Gekissimo.net - Opi ansaitsemaan rahaa webilläsi Internetissä!

26 viimeisintä Facebookin live-tilastoa vuodelle 2023: käyttö ja trendit

Seuraava artikkeli auttaa sinua: 26 viimeisintä Facebookin live-tilastoa vuodelle 2023: käyttö ja trendit

Oletko kiinnostunut Facebook Livestä? Mietitkö, pitäisikö sen olla osa sosiaalisen median strategiaasi?

Olemme turvassa.

Tässä viestissä erittelemme kaikki uusimmat Facebook Live -tilastot, tosiasiat ja trendit, jotka sinun on tiedettävä.

Valmis? Aloitetaan.

Toimittajan parhaat valinnat – Facebook Live -tilastot

Nämä ovat mielenkiintoisimmat tilastomme Facebook Livestä:

  • Facebook Live Videos -videoiden kahden ensimmäisen vuoden aikana katsottiin yhteensä yli 2 miljardia katselukertaa.
  • Julkkiksille maksettiin 50 miljoonaa dollaria Facebook Liven käytöstä, kun se julkaistiin ensimmäisen kerran.
  • Facebook Live -videot houkuttelevat noin kolme kertaa enemmän kuin perinteiset videot.

Facebook Live -käyttötilastot

Facebook Live on erittäin suosittu osa Facebook-alustaa. Tässä on joitain tilastoja, jotka kertovat meille enemmän siitä, kuinka monet ihmiset käyttävät Live-toimintoa.

1. Live-videon käyttö Facebookissa kasvoi yli 50 % vuonna 2021

Facebook Live on osoittanut merkittävää ja johdonmukaista kasvua ominaisuuden käyttöönotosta lähtien, eikä tämä käytön kasvu osoita merkkejä hidastumisesta. Itse asiassa pelkästään vuonna 2021 live-videoiden määrä Facebookissa kasvoi 50%.

Facebook on valtava toimija suoratoistomarkkinoilla, ja yhä useammat sisällöntuottajat ja brändit valitsevat alustan live-sisältönsä jakamispaikaksi.

Lähde: Socialnsider

2. Facebookin livevideoita katsottiin yli 2 miljardia kahden ensimmäisen vuoden aikana sen käyttöönoton jälkeen

Facebook Live otettiin täysin käyttöön kaikkien käyttöön vuonna 2016. Siitä lähtien käyttäjät alkoivat välittömästi tulvii alustaa kaikenlaisilla videoilla. Vuoteen 2018 mennessä Facebookin live-videot olivat keränneet yhteensä yli 2 miljardia katselukertaa.

Valitettavasti Facebook ei ole viime vuosina julkaissut virallisia tilastoja, jotka osoittaisivat kuinka monta Facebook Live -katselukertaa on nyt tallennettu. On kuitenkin selvää, että alustan suosio on jatkanut kasvuaan.

Lähde: Engadget

3. 1 viidestä Facebookiin lähetetystä videosta on live-tilassa

Valmiiksi tallennettu videosisältö Facebookissa on edelleen suositumpaa kuin live-videot. Facebook Live muodostaa kuitenkin hyvän prosenttiosuuden alustalla olevista videoista. Noin yksi viidestä eli 20 % alustalla julkaistuista videoista on live-tilassa.

Lähde: Facebook for Business

4. Keväällä 2020 Facebook Liven katselukerrat kasvoivat 50 %

Kevät 2020 oli vaikeaa aikaa monille ihmisille, kun COVID-19 syöksyi maat ympäri maailmaa pitkiin rajoituksiin. Monet sosiaaliset alustat kasvoivat kuitenkin nopeasti tänä aikana. Vuosi 2020 oli digitaalisen yhteyden vuosi, ja tämä johti valtavaan kasvuun Facebook Liven käytössä.

Pelkästään keväällä 2020 Facebook Live -sisältö lisääntyi 50 %, ja monet ihmiset käyttivät alustaa viihteen ylläpitämiseen ja tapahtumien järjestämiseen. Facebook Live isännöi useita ainutlaatuisia suoratoistotapahtumia tietokilpailuista, virtuaalisista konserteista ja peliiloista. Suoratoistotoiminnot tarjosivat täydelliset puitteet ihmisille seurustella digitaalisesti ja turvallisesti vaikeina aikoina.

