Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

25 yritystä, jotka palkkaavat lukiolaisia

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 25 yritystä, jotka palkkaavat lukiolaisia

Kun olet 16-vuotias – ja joskus jopa nuorempi – voit saada töitä yhdestä monista paikoista. On olemassa kymmeniä yrityksiä, jotka palkkaavat lukiolaisia.

Kerromme sinulle, mitkä yritykset palkkaavat lukiolaisia, kuinka vanha sinun tulee olla voidaksesi työskennellä yrityksessä ja paljon muuta.

Jos olet kiinnostunut ansaitsemaan rahaa, on olemassa useita tapoja ansaita rahaa teini-iässä.

Useat yritykset työllistävät lukiolaisia. Huomaa kuitenkin, että alla oleviin luetteloihin voi olla poikkeuksia.

Esimerkiksi joissakin osavaltioissa on erilaisia ​​lakeja kuin toisissa, jotka muuttavat alle 18-vuotiaiden opiskelijoiden ikää tai tunteja.

Jokaisella franchising-kaupalla voi myös olla oikeus valita ikä, jolloin he myös palkkaavat, kunhan ne noudattavat valtion ohjeita.

Olemme sisällyttäneet myös keskimääräiset tuntipalkat, jos ne ovat saatavilla. Kaikki palkkatiedot ovat luvallisia Maksuskaala. Huomaa, että tuntipalkat voivat vaihdella suuresti asuinmaasi alueen mukaan.

Ravintolat, jotka palkkaavat lukiolaisia

Tässä on joitain kansallisia ravintoloita, jotka voivat palkata lukiolaisia. Tarkista lisätietoja paikalliselta myymälältäsi. Ja jos etsit töitä, joissa voit työskennellä kotoa käsin, tutustu tähän teini-ikäisten verkkotöihin liittyvään viestiin.

1. Applebee’s

Applebeen on valtakunnallinen ravintolaketju, jolla on yli 1 300 toimipaikkaa. Koska siellä tarjoillaan alkoholia, monet työpaikat on varattu vähintään 18-vuotiaille lukiolaisille.

Jotkut Applebeen toimipisteet kuitenkin palkkaavat 16- ja 17-vuotiaita ei-palvelimen tehtäviin, kuten toimituksiin ja isäntä-/emäntätehtäviin.

Keskipalkka: 10,67 dollaria per tunti

2. Burger King

Burger King sillä on yli 17 000 toimipaikkaa ja se palkkaa 16-vuotiaita ja sitä vanhempia nuoria tiimin jäsentehtäviin. Tiimin jäsenten tehtäviin voi kuulua kassatehtävät, ruoan valmistus, siivous ja paljon muuta.

He vastaavat myös varaston varastoinnista ja arvioinnista, tilausten laadunvarmistuksesta ja muista vastuista.

Keskipalkka: 9,10 dollaria per tunti

3. Chick-fil-A

Chick-fil-A on yli 2300 ravintolapaikkaa. He palkkaavat 16-vuotiaita ja sitä vanhempia nuoria “operaattorin” tehtäviin. Chick-fil-A:n operaattorit voivat ottaa vastaan ​​tilauksia, valmistaa ruokaa, siivota tai suorittaa muita tehtäviä pyydettäessä.

Yksi hieno asia Chick-fil-A:ssa on, että ne ovat kiinni sunnuntaisin. Tämä tarkoittaa, että saat vähintään yhden viikonlopun vapaapäivän.

Keskipalkka: 10,55 dollaria per tunti

4. Chipotle Mexican Grill

Chipotle meksikolainen grilli sillä on yli 2 500 toimipaikkaa ja se palkkaa 16-vuotiaita ja sitä vanhempia teini-ikäisiä ravintolatiimin jäseniksi. Chipotle-ravintolatiimin jäsentä voidaan pyytää valmistamaan ruokaa, kokoamaan aterioita tai työskentelemään kassana.

Muita mahdollisia tehtäviä voivat olla varastointi ja siivous.

