Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

25 parasta kyselysovellusta ylimääräisen rahan ansaitsemiseen

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 25 parasta kyselysovellusta ylimääräisen rahan ansaitsemiseen

Mikä on yksi helpoimmista tavoista ansaita rahaa puhelimestasi? Online-kyselyt.

Kymmenet sivustot tarjoavat maksullisia tutkimuksia, joista maksetaan käteisellä tai lahjakorteilla. Muut kaupat kysyvät mielipidettäsi ostosmatkastasi vastineeksi arvonnasta.

Parhaiden kyselysovellusten käyttäminen varmistaa, että saat eniten palkkaa ajastasi. Katso parhaita valintojamme, kun haluat ansaita rahaa 15 minuutissa tai vähemmän.

Suosituimmat kyselysovellukset

Kysely Junkie

Ansaitse rahaa jakamalla mielipiteesi tuotteista ja palveluista.

Swagbucks

Ansaitse palkkaa osallistumisesta kyselyihin, pelaamalla videopelejä ja paljon muuta.

LifePoints

Useimmat kyselyt kestävät 10 minuuttia, kiireellisistä tutkimuksista maksetaan enemmän.

Voit käyttää kyselysivustoja joita käytät vain tietokoneeltasi.

Mutta tiesitkö, että voit käyttää myös mobiilisovelluksia? Jos ei, sinun täytyy liittyä johonkin alla luetelluista kyselyverkostoista.

Niiden avulla voit tehdä kyselyitä tien päällä ja ansaita rahaa älypuhelimellasi tai tablettia.

Ellei toisin mainita, jokainen sovellus on saatavilla Android- ja iOS-laitteille.

1. Survey Junkie

Yksi luotettavimmista ja maineikkaimmista kyselysovelluksista, jotka sinun kannattaa tarkistaa, on Kysely Junkie. Heillä on yli 10 000 000 jäsentä, ja voit saada maksua käteisellä PayPalin kautta.

Kyselyt kattavat erilaisia ​​aiheita ja vaihtelevat usein pituudeltaan. Mielipiteesi voi auttaa vaikuttamaan brändeihin ja parantamaan vähittäiskaupan tuotteita.

Pidemmät kyselyt maksavat enemmän kuin lyhyet kyselyt. On myös mahdollista ansaita pisteitä suosittelemalla ystäviä ja täyttämällä profiilikyselyitä.

Survey Junkie maksaa sinulle niinkin alhaisella pistesaldolla kuin 1 000 pistettä. Se on noin 10 dollaria palkintoina. Saatavilla olevat palkinnot sisältävät PayPal-käteisen tai jälleenmyyjän lahjakortit.

2. Swagbucks

Swagbucks on yksi parhaista tavoista ansaita rahaa kyselyistä ja muista pienistä tehtävistä. Näihin tehtäviin kuuluu videoiden katselu, netissä surffaaminen ja tuotenäytteiden testaaminen.

Suurin osa Swagbucksin kyselyistä vie 15 minuuttia. Ja voit suorittaa useita kyselyitä joka päivä. Säännöllisesti voit jopa ansaita bonuspisteitä kuukauden aikana myös uskollisuusbonuksena.

Toinen syy harkita Swagbucksia on niiden alhaiset maksukynnykset.

Voit alkaa lunastaa palkintopisteitäsi (SB:t) jopa 3 dollarin lahjakorteista. Nämä lahjakortit ovat suosikkiravintoloitasi ja jälleenmyyjiäsi varten.

Jos haluat PayPal-käteisen, vähimmäismaksukynnys on 25 dollaria. Mutta ohittaaksesi yhden vaiheen, saat maksun lahjakortilla myymälästä, johon tulet pian käymään. Näin voit pyytää maksua useammin juhliaksesi pieniä voittoja.

