Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

25 parasta korkeapalkkaista työpaikkaa korkeakouluopiskelijoille

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 25 parasta korkeapalkkaista työpaikkaa korkeakouluopiskelijoille

On viisasta tietää, mitkä opiskelijoiden työpaikat maksavat parhaiten. Yliopisto on kallista – siitä ei ole epäilystäkään.

Mukaan College Data, keskimääräinen neljän vuoden valtion julkisen korkeakoulun lukukausimaksu lukuvuonna 2022–2023 oli 27 940 dollaria. Keskimääräiset kustannukset samana vuonna nelivuotiselle yksityiselle korkeakoululle olivat 57 570 dollaria.

Tarvitsetko tapaa auttaa maksamaan siitä? Kunnollisen työn saaminen yliopiston aikana saattaa auttaa. Saatat olla kiinnostunut tietämään, että siellä on korkeapalkkaisia ​​työpaikkoja korkeakouluopiskelijoille.

Oletko kiinnostunut tienaamaan 12 dollaria, 15 dollaria tai jopa 25 dollaria tunnissa työskennellessäsi yliopistossa? Katso opiskelijoiden työpaikat alta. Katso, mitkä niistä voisivat toimia sinulle, kun yrität ansaita rahaa yliopiston aikana.

Työskentele itsellesi yliopiston aikana

Tämä ensimmäinen työluettelo keskittyy töihin, joita voit tehdä itse. Näissä töissä toimit itsenäisenä urakoitsijana. Tämä tarkoittaa, että olet vastuussa tulojesi ja menojesi seurannasta.

Olet myös vastuussa verojen maksamisesta. Siksi on tärkeää varata osa tuloistasi itsenäisenä urakoitsijana maksaaksesi Uncle Samille.

Katso, kuulostaako jokin näistä itsenäisten ammatinharjoittajien työmahdollisuuksista sinulle hyvältä.

1. Lastenhoitaja/lapsenvahti

Lastenvahti- ja lastenhoitajatöitä on runsaasti monissa suuremmissa kaupungeissa. Mukaan Maksuskaalalastenhoitajat tekevät an Keskimääräinen tuntipalkka 16,27 dollaria. Ja riippuen siitä, missä asut, saatat ansaita paljon enemmän kuin lastenhoitajana.

Yliopistokampusten ympärillä on perheitä, jotka saattavat tarvita lastenhoitajaa, vaan myös jotkut opiskelijat tarvitsevat heitä.

Jos olet vastuullinen, pidät lasten hoidosta ja pidät heidän kanssaan tekemisistä, tämä työ saattaa olla sinulle.

Löydä työpaikkoja mainostamalla palveluitasi paikallisille kaupunginosille tai jopa Craigslistissa.

2. Ole kyytiauton kuljettaja

Olet luultavasti kuullut Uberista. Olet ehkä jopa pyytänyt kyydin Uberin kautta. Uber-alustalla ajaminen on joustava tapa ansaita rahaa, jos olet 21-vuotias tai vanhempi.

Yksi mukavista asioista kyydinkuljettajan työssä yliopiston aikana on se, että kun olet saanut ajoluvan, voit tehdä oman aikataulusi. Jos olet käytettävissä, voit ottaa ratsastajia. Jos ei, sinun ei tarvitse.

Lisää poikkeuksellinen asiakaspalvelu, niin voit ansaita vielä enemmän, koska ratsastajilla on mahdollisuus antaa tippiä kuljettajille. Kuinka paljon voit ansaita, riippuu sijainnistasi ja tekijöistä, kuten milloin ja kuinka paljon ajat.

Yliopistokampukset ovat suosittuja paikkoja kyytiauton kuljettajille. Tämä johtuu siitä, että monet opiskelijat eivät tuo autoja kouluun ja heidän on päästävä paikkoihin, joihin he eivät ehkä halua kävellä.

