Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

25 verkkotyötä, jotka voit aloittaa vuonna 2023

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 25 verkkotyötä, jotka voit aloittaa vuonna 2023

Tapa, jolla ihmiset ansaitsevat elantonsa, muuttuu nopeasti. Näemme joka vuosi yhä useammat ihmiset omaksuvan verkkotöitä jossain ominaisuudessa. Hitto, ällistyttävää 59 miljoonaa amerikkalaista freelancerina viime vuonna ja tuotti lähes 1,2 biljoonaa dollaria kokonaistuloja.

Halusitpa sitten paeta 9–5-työtä tai ansaita ylimääräistä rahaa, online-töiden tekeminen kotoa voi olla sinulle loistava vaihtoehto.

Mutta työn etsiminen verkosta tarkoittaa tyypillisesti seulomista sivustosta toiseen. Kun työmahdollisuuksista tulee kilpailukykyisempiä ja uusia työpaikkoja ilmaantuu, laillisten työpaikkojen tunnistaminen verkossa on entistä vaikeampaa. Siksi otimme itsemme tutkia perusteellisesti jokaisen mahdollisuuden ja tarjota sinulle parhaat online-työpaikat ansaitaksesi rahaa vuonna 2023.

Tässä viestissä jaamme luettelon 25 parhaasta online-työstä, joita kuka tahansa voi tehdä tulojen saamiseksi. Ja jokaisesta mainitsemamme työstä, aiomme tarjota sinulle karkean arvion tuntituloista ja joitain verkkosivustoja, joilla voit hakea keikkaa.

25 työtä, joita voit tehdä verkossa kotoa käsin vuonna 2023

Tässä on yhteenveto parhaista verkkotöistä, jotka voit aloittaa tänään. Olemme jakaneet sen kokemuksen ja ei kokemusroolien mukaan, jotta sinun olisi helppo valita – toivomme, että löydät jotain, joka vastaa taitojasi ja tulotavoitteitasi.

Kokemusta vaativat online-työt

1. Sosiaalisen median johtaja

Jos sinulla on kokemusta kampanjoiden toteuttamisesta sosiaalisen median alustoilla, voit rekisteröityä auttamaan yrityksiä mainostamaan tuotteitaan Instagramin, Facebookin, Twitterin jne. kautta. Yritykset voivat myös tarvita apua kommenttien hallinnassa, yhteisön kasvattamisessa ja sosiaalisen median parantamisessa. myyntiponnisteluja. Niin kauan kuin voit lisätä äänesi ja luovuutesi viesteihin luomalla jaettavia videoita tai sisällyttämällä hauskoja GIF-kuvia, voit alkaa ottaa asiakkaita vastaan ​​jo tänään.

Tuntipalkka: 16-50 dollaria

Etsi työpaikkoja: Todellakin, Upwork, IhmisetPerHour

2. Verkko-ohjaaja

Oletko matematiikan, fysiikan tai vieraan kielen asiantuntija? Jos näin on, voit hakea online-opetustöihin, jotka edellyttävät opiskelijoiden ohjaamista kaikkialta maailmasta. Useimmat työnantajat ja työportaalit vaativat ohjaajilta kandidaatin tutkinnon, joten varmista, että tämä ala on käsitelty ennen hakemista. Opetustutkinto ESL:ssä tai missä tahansa aineessa parantaisi entisestään mahdollisuuksiasi tulla verkkotutoriksi.

Tuntipalkka: 10-25 dollaria

Etsi työpaikkoja: Tutor.com, VIPkid, Cheggin opettajat

3. Kirjanpitäjä

Oletko kiinnostunut rahoituksesta? Onko sinulla henkilökohtainen budjetti, jota rakastat hallita? Jos näin on, harkitse kirjanpitoa. Useimmat yritykset tarvitsevat kirjanpitäjiä auttamaan heitä seuraamaan ja hallitsemaan talouttaan. Kirjanpitäjät tekevät tehtäviä, kuten tulojen ja kulujen kirjaamisen, asiakkaiden laskutuksen ja talousraporttien laatimisen. Löytääksesi ensimmäisen online-kirjanpitotyösi, ota yhteyttä paikallisiin yrityksiin tai tutustu tuntipalkkojen alapuolella oleviin sivustoihin.

