Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

25 tapaa testata verkkosivustoja rahan saamiseksi

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 25 tapaa testata verkkosivustoja rahan saamiseksi

Miten haluaisit saada palkkaa testisivustoista?

Et ehkä ymmärrä, että monet samoista verkkosivustoista, joilla vierailet säännöllisesti, etsivät palautetta verkkosivustostaan. He tekevät tämän tehdäkseen käyttökokemuksesta entistä paremman.

Yritykset palkkaavat sinun kaltaisiasi ihmisiä testaamaan verkkosivustoja ja sovelluksia saadakseen tietää, mitä muutoksia on tehtävä.

Jos sinulla on vain matkapuhelin verkkosivustojen testaamiseen, älä huoli. Joka vuosi verkkosivuilla käydään enemmän matkapuhelimella kuin tietokoneella.

Itse asiassa Google antaa etusijalle verkkosivustot, jotka ovat “mobiiliystävällisiä” hakukonetuloksissaan.

Verkkosivustojen testausvaatimukset

Alla on lueteltu useita eri paikkoja, jotka maksavat sinulle verkkosivustojen testaamisesta.

Vaikka jokainen suositus tarjoaa erilaisia ​​testausmahdollisuuksia, on olemassa muutamia perusvaatimuksia:

 • On oltava vähintään 18-vuotias
 • Omista tietokone, tabletti tai älypuhelin, jossa on video- ja äänitallennusmahdollisuus
 • Voit ladata testausohjelmiston laitteellesi
 • Kerro mielipiteesi selkeästi, kun käytät verkkosivustoa

Jos omistat tietokoneen, jossa ei ole sisäänrakennettua mikrofonia tai kameraa, voit ostaa kunnollisen sellaisen alle 50 dollarilla Amazonista tai paikallisesta vähittäismyymälästäsi.

Kuinka testata verkkosivustoja rahalla

Kun olet valmis aloittamaan testauksen, on aika ryhtyä verkkosivustojen testaajaksi. Voit saada maksun viikoittain käteisellä (yleensä PayPal-käteisellä) tai lahjakorteilla useimmissa tapauksissa. Useimmat testit kestävät 20 minuuttia tai vähemmän ja maksavat 10 dollaria per testi.

Varmista, että annat rehellistä palautetta, joka korostaa hyvää tai parannettavaa. Monet testaussivustot antavat asiakkaalle mahdollisuuden jättää palautetta siitä, kuinka hyödyllisiä mielipiteesi olivat.

Tehokas viestintä lisää todennäköisyyttä saada useammin testausmahdollisuuksia tulevaisuudessa.

1. Käyttäjän testaus

Käyttäjän testaus maksaa sinulle 10 dollaria 20 minuutin videolta suorittamalla sarjan tehtäviä, jotka auttavat sinua tietämään, missä voit olla vuorovaikutuksessa testattavan verkkosivuston tai sovelluksen kanssa.

Kun olet tallentanut vastauksesi, User Testing lähettää sinulle maksun seitsemän päivän kuluessa PayPalin kautta.

Testaus on avoin yhdysvaltalaisille ja kansainvälisille asukkaille, joilla on aktiivinen PayPal-tili.

2. Käyttäjätuntuma

Voit myös ansaita 10 dollaria per 20 minuutin video Käyttäjätuntuma PayPalin tai Payoneerin kautta. Tietokone- ja matkapuhelintestauksen lisäksi voit testata myös Apple-kellollasi tai älykellollasi!

Tämä testauspaikka sijaitsee Isossa-Britanniassa, mutta se hyväksyy testaajia kaikkialta maailmasta.

3. TryMyUI

klo TryMyUIkäytettävyystesti koostuu seuraavista:

 • Videotallennus näytöstäsi ja äänestäsi, kun testaat verkkosivustoa tai sovellusta
 • Kirjalliset vastaukset lyhyeen yhteenvetokyselyyn

Jokainen testi kestää noin 20 minuuttia ja maksaa 10 dollaria. Kaikki maksut maksetaan PayPalin kautta joka perjantai.

TryMyUI voi olla tutustumisen arvoinen, koska voit odottaa saavasi muutaman testin joka viikko. Useimmat muut testaussivustot eivät esitä vastaavia väitteitä.

