Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

25 parasta matkailutyötä ansaitaksesi rahaa matkustamalla ympäri maailmaa

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 25 parasta matkailutyötä ansaitaksesi rahaa matkustamalla ympäri maailmaa

Minne olet aina halunnut mennä?

Ehkä Egypti? Entäs Peru? Tai ehkä Pariisi? Missä tahansa, työpaikat, jotka mahdollistavat matkustamisen, voivat viedä sinut sinne.

Mutta mitkä matkailutyöt sopivat sinulle parhaiten?

Jos mietit kuinka matkustaa ja työskennellä ulkomailla, olet oikeassa paikassa. Tässä artikkelissa tutkimme 25 työpaikkaa ihmisille, jotka haluavat matkustaa.

Mutta ensin, katsotaanpa nopeasti neljää erityyppistä matkailutyötä.

4 erilaista matkailutyötä

Työn aikana voi matkustaa monella eri tavalla. Kaikki tässä artikkelissa luetellut matkailutyöt kuuluvat johonkin seuraavista luokista:

 1. Digitaaliset nomadityöt
 2. Työt, joissa matkustaminen maksaa
 3. Ulkomailla työskentelevät ja matkustavat ulkomailla
 4. Reppumatkailijan työt

Jotkut matkatyöt vaativat korkeaa asiantuntemusta, ja jotkut eivät ole yhtä joustavia kuin toiset. Ne kaikki antavat sinulle kuitenkin keinot kattaa osan (tai kaikki) matkakuluistasi.

Joten mikä ero on ja mikä on sinulle paras?

→ Aloita verkkoliiketoimintasi Shopifyn avulla napsauttamalla tätä

1. Digitaaliset nomadityöt

Digitaaliset nomadit ovat ihmisiä, jotka matkustavat työskennellessään verkossa. Tämän seurauksena digitaaliset nomadityöt tarjoavat valtavasti joustavuutta ja itsenäisyyttä matkoilla.

Esimerkkejä digitaalisista nomadeista ovat freelance-kehittäjät, graafiset suunnittelijat ja dropshipperit.

Tämäntyyppisessä matkatyössä tarvitset vain luotettavan internetyhteyden ja kannettavan tietokoneen. Voit matkustaa parhaisiin digitaalisiin paimentokaupunkeihin ja työskennellä kahviloissa, hotelleissa tai työskentelytiloissa. Työt ovat usein täysin etätyötä.

2. Työt, jotka maksavat matkustamisesta

Tämäntyyppinen työ kattaa perinteiset matkailutyöt, tyypillisesti majoitus- ja matkailualalla.

Esimerkkejä työpaikoista, joista kannattaa matkustaa, ovat risteilyalusten työntekijät, lentoemännät ja matkaoppaat.

Nämä työpaikat sanelevat usein, milloin ja minne pääset matkustamaan, ja tarjoavat usein ilmaisen majoituksen. Joten vaikka vapautta on vähemmän kuin digitaalisissa nomaditöissä, nämä työt voivat olla helpompia saada, jos sinulla on aiempaa kokemusta ravintola-alalta.

3. Ulkomailla työskentelevät ja matkustavat ulkomailla

Termi “expat” tarkoittaa “expatriate”. Se viittaa ihmisiin, jotka ovat yhden maan kansalaisia, mutta päättävät asua ja työskennellä toisessa maassa.

Esimerkkejä ulkomailla olevista matkatöistä ovat englannin opettajat, au pairit tai valtion työntekijät.

Ulkomaalaiset voivat asua muissa maissa vain muutaman kuukauden tai vuoden kerrallaan. Joten jos haluat mieluummin työskennellä kotimaasi ulkopuolella ja upottaa hampaasi uuteen kulttuuriin tai kieleen, tämä voi olla sinulle unelmatyö.

4. Reppumatkailijan työt

Sanon sen suoraan: Reppumatkailijatyöt ovat luultavasti vähiten lumoavia, ja ne edellyttävät pitkiä työpäiviä minimipalkalla.

Esimerkkejä ovat baarimikot, hostellityöntekijät ja surffausopettajat.

Silti tämäntyyppisestä matkatyöstä on paljon etuja. Nämä lähtötason matkatyöt eivät yleensä vaadi tietokonetta tai korkeakoulututkintoa.

Ne tarjoavat myös runsaasti joustavuutta, joten voit matkustaa omaan tahtiisi. Lisäksi paikallisen työn löytäminen matkoilla on yksi parhaista tavoista tavata mielenkiintoisia ihmisiä ja kokea erilaisia ​​kulttuureja.

