Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

25 parasta kuvankäsittelysovellusta iPhonelle ja Androidille (2023)

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 25 parasta kuvankäsittelysovellusta iPhonelle ja Androidille (2023)

Haluat siis mainostaa yritystäsi valokuvaamalla, mutta haluat kiinnittää asiakkaidesi huomion. Tämä on erittäin vaikea tehdä, varsinkin sosiaalisen median aikakaudella, kun keskittymiskyky kutistuu. Onneksi parhaat kuvankäsittelysovellukset voivat auttaa sinua pääsemään askeleen lähemmäksi menestystä käyttämällä valokuvasuodattimia ja parantamalla kuvia.

49 prosenttia markkinoijista arvioivat visuaalisen sisällön erittäin tärkeäksi markkinointistrategiansa kannalta. Onko sinulla varaa olla investoimatta kuvankäsittelysovellukseen, joka voi nostaa visuaalisen brändisi pilviin? Kokosimme luettelon markkinoiden 25 suosituimmasta valokuvien muokkaussovelluksesta, sekä ilmaisesta että maksullisesta, jotta voit valita, mikä niistä sopii parhaiten kuvankäsittelytarpeisiisi.

Mutta ensin, mikä on kuvankäsittelysovellus?

Valokuvien muokkaussovellus on ohjelmistosovellus, joka on suunniteltu muokkaamaan kuvia mobiililaitteella. Yritykselle tämä tarkoittaa, että voit luoda loistavan visuaalisen strategian, jossa voit esitellä tuotteesi ammattimaisesti yksinkertaisesti käyttämällä matkapuhelinta.

Tämäntyyppinen sovellus tarjoaa laajan valikoiman erilaisia ​​ominaisuuksia rajaamisesta, suljinajan säätämisestä ja suodattimien lisäämisestä. Mutta voit myös löytää upeita kuvankäsittelysovelluksia, joiden avulla voit luoda kollaaseja tai käyttää automaattisia asetuksia eri kohtauksiin. Kun haluat parantaa yrityksesi visuaalista puolta, voit tehdä paljon alla lueteltujen kuvankäsittelysovellusten avulla.

→ Aloita verkkoliiketoimintasi Shopifyn avulla napsauttamalla tätä

Parhaat ilmaiset kuvankäsittelysovellukset iPhonelle ja Androidille

1. Snapseed

Saatavilla iOS ja Android | Vapaa

Paras: Edistynyt kuvien muokkaus mobiililaitteella.

Googlen Snapseed on loistava, kilpaileva työpöydän valokuvaeditorilla valtavalla ominaisuuksillaan ja intuitiivisella käyttöliittymällä.

Kuten voit odottaa, tässä ilmaisessa kuvankäsittelysovelluksessa on joukko esiasetettuja suodattimia. Toisin kuin useimmat sovellukset, voit kuitenkin muokata näitä suodattimia ja jopa luoda omia.

Siinä on myös kaikki klassiset työkalut, kuten rajaus, suoristus, kehykset, teksti, vinjetit jne. Ja terävöintitoiminto tekee työn ilman, että kuva näyttää rakeiselta.

Sitten asiat muuttuvat mielenkiintoisiksi.

Snapseedissä on tarkka maskaus, jonka avulla voit muokata syväterävyyttä – valokuvaajat tekevät tämän usein tehdäkseen taustasta epäselväksi ja tuodakseen etualan entistä tarkemmaksi.

Siellä on myös “Selective Adjust” -työkalu. Tämän avulla voit valita valokuvasta tietyn alueen ja säätää yksittäisen pisteen kylläisyyttä, kontrastia ja kirkkautta.

Lisäksi valokuvanmuokkaussovellus tallentaa muokkaushistoriasi, joten voit muuttaa aiempia muokkauksiasi milloin tahansa.

2. VSCO

Saatavilla iOS ja Android | Vapaa

Paras: Klassisen näköiset suodattimet.