3. LifePoints

Toinen jännittävä kyselysovellus on LifePoints. Voit ansaita pisteitä seuraavista toiminnoista:

  • Kyselyt
  • Päivittäiset haasteet
  • Ansaitse on the Go sijaintiin perustuvia ansaintamahdollisuuksia
  • Päivittäinen triviavisa
  • Persoonallisuuden profiloija
  • Neljännesvuosittaiset palkintoarvonnat

Paikkaperusteiset Earn on the Go -toiminnot voivat olla paras tapa ansaita palkintopisteitä. Ottamalla geopaikannuspalvelut käyttöön LifePoints antaa sinulle kuukausittaisen peruspistebonuksen.

Ansaitse tien päällä, sinä ansaita rahaa kun work ulos tai matkustaa töihin. LifePoints voi antaa sinulle ylimääräisiä ansaitakutsuja tiettyjen toimintojen suorittamiseen nykyisessä sijainnissasi. Voit esimerkiksi tehdä mysteerikaupan.

Pisteet ovat hyviä PayPal-käteis- tai vähittäislahjakorteille, mukaan lukien Amazon, Starbucks ja iTunes.

4. Attapoll

Attapoll maksaa sinulle kyselyihin vastaamisesta puhelimellasi. Kun olet asentanut kyselysovelluksen ja määrittänyt profiilisi, voit osallistua kyselyihin missä tahansa, jossa on internetyhteys ja muutama minuutti.

Kyselyt ovat melko lyhyitä, ja voit ansaita PayPal-käteistä, lahjakortteja tai tehdä hyväntekeväisyyslahjoituksen. Attapollilla on matalat maksukynnykset, ja voit myös saada suositusbonuksen ystävillesi.

5. YouGov

YouGovilla on kyselyjä kuluttajabrändien mielipiteistä. Lisäksi sinä saat 2000 bonuspistettä (20 dollaria) tervetuliaisbonuksena! Maksuvaihtoehtoja ovat lahjakortit moniin liikkeisiin ja ravintoloihin.

Kun et vastaa pistekyselyihin, voit osallistua yhteisön kyselyihin. Näillä kyselyillä ei saa pisteitä. Mutta voit ilmaista mielipiteesi muista kyselyyn kuulumattomista aiheista.

6. Pawns.app

Kanssa Pawns.app, rahan ansaitseminen kyselyillä on helppoa. Asenna vain sovellus, rekisteröi ilmainen tili, ja olet valmis!

Kyselyominaisuuden avulla voit ansaita jakamalla mielipiteitäsi eri aiheista politiikasta ja muodista autoteollisuuteen ja kuluttajatuotteisiin ja paljon muuta.

🔥 Empfohlen:  SEO:n 10 parasta etua: Miksi SEO on tärkeää jokaiselle yritykselle?

Se on kätevä ja helppo tapa muuttaa ajatuksesi ylimääräiseksi rahaksi! Aloita tänään ja ala ansaita Pawns.appilla!

Kuka tahansa maailmassa voi liittyä joukkoomme ja muuttaa internetyhteyteensä käteiseksi, Bitcoiniksi tai lahjakorteiksi! Käyttöikä riippuu maastasi. Alaikäisiltä lapsilta vaaditaan vanhempien lupa. Voit oppia lisää sivustolta FAQ.

7. InboxDollars

InboxDollars on johtava Swagbucksin vaihtoehto. Ja se on loistava vaihtoehto monipuolistaa tapoja ansaita rahaa.

Maksulliset kyselyt ovat yksi tapa ansaita rahaa InboxDollarsilla. Mutta voit myös saada sähköpostien lukemisesta maksettu ja testata tuotteita. Tai voit lunastaa kuponkeja, tehdä ostoksia verkossa ja katsella videoita. Rekisteröidy nyt saadaksesi $5 bonusrahaa.

InboxDollarsin suosituin maksutapa on käteinen. Mutta voit myös lunastaa pisteesi vähittäiskaupan lahjakortteihin.

8. Toluna

Yksi suurimmista ja eniten maksavista kyselysovelluksista on Toluna. Voit nauttia seuraavista toiminnoista:

Voit lunastaa pisteitä PayPal-käteisellä, Amazon-koodeilla, arvontoilla ja muilla lahjakorteilla.

Toluna on yksi suurimmista online-kyselyalustoista. Joten he tekevät yhteistyötä joidenkin suurimpien yritysten kanssa lähettääkseen mielipiteesi.