Paikkoja, joihin voit tuoda ratsastajat kyytiauton kuljettajaksi, ovat:

 • Ruokakauppa
 • Viihdepaikat, kuten baarit, juhlat tai konsertit
 • Yliopiston kampus
 • Heidän kotinsa

Vaikka monet korkeakoulujen kampukset ovat hyvin kävelykelpoisia, opiskelijoiden ei aina ole mahdollista kävellä tiettyihin paikkoihin. Jos pidät uusien ihmisten tapaamisesta ja haluat ajaa omalla ajalla, harkitse kyytiauton kuljettajaa.

3. Tutor

Mediaani tutoreiden palkka on Yhdysvalloissa 19,27 dollaria per tunti mukaan Maksuskaala. Tuutorointi on toinen työ, jossa voit asettaa omat tunnit, jos työskentelet itsenäisesti.

Mainonta Craigslistissa ja koulujen ilmoitustauluilla ja verkkosivustoilla auttaa sinua löytämään asiakkaita. Kun harkitset ohjaajan uraa, on parasta keskittyä niihin kouluaineisiin, joissa olet paras.

Jos olet matematiikassa, harkitse matematiikan opettamista. Jos englanti on paras oppiaineesi, tarjoa opiskelijoille kieliopin ja englannin sääntöjen ohjaamista.

Kärsivällisyys on toinen suuri voimavara niille, jotka haluavat työskennellä tutorina, samoin kuin kyky kommunikoida hyvin. Päätä myös, minkä ikäryhmän haluat ohjata. Haluaisitko tuutoroida samanikäisiä korkeakouluopiskelijoita?

Vai haluaisitko ohjata nuorempia lapsia? Sinun ei myöskään tarvitse olla itsenäinen urakoitsija, jos haluat työskennellä tutorina.

Vaikka on hienoa (ja yleensä korkeampaa palkkaa) työskennellä yksin tutorina, voit myös työskennellä tutorointikeskuksessa. Paikallisia tutorointikeskuksia on runsaasti useimmilla suurkaupunkialueilla.

On myös mahdollista tuutoroida verkossa esimerkiksi yrityksen kanssa Kurssin sankari.

4. Freelance graafinen suunnittelija

Graafisena suunnittelijana voit tehdä monia töitä – varsinkin kun työskentelet freelancerina. Keskipalkka mukaan Maksuskaala On 30,14 dollaria per tunti graafiselle suunnittelijalle.

Freelance-graafiset suunnittelijat voivat tehdä mitä tahansa verkkosivustojen suunnittelusta t-paitojen suunnitteluun ja myyntiin verkossa. Tai voit suunnitella logoja yrityksille tai yrityksille.

Jos haluat toimia freelancerina, voit mainostaa palveluitasi sivustoilla, kuten Upwork. Voit myös luoda malleja t-paitoihin, mukeihin, laukkuihin ja muihin tuotteisiin ja myydä niitä esim. Redbubble.

Toinen vaihtoehto voisi olla ottaa yhteyttä yritysten verkkosivustojen omistajiin heidän sivustonsa laadun parantamiseksi. Uusi muotoilu ja helpompi toiminnallisuus voisivat todella lisätä verkkoliikennettä joidenkin yritysten omistajille.

🔥 Empfohlen:  Courtney Robertson Mitä uutta WordPress 6.2:ssa: Dolphy Lue artikkeli

Jos et halunnut lähteä freelance-reitille, voit aina saada perinteisen työn myös graafisena suunnittelijana. Vaikka jotkut yritykset haluavat ihmisiä, joilla on graafisen suunnittelun tutkinnot, toiset palkkaavat suunnittelijoita, joilla ei ole tutkintoa.

5. Freelance-kirjoittaja

Jos sinulla on kyky kirjoittaa, voit ansaita vakavasti rahaa freelance-kirjailijana. Freelance-kirjoittajat tienaavat keskimäärin 24,51 dollaria tunnissa mukaan Maksuskaala.

Freelance-kirjoittajana sinulla on useita työvaihtoehtoja. Voit kirjoittaa blogien omistajille, voit kirjoittaa yritysoppaita tai novelleja.

