Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

25 Shopify-markkinointistrategiaa vuonna 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 25 Shopify-markkinointistrategiaa vuonna 2023

Etsitkö parhaita Shopify-markkinointistrategioita, joita voit kokeilla vuonna 2023 lisätäksesi liikennettäsi ja myyntiäsi? Tämä postaus on sinua varten.

Myynnin saaminen Shopifyssa voi olla haastavaa, varsinkin aloittaessasi. Tästä syystä myynnin kasvattaminen 0 dollarista 1 000 dollariin voi tuntua kaukaa haetulta. Se on kuitenkin hyvin mahdollista.

Tässä viestissä jaamme Shopify-markkinointivinkkejä, joiden avulla voit kasvattaa myyntiäsi mahdollisimman nopeasti. Lisäksi opit temppuja ja hakkereita saada lisää liikennettä verkkosivustollesi ja muuntaa ne myyntiin.

Pysyä maisemissa!

25 Shopify-markkinointistrategiaa myyntisi kasvattamiseen

Tehdäksesi ensimmäisen myyntisi Shopifyssa ja kasvattaa liiketoimintaasitarvitset kaksi tärkeää elementtiä: liikenteen ja tuloskanavan.

Jos vierailijat eivät tule verkkosivustollesi, sinulla ei varmasti ole mahdollisuutta tehdä myyntiä. Ja jos he tulevat verkkosivustollesi, mutta sinulla ei ole tapaa muuttaa heitä asiakkaiksi, liikenne menee hukkaan.

Tätä varten olemme jakaneet tämän Shopify-markkinointioppaan kahteen osaan.

Ensimmäisessä osassa opit vinkkejä ja temppuja liikenteen ohjaamiseen Shopify-verkkosivustollesi. Sen jälkeen näytämme sinulle strategioita verkkosivustosi liikenteen muuntamiseksi myyntiin.

15 Shopify-markkinointistrategiaa, joilla saat lisää liikennettä verkkosivustollesi

Verkkosivustosi liikenteen kasvattaminen 0:sta 10 000 vierailuun kuukaudessa on hyvin mahdollista, jos otat käyttöön seuraavat strategiat.

1. Optimoi sivustosi hakukoneoptimointia varten

SEO on parasta, mitä Internetille on tapahtunut leivän viipaloinnin jälkeen. Jos teet oikein, voit ohjata paljon liikennettä verkkokauppaasi tuhlaamatta senttiäkään mainoksiin. Ja maksamatta SEO-toimistolle.

Aloittaaksesi sinun on ensin tunnistettava avainsanat, joilla haluat Shopify-sivustosi sijoittuvan. Työkalut kuten Google Avainsanojen suunnittelija voi auttaa. Kun olet tunnistanut ne, haluat seuraavaksi lisätä ne sivuillesi.

Voit tehdä tämän kirjautumalla sisään Shopify-kauppaasi ja napsauttamalla Asetukset -välilehti. Lisää sitten metakuvaus, joka sisältää kohdeavainsanasi.

Voit tehdä saman tuotesivuillasi, sivujen otsikoilla ja blogikirjoituksillasi. Kohdeavainsanojen lisääminen helpottaa ostajien löytämistä tuotteesi Googlesta.

Shopify SEO -opas

2. Julkaise paljon oivaltavia blogiviestejä

Avainsanojen lisääminen sivuillesi ja metakuvaukseen ei riitä. Syynä on se, että verkossa on miljoonia verkkokauppoja. Sellaisenaan näkyvyyden lisääminen Googlessa voi olla vaikeaa. Kovaa, mutta ei mahdotonta.

Siksi oivaltavien viestien julkaiseminen blogissasi auttaa parantamaan verkkosivustosi näkyvyyttä Googlessa. Mitä enemmän julkaiset sisältöä blogiisi, sitä enemmän lataat verkkosivustollesi luonnollisesti avainsanoja. Ja enemmän avainsanoja tarkoittaa parempaa sijoitusta.

Mistä sinun pitäisi blogata? Paljon!