VSCO Photo Filters -sovellus ilmainen

Kuten Instagram, VSCO yhdistää kameran, muokkaustyökalut ja verkkoyhteisön.

Mutta kaikki on kiinni suodattimista.

Tämä ilmainen valokuvasovellus tarjoaa joukon upeita suodattimia, jotka saavat valokuvasi näyttämään analogisella filmikameralla otetuilta. Nämä pehmeät ja hienovaraiset suodattimet lisäävät valokuviisi luokkaa verrattuna moniin voimakkaasti suodatettuihin Instagram-esiasetuksiin. Ja voit myös säätää niitä yksinkertaisella liukusäätimellä.

Tietenkin sovelluksessa on myös kaikki vakiomuokkaustyökalut, kuten säädöt, rajaus, reunat ja vinjetit. VSCO:lla voit säätää valotusta, kontrastia, lämpötilaa tai ihon sävyjä.

Kun olet muokannut valokuvaasi, voit jakaa sen VSCO:n yhteisöön tai toiseen sosiaaliseen verkostoon, kuten Instagramiin! Sovelluksen avulla voit jopa jakaa WhatsAppissa ja tekstiviesteissä sisäänrakennetun jakamisominaisuuden avulla.

3. Prisma Photo Editor

Saatavilla iOS ja Android | Vapaa

Paras: Muuta valokuvasi taiteellisiksi “maalauksiksi” ja “piirroksiksi”.

Prisma Photo Filter -sovellus

OK, tottakai – useimmat suodattimet, jotka muuttavat valokuvat “piirroksiksi” tai “maalauksiksi”, ovat suorastaan ​​kauheita.

Prisma on poikkeus.

Tämä ilmainen valokuvien muokkaussovellus käyttää keinotekoisia hermoverkkoja (mitä se tarkoittaakaan), joiden avulla “käyttäjät voivat saada valokuvat näyttämään Picasson, Munchin tai jopa Salvador Dalin maalaamilta”.

Kokeile – saatat yllättyä siitä, kuinka paljon pidät siitä. Voit maksaa lisäsuodattimien käyttämisestä, mutta tarjolla on runsas paketti ilmaiseksi. Voit valita yhteensä yli 500 luovasta suodattimesta.

Prismalla on myös oma verkkoyhteisö, samanlainen kuin Instagramissa. Joten kun olet valmis muokkaamaan, voit jakaa kuvasi Prisma-syötteeseen, tallentaa sen suoraan laitteellesi, jakaa sen missä tahansa sosiaalisen median sovelluksessa tai lähettää sen sähköpostitse tai viestillä.

4. Adobe Photoshop Express

Saatavilla iOS ja Android | Vapaa

Paras: Monipuolinen kuvankäsittely.

Adobe Photoshop sovellus ilmainen

Adobe Photoshop Express ottaa monia Photoshopin parhaista kuvankäsittelytyökaluista ja puristaa ne mobiilisovellukseen. Ja vaikka tämä ilmainen kuvankäsittelysovellus tarjoaa runsaasti lisätoimintoja, sitä on helppo käyttää pienellä kosketusnäytöllä.

Lataa vain valokuva laitteestasi, ota uusi kameralla tai käytä kuvaa Adobe Creative Cloud -tilistäsi ja aloita sitten muokkaaminen.

Siinä on kaikki odottamasi työkalut – rajaus, punasilmäisyyden korjaus, kirkkaus, kontrasti, kylläisyys, suodattimet, reunat jne. Parasta on kuitenkin älykkäiden suodattimien valikoima. Nämä suodattimet korjaavat automaattisesti yleisiä ongelmia, kuten värilämpötila- ja valotusongelmat.

Ennen kuin voit käyttää Adobe Photoshop Expressiä, sinun on rekisteröitävä ilmainen Adobe ID -tili. Kun olet lopettanut kuvan muokkauksen, tallenna se suoraan laitteellesi tai jaa se muihin markkinointi- ja sosiaalisen median sovelluksiin.