Sivustot, kuten Upwork tai Craigslist, voivat tarjota sinulle mahdollisia työmahdollisuuksia freelance-kirjoittajana. Tai voit löytää työtä ottamalla yhteyttä suosikkiblogiesi johtajiin tai omistajiin.

Toinen tapa löytää työtä freelance-kirjoittajana olisi lähettää kirjoituskappaleita suosikkiuutisillesi tai viihdesivustoillesi. Freelance-kirjoitus on toinen niistä töistä, joissa voit valita työaikasi.

Tämä on erityisen mukavaa, koska voit ajoittaa työsi kouluaikataulusi, opiskeluaikojen jne. mukaan.

Jos haluat oppia lisää menestyväksi freelance-kirjailijaksi tulemisesta, tutustu Ansaitse enemmän kirjoittamista. Holly, kurssin luoja, ansaitsee yli 200 000 dollaria vuodessa freelance-kirjailijana.

6. Virtuaalinen avustaja

Virtuaaliassistentti on henkilö, joka suorittaa hallinnollisia, teknisiä tai luovia tehtäviä muiden puolesta. Virtuaaliset avustajat työskentelevät etänä. Virtuaaliassistentin mediaanipalkka on 17,32 dollaria tunnissa mukaan Maksuskaala.

Jotkut virtuaaliassistentin tehtävistä voivat olla:

 • Tiedonsyöttötehtävät
 • Blogin tai verkkosivun ylläpitotehtäviä
 • Muiden joukkueen freelancerien johtaminen
 • Verkkosivujen päivittäminen tai parantaminen

Kiva asia virtuaaliassistentin työssä on, että se harvoin tylsää. Tämän tyyppisessä työssä on yleensä melko paljon erilaisia ​​tehtäviä, mikä tarkoittaa, että se pysyy mielenkiintoisena.

Tarkista online-sivustoilta, kuten Upwork tai Craigslist, löytääksesi virtuaalisen avustajan työpaikkoja. Monesti virtuaaliassistenttityöt ovat freelancereita, mutta saatat löytää sellaisen, joka on W-9-työ.

7. Valokuvaaja

Onko sinulla lahja upeiden valokuvien ottamiseen ja kunnolliset kameralaitteet? Jos näin on, saatat haluta mainostaa palveluitasi valokuvaajana.

Valokuvaajana ja yliopisto-opiskelijana yliopiston valmistumisvalokuvien ottaminen voi jo sinänsä pitää sinut paljon kiireisenä. Valokuvaajan keskipalkka on 18,56 dollaria tunnissa, mutta freelancerina voit määrittää itse hintasi.

Ja jos käytät ulkoilmaa tapahtumapaikkana, voit välttää monet valokuvaajien yleiskustannukset. Ilman studion vuokrakuluja ja toimiston tarvetta, se on melkein kaikki voittoa.

8. Jatka kirjoittajaa

Mikä on yksi ensimmäisistä asioista, joita opiskelutoverisi tarvitsevat – jopa ennen valmistumistaan? Ansioluettelo’! Jos sinulla on taito kirjoittaa ansioluetteloita, tämä voi olla täydellinen yliopistotyö sinulle.

Lahjakkailla ansioluetteloiden kirjoittajilla on vapaus asettaa omat maksunsa ansioluettelon kirjoittamisesta muille. Olen nähnyt ihmisten veloittavan 250 dollaria ansioluettelon kirjoittamisesta, ja olen nähnyt ihmisten veloittavan 5 000 dollaria sellaisen kirjoittamisesta.

Tärkein pätevyys, jonka sinun on oltava hyvä ansioluetteloiden kirjoittamiseen, on osata saada ihmiset loistamaan paperilla. Jos olet loistava kirjailija, se on loistava alku.

Sinun on myös kyettävä hyödyntämään asiakkaidesi kykyjä ja taitoja. Haastattele heitä ja löydä piilotetut erikoistaidot, ne saavat heidät näyttämään upeilta paperilla.

