on saatavilla iOS-laitteille, Android-laitteille ja PC:n kautta.

3. Shpock

Shpock on keskittynyt paikalliseen myyntiin, joten sinulla on mahdollisuus ottaa yhteyttä alueesi ostajaan. Shpockin hieno ominaisuus on, että se ei veloita maksuja.

Voit käyttää alustaa iOS-laitteiden, Android-laitteiden ja heidän verkkosivustonsa kautta.

4. Varage-myynti

Aivan kuten nimestä voi päätellä, tämä sovellus on tarkoitettu käytettäväksi virtuaalisena autotallimyyntinä. Sen avulla voit myydä vanhat kenkäsi helposti jollekin lähistöltäsi.

Varage myynti arvioi jokaisen käyttäjän ennen kuin he saavat ostaa tai myydä mitään. Tämä lisätty suojakerros voi auttaa sinua tuntemaan olosi turvallisemmaksi myydessäsi kenkiäsi tämän alustan kautta.

Alusta on saatavana sekä iOS- että Android-sovelluksena.

5. Tarjous

OfferUp on toinen alusta, joka on samanlainen kuin Craigslist. Voit ostaa tai myydä mitä tahansa paikallisesti OfferUpin kautta, mukaan lukien kengät.

Se on ilmainen palvelu, joten sinun ei tarvitse maksaa kenkien listaamisesta. Lisäksi OfferUP ei ota provisiota myynnistäsi. Joten kaikki rahat ovat sinun!

Lisäksi voit nyt myydä kenkiä verkossa ja lähettää ne suoraan asiakkaalle.

Löydät sovelluksen Apple App Storesta ja Google Play -kaupasta.

Lisätietoja: OfferUp-arvostelu: Kannattaako tavarasi myydä?

6. Craigslist

Olemme maininneet monia alustoja, jotka ovat “kuten Craigslist”, mutta itse Craigslist on toinen paikka myydä vanhoja kenkiäsi paikallisesti.

Listaa kengät vain alueesi Craigslist-verkkosivustolla “clothes+ acc” (“acc” tarkoittaa “tarvikkeita”) -vaihtoehtoa.

Se on ilmainen alusta käytettäväksi. Yrityksellä on sovellus, mutta monet ihmiset käyttävät vain tämän alustan verkkosivustoversiota.

7. Buffalo Exchange

Jos sinulla on a Buffalo Exchange -myymälä alueellasi, se voi olla loistava tapa saada rahaa kenkiisi nopeasti. Yritys ostaa ja myy vaatteita ja asusteita kautta myymälöissä 21 osavaltiossajoten he saattavat olla valmiita ostamaan kenkäsi.

Kun olet löytänyt paikan, sinun tulee soittaa eteenpäin. Jotkut kaupat eivät ehkä ole kiinnostuneita ostamaan kenkiä tällä hetkellä. Se riippuu vain alueen kysynnästä.

Jos päätät myydä kenkäsi täällä, muista ottaa mukaan virallinen henkilöllisyystodistus. Kaupan on nähtävä se, ennen kuin he ostavat kenkäsi sinulta.

🔥 Empfohlen:  26 inspiroivaa esitystä yrityksesi kasvattamisesta verkossa

8. Platonin vaatekaappi

Platonin vaatekaappi on toinen käytettyjen vaatteiden ketju, joka ostaa muotia nuorille. Yleensä he etsivät vaatteita, joiden pitäisi kuulua teini-ikäiselle tai jollekin 20-vuotiaalle.

Kauppa myy myös asusteita, kuten kenkiä, mikä tarkoittaa, että he saattavat olla valmiita ostamaan hellävaraisesti käytetyt kenkäsi.

Platon’s Closet ostaa laajan valikoiman jalkineita, kunhan ne ovat jossain määrin muodissa.

Myynti Platon’s Closetille on hyvin yksinkertainen. Sinun tarvitsee vain löytää kauppa, tuoda kengät etutaskiin ja joku arvioi tavarasi. Työntekijä antaa sinulle tarjouksen useiden tekijöiden perusteella.

Jos päätät hyväksyä tarjouksen, voit ottaa käteistä paikan päällä. Jos hylkäät tarjouksen, voit kävellä ulos kaupasta kenkisi kanssa.