Koska voit ansaita 30 dollaria tunnissa testaamalla verkkosivustoja, useat viikoittaiset testausmahdollisuudet merkitsevät enemmän rahaa taskussasi.

4. WhatUsersDo

WhatUsersDo tarjoaa kolmesta viiteen testiä kuukaudessa ja maksaa 5 dollaria per testi. Voit testata uusia verkkosivustoja ja jopa olemassa olevia verkkosivustoja, joita parannetaan.

Maksut suoritetaan joka kuun 25. päivänä PayPalin kautta ja voit ansaita lisää rahaa osallistumalla neljännesvuosittaisiin kilpailuihin ja tarjouksiin.

Testaajia otetaan vastaan ​​kaikkialta maailmasta tietokoneella, tabletilla tai mobiililaitteella.

5. Ilmoittaudu mukaan

Sen lisäksi, että testaat verkkosivustoja ja sovelluksia tallentamalla videovastauksiasi, Ilmoittaudu mukaan Sen avulla voit myös ansaita rahaa suorittamalla mikrotehtäviä, kuten tietojen syöttämistä tai verkkosivustojen painikkeiden ja toimintojen merkitsemistä, jotka maksavat vähemmän mutta jotka vievät myös vähemmän aikaa.

Jäsenyys on avoin kaikille maailman kansalaisille, joilla on tietokone, tabletti tai matkapuhelin. Kaikki maksut suoritetaan PayPalin kautta. Saat sähköpostin, kun uusia testausmahdollisuuksia tulee saataville.

6. StartUpLift

Uudet ja tulevat sivustot luottavat mielipiteisiin StartUpLift verkkosivustojen testaajat. Ansaitset 5 dollaria PayPalin kautta jokaisesta suoritetusta testistä. Itse asiassa tarvitset voimassa olevan PayPal-osoitteen rekisteröityäksesi testaajaksi.

Jos olet aktiivinen testaaja, StartUpLift antaa sinun suorittaa jopa viisi testiä päivässä. Toisin kuin jotkut muut täällä mainitut testaussivustot, kaikki StartUpLift-testit ovat vain kirjallisia vastauksia– ei vaadi video- tai äänitallennusta.

Koska kaikki kyselyt ovat sanapohjaisia, tämä voi olla erinomainen testausvaihtoehto, jos olet hermostunut puhuessasi mikrofoniin.

🔥 Empfohlen:  8 tapaa muuntaa GEN Z -liidejä verkkokauppaan

7. TestingTime

Kun sinulla on 30–90 minuuttia aikaa suorittaa testi ja voit osallistua joko Skype-istuntoon tai asiakkaan toimistoon, Testausaika voi olla parempi vaihtoehto.

Voit odottaa ansaitsevasi 50 euroa (noin 61 dollaria) per testi testataksesi uusia tuotteita, sovelluksia ja verkkosivustoja. TestingTimen testit sisältävät reaaliaikaisen moderaattorin, jonka kanssa olet vuorovaikutuksessa koko testin ajan, sen sijaan, että saisit itseohjatun tarkistuslistan tehtävistä, joiden suorittamisesta olet itse vastuussa.

Kaikki maksut maksetaan PayPalilla tai suoralla talletuksella. Vaikka TestingTime sijaitsee Sveitsissä, se hyväksyy testaajia kaikkialta maailmasta.

8. Userlytics

Testaat seuraavia digitaalisia tuotteita Userlytics:

 • Verkkosivustot
 • Sovellukset
 • Prototyypit
 • Videot
 • Mainokset

Testejä tehdään startup-yrityksille ja tunnetuille yrityksille. Jokaisen testin suorittaminen kestää 20–40 minuuttia.

Ansaitset 10 dollaria per testi PayPalin kautta. Jos etsit erilaisia ​​testausmahdollisuuksia verkkosivustojen ja sovellusten lisäksi, Userlytics voi olla hauska ja mukaansatempaava vaihtoehto.

9. UserZoom

UserZoom tarjoaa kaksi erityyppistä kyselyä:

 • Normaali (vain kirjalliset vastaukset)
 • Ääni- ja videovastaukset

Ansaitset 5 dollaria per vakiokysely ja 10 dollaria kyselyistä, jotka vaativat ääni- ja videovastauksen.