Löydä asiakkaita keskustelemalla muiden opiskelijoiden kanssa ja mainostamalla kampuksella.

9. Lemmikkieläinten hoidon asiantuntija

Jos pidät koirista, kissoista ja muista eläimistä, miksi et harkitse työskentelyä lemmikkieläinten hoidon asiantuntijana?

Ei ole harvinaista tienata 15 dollaria tunnissa tai enemmän lemmikinhoitajana. Groomers ansaitsevat vielä korkeamman tuntipalkan.

Joitakin palvelutyyppejä, joita voit tarjota itsenäisenä ammatinharjoittajana lemmikkieläinten hoidon asiantuntijana, ovat:

 • Koiran ulkoiluttaminen
 • Lemmikkien istuminen
 • Pihan siivous koiranomistajille
 • Koiran hoito

Voit mainostaa palveluitasi esim mönkijä kun luot profiilin kokemuksestasi. Voit myös määrittää omat hinnat Roverissa.

Tai voit mainostaa paikallisesti eläinlääkintätoimistojen tai lemmikkikauppojen ilmoitustauluilla. Mainosta myös Craigslistin kaltaisilla sivustoilla.

Työpaikkoja yliopisto-opiskelijoille, jotka työskentelevät muille

Et ehkä halua omistaa omaa yritystäsi opiskellessaan samanaikaisesti korkeakoulussa, ja se on okei. Yrityksen omistamiseen liittyy paljon paperityötä ja myyntivastuita.

Toisaalta työskentely muille tarkoittaa, että suoritat työvuorosi ja menet kotiin ilman yrityksen velvollisuuksia. Ei tulojen ja menojen seurantaa. Jättää vakavat ongelmat johtajan jalkoihin.

Katso nämä työpaikat, joissa voit työskennellä muille, mutta silti ansaita vakavasti rahaa yliopisto-opiskelijana.

10. Barista

Baristat tarjoilevat kahvia ja muita juomia kaupoissa, kuten Starbucksissa. Palkkataulukon mukaan baristan keskimääräinen tuntipalkka on 11,53 dollaria.

Useimmat baristat ansaitsevat kuitenkin myös tippiä, mikä voi nostaa keskimääräistä tuntipalkkaasi.

Jos olet hyvä ihmisten kanssa ja arvelet haluavasi keittää kahvia ja muita juomia, harkitse baristan uraa yliopiston aikana.

🔥 Empfohlen:  3 parasta ChatGPT:n nopeaa resurssia, jotka auttavat sinua saamaan halutun tuloksen

Bonus: Useimmissa kahviloissa on tarjolla laaja valikoima tunteja, mikä auttaa sinua tasapainottamaan työ-/elämä-aikataulusi.

11. Seuran hoitaja

Seuranhoitaja on henkilö, joka viettää aikaa jonkun kanssa. Se voi olla iäkäs henkilö tai joku, joka asuu yksin ja haluaa vain seuraa.

On olemassa kymmeniä yrityksiä, jotka palkkaavat hoitohenkilöstöä erilaisiin työvuoroihin.

Jos pidät ihmisten kanssa olemisesta ja olet hyvä keskustelija, tämä työ saattaa olla sinulle.

Palkkaskaalan mukaan keskimääräinen tuntipalkka kumppanihoidon tarjoajalle on 13,00 dollaria per tunti.

Tämä vaihtelee sen mukaan, missä työskentelet. Monet työkumppanit maksavat 15 dollaria tunnilta tai enemmän.

12. Kirjastoavustaja

Kirjastoavustaja auttaa paikallisessa kirjastossa. Tässä työssä saatat auttaa ihmisiä löytämään kirjoja, auttaa tarkistamaan kirjoja tai laittamaan palautettuja kirjoja takaisin hyllyille.

On tehtävä monia muita tehtäviä, jotta myös kirjastot toimivat sujuvasti.