25 parasta matkailutyötä ansaitaksesi rahaa matkustaessasi ympäri maailmaa

Nyt kun ymmärrät saatavilla olevat matkailutyöt, sukeltakaamme hieman syvemmälle. Tässä on 25 parasta työpaikkaa ihmisille, jotka haluavat matkustaa.

🔥 Empfohlen:  Missä sinun pitäisi myydä vuonna 2023? Mercari vs. eBay

Aloitetaan töistä, jotka voit tehdä pelkällä kannettavalla tietokoneella ja internetyhteydellä.

Digitaaliset nomadityöt

1. Web-suunnittelu/kehitys

Digitaalisten nomadien yleinen työ on web-suunnittelu ja -kehitys. Aloita tutustumalla verkkosivuston luomiseen. Tai yritä etsiä töitä sellaisista sivustoista kuin GitHub-työpaikat ja Upwork.

2. Kirjoittaminen

Nykyään on mahdollista ansaita rahaa kirjoittamalla melkein mistä tahansa. Etsi työpaikkoja sivustoilta, kuten FreelanceWriting, Blogging Proja Probloggaaja.

3. Graafinen suunnittelu

Rakastatko graafista suunnittelua? Miksi et muuttaisi intohimoasi työksi, joka kattaa matkakulut? Löydät graafisen suunnittelun matkustavia töitä sivustoilta, kuten Freelancer ja Dribbble.

Dribbble: Graafisen suunnittelun työt

4. Matkabloggaaja

Monet ihmiset tienaavat rahaa matkailubloggaamalla. Kestävän tulon hankkiminen tästä lähteestä voi kuitenkin viedä aikaa. Jos haluat lisätietoja, tutustu Matkablogin perustaminen.

5. Dropshipper

Dropshipping saattaa olla paras työ matkustaa ympäri maailmaa. Se on käytännönläheinen tapa myydä fyysisiä tuotteita verkossa. Hallitset kauppaasi ja mainostat tuotteita kohdemarkkinoillesi. Sitten toimittajasi lähettää tuotteet asiakkaillesi puolestasi. Aloita ja hanki kokemuksia lukemalla Dropshipping-yrityksen perustaminen.

6. Verkko-opetus/tutor

Verkko-opetus on yksi parhaista matkatyötehtävistä alhaisen pääsyn esteen ansiosta. Jos puhut englantia äidinkielenään ja rakastat opettamista, voit aloittaa heti. Saat lisätietoja tutustumalla täysimittaiseen oppaaseemme, Verkkoopetus: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää.

7. Online-kääntäjä

Jos puhut sujuvasti useampaa kuin yhtä kieltä, harkitse verkkokääntäjäksi ryhtymistä. Tämä työ helpottaa matkustamista työn aikana. Lisäksi siellä on paljon verkkosivustoja, jotka auttavat sinua löytämään potentiaalisia asiakkaita, kuten Kääntäjien tukikohta.

TranslatorsBase Job Boards

8. Digimarkkinoija

Lukemattomat yritykset tarvitsevat apua digitaalisessa markkinoinnissa. Kuten monet parhaat matkailutyöt, digitaalinen markkinointi ei ole jotain, jota voit oppia viikossa tai kahdessa. Verkossa on kuitenkin paljon ilmaisia ​​resursseja, joiden avulla voit tulla digitaaliseksi markkinoijaksi ja ansaita suuria summia matkoilla! Aloita tästä artikkelista: Yksinkertainen digitaalinen markkinointi: Täydellinen aloittelijan opas.

9. Ohjelmoija

Jos osaat koodata – tai haluaisit oppia – voit matkustaa ympäri maailmaa työskennellessäsi tietokoneohjelmoijana. Siellä on paljon ohjelmointia opettavia verkkosivustoja, kuten Ilmainen Code Camp, Code.orgja Code Academy.

Code Academy

10. Virtuaalinen avustaja

Monet yritykset ja yksityishenkilöt palkkaavat ihmisiä auttamaan heitä hallinnollisissa tehtävissä, kuten aikataulujen suunnittelussa ja asiakkaiden tiedusteluihin vastaamisessa. Nämä ihmiset tunnetaan virtuaaliassistentteina. Katso lisätietoja Kuinka tulla virtuaaliavustajaksi.

11. Asiakaspalveluagentti

Oletko hyvä ihmisten kanssa? Onko sinulla paljon kärsivällisyyttä ja aitoa halua auttaa? Monet yritykset palkkaavat etäasiakaspalveluagentteja. Löydät asiakaspalvelutyöt etätyöpaikoista, kuten esim FlexJobs, JustRemoteja Työskentelemme etänä.

Työskentelemme etänä

Työt, joissa matkustaminen maksaa

Haluatko matkustaa elantosi takia? Tässä muutamia työpaikkoja matkustusmahdollisuuksineen.