Keskipalkka: 11,05 dollaria per tunti

5. Maitokuningatar

Maidon kuningatar sillä on yli 6 000 toimipaikkaa ja 16-vuotiaasta alkaen. DQ:n keittiömiehistön jäsenenä suoritat erilaisia ​​tehtäviä, kuten ruoan valmistusta, asiakkaiden tervehtimistä, tilausten ottamista, tuotteiden varastointia, myymälän siivousta ja paljon muuta.

🔥 Empfohlen:  Kuinka Harry Notis kasvatti 2 000 dollarin kuukausittaisen kumppanisivuston kokeiluversiosta & Virhe

Erityisesti DQ etsii tiimin jäseniä, joilla on positiivinen asenne ja jotka työskentelevät yhdessä hauskan ympäristön luomiseksi.

Keskipalkka: 9,90 dollaria per tunti

6. Domino’s Pizza

Dominon pizza sillä on yli 16 000 toimipaikkaa. Suurin osa lukiolaisista työskentelee Dominossa pizzojen valmistamisessa, kassan pyörittämisessä, tavaroiden varastoinnissa ja siivouksessa.

He palkkaavat 16-vuotiaasta alkaen, mutta jos olet 18-vuotias, voit työskennellä Domino’s Pizzassa jakelukuljettajana tai -asiantuntijana (jakelukuljettaja, jolla on lisävastuu).

Keskipalkka: 9,90 dollaria per tunti

7. Kentucky Fried Chicken (KFC)

KFC sillä on yli 22 000 myymälää. KFC palkkaa 16-vuotiaita töihin asiakaspalvelutiimin jäseniksi ja kokkeiksi. Huomaa, että asiakaspalvelutiimin jäsenet hoitavat joitain ruoanvalmistustehtäviä.

Jos olet 18-vuotias, voit hakea KFC:n vuoropäälliköksi. Katso KFC:n verkkosivuilta lisätietoja tästä työpaikasta.

Keskipalkka: 9,37 dollaria per tunti

8. McDonald’s

McDonald’s sillä on reilusti yli 30 000 toimipaikkaa, joissa voit työskennellä jo 16-vuotiaana. McDonald’s-ravintolan työntekijänä vastaat ruuan valmistamisesta ja valmistuksesta. Sinua voidaan myös pyytää hoitamaan kassakonetta, varastoimaan tavaroita, huoltamaan laitteita ja siivoamaan myymälä.

Sinut todennäköisesti koulutetaan kaikkiin tehtäviin ja käännetään tarpeen mukaan vuoroissasi.

Keskipalkka: 9,78 dollaria per tunti

9. Panera leipä

Panera leipä sillä on noin 2000 myymälää. 16-vuotiaana voit työskennellä Paneralla asiakaspalvelutyöntekijänä. Tässä työssä otat vastaan ​​tilauksia asiakkailta ja (tai) valmistat ruokaa.

Sinua voidaan myös pyytää siivoamaan ja tekemään muita ravintolatehtäviä. Jos olet 18-vuotias, voit työskennellä Paneralla leipurina tai jakelukuljettajana.

Keskipalkka: 10,21 dollaria per tunti

10. Papa John’s Pizza

Papa Johnin pizza sillä on yli 5000 myymälää. Jos työskentelet Papa John’silla, yritys voisi palkata sinut ravintolatiimin jäseneksi, joka auttaa kaikissa tehtävissä 16-vuotiaana.

Näihin tehtäviin voi kuulua pizzan valmistus, tilausten ottaminen, siivous ja paljon muuta. Vaikka haet kassavirkaa, autat todennäköisesti pizzojen valmistamisessa ja muissa tehtävissä.

Keskipalkka: 9,28 dollaria per tunti

11. Starbucks

Starbucks sillä on yli 28 000 myymälää maailmanlaajuisesti. 16-vuotiaana Starbucksin työntekijänä työskentelet todennäköisesti baristana.

Tehtävään sisältyy kahvin ja muiden juomien valmistus, kassatyöskentely, siivous ja paljon muuta. Jos olet 18-vuotias, voit hakea vuoroesimiehenä.

Keskipalkka: 11,11 dollaria per tunti

12. Metro (16)

Metro sillä on yli 40 000 ravintolapaikkaa. Subwayn työntekijänä työskentelet Sandwich Artistina 16-vuotiaasta alkaen.