9. Uptown Cheapskate

Uptown Cheapskate on yritys, jolla on 70 toimipistettä eri puolilla maata. Liikkeet myyvät tasokkaita vaatteita ja asusteita, joten jos tämä kuvaus sopii kenkiisi, tämä voi olla hyvä paikka myydä.

Toisin kuin tavaraliike, voit saada maksun heti. Vie vain kenkäsi Uptown Cheapskate -paikkaan. Työntekijä arvioi kenkäsi ja päättää, haluavatko he ostaa kenkäsi. Kun he tekevät sinulle tarjouksen, voit ottaa käteistä paikan päällä.

10. Crossroads-kauppa

Crossroads-kauppa on toinen käytetty muotiketju, joka voi ostaa kenkäsi.

Voit viedä kengät läheiseen kauppaan myytäväksi. Kun he tarjoavat sinulle tarjouksen, muista, että sinulla on kaksi vaihtoehtoa.

Jos otat kaupasta luottoa, saat 50 % siitä, mihin Crossroad Trading aikoo myydä kenkäsi. Jos kuitenkin valitset käteisen, saat vain 33 % suunnitellusta myyntihinnasta.

11. Muut paikalliset lähetys- ja säästökaupat

Monet tavaraliikkeet ja käytettyjä kenkiä ovat valmiita ostamaan. Joskus paikallinen kauppa antaa sinulle paremman hinnan kuin ketju.

Tutustu paikallisiin säästö- ja tavaraliikkeisiin alueellasi. Monilla heistä on osto-ohjelmia, jotka ostavat kenkäsi.

Kenkien myyntipaikat verkossa

Joskus et vain halua olla tekemisissä toisen ihmisen näkemisen kanssa. Hyvä uutinen on, että voit löytää ostajan kengillesi täysin virtuaalisesti. Haittapuolena on, että joudut käsittelemään toimituskuluja ja muita postiin pääsyn vaivoja.

Onneksi elämme modernissa maailmassa, joka tarjoaa meille erilaisia ​​tapoja myydä tavaramme, myös kenkiä. Sinulla on monia vaihtoehtoja myydä kenkiäsi verkossa, joten sinun kannattaa tutustua muutamaan eri kenkiin saadaksesi parhaan hinnan.

12. Dealo

Dealo on alusta, joka näyttää yhdistävän elementtejä Craigslistista ja eBaysta. Voit listata kenkäsi ilmaiseksi. Kun tuote on listattu, voit myydä sen paikallisesti, kansallisesti tai kansainvälisesti.

Yritys tarjoaa varmennetun toimituksen, joten valinta on sinun.

Paikallinen myynti saattaa olla yksinkertaisempaa, mutta joskus ostajajoukon laajentaminen varmistaa, että ostaja löytyy.

Voit käyttää Dealo-alustaa iOS- ja Android-sovellusten tai heidän verkkosivustonsa kautta.

13. eBay

eBay on yksi parhaista paikoista myydä kenkiä verkossa. Alusta on erittäin suosittu, joten sinulla saattaa olla paremmat mahdollisuudet löytää ostaja kuin pienemmällä sivustolla.

Valitettavasti joudut myös maksamaan maksuja eBaylle. Sivusto veloittaa ennakkomaksun joistakin listauksista, ja he ottavat 10 %:n palkkion, kun kenkäsi myydään.

Voit käyttää alustaa heidän iOS-sovelluksensa, Android-sovelluksensa tai heidän verkkosivustonsa kautta.

Aiheeseen liittyvä artikkeli: 14 tapaa ansaita rahaa myymällä eBayssa

14. Mercarci

Mercari on sovellus, jossa voit myydä erilaisia ​​tuotteita, mukaan lukien kenkien myyminen verkossa.

Kenkien listaamisen pitäisi olla hyvin yksinkertainen prosessi. Lataa vain kuva niistä ja lisää kuvaus.

Tuotteen lähettämisestä Mercarciin ei peritä maksua. Kuitenkin, kaikista myyntitapahtumista peritään 10 %:n maksu. Sinun on maksettava 2 dollarin maksu suorista talletuspyynnöistä, jotka ovat alle 10 dollaria.

Voit käyttää Mercarcia iOS-sovelluksen, Android-sovelluksen tai Mercarcin verkkosivuston kautta.

Lisätietoja: Mercarin arvostelu

15. RealReal

Todellista on verkkosivusto, joka keskittyy luksusmuotiin. Se on loistava paikka myydä huippuluokan vaatteita, design-kenkiä ja muita asusteita.