Palkkataulukossa todetaan, että Keskimääräinen kirjastoavustaja ansaitsee 14,37 dollaria tunnissa. Etsi työpaikkoja korkeakoulusta, jossa opiskelet, tai muista lähelläsi olevista paikallisista kirjastoista.

Tämä voi olla täydellinen työ sinulle, jos pidät lukemisesta ja kirjoista tai jos haluat rauhallisen työilmapiirin.

13. Transkriptio

Litteroijana litteroit äänikeskustelut kirjoitetuiksi asiakirjoiksi. Palkkataulukossa todetaan, että Kirjoittajan keskimääräinen tuntipalkka on 17,97 dollaria.

Tietenkin tuntipalkkasi riippuu monista tekijöistä, kuten kokemuksesi tasosta, taitotasostasi ja kuinka nopeasti osaat kirjoittaa.

On monia upeita transkriptiotyöpaikkoja, jotka palkkaavat aloittelevia transkriptiota.

Ja vaikka et ehkä ansaitse korkeaa tuntipalkkaa aloittaessasi, voit nousta nopeasti, kun opit menestymään työssäsi.

Bonus: Tämä työ voidaan tehdä kotoa tai asuntolasta käsin milloin tahansa päivällä tai yöllä.

14. Hotellin vastaanottovirkailija

Hotellin vastaanottovirkailijat ovat vastuussa ihmisten sisään- ja uloskirjautumisesta hotellihuoneisiin. Ne auttavat myös varmistamaan, että hotellin vierailla on tarvitsemansa.

Vaikka Payscale listaa hotellin vastaanottovirkailijan keskimääräinen palkka on 11,11 dollaria tunnissanopea työnhaku näyttää, että voit ansaita 15 dollaria tunnissa tai enemmän monissa hotelleissa.

Tämäntyyppinen työ edellyttää erinomaisia ​​asiakaspalvelutaitoja ja jonkin verran organisointia.

Useimmissa yliopistokaupungeissa on useita hotelleja, joista voit löytää töitä, ja tarjolla on myös erilaisia ​​tuntivuoroja.

15. Kunto-ohjaaja

Rakastatko kuntoilua? Liikuntaohjaajana voit tehdä erilaisia ​​tehtäviä, kuten:

 • Joogan ohjaaja
 • Henkilökohtainen valmentaja
 • Cardio-fitness tunnit
 • Ulkoilutunnit, kuten vaellus, juoksu ja pyöräily

Ja enemmän. Keskimääräinen kunto-ohjaaja tienaa 20,77 dollaria tunnissa Maksuskaala. Ei pahaa rahaa, jos rakastat kuntoa ja pidät muiden opettamisesta.

Tarkista paikallisilta kuntosaleilta työmahdollisuuksia. Tai voit myös perustaa oman yrityksen ja olla itsenäinen kunto-ohjaaja. Aloita vaellus- tai juoksuseura. Järjestä personal trainer -tunteja ihmisille heidän kotonaan.

Täällä on monia vaihtoehtoja korkeakouluopiskelijoille. Vuorot eivät myöskään ole kovin pitkiä, mikä antaa sinulle enemmän joustavuutta työskennellessäsi työn ja koulun tasapainottamiseksi.

16. Kirjanpitäjä

Yksi työtehtävistä, joissa minulla oli yliopistossa ollessani, työskenteli kirjanpitäjänä paikallisessa elektroniikkaliikkeessä. Mukaan Maksuskaalakirjanpitäjän keskipalkka on 18,85 dollaria tunnissa.

Pidin kirjanpidosta työnä kahdesta syystä:

 • Tykkään työskennellä numeroiden ja budjettien kanssa
 • Se oli takahuonetyötä, joka oli täydellinen introverteille

Vaikka en ole introvertti, kiireinen yliopistoelämäni piti minut paljon ihmisten seurassa. Kirjanpitäjänä työskentely yliopiston aikana antoi minulle vakavia seisokkeja. Ja minun piti ansaita rahaa tehdessäni sitä.