Oletetaan, että myyt lemmikkitarvikkeita. Mahdollisia blogiaiheita ovat “miten antaa lemmikillesi mukava herkku kuluttamatta paljon”, “10 hienoa lelua, joita villakoirasi rakastaa”.

Tai muuten voit kokeilla tuotekyselyn luominenkuten SleepJunkie on patjavisa, joka auttaa asiakkaita löytämään täydellisen valinnan mukavuustason mukaan, nukkuma-asentoja patjatyyppi. Tietokilpailun lopussa asiakkaat saavat täydellisen tuotesuosituksen, jossa on kaikki tarvittavat tiedot.

Ymmärrätkö idean?

3. Kerro kaupastasi ystävillesi ja kaikille, jotka haluavat kuunnella

Tämä strategia saattaa näyttää epätavalliselta, mutta se toimii. Saako ystävillesi kertominen myymälästäsi 1000 käyntiä kuukaudessa? Todennäköisesti ei.

Se kuitenkin auttaa luomaan kaivattuja näyttökertoja, joita verkkosivustosi tarvitsee kasvaakseen.

4. Mainosta kauppaasi Instagramissa

Neljäs Shopify-markkinointivinkkimme on myymäläsi mainostaminen Instagramissa. Instagram on ekosysteemi itsessään, ja todennäköisesti suurin osa potentiaalisista asiakkaistasi viihtyy siellä.

Saatat ajatella, että tarvitset tuhansia seuraajia markkinoidaksesi kauppaasi tehokkaasti Instagramissa. Arvaa mitä? Et!

Itse asiassa enemmän seuraajia ei aina tarkoita enemmän myyntiä. Tärkeintä on sitoutuminen – keskity sitoutumisen rakentamiseen, ei välttämättä seuraajaan.

Kuinka voit edetä siinä?

Hyvä tapa aloittaa on julkaisemalla kiinnostavaa sisältöä Instagram-sivullesi ja lisäämällä niihin hashtag. Houkuttelevalla sisällöllä tarkoitamme sisältöä, jota kohdeyleisösi pitää informatiivisena, viihdyttävänä tai molempien yhdistelmänä.

Hashtaggaaminen voi parantaa tilisi näkyvyyttä orgaanisesti, jos se tehdään johdonmukaisesti.

Toinen taktiikka on kommentoida muiden ihmisten Instagram-sivuja, erityisesti sivuja, joilla on paljon seuraajia.

Shopify-kaupan mainostaminen Instagramissa

5. Yhteistyö vaikuttajan kanssa

Vaikuttajamarkkinointi ei ole kuollut – se toimii edelleen kuin hurmaa. Mutta vain jos teet yhteistyötä oikean vaikuttajan kanssa.

Ja ei, sen ei tarvitse olla Kylie Jenner tai Ariana Grande. Naapurisi voi olla oikea henkilö tehtävään.

Mistä tiedät oikean vaikuttajan, jonka kanssa työskentelet?

Ensimmäinen asia, joka on tarkistettava, on vaikuttajan yleisö nähdäksesi, ovatko he linjassa sinun markkinasi kanssa.

Jos esimerkiksi pidät kotipuutarhanhoidosta, Cristiano Ronaldon seuraajat eivät välttämättä toimi, koska jalkapallo on se mikä heidän mielikuvituksensa kutittelee. Ei oikeastaan ​​kotipuutarhanhoitoa.

Tarkista myös sitoutumisaste heidän sivultaan. Kommentoivatko ihmiset viestejään ja ovatko he vuorovaikutuksessa heidän kanssaan? Voit käyttää sitoutumisprosenttilaskuria kuten tämä Modashilta tarkistaa ilmaiseksi.

Mitä tulee korvauksiin, kaikki vaikuttajat eivät pyydä sinulta rahaa. Jotkut voivat testata tuotteitasi ja antaa rehellistä palautetta niistä. Joten sinun ei tarvitse huolehtia tuhansien dollarien korvauksista.