Lähde: Facebook 1

5. Facebook Livestream -haut ovat lisääntyneet 330 % Facebook Liven perustamisen jälkeen

Facebook Live on epäilemättä kasvanut huomattavasti sen perustamisesta vuonna 2015. Facebookista on tullut live-sisällön lähde, ja monet ihmiset jopa käyttävät hakukoneita, kuten Googlea, saadakseen lisätietoja Facebook Livestä.

LinkedInissä julkaistun artikkelin mukaan “Facebook Livestream” -haut ovat lisääntyneet valtavasti vuodesta 2015 lähtien. Tarkkaan ottaen noin 330 %. Tämä on osoitus Facebook Liven nopeasta kasvusta ja suosiosta.

Lähde: LinkedIn

6. Facebook maksoi yli 50 miljoonaa dollaria julkkiksille Facebook Liven käytöstä

Kun Facebook Live esiteltiin ensimmäisen kerran, Facebook halusi tehdä siitä suuren kilpailijan live-suoratoistotilassa. Tämän seurauksena he pumppasivat paljon rahaa uuden ominaisuuden mainostamiseen. Forbesin mukaan Facebook käytti noin 50 miljoonaa dollaria saadakseen julkkikset kokeilemaan alustaa. He käyttivät myös vielä 2,5 miljoonaa dollaria kannustamalla BuzzFeediä ja New York Timesia käyttämään Facebook Liveä sisällön jakamiseen.

Lähde: Onni

Facebook Live -sitoutumistilastot

Kun on kyse videosisällön luomisesta, kyse on sitoutumisesta. Tässä on joitain Facebook Live -tilastoja, jotka valaisevat, mitä odotetaan sitoutumiselta.

7. Facebook Live -videot aktivoivat noin 3 kertaa enemmän kuin perinteiset videot

Käytätpä Facebook Livea liiketoiminnassa, tavoitteesi on luultavasti luoda sisältöä, joka kannustaa sitoutumaan. Facebookissa tätä voidaan mitata kommenteilla, tykkäyksillä ja reaktioilla.

Live Reactingin julkaiseman artikkelin mukaan Facebookin live-videot edistävät sitoutumista paremmin kuin tavallinen ennalta tallennettu sisältö. Sisällöntuottajat voivat odottaa noin 3 kertaa enemmän sitoutumista live-sisältöön kuin sen perinteinen vastine.

🔥 Empfohlen:  27 suosituinta sähköpostimarkkinoinnin tilastoa vuodelle 2023 (uusimmat toimialatiedot)

Lähde: Live-reagointi

8. Ihmiset kommentoivat 10 kertaa enemmän live-videoita kuin tavallisia Facebook-videoita

Kommentointi on myös paljon yleisempää Facebookin live-videoissa kuin ennalta tallennetussa sisällössä. Itse asiassa ihmiset kommentoivat keskimäärin 10 kertaa enemmän.

Mitä tulee suoratoistoon, katsojilla on mahdollisuus olla vuorovaikutuksessa sisällöntuottajan kanssa reaaliajassa, mikä rohkaisee monia muita kertomaan mielipiteensä. Jos haluat lisätä kommenttejasi ja sitoutumistasi livelähetyksiin vielä enemmän, harkitse minikilpailun ja palkintojen järjestämistä koko streamin ajan tai kysy yleisöltäsi kysymyksiä.

Lähde: Live-reagointi

9. Facebook Live -videoita katsotaan noin 3X pidempään kuin tavallisia videoita

Vaikka Facebookissa on paljon enemmän tavallisia videoita kuin live-videoita, näyttää siltä, ​​​​että monet käyttäjät suosivat live-muotoa. Facebook Newsroomin mukaan live-videoita katsotaan noin 3 kertaa pidempään kuin tavalliset videot.

Tämä johtuu osittain siitä, että live-videot ovat yleensä pidemmällä puolella. Live-videoiden suosion todistaa kuitenkin se, että live-katsojat ovat sitoutuneet sisältöön pitempään.

Lähde: Facebookin uutishuone

10. Facebook Live oli eniten käytetty videoalusta on eniten käytetty live-videoalusta

Vuonna 2021 live-streamaajille on tarjolla useita vaihtoehtoja, kuten Twitch, YouTube, IGTV ja paljon muuta. Go-Globen artikkelissa todettiin kuitenkin, että Facebook Live on selkeä suosikki live-sisällön kulutuksessa.

Artikkelissa todettiin, että se oli maailman eniten käytetty live-videoalusta, ja tämä voi johtua siitä, että Facebook on jossain määrin yhden luukun palvelupiste kaikenlaiselle sisällölle ja verkostoitumiselle, ei oma suoratoistoalusta. .