Tuntitulot: $25-$50

Etsi työpaikkoja: Accountingdepartment.com, Todellakin, FlexJobs

4. Personal Trainer

Jos olet kuntoilija ja sinulla on hyvät tiedot oikeista harjoittelutekniikoista, harkitse online-henkilökohtaisten valmennuskeikkojen hakemista. Verkkovalmennuksella voit kouluttaa ketä tahansa, milloin tahansa ja missä tahansa, mikä antaa sinulle mahdollisuuden ottaa lisää asiakkaita. Voit halutessasi kouluttaa ihmisiä Zoomin/Skypen kautta sekä ryhmä- että henkilökohtaisissa asetuksissa.

Tuntipalkka: 20-70 dollaria

Etsi työpaikkoja: Fiverr, Lasiovi

5. Online Beauty Advisor

Kun meikki- ja kauneusalan kasvava trendi valloittaa maailman, ei ole koskaan ollut parempi aika harkita online-kauneusneuvojaksi ryhtymistä. Tietojesi ja asiantuntemuksesi jakaminen ihonhoito- ja kauneusrutiineista voi kasvattaa asiakaskuntasi luottamusta. Voit konsultoida asiakkaita paikallisesti tai maailmanlaajuisesti oman markkinaraon mukaan ja samalla rakentaa ympärillesi brändiä, joka voi johtaa johonkin valtavaan tulevaisuudessa.

Tuntipalkka: $5-$45+

Etsi työpaikkoja: Beautytap, ZipRecruiter

6. Online Recruiter

Rekrytoijat työskentelivät aiemmin vain toimistoympäristössä, mutta asiat ovat muuttuneet, ja nyt voit työskennellä online-rekrytoijana kotoa käsin. Päätehtäviisi kuuluu avoimien työpaikkojen ilmoittaminen ja potentiaalisten työntekijöiden etsiminen yritykseesi. Jotkut yritykset voivat myös vaatia sinua suorittamaan ensimmäisen puhelinhaastattelun, jotta voit seuloa hakijat etukäteen ja välittää vain parhaat hakijat asianomaiselle johtajalle yrityksessä.

🔥 Empfohlen:  Yksinomainen elinkeinonharjoittaja vs LLC: Jakautuminen

Tuntipalkka: 20-40 dollaria

Etsi työpaikkoja: Uranrakentaja, Remote.co, Jooble

löytää netistä töitä

7. Sähköpostimarkkinoija

Onko sinulla erityisiä kykyjä, joita ei kenelläkään muulla ole? Voitko luoda sähköpostin aiherivejä, joita ihmiset eivät voi muuta kuin napsauttaa? Jos näin on, voit ottaa yhteyttä yrityksiin ja ansaita rahaa verkossa hallinnoimalla niiden sähköpostikampanjoita. Kun olet osoittanut taidon houkutella vastaanottajia, työnantajat kiirehtivät turvaamaan palvelusi ja tekevät sinulle pitkäaikaisen sopimuksen. Tärkeitä keksipisteitä, jos voit auttaa yrityksiä kasvattamaan sähköpostilistaansa.

Tuntipalkka: 30-45 dollaria

Etsi työpaikkoja: Upwork, IhmisetPerHour, LinkedIn

8. Freelance-kirjoittaja

Jos olet hyvä kirjoittaja, voit hakea kirjoittamista blogeihin, aikakauslehtiin, aikakauslehtiin ja jopa sanomalehtiin, jotka julkaisevat sisältöään verkossa. Freelance-kirjoittaminen on yksi niistä online-töistä, joista maksetaan hyvin, koska kirjoittajille on suuri tarve, koska yhä useammat yritykset pyrkivät tarjoamaan laadukasta sisältöä yleisölleen. Erinomaisten kirjoitustaitojen lisäksi tarvitset intohimoa siihen erityisalaan, jolla työskentelet, kuten esimerkiksi tekniikkaan tai muotiin.

Tuntipalkka: 15-100 dollaria

Etsi työpaikkoja: Probloggaajan työpaikat, FlexJobs, BloggingPro

online-työpaikkoja opiskelijoille

9. Oikoluku

Onko sinulla kielioppitaito, huomaatko virheet ja osaatko korjata hajanaiset lauseet lennossa? Oikolukijan rooli voi olla oikea valinta. Oikolukijana sinun odotetaan tarkistavan kaikentyyppistä sisältöä, mukaan lukien sähköpostikopiot, blogiviestit, yritysasiakirjat ja paljon muuta. Periaatteessa toimit julkaisijoille toisena silmänä ja autat heitä luomaan sisältöä, joka näyttää tyylikkäämmältä ja ammattimaisemmalta.