6. Mainosta Shopify-kauppaasi Facebook Marketplacessa

Facebook Marketplace voi olla elinkelpoinen liikenteen lähde Shopify-kauppaasi.

Etkö usko meitä?

Statista Facebook Marketplacella on yli miljardi käyttäjää maailmanlaajuisesti. Se on paljon potentiaalista liikennettä.

Shopify-kauppasi mainostaminen Facebookissa on kaikkea muuta kuin vaikeaa, eikä se maksa melkein mitään.

Haluat ehkä tutustua alla olevaan oppaaseen päästäksesi Facebook Marketplaceen toimintaan.

🔥 Empfohlen:  Lähetä sähköpostilla A/B-testausopas ja 8 kokeilua

Kuinka mainostaa kauppaasi Facebook Marketplacessa

7. Näytä maksettuja mainoksia Facebookissa

Toistaiseksi olemme keskustelleet vain ilmaisista tekniikoista liikenteen tuottamiseksi myymälääsi. Mutta jos olet tosissasi ohjaamassa kohdistettua liikennettä verkkosivustollesi, sinun on investoitava rahaa maksettuihin mainoksiin.

Shopify-markkinointivinkkejä

Facebook-mainokset ovat hyvä paikka aloittaa.

Kohdeyleisösi tunteminen ja heidän mieltymyksensä ymmärtäminen on tärkeää ennen kuin alat sukeltaa Facebook-mainoksiin. Tämä parantaa onnistumismahdollisuuksiasi ja maksimoi sijoituksesi.

Tutustu oppaaseemme kohdeyleisön löytämiseksi Facebookissa

Kuinka löytää kohdeyleisösi Facebookista

Kun olet lajitellut kohdeyleisösi, seuraavaksi on luotava tarttuvia mainossarjoja. Mikä tekee tarttuvasta mainoksesta?

Houkutteleva kuva/video + huomiota herättävät kopiot = tarttuva mainos

Pelkäätkö, että tekstinkirjoitustaitosi eivät ole tarpeeksi hyvät? Meillä on opas, joka voi auttaa.

10 vinkkiä muuntavien markkinointikopioiden kirjoittamiseen

Voit jopa näyttää uudelleen kohdistettuja mainoksia Facebookissa saadaksesi lisää liikennettä verkkosivustollesi kuluttamatta paljon. Facebookin uudelleenkohdistetut mainokset on suunniteltu auttamaan sinua saamaan potentiaalisia asiakkaita, jotka ovat vierailleet verkkosivustollasi aiemmin.

Tämä sisälsi ihmiset, jotka vierailivat verkkosivustollasi tekemättä ostoksia, ne, jotka aloittivat kassan, mutta hylkäsivät ostoskorin puolivälissä, ja ihmiset, jotka olivat vuorovaikutuksessa Facebook-sivusi kanssa.

Uudelleenkohdistettujen mainosten määrittäminen on melko helppoa. Alla olevasta oppaasta on hyötyä, kun sinun on otettava käyttöön.

Facebookin uudelleenkohdistamismainosten määrittäminen

8. Suorita Google Ads

Omasta markkinaraostasi riippuen Facebook-mainokset eivät välttämättä aina ole ihanteellisia. Joskus Google Adsin käyttäminen on parempaa.

Hienoa on, että Shopify tekee Google-mainosten näyttämisestä helppoa, ja voit tehdä sen järjestelmänvalvojan hallintapaneelista.

Shopify-markkinointivinkkejä

Yksi tärkeä avain menestykseen Google-mainokset löytää oikean avainsanayhdistelmän. On myös tärkeää tietää avainsanat, joita vältetään (negatiiviset avainsanat).

Kuten aiemmin mainitsimme, SEO-työkalut, kuten Google Keyword Planner, ovat hyödyllisiä täällä.

Kun olet laatinut luettelon avainsanoista, joihin haluat kohdistaa, sinun tulee seuraavaksi luoda kampanja. Voit tehdä tämän napsauttamalla Shopify-hallintapaneelissasi Markkinointi -välilehti. Napsauta sen jälkeen Luo kampanja -painiketta.