Tämän seurauksena saatat saada enemmän kyselykutsuja heidän kanssaan kuin pienemmillä sovelluksilla.

On myös mahdollista osallistua kohderyhmiin. Nämä tutkimukset maksavat enemmän. Voit puhua nykyisestä matkapuhelinsuunnitelmastasi ja television katselutottumuksistasi.

He saattavat myös pyytää sinua testaamaan tuotteita lisämaksusta.

9. NCP Mobile

National Consumer Panel Mobile käyttää hieman erilaista lähestymistapaa maksullisiin tutkimuksiin. Kyllä, kyselykutsuja kuluttajien tuotemerkkien mielipiteistä on säännöllisesti, mutta käytät enemmän aikaa ostamiesi tuotteiden viivakoodien skannaamiseen.

Ehkä skannaat viivakoodeja kuittien skannaussovellukset. Jos näin on, viivakoodien skannaus on täydellinen toinen askel ostosten saamiseen.

Voit ansaita uskollisuusbonuksen skannaamalla ostoksesi joka viikko. Saat bonuksen skannaamisesta useita viikkoja peräkkäin. Lisäksi osallistu säännöllisesti kyselyihin saadaksesi enemmän pisteitä.

Ansaitsemasi pisteet maksetaan käteisenä tai tavarana. Jokaisella ostosmatkalla osallistut myös käteispalkintoihin.

NCP:llä on käteisarvontoja joka viikko, kuukausi ja vuosineljännes. Voit myös osallistua heidän vuotuiseen käteispalkintoon.

10. UserTesting

Käyttäjätestaus on yritys, joka tulee maksaa sinulle verkkosivustojen testaamisesta kun tallennat videovastauksen. Saat 10 dollaria 20 minuutin videosta.

Tämä vaihtoehto ei ole yhtä tuottoisa kuin MindSwarms. Mutta sinulla voi olla enemmän testauskutsuja, koska voit testata verkkosivustoja.

Ja se on tapa monipuolistaa omaa sivuhustle-tulot. Loppujen lopuksi saatat olla kyllästynyt tavallisiin online-kyselyihin.

Tarvitset vain mobiililaitteen tai tietokoneen, joka tallentaa ääntä ja videota testauksen aloittamiseen. Kun aloitat, voit testata verkkosivustoja, sovelluksia ja prototyyppejä.

UserTesting suorittaa kaikki maksut PayPalin kautta.

11. Nappaa pisteitä

GrabPoints-pisteiden avulla voit ansaita pisteitä vastaamalla kyselyihin, katsomalla videoita ja testaamalla sovelluksia. Ai niin, voit ansaita rahaa myös suorittamalla tarjouksia ja verkkotehtäviä.

Maksua varten voit pyytää vähittäiskaupan ja ravintolan lahjakortteja. Jos haluat matkustaa, myös Hotels.com- ja Southwest Airlines -pisteet ovat saatavilla.

Kaksi parhaista maksutavoista ovat PayPal ja Amazon-luotto.

Kun saldosi saavuttaa $3 (3000 pistettä), voit pyytää maksua. Sitä vastoin muilla jälleenmyyjillä saldosi on oltava vähintään 5–10 dollaria.

12. Banaani

Pidätkö sovellusten ja pelien testaamisesta? Jos on, saatat pitää Banaanimainen.

Voit ansaita muutaman pisteen suorittamalla mainostajien perustehtäviä tai testaamalla pelejä. Kuten mikä tahansa, ylimääräinen ponnistus voi maksaa elämässä. Bananaticilla voit ansaita rahaa suorittamalla pelitehtäviä.

Voit esimerkiksi ansaita bonuspisteitä kirjoittamalla artikkelin tai tekemällä videon pelaamastasi pelistä. Lisäksi ansaitset enemmän kirjoittamalla arvostelun, esittelyn tai opetusohjelman.

Toinen tapa ansaita palkintopisteitä on tehdä ostoksia heidän kumppaniensa kanssa tai jakaa edistymisesi sosiaalisessa mediassa.