Useimpien testien suorittaminen kestää 10–20 minuuttia, ja maksu lähetetään PayPal-tilillesi 21 päivän kuluttua testin suorittamisesta.

Riippumatta siitä, minkä kyselykutsun saat tällä kertaa, sinun on käytettävä Intellisoomin testausohjelmistoa tietokoneellasi, tabletillasi tai puhelimessasi.

Laadukkaiden vastausten antaminen voi johtaa useampaan kutsuun ja korkeampiin kyselyihin.

10. Vahvasti

Kuten pari muuta testisivustoa, Vahvasti tarjoaa itseohjattuja “puhu ääneen” -testejä ilman moderaattoria ja live-testin moderaattorin ohjaamana.

Testejä, jotka eivät vaadi moderaattoria, voit tehdä vapaa-ajalla, ja niiden suorittamiseen kuluu keskimäärin vain viisi minuuttia, mutta maksat vain 5–10 dollaria testistä. Moderaattorin johtamien live-testien suorittaminen kestää noin 30 minuuttia ja maksaa vähintään 25 dollaria per testi.

Ottaen huomioon, että jotkin muut testaussivustot maksavat saman summan “puhu ääneen” -perustesteistä ilman moderaattoria, liittyminen Validately-paneeliin voi olla hakemuksen arvoista.

PayPal lähettää kaikki maksut seitsemän päivän kuluessa testin suorittamisesta.

11. Analyysi

Jokainen Analyysi testin suorittaminen kestää 10–15 minuuttia ja maksaa 10 dollaria. Tarvitset mikrofonin jokaisen testin suorittamiseen, kun ajattelet ääneen tallentaaksesi kyselyvastaukset.

Kaikki maksut lähetetään PayPalin kautta, ja saatat odottaa suorittavasi muutaman testin kuukaudessa – noin yhden viikossa, jos annat laadukasta palautetta, mutta on mahdollista päästä yhteen testiin päivässä.

12. Betatestaus

Voit testata verkkosivustojen, sovellusten ja ohjelmistojen julkaisemattomia beta-versioita Beta-testaus maksaa sinulle vähintään 10 dollaria testistä. Kuinka paljon ansaitset per testi riippuu testin pituudesta ja tarvittavista laitteista.

Voit esimerkiksi ansaita enemmän kokeesta, joka vaatii ääni- ja videotallenteen, sen sijaan, että se vaatii vain kirjallisia vastauksia.

Kun betatestausprojekti on valmis, voit odottaa maksun PayPalin kautta seitsemän päivän kuluttua. Saat jopa viisi testikutsua kuukaudessa.

13. Hedelmällisyys

Saat jopa 200 dollaria kuukaudessa PayPal- tai Amazon-lahjakortilla Ferception. Poikkeuksena sääntöön voit tule testaajaksi, jos olet vähintään 16-vuotias. Testaat joko sovellusta tai mobiilisivustoa älypuhelimella tai tabletilla.

Mikään testi ei vaadi äänen tai videon tallennusta; Sinun tarvitsee vain ottaa kuvakaappaus ja kirjoittaa positiivinen tai negatiivinen arvostelu siitä, mistä pidät ja mitä haluaisit sen sijaan nähdä tai kokea.

14. UserBrain

UserBrain on tarkoitettu vain tietokoneille, joissa on Chrome-laajennus, ja iOS-laitteille, kun lataat mobiilisovelluksen – Android-laitteita ei tueta tällä hetkellä. Kaikki testit vaativat 5-15 minuuttia aikaasi tallenna ajatuksesi suorittaessasi tehtävää.

Kun vastauksesi on tallennettu ja kaikki tehtävät on suoritettu, ansaitset 3 dollaria PayPal-käteisenä ja voit pyytää maksua, kun saldosi saavuttaa 10 dollaria (4 kyselyä).

Älä unohda katsoa esimerkkivideota ja lukea UserBrainin 5 tähden UserBrain-testaajan vinkit ennen kuin aloitat ensimmäisen testin.