SEO-kampanja Shopifylle

Seuraavat vaiheet ovat intuitiivisia ja yksinkertaisia.

9. Mainosta kauppaasi Twitterissä

Jos olet pitkällä matkalla ja olet valmis odottamaan jonkin aikaa, jotta näet tuloksia, myymäläsi mainostaminen Twitterissä on järkevää.

Twitterin roskapostittaminen kauppaasi johtavilla linkeillä ei kuitenkaan auta. Ei myöskään saada 1 000 seuraajaa, jotka eivät ole kiinnostuneita tarjonnastasi.

Sellaisenaan sinun on aloitettava sitoutumisen rakentamisesta.

Miten teet sen?

Tutki, mitä avainsanoja tuotettasi etsivät ihmiset käyttävät Twitterissä. Twitterin Advanced Search -ominaisuus on hyödyllinen täällä.

Julkaise lisäksi hyödyllisiä, oivaltavia twiittejä, joista potentiaaliset asiakkaat pitävät hyödyllisinä. Lisää avainsanoja twiitteihin, mutta älykkäästi, jotta ne löytyvät. Julkaise myös tarttuvia, jaettavia kuvia tuotteistasi ja lisää niihin hashtag avainsanoillasi.

Voit viedä asioita hieman pidemmälle seuraamalla Twitterin käyttäjiä, jotka ovat todennäköisesti kiinnostuneita tuotteistasi, siinä toivossa, että he seuraavat sinua takaisin.

Followerwonk voi auttaa sinua tässä.

Mikä parasta, voit ajoittain näyttää mainoksia Twitterissä laajentaaksesi yleisösi tavoittavuutta. Facebookin tapaan Twitterissä on myös Ads Manager, jonka avulla voit tavoittaa enemmän käyttäjiä maksettujen mainosten kautta.

Twitter-mainokset

10. Aktivoi Redditissä

Reddit ylpeilee Internetin etusivuna, ja hyvästä syystä: se on yksi suurimmista netistä löytyvistä foorumeista, jolla on miljoonia käyttäjiä.

Redditistä löydät samanmielisiä ihmisiä, joiden kanssa voit seurustella. Löydät myös ihmisiä, jotka todennäköisesti ovat kiinnostuneita tuotteistasi ja jopa mainostavat niitä muille.

Aloitaksesi Redditissä sinun on ensin rekisteröitävä tili.

Kun olet rekisteröitynyt tilin luomiseen, sinun kannattaa seuraavaksi löytää sopiva subreddit liittymistä varten. Subreddits ovat foorumit, joissa samankaltaiset ihmiset viettävät aikaa.

Hyvä esimerkki on Shopify subreddit (/r/shopify/), jossa on yli 150 000 jäsentä.

Reddit markkinointi

Täällä voit julkaista hyödyllisiä, lyhyitä ja ytimekkäitä viestejä, joista muut Shopify-käyttäjät pitävät hyödyllisiä. Voit myös vastata foorumilla esitettyihin kysymyksiin.

Varmista, että lisäät bioasi linkin kauppaasi saadaksesi liikennettä Redditistä.

11. Kumppanuus bloggaajien kanssa

Toinen tekniikka, jolla voit lisätä verkkosivustosi liikennettä nopeasti, on yhteistyö tuotearviointibloggaajien kanssa.

Nämä ovat bloggaajia, jotka säännöllisesti arvostelevat tuotteita blogeissaan ja YouTube-kanavat..

Miten löydät nämä bloggaajat? Kautta Googlen tarkennettu haku!

Jos esimerkiksi myyt shampoo- ja ihonhoitotuotteita, siirry Googlen tarkennettuun hakuun ja liitä siihen lauseet “arvostelu blogi” ja “shampoo” seuraavasti:

Shopify-markkinointivinkkejä myynnin kasvattamiseen

Voit tarkentaa hakuasi leikkimällä avainsanoilla ja muuttamalla joitain hakuparametreja, kuten kieltä, aluetta jne.