12. Jahtityöntekijä

Tämä matkatyö kuulostaa melkein liian hyvältä ollakseen totta. Voit matkustaa elantonsa vuoksi jonkun rikkaan ihmisen luksusjahdilla – sinun on vain ansaittava palkkasi kannenpäällikkönä tai taloudenhoitajana! Jahti on kuin ilmainen talo, koska et maksa vuokraa. Etsi huvivenematkatöitä sivustoilta, kuten Yacrew ja Sininen vesi.

🔥 Empfohlen:  5 parasta teknistä SEO-työkalua & Ohjelmisto verkkosivustojen tarkastamiseen

13. Risteilyaluksen työntekijä

Jos haluat mieluummin purjehtia isommalla aluksella, harkitse työskentelyä risteilyaluksella. Tämäntyyppinen matkailutyö tarjoaa runsaasti työmahdollisuuksia. Voit työskennellä esimerkiksi tarjoilijana, baarimikona, siivoojana, hengenpelastajana tai muusikkona. Yritä etsiä työpaikkoja verkkosivustoilta, kuten Kaikki risteilytyöt, Todellakinja Risteilyn työnhaku.

Työpaikat, joista kannattaa matkustaa: Kaikki risteilytyöt

14. Lentoemäntä

Lentoemäntätyöskentely tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia matkustaa eri maihin lento- ja hotellialennuksella! Tuntit voivat kuitenkin olla pitkiä, ja jet lag on yleinen ilmiö. Lentoemäntämahdollisuudet löydät osoitteesta Todellakin ja Lentoyhtiön ura.

15. Valokuvaaja

Valokuvaus voisi olla lippusi maailman ympäri. Tätä harrastusta ei ole helppo muuttaa uraksi, mutta monet ihmiset saavuttavat sen joka vuosi. Varmista, että olet erikoistunut matkailuun, kuten kohdehäihin tai matkakuvaukseen. Saat lisätietoja tutustumalla tähän valokuvausyrityksen perustamiseen liittyvään oppaaseen.

Expat työt

Jos haluat uppoutua erilaiseen kulttuuriin, harkitse pitkäaikaista ulkomailla asumista näiden matkatöiden avulla.

16. Englannin opettaja

Englannin opettajaksi ryhtyäksesi tarvitset todennäköisesti TEFL-todistuksen (opeta englantia vieraana kielenä). Ota selvää aiheesta TEFL:n verkkosivuilla tai etsiä töitä Mene ulkomaille.

Matkustukseen liittyvät työpaikat: TEFL

17. Sukellusohjaaja

Rakastatko laitesukellusta? Jos saat pätevyyden, voit opettaa laitesukellusta kaikkialla maailmassa Intiasta Islantiin. Saat lisätietoja tutustumalla Sukellusohjaajien ammattiliitto tai etsiä töitä Divezone ja Lähde ulkomaille.

18. Au pair

Oletko hyvä lasten kanssa? Jos on, miksi et ryhtyisi au pairiksi? Monet perheet palkkaavat asuvia lastenhoitajia ulkomailta, koska he haluavat lastensa kasvavan puhumaan vierasta kieltä. Voit etsiä au pair -uraa osoitteessa Mene ulkomaille, Lähde ulkomailleja AuPairWorld.

Työpaikat matkustusmahdollisuuksilla: Mene ulkomaille

19. Ulkomaanmatkailutyöt

Jos etsit vakavampaa matkailuuraa, harkitse työskentelyä ulkoministeriössä tai hallitustenvälisessä järjestössä (IGO). Nämä työpaikat ovat yleensä avoimia vain henkilöille, joilla on asianmukainen tutkinto ja kokemusta. Tässä on joitain linkkejä, joista saa lisätietoa maan kansalaisille Yhdysvallat, Yhdistynyt kuningaskuntaja Kanada.

20. Rauhanturvajoukkojen/kansalaisjärjestöjen työ

Jos haluat ainutlaatuisen ja mahdollisesti elämää muuttavan matkan, kokeile vapaaehtoistyötä Rauhanjoukot tai kansalaisjärjestö (NGO). Palkka ei ole suuri, mutta nämä työt voivat tarjota rikkaan matkakokemuksen.

Reppumatkailijan työt

Lopuksi katsotaanpa joitain lähtötason matkailutöitä.

21. Hostellityöntekijä

Hostellit palkkaavat usein matkustajia väliaikaisiin tehtäviin vastineeksi ilmaista ruokaa, majoitusta ja joskus pientä palkkaa vastaan. Voit ryhtyä vastaanottovirkailijaksi tai taloudenhoitajaksi tehdäksesi matkaunelmistasi totta. Vieraile sivustoilla, kuten Hostelli työpaikat ja Apua Pysy löytääksesi ensimmäisen matkatyösi hostellityöntekijänä.