Mahdollisia maksuvaihtoehtoja ovat lahjakortit, digitaaliset avaimet, skinit ja laitteistot. Voit aloittaa lunastaa pisteitä lahjakorteille, joiden saldo on 5 dollaria.

Joitakin lahjakorttivaihtoehtoja ovat Amazon, Best Buy ja Steam.

13. BzzAgent

BzzAgent käyttää kyselyitä löytääkseen sinulle osuvia tuotetestauskeikat. Saatuasi tuotteen, saat maksun sen testaamisesta ja rehellisen palautteen antamisesta.

Vaikka BzzAgentilla ei vielä olisi yhtään tuotetta, jota voit testata, voit silti suorittaa kyselyitä ansaitaksesi pisteitä.

🔥 Empfohlen:  Mikä on hyvä aloitussivun tulosprosentti?

14. Googlen mielipidepalkinnot

Teetkö ostoksia Google Play Kaupasta? Jos niin, Googlen mielipidepalkinnot on yksi tehokkaimmista tavoista ansaita Google Play -saldoa.

Vastaat Googlen luomiin nopeisiin kyselyihin. Myös muut Google-uskolliset voivat lähettää kyselyitä.

Kyselyaiheisiin kuuluu mielipiteesi kysyminen Google-sovelluksista, verkkomarkkinointikampanjoista ja logosuunnittelusta.

Maksu on välitön, ja sinä ansaita jopa $1 kyselyä kohden. Ainoa haittapuoli on, että se ei ole saatavilla iOS-laitteille.

15. Shopkick

Shopkick on iOS- ja Android-laitteille saatavilla oleva sovellus, jossa ansaitset pisteitä kävelemällä kauppoihin, skannaamalla tuotteiden viivakoodeja ja ostoksilla.

Sovellus kysyy sinulta lyhyitä kysymyksiä matkastasi markkinatutkimusta varten. Tällaisia ​​voivat olla tuotesijoittelu ja mielipiteitä brändistä.

Voit kuitenkin äänestää jaloillaan ja lompakollasi Shopkickin kanssa. Ostostottumuksesi kertovat tutkijoille, mitä merkkejä haluat ostaa.

Se on myös mahdollista ansaita rahaa katsomalla videoita. Voit myös käydä verkkokaupoissa arvostelemassa tuotteita tai vastata lyhyisiin kyselyihin.

Jokaisella harjoituksella ansaitset lahjakortteja valitsemaasi kauppaan tai ravintolaan.

Käytä promokoodia LOMPAKKO 5 saada a 5 dollarin rekisteröitymisbonus.

16. MobileXpression

MobileXpression on sovellus, joka maksaa sinulle siitä, että et teet mitään muuta kuin jaat mobiiliselaustoimintasi. Useimmat online-kyselysivustot vaativat sinun napsauttamalla kuplia mielipiteesi jakamiseksi.

Kun tarvitset tauon arkisista asioista, tämä sovellus maksaa sinulle puhelimen käytöstä. Sinun tarvitsee vain ladata sovellus. Käytä sitten Internetiä puhelimessasi ja (tärkeintä) saat maksun!

MobileXpression on ilmainen liittyminen, ja voit saada maksut käteisellä, lahjakorteilla ja tavaroilla. On myös mahdollista ansaita lahjakortti, kun olet ollut aktiivinen jäsen vain 1 viikon.

Aiheeseen liittyvä artikkeli: Top 10 sovellusta, kuten MobileXpression

17. SurveyClub

SurveyClub on online-alusta, joka antaa sinulle pääsyn useisiin kyselyihin joka päivä. Se on saatavilla käyttäjille, jotka ovat vähintään 16 vuotta vanhamikä tekee siitä teini-ikäisille loistavan mahdollisuuden ansaita rahaa.

Kyselyjen lisäksi voit ansaita liittymällä paneeleihin ja ostamalla valikoiduista verkkokaupoista. Jos haluat työskennellä SurveyClubin kanssa, sinun on asuttava Yhdysvalloissa, Kanadassa, Isossa-Britanniassa tai Australiassa.

Kun saavutat 25 dollarin saldon, voit lunastaa Amazon-lahjakortin.