Tuntipalkka: 12-50 dollaria

Etsi työpaikkoja: Upwork, Hirviö, Freelancer

10. Verkkosivuston suunnittelija

Jos olet taitava suunnittelemaan verkkosivustoja, voit työskennellä kansalaisjärjestöille, teknologiayrityksille ja muille. Sinut palkkaavat yritykset testaavat Adobe Illustratorin, UX:n ja CSS:n taitosi, joten varmista, että olet hyvin valmistautunut näille aloille. Vain muutamalla taidolla ja kyvyllä luoda silmiinpistäviä verkkosivuja voit helposti ansaita hyviä tuloja.

Tuntipalkka: 30-50 dollaria

Etsi työpaikkoja: 99 suunnittelija, Upwork, Todellakin

11. Instagramin vaikuttaja

Jos olet 13–17-vuotias ja haluat ansaita omaa rahaa (tai ylimääräistä rahaa), harkitse Instagram-vaikuttajaksi ryhtymistä. Tämä on yksi parhaista teini-ikäisten verkkotöistä, koska voit tehdä sen osa-aikaisesti mukavasti kotonasi. Nykyään lähes jokainen yritys pyrkii tekemään yhteistyötä vaikuttajien kanssa, jotka voivat laajentaa ja ylläpitää Instagram-kattavuuttaan. Jos osaat luoda upeita Instagram-tarinoita, tiedät mitä hashtageja käyttää ja osaat luoda upeita tekstityksiä, pärjäät hyvin vaikuttajana.

Tuntipalkka: 7-40 dollaria

Etsi työpaikkoja: SimplyHired, LinkedIn

instagram-vaikuttaja

12. SEO-asiantuntija

Monet yritykset etsivät henkilöitä, jotka voivat auttaa parantamaan sijoitustaan ​​hakukoneissa. Jotta voit työskennellä SEO-asiantuntijana, sinun on oltava hyvä käänteisten linkkien rakentamisessa ja verkkosivuston olemassa olevan sisällön optimoinnissa. Joskus suora kokemus alalta katsotaan eduksi tai vaaditaan, mutta soveltuva tutkinto ei ole pakollinen.

Tuntipalkka: 15-50 dollaria

→ Aloita verkkoliiketoimintasi Shopifyn avulla napsauttamalla tätä

Etsi työpaikkoja: Työ SEO:ssa, IhmisetPerHour, Fiverr

13. Facebook-mainosten asiantuntija

Facebook-mainosten näyttäminen on tehokas tapa lisätä myyntiä, mutta useimmilla yrityksillä ei yksinkertaisesti ole asiantuntemusta tai aikaa kampanjoiden käynnistämiseen. Tästä syystä Facebook-mainosten asiantuntijoilla on suuri kysyntä. Niin kauan kuin osaat luoda houkuttelevia mainoksia ja räätälöidä kampanjoita tietyille yleisösegmenteille, voit turvata erilaisia ​​verkkotöitä ja päättää, missä yrityksessä haluat työskennellä.

Tuntipalkka: 30-100 dollaria

Etsi työpaikkoja: Todellakin, SimplyHired, Hubstaff Talent

14. Graafinen suunnittelija

Voit myös erikoistua graafiseen suunnitteluun. Hyvin suunnitellut grafiikat ovat välttämättömiä useimmille yrityksille, mutta kokemattomuus Adobe Photoshopissa voi lykätä useimpia työnhakijoita lähes välittömästi. Sinun on tiedettävä, että kaikki yritykset eivät vaadi hienoja malleja – jotkut vaativat grafiikkaa, joka on luotu perustyökaluilla, kuten PicMonkey ja Canva. Jos sinulla on tietokoneen perustaidot, voit helposti oppia käyttämään näitä sovelluksia ja sitten hakemaan asiaankuuluville keikoille.

🔥 Empfohlen:  7 lisäosaa, jotka tekevät blogistasi tulostinystävällisen

Tuntipalkka: 25-50 dollaria

Etsi työpaikkoja: Dribbble, Upwork

graafinen suunnittelija ansaita rahaa verkossa

15. Voiceover Artisti

Jos sinulla on luonnollisesti sileä aksentti ja viehättävä ääni, saatat pystyä työskentelemään selostustaiteilijana. Selostustaiteilijoiden verkkotyöt liittyvät elokuviin, sarjakuviin, podcasteihin, sovelluksiin, äänitallenteisiin julkisessa liikenteessä, vieraankielisten elokuvien jälkiäänitykseen ja muihin. Varmista, että sinulla on kunnollinen tietokone, jossa on nopea internetyhteys, kuten ääniohjelmisto Audacityja studiolaatuiset kuulokkeet ennen kuin lähetät hakemuksia mahdollisille työnantajille.