Suurin osa tämän sivuston tuotteista on korkealaatuisilta tuotemerkeiltä. Joten jos sinulla on kaapissasi kalliita kenkiä, tämä on loistava paikka myydä ne.

Kengän luettelointiprosessi on yksinkertainen. Ensin sinun on lähetettävä kohteesi The RealRealille. Yritys varmistaa, että kenkäsi ovat aitoja (suunnittelijamerkkien väärennöksiä ei sallita). Kun he ovat päättäneet, että kengät ovat todella suunnittelijakenkiä, he listaavat kenkäsi.

Kengillesi ei peritä listausmaksuja, mutta palkkio on erittäin korkea. Listauksestasi riippuen palkkio voi olla missä tahansa 15–45%.

Siitä huolimatta, jos The RealReal auttaa sinua löytämään oikean ostajan, komissio voi olla sen arvoinen. The RealRealin asiakaskunta etsii huippuluokan kenkiä, joten on mahdollista, että oikeat ostajat näkevät kenkäsi.

🔥 Empfohlen:  28 täydellisesti optimoitua ponnahdusikkunamallia & Ladattava lähde

Voit käyttää The RealReal-alustaa iOS- ja Android-sovellusten tai RealReal-verkkosivuston kautta.

16. Kixify

Kixify on täydellinen paikka myydä lenkkarit. Sivusto on yksi suurimmista saatavilla olevista tennarien kauppapaikoista. Sivuston kengät vaihtelevat järkevistä kävelykengistä korkealuokkaisiin Air Jordaneihin.

Kengkäsi listaaminen Kixifyssa on ilmaista. Kuitenkin, Kixify ottaa 8 %:n palkkion kun kenkäsi myyvät. Se voi tuntua jyrkältä, mutta se on halvempaa kuin jotkut muut sivustot, kuten eBay tai The RealReal charge.

Jotta voit käyttää Kixifya, sinulla on oltava PayPal-tili. Ansaita rahaa lähetetään sinulle PayPalin kautta.

Voit myydä kenkiä Kixify iOS- ja Android-sovellusten kautta tai heidän verkkosivuillaan.

17. Poshmark

Poshmarkista on tullut yksi suosituimmista paikoista myydä vaatteita, kenkiä ja muita asusteita verkossa.

Poshmarkin painopiste on muotituotteissa, mutta toisin kuin jotkut muut muotipainotteiset alustat, se hyväksyy kengät, joissa ei ole suunnittelijamerkkiä. Monilla meistä on tavallisia merkkejä kaapissamme, ja jos olet yksi heistä, tämä voi olla loistava paikka aloittaa kenkien myyminen.

Kenkien listaamisesta Poshmarkiin ei peritä maksua, ja Poshmark hoitaa myös toimituksen ilmaiseksi. Voit jopa määrittää myyntihinnan. Kun kauppa on suoritettu, Poshmark lähettää sinulle ennakkoon maksetun lähetystarran, jonka avulla voit lähettää kengät ostajalle.

Joudut kuitenkin maksamaan jyrkän palkkion myynnistä. Kaikista alle 15 dollarin myynnistä veloitetaan 2,95 dollarin maksu. Kaikista yli 15 dollarin myynnistä peritään 20 %:n maksu.

Listaaksesi kenkäsi Poshmarkissa käyttämällä heidän iOS-sovellusta, Android-sovellusta tai verkkosivustoa.

18. Grailoitu

Kaverit, tämä on juuri sinulle! Grailoitu on erikoistunut huippuluokan miesten vaatteisiin ja muotiin. Voit myydä vanhat kenkäsi täällä, mutta niiden tulee olla hyvässä kunnossa.

Kun olet listannut kengät sivustolle, sinun tarvitsee vain odottaa ostajan tekemää tarjous. Jos saat useita tarjouksia, voit hyväksyä ne kaikki. Ostaja, joka maksaa ensin, saa kengät.

Ennen kuin lisäät kengät luetteloon, muista sisällyttää toimituskulut. Kun olet tehnyt myynnin, Grailed ottaa 6 %:n palkkion. Saadaksesi rahasi, sinulla on oltava PayPal-tili.

Ennen kuin aloitat, sinun on liitettävä sivuston jäsen, jonka voit tehdä ilmaiseksi.