Kun löydät lopulta blogin, jonka kanssa voit työskennellä, tarkista, onko sillä riittävästi liikennettä. Likeweb.com ja Semrush.com voivat auttaa sinua tässä.

Jos sivustolla on kunnollista liikennettä, seuraava looginen asia on ottaa yhteyttä sivuston omistajaan/vastaavaan.

Lähetä heille sähköpostiviesti, että haluat tuotteesi arvioitavan heidän sivustoillaan. Sinua voidaan pyytää maksamaan maksu, vaikka jotkut bloggaajat tekevät sen mielellään pyytämättä mitään.

12. Avaa YouTube-kanava

Tiesitkö, että YouTube on toiseksi suurin hakukone Googlen jälkeen? YouTube on tällä hetkellä ohi 2 miljardia aktiivisia käyttäjiä.

Jotta voit ohjata liikennettä verkkosivustollesi YouTubesta, sinun on ensin avattava kanava ja alettava julkaista viihdyttäviä/opettavia videoita.

Et todellakaan tarvitse ammattikameraa tähän; iPhone- tai Android-älypuhelimesi käy.

Millaiset videot toimivat?

🔥 Empfohlen:  Kuinka perustaa elämäntapablogi ja ansaita rahaa elämäntapablogeilla vuonna 2023? Aloittelijan opas

Sinä pystyt luoda videoita näyttää potentiaalisille asiakkaille luovia tapoja käyttää tuotteitasi. Vaihtoehtoisesti voit luoda videoita, joissa näytetään muiden asiakkaiden käyttävän tuotteitasi.

On tärkeää lisätä linkki verkkosivustollesi YouTube-sivullesi, jotta liikennettä pääsee sivustollesi.

Voit tehdä tämän lisäämällä linkin videoiden kuvauksiin. Toinen älykäs asia, jonka voit tehdä, on lisätä jokaisen videon loppuun CTA-painike, jossa on linkki takaisin verkkosivustollesi.

Vielä parempi, voit luoda a lyijymagneetti ja käyttää sitä houkuttelemaan katsojia verkkosivustollesi. Lyijymagneetit ovat yksinkertaisesti kannustimia, joilla houkuttelet verkon käyttäjiä suorittamaan tiettyjä toimia, kuten vierailemaan verkkosivustollasi.

Se voi olla ilmainen kirja, huijauslehti, ilmainen tuotekokeilu jne.

13. Hyppää Tiktokiin

TikTok

Kiinalaisen Internet-yhtiön ByteDancen vuonna 2016 perustama Tiktok on vakiinnuttanut asemansa yhdeksi suurimmista videonjakoalustoista. TikTok antaa YouTubelle vakavasti rahansa.

Oikein valjastettuna voit tuottaa paljon liikennettä verkkosivustollesi TikTokista. Tässä on joitain strategioita, jotka auttavat:

Postita säännöllisesti: Kiehtovien ja luovien videoiden lähettäminen parantaa näkyvyyttäsi TikTokissa. Luovien videoideoiden keksiminen koko ajan voi kuitenkin olla haastavaa. Hyvä uutinen on, että sinun ei tarvitse!

Mitä tehdä?

Luo videoita, jotka näyttävät luovia tapoja käyttää tuotteitasi. Voit jopa ottaa videon ystävistäsi käyttäessäsi tuotteitasi.

Hashtag sisältösi: Jos et, videosisältösi näkyvyys ei ole hyvä.

Postita oikeaan aikaan: Paras aika lähettää TikTokiin saadaksesi eniten sitoutumista on aikaisin aamulla, kun käyttäjäsi ovat juuri nousemassa sängystä.

Lisää bioasi linkki verkkosivustollesi: Tämä on turhaa. Jos haluat ohjata liikennettä TikTokista verkkosivustollesi, linkin lisääminen kuvaukseen on välttämätöntä.

14. Siirry offline-tilaan

Yrityksen harjoittaminen verkossa ei tarkoita, että sinun on pidettävä markkinointisi yksinomaan verkossa. Offline-markkinointi voi auttaa valtavasti.

Mitä tehdä?

