Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

25 parasta kannattavaa kotipohjaista yritysideaa vuonna 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 25 parasta kannattavaa kotipohjaista yritysideaa vuonna 2022

Vinkkejä kotiyrityksen perustamiseen

Kivijalkamyymälän perustaminen voi olla pääomavaltaista ja aikaa vievää. Mutta entä jos voisit säästää itsesi stressiltä ja rakentaa silti kannattavaa liiketoimintaa? Onneksi teknologian ja internetin vaikutuksesta voit harjoittaa kannattavaa liiketoimintaa kotoa käsin pienellä pääomasijoituksella tai ei ollenkaan.

Nykyään on saatavilla useita kotipohjaisia ​​liikeideoita. Tässä oppaassa käymme läpi 25 niistä. Jotkut niistä saattavat edellyttää fyysisten järjestelyjen tekemistä, kun taas toiset ovat kokonaan verkossa.

Hyppäämme heti sisään!

25 kannattavaa kotipohjaista yritysideaa

Voit kokeilla useita kotipohjaisia ​​liiketoimintamahdollisuuksia. Tässä luettelossa olevat ovat kuitenkin eräitä kannattavimmista kotipohjaisista liikeideoista, joita voit ajaa tehokkaasti kotoa tietokoneella ja internetyhteydellä.

1. Aloita dropshipping-yritys

Dropshipping on yksi monista yrityksistä, jonka voit aloittaa kotoa ilman varastoa tai säilytystilaa. Dropshipping on erittäin kannattava kotiliikeidea, jota voit harkita, jos olet kiinnostunut myymään tuotteita verkossa.

Dropshippingillä sinun ei tarvitse huolehtia myymiesi tuotteiden tuotannosta, varastoinnista ja toimituksesta. Sinun tarvitsee vain hallita tehtäviä, kuten myyntiä, markkinointia ja asiakaspalvelua, kun taas toimittajasi hoitaa loput.

Voit hyötyä myymällä tuotteen korkeampaan hintaan kuin tuotteen omakustannushinta ja muut kustannukset, jotka sinun on otettava huomioon.

Päästäksesi alkuun dropshippingin kanssa, sinun on päätettävä, mitä verkkokauppaalustaa käytät: Shopify ja WooCommere ovat suosittuja vaihtoehtoja.

2. Käännä verkkosivustoja

Tämä liikeidea on yksi jännittävimmistä pienyritysideoista, joita voit toteuttaa kotoa käsin. Sinun tarvitsee vain kääntää verkkosivustoja, kun ostaa jo käynnissä oleva verkkosivusto, parantaa sisältöä ja suunnittelua ja myydä se sitten voitolla.

Flippa on hyvä paikka etsiä sivuja, joita voi kääntää. Varmistaaksesi, että sivustosi sisältö pysyy suojattuna, yritä valita tavallinen SSL-salaus.

Voit parantaa verkkosivustoa edelleen SEO:n, sisältömarkkinoinnin ja useiden muiden taktiikoiden avulla. Tämä lisäarvo tekee verkkosivustoista arvokkaampia, ja voit myydä ne korkeammalla hinnalla ja tuotolla.

3. Myy kotitekoisia/käsintehtyjä tuotteita

Jos pidät askartelun, taiteen tai muiden kotona käytettävien esineiden tekemisestä, voit helposti ansaita rahaa taitosi myymällä valmistamiasi tuotteita. Voit luoda näitä tuotteita kotonasi, studiossa, työpajassa tai kaupallisessa keittiössä; kaupassa ja jopa myydä niitä kotoa käsin.

Voit esimerkiksi valita:

  • Luo maalauksia
  • Tee puuveistoksia
  • Luo koruja
  • Virkkaustuotteita
  • Ompele vaatteita

Valmistamalla tuotteet itse voit hallita suurinta osaa tuotantoprosessista. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää erilaisia ​​tapoja tehdä prosessista kustannustehokkaampaa, parantaa laatua ja jopa räätälöidä ne asiakkaiden yksilöllisten toiveiden mukaan.

Etkö ole varma, missä voit myydä niitä? Kokeile Etsyä. Kilpailu on kovaa, mutta markkinat suuret.

4. Aloita Print-on-Demand -yritys

Aivan kuten dropshipping-liiketoimintamalli, tilaustulostusliiketoiminta ei vaadi sinua pitämään varastoa tai lähettämään mitään tuotteistasi.