Tuntipalkka: 20-60 dollaria

Etsi työpaikkoja: IhmisetPerHour, Voices.com, Upwork

16. Arkistovalokuvaaja

Yleensä valokuvaaminen nähdään offline-työnä. Mutta jos olet valokuvaaja, jolla on paljon todella upeita kuvia, jotka olet ottanut sopimuksen ulkopuolella, voit myydä nämä valokuvat verkossa. Verkkoalustojen avulla voit julkaista valokuvasi verkossa asiakkaiden ostettavaksi tai käytettäväksi arkistovalokuvana verkossa. Tämä on helppo verkkotyö, josta maksetaan ilman, että sinun tarvitsee paljon vaivaa työhön, varsinkin jos asetat sen tavallisen 9-5-työsi sivurutiiniksi.

Tuntipalkka: NA, 1 dollari painosta

Etsi työpaikkoja: Shopify, Räjähtää (alustat työsi myyntiin)

Ei kokemusta nettitöistä

17. Tiedonsyöttötyöntekijä

Online-tiedonsyöttötyöt edellyttävät, että syötät järjestelmään aakkosllisia, numeerisia tai symbolisia tietoja. Se ei ehkä kuulosta kovin hauskalta, mutta se on verkkotyö, josta voidaan maksaa hyvin! Lisäksi voit tehdä työn milloin tahansa, kun se sopii aikatauluusi. Loistaaksesi roolissa, harkitse taitosi vahvistamista tietokoneohjelmissa, kuten Microsoft Excel ja Microsoft Word.

Tuntipalkka: 10-20 dollaria

Etsi työpaikkoja: Upwork, Toimivia ratkaisuja

18. Virtuaalinen avustaja

Jos olet koskaan miettinyt, löytyykö perustaidot omaaville henkilöille online-töitä, virtuaaliassistentiksi (VA) ryhtyminen voi olla hyvä vaihtoehto sinulle. Voit ansaita paljon rahaa hoitamalla yksinkertaisia ​​toimistotehtäviä, kuten puheluita ja sähköposteihin vastaamista. Parasta VA-työssä on, että voit työskennellä niin vähän tai paljon kuin haluat, mikä tekee niistä ihanteellisia kiireisille ihmisille, joiden saatavuus voi olla rajoitettu muiden sitoumusten vuoksi.

Tuntipalkka: 14-30 dollaria

Etsi työpaikkoja: Virtuaaliavustajan työt, Vapauttaa, Onlinejobs.ph

19. Asiakaspalvelu Rep

Nykyään monet yritykset palkkaavat asiakaspalvelun edustajia käsittelemään asiakkaiden kyselyitä etätyöskentelyn aikana. Koulutusta tarjotaan, ja voit valita sovitun aikataulun useista vuoroista 24 tunnin aikana. Jos sinulla on erinomaiset ihmissuhdetaidot ja nautit muiden auttamisesta, harkitse online-asiakaspalvelutyön hakemista. Muista vain, että tarvitset hiljaisen tilan työskennelläksesi.

Tuntipalkka: 8-20 dollaria

Etsi työpaikkoja: VIPDesk Connect, Lasiovi, Työskentelemme etänä

20. Music Reviewer

Yksi hauskimmista verkkotöistä on saada palkkaa lempimusiikkisi kuuntelemisesta. Jotkut yritykset palkkaavat ihmisiä arvostelemaan kappaleita, testaamaan lyhyitä musiikkinäytteitä tai arvioimaan uusia albumeja. Palautteesi auttaa artisteja, levy-yhtiöitä ja brändejä hienosäätämään musiikkiaan ennen kuin se julkaistaan ​​massoille.

Tuntipalkka: $5-$15

Etsi työpaikkoja: SliceThePie, Research.fm

21. Transkriptionisti

Jos etsit helppoja online-töitä ansaitaksesi lisätuloja, tämä on sinua varten. Transkriptionistien on kuunneltava äänitallenteita ja toistettava ne tekstin muodossa. Tämä työ edellyttää myös suurta huomiota yksityiskohtiin ja uskomattoman nopeaa kirjoittamista. Vaikka transkriptio ei ole suosituin työtyyppi, se voi olla luotettava tulonlähde salamannopealle sormelle.