5. Foodie

Saatavilla iOS ja Android | Vapaa

Paras: Vie ruokakuvasi uudelle tasolle.

Foodie ilmainen valokuvasuodatinsovellus

Jokainen on syyllistynyt ottamaan kuvia ruoastaan ​​jossain vaiheessa. Herkkusuu omaksuu tämän impulssin ja auttaa sinua viemään ruokakuvasi aivan uudelle tasolle.

🔥 Empfohlen:  8 parasta TikTok-kaavinta vuonna 2023 (videot, kommentit ja seuraajat)

Editori on jossain määrin samanlainen kuin Instagramin – paitsi että kaikki 30 suodatinta ja muokkaustoimintoa on asetettu ruokaa ajatellen.

Lisäksi se auttaa sinua luomaan täydellisen lintuperspektiivin ja saa värit pomppimaan.

Bottom line: Jos otat kuvia ruoasta, tarvitset tämän ilmaisen kuvankäsittelysovelluksen.

6. Adobe Lightroom

Saatavilla iOS ja Android | Vapaa

Paras: Ammattilaiset ja ne, jotka haluavat tehdä nopeita ammattisäätöjä.

Adobe Lightroom valokuvien muokkaussovellus

Jos haluat parantaa peliäsi entisestään, tutustu Adobe Lightroom.

Tämä suositun työpöytäohjelmiston sovellusversio tarjoaa pääsyn ammattimaisiin muokkaustyökaluihin liikkeellä ollessasi. Lisäksi se toimii jopa RAW-tiedostojen kanssa – korkealaatuinen kuvamuoto, joka on suosittu valokuvaajien keskuudessa.

Yksi tämän parhaan valokuvankäsittelysovelluksen hienoista asioista on, että se ei yritä tehdä kaikkea kaikkien puolesta.

Sen sijaan se keskittyy tarjoamaan korkealaatuisia säätötyökaluja yksinkertaisina liukusäätiminä. Niiden avulla voit säätää valokuvasi valoa, yksityiskohtia, värejä, vääristymiä ja rakeita.

Pitäisikö sinun päättää tilata Adobe Creative Cloud, saat myös pääsyn lisäominaisuuksiin. Näitä ovat valikoiva muokkaus ja Adobe Sensei – tekoälyjärjestelmä, joka merkitsee kuviisi automaattisesti niiden sisällön perusteella tunnisteen, jolloin voit löytää nopeasti ihanteellisen kuvan.

7. Collage Maker

Saatavilla iOS vain | Vapaa

Paras: Loistavien valokuvakollaasien luominen.

Valokuvakollaasi ilmainen kuvankäsittelysovellus

Monet ilmaiset kuvankäsittelysovellukset antavat sinun luoda yksinkertaisia ​​kollaaseja (kuten Photoshop Express). Collage Maker kuitenkin nostaa sen pykälän ylöspäin.

Tässä valokuvakollaasivalmistajassa on tuhansia asetteluja, joten voit aina löytää tarpeisiisi sopivan. Siellä on laaja valikoima tyylejä ja mielenkiintoisia taustoja. Lisäksi voit lisätä tekstiä ja mukauttaa fontteja, värejä ja kokoja.

Sovellus tarjoaa myös perusvalokuvien muokkaustyökalut, joten sinun ei tarvitse vaihtaa sovellusten välillä luodaksesi täydellisen kollaasin.

8. Adobe Photoshop Fix

Saatavilla Android vain | Vapaa

Paras: Muotokuvien editointi.

Adobe Photoshop Fix Photo Editor -sovellus

Adobe Photoshop Fix ei ole tarkoitettu suodattimien tai tehosteiden lisäämiseen valokuviin. Sen sijaan se on suunniteltu kuvien ei-toivottujen osien korjaamiseen tai poistamiseen.