Tämä liikeidea sisältää räätälöityjen tuotteiden myynnin, joissa on sinun mallisi. Voit räätälöidä tuotteita, kuten perus t-paidat, hupparit, viileät toppeja, lenkkaripyyhkeitä. Sinun tarvitsee vain hankkia luotettava toimittaja, jonka kanssa voit työskennellä.

Teespring on hyvä paikka aloittaa.

Kotipohjaisia ​​liikeideoita

5. USPP-verkkosivusto

Tämä liikeidea on vaivaton ja varastoton yritys, jonka voit aloittaa kotoa käsin. USPP on maailmanlaajuisesti johtava myynninedistämisratkaisujen valmistaja ja tarjoaa myös mahdollisuuden kehittää ainutlaatuisia räätälöityjä tuotteita. Niiden avulla pääset käyntiin lyhyemmässä ajassa ja pienemmillä kustannuksilla.

Toisin kuin muut yritykset, voit omistaa verkkosivuston, jonka he rakentavat sinua varten. Ne tarjoavat erinomaiset myyntiominaisuudet ja ammattitaitoisen asiakaspalvelun toimittamalla ne puolestasi, joten sinun ei tarvitse huolehtia tuotannosta ja toimituksesta. Sinun tarvitsee vain mainostaa sitä ja saada sitten palkkio, kun asiakas tekee tilauksen.

Ja ensimmäisestä myynnistäsi lähtien he tarjoavat sinulle vertaansa vailla olevia ratkaisuja, joiden avulla voit kasvattaa myyntiäsi nopeammin. Tämä on loistava alusta kotiliikeideoille.

6. Kehitä sovelluksia

Kun maailmasta on tulossa globaali kylä ja uusia yrityksiä syntyy joka päivä, sovellusten tarve ei ole koskaan ollut suurempi. Nämä suuret markkinat tekevät siitä erittäin kannattavan kotiyrityksenä. Mielenkiintoista on, että tämän liiketoiminnan oppimisen ja aloittamisen kustannukset ovat laskeneet merkittävästi edullisien kehittäjien ja helppokäyttöisten työkalujen ansiosta.

Voit käyttää pienyritykselle erilaisia ​​verotusohjelmistoja, kuten Sketch, CoreAnimator ja OmniGraffle rautakehyksiä ja -malleja, minkä jälkeen voit jatkaa sovelluksen julkaisemista. Voit jopa palkata mobiilisovelluskehitysyrityksen työskentelemään, ja ansaita silti merkittävää voittoa.

🔥 Empfohlen:  Intel Arc Alchemist A730M kaatui jälleen – Pitäisikö sinun olla huolissaan?

7. Ryhdy verkko-ohjaajaksi

kotipohjaisia ​​liikeideoita

Jos sinulla on intohimo opettamiseen, voit ryhtyä verkkotutoriksi. Monet ihmiset ovat halukkaita oppimaan taitojasi. Taidot, kuten musiikki, edistynyt markkinointi, ompelu, tee-se-itse tai jopa toinen kieli, voivat saada ihmiset ilmoittautumaan kurssillesi.

Voit päättää, kuinka suuren haluat luokkasi olevan. Ne voivat olla yksittäisiä luokkia tai pieniä ryhmiä. Voit myös päättää, kuinka kauan kullekin kurssille kestää. Pidätpä sitten mieluummin kaksi tuntia viikossa tai vaikka koko päivän opetusistunnon, voit nopeuttaa kurssin haluamallasi tavalla. Sinun on myös luotava opetussuunnitelma ja opetussuunnitelma mitä tahansa opetettavaa taitoa varten.

Onneksi Udemyn kaltaisilla alustoilla sinun ei tarvitse huolehtia liikaa kurssien myymisestä.

8. Myy käytettyjä esineitä

Ympäristöä koskevien huolenaiheiden lisääntyessä monet kuluttajat mukauttavat elämäntapojaan edistääkseen ja parantaakseen kestävyyttä. Tämä antaa sinulle mahdollisuuden rakentaa kannattavaa liiketoimintaa mukavasti kotonasi myymällä käytettyjä tavaroita autotallistasi – kuten pihamyynti.