Jotkut kirjanpitotyöt saattavat toivoa, että sinulla on aikaisempaa kokemusta ennen hakemista. Muut saattavat olla kunnossa kouluttaa sinut sisään. Kirjanpitotyö, joka minulla oli, oli hyvä ja koulutti minut, ja työskentelin itsenäisesti kahden viikon sisällä.

Jos pidät numeroiden kanssa työskentelystä ja osaat kiertää kirjanpito-ohjelmia, saatat rakastaa kirjanpitäjänä.

Liittyvä postaus: tapoja työskennellä kotoa kirjanpitäjänä

17. Pankkipalvelija

Pankkipalvelijana työskentely voisi olla toinen hieno työ yliopiston aikana. Monet pankit palkkaavat osa-aikaisia ​​vuoroja, joten voit työskennellä kouluaikataulusi mukaan.

Maksuskaala raportoi, että pankkipalkkaa keskimäärin 14,64 dollaria tunnissa. Henkilökohtaisesti työskentelin pankkialalla jossain tehtävissä lähes 15 vuotta. Kiitän alaa siitä, että se on antanut minulle rakkauden henkilökohtaiseen rahoitukseen.

Jos pidät rahoituksesta ja rahasta, saatat haluta olla pankkipalvelija.

18. Maisemapiirtäjä

Olen ensimmäinen, joka myöntää, että maisemointi on kovaa työtä. Tunnen ihmisiä, jotka ovat työskennelleet alalla. Se ei ole helppoa, mutta hei, se on liikuntaa ja palkka on mukava. Payscale.com sanoo, että maisemajan mediaanipalkka on 15,08 dollaria tunnissa.

🔥 Empfohlen:  Osta 100 Twitter-seuraajaa halvalla: 5 parasta sivustoa vuonna 2023

Tiedän kuitenkin, että suuremmissa kaupungeissa heille maksetaan vielä enemmän. Tunnemani maisemoijat saavat 15–20 dollaria tunnissa. Ei paha rahaa yliopisto-opiskelijalle.

Jos työskentelet maisemointiyrityksessä, voit työskennellä useiden työprojektien parissa. Saatat leikata asunnon tai yrityksen omistajan nurmikon jonain päivänä. Seuraavana päivänä saatat auttaa asentamaan tukiseinän.

Tai voit asentaa puita ja kasveja uuden kodin rakentajalle. Et todennäköisesti koskaan kyllästy maisemointityöskentelyyn, mutta ansaitset varmasti pysymisen.

19. Varastotyöntekijä

Jos sinua ei haittaa laatikoiden siirtäminen, saatat haluta työskennellä varastotyöntekijänä. Varastotyöntekijän keskipalkka on 15,42 dollaria tunnissa Maksuskaala.

Yksi hieno asia varastotyöntekijänä on se, että tarjolla on usein ilta- ja yövuoroja. Tämä tarkoittaa, että voit ajoittaa työvuoroja oppituntien ulkopuolella.

Monissa yrityksissä varastotyöntekijät ovat vastuussa laatikoiden lastaamisesta jakeluautoihin tai pois niistä. Tunnelma on yleensä rento, vaikka laatikoiden huolellinen käsittely on tärkeää.

Et yleensä ole tekemisissä asiakkaiden kanssa; vain työtoverisi takahuoneessa. Jos pidät ajatuksesta rennon mutta aktiivisesta työympäristöstä, tämä työ saattaa olla sinulle.

20. Hallintoavustaja

Hallintoassistenttia voidaan pyytää suorittamaan erilaisia ​​tehtäviä riippuen siitä, missä yrityksessä he työskentelevät. Järjestelmänvalvojan avustajana sinua voidaan pyytää suorittamaan tiedonsyöttötehtäviä tai teknisiä tehtäviä.

Sinua saatetaan pyytää hoitamaan asioita tai järjestämään toimistotiedostoja. Payscale.com sanoo, että hallintoavustajan keskipalkka on 17,14 dollaria tunnissa.