Tämän intuitiivisen ja yksinkertaisen kuvankäsittelysovelluksen avulla voit muokata muotokuviasi ammattitasolla. Aluksi se kattaa kaikki perusasiat – voit säätää valokohtia, varjoja, värejä ja paljon muuta.

Kuitenkin Liquify-osio on todella vaikuttava.

Kun lataat muotokuvan, sovellus rekisteröi automaattisesti jokaisen kohteen jokaisen kasvonpiirteen. Sitten voit säätää niiden kokoa, muotoa ja sijaintia täydellisen kuvan luomiseksi.

Jos olet a Luova pilvi käyttäjälle, voit myös jakaa muokkaukset suoraan pöytätietokoneen Photoshopiin lisämuokkausta varten.

9. Visage

Saatavilla iOS ja Android | Vapaa

Paras: Selfien retusointi.

Visage Photo Editor -sovellus

Ensinnäkin: finneissä, pusseissa silmien alla tai hampaissa, jotka eivät ole täysin valkoisia, ei ole mitään vikaa selfietä otettaessa.

Silti aina kun turhamaisuus voittaa meidät, Kasvot on valmis ja odottaa.

Tämän ilmaisen selfie-kuvien muokkaussovelluksen avulla voit nopeasti ja helposti retusoida muotokuviasi. Erityisesti voit tasoittaa ihoa, vähentää ihon kiiltoa, valkaista hampaita, levittää silmämeikkiä ja paljon muuta.

Sovellus sisältää myös joukon mielenkiintoisia taustoja ja tehosteita, joilla voit piristää selfiesi.

Haittapuolena on, että sovelluksen ilmainen versio näyttää paljon mainoksia, ja valmiin valokuvamuokkauksen alareunassa on merkki hashtag. Voit kuitenkin aina päivittää pro-versioon (4,99 dollaria kuukaudessa tai 9,99 dollaria vuodessa) näiden haittojen välttämiseksi.

10. Photoleap

Saatavilla iOS vain | Vapaa

photoleap ios -editori

Lightricksin Photoleap on paras ilmainen taiteellinen kuvankäsittelysovellus.

Yksi sen suosituimmista ominaisuuksista on kyky yhdistää valokuvia dramaattisten tehosteiden luomiseksi. Voit myös lisätä kuviisi graafisia elementtejä.

Vaikka siinä on monia samoja ominaisuuksia kuin Photoshopissa, kuten tasot, oppimiskäyrä ei ole niin jyrkkä. Jotta saat kaiken irti Photoleapista, sinun on luultavasti katsottava joukko sen opetusvideoita.

Haittapuolena on, että ilmaisessa versiossa voit käyttää vain kahta kerrosta kerralla. Joten sinun on tilattava rajoittamaton versio, jos haluat päästää luovuutesi valloilleen.

11. Instagram

Saatavilla iOS ja Android | Vapaa

Paras: Valokuvien jakaminen verkkoseurannan rakentamiseksi.

Instagram-valokuvien muokkaussovellus

On sanomattakin selvää: Jos otat valokuvia, Instagram On the paikka jakaa ne.

Alustalla on kaikki perusvalokuvien muokkaustyökalut, joita saatat tarvita, mukaan lukien suodattimet, tehosteet, teksti, tarrat, peittokuvat ja paljon muuta. Sovellus tarjoaa kuitenkin myös muita työkaluja, joiden avulla voit kasvattaa seuraajaasi.

Voit esimerkiksi hyödyntää Instagram Insightsia ymmärtääksesi, kuinka yleisösi suhtautuu julkaisuihisi, tai voit käyttää Instagram Storiesia tai Instagram Liveä yhteydenpitoon seuraajiisi interaktiivisemmalla tavalla.

Mitä tahansa sovellusta käytät kuviesi muokkaamiseen, haluat ladata ne Instagramiin. Sivusto on maailman neljänneksi suurin sosiaalinen verkosto Facebookin, YouTuben ja WhatsAppin jälkeen.