19. Sankaritar

Sankaritar sen omistavat samat ihmiset, jotka omistavat Grailedin, ja sen on tarkoitus olla Grailedin naisten versio. Siinä on täsmälleen samat asetukset kuin Grailedissä, mutta luetteloiden on oltava naisille. Kenkien tulee olla huippuluokan merkkituotteita.

Kuten Grailedin kanssa, sinun on luotava jäsentili ennen kuin voit aloittaa kenkien myynnin täällä. Voit tehdä sen ilmaiseksi.

20. Depop

Depop on käytettyjen miesten ja naisten muoti- ja asusteiden online-kauppapaikka. Sivuston mukaan se palvelee luovaa yhteisöä.

Jos haluat luetella kenkisi, niiden on oltava hyvässä kunnossa. Kengät on ilmaista luetella, mutta Depop ottaa 10 % palkkion kun kengät myydään. Tietyissä tapauksissa yritys ottaa vielä suuremman prosenttiosuuden.

Myynnin jälkeen joudut maksamaan kaikki toimituskulut itse. Lisäksi, jos ostaja haluaa palauttaa kengät, olet vastuussa tapahtumasta.

Yritys maksaa PayPalin kautta.

21. Kaupat

Tradesy on toinen online-kauppapaikka, joka on erikoistunut design-tuotteisiin.

Kenkien myyntiprosessi on yksinkertainen. Voit listata tuotteesi ilmaiseksi verkkosivustolla. Kun myynti tapahtuu, Tradesy toimittaa sinulle ennakkoon maksetun lähetyslaatikon ja ennalta osoitetun tarran.

Tradesy ottaa palkkion kaikista myydyistä tuotteista. Alle 50 dollarin myynnistä veloitetaan 7,50 dollarin maksu. Yli 50 dollarin myynnistä veloitetaan 19,8 % myyntihinnasta. Voit noutaa rahasi PayPalin, pankkikortin tai ACH-siirron kautta.

Voit käyttää Tradesyta heidän iOS- ja Android-sovellustensa kautta tai heidän verkkosivustollaan.

22. Vinted

Vintoitu on toinen vaatteiden ja asusteiden online-markkinapaikka. Sillä on laaja valikoima kenkiä luokissa alustasta Wellington-saappaisiin.

Kenkien luetteloiminen on ilmaista. Voit tehdä sen lähettämällä kuvan, jossa on kuvaus myymistäsi kengistä.

Vinted tarjoaa kengille ennakkoon maksetun lähetystarran, ja se maksaa sinulle luottokortilla tai PayPalin kautta. Huomaa kuitenkin, että Vinted ottaa 19 % välityspalkkion (raja on 5 dollaria).

Aloita kenkien listaus lataamalla iOS- tai Android-sovellus tai vieraile Vinted-sivustolla.

23. thredUP

ThredUpin avulla voit lähettää kengät yritykselle “Clean Out” -pussissa veloituksetta.

Kun kenkäsi ovat siellä, työntekijät päättävät, haluavatko he niitä vai eivät. Jos he päättävät ostaa kengät, sinulle maksetaan jopa 80 % jälleenmyyntiarvosta PayPalin kautta.

Saatat saada maksun heti tai joudut odottamaan kenkien myyntiä. Yksityiskohdat riippuvat kohteista.

Jos thredUP-työntekijät päättävät, etteivät he halua listata kenkiäsi, he lahjoittavat ne ilmaiseksi. Voit myös saada kengät takaisin sinulle, mutta sinun on pakko maksa 12,99 dollarin toimitusmaksu.

🔥 Empfohlen:  Yli 40 rentouttavaa hidastempoista työtä (Ultimate 2023 Guide)

24. ASOS Marketplace

Jos sinulla on yli 15 paria vintage-kenkiä, jotka haluat myydä, tämä saattaa olla paras vaihtoehto. Voit avata sivustolla putiikin ja myydä vintage-kenkiäsi siellä.

Tämän vaihtoehdon vaikein osa on 15 kohteen vähimmäismäärä. Se kuulostaa paljon, mutta saatat huomata, että sinulla on niin monta paria, joista haluat päästä eroon. Voit lukea lisää vaatimuksista osoitteessa ASOS Marketplace -verkkosivusto.

Mikä määrittää kenkien arvon?