Valmistamalla tuotteet itse voit hallita suurinta osaa tuotantoprosessista. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää erilaisia ​​tapoja tehdä prosessista kustannustehokkaampaa, parantaa laatua ja jopa räätälöidä ne asiakkaiden yksilöllisten toiveiden mukaan. Varmista vain, että ET luo sitä maaleilla tai muilla myrkyllisillä materiaaleilla, jotta voit välttää tuotevastuuoikeudenkäyntejä.

Voit jopa auttaa ystäviäsi, perhettäsi, naapureitasi ja kaikkia muita myymään ei-toivottuja tavaroitaan ja ansaitsemaan voittoa. Myytäviä asioita ovat vaatteet, asusteet, kodin sisustukset, huonekalut ja kaikki muut tavarat, joihin voit hankkia asiakkaan. Jos olet aloittamassa, voit käyttää Teachable-alustaa; ne tarjoavat 50 %:n alennuskoodin kaikille uusille käyttäjille.

9. Aloita koirien trimmausyritys

Jos sinulla on kotonasi tarpeeksi tilaa, voit perustaa koiranhoitoyrityksen. Suurin osa lemmikkieläinten omistajista on niin kiireisiä, ettei heillä ole aikaa hoitaa lemmikkiään. Joten jos olet hyvä lemmikkien kanssa, he eivät välitä maksamasta sinulle kunnollista maksua auttaakseen heitä tässä tehtävässä.

Voit vain aloittaa hyödyntämällä ystävien ja perheen yhteyksiä.

Voit valita kahdesta vaihtoehdosta aloittaessasi koirien trimmausalan. Ensimmäinen on siirtyä vähittäismyyntireitille. Tämä tarkoittaisi lemmikkieläinten hoitotuotteiden myyntiä verkossa tai kotoa käsin. Voit myös valita palvelupolun tarjoamalla ihmisten koirien hoitopalveluita maksua vastaan. Jos haluat, voit jopa yhdistää molemmat.

10. Myy NFT:t

Non-fungible Token tai NFT:t, kuten niitä yleisesti kutsutaan, ovat saaneet paljon huomiota ihmisiltä yhtenä erittäin kannattavana kotipohjaisena liiketoimintamahdollisuutena, jonka voit aloittaa. Voit tuottaa tuloja, jos sinulla on taiteellisia taitoja tai olet kumppani jonkun kanssa, jolla on.

Sinun tarvitsee vain myydä taide NFT:nä. Hyvän NFT:n luomiseksi sinun on todennäköisesti käytettävä digitaalista taideohjelmistoa, kuten Photoshop tai Procreate. Ne ovat tehokkaita ohjelmistoja, joista tuli alan standardi digitaalisen taiteen luomisessa ja valokuvien muokkauksessa. Jos Procreate on valintasi, voit löytää monia laajennuksia, kuten Procreate-sivellinsarjoja, jotka voivat auttaa sinua luomaan kauniita NFT:itä. Kuitenkin tehdä tämä. Saatat joutua oppimaan, kuinka NFT, lohkoketjutekniikka, lohkoketjujen kehitys ja kryptovaluutta toimivat. Tällä tiedolla voit luoda omia NFT:itä ja myydä niitä eri markkinapaikoilla, kuten Openseassa ja Rariblessa.

11. Ryhdy sisällöntuottajaksi

Useat yritykset tarvitsevat apua sisällön luomisessa blogeilleen, tuotesivuilleen ja muille verkkosivuilleen. Joten sisällöntuottajaksi ryhtyminen voi olla kannattava kotiliikeidea sinulle.

Voit käyttää erilaisia ​​alustoja, kuten Upworkia, LinkedIniä ja Facebookia, hankkiaksesi asiakkaita ja lisätäksesi näkyvyyttä yrityksellesi. Saadaksesi siitä kaiken irti, voit oppia lisää taitoja, kuten hakukoneoptimointi, lisätäksesi arvoa asiakkaillesi ja veloittaaksesi korkeampia maksuja.

12. Ryhdy virtuaaliseksi tapahtumasuunnittelijaksi

Oletko taitava järjestämään tapahtumia ja ohjelmia? Pidätkö aikataulujen luomisesta? Voitko verkostoitua ihmisten kanssa, neuvotella heidän kanssaan ja tuoda heidät yhteen? Silloin tapahtumasuunnittelu on loistava liikeidea, jota haluat ehkä kehittää. Pandemian myötä useimmat yritykset järjestävät nyt virtuaalisia tapahtumia henkilökohtaisten tapahtumien sijaan, ja tämä on luonut markkinat virtuaalisten tapahtumien suunnittelijoille.