Selvitä, missä potentiaaliset asiakkaasi todennäköisimmin viettävät aikaa. Jos esimerkiksi myyt urheiluvarusteita, saatat haluta käydä virkistys-/kuntosalitiloissa.

Kun tulet paikalle, anna näytteitä tuotteistasi. Jos tämä ei auta, anna mahdollisten asiakkaiden testata niitä ilmaiseksi.

Voit ottaa askeleen pidemmälle tulostamalla lentolehtisiä ja julisteita, joissa on linkki verkkosivustollesi. Jos mahdollista, lisää QR-koodi että osoittaa verkkosivustollesi lentolehtisessä. Jaa esitteet mahdollisimman monelle ihmiselle.

Offline-markkinointi saattaa tuntua oudolta, mutta se toimii – jos käytät vaivaa ja aikaa.

15. A/B-testi

Mikä näistä liikenteen generointistrategioista toimii parhaiten? Et voi koskaan tietää ennen kuin yrität.

Suosittelemme kuitenkin, että kokeilet mahdollisesti kaikkia täällä jakamiamme strategioita nähdäksesi, mikä toimii parhaiten. Markkinoinnissa tätä kutsutaan A/B-testaukseksi.

Sinun on kuitenkin oltava kärsivällinen prosessin kanssa.

Okei, siinä on kyse liikenteen tuottamisesta sivustollesi. Katsotaan nyt, kuinka tämä liikenne muunnetaan myyntiksi.

10 Shopify-markkinointistrategiaa konversioiden lisäämiseksi

Emme halua rikkoa sitä sinulle, mutta liikenne ei aina vastaa myyntiä. Tässä on asioita, joita voit tehdä, jos saat liikennettä Shopify-verkkosivustollesi, mutta sinulla ei ole myyntiä.

16. Käytä opt-in-ponnahdusikkunoita sähköpostien tallentamiseen

Vierailijat, jotka tulevat verkkosivustollesi ensimmäistä kertaa, eivät yleensä osta mitään kaupastasi. Ei siksi, että tuotteesi ovat huonoja, vaan koska se on heidän ensimmäinen kerta ja he epäröivät luonnollisesti.

Jos et löydä tapaa saada näitä potentiaalisia asiakkaita, saatat menettää heidät ikuisesti.

Tässä sähköpostin ponnahdusikkuna on kätevä. Katso vaikka tätä:

Älä odota heidän luovuttavan sähköpostinsa vain siksi, että pyysit. Anna heille syy tehdä niin.

Haluat ehkä antaa jotain vastineeksi heidän sähköposteistaan. Se voi olla ilmainen e-kirja, raportti tai jopa alennus heidän seuraavasta ostoksestaan.

Tätä kannustinta kutsutaan markkinoinnissa lyijymagneetiksi.

17. Tarjoa Osta nyt, maksa myöhemmin

Oletko koskaan nähnyt jotain, josta todella pidit ja halusit ostaa, mutta et voinut, koska sinulla ei ollut rahaa? Ainoa toiveesi oli, että sinulla olisi mahdollisuus ostaa ja maksaa se myöhemmin.

Shopify-vierailijasi tuntevat toisinaan samoin. Tämä selittää, miksi et saa hyvää myyntiä huolimatta valtavasta liikennemäärästä.

Onneksi Shopify antaa sinun antaa potentiaalisille asiakkaille mahdollisuuden ostaa ja maksaa ostoksistaan ​​myöhemmin.

Parasta on, että sinun ei tarvitse juosta kenenkään perässä maksaaksesi; Shopify ja sen kumppanit hoitavat perintään.

Lisätietoja Osta nyt maksa myöhemmin (BNPL) -maksumallista Shopifyssa alla olevasta oppaasta.

Lisää myyntiä Shopifyssa ostamalla nyt, maksa myöhemmin

18. Houkuttele spinillä voittaaksesi kupongin ponnahdusikkunan

Mainitsimme aiemmin, kuinka ensikertalaiset vierailijat eivät halua ostaa verkkokaupasta riippumatta siitä, kuinka mahtavia tuotteesi ovat.