Tuntipalkka: 15-30 dollaria

Etsi työpaikkoja: Literoi minut, rev.com, Scribie

22. Chat-agentti

Jos olet valmis auttamaan ihmisiä heidän ongelmissaan, mutta et halua puhua puhelimessa, voit työskennellä verkossa chat-agenttina. Chat-agentit tarjoavat asiakastukea tekstipohjaisen chatin kautta, ja heidän odotetaan tekevän useita kyselyitä kerralla. Tämä voi olla ihanteellinen työpaikka sinulle, jos sinulla ei ole paljon kokemusta verkkotehtävistä.

🔥 Empfohlen:  Mega CSS3 -huijausarkin infografiikka

Tuntipalkka: 13-20 dollaria

Etsi työpaikkoja: Jooble, Todellakin, CrowdChat

23. Verkkosivuston testaaja

Monet brändit haluavat tietää, kuinka helppoa heidän verkkosivustonsa ovat käyttää, ja palkata testausyrityksiä saadakseen mielipiteitä oikeilta ihmisiltä. Verkkosivuston testaajana sinun on vastattava joukkoon kysymyksiä, kun selaat sivustoa. Välität myös mielipiteesi käyttökokemuksesta videonauhoituksen avulla. Videoiden tulee olla pituudeltaan 20-25 minuuttia. Ja jos sinulla on hyvät tiedot verkkosivustojen toiminnasta, voit olla erityisen hyödyllinen.

Tuntipalkka: 15-25 dollaria

Etsi työpaikkoja: Käyttäjätestaus, Ferpection, TryMyUI

24. Online-moderaattori

Tämä työ vaatii sinua valvomaan online-vuorovaikutusta verkkofoorumeilla, sosiaalisen median ryhmissä ja muissa. Päivittäisiin tehtäviin kuuluu vastaaminen negatiivisiin kommentteihin, kyselyjen luokittelu ja riitojen ratkaiseminen. Digitaalisten yhteisöjen ja chat-huoneiden lisääntyessä online-moderaattorien kysynnän odotetaan jatkuvan korkeana lähitulevaisuudessa.

Tuntipalkka: 15-40 dollaria

Etsi työpaikkoja: Lasiovi, Pilvityöntekijät, Upwork

25. Mikrotyö

Monet verkkoyrittäjät ja yritykset palkkaavat ihmisiä pieniin tehtäviin. Nämä työt maksavat yleensä muutaman dollarin eivätkä vaadi paljon aikaa. Esimerkkejä mikrotöistä ovat verkkotutkimus, kertaluonteiset julkaisut sosiaalisessa mediassa tai yksinkertaiset kirjoitustehtävät jne. Koska tehtävä on lyhyt ja palkka ei ole kovin korkea, sinun tulee pyrkiä suorittamaan mahdollisimman monta tehtävää.

Tuntipalkka: 4-10 dollaria

Etsi työpaikka: Clickworker, Zeerk, Amazonin mekaaninen turkki

Yhteenveto: Parhaat verkkotyöt kotona 2023

Verkkotyöpaikkojen kysyntä ei katoa pian. Ja aikakaudella, jolloin tulot ovat laskussa ja perinteiset työpolitiikat muuttuvat päivittäin, mahdollisuus ansaita Internetistä voi olla juuri sitä mitä tarvitset pysyäksesi järkevänä.

Olipa tavoitteesi osa-aikainen työskentely säästöjesi keräämiseksi tai kokopäiväisten tulojen hankkiminen kotona työskennellessäsi, nämä verkkotyöt voivat tarjota vakavaa joustavuutta, jota useimmat perinteiset työntekijät eivät koskaan tule kokemaan.

Yhteenvetona, tässä on parhaat verkkotyöt, joilla voit ansaita rahaa vuonna 2023:

 1. Sosiaalisen median hallinta
 2. Online-opetus
 3. Kirjanpito
 4. Henkilökohtainen valmennus
 5. Online-kauneusneuvonta
 6. Rekrytointi verkossa
 7. Sähköpostimarkkinointi
 8. Freelance-kirjoitus
 9. Oikoluku
 10. Verkkosivujen suunnittelu
 11. Instagram markkinointi
 12. Hakukoneoptimointi
 13. Facebook-mainosten optimointi
 14. Graafinen suunnittelu
 15. Tekee ääniohjausta
 16. Arkistovalokuvaus
 17. Tiedon syöttö
 18. Virtuaalinen avustaja
 19. Asiakaspalvelu
 20. Arvostelee musiikkia
 21. Transkriptio
 22. Chat-agentti
 23. Verkkosivuston testaus
 24. Online moderointi
 25. Mikrotyöt

Mikä näistä verkkotyöpaikoista kiinnostaa sinua eniten? Kerro meille alla olevissa kommenteissa.

Haluatko oppia lisää?

Table of Contents