Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

25 tiedonsyöttötyötä, joita voit työskennellä kotoa käsin

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 25 tiedonsyöttötyötä, joita voit työskennellä kotoa käsin

Kotoa työskentely on monen unelma, mutta laillisia tiedonsyöttötöitä voi olla vaikea löytää. Monet ihmiset joutuvat kotona työskentelevien huijausten uhriksi, joten tarkista jokainen työ huolellisesti.

Älä koskaan maksa ohjelmistosta etukäteen tai muita työkaluja, joita sinulle työtä tarjoava yritys pitää tarpeellisina.

On olemassa laillisia kotoa työskentelyä ja kodin tiedonsyöttötöitä. Joten kokosimme tämän luettelon paikoista ja yrityksistä, jotka auttavat sinua löytämään tarpeisiisi ja taitotasosi sopivia paikkoja.

Lailliset tiedonsyöttötyöt, joita voit tehdä kotoa käsin

Jotta pääset alkuun työnhaussa, olemme käyneet läpi tiedonsyöttötöitä kaikkialla verkossa tarjotaksemme sinulle oikeita vaihtoehtoja.

Jotkut alla olevan luettelon tehtävät ovat osittain toimistopohjaisia ​​tietojen syöttämistä varten, kun taas toiset ovat etätyötä.

Tietojen syöttämisen lisäksi jotkut näistä yrityksistä tarjoavat muita vaihtoehtoja, kuten puhelinkeskuksen edustajan asemat tai transkriptio.

Jos listalla oleva yritys palkkaa sinut tiedonsyöttötehtäviin, useimmat niistä tarjoavat sinulle itsenäistä urakoitsijatyötä ilman etuja.

Jos edut ovat sinulle tärkeitä, sinun kannattaa tarkastella kokopäiväisiä tiedonsyöttötöitä, jotka tarjoavat joustavuutta kotoa työskentelyyn osan tai osan ajasta. Itsenäisenä urakoitsijana päätät itse, kuinka paljon työtä otat.

Voit rekisteröityä useampaan kuin yhteen tiedonsyöttöyritykseen, jolloin työnkulku sujuu johdonmukaisemmin. Harkitse myös monipuolistamista muiden kotoa työskentelyvaihtoehtojen kanssa.

Tässä on luettelo laillisista kotoa tehtävistä töistä. Kaikki listalla olevat yritykset eivät kuitenkaan palkkaa tällä hetkellä.

Merkitse kuitenkin ne, joista pidät, ja tarkista heidän verkkosivustonsa säännöllisesti. Näin voit hakea paikan avautuessa.

1. Axion Data Entry Services

Axionin tiedonsyöttöpalvelut tarjoaa laillisia tiedonsyöttötöitä, mutta avoimia paikkoja on harvoin. Vaikka tämä saattaa olla totta, voit rekisteröityä yrityksen tietokantaan, jotta he hälyttävät, kun paikkoja tulee saataville.

Axionin verkkosivuston mukaan he veloittavat maksun sellaisten ihmisten karsimisesta, joilla ei ole todistettua tiedonsyöttökokemusta. Joten syöttääksesi nimesi heidän tietokantaan, sinun on maksettava pieni maksu.

The kertamaksu on minimaalinen (5–10 dollaria) riippuen siitä, kuinka kauan haluat profiilisi olevan aktiivinen heidän tietokannassaan.

Kaikki tiedonsyöttöpaikat ovat etäisiä, ja toimit itsenäisenä urakoitsijana. Tarvitset kahdesta kolmeen vuoden tietojen syöttämistä koskevan kokemuksen, jotta he voivat ottaa sinut huomioon paikan avautuessa.

Se vaatii myös 15 000 näppäinpainalluksen tunnissa (vastaa 50 sanaa minuutissa), virheettömästi.

Lisäksi tarvitset Windows- tai Mac-tietokoneen ja nopean laajakaistayhteyden. He maksavat sinulle kiinteän hinnan asiakirjaa tai merkintää kohti, joka vaihtelee projektin mukaan.

He arvioivat sinut tarkkuudestasi, yksityiskohtien huomioimisesta ja siitä, kuinka tuottava olet. Mitä nopeampi olet, sitä enemmän tienaat.