Hyvä uutinen on, että voit tehdä asialle jotain. Ja tarjoamalla ensikertalaisillesi mahdollisuuden voittaa suussa sulavia kuponkeja, he voivat käyttää myymälässäsi.

Voit käyttää spin-to-win-ponnahdusikkunaa tähän tarkoitukseen. Nämä ovat ponnahdusikkunoita, joiden avulla käyttäjät voivat voittaa kupongin pyörittämällä onnenpyörää. He saavat kupongin arvon, jolle pyörä putoaa.

Tässä on esimerkki:

Pyöritä voittaaksesi ponnahdusikkunan

Adoric tekee spin-to-win-ponnahdusikkunoiden luomisesta Shopify-verkkosivustollesi helppoa sitruunapuristetta. Lisäksi meillä on paljon spin-to-win-malleja, joista voit valita ja muokata mielesi mukaan ilman hikoilua.

Vaihtoehtoisesti voit käyttää putoavan lahjapelimme ponnahdusikkunoita spin-to-win -ponnahdusikkunoiden sijaan. Tämä johtuu siitä, että putoava lahjapeli tuottaa paremmin (30 %) kuin spin-to-win -peli (18 %).

Hienoa on, että putoavien lahjapeliemme ponnahdusikkunoita on helppo muokata, ja voit muokata niitä mielesi mukaan intuitiivisen vedä ja pudota -suunnittelueditorimme ansiosta.

🔥 Empfohlen:  10 parasta kumppanimarkkinoijaa ja kumppaniblogia, jotka kannattaa tarkistaa vuonna 2023

Falling lahja peli

19. Lähetä liikennettä tuotesivuillesi, ei kotisivullesi

Voi olla houkuttelevaa lähettää liikennettä Shopify-etusivullesi, jos näytät maksettuja mainoksia. Älä!

Syynä on se, että etusivullesi saapuvat vierailijat voivat kokea stressaavaa ja väsyttävää liikkua sivustollasi löytääkseen etsimänsä. Ja he voivat turhautua ja hylätä verkkosivustosi ostamatta mitään.

Et varmasti halua sitä.

Tästä syystä on parasta lähettää liikenne tuotesivullesi, ei etusivulle.

Oletetaan esimerkiksi, että myyt laukkuja ja haluat mainostaa niitä Facebookissa. Kun käyttäjät napsauttavat mainostasi, heidän pitäisi saapua napsauttamansa tuotteen tuotesivulle.

20. Kirjoita tähtikopioita

Etkö voi kirjoittaa vastustamattomia kopioita pelastaaksesi henkesi? Sinun olisi parempi oppia kuinka, muuten menetät paljon myyntiä.

Tuotesivujesi kopioiden ja tuotekuvausten tulee olla huippuluokkaa, jos aiot kasvattaa myyntiäsi nopeasti 0 dollarista 1000 dollariin.

Tarttuvien verkkokopioiden kirjoittamisen oppiminen ei ole vaikeaa; sinun on vain käytettävä vaivaa ja aikaa taiteen hallitsemiseen.

Voit aina palkata copywriterin, jos sinulla ei ole aikaa kirjoittaa itse.

21. A/B Testaa Web-sivustosi elementit

Tiesitkö, että verkkosivustosi painikkeen värin muuttaminen esimerkiksi vihreästä punaiseksi voi parantaa tulosprosenttiasi? Myös otsikoiden muuttaminen voi tehdä saman taikuuden.

Mutta mistä tiedät, mikä muutos tuottaa sinulle eniten tuloksia, jos et yritä? Tässä A/B-testaus tulee esiin.

A/B-testaus on markkinointitermi, jota käytetään kuvaamaan elementin kahden muunnelman testaamista sen selvittämiseksi, mikä tuottaa eniten tuloksia.

A/B-testaus

Verkkosivustosi kopioiden, värien, toimintakehotuspainikkeiden, kuvien jne. A/B-testaus voi auttaa parantamaan tulosprosenttiasi ja kasvattamaan myyntiäsi.