Lähde: Go-Globe

11. Pidemmillä Facebook Live -videoilla on korkeampi sitoutumisaste kuin lyhyemmillä

Vaikka yleinen trendi videosisällön suhteen näyttää olevan “mitä lyhyempi sen parempi”, sama sääntö ei päde suoratoistoon.

SocialInsiderin julkaiseman artikkelin mukaan pidempi on parempi Facebook Liven suhteen. Ja kun sanomme pidempään, emme tarkoita vain 10 tai 20 minuuttia. Tutkimuksessa havaittiin, että yli tunnin kestävillä live-videoilla on korkein sitoutumisaste – keskimäärin 0,46 %.

Lähde: SocialInsider

Facebook Live ja markkinointitilastot

Facebook Live voi olla olennainen osa yritysten markkinointia ja myyntiä. Tässä on joitain Facebook Live -markkinointi- ja tulotilastoja, jotka osoittavat meille, kuinka markkinoijat käyttävät live-videota Facebookissa.

12. Facebook Live on johtava live-videoalusta markkinoijien keskuudessa

Live-videon käyttö osana markkinointistrategiaa on edelleen melko harvinaista. Suurin osa live-videosisällön mahdollisuuksia hyödyntävistä markkinoijista valitsee kuitenkin Facebook Liven aloitusalustaan. Social Media -tutkijan tekemä tutkimus osoitti, että noin 30 % live-videoita käyttävistä markkinoijista suoratoistaa Facebook Livessä.

Lähde: Sosiaalisen median tutkija

13. 82 % ihmisistä näkee mieluummin brändien live-videoita kuin tekstipohjaisia ​​viestejä…

Live-video on loistava tapa kuroa umpeen brändien ja kuluttajien välinen kuilu, ja se voi antaa heille mahdollisuuden olla vuorovaikutuksessa luonnollisella ja orgaanisella tavalla. Kuluttajat rakastavat tällaista, ja tilastot osoittavat sen. Live Streamin mukaan 82 % ihmisistä haluaa nähdä livestream-sisältöä brändeiltä, ​​jotka julkaisevat säännöllisesti sosiaalisen median viestejä. Tästä syystä suoratoistosta on tulossa puhuttu media markkinoinnissa, mutta käyttöönotto on hidasta.

Lähde: Suora lähetys

14…Mutta vain 12,8 % brändeistä julkaisi live-videosisältöä Facebookiin vuonna 2020

Huolimatta todisteista, jotka osoittavat, että kuluttajat ovat kiinnostuneita näkemään live-sisältöä brändeiltä, ​​monet markkinoijat eivät ole vielä saaneet viestiä. Statistan julkaiseman kaavion mukaan vain 12,8 % markkinoijista julkaisi Facebook Live -videoita vuonna 2020. Tutkimuksen mukaan tämä johtuu siitä, että brändit haluavat muokata sisältöään ja siveltää sitä ennen julkaisua, koska se antaa heille enemmän hallintaa heidän tuotekuvansa.

Lähde: Tilasto1

15. Yli 80 % yrityksistä käyttää Facebookia videosisällön julkaisemiseen

Vaikka brändit ovat hitaita live-videon käyttöönotossa, suurin osa brändeistä julkaisee jonkinlaista videosisältöä Facebookissa. Bufferin julkaisemat tilastot osoittavat, että 80 % yrityksistä käyttää Facebookia videosisällön julkaisemiseen. Koska niin monet brändit käyttävät jo videotoimintoja Facebookissa, ei varmasti kestä kauan, kun ne alkavat sisällyttää Facebook Liven videosisältöstrategiaansa.

Lähde: Puskuri

16. 28 % markkinoijista käyttää Facebook Livea markkinoinnissaan tänä vuonna

Vaikka tuotemerkit näyttävät hieman epäröivän hypätä Facebook Liven kelkkaan, Hootsuiten tilastot osoittavat, että hyvä osa markkinoijista harkitsee ottamista. 28 % markkinoijista ilmoitti käyttävänsä Facebook Liveä osana sisältöstrategiaansa tänä vuonna. Tämä luku on kuitenkin laskenut noin 4 % viime vuoden lukuihin verrattuna.