Virtuaalitapahtumasuunnittelijana voit aloittaa ilman merkittäviä juoksevia kuluja. Tarvitset vain kannettavan tietokoneen, älypuhelimen ja pääsyn Internetiin. Ajan myötä voit kasvattaa taitojasi tietyssä markkinaraossa tulojesi kasvattamiseksi.

🔥 Empfohlen:  Osta Instagram-tilejä: 15 parasta sivustoa

13. Perusta valokuvausyritys

Kotimainen liiketoiminta

Jos sinulla on taito ja kyky vangita täydellisiä hetkiä, sinun kannattaa harkita valokuvaajaksi ryhtymistä ja valokuvausyrityksesi käynnistämistä. Voit avata Shopify-kaupan myydäksesi kuviasi tai myydäksesi niitä verkkosivustoilla, kuten Shutterstock, iStock ja Adobe Stock.

Monet yritykset ja yksityishenkilöt etsivät aina upeita arkistokuvia. Valokuvausalan pyörittäminen on kuitenkin enemmän kuin vain upeiden valokuvien ottamista. Sinun on opittava markkinoimaan itseäsi, rakentamaan ja kasvattamaan brändiäsi ja valitsemaan valokuvausalan markkinarako.

14. Ryhdy virtuaaliavustajaksi

Käytännössä kaikki, niin yksittäiset yrittäjät kuin suuretkin yritykset, tarvitsevat jonkun auttamaan yrityksensä päivittäisessä toiminnassa. Jos sinulla on erinomaiset organisointitaidot, virtuaaliassistenttiyrityksen perustaminen on toinen kotimainen liikeidea, jota voit kokeilla. Yleensä sinun on suoritettava perustehtävät, kuten kokousten ajoittaminen, sähköposteihin vastaaminen ja muut hallinnolliset perustehtävät.

Sinulle maksetaan vaivannäöstä ja ajasta näiden tehtävien suorittamiseen. Voit löytää yrityksiä ja yrityksiä, joiden on palkattava virtuaaliassistentti, esimerkiksi Virtual Assistant Jobsin, FreeUpin tai PeoplePerHourin kautta. Tämä kotityöskentely-liikeidea on varsin kannattava loputtoman kysynnän vuoksi.

15. Ryhdy affiliate-markkinoijaksi

Jos sinulla on digitaalisen markkinoinnin taitoja ja pystyt kasvattamaan liikennettä verkkosivustolle, affiliate-markkinointi on toinen pieni yritysidea, jota voit kokeilla. Yhteistyömarkkinoijana voit ansaita palkkion tietyistä tuotteista, jos voit muuntaa yleisösi asiakkaiksi.

Sinun on määritettävä, mitä affiliate-strategiaa käytät. Tässä luovuutesi voi joutua koetukselle. Lisäksi voit hyödyntää erilaisia ​​alustoja ja taitoja myydäksesi tuotteitasi luovasti asiakkaillesi ja ansaitaksesi voittoa.

Parhaat Affiliate Marketing Plugins for WordPress

16. Ryhdy sosiaalisen median johtajaksi

kotipohjaisia ​​liikeideoita

Sosiaalisen median alustojen suosion myötä sosiaalisen median johtajan työ on kovaa kysyntää. Mielenkiintoista on, että sinun ei tarvitse olla minkään viraston palveluksessa aloittaaksesi sosiaalisen median johtajana.

Kannettavan tietokoneen, Internetin, sosiaalisen median läsnäolon ja sosiaalisen median työkalujen, kuten Buffer, Hootsuite tai Sprout Social, avulla voit helposti perustaa oman sosiaalisen median hallintayrityksesi. Hyödynnä verkostoasi saadaksesi ensimmäiset asiakkaat ja markkinoi itseäsi ja palveluitasi saadaksesi lisää asiakkaita.

17. Aloita Instagram-konsultointiyrityksesi

Instagram-konsultointi on toteuttamiskelpoinen kotipohjainen liikeidea, jota voit kokeilla, jos sinulla on taitoja saada lisää seuraajia Instagramiin ja lisätä sitoutumista.