Muista, että Axion suorittaa rikollisen taustatarkistuksen kaikille hakijoille. Selvyyden vuoksi sinun on maksettava taustatarkistuksen maksu, ja Axion saa kopion raportista.

2. Isojen kirjainten kirjoittaminen

Isojen kirjainten kirjoittaminen tarjoaa laajan valikoiman palveluita tiedon syötöstä transkriptioon, markkinatutkimukseen, käännökseen, kirjanpitoon, toimiston hallintoon ja paljon muuta.

Monet heidän tehtävistään ovat etäisiä, ja he palkkaavat freelancereita kotona.

Urakoitsijana voit odottaa saavasi palkan kappale- tai ääniminuuttikohtaisesti paikasta riippuen. Tuntipalkkoja ei ole asetettu, mikä tarkoittaa, että et ole taattu vähimmäispalkan ansaitsemisesta.

Tiedonsyöttötehtäviin kuuluvat tiedonkeruu, tutkimus, suoramainonta ja markkinointi sekä tietokantojen kehittäminen ja hallinta. Voit tarkastella yrityksen ajankohtaisia ​​julkaisuja hyötyäatyöpaikkasivu.

Tämänhetkiset avaukset sisältävät transkription ja sisällön kirjoittamisen. Vaikka nykyisiä tietojen syöttöpaikkoja ei ole luettelossa, voit syöttää tietosi, jotta he voivat harkita sinua tulevissa työpaikoissa.

Työpaikat tarjoavat joustavan aikataulun, ja voit tehdä niin paljon tai vähän töitä kuin haluat.

3. clickworker

napsautustyöntekijä on maailmanlaajuinen yritys, joka palkkaa itsenäisiä urakoitsijoita suorittamaan tehtäviä, kuten tietojen syöttämistä, kääntämistä, tutkimusta, kirjoittamista ja paljon muuta. He maksavat kappalekohtaisesti ja työ tehdään pienissä töissä.

Kun rekisteröidyt clickworkeriksi, käytät alustaa työnhakuun ja tehtävien suorittamiseen. Sinä päätät, kuinka paljon tai kuinka vähän työtä teet. Tarvitset vain henkilökohtaisen tietokoneen Internet-yhteydellä.

Kun rekisteröidyt clickworker-alustalle, voit valita projekteista. Kaikki tehtävät eivät ole kaikkien klikkaustyöntekijöiden käytettävissä.

Ne perustuvat suoritettaviin tehtäviin pätevyysarviointiin, aikaisempiin työarviointeihin, koulutukseen, kielitaitoon ja kiinnostuksen kohteisiisi.

Clickworker-alustan kautta suoritettavat tehtävät ovat pieniä, ja yritys kutsuu niitä mikrotöiksi.

Taidoistasi ja nopeudestasi riippuen voit ansaita yli 10 dollaria tunnissa. Keskimääräinen Clickworker tienaa 9 dollaria yrityksen mukaan.

4. DionData Solutions

DionData Solutions on tiedonhallinnan toimittaja, joka käyttää itsenäisiä urakoitsijoita kotoa tapahtuvaan tiedonsyöttötehtäviin.

Ne ovat omistautuneet auttamaan vanhempia pysymään kotona lastensa kanssa ja täydentämään perheen tuloja tarjoamalla joustavia työvaihtoehtoja.

Heillä on tarjolla työtä 24 tuntia vuorokaudessa seitsemänä päivänä viikossa, mikä tarjoaa tietojenkäsittelyä asiakkaille millä tahansa aikavyöhykkeellä.

Urakoitsijoita voidaan pyytää syöttämään tietoja monista muodoista, mukaan lukien paperikopiot, käsin kirjoitetut alkuperäiskappaleet, kirjoitetut kopiot, verkkolähteet ja skannatut kuvat.

Saat etätyöyrityksille tyypillisesti kappalekohtaisen maksun. Tiedot voivat tulla useista eri lähteistä, kuten lääketieteellisistä väitteistä, luetteloista, tutkimuksista ja varastoista.