21. Hammaslääkärin vastaanottovirkailija

Hammaslääkärin vastaanottovirkailija saa keskimääräisen palkan 16,86 dollaria tunnissa PayScale.com. Hammaslääkärin vastaanottovirkailijat hoitavat perinteisiä vastaanottovirkailijoiden tehtäviä, kuten tapaamisten sovittelun jne.

Kuitenkin myös tarve käsitellä vakuutuskorvauksia ja muita tehtäviä. Jos olet yksityiskohtainen, osaat tehdä monia tehtäviä ja pidät ihmisten auttamisesta, tämä voi olla hyvä työ sinulle.

22. Baarimikko

Maksuskaala sanoo, että baarimikon keskipalkka on 9,09 dollaria tunnissa. Tämä luku ei kuitenkaan sisällä vinkkejä. Suuri osa baarimikon todellisista tuloista tulee juomarahoista, ja mitä paremmin olet työssäsi, sitä korkeammat juomarahat ovat.

Sinun ei tarvitse käydä baarimikkokoulua tullaksesi baarimikkoksi, mutta se voi olla hyödyllistä tai pakollista. Baarimikkokoulut järjestävät yleensä 40 tunnin kursseja, vaikka joissakin on lyhyempiäkin kursseja.

Tarkista lähellä olevista paikallisista ravintoloista ja baareista, mitkä pätevyydet ovat baarimikkotehtävissä. Vinkeillä ansaitset melko kunnollisen toimeentulon – ja työskentelet perinteisten tuntien ulkopuolella.

23. Talon/toimiston siivooja

Jos pidät talojen tai toimistorakennusten siivoamisesta, tämä saattaa olla hyvä työ sinulle korkeakouluopiskelijana. Keskimääräinen siivooja tienaa noin 14,39 dollaria tunnissa Maksuskaala.

Vaikka kodin siivoojat työskentelevät yleensä päiväsaikaan, toimistorakennusten siivoojat työskentelevät yleensä yöllä. Silloin toimistot ovat tyhjiä ja työntekijöitä ei ole. Tarkista paikallisilta työpaikkasivustoilta löytääksesi lähelläsi olevia siivoustyöpaikkoja.

24. Talonmaalari

Kun olin lukiossa, maalasin talojen sisätilat. Äitini ja minä työskentelimme parille kaverille, jotka omistivat vuokra-asuntoja.

Aina kun he tarvitsivat kiinteistön sisätilojen maalausta, he soittivat meille ja vietimme useita tunteja maalaamiseen. Talonmaalarin mediaanipalkka on 19,24 dollaria tunnissa Maksuskaala.

Etsiäksesi talon maalaustyötä lähelläsi, tarkista paikalliset lehdet tai online-työsivustot, kuten Craigslist tai Indeed.com.

25. Veron laatija

Keskimääräinen palkka verottajalle mukaan Maksuskaala on 14,97 dollaria per tunti. Riippuen siitä, missä yrityksessä työskentelet, tämä on työ, jota voidaan tehdä iltaisin ja viikonloppuisin.

Veroviranomaiset saavat yleensä suurimman osan työajastaan ​​vuoden ensimmäisen puoliskon aikana. Ja monet suuret verovalmisteluyritykset maksavat sinulle koulutuksestasi. Niiden avulla voit myös usein määrittää oman aikataulusi.

Kun opit laatimaan veroja, tämä on työ, joka sinulla voi olla loppuelämäksi. Sinun on vain sitouduttava jatkamaan koulutusta.

Lisäksi, kun olet kokenut veronvalmistajana, voit alkaa tehdä työtä itse. Veloita vain kohtuullinen hinta perheeltä ja ystäviltä, ​​jotka tarvitsevat veronsa.

Yhteenveto

Yliopisto-opiskelijoille on tarjolla monia korkeapalkkaisia ​​työpaikkoja.

Sinun tarvitsee vain tehdä tutkimus ja löytää sinulle oikea.