12. Jälkivalo

Saatavilla iOS ja Android | Vapaa

Paras: Monipuolinen editointi ja taiteelliset peittokuvat.

Afterlight ilmainen valokuvaeditori

Jälkivalo nimittää itsensä “kaikki yhdessä, monipuolinen” kuvankäsittelysovellus – mikä on kohtuullinen yhteenveto.

Siinä on kaikki odottamasi perusominaisuudet, mukaan lukien työkalut valotuksen, sävyn/kylläisyyden, kontrastin ja sävyn säätämiseen. Ja vaihtoehdot tekstin lisäämiseen ja mukauttamiseen ovat laajat.

🔥 Empfohlen:  15 parasta paikkaa iPhonen myyntiin

Lisäksi valittavana on yli 20 edistyksellistä työkalua, mukaan lukien ainutlaatuiset käyrät, valikoiva sävy, rakeisuus ja paljon muuta.

Mikä parasta, siellä on joukko tekstuureja, mukaan lukien prismatehosteet, todelliset filmivalovuodot ja pölyiset filmipeittokuvat. Niiden avulla voit luoda ainutlaatuisia kuvia, jotka erottuvat joukosta ja vangitsevat ihmisten huomion.

Sovellus toimii myös RAW-tiedostojen kanssa iOS- tai Android-laitteilla.

13. Canva

Saatavilla iOS ja Android | Vapaa

Paras: Yritystoimintaan liittyviä merkkivalokuvia.

Canva ilmainen Mobile Photo Editor -sovellus

OK, niin Canva ei ole tarkoitettu vain valokuville. Se on tarkoitettu julisteiden ja muiden visuaalien luomiseen verkkosivustollesi ja markkinointimateriaaliksi, mutta siksi rakastamme tätä sovellusta!

Ota valokuva, lataa se Canvaan, muokkaa sitä ja aloita kaikkien uskomattomien visuaaliesi luominen, joka on johdonmukainen riippumatta siitä, missä asiakkaasi näkevät ne.

Suodattimien, vinjettien ja muiden avulla valokuvasi voivat näyttää ammattimaisilta muutamassa minuutissa, samoin kuin kaikki, mitä julkaiset sosiaalisessa mediassa ja verkkosivustollasi.

14. GoDaddy Studio

Saatavilla iOS ja Android | Vapaa

Paras: Kauniin tekstin lisääminen kuviisi.

GoDaddy Studio -sovellus

GoDaddy Studiossa (aiemmin Over) on vähän kaikkea – kuten sumennusta, sävyjä, peittävyyttä – mutta mahdollisuus lisätä tekstiä on siellä, missä se todella loistaa.

Voit lisätä sovelluksella useita tekstipeittokuvia, jotka voit muokata kuviisi yksilöllisesti. Siinä on loistava fonttiluettelo sekä yksinkertainen käyttöliittymä nopeaa muokkausta varten.

Muokkauksen avulla voit säätää kuvan sävyä, kokoa ja tekstin tasausta. Lisäksi voit muuttaa tekstin kokoa nipistämällä. Lisäksi voit lisätä useita tekstimerkintöjä yhteen kuvaan sovelluksen kerrosjärjestelmän avulla.

Mukauta haluamallasi tavalla ja jaa sitten Facebookissa, Twitterissä ja muissa sosiaalisen median verkostoissa. Se on siisti ja edullinen tapa luoda bränditietoisuutta yrityksellesi.

15. Bazaart

Saatavilla iOS | Vapaa

Paras: Surrealistiset ja taiteelliset kuvatehosteet.

bazaart iOS -arvostelu

Jos haluat tehdä muutakin kuin vain poistaa epäpuhtauksia viimeisestä selfiestäsi, Bazaart voi auttaa sinua muuttamaan valokuvasi ainutlaatuisilla tehosteilla.