Voit tarjota palveluita, kuten mukaansatempaavien tekstitysten kirjoittamista, houkuttelevan biosin luomista, kommentteihin vastaamista ja paljon muuta. Asiakkaasi maksavat sinulle mielellään näistä palveluista.

Voit veloittaa tuntikohtaisesti, tilausmallilla tai millä tahansa muulla valitsemallasi maksutavalla. Parasta on, että voit tehdä tämän helposti mukavasti kotonasi.

18. Suunnittele verkkosivustoja

Melkein jokainen tässä iässä oleva yritys tarvitsee verkkosivuston lisätäkseen näkyvyyttään, mutta useimmat yritysten omistajat eivät ole halukkaita käyttämään aikaa sen oppimiseen. Joillakin ei vain ole aikaa. Voit auttaa heitä tässä, jos sinulla on taitoja.

Hienoa on, että WordPressin avulla sinun ei tarvitse koodata mitään verkkosivuston rakentamiseen.

Voit käyttää alustoja, kuten Dribble, Upwork ja Fiverr, hankkiaksesi ensimmäiset asiakkaasi ja esitelläksesi taitojasi, kun olet vasta aloittamassa. Ajan myötä sinun pitäisi saada pitoa, mikä helpottaa tulovirran rakentamista.

19. Myy tuotteita kauppapaikoilla

Useilla elinkelpoisilla verkkoalustoilla, kuten eBay-listaustyökalu, OfferUp, Facebook Marketplace, Amazon, Bonanza ja Etsy, voit ansaita kunnollista voittoa tuotteiden myynnistä. Ja voit myydä melkein mitä tahansa. Olisi myös hyvä esitellä myymäsi tuotteet digitaalisten luetteloiden kautta, jotta asiakkaidesi vuorovaikutus lisääntyisi.

20. Muunna asiantuntemuksesi tai palvelusi tuotteiksi

Jos harjoitat palvelupohjaista liiketoimintaa, kasvuasi voivat rajoittaa tietyt tekijät. Voit ansaita vain käyttämäsi ajan ja vaivan perusteella. Tästä on kuitenkin ulospääsy. Voit muuttaa palvelusi tai osaamisesi fyysisiksi tai digitaalisiksi tuotteiksi.

Tämä on erinomainen kotipohjainen liikeidea, joka voi lisätä tulojasi merkittävästi. Voit tehdä tämän luomalla kursseja, digitaalisia malleja, videoita, e-kirjoja tai ladattavia raportteja. Et tarvitse varastoa näille tuotteille, ja voit myydä näitä tuotteita asiakkaille Selarin kaltaisilla alustoilla.

21. Osta tuotteita irtotavarana ja myy ne jälleen verkossa

Useat pienet yritykset toimivat perusajatuksena tuotteiden irtotavarana ostamisessa ja niiden tukku- tai vähittäiskaupassa. Jos uskot, että sinulla on markkinat tietylle tuotteelle, voit ostaa sen irtotavarana ja myydä ne yksitellen saadaksesi voittoa.

🔥 Empfohlen:  7 parasta sivustoa mustien Instagram-seuraajien ostamiseen vuonna 2023

Voit myös myydä suurempia määriä jälleenmyyjille voiton saamiseksi. Ostamalla irtotavarana saat tuotteet halvemmalla.

22. Ryhdy henkilökohtaiseksi ostajaksi

Henkilökohtainen shoppaaja

Onko sinulla hyvä maku muotiin? Tulevatko ystäväsi ja perheesi luoksesi muoti- ja ostosneuvoja varten? Voit kehittää näitä taitoja ryhtymällä henkilökohtaiseksi ostajaksi. Henkilökohtaisena ostajana voit auttaa asiakkaitasi ostamaan heidän tyyliinsä sopivia vaatteita.

Ensisijainen tehtäväsi on arvioida asiakkaidesi vaatekaappia ja ostaa tuotteita heille. Voit jopa tehdä ostoksia verkossa saadaksesi nämä tuotteet asiakkaillesi. Onneksi valittavana on useita verkkokauppoja.

23. Bloggaaminen, YouTube ja Podcasting

Jos pidät sisällön luomisesta, voit rakentaa yleisön tietyn markkinaraon ympärille ja kasvattaa seuraajamäärää merkittäväksi. Voit tehdä tämän kasvattamalla blogin lukijakuntaa, lisäämällä seuraajia Instagram-tilillä, rakentamalla yleisöä YouTube-kanavalle tai kasvattamalla kuuntelijayhteisöä podcastille.