22. Segmentoi liikenne

Koska kasvomme ovat erilaiset, ovat myös yksilölliset mieltymyksemme. Sivustosi vierailijoilla ei kuitenkaan varmasti ole samaa kiinnostusta ja käyttäytymistä. Siksi sinun on segmentoitava ne ja näytettävä heille kampanjoita heidän mieltymystensä perusteella.

Kuulostaako liikaa työltä? Älä huoli; Adoric on saanut selkäsi.

Adoric antaa sinun segmentoida yleisösi maantieteellisen sijainnin, kielen, liikenteen lähteen, vierailijatyypin, käyttäjien käyttäytymisen jne. perusteella.

23. Tarjoa ilmainen toimitus

Kaikki pitävät ilmaisesta toimituksesta. Itse asiassa ilmainen toimitus on suuri sopimusten katkaisija monille verkko-ostajille. Jos et tarjoa ilmaista toimitusta, he eivät epäröi hylätä kärryitään hätäisesti.

Ilmaisen toimituksen tarjoamisen ei tarvitse olla kallis yritys. Eikä sinun tarvitse huolehtia tappiosta vain siksi, että haluat tarjota ilmaisen toimituksen.

Tässä on opas, joka auttaa sinua saamaan kaiken irti ilmaisesta toimituksesta

Kuinka tarjota ilmainen toimitus Shopifyssa

Mikä vielä parempaa, voit käyttää ilmaista toimituspalkkia mainostaaksesi ilmaista toimitusta verkkosivustollasi.

Tämän ominaisuuden avulla voit luoda tyylikkään näköisiä, huomiota herättäviä kelluvia palkkeja näyttääksesi ilmaiset toimitustarjoukset myynnin lisäämiseksi. Ostajat rakastavat ilmaisia ​​toimitustarjouksia.

Kirjastossamme on paljon ilmaisia ​​toimituspalkkimalleja, ja voit helposti muokata näitä malleja.

24. Voita takaisin vierailijoiden hylkääminen Exit-intent-ponnahdusikkunoilla

Ostoskorin hylkäämisongelmat ovat päänsärky monille verkkokauppiaille. Jos sinulla on samat ongelmat kaupassasi, lue.

Yksi helppo tapa houkutella takaisin vierailijoita, jotka yrittävät poistua verkkosivustostasi, on käyttää poistumisaikeissa olevia ponnahdusikkunoita. Nämä ponnahdusikkunat tulevat näkyviin sillä hetkellä, kun vierailija poistuu verkkosivustoltasi.

Onneksi voit helposti määrittää sellaisen verkkosivustollesi Adoricin avulla. Sinun ei tarvitse koodata mitään tai palkata kehittäjää.

Parasta on, että meillä on paljon exit-intent-malleja, joita voit käyttää heti pakkauksesta lähtien.

25. Pidä siitä kiinni

Joskus koko eron saa aikaan pysyvyys, ei välttämättä älykkäät markkinointistrategiasi tai upean näköinen verkkosivustosi.

Jos et vielä näe myyntiä, saatat joutua odottamaan ja yrittämään hieman kovemmin.

Takaako tämä, että alat lopulta tehdä paljon myyntiä? Ehkä ei.

Mutta jos pysyt paikoillaan vähän pidempään, onnistumisen todennäköisyys paranee huomattavasti.

Kääritään se

Joten siinä se on; 25 mahtavaa Shopify-markkinointistrategiaa kasvattaaksesi myyntiäsi nopeasti 0 dollarista 1000 dollariin.

Prosessin nopeuttamiseksi suosittelemme, että asennat Adoric Shopify -sovelluksen kauppaasi. Siinä on kaikki markkinointi- ja myynninedistämisominaisuudet, joita tarvitset myymäläsi kasvattamiseen ja myynnin kasvattamiseen.

Parasta on, että voit aloittaa ilmaiseksi ja laajentaa toimintaasi yrityksesi kasvaessa.

Oletko valmis ottamaan Adoricin pyöräilemään?