15. Brain Labs

Harkitse nopeaa kahden päivän maksua Brain Labs, entinen User Conversation. Jokainen 20 minuutin arvostelu tuo 10 dollaria voittoa, ja sinulle maksetaan PayPalin kautta kahdessa päivässä.

🔥 Empfohlen:  Bang & Olufsen juhlii Lunaarista uutta vuotta 2023 Silkkitien inspiroimilla rajoitetuilla painoksilla

Jos teet loistavan arvostelun, se saattaa jopa näkyä erittäin valikoivassa Launching Next -sivustossa, joka esittelee viimeisimmät trendikkäät startup-yritykset, jotka ovat tulossa suureksi kotinimeksi.

Brain Labs hyväksyy testaajia lähes kaikista maapallon maista, ja tarvitset vain PC:n tai Macin mikrofonilla aloittaaksesi.

16. Amazon Mechanical Turk

MTurk on yksi harvoista tavoista, joilla voit testata verkkosivustoja ja ansaita Amazon-lahjakortteja tai käteistä.

Useimmilla näistä testeistä on pienempi voitto kuin muilla tämän luettelon suosituksilla, eikä niiden pitäisi olla ensimmäinen vaihtoehtosi. Jotkut nykyisistä testeistä maksavat 0,02 dollarista kahden minuutin testistä 3,30 dollariin 5 minuutin videon lataamisesta.

MTurk voi kuitenkin olla hyvä vaihtoehto, jos haluat suorittaa erilaisia ​​tehtäviä, kuten online-kyselyitä, tietojen syöttämistä, ääni- ja videotekstitysten kopioimista tai verkkotutkimusta vain muutaman minuutin ajan kerrallaan.

Maksulliset verkkosivustojen testausmahdollisuudet

Jos ohjelmistojen testaus on erikoisalaasi, voit lisätä ansaintakykyäsi näiden verkkosivustojen avulla.

Vaikka myös satunnaiset testaajat voivat hakea, useimmat näistä asiakkaista etsivät enemmän teknistä analyysiä kuin sinun mielipidettäsi tietyn verkkosivuston tai sovelluksen ulkonäöstä ja käytettävyydestä.

17. Fiverr

Yrittäjänä saatat pystyä ansaitsemaan enemmän mainostamalla omaa verkkosivustoasi ja sovellusten testauspalveluita Fiverrissä. Kuten sen nimi osoittaa, keikat alkavat 5 dollarista, mutta voit veloittaa enemmän monimutkaisista tehtävistä.

Voit esimerkiksi veloittaa 10 dollaria verkkosivuston testaamisesta 20 minuutin ajan analysoimalla etusivua ja napsauttamalla muutamaa sivua. Jos asiakas haluaa, että testaat hänen ostoskoriaan ja yrität tehdä ostoksia 20 minuutin ajan, saatat veloittaa sen sijaan 15 tai 20 dollaria.

Monipuolistaaksesi tulovirtojasi voit myös tarjota Fiverrissä verkkosivustojen ja sovellusten suunnittelua tai jopa korjata verkkosivustojen testaajien löytämiä virheitä.

18. MyCrowd

Ammattiohjelmoijat ja testaajat pitävät MyCrowdista, jossa sinulle voidaan maksaa ohjelmointivirheiden etsimisestä ja testien suorittamisesta verkkosivustoilla ja sovelluksissa.

Kuinka paljon ansaitset, riippuu testin painopisteestä ja tulosten laadusta. Jokaisen MyCrowd-testin mukana tulee luettelo aiemmin löydetyistä virheistä, jotta saat maksun etkä mene päällekkäin aiemman testaajan töihin. Vastineeksi huomiostasi yksityiskohtiin voit ansaita rahaa tai palkintoja.

19. Testilinnut

Testilinnut suorittaa testejä seuraaville tuotteille:

 • Verkkosivustot ja portaalit
 • Mobiilisovellukset
 • Esineiden internet (IoT)
 • Puettavat vaatteet
 • Pelit

Keskimääräinen testi maksaa jopa 20 dollaria testiä kohden ja kestää 20 minuuttia. Voit ansaita enemmän, jos löydät edistyneempiä vikoja tai vikoja.