Helpstay

22. Baarimikko

Useimmissa maissa on baareja, klubeja ja ravintoloita – ja työ on melko samanlaista missä päin maailmaa tahansa. Silti paikallisen kielen puhuminen auttaa. Sivustot pitävät OhjeX ja Apua Pysy suositellaan baarimikon työnhakuun.

23. WWOOF

WWOOF tarkoittaa World Wide Opportunities on Organic Farms. Tämä organisaatio auttaa yhdistämään budjettimatkailijat luomutiloihin, jotka tarvitsevat työntekijöitä ympäri maailmaa. Vastineeksi 20–30 tunnin työskentelystä viikossa sinulle tarjotaan ilmaista ruokaa ja majoitusta – vaikka et saa palkkaa, joten tämä ei ole oikea matkatyö. Se on kuitenkin loistava tapa leikata matkakuluja ollessasi tien päällä.

🔥 Empfohlen:  Luettelo kaikkien aikojen parhaiden yrittäjien kirjoittamista kirjoista

24. Jooga/fitness-ohjaaja

Jos sinulla on kokemusta, voit matkustaa ympäri maailmaa freelance-jooga- tai kunto-ohjaajana. Monet ohjaajat löytävät työtä paikallisten kuntosalien, hotellien ja kuntostudioiden kanssa. Löydät tällaisia ​​​​matkatyötöitä osoitteessa Joogamatkatyöt, Terveys- ja kuntomatkailuja Joogakauppa.

Joogamatkatyöt

25. Hiihtoohjaaja

Jos olet innokas hiihtäjä, voit rahoittaa hiihtoseikkailujasi toimimalla ohjaajana. Tämä matkustustyö muistuttaa sukellusopetusta, mutta lyhytaikaisen työn löytäminen voi olla helpompaa. Joihinkin töihin liittyy asiakkaiden kouluttaminen hiihtokeskuksissa, mikä voi olla hauska tapa tutustua uusiin paikkoihin ja ansaita elantonsa.

Ala ansaita rahaa matkustaessasi ympäri maailmaa

Jos haluat aloittaa työt ja matkustaa, siellä on paljon matkailualan töitä. Digitaalisista nomadirooleista aloitustason tehtäviin sinulla on monia tapoja tuottaa tuloja. Harkitse kokemustasi vastaavan työn hankkimista, jotta voit menestyä ja edistyä nopeammin kuin ihmiset yleensä tekevät.

Yhteenvetona, tässä on 25 parasta matkatyötä, joilla voit ansaita rahaa matkustaessasi ympäri maailmaa:

 1. Verkkosivuston suunnittelija/kehittäjä
 2. Kirjailija
 3. Graafinen suunnittelija
 4. Matkabloggaaja
 5. Dropshipper
 6. Verkkoopettaja/tutori
 7. Online-kääntäjä
 8. Digimarkkinoija
 9. Ohjelmoija
 10. Virtuaalinen avustaja
 11. Asiakaspalvelu-agentti
 12. Jahtityöntekijä
 13. Risteilyaluksen työntekijä
 14. Lentoemäntä
 15. Valokuvaaja
 16. Englannin opettaja
 17. Sukellusohjaaja
 18. Au pair
 19. Ulkomaanmatkailutyöt
 20. Rauhanjoukot / kansalaisjärjestöt
 21. Hostellin työntekijä
 22. Baarimikko
 23. WWOOF
 24. Jooga/fitness-ohjaaja
 25. Hiihto ohjaaja

Mikä on mielestäsi paras matkailutyö? Olemmeko menettäneet yhtään? Jaa ajatuksesi alla olevissa kommenteissa!

Matkatyöt UKK

Miten saan työpaikan matkustaessani ympäri maailmaa?

Pidä silmällä työpaikkailmoituksia ja urasivustoja, joille yritykset julkaisevat matkustamiseen sopivia työpaikkoja. Nykyään voit työskennellä digitaalisena nomadina tai tehdä aloitustason töitä useimmissa maissa ympäri maailmaa nauttien samalla kaikesta, mitä he tarjoavat.

Mikä on paras työpaikka matkoilla?

Sinulle paras matkatyö on sellainen, joka vastaa kokemustasi ja taitojasi. Jos olet työskennellyt kääntäjänä jonkin aikaa, harkitse verkkokäännöstöihin hakemista. Jos sinulla ei ole aikaisempaa työkokemusta, voit harkita lähtötason tehtäviä, kuten hostellityöntekijä tai baarimikko.

Haluatko oppia lisää?

Table of Contents