Montaasi- ja kollaasityökalujen avulla voit yhdistää useita suunnitteluelementtejä luodaksesi jotain uutta. Voit kerrostaa tekstiä ja grafiikkaa valokuvillesi ja jopa siirtää kuvan osia ympäriinsä saadaksesi surrealistisen vaikutelman.

Ominaisuudet, kuten taustan välitön poisto ja mallit, tarkoittavat, että Bazaart on loistava tuote aloittelijoille, jotka vielä tutkivat puhelimen muokkausmaisemaa. Voit jopa luoda Instagram-tarinoita valmiilla malleilla.

Niille, jotka etsivät lisäinspiraatiota saadakseen kaiken irti tästä sovelluksesta, Bazaartin Instagram-sovellus on upea muusa.

16. LD

Saatavilla iOS ja Android | Vapaa

Paras: Elokuvallisen sisällön luominen.

Elokuvasisällön luominen iOS:llä

Haluatko antaa kuvillesi aidon, elokuvamaisen tunnelman? Tutustu LD by Lens Distortions -sovellukseen, jonka avulla voit hyödyntää tyylikkäiden peittokuvien ja luonnollisten elementtien voimaa luodaksesi todella eloisia kuvia.

LD:n ilmaisessa versiossa on kaikki työkalut, joita tarvitset lisätäksesi ripauksen surrealistista taikaa kuviisi. Voit lisätä dynaamisia valonsäteitä, integroida luonnollisia elementtejä (sade, lumi jne.), sijoittaa ikonisia lasikuvioita ja paljon muuta.

Päivittäminen sovelluksen premium-versioon, LD+, avaa lisää tasoja, täyden valikoiman kuva- ja väritehosteita sekä premium-ominaisuuksia, kuten automaattisen muotokuvatilan tasot, poisto-/maskityökalun ja TIFF-valokuvien viennin.

17. Focos

Saatavilla iOS vain | Vapaa

Paras: Lisää realistisia bokeh-tehosteita.

focos iOS -sovellus

Tämä sovellus jäljittelee peilittomissa kameroissa ja DSLR-kameroissa olevien nopeiden objektiivien ammattimaista ilmettä.

Focosin avulla voit tarkentaa uudelleen jo otettuja muotokuvia, valita eri aukkokalvoista luodaksesi ainutlaatuisia bokeh-pistetehosteita ja simuloida 3D-ympäristöä suunnatun valaistuksen aikaansaamiseksi. Saat myös vaihtoehtoja simuloida linssin ominaisuuksia, kuten pyörteisiä, kermaisia, heijastavia ja bilineaarisia tehosteita.

Focos voi tallentaa kuvat kameran rullaan tai säilyttää ne omassa kirjastossaan, jotta voit helposti ladata ja tarkentaa ne uudelleen. Voit jopa tallentaa uudelleentarkennetun valokuvan muotokuvatilassa säilyttäen syvyystiedot.

Parhaat maksulliset kuvankäsittelysovellukset

18. SKRWT

Saatavilla iOS ja Android | 1,99 dollaria

Paras: Säädä valokuviesi perspektiiviä.

maksullinen iOS-valokuvaeditori: SKRWT

Oletko koskaan ottanut upeaa valokuvaa, joka ei vain ollut oikein linjassa? Ehkä näkökulma oli hieman vinossa tai vinossa?

SKRWT korjaa nämä ongelmat.

Tämän kuvankäsittelysovelluksen avulla voit säätää kuvien perspektiiviä niin, että kaikki on täydellisesti kohdakkain. Siinä on automaattinen rajaus ja perspektiivin korjaus. Tai jos haluat, voit käyttää “4 pisteen korjaus” -ominaisuutta muokataksesi kuvasi perspektiiviä manuaalisesti.

Sovelluksen avulla voit myös korjata linssin vääristymiä, jotka ovat yleinen ongelma älypuhelimen kameroissa. Ei ihme, että SKRWT sanoo, että se on “puuttuva lenkki huippuluokan älypuhelinvalokuvauksessa”.