🔥 Empfohlen:  7 parasta luottokorttia ilman luottotarkastusta Kanadassa vuodelle 2023

Lähde: Wyzowl

Facebook Liven trenditilastot

Sekä käyttäjät että yritykset rakastavat Facebook Liveä, ja esiin tulee monia uusia trendejä. Tässä on joitain Facebook Live -tilastoja alustan tämänhetkisistä trendeistä,

17. Kaikkien aikojen katsotuin Facebook Live -video on “Chewbacca Mom”

Facebook Live sisältää useita erilaisia ​​sisältötyyppejä ostoskanavakohtaisista striimeistä live-tietokilpailuihin ja muuhun. Kuitenkin, kuten monilla muillakin sosiaalisen median alustoilla, yksi suosituimmista sisältötyypeistä on viraaliset hauskat videot.

Itse asiassa Facebook Liven katsotuin video oli “Chewbacca Mom”. Jos et ole nähnyt hyvän olon virushittiä, siinä on äiti, joka nauttii raivokkaasta Chewbacca-naamiosta. Videon otsikko on “Elämän yksinkertaiset ilot…”, ja se on kerännyt tähän mennessä yli 2,9 miljoonaa katselukertaa.

Lähde: Facebook 2

18. Kaikkien aikojen kolmanneksi katsotuin Facebook-livevideo oli vuoden 2020 vaalien lähtölaskenta

Vaikka me kaikki rakastamme perheystävällistä, terveellistä sisältöä, Facebook Live on myös vakavampien aiheiden, kuten live-uutisten ja politiikan, keskus. MediaKixin julkaiseman artikkelin mukaan BuzzFeed 2020 -vaalien lähtölaskenta sijoittui kolmanneksi kaikkien aikojen katsotuimmista Facebook Live -videoista.

Suoratoisto keräsi yli 50 miljoonaa katselukertaa ennen vaaleja, ja sitä jaettiin noin 800 000 kertaa.

Lähde: MediaKix

19. Facebook otti käyttöön “Live Chat Friends” -palvelun, joka kannustaa osallistumaan live-videoihin

Facebook haluaa jatkuvasti parantaa ja kehittää Facebook Liveä ja ottaa säännöllisesti käyttöön uusia ominaisuuksia. Yksi viimeisimmistä kehityksestä on Chat with Friends -ominaisuus. Tämän avulla käyttäjät voivat luoda yksityisiä chat-huoneita katsoessaan Facebookin live-videoita.

Aikana, jolloin useimpien ihmisten on oltava yhteydessä virtuaalisesti, tämä ominaisuus auttaa käyttäjiä luomaan henkilökohtaisia ​​tapahtumia ystävien kanssa, kuten katsomaan juhlia live-videoita varten. Se ei ainoastaan ​​tarjoa käyttäjille ainutlaatuista mahdollisuutta, vaan se myös rohkaisee sitoutumista, mikä on hienoa myös sisällöntuottajille.

Lähde: Facebook 3

20. Facebookin käyttäjät katsovat mieluummin videoita ilman ääntä

Videot ilman ääntä ovat erittäin suosittuja Facebook-käyttäjien keskuudessa. Itse asiassa useimmat käyttäjät haluavat katsoa videoita ilman ääntä, koska sen avulla he voivat katsella videoita hiljaisissa paikoissa tai työmatkalla. Tämä tosiasia on kuitenkin hankala live-videoiden tekijöille, koska videoita ei voi tekstittää suoratoiston aikana.

Kun luot suoratoistosisältöä, sisällöntuottajien on otettava huomioon tämä tosiasia, mutta voit tehdä asioita. Voit esimerkiksi käyttää visuaalisia apuvälineitä videossasi tai pyytää avustajaa vastaamaan kommentteihin tekstipohjaisilla viesteillä.

Lähde: Digiday

21. Facebook-operaattori Nicola Mendelsohn ennusti, että Facebook olisi tekstivapaa vuoteen 2021 mennessä

Vaikka Mendelsohnin ennustus oli hieman väärä (Facebookissa on edelleen paljon tekstipohjaisia ​​​​postauksia), tämä todistaa, kuinka yleistä videosta on tulossa alustalla. Videosisällön, kuten suoralähetysten, suosion odotetaan kasvavan alustalla tulevina vuosina.

Jos siis sisällytät Facebookin markkinointistrategiaasi, kannattaa harkita videoominaisuuksien, kuten Facebook Liven, käyttöä pysyäksesi trendien kärjessä.

Lähde: Kvartsi

Yleiset Facebook-videotilastot

Alla olevat tilastot koskevat Facebook-videoita yleisesti, mukaan lukien live-sisältö. Alla olevat faktat voivat auttaa sinua suunnittelemaan Facebook Live -sisältöäsi.