Ennen kuin myyt kenkiä käteisellä, sinun tulee tietää, mikä määrittää arvon. Tämä varmistaa, että kysyt oikean hinnan ja myyt ne nopeasti.

Brändi

Kuten vaatteet, tietyt merkit myyvät enemmän rahaa kuin toiset. Nopea verkkohaku tai sosiaalisen median haku kertoo, mitkä tuotemerkit ovat nousussa. Voit myös tarkistaa, kuinka paljon muut myyvät kenkiä käteisellä saadaksesi selville, kuinka suosittu tuotemerkki on.

Mitä suositumpi tuotemerkki, sitä korkeampi arvo.

Jos saisit käsiisi rajoitetun erän tai vaikeasti löydettäviä kenkiä, saat niistä todennäköisesti vielä enemmän. Usein rajoitetun erän kengät myydään enemmän kuin niiden arvo on, koska ihmiset haluavat niitä niin kovasti.

Kunto

Käyttämättömät kengät ovat arvokkaampia kuin usein käyttämäsi kengät. Jos ostit kenkäparin etkä ole koskaan käyttänyt niitä, voit myydä ne uutena ja saada korkeimman hinnan.

Jos kuitenkin käytät niitä, se ei tarkoita, että et saisi hyvää hintaa, mutta etsi liiallisen kulumisen merkkejä, koska ne alentavat arvoa.

Näitä tekijöitä ovat:

  • Reikiä
  • Tahrat
  • Naarmujälkiä
  • Kuluneet pohjat

Tarjonta ja kysyntä

Pandemian jälkeen tarjonta ei ole ollut niin liiallista kuin ennen. Joten jos sinulla on kenkiä, joita kaikki yrittävät saada käsiinsä, mutta missään kaupassa ei ole varastossa, saat todennäköisesti enemmän kuin niiden arvo on, kun myyt niitä.

Vinkkejä kenkien myyntiin

Joten miten ansaitset eniten rahaa myymällä kenkiä? Tässä ovat parhaat vinkit, jotka auttoivat minua tienaamaan eniten.

Puhdista ja kiillota kengät

Tee kengistä parhaimman näköisiä. Jos käytit niitä, puhdista ne poistamalla lika tai naarmuja. Saat ne näyttämään aivan uusilta, ja ne myyvät paljon nopeammin kuin jos ne näyttävät siltä, ​​että olisit juuri käyttänyt niitä ja heittänyt ne verkkoon myydäksesi ne.

Ota houkuttelevia valokuvia

Ota kuvia hyvässä valaistuksessa ja useista kulmista. Anna ostajien tuntea näkevänsä heidät henkilökohtaisesti, koska kuvasi ovat niin hyviä. Käytä kiinteää taustaa, luonnollista auringonvaloa tai rengasvaloa esitelläksesi kenkiä.

Hinta kilpailukykyinen

Tarkista, mistä muut myyvät kenkiään ja hinnoittele omasi sen mukaan. Jos sinulla on esimerkiksi pari, jota ei ole koskaan käytetty, saatat myydä ne hieman kalliimmalla kuin käytetyn parin. Joten tee tutkimusta ja selvitä, kuinka voit voittaa kilpailun.

Yhteenveto

Sinulla on monia vaihtoehtoja, kun kyse on kenkien myymisestä käteisellä, mikä voi auttaa sinua motivoimaan sinua siivoamaan vaatekaappisi. Vähemmän sotkua ja enemmän rahaa on aina hieno asia!

Saadaksesi eniten rahaa kengillesi, sinun kannattaa listata ne useille alustoille. Sinulla on suurempi mahdollisuus myydä kenkäsi, jos useammat ihmiset näkevät tiedot.

Jokaisella myyntialustalla on hyvät ja huonot puolensa. Muista arvioida minkä tahansa alustan mukavuus ja kustannukset ennen kuin aloitat.

Jos haluat myydä muunlaista tavaraa kotisi ympäriltä, ​​sinulla on paljon vaihtoehtoja. Jokaisella tuoteluokalla on useita myyntialustavaihtoehtoja. Voit myydä yleisiä taloustavaroita, vaatteita, vanhaa elektroniikkaa ja paljon muuta.

Vanhojen tavaroidesi myymisestä voi tulla suosikki tapasi ansaita ylimääräistä rahaa. Ja jos yrität vähentää talossasi olevien tavaroiden määrää, se voi olla tuplavoitto!