19. Facetune

Saatavilla iOS ja Android | 3,99 dollaria

Paras: Ammattimaisesti editoi selfiet.

Facetune maksullinen kuvankäsittelysovellus

Pidätkö selfien ottamisesta? Facetune on toinen muotokuvien muokkaussovellus, joka on suunniteltu auttamaan sinua näyttämään parhaalta.

Sen avulla voit nopeasti tehdä ammattimaisia ​​valokuvien muokkaussäätöjä kuviisi. Voit tasoittaa ihoa, valkaista hampaita, poistaa epäpuhtauksia ja jopa säätää kasvojen piirteitä muutamalla pyyhkäisyllä ja napautuksella.

Voit myös vaihtaa selfiesi taustaa käyttämällä sen hauskoja grafiikoita.

🔥 Empfohlen:  Viisi parasta verkkokauppavinkkiä vanhojen tuotteiden siirtämiseen

Facetunea on parasta käyttää kohtuudella – jos innostut, selfiesi voi nopeasti päätyä näyttämään vahanukkelta.

Onneksi voit napauttaa ja pitää painettuna sinistä painiketta näytön alareunassa vaihtaaksesi alkuperäisen kuvan ja muokatun version välillä. Näin voit helposti kertoa, oletko mennyt liian pitkälle.

20. KosketaRetusointi

Saatavilla iOS ja Android | 3,99 dollaria

Paras: Ei-toivottujen esineiden poistaminen valokuvistasi.

TouchRetouch Paid Photo Editor -sovellus

Oletko koskaan ottanut valokuvaa ei-toivotusta esineestä, jonka haluaisit poistaa? Kosketa Retusointi on valokuvien muokkaussovellus, jonka avulla voit tehdä juuri sen.

Tämän kuvankäsittelysovelluksen avulla voit poistaa esimerkiksi puhelinjohtoja, pylväitä, sähkölinjoja, katukylttejä tai roskakoreja. Voit myös poistaa viat, näppylät tai jopa ärsyttävät fotopommittimet.

Lisäksi sovellus on erittäin helppokäyttöinen. Itse asiassa voit poistaa useimmat kohteet yhdellä napautuksella. Jos kuitenkin tarvitset apua, sovelluksessa on opetusohjelmia, jotka opettavat sinua hyödyntämään sen täyden potentiaalin.

21. Pixelmator

Saatavilla iOS vain | 4,99 dollaria

Paras: Valtava valikoima kuvankäsittelyominaisuuksia.

Pixelmator maksullinen kuvankäsittelysovellus

Pixelmator kattaa kaikki pohjat. Se yhdistää sekä valokuvaajien että graafisten suunnittelijoiden tarvitsemat työkalut yhdeksi mobiilisovellukseksi.

Tämä on monipuolinen, tasopohjainen kuvankäsittelysovellus. Voit käyttää sitä parantamaan kuvia, lisäämään grafiikkaa ja tekstiä tai luomaan edistyneitä taiteellisia sävellyksiä. Ja sovelluksen mukana tulee esiasetettuja malleja, kollaaseja ja tehosteita.

Paras osa? Käyttöliittymä on erittäin yksinkertainen käyttää.

Sovellus toimii myös saumattomasti Pixelmatorin työpöytäohjelmiston kanssa (joka maksaa 39,99 dollaria), joten voit muokata missä ja milloin sinulle parhaiten sopii.

22. Mextures Photo Editor

Saatavilla iOS vain | 1,99 dollaria

Paras: Nopea ja ammattimainen kerrosmuokkaus.

Mextures kuvankäsittelysovellus

Mextures Photo Editor on kerrospohjainen kuvankäsittelysovellus, joka tekee edistyneestä valokuvien muokkaamisesta helppoa.

Sovelluksen avulla voit pinota erilaisia ​​muokkauksia ja säätöjä päällekkäin ja muokata niitä yksitellen.