Kun yleisöstäsi tulee tarpeeksi suuri, voit aloittaa kaupallistamisstrategioiden toteuttamisen. Rahallistaaksesi yleisösi voit markkinoida tietyn tuotemerkin tuotteita maksua vastaan ​​tuotemerkkisponsoroinnin muodossa tai provisiota affiliate-markkinoinnin muodossa. Voit myös myydä fyysisiä tai digitaalisia tuotteita yleisöllesi.

24. Home-Based Catering Business

Jos sinulla on erinomaiset ruoanlaittotaidot, voit rahallistaa ne perustamalla kotiruokailuyrityksen. Voit aloittaa pienellä tai suurella sen mukaan, kuinka paljon alkupääomaa olet valmis sijoittamaan sen perustamiseen.

Jos olet täysin uusi tässä, harkitse pienestä aloittamista, paikallisten ruokamarkkinoiden kokeilua ja pienten tapahtumien järjestämistä. Voit myös perustaa elintarvikkeiden toimitusyrityksen.

25. Sähköpostimarkkinointi

Tiedätkö kuinka kirjoittaa erinomaisia ​​sähköposteja? Onko sinulla taito luoda huomiota herättäviä aiherivejä? Jos näin on, voit kaupallistaa nämä taidot käynnistämällä sähköpostimarkkinointiyrityksen.

Voit käyttää eri alustoja löytääksesi yrityksiä, jotka etsivät apua sähköpostimarkkinointiinsa. Voit jopa näyttää taitosi suoraan lähettämällä heille kylmiä sähköposteja. Sähköpostin tekstinkirjoituksen lisäksi saatat joutua opetella käyttämään sähköpostimarkkinointityökaluja, kuten Klaviyo ja MailChimp.

26. Perusta virtuaalinen tanssistudio

Virtuaaliset tanssistudiot ovat kuin tavalliset tanssistudiot, mutta virtuaaliset. Tämä tarkoittaa, että voit helposti perustaa virtuaalisen tanssistudion ilman, että sinun tarvitsee vuokrata tilaa. Se tarjoaa enemmän käyttömukavuutta koreografian tallentamisessa, julkaisemisessa ja jakamisessa.

Voit jopa nauhoittaa tanssituntejasi opiskelijoillesi mukavasti kotonasi, kuten vuokra-asunnoissa Tacomassa. Se tarkoittaa myös sitä, että sinulla ei ole rajoituksia opiskelijoiden lukumäärälle, jotka voit ilmoittautua tanssiakatemiaasi kerralla, toisin kuin fyysiset tanssistudiot, joissa sinua rajoittaa sen koko.

Jos valitset virtuaalisen tanssistudion, varmista, että sinulla on pääsy nopeaan Internetiin ja videoneuvotteluohjelmistoon, kuten Zoom.

Bonuspiste: TikTok-markkinointi

Vuoden 2020 suosionsa jälkeen kirjaimellisesti jokainen yritys haluaa olla TikTokissa. Tämä tarkoittaa, että voit tehdä tappamisen TikTokin avulla, jos olet hyvä tekemään typeriä, mutta viihdyttäviä videoita.

Parasta on, että et tarvitse kalliita laitteita käynnistääksesi; matkapuhelimesi käy.

Johtopäätös

Toivomme, että tutustut yhteen tai useampaan näistä 25 kannattavasta kotiin perustuvasta liikeideasta. Paranna menestymismahdollisuuksiasi valitsemalla sellainen, joka vastaa henkilökohtaisia ​​tavoitteitasi ja kiinnostuksen kohteitasi, ja keskittyä siihen.

Nämä ideat ovat ihanteellisia opiskelijoille, kotona oleville äideille ja isille sekä kaikille, jotka haluavat täydentää tulojaan.

Jos päätät myydä tuotteita Shopifyssa, Adoric Shopify -sovelluksen asentaminen verkkosivustollesi tehostaisi myyntiäsi. Adoricin avulla voit muuntaa vierailijat asiakkaiksi ja tilaajiksi.

Parasta on, että voit aloittaa ilmaiseksi ja laajentaa toimintaasi yrityksesi kasvaessa.