Sandwich Artistin tehtäviin kuuluvat voileivän valmistus, ainesosien valmistus sekä varasto- ja asiakaspalvelutehtävät. Tarjolla on myös Sandwich Artist Pro -työpaikka, jossa olet vastuussa uusien työntekijöiden kouluttamisesta.

🔥 Empfohlen:  Tässä on se, mitä olet väärässä SEO:n poistumisprosentin suhteen

Jos olet 18-vuotias, voit hakea vuoroesimiehen työhön.

Keskipalkka: 9,69 dollaria per tunti

13. Taco Bell

Taco Bell sillä on yli 7000 myymälää. Taco Bell -tiimin jäsenenä teet kaiken tilausten vastaanottamisesta ruoan valmistukseen ja asiakaspalveluongelmien ratkaisemiseen.

Vastaat myös tavaroiden, kuten lautasliinojen, varastoinnista ja myymälän siivouksesta.

Voit aloittaa työt heille jo 16-vuotiaana.

Keskipalkka: 9,57 dollaria per tunti

14. Wendyn

Wendyn sillä on yli 6000 myymälää. Wendy’sin miehistön jäsenenä valmistat ruokaa, otat vastaan ​​tilauksia ja autat asiakkaita 16-vuotiaana.

Teet myös tehtäviä, kuten varastoinnin ja ravintolan siivouksen.

Keskipalkka: 9,33 dollaria per tunti

Vähittäiskaupat, jotka palkkaavat lukiolaisia

On satoja vähittäiskauppoja, jotka ovat valmiita palkkaamaan lukiolaisia. Korostamme joitain parhaista vaihtoehdoista tässä.

Tutustu paikalliseen ostoskeskukseesi löytääksesi lisää työmahdollisuuksia vähittäiskaupoista.

15. Walmart

Walmart sillä on yli 11 000 myymälää. Walmart-myymälän työntekijänä voit työskennellä “etutason” töissä, kuten kassatyöntekijänä, tai “taustatöitä”, kuten auttaa tavaran vastaanottamisessa jakeluautoista ja varastohyllyistä.

Voit työskennellä Walmartissa, jos olet vähintään 16-vuotias.

Tarjolla on myös vaununhoitajan ja vahtimestarin töitä. 18-vuotiaana saatat olla pätevä töihin trukinkuljettajaksi tai muihin tehtäviin.

Keskipalkka: 13,21 dollaria per tunti

16. Kohdekauppa

Kohdekauppa sillä on yli 1800 myymälää. 16-vuotiaana voit saada töitä vähittäiskaupoista useissa eri tehtävissä. Voit työskennellä kassana, varastohenkilönä tai voit suorittaa muita tehtäviä.

Jos olet 18-vuotias, saatat olla pätevä työskentelemään Target-jakelukeskuksessa. Jakelukeskukset pyrkivät saamaan tuotteet kohdemyymälöille.

Keskipalkka: 10,56 dollaria per tunti myymälöille

17. Best Buy

Paras osto on elektroniikkaliike, jolla on lähes 1000 toimipaikkaa. Asiakaskumppanina vastaat kassatehtävistä.

Sinut voidaan myös määrätä tietylle alueelle myymälässä auttamaan asiakkaita koko kaupassa, jos heillä on kysyttävää. Jos olet 18-vuotias, saatat olla pätevä työskentelemään varastossa tai käyttämään trukkia.

Keskipalkka: 12,66 dollaria per tunti

18. Marshalls/TJ Maxx

Sama yhtiö omistaa Marshalls ja TJ Maxx myymälöissä, joissa on yli 2000 toimipaikkaa. Kun työskentelet näissä myymälöissä, työskentelet todennäköisesti asiakaspalvelutyöntekijänä tai kauppakumppanina.

Asiakaspalvelutyöntekijät työskentelevät kassan parissa. Merchandise Associates työskentelee lattialla varmistaen, että hyllyt ovat siistejä ja hyvin varustettuja. He voivat myös auttaa asiakkaita.

19. PetSmart

Jos rakastat lemmikkejä, saatat nauttia työstä PetSmart. Petsmartilla on yli 1 600 myymälää.