18. Opinion Outpost

Opinion Outpost tarjoaa mahdollisuuden osallistua useisiin tutkimuksiin päivässä. Useimmat kyselyt vievät alle 20 minuuttia. Mutta sinä voit ansaitse noin $1 kyselyä kohden.

Tutkimusten lisäksi voit ansaita Opinion Outpostilla suorittamalla mikrotehtäviä, testaamalla tuotteita, katsomalla mainoksia ja suorittamalla henkilökohtaisia ​​tarkastuksia fyysisissä myymälöissä. Voit lunastaa palkintopisteesi käteiseksi PayPalin ja lahjakorttien kautta.

Teini-ikäiset kyselyyn osallistujat ovat innoissaan saadessaan tietää, että sinun tarvitsee olla vain 13-vuotias liittyäksesi Opinion Outpost -palveluun.

19. Arvostetut mielipiteet

Arvostetut mielipiteet tarjoavat mahdollisuuden ansaita jopa 7 dollaria kyselyä kohden. Sinulla on pääsy useisiin kyselyihin joka päivä. Et kuitenkaan välttämättä ole oikeutettu jokaiseen kyselyyn.

Sinun on oltava vähintään 17-vuotias, jotta voit rekisteröityä Valued Opinionsiin Yhdysvalloissa

Kun olet valmis nostamaan, löydät valikoiman lahjakortteja. Lisäksi voit nostaa rahaa lentomailien kautta. Mutta sinun on odotettava, että palkintosaldosi saavuttaa 20 dollaria, eikä käteisvaihtoehtoa ole.

20. Omat pisteet

MyPoints maksaa sinulle useiden tehtävien suorittamisesta verkossa, mukaan lukien kyselyihin osallistumisesta. Voit myös ansaita pisteitä tekemällä ostoksia verkossa, varaamalla matkoja, katsomalla videoita ja lataamalla kuponkeja.

Tarvitset vähintään 10 dollarin arvoisia pisteitä lahjakortin lunastamiseen. Mutta jos haluat saada käteistä PayPalin kautta, tarvitset vähintään 25 dollarin arvoisia pisteitä.

Yritys on toiminut vuodesta 1996. Tämän pitkäaikaisen maineen ansiosta saatat tuntea olosi mukavammaksi työskennellä tämän kyselysivuston kanssa.

21. Qmee

Qmee on verkkosivusto, joka tarjoaa mahdollisuuden ansaita ylimääräistä rahaa jakamalla mielipiteesi ja tekemällä ostoksia verkossa.

Kyselyt maksavat yleensä 15 sentin ja 1,50 dollarin välillä. Vaikka voitto on suhteellisen pieni, aikasitoumus on yleensä alle 15 minuuttia.

🔥 Empfohlen:  10 parasta Instagram-syötesovellusta Shopifylle

Jos työskentelet Qmeen kanssa, löydät ilmaisen tavan ansaita ylimääräistä rahaa, kun sinulla on vapaa minuutti.

22. Ipsos i-say

Ipsos i-say tarjoaa käyttäjille mahdollisuuden vastata kyselyihin, jotka keskittyvät enimmäkseen syihin, miksi teet ostoksesi.

Jokaisesta täyttämästäsi kyselystä ansaitset 45–90 pistettä. Tarvitset vähintään 500 pistettä lunastaaksesi 5 dollarin lahjakortin. Jos odotat 1500 pisteen ansaitsemista, voit kotiuttaa 15 dollaria PayPalin kautta.

Kestää aikaa ansaita huomattava määrä pisteitä Ipsos i-saylla. Mutta jos sinulla on aikaa, tämä on mahdollisuus saada palkkio mielipiteestäsi.

23. Männynkäpytutkimus

Pinecone Researchilla on suhteellisen valikoiva hakuprosessi. Lisäksi yritys hyväksyy uusia käyttäjiä vain tarpeen mukaan. Jos pääset sisään, voit saat 3 dollarin bonuksen rekisteröitymisestä.

Kun pystyt vastaamaan kyselyihin, voit ansaita 3 dollaria jokaisesta suorittamastasi kyselystä. Sinun on kuitenkin odotettava kyselykutsuja, joita ei välttämättä tapahdu säännöllisesti.