22. Facebookissa katsotaan joka päivä yli 100 miljoonaa tuntia videota

Tämä tilasto puhuu puolestaan. Facebookissa katsotaan päivittäin 100 miljoonaa tuntia videota, ja monet näistä videoista ovat suoratoistoja. Mielestäni on turvallista sanoa, että Facebookin käyttäjät rakastavat videoita, ja tämä tekee Facebook Liven tai Facebookin videosisällön luomisesta loistavan vaihtoehdon yrityksille.

Vaikka tämä luku ei ole läheskään yhtä korkea kuin YouTube, se on silti huomattava määrä. Joten jos olet aktiivinen YouTubessa, kannattaa harkita Facebook-videoiden sisällyttämistä strategiaasi.

Lähde: Facebook Insights 1

Aiheeseen liittyvää luettavaa: Parhaat videon hosting-sivustot verrattuna (ilmainen + maksullinen).

23. Facebookin alkuperäiset videot tuottavat 10 kertaa enemmän jakoja kuin YouTube-videot

Forbesin julkaisemien tilastojen mukaan natiivivideot, jotka julkaistaan ​​suoraan Facebook-alustalla, ovat 10 kertaa tehokkaampia kuin ulkopuolisista lähteistä, kuten YouTubesta, jaetut videot.

🔥 Empfohlen:  Shani Leead Verkkokaupan trendit, jotka sinun on tiedettävä Lue artikkelista

Tämä on hieno uutinen Facebook Live -käyttäjille, koska se näyttää todistavan, että Facebook mainostaa todennäköisemmin alkuperäistä sisältöä. Tutkimuksessa tutkittiin yli 6,2 miljoonaa tiliä ja havaittiin, että natiivivideoita jaettiin 1055 % enemmän kuin YouTube-videoita.

Lähde: Forbes

Aiheeseen liittyvää luettavaa: Uusimmat YouTube-tilastot: käyttö, väestötiedot ja trendit.

24. Lyhyemmät tekstitykset luovat parhaat sitoutumisasteet

Kun luot Facebook Live -videoitasi, harkitse niiden tekstittämistä lyhyellä ja huomiota herättävällä tunnuslauseella.

Tilastojen mukaan alle 10 sanaa sisältävien videoiden sitoutumisaste on 0,15 % korkeampi kuin videoilla, joissa on pidempi tekstitys. Facebookin käyttäjät haluavat tietää tärkeimmät tiedot videostasi eivätkä halua lukea tekstikappaleita löytääkseen sen.

Lähde: Socialinsider

25. 75 % Facebook-videoiden katselusta tapahtuu nyt mobiililaitteella

Kun suunnittelet sisältöä live-striimiin, on tärkeää ottaa huomioon, kuka katselee ja millä laitteella he katsovat.

Koska noin 75 % kaikista Facebook-videoista katsotaan mobiililaitteella, on tärkeää varmistaa, että sisältösi on katsojille miellyttävää myös pienellä näytöllä. Voi esimerkiksi olla hyvä idea seistä lähempänä kameraa tallennuksen aikana, jotta katsojat näkevät helposti, mitä tapahtuu.

Lähde: Facebook Insights 2

26. Videoviestien keskimääräinen napsautussuhde on noin 8 %

Tämä tilasto on tärkeä, jos haluat saada suoratoiston katsojat napsauttamaan ja vierailemaan verkkosivustollasi tai muilla sosiaalisilla sivuilla. Mielenkiintoista on, että pienemmillä Facebook-tileillä on paljon korkeampi napsautussuhde videosisällön suhteen. Alle 5000 seuraajaa omaavien profiilien keskimääräinen napsautussuhde on 29,55 % videosisällöstä.

Lähde: SocialInsider

Facebook Live -tilastolähteet

Lopulliset ajatukset

Siinä se on – suosituimmat Facebook Live -tilastot, jotka sinun on tiedettävä.

Facebook Liven suosio kasvaa markkinoijien ja käyttäjien keskuudessa. Korkean sitoutumisasteen ja Facebook Live -videoiden katseluajan ansiosta se voi olla täydellinen lisä markkinointistrategiaasi.

Jos harkitset sosiaalisen median markkinointipelisi tehostamista, muista tutustua Facebook Live -vinkkeihin, sisältömarkkinointitilastoihin ja videomarkkinointitilastoihin.

Vaihtoehtoisesti, jos haluat syventää sosiaalisen median markkinointia, suosittelen tutustumaan julkaisuihimme, jotka käsittelevät parhaita julkaisuaikoja sosiaalisessa mediassa sekä sosiaalisen median analytiikka- ja raportointityökaluja.

Table of Contents