Aiempaa testauskokemusta ei vaadita, ja tarvitset vain laitteen, joka muodostaa yhteyden Internetiin, jotta voit ansaita rahaa. Joihinkin testeihin et ehkä edes tarvitse mikrofonia tai kameraa.

20. testaa IO

Huippuyritykset ja aloittelevat startup-yritykset luottavat testi IO laadukkaiden verkkosivustojen ja sovellusten testituloksia varten.

Ansaitse jopa 50 dollaria testiä kohden ja saat ensimmäisen testin heti, kun olet suorittanut rekisteröintiprosessin. Muilla testaussivustoilla sinun on ensin lähetettävä hakemusvideo ja odotettava hyväksyntää.

Jos haluat saada lisää testikutsuja, rekisteröi lisää laitteita ja kiinnostuksen kohteita. Testi-IO-kokemuksesi kasvaessa saat testausmahdollisuuksia useammin ja suuremmilla maksuilla.

Useimmat testit “maksaa virheiden mukaan” ja löydetyt monimutkaisemmat viat tuovat sinulle korkeamman maksun. Riippumatta siitä, kuinka monta testiä suoritat kuukaudessa, sinulle maksetaan kerran kuukaudessa jollakin seuraavista käteismaksualustoista:

 • PayPal
 • Payoneer
 • Skrill
 • Suora pankkitalletus

21. Testaustyö

Testaajan työ on toinen testausalusta, joka on tarkoitettu kokeneille verkkosivustojen ja sovellusten laadunvarmistuksen testaajille. Sinulle maksetaan joko löydettyjen virheiden määrä tai kiinteä summa testitapauksen suorituksesta, jossa analysoit testiskriptejä ja käyttäjän komentoja.

Saat maksun PayPalin tai Upwork-sopimuksen kautta riippuen siitä, miten saat kutsun. Maksu lähetetään kahden viikon kuluttua testin suorittamisesta.

22. Ylätyö

Upwork on toinen freelance-alusta, jossa voit tehdä tarjouksen tuotetestaustöistä. Jos asiakas hyväksyy ehdotuksesi, sinulle maksetaan tuotteen testaamisesta.

Kun olet hyvä arvioija, saat positiivista palautetta, joka auttaa sinua saamaan kutsuja haastatteluun mahdollisten asiakkaiden kanssa sen sijaan, että etsit ja pitkisit asiakkaita itse.

Jotkut verkkosivustojen testaajat ansaitsevat kokopäiväistä tuloa Upworkista, koska voit työskennellä suoraan suurelle asiakkaalle ja mahdollisuuden saada pitkäaikaista työtä.

🔥 Empfohlen:  2 yksinkertaista tapaa käyttää WordPressiä GoDaddy Hostingin kanssa

Tämä voi olla parempi kuin tehdä kertaluontoinen keikka toisella alustalla, joka saattaa satunnaisesti määrätä sinulle suoritettavan testin.

23. uTest

uTest on syvällisempi testausyhteisö, jota ammattilaisten ohjelmistotestaajat haluavat vakavasti harkita. Löydät seuraavat mukavuudet uTestistä:

 • Maksulliset testausmahdollisuudet
 • Kursseja uusien taitojen oppimiseen
 • Keskustelufoorumit
 • Pelit

Tämä all-in-one-alusta voi olla hauska paikka ansaita rahaa, parantaa taitojasi ja saada uraneuvoja foorumeilta.

Kuinka paljon ansaitset per testi riippuu testistä ja kokemuksesi tasosta. Ansaitset pisteitä testaamalla verkkosivustoja ja sovelluksia, jotka voidaan lunastaa käteisellä ja muilla palkinnoilla.

24. FlexJobs

FlexJobs on loistava resurssi verkkosivustojen testaajille, jotka etsivät joustavia työjärjestelyjä.

Sivustolla on laaja valikoima työkategorioita:

 • Tietokone ja IT
 • Etätyö
 • Freelance
 • Osa-aikainen
 • Vaihtoehtoisia työpaikkoja

Tämä tekee siitä ihanteellisen alustan verkkosivustojen testaajille, jotka saattavat etsiä joustavaa työjärjestelyä, jonka avulla he voivat työskennellä kotoa tai joustavasti.