Lisäksi sovelluksessa on paljon kauniita suodattimia nopeaa muokkausta varten. Ja voit tallentaa muokkauskaavasi käyttääksesi niitä jatkossa muihin valokuviin.

Se soveltuu myös erinomaisesti pölyn, kalvorakeiden, tekstuurien, liukuvärien tai kevyiden vuotojen levittämiseen.

23. Distressed FX

Saatavilla iOS | 0,99 dollaria

Paras: Päästä muokkausluovuutesi valloilleen.

Distressed FX Paid Photo Editor -sovellus

Tämä on kuvankäsittelyohjelma, jossa on kierre. Distressed FX Voit lisätä kuviisi laajan valikoiman kuvioituja kuvia ja peittokuvia luodaksesi jotain hämmästyttävää.

Tämän kuvankäsittelysovelluksen avulla voit muuttaa kuvat valokuviksi, lisätä ylimääräisiä elementtejä, joita sinulla ei muuten olisi käytettävissäsi, ja paljon muuta.

Sovelluksen käyttäjät ylistävät sitä siitä, että se on helppokäyttöinen ja siinä on “niin monta vaihtoehtoa vapauttaa ja vapauttaa luovuutesi”.

Jos haluat luoda ainutlaatuisia visuaaleja, voit saavuttaa tämän tämän mahtavan sovelluksen avulla.

24. Aseta X päällekkäin

Saatavilla iOS | 4,99 dollaria

Paras: Luo upeita kaksoisvalotuskuvia.

päällekkäin x

Tämä on ihanteellinen kuvankäsittelysovellus Photoshopin kaltaisten tehosteiden luomiseen, jotka hämmästyttävät Instagram-seuraajasi.

Superimpose X:n maskeja, tasoja ja sekoitustiloja käyttämällä voit luoda upeita kaksoisvalotuskuvia, jotka tuovat brändillesi uuden ulottuvuuden.

Sovellus tarjoaa jopa kahdeksan kerrosta iPhone 7:ssä ja uudemmissa. Maskausta varten sen avulla voit säätää siveltimen voimakkuutta ja kokoa, jotta saat reunat ja muut yksityiskohdat näkyviin. Mutta voit myös käyttää muita maskausominaisuuksia, kuten Taikasauvaa ja Lassoa kuvien automaattiseen peittämiseen. Ja tietysti Superimpose X tarjoaa maskauskirjaston, johon voit tallentaa maskatut kuvat myöhempää käyttöä varten.

Lisäksi sovelluksen avulla voit säätää kylläisyyttä desaturaatiolla, vaalennalla, tummennalla ja muilla siveltimillä. Jos haluat esitellä ainutlaatuisen brändin sosiaalisessa mediassa ja muissa verkko-omaisuuksissa, tämä sovellus on sinua varten.

25. Jälkileikkaus

Saatavilla iOS | 2,99 dollaria

Paras: Maskaus ja suodatus iOS:ssä.

Aftercut on täydellinen sovellus suodattimien ja maskien lisäämiseen iPhonen sisältöön.

Valittavana on useita valmiita tehosteita, joiden avulla voit suunnitella ammattimaisia ​​kuvia, jotka ylittävät sen, mitä voit saavuttaa sovelluksilla, kuten Instagram.

Sovelluksella on myös vaihtoehtoja luoda sumennustehosteita, muokata kuvia yksivärisinä ja jopa säätää selkeyttä, kirkkautta ja kontrastia. Äänien kokeileminen ja kanavamikserien selaaminen on hauskaa.

Vaikka Aftercut ei ole aivan yhtä edistynyt kuin Photoshop, se tarjoaa sinulle paljon samanlaisia ​​toimintoja halvemmalla, mukaan lukien seitsemän leikkaustyökalua. Voit jopa säätää, muuttaa kokoa tai laajentaa valinta-aluetta samalla, kun muokkaat kuvaa.