24. QuickThoughts

QuickThoughts tarjoaa mahdollisuuden ansaita pisteitä jakamalla mielipiteesi. Kyselyt vaihtelevat muutamasta kysymyksestä tarkempiin sopimuksiin.

Lisäksi voit saada palkkaa GPS-sidottujen tehtävien hoitamisesta. Voit esimerkiksi saada palkkaa kuvan ottamisesta todisteeksi siitä, että olet kirjautunut paikalliseen kauppaan.

Sinun on ansaittava vähintään 10 dollaria palkintopisteitä, ennen kuin voit kotiuttaa Apple-lahjakorteilla.

25. PrizeRebel

Kyselyihin osallistuminen on vain yksi tapa ansaita pisteitä PrizeRebelin kautta. Muita tapoja ansaita pisteitä alustan kautta ovat mikrotehtävien suorittaminen, videoiden katsominen, ystävien suositteleminen ja tarjousten täyttäminen.

Koska sinulla on niin monia eri tapoja ansaita, et koskaan kyllästy enää. Voit kotiuttaa jopa 2 dollarin Amazon-lahjakortilla. Useimmat lahjakortit edellyttävät kuitenkin 5 dollarin nostokynnyksen täyttämistä.

Jos haluat työskennellä PrizeRebelin kanssa, rekisteröityminen vie vain muutaman minuutin.

Usein kysytty kysymyss

Tässä on muutamia yleisiä kysymyksiä, joita saamme kyselyyrityksistä ja niiden sovelluksista. Toivottavasti he voivat vastata joihinkin kysymyksiisi.

Kuinka paljon voit tienata vastaamalla kyselyihin?

Parempi kysymys olisi, kuinka paljon haluat tienata? Jokaisen tutkimussivuston maksu on hieman erilainen. Useimmat maksavat 0,25–5 dollaria.

Jos keskimääräinen kysely on 1 dollari ja täytät 30 kuukaudessa, se voi olla yhteensä 30 dollaria. Muista tarkistaa jokainen kyselysivusto, jotta niiden maksurakenne on selkeä.

Mitkä kyselysovellukset maksavat välittömästi?

Google Opinion Awards maksaa heti. Suurin osa maksuista ennemmin tai myöhemmin. Lahjakorteilla maksavat maksavat yleensä heti.

Ovatko maksulliset kyselysovellukset laillisia?

Tässä artikkelissamme luetellut sivustot ovat. Siksi tarjoamme heidän TrustPilot-pisteensä ja lyhyen katsauksen. Katso kaikki arvostelumme saadaksesi lisätietoja.

Tarkista myös TrustPilot tai muut lähteet, kuten BBB, varmistaaksesi, että käyttämäsi sivusto on laillinen.

Miten saan palkan?

Sivustot vaihtelevat maksun mukaan. Jotkut maksavat lahjakorteilla, kun taas toiset käyttävät PayPalia tai suoratalletusta. Jotkut jopa lahjoittavat voittosi hyväntekeväisyyteen, jos haluat.

Noudata ohjeita aloittaessasi päättääksesi, miten haluat saada maksun.

Miten nämä kyselysovellukset ovat vertailussa?

Yhteenveto

Käytät todennäköisesti jo sovellusta videoiden suoratoistoon tai pankkitilisi saldon tarkistamiseen puhelimellasi. Mutta entä kyselyiden suorittaminen?

Nyt sinulla on useita erilaisia ​​kyselysovellusvaihtoehtoja mielipiteesi jakamiseen. Useimmat kyselysovellukset maksavat sinulle Paypalin tai lahjakorttien kautta keskustellaksesi mistä tahansa aiheesta auringon alla. Ja sinulla on valittavanasi kätevä käteis- tai lahjakorttimaksu nopeaa maksamista varten.

Joten mikä on paras tutkimusalusta? Sovellusten lataaminen on vasta ensimmäinen askel. Suorita ensimmäinen kyselysi ja katso, miten se verrataan muihin kyselysovelluksiin.

Table of Contents