Kauppatyöntekijänä työskentelet ensisijaisesti kassan hoitamisessa. Sinua voidaan myös pyytää varastoimaan hyllyjä tai auttamaan asiakkaita kaikkialla myymälässä.

Muita mahdollisia tehtäviä ovat lemmikkien hoito, eläinten häkkien puhdistaminen ja niin edelleen.

Keskipalkka: 10,80 dollaria per tunti

20. Petco

Petco on lemmikkikauppa, jolla on yli 1500 toimipaikkaa. Jo 16-vuotiaat lukiolaiset voivat työskennellä myymälöissä yhdessä yrityksen lemmikkipalvelutehtävistä.

🔥 Empfohlen:  Kuinka tehdä luettelo Twitterissä [Follow This Easy Step-by-Step Guide]

Petcon työntekijänä voit työskennellä kassana, varastohenkilönä tai hoitaa lemmikkieläinten hoitotehtäviä. Jos olet 18-vuotias, voit työskennellä yrityksen jakelukeskuksessa.

Keskipalkka: 9,98 dollaria per tunti

Lisää toimialoja, jotka palkkaavat lukiolaisia

Tässä on joitain muita toimialoja, jotka voivat palkata lukiolaisia. Tarkista paikallisista kaupoista ja vähittäiskaupoista näissä genreissä, joissa asut, saadaksesi tiettyjä työmahdollisuuksia.

21. Warehouse Club Stores

Useimmat varasto-/tukkuklubikaupat palkkaavat 18-vuotiaasta alkaen. Tämä johtuu varastoympäristön tarvitsemista turvallisuustekijöistä.

Kuitenkin, BJ:n tukkumyyntiklubi palkkaa joitakin 16-vuotiaita aloitustason tehtäviin. Tarkista työpaikkojen yksityiskohdat paikalliselta BJ:ltä.

Keskipalkka: 12,71 dollaria

22. Elokuvateatterit

Elokuvateatterit kaikkialla rakastavat lukiolaisten palkkaamista. Työtehtäviisi elokuvateatterissa voi sisältyä lippujen ottaminen tai myynti.

Tai voit työskennellä toimilupaosastolla tai siivota teattereita. Bonus: saatat saada ilmaisen sisäänpääsyn elokuviin teatterista riippuen.

Keskipalkka: Vaihtelee elokuvateatteriyhtiön mukaan

23. Paikalliset ruokakaupat

On tuhansia ruokakauppaketjuja kaikkialla Yhdysvalloissa ja maailmassa. Ja monet heistä palkkaavat vain 16-vuotiaita lukiolaisia.

Ruokakaupan työntekijänä saatat hoitaa kassakonetta, varastoida elintarvikkeita tai työskennellä deli- tai leipomossa. Voit myös vetää kärryt sisään ja pitää ne järjestyksessä.

Keskipalkka: Vaihtelee kauppayhtiöittäin

24. Huvipuistot

Monet huvipuistot palkkaavat lukiolaisia ​​jopa 16-vuotiaita. Joissakin tapauksissa he palkkaavat sinut, vaikka olisit nuorempi. Huvipuistotyöntekijänä saatat suorittaa tehtäviä, kuten puiston siivous-, ratsastaja-, käyttöoikeusosastonhoitaja- tai muita tehtäviä.

Keskipalkka: 9,56 dollaria per tunti

25. Kuntosalit, kuten YMCA

Monet kuntosalit ja klubit, kuten YMCA, palkkaavat teini-ikäisiä jopa 16-vuotiaita. Työtehtäviä, joita saatat tehdä kuntosalilla työskennellessäsi, voivat olla vastaanoton käyttö, vahtimestari tai pesulatyöt.

Keskipalkka: Vaihtelee kuntosalin/fitness-yrityksen mukaan

Yhteenveto

Lukiolaisena voit tehdä monia erilaisia ​​töitä. Työskentely lukiolaisena voi olla loistava tapa työskennellä ja valmistua korkeakoulusta ilman velkaa. Ja se voi olla loistava tapa säästää autoa tai muuta isoa lippua varten, josta teini-ikäiset pitävät.

Lisäksi, kun sinulla on ylimääräistä rahaa työstä, varmistat, että sinulla on aina vähän rahaa käytettävissä ystävien kanssa hengailua varten.