Yksi FlexJobsin erottuvista ominaisuuksista on sen omistautuminen korkealaatuisten työmahdollisuuksien löytämiseen.

Toinen FlexJobsin käytön etu on käyttäjäystävällinen käyttöliittymä. Töitä on helppo etsiä sijainnin, työkategorian ja työjärjestelyn tyypin perusteella.

Sivusto tarjoaa myös resursseja, kuten ansioluettelon kirjoittamisvinkkejä ja haastatteluneuvoja, jotka auttavat työnhakijoita löytämään unelmatyönsä.

25. IntelliZoom.com

IntelliZoom.com on erinomainen resurssi verkkosivustojen testaajille, erityisesti niille, jotka ovat keskittyneet käyttökokemukseen ja käytettävyyteen. Alusta tarjoaa valikoiman työkaluja ja ominaisuuksia, jotka helpottavat verkkosivustojen testaamista ja parantavat alueiden tunnistamista.

Yksi IntelliZoomin erottuvista ominaisuuksista on sen käyttäjätestaustyökalu, jonka avulla voit suorittaa käyttäjätestejä verkkosivustollasi ja kerätä palautetta oikeilta käyttäjiltä. Tämä on korvaamaton resurssi ymmärtääksesi, kuinka ihmiset ovat vuorovaikutuksessa sivustosi kanssa, ja tunnistaaksesi parannuskohteita.

IntelliZoom tarjoaa myös joukon työkaluja verkkosivuston suorituskyvyn analysointiin, mukaan lukien lämpökartat, jotka osoittavat, missä käyttäjät napsauttavat ja vierivät, sekä käyttäjien matkakartat, jotka osoittavat, kuinka ihmiset liikkuvat sivustollasi.

Nämä työkalut antavat arvokasta tietoa siitä, miten ihmiset käyttävät verkkosivustoasi, ja voivat auttaa sinua tunnistamaan parannuskohteita.

Usein Kysytyt Kysymykset

Kun yritimme päättää, mitä sivustoa haluat käyttää tai onko tämä kannattava vaihtoehto, tarkastelimme joitain yleisiä kysymyksiä, jotka auttavat sinua päättämään.

Kuinka voin täyttää verkkosivuston testaajan?

Verkkosivuston testaajan pätevyys edellyttää yleensä tietokonetta, jossa on vakaa internetyhteys, mikrofoni ja kyky seurata ohjeita. Joillakin yrityksillä voi olla erityisiä vaatimuksia, kuten tietty tietokonelukutaito tai tiettyjen ohjelmistojen tuntemus.

Kuinka löydän yrityksiä, jotka maksavat minulle verkkosivustojen testaamisesta?

On olemassa useita tapoja löytää yrityksiä, jotka maksavat sinulle verkkosivustojen testaamisesta. Yksi vaihtoehto on etsiä verkosta verkkosivustoja, joissa on luettelo yrityksistä, jotka palkkaavat verkkosivustojen testaajia.

Voit myös tarkistaa mahdollisuuksia työpaikoista ja freelance-alustoilta, kuten Upwork tai Freelancer. Lisäksi voit ottaa suoraan yhteyttä yrityksiin tiedustellaksesi testausmahdollisuuksia.

Kuinka paljon voin odottaa ansaitsevani verkkosivuston testaajana?

Summa, jonka voit ansaita verkkosivuston testaajana, vaihtelee riippuen yrityksestä, jossa työskentelet, ja sinulle määrätyistä testaustehtävistä.

Jotkut yritykset maksavat kiinteän maksun jokaisesta testistä, kun taas toiset maksavat tuntihinnan. Hinnat voivat vaihdella muutamasta dollarista yli 100 dollariin tunnissa riippuen tehtävän monimutkaisuudesta.

Yhteenveto

Verkkosivustojen testaus on loistava tapa ansaita muutama ylimääräinen dollari kuukaudessa, koska useimmat testit vievät vain 20 minuuttia tai vähemmän.

Ja koska sinulla on todennäköisesti kannettava tietokone tai älypuhelin, jossa on sisäänrakennettu kamera ja mikrofoni, sinun tarvitsee vain hakea testaajaksi ja alkaa välittömästi testata sovelluksia ja verkkosivustoja.