Muita paikkoja ovat takuukortit, tuotteiden rekisteröintikortit, tilausten täyttäminen, postituslistat ja niin edelleen.

DionData Solutions edellyttää tietokoneen perustaitoja. Sinun on myös tunnettava tiedostojen lataaminen ja lataaminen sekä sähköpostin liitetiedostojen lähettäminen. Lisäksi sinun on kirjoitettava tarkasti 60 sanaa minuutissa.

Tällä hetkellä ei ole avoimia työpaikkoja, mutta tarkista jatkuvasti yrityksen nettisivut.

🔥 Empfohlen:  12 askelta koruyrityksen perustamiseen: Kuinka voit hyötyä ylellisyydestä

5. Flexjobs

Flexjobs ei ole tiedonsyöttöyritys, vaan verkkotyöpaikka etä- ja joustavaan työskentelyyn. Se on vakiintunut ja hyvämaineinen sivusto, joka tarkastaa jokaisen yrityksen ja varmistaa, että työpaikkailmoitus on laillinen.

Todellinen henkilö suorittaa tarkastuksen, joten sinun ei tarvitse huolehtia huijauksen tai huonopalkkaisen työn hakemisesta.

Avoimet tiedonsyöttötyöpaikat ovat suosittuja alustalla, joten sinun pitäisi pystyä löytämään useita tarpeisiisi sopivia vaihtoehtoja.

Voit selata avoimia työpaikkoja ja etsiä niitä ilmaiseksi, mutta sinun on maksettava ennen kuin pääset mihinkään ilmoituksiin ja voit hakea.

Jos haluat kokeilla sitä, hinta on 14,95 dollaria kuukaudessa. Jos pidät näkemästäsi, voit liittyä pidemmän aikavälin suunnitelmaan, joka pienentää kuukausikulujasi.

6. Mikrotyöntekijät

Mikrotyöntekijät on toinen alusta, joka tarjoaa mikrotöitä freelancereille kaikkialta maailmasta. Tehtävät ovat yksinkertaisia ​​ja nopeita, ja voit suorittaa ne muutamassa minuutissa.

Yrityksen nettisivujen mukaan tehtäviin kuuluu tiedon louhinta, tietojen luokittelu, tietojen taggaus, tietojen merkitseminen ja tietojen täsmäys. Lisäksi on tunneanalyysiä, tapahtumasekvensointia, transkriptiota ja paljon muuta.

Voit liittyä Microworkers-alustaan ​​ilmaiseksi ja suorittaa tehtäviä heti, kun sinut on hyväksytty. Saadaksesi palkkaa, sinun on suoritettava jokainen tehtävä. Voit työskennellä niin paljon tai vähän kuin haluat mukavasti omassa kodissasi.

Ansaitsemispotentiaalilla ei ole ylärajaa, koska voit hyväksyä ja suorittaa niin monta työtä kuin pystyt tietyn ajan sisällä.

Työntekijänä sinun on säilytettävä onnistumisprosenttisi, jotta työnantajat voivat luottaa siihen, että he saavat laadukkaita tuloksia järjestämästään kampanjasta. Huonosti suoritetut tehtävät laskevat onnistumisprosenttiasi.

Saatavilla olevat työpaikat riippuvat aikavyöhykkeestä, jolla työnantajat toteuttavat kampanjoitaan. Voit tarkastella vain nykyisen sijaintisi ja aikavyöhykkeesi perusteella sallittuja kampanjoita.

7. SigTrack

SigTrack on tietokantasovellus, joka linkittää ruohonjuuritason kampanjat joukkolähteisiin datansyöttö freelancereihin.

Työ on kausiluonteista, joten pidä mahdollisuuksia silmällä. Tästä artikkelista lähtien yritys palkkaa, ja he maksavat kappaleelta.

Käytettävissä oleva työ sisältää vetoomusten allekirjoitusten etsimisen äänestäjätietokannoista, jotta näet, vastaavatko ne. Sitten merkitset allekirjoituksen tuloksiin.

Tarvitset työn suorittamiseen kaksi näyttöä ja Windows 7 Pron, 8.1+ tai Mac OS 10.11+. Lisäksi sinulla pitäisi olla 20 Mt tai nopeampi Internet-yhteys.

Sinun ei tarvitse soittaa puheluita tai täyttää aikakortteja. Itsenäisenä urakoitsijana voit työskennellä vapaasti milloin ja missä haluat. Lisäksi voit valita, mitä töitä haluat suorittaa.

Palkka vaihtelee työn mukaan ja perustuu suoritettuun työyksikköön. Palkat painotetaan tarkkuuden perusteella. Jos haluat pysyä sopimuksessa, tarvitset 98 prosentin tarkkuuden.

Se pätevöittää sinut myös muiden töiden vertaisarvioijaksi, jolla on parhaat ansaintamahdollisuudet. Lisäksi se tarjoaa sinulle pääsyn sesongin ulkopuolisiin töihin.

SigTrackin mukaan alussa on oppimiskäyrä, joten älä odota ansaitsevasi paljon rahaa muutaman ensimmäisen päivän aikana.

Mutta jos työskentelet useimpina päivinä, odota lisäävän nopeuttasi ja lisäävän ansaintapotentiaaliasi. Vakava käyttäjät voivat ansaita 2 000–4 000 dollaria kuukaudessa yrityksen nettisivujen mukaan.

8. Telus International

Telus International palkkaa työntekijöitä itsenäisinä urakoitsijoina ja voi hallita työtaakkaa ja aikataulua.

Vaikka työpaikkoja on saatavilla maailmanlaajuisesti, sinun on valittava asuinalue ja maa. Tällä tavalla saat ajankohtaisia ​​työpaikkoja alueesi urakoitsijoille.

Tämä tarkoittaa kuitenkin sitä, että jos muutat pois maasta, et ehkä ole enää oikeutettu virkaan.

Työt voidaan maksaa joko tehtävä- tai tuntipalkkaisesti, riippuen tarjolla olevasta työstä. Yritys asettaa hinnat kullekin maalle, ja he maksavat suoraan pankkitilillesi suoratalletuksella.

Sinun on hankittava työn suorittamiseen tarvittavat laitteet, mukaan lukien tietokone, nopea internetyhteys ja niin edelleen.

Seulontaprosessi vaihtelee sen mukaan, mitä paikkaa haet. Ja se sisältää online-arvioinnin, joka sinun on läpäistävä saadaksesi roolin.

Haastatteluja ei ole, koska niissä roolit perustuvat pätevyyteen ja soveltuvuuteen verkkoarvioinnin tuloksista riippuen.

9. Toimivat ratkaisut

Toimivia ratkaisuja tarjoaa vapauden ja joustavuuden työskennellä kotoa itsenäisenä urakoitsijana. Lisäksi voit hallita aikatauluasi täysin.

Jotta voit ottaa huomioon, sinun on täytettävä hakemus ja suoritettava online-arviointi.

Jos sinut hyväksytään, voit tarkastella nykyisiä työpaikkoja ja hakea niitä, jotka parhaiten vastaavat taitojasi. Valitun jälkeen he opastavat sinua asiakkaan liiketoiminnasta ja asiakkaista ennen työn aloittamista.

Tämä prosessi voi kestää kahdesta päivästä useisiin viikkoihin asiakkaasta riippuen. Saat korvauksen koulutusajasta, jos täytät kaikki ohjelman vaatimukset.

Hakeaksesi sinun on sijaittava Yhdysvalloissa (paitsi neljässä osavaltiossa: Kalifornia, New York, Pennsylvania ja Washington).

Suunnittelet työaikasi ja olet vastuussa niistä, kun olet määrittänyt ne. Agenttina sinulla on oikeus työskennellä kahdessa ohjelmassa kerralla.

Working Solutions ei kuitenkaan voi taata jatkuvaa työn saatavuutta, joten muista tämä hakeessasi.

Kuinka paljon ansaitset, riippuu siitä, mihin ohjelmaan sinut hyväksytään, ja taidoistasi. Working Solutionsin verkkosivujen mukaan agentit tienaavat 9–30 dollaria tunnissa.

Voit saada maksun suoralla talletuksella tai postitse lähetetyllä sekillä. Sekit myönnetään kahdesti kuukaudessa suoritetuista töistä.

10. Xerox

Saatat olla tuttu Xerox toimistoteknologiastaan. He tietävät kotoa työskentelyn hyödyt – sekä työntekijälle että yritykselle. Heillä on kotisivujensa mukaan yli 8 000 työntekijää.

Etätöitä ovat tietojen syöttäminen ja todentaminen, asiakaspalvelu, tekninen tuki, kuvien merkitseminen ja laadunvalvonta.

Lisäksi muut työtehtävät sisältävät järjestelmäkehitystä, ohjelmistojen ohjelmointia sekä hallinnon ja liiketoiminnan tukea.

Jos olet kiinnostunut työskentelemään Xeroxilla, tarkista heidän urasivultaan säännöllisesti uusia avoimia paikkoja.

🔥 Empfohlen:  Temppuja Instagram-tarinoiden katseluun anonyymisti millä tahansa laitteella

11. Fiverr

Fiverr on freelancereiden online-markkinapaikka. Pienet ja keskisuuret yritykset etsivät Fiverristä freelancereita suorittamaan tehtäviä, kuten tietojen syöttämistä.

Fiverrin hieno puoli on se, että valitset mitä teet, kuinka paljon veloitat ja läpimenoajan. Myös kaikki viestintä ja maksu menevät Fiverrin kautta, joten olet suojattu ostajilta, jotka ottavat vastaan ​​työn, mutta eivät maksa.

Jos haluat myydä enemmän keikkoja ja pysyä kilpailijoidesi edellä, harkitse portfolion luomista ja mahdollisimman monien hyvien arvostelujen keräämistä aloittaessasi. Tämän jälkeen saat enemmän tilauksia ja myönteisiä arvosteluja, joten voit nousta ‘Fiverr-listalla’ ja saada keikkasi listattuna listan kärkeen, kun ostajat etsivät tietoja.

12. Ylätyö

Upwork on toinen online-markkinapaikka freelancereille. Toisin kuin Fiverr, haet kuitenkin yritysten julkaisemia työpaikkoja. Tätä varten sinun on luotava profiili ja portfolio, jossa voit esitellä taitosi ja saada etulyöntiaseman kilpailussa.

Yritysomistajat haastattelevat sitten freelancereita päättääkseen, kuka on oikea tehtävään. Upworkin haittapuoli on, koska kilpailet niin monia muita vastaan, joten palkka ei välttämättä ole yhtä korkea, koska jotkut yrittäjät valitsevat halvimman tarjouksen.

13. DataPlus+

DataPlus+ palkkaa tiedonsyöttöpalveluntarjoajia työskentelemään kotoa käsin. He tekevät sopimustyötä useiden yritysten kanssa ja tarvitsevat apua tietojen syöttämisessä mm.

  • Lainvalvontaraportit
  • Tuomiot
  • Postituslistat
  • Jäsenluettelot
  • VIN-tarkistus
  • Ja enemmän

Työskentelet kotoa DataPlus+:lla, ja kelpuutuksen saamiseksi sinun on todistettava, että sinulla on Internet-yhteys, ja läpäistävä taustatarkastus.

14. TDEC

Tietojen syöttöyritys on maailman suurin tiedonsyöttöyritys. Siksi heillä on aina suuri tarve tiedonsyöttöasiantuntijoille.

Huono puoli on, että he eivät mainosta, kun he tarvitsevat uusia tiedonsyöttöoperaattoreita. Sen sijaan he luottavat suusta suuhun ja yrityksensä suosioon, jotta heillä on jatkuvasti käytettävissä olevia tiedonsyöttöoperaattoreita.

Hakeaksesi yksinkertaisesti lähetä heille sähköposti ja ansioluettelosi. Ota yhteyttä, jos et kuule heistä muutaman viikon kuluttua, mutta älä luovu toivosta, sillä tiedonsyöttöoperaattoreiden tarve laskee ja virtaa heidän liiketoimintatasonsa mukaan.

15. MTurk

Mekaaninen Turkki on Amazonin ylläpitämä joukkolähdemarkkinapaikka. Sivustolla vaadittavat mikrotehtävät sisältävät usein tiedon syöttämistä.

Ole kuitenkin varovainen, sillä työt maksavat usein vähän ja joskus palkka on Amazon-lahjakorteissa. Ennen kuin hyväksyt tiedonsyöttötyön MTurkissa, varmista, että ymmärrät tehtävän täysin ja pystyt toimittamaan sen, mitä he tarvitsevat.

Jos asiakas ei ole tyytyväinen työhön, hän voi hylätä sen ja jättää sinut ilman palkkaa.

16. Älykäs joukko

Smart Crowd on spinoff Lionbridge, yksi suurimmista kotityötä tekevistä yrityksistä. Ne ovat olleet olemassa vuosikymmeniä ja ovat luotettavia, joten sinun ei tarvitse huolehtia niiden kanssa toimivista huijauksista.

Smart Crowd on paljon kuin MTurk mikrotehtävien kanssa; Suurin osa tehtävistä liittyy kuitenkin tietojen syöttämiseen. Saadaksesi työhön kelpoisuuden, sinun on rekisteröidyttävä sivustolle ja suoritettava lyhyet arvioinnit todistaaksesi kykysi. Sitten voit ottaa työn vastaan.

17. AccuTran Global

AccuTran Global on transkriptioyritys, mutta heillä on usein tehtäviä tiedonsyöttöoperaattoreille. Tietojensyöttöpaikan pätevyys edellyttää hyviä kirjoitustaitoja, yleensä 50–70 sanaa minuutissa, 100 % tarkkuudella.

Saatat myös nousta tikkaita ylös. Kun olet ryhtynyt pieniin tiedonsyöttötehtäviin, saatat huomata, että transkriptio on jotain, jota haluat kokeilla, ja voit ansaita sillä vielä enemmän rahaa.

18. Liite

Appen on joukkolähdesivusto, joka tarjoaa erilaisia ​​mikrotehtäviä, mukaan lukien tietojen syöttäminen. Heidän mikrotehtäviinsä voit hakea ja aloittaa työskentelyn välittömästi. Kaikki muut tehtävät edellyttävät, että haet ja katsot, hyväksytkö sinut. Appenin työt kestävät tunnista tai kahdesta useaan kuukauteen.

Joka tapauksessa ne tarjoavat monia tapoja ansaita rahaa tietojen syöttämisellä, ja jos haluat täyttää aikasi entisestään, voit vastata heille kyselyihin täydentääksesi tulojasi.

19. Gorge Warehouse

Et luultavasti ajattelisi Gorgen varasto paikkana etsiä tiedonsyöttötöitä, mutta ne tarjoavat monia. Siellä työskentelyn vaatimukset ovat yksinkertaiset, kuten kirjoittaminen 30 wpm, mutta joskus tarvitset kokemusta tietyistä ohjelmistoista.

He maksavat tuntikohtaisesti, joten mitä nopeammin kirjoitat, sitä enemmän rahaa ansaitset ajallesi. Myös siellä olevat mahdollisuudet muuttuvat usein, joten tarkista aina, jos et näe käytettävissä olevia tiedonsyöttöpaikkoja.

20. Scribie

Scribie on transkriptioyritys, mutta sillä on usein myös tiedonsyöttötehtäviä. Valitettavasti heillä on yleensä pitkä jonotuslista, joten varaa se ajoissa ja ole kärsivällinen odottaessasi vastausta.

Kun he saapuvat hakemukseesi, sinun on suoritettava koe, mutta älä huoli, voit tehdä sen uudelleen jopa kymmenen kertaa, jos et läpäise. Hyväksyttyäsi alat työskennellä välittömästi ja voit siirtyä muihin tehtäviin todistettuasi taitosi.

21. PeoplePerHour

IhmisetPerHour on joukkorahoitteinen markkinapaikka, josta freelancerit voivat löytää töitä kotoa käsin. Palvelusi luetteloimiseksi PeoplePerHourin on hyväksyttävä sinut. Kun olet täyttänyt hakemuksen ja sinut on hyväksytty, voit luoda profiilin, jossa kerrot hintasi, mitä aiot tehdä ja miksi yritysten pitäisi palkata sinut.

Saadaksesi työpaikkoja, lähetät yritysten omistajille ehdotuksen heidän ilmoittamaansa työpaikkaan. Sitten he vertailevat saamiaan tarjouksia ja valitsevat pätevimmät hakijat.

Kuten kaikki joukkolähdesivustot, on kuitenkin hyvä mahdollisuus, että muut tekevät alhaisempia hintatarjouksia, joten älä odota parasta palkkaa.

22. FreeUp

Vapauttaa valmistelee freelancereitaan yhdistääkseen yritysten omistajat huippuluokan freelancereihin. Sinun on kuitenkin haettava jokaista työtä erikseen saadaksesi työpaikkoja sivustolle. Työpaikkoja julkaistaan ​​joka päivä, ja freelancerit voivat odottaa 8–15 dollaria tunnissa. Freelancerit hyötyvät myös FreeUpin 24/7-tuesta.

🔥 Empfohlen:  Apple Mac Mail Search ei toimi: Näin voit korjata vuonna 2023

Tietojen syöttämistä varten sinulla on oltava laaja kokemus tietojen syöttämisestä, todistettava, että sinulla on erinomaiset kielioppitaidot ja läpäistävä Freelancers-kurssi.

23. MegaTypers

MegaTypers on yritys, joka tarjoaa tiedonsyöttöpalveluita yrityksille ympäri maata, mukaan lukien valtion virastot. Vaatimukset ovat minimaaliset, kuten kymmenen sanan kirjoittaminen minuutissa ja kyky työskennellä joustavasti.

Palkka on alhainen, mutta kokemus voi auttaa sinua saamaan töitä korkeapalkkaisissa yrityksissä, ja sillä välin sinulla on lisätuloja. Mitä nopeammin kirjoitat, sitä enemmän Typer-krediittejä ansaitset. Typer-krediitit vaihdetaan sitten maksua vastaan.

24. Todellakin

Todellakin on sivusto, josta voit löytää mitä tahansa työtä, mukaan lukien tietojen syöttäminen. Kiva asia työnhaussa Indeedistä on, että sinut yleensä palkataan suoraan yritykseltä. Tietysti jotkut yritykset voivat silti palkata sinut freelancerina tai itsenäisenä urakoitsijana, mutta saatat olla onnekas löytääksesi työpaikan, jossa sinut palkataan työntekijäksi.

Taivas on rajana Indeedin työpaikoilla. Etsi tiedonsyöttötehtäviä aloilta, joista tunnet eniten, jotta voit parantaa mahdollisuuksiasi saada palkkaa.

25. Truelancer

Truelancer toimii kuten Upwork, jolloin freelancerit voivat tehdä tarjouksen avoimista työpaikoista voittaakseen työn. Kuten kaikilla joukkolähdesivustoilla, on parasta, että sinulla on valmis profiili ja portfolio, joka osoittaa, miksi olet paras työhön, varsinkin jos sinulla on korkeammat hinnat kuin kilpailijoilla.

Kaikki viestintä ja maksaminen kulkevat Truelancerin kautta, joten sinun ei tarvitse huolehtia jäykistymisestä, ja heidän mobiilisovelluksensa avulla on helppo hallita yritystäsi tien päällä.

Tiedonsyöttötehtäviin vaadittavat taidot

Tiedonsyöttöpaikan saaminen vaatii useita taitoja. Useimmat työt vaativat muutakin kuin kyvyn syöttää numeroita ja tietoja laskentataulukkoon.

Tässä on joitain tärkeimpiä asioita, joita tarvitset menestyäksesi tiedonsyöttötyöntekijänä:

Tietokonetaidot

Tämä taito saattaa tuntua itsestään selvältä, mutta sinun tulee osata tehdä erilaisia ​​tehtäviä tietokoneella. Se sisältää liitteiden käsittelyn, asiakirjojen skannaamisen, tietojen syöttämisen laskentataulukoihin, ohjelmien, kuten Excelin ja niin edelleen.

Tarvitset myös laitteita, kuten tietokoneen ja luotettavan internetyhteyden. Hulluja tietokonetaitoja ei tarvita, mutta perusasiat pitää tehdä mukavasti ja tarkasti.

Eikö sinulla ole tietokonetta? Katso tästä artikkelista, kuinka saat ilmaisen kannettavan tietokoneen.

Kirjoitustaidot

Yksi tiedon syöttämisen olennaisista taidoista on kirjoittaminen. Monet yritykset vaativat vähimmäiskirjoitusnopeutta harkitakseen jonkun etsivän työpaikkaa. Ennen kuin yritys palkkaa sinut, suoritat online-arvioinnin, joka on suunniteltu testaamaan kirjoitustaitosi.

Mitä nopeammin kirjoitat, sitä nopeammin saat työn tehtyä. Monet yritykset tarjoavat tehtäväpohjaista tiedonsyöttöä.

Tämän seurauksena nopeat konekirjoittajat voivat suorittaa enemmän töitä tunnissa ja saada paremman palkan. Keskimääräinen kirjoitusnopeuden tarve on 40-60 sanaa minuutissa.

Taulukkolaskentataidot

Laskentataulukon käytön tunteminen on kriittinen taito tiedonsyöttörooleissa. Monet yritykset edellyttävät, että käytät yhtä kahdesta taulukkolaskentaohjelmasta: Microsoft Excel tai Google Sheets.

Tutustu molempiin ohjelmiin ja opi niiden hyvät ja huonot puolet. Saatat löytää ilmaisia ​​verkkokoulutuksia, joissa käsitellään kaikkia näitä, joten voit oppia käyttämään niitä.

Lisäksi, jos opit yhden ohjelman, sinun pitäisi pystyä käyttämään tietoa toisen ohjelman oppimiseen.

Tarkkuus

Vaikka kirjoitusnopeus on tärkeää, täsmällisyys on yhtä tärkeää. Nopea kirjoittaminen ja huolimaton ja epätarkka työn kirjoittaminen eivät tuota uusia töitä.

Monet yritykset vaativat 98–99 prosentin tarkkuuden jatkaakseen lisätyötä.

Sen lisäksi, että pyrit lisäämään kirjoitusnopeuttasi, tarkista työsi huolellisesti joka kerta ennen sen lähettämistä.

Tee rinnakkainen arviointi varmistaaksesi, että kaikki kirjoittamasi on oikein, etkä jättänyt mitään pois. Kun teet enemmän tiedonsyöttötyötä, tulet nopeammin ja tarkemmaksi ajan myötä.

Kommunikointitaidot

Hyvin kommunikointi on olennainen osa mitä tahansa työtä – mutta erityisesti tiedon syöttämistä. Tarkista tehtäväsi ja esitä kysymyksiä ennen työn aloittamista.

Jos kohtaat ongelmia, kerro siitä esimiehellesi tai asiakkaallesi hyvissä ajoin.

Ohjelmistotaidot

Laaja tuntemus kaikista Microsoft-ohjelmista, kuten Word, Excel ja PowerPoint, auttaa sinua saamaan tiedonsyöttötöitä ja suorittamaan työn ajallaan.

Jotkut asiakkaat käyttävät myös Google-dokumentteja ja Google Sheetsia, joten tutustu myös näihin ohjelmiin.

Mitä mukavampaa olet tekniikan ja uusien ohjelmien ja taitojen oppimisessa, sitä paremmin suoriudut tiedonsyöttötehtävissä.

Yhteenveto

Monet lailliset yritykset palkkaavat kotityötä varten tiedonsyöttötöitä. Muista kuitenkin, että monet huijarit pyytävät rahaa saadakseen sinut töihin.

Tee tutkimusta ennen online-työpaikkojen hakemista ja varmista, että yritys on laillinen. Suurin osa yrityksistä, jotka tarjoavat työskentelyä kotona, eivät ota sinuun yhteyttä sosiaalisen median kautta tarjotakseen sinulle työtä.

Sinä ei tienaa suuria summia tietojen syöttötehtävistämutta se voi olla loistava tapa ansaita rahaa sivussa.

Useimmat verkkotyöt antavat sinun tehdä oman aikataulusi ja tehdä niin paljon tai vähän